Viisi liiketoimintamahdollisuutta Blockchainille vuonna 2018

Lohkoketju muuttaa täysin talouttamme. Blockchainilla on mahdollisuus muuttaa kaikkea pankeista rahoitukseen. Yritysyrityksille se tarjoaa täysin uuden mahdollisuuden panostaa menestykseen. Nykyiset suuntaukset viittaavat myös nopeampaan käyttöönottoon. Kuten nyt yli 50% yrityksistä ovat ottamassa käyttöön blockchainin tai aikovat tehdä niin pian.

Tällä hetkellä blockchainille on paljon liiketoimintamahdollisuuksia. Tässä artikkelissa käymme läpi ne viisi mahdollisuutta, joiden uskomme blockchainin tuottavan yritykselle. Aloitetaan.

Viisi liiketoimintamahdollisuutta Blockchainille vuonna 2018

Blockchainilla on laaja valikoima sovelluksia. Emme kuitenkaan voi luetella kaikkia aloja tai toimialoja, joihin se vaikuttaa. Tällä hetkellä markkinat kukoistavat satojen blockchain-liikeideoiden kanssa. Siksi luetellaan tänään ainoat toimialat, joiden uskomme vaikuttavan merkittävästi.

1. Esineiden internet (IoT)

IoT on kasvanut valtavasti viime vuosina. Tekniikkaa käytetään älylaitteiden, kuten autojen, kodien ja muiden älylaitteiden, yhdistämiseen. Blockchainin avulla voimme nähdä sen kasvavan vielä enemmän. Kasvu tapahtuu puhtaasti hajautetun kirjanpitotekniikan avulla.

Ajatelkaapa, kuinka yritykset voivat käyttää hajautettua lohkoketjua tietojen tallentamiseen ja noutamiseen lennossa. Tällä hetkellä olemme parantaneet konsensusalgoritmeja, jotka ovat erittäin nopeita ja tehokkaita resurssien hallinnassa. Lisäksi älylaitteet, kun ne on kytketty lohkoketjuun, voivat myös auttaa säästämään sitä. Esimerkiksi Ethereum, EOS tai jopa Bitcoin voidaan käyttää verkossa.

Kun IoT: hen tulee uusia investointeja, voimme nähdä sen kasvun kasvavan.

2. Pankkitoiminta

Yleisestä uskomuksesta huolimatta blockchainia voidaan käyttää pankkijärjestelmien parantamiseen. Ensiluokkainen esimerkki olisi Ripplen käyttö pankkialalla. Vaikka Ripple on voimakkaasti keskitetty, siinä on ajatus blockchainista. Monet pankit ovat jo julkaisseet digitaalisen valuuttansa. Yksi hyvä esimerkki on Unity Settlement Coin (USC). Sveitsin UBS-pankki luo kolikon.

Kuten nimestä saatat arvata, se on digitaalinen valuutta, jota useat pankit ympäri maailmaa käyttävät maksujen suorittamiseen turvallisemmin. Jotkut pankeista, jotka käyttävät USC: tä, ovat MUFG, State Street, Barclays ja muut.

3. Valmistus- ja toimitusketjun hallinta (SCM)

Yksi ennennäkemättömistä aloista, jotka voivat hyödyntää blockchainia, ovat valmistus ja toimitusketjun hallinta. Älykkäät sopimukset tekevät blockchainin käytön mahdolliseksi näillä aloilla. Aloittamattomille älykkäät sopimukset automatisoivat lohkoketjun toiminnot, joista päätetään etukäteen. He ovat melko turvallisia ja tekevät työnsä 100% ajasta.

Esimerkiksi valmistus voi käyttää älykkäitä sopimuksia eritelmien ja vaatimusten välittämiseen eri osastoille. Jotta tämä toimisi, älykkäät sopimukset on upotettava ohjelmanhallintaohjelmistosovellukseen. Käyttötapauksia on rajattomasti. Yksi tällainen esimerkki olisi älykkäiden sopimusten käyttö tuotekehityksen laatustandardien tarkistamiseen.

SCM puolestaan ​​voi hyötyä älykkäistä sopimuksista. Esimerkiksi älykkäät sopimukset voivat aiheuttaa uusien tuotteiden tarpeen tietyin ehdoin. Koko prosessi on täysin automatisoitu. Toisen järjestelmän käytön etuna on, että älykkäät sopimukset tuovat järjestelmään turvallisuutta ja eheyttä. Ne voidaan koodata toimittajan mukaan ja myös parantaa toimitettavien tuotteiden aitoutta.

4. Yhdistetty kuljetus

Toinen selkeä liiketoimintaryhmien integrointi on kuljetus. Liikenteen tulevaisuus muuttuu, kun autoteollisuus yrittää yhdistää kaikki autot. “Yhdistetyn auton” idea voidaan saavuttaa blockchainin avulla, koska sitä voidaan käyttää tietojen avoimempaan tallentamiseen.

Esimerkiksi blockchain voi auttaa autoja kommunikoimaan paremmin. Voin olla ajoneuvo ajoneuvosta infrastruktuuriin (V2i), ajoneuvo kaikkeen tai ajoneuvo ajoneuvoon (V2V). IoT: lla on myös tärkeä rooli koko järjestelmän toiminnassa. IoT: n ja blockchainin käytön suurin etu tarkoittaa, että viestintä on turvallista, nopeaa ja helposti tulkittavaa.

5. Terveydenhuolto

Blockchain vaikuttaa valtavasti viimeiseen alaan, jonka ajattelemme terveydenhuollossa. Terveydenhuolto on yksi alikäytetyimmistä uuden tekniikan käytössä. Blockchain voi avata uusia tapoja nähdä ja käyttää terveydenhuoltoa. Sitä voidaan käyttää potilastietojen kirjaamiseen. Kuka tahansa kaikkialla maailmassa voi käyttää näitä samoja potilastietoja. Tämä tekee potilaan hoidosta helpompaa. Jaettu ekosysteemi voi tehdä ihmeitä sekä paikalliselle että kansainväliselle hoidolle, mikä tekee siitä paperittoman.

Johtopäätös

Tämänpäiväisessä artikkelissa keskustelimme siitä, miten blockchain voi muuttaa maailmaa. Tämä voi myös johtaa enemmän blockchain-työmahdollisuuksiin. Kaiken kaikkiaan meidän on vain odotettava ja katsottava, kuinka se muuttaa teollisuutta ja liiketoimintatapojamme. Joten mitä mieltä olet siitä? Kommentoi alla ja kerro siitä meille.

Uusi tässä maailmassa? Tässä on viimeisin Blockchain-aloittelijan opas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me