Bitcoin vs Ethereum? Mitä eroa?

Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH) ovat osoittaneet puhkeamisen merkkejä sen jälkeen, kun he ovat joutuneet valtavan myyntipaineen alle vuoden alussa. Kaksi kryptovaluutta syöksyi ennätyskorkeudesta, mikä lisäsi huolta alan mahdollisesta kuplan puhkeamisesta.

Asiat ovat kuitenkin vihdoin etsimässä, kun käy selväksi, että kryptovaluutat ovat täällä pysyä. Keskustelu siitä, että digitaaliset valuutat voivat olla tulevaisuuden valuuttoja, on mennyt pitkälle houkuttelemalla yksityissijoittajia ja korkean nettovarallisuuden omaavia sijoittajia tavoitellakseen alan sijoitusmahdollisuuksia.

Bitcoin vs. Ethereum sijoitusnäkökulmasta on taistelu, joka on hitaasti muotoutumassa, kun sijoittajat jatkavat spekulointia siitä, mikä näistä kahdesta todennäköisesti tuottaa enemmän tuottoa pitkällä aikavälillä.

Valinta näiden kahden välillä investointitarkoituksiin on varmasti kuka tahansa pahin painajainen, koska molemmilla on merkkejä laajasta hyväksymisestä ja hyväksymisestä.

Bitcoin vs Ethereum (ETH): Teknologiatekijä

Teknologialla on tärkeä rooli näiden kahden kryptovaluutan käyttöönotossa ja mahdollisessa pääsyssä valtavirtaan. Vaikka taustalla oleva lohkoketjuteknologia käyttää molempia, Bitcoinilla näyttää olevan etu tällä rintamalla.

Bitcoinilla on etu Ethereumin ja muiden kryptovaluuttojen suhteen osittain, koska se käytti ensimmäisenä blockchain-tekniikkaa. Yli yhdeksän vuoden ajan toiminut yritys nähdään vakaammana kolikkona, joka toimii edelleen hyödyksi sijoittajien keskuudessa.

Ethereum kehittäjille

Kuvahyvitys: Ethereum

Ethereum tuli muutama vuosi Bitcoinin jälkeen. Se on kuitenkin vakiinnuttanut asemansa kehittäjien keskuudessa hajautettujen sovellusten kehittämisessä, mikä edelleen vahvistaa valtuutuksensa. Ethereum-lohkoketjua käytetään yhä enemmän älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten kehittämiseen, mikä Bitcoinista puuttuu.

Ottaen kuitenkin huomioon, että valtavirran yhteiskunnassa ei ole suurta hajautettua sovellusta, Ethereum jatkaa toista viulua Bitcoiniin.

Ethereum vs Bitcoin: Kolikoiden määrä

Liikkeessä olevien bitcoin-rahakkeiden kokonaismäärä on sidottu 21 miljoonaan. Ethereumilla on sen sijaan liikkeessä yli 92 miljoonaa kolikkoa ja enemmän kaivetaan joka päivä. Tämä tarkoittaa sitä, että Ethereum pysyy inflaationa olevana kryptovaluuttana, kun otetaan huomioon kolikoiden määrä, jota koskaan toimitetaan.

Bitcoinin niukkuus tekee siitä erittäin arvokkaan, mikä näkyy sen arvolla markkinoilla verrattuna muihin Altcoineihin. Suurimman toimitusrajan puute on jotain, joka voi vahingoittaa Ethereumin arvoa pitkällä aikavälillä verrattuna Bitcoiniin. Se, että Bitcoinilla on yläraja, tekee siitä toivottavan, kun otetaan huomioon, että kysynnän kasvaessa sen tarjonta pysyy vakiona, mikä voi nähdä sen arvon nousevan vielä enemmän.

Bitcoin vs Ethereum: Keinottelu

Se, että Bitcoin luotiin paljon aikaisemmin kuin Ethereum, on nähnyt sen arvon nousevan tasaisesti lisääntyneen spekulaation taustalla. Tästä syystä Ethereumin hinta on aina noussut aina, kun bitcoin nousee ja laskee BTC: n paineeseen.

Kuvahyvitys: Ethereum

Varhainen markkinoiden edistäjä on jotain, joka näyttää toimivan Bitcoin-edun hyväksi. Esimerkiksi ihmiset tuntevat BTC: n paremmin kuin ETH, mikä on nähnyt sen herättävän kiinnostusta ja voimakasta kysyntää sekä yksityissijoittajilta että korkean nettovarallisista sijoittajista.

Ethereum vs Bitcoin -siirtokapasiteetti

Ethereumilla on etu Bitcoiniin nähden transaktioiden käsittelyssä. Sen lohkoketjuprotokolla on paljon nopeampi kuin Bitcoinin, ja transaktiot selvittyvät sekunneissa minuuttien sijaan. Vaikka Ethereumilla on etu tällä etupuolella, se ei sovi Rippleen (XRP) jonka blockchain-protokollaa käytetään yhä enemmän rahoitusalalla.

Bottom Line

Ei ole epäilystäkään siitä, että bitcoin ei ole muuta kuin valuutta. Toisaalta Ethereumista on tullut luotettava kirjanpitotekniikka, jonka avulla yritykset käyttävät ohjelmien rakentamista.

Bitcoinilla näyttää olevan etu Ethereumin suhteen siinä, että sen nähdään olevan vakaampi Altcoin. Se sanoi, että sijoittajat käyttävät sitä yhä enemmän saadakseen näkyvyyttä kukoistavalle teollisuudelle, koska sillä nähdään olevan suuret menestymismahdollisuudet.

Tutustu muihin vertailuihimme:

  • Ethereum vs Litecoin: Miksi LTC on tarkoitettu transaktioille ja ETH älykkäille sopimuksille?

  • EOS vs Ethereum: Mahdollinen Ethereum-tappaja!

  • Ardor vs Ethereum: Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet?

  • NEO vs Ethereum: Mikä on parempi?

  • Ethereum vs Ripple: Sisäinen vertailu

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvontaa, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me