Blockchain-kehittäjien palkka on nousussa!

Kun blockchain-tekniikan suosio kasvaa, niin myös blockchain-kehittäjien kysyntä kasvaa. Tämä artikkeli tarjoaa selkeän kuvan blockchain-kehittäjien palkasta ja kuinka se kasvaa ajan myötä.

Blockchain-kehittäjien palkka nousee vähitellen ja siitä tulee kaikkien aikojen korkeimpia palkkoja! Tyypillisesti blockchain-tekniikan lisääntyessä monet työpaikat ovat pian valloittamassa markkinapaikkaa. Nyt kaikki yritysyritykset, jotka etsivät ammattitaitoisia ammattilaisia, ovat valmiita maksamaan myös huomattavan määrän palkkaa.

Siten, blockchain-kehittäjä on yksi halutuimmista työpaikoista, mukana on myös erinomainen blockchain-kehittäjien palkka.

On kuitenkin joitain erityisiä tekijöitä, jotka hallitsevat blockchain-kehittäjien palkan määrää yrityksestä toiseen. Jos haluat tietää tämän ammatin harjoittamisen eduista, sinulla on onnea. Tänään ymmärrät tekijät ja skenaariot, jotka päättävät blockchain-kehittäjien palkan määrän.

Saat myös vinkkejä siitä, miten voit mennä myös hyvin palkattuihin kehittäjätöihin.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Mikä on Blockchain-kehittäjän palkka-alue?

Ennen kuin siirrymme siihen, miten voit kehittää ansioluettelosi korkealle maksavalle kehittäjien palkalle, puhutaan siitä, mikä alue on tyypillinen.

Todellisuudessa blockchain-pohjaisten kykyjen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Enemmän, se vaikuttaa suoraan myös korkeaan palkkatasoon. Tyypillisesti keskimääräinen blockchain-toimitus on 150–175 000 dollaria vuodessa!

Toisaalta tyypillinen ohjelmistoinsinööri näyttää saavan $ 137k vuodessa. Joten näet, kuinka blockchain-kehittäjien palkka on paljon suurempi kuin keskimääräinen ohjelmistoinsinööri tai -kehittäjä.

Jos olet kokenut ja sinulla on suurempi kysyntä markkinoilla, voit ansaita jopa 200 000 dollaria vuodessa!

Voit tarkistaa, kuinka blockchain-kehittäjien palkka muuttuu alueen perusteella alla olevasta taulukosta.

AreaBlockchain -kehittäjien palkka
SF Bayn alue 168248 dollaria
New York 161 862 dollaria
San Diego 158333 dollaria
Seattle 154241 dollaria
Boston 153 933 dollaria
Los Angeles 152 045 dollaria
Philadelphia 150 000 dollaria
Washington DC. 149 956 dollaria
Austin 147 421 dollaria
Dallas / Ft arvoinen 142800 dollaria
Atlanta 141666 dollaria
Denver 132 500 dollaria
Chicago 127 769 dollaria
Lontoo 113368 dollaria (81414 £)
Toronto 96 540 dollaria (122 964 dollaria)
Ranska 72 281 dollaria (59 875 €)

Lähde: Palkittu

Kuten näette, keskimääräinen blockchain-kehittäjäpalkka näyttää olevan San Franciscossa. Monet yritykset voivat kuitenkin maksaa jopa tätä suurempia, koska se on vain keskimääräinen luku.

Erikoisalat: Erityinen Blockchain-alustan asiantuntija

Toisaalta tietty blockchain-alustan asiantuntija voi jopa saada enemmän palkkaa. Esimerkiksi Ethereumin tai Hyperledger-lohkoketjun kehittäjät voivat saada korkeamman lohkoketjun kehittäjien palkan kuin mikään muu alustan asiantuntija.

Katso alla –

LocationLow EndHigh EndAverage Palkka
MEILLE. 80 000 dollaria 180 000 dollaria 127 500 dollaria
Aasia 100 000 dollaria 150 000 dollaria 125 000 dollaria
Etä 100 000 dollaria 200 000 dollaria 145000 dollaria

Lähde: cryptocurrencyjobs.co

Joten voit nähdä, että pelkästään sijainnin ja myös erikoistumisen perusteella kehittäjien palkkaväli muuttuu. Tässä blockchain-etätöillä tarkoitetaan ulkoistamista tai yrityksiä, jotka tarjoavat työtä kotona -ominaisuuden avulla.

Lue lisää: Kuinka hankkia Blockchain Developer Job?

Mitkä tekijät vaikuttavat Blockchain-kehittäjien palkkaan?

On tiettyjä tekijöitä, jotka voivat helposti vaikuttaa blockchain-kehittäjän palkkaasi. Nämä tekijät ovat erityisen tärkeitä, koska jos tiedät niistä, voit helposti strategisoida myös tulevaa urapolustasi. Nämä ovat –

Työn sijainti

Työn sijainti on yksi tärkeimmistä tekijöistä korkean blockchain-kehittäjän palkan saamiseksi. Todellisuudessa, jos sijainti ei ole teknologiaystävällinen tai edistynyt, useimmiten blockchain-kehittäjien palkat ovat matalalla puolella.

Siksi siirtymisen sijaintiin, jossa pätevyytesi saisivat enemmän näkyvyyttä, pitäisi olla ensimmäinen puhelusi.

Yleensä Euroopassa blockchainin tarve ei vieläkään ole huomattava monissa paikoissa. Tämän seurauksena blockchain-kehittäjien palkat eivät ole niin korkeat verrattuna Aasian tai Yhdysvaltojen sijainteihin.

Toivottavasti lähitulevaisuudessa, kun jokainen paikka arvostaa blockchainia, myös palkan määrä nousee.

LocationLow EndHigh EndAverage Palkka
MEILLE. 70 000 dollaria 200 000 dollaria 136 000 dollaria

Aasia 60 000 dollaria 120 000 dollaria 87 500 dollaria
Euroopassa 55 000 dollaria 91 000 dollaria 73 300 dollaria
Etä 70 000 dollaria 200 000 dollaria 123 750 dollaria

Lähde: cryptocurrencyjobs.co

Kuten näette, blockchain-kehittäjän kokonaispalkka-alue voi vaihdella merkittävästi sijainnin mukaan.

Koe asioita

No, se ei ole järkyttävä. Todellisuudessa kokemuksella on tietysti merkitystä ja merkitystä paljon. Enemmän, jos olet jo työskennellyt useissa blockchain-projekteissa, voit odottaa saavansa komean blockchain-kehittäjän palkan.

Toisaalta aloittelijat, jotka oppivat vasta viime aikoina kehittämään lohkoketjua, saavat alhaalla maksavia palkkoja alusta alkaen. Kun aloitat työskentelyn tietyissä blockchain-projekteissa tai arvokkaissa yrityksissä, kysyntänne alkaa nousta.

Vanhuus

Monissa tapauksissa vanhuus vaikuttaa siihen, kuinka paljon sinulle maksetaan. Todellisuudessa, mitä enemmän saat kokemusta, sitä enemmän johtotehtävissä voit mennä. Tässä työkokemus ei perustu ikään vaan pikemminkin yrityksesi sijoitukseen.

Enemmän, mitä korkeampi sijoitus, sitä kokeneempi ja asiantuntevampi kehittäjä on. Siksi on aivan normaalia, että he saavat palkkaa enemmän kuin hänen alaikäiset. Joten voit varmasti odottaa enemmän maksua, kun sinut ylennetään johtavaan tehtävään.

Yrityksen profiili

Toinen suuri tekijä, joka vaikuttaa blockchain-kehittäjien palkoihin, on yrityksen profiili. Jos aiot vain startup-yrityksiä, he eivät voi tarjota sinulle niin paljon maksua liiketoimintansa alkaessa. Mutta jos kohteesi ovat korkean profiilin yritykset, voit odottaa saavansi komean määrän.

Todellisuudessa korkean profiilin yritykset ovat aina valmiita sijoittamaan rahaa blockchain-tekniikkaan. Siksi he ovat myös valmiita palkkaamaan ammattilaisia ​​ja maksamaan hyväksi hyvän palkan.

Työntekijöiden niukkuus

Myös työntekijöiden niukkuus voi vaikuttaa tapaan, jolla yritykset jakavat blockchain-kehittäjien palkansa. Koska blockchain on uusi tekniikka, ei ole monia ammattilaisia, jotka ymmärtäisivät täysin käsitteet. Tämän seurauksena työntekijöitä tarvitaan aina jatkuvasti.

Siten myös palkkataso nousee sen perusteella. Enemmän, jos jossakin paikassa ei ole työntekijöiden niukkuutta, myös palkka voi laskea. Joten, vaikka olet juuri oppinut kehittämään blockchainia, saatat silti saada hyvän palkan.

Lue lisää: Kuinka tulla Blockchain-kehittäjäksi?

Blockchain-sertifikaatit takaavat korkeamman Blockchain-kehittäjien palkan

Sertifioitu blockchain-kehittäjä saa aina enemmän palkkaa verrattuna siihen, joka ei suorittanut blockchain-kehittäjien kursseja. Miksi? No, kun olet vasta aloittelija tällä alalla, sertifikaatti voi todella osoittaa todellisen asiantuntemuksesi.

Siten saat enemmän tarjouksia ja tuottoisampia positioita yrityksissä. Siksi sinun tulisi harkita sertifioidun blockchain-kehittäjän tuloa urasi alussa. Suuri ura lohkoketjussa kasvaa vain ajan myötä.

Kaikkien vanhempien kehittäjien tulisi myös saada sertifikaatit.

Kuinka voit nostaa palkkaasi?

Blockchain-kehittäjän palkan nostaminen voi tuntua alusta alkaen vaikealta tehtävältä. Mutta kun alat työskennellä huippuluokan blockchain-taitojen parissa, saat tarjouksia korkeille blockchain-kehittäjien palkoille. Siksi olen koonnut luettelon vihjeistä, jotka auttavat sinua saamaan unelmiesi työpaikan helposti.

Omistaa kaliiperi yritysliiketoiminnassa ja tekniikassa

Jos haluat saada korkean blockchain-kehittäjäpalkan, sinun pitäisi ehdottomasti työskennellä yrityksen liiketoimintaosaamisen parissa. Todellisuudessa on vain kourallinen ammattilaisia, jotka osaavat yhdistää sekä yritystoiminnan että yritystekniikan lohkoketjun.

Jos pystyt osoittamaan, että olet asiantuntija sen tekemisessä, lisäät varmasti mahdollisuutesi saada korkea blockchain-kehittäjäpalkka.

Hanki tutkinto

Tutkinnon suorittaminen on todennäköisesti hyvä tapa rikastuttaa ansioluettelosi. Sinun tulee yrittää suorittaa kandidaatin tutkinto tietotekniikassa tai hankkia ainakin tutkintotodistus. Todellisuudessa riippumatta siitä, kuinka suuri asiantuntija olet, suuret yritykset haluavat palkata jonkun, jolla on voimassa oleva tausta.

Hanki valtava kokemus

Kokemus, kokemus ja kokemus! CV: ssäsi ei ole muuta houkuttelevampaa kuin se, että sinulla on vankka tausta blockchain-tekniikan parissa.

Joten ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on rakentaa verkostosi hitaasti ja työskennellä korkealuokkaisten blockchain-projektien kanssa saadaksesi hyvän blockchain-kehittäjän palkan.

Ole eri ohjelmointikielien asiantuntija

Ohjelmointikielet ovat välttämättömiä estoketjun kehittämisessä. Siten, mitä enemmän ohjelmointikielestä sinulla on käsitys, sitä enemmän blockchain-kehittäjän palkkasi tulee olemaan.

Käytä vapaa-aikaa oppia uusi ohjelmointikieli, kuten DAML, C ++, Solidity, Java, Python ja niin edelleen.

Tietotaito kommunikoida arvoa

Okei, joten osaat kehittää blockchainia, mutta pystytkö todella luomaan ideasi sidosryhmillesi? Jos et ole niin laulu, niin aloita sen kanssa työskenteleminen. Varmista, että osaat tehdä sarjakuvasta arvoa ikäisillesi ja asiakkaillesi.

Todellisuudessa tämä keskittyy parrasvaloihin sinuun, ja saat pian korkean blockchain-palkan työtarjouksia.

Suorita Blockchain-kurssit

Blockchain-kehittäjien palkat voivat riippua myös siitä, oletko suorittanut mitään blockchain-kursseja vai ei. Se on hieno tapa rikastuttaa ansioluettelosi ja miellyttää haastattelijoita.

Levitä erilaisia ​​Blockchain-alustoja

Jos et vieläkään ymmärrä, miten erilaiset blockchain-alustat toimivat, se voi olla syy alhaiselle blockchain-palkallesi. Todellisuudessa vain yhden tunteminen kahdesta ei enää riitä. Joten, muista keskittyä kaikkiin nykyisiin suosittuihin markkinoilla.

Ole perehtynyt yrityksen liiketoimintaprosesseihin

Etkö tiedä miten yritykset toimivat tai tuottavat tuloja? Aloita sitten oppia niistä heti! Ilman tätä tietoa et voi lisätä arvoa.

Opi luomaan Blockchain-etenemissuunnitelmia strategisesti

Nopeammin ja strategisemmin voit ratkaista ongelman, sitä parempi yrityksellesi ja asemallesi. Sinun tulisi myös oppia luomaan blockchain-etenemissuunnitelmia yrityksesi perusteella ja tekemään siitä ainutlaatuinen.

Se on todella hieno tapa erottua joukosta.

Katsotaanpa joka tapauksessa seuraava taito, kuinka tulla blockchain-kehittäjän oppaaksi.

Ryhdy Blockchain-ekosysteemien ja -standardien asiantuntijaksi

Kuten näette, ei ole muita vaihtoehtoja kuin tulla standardien ja ekosysteemien asiantuntijaksi. Todellisuudessa blockchainilla on paljon erilaisia ​​ekosysteemejä. Enemmän, tietäen kuinka luoda heidät vain rikastuttaa ansioluettelosi.

Opi käyttämään toimintakelpoisia malleja tai työkaluja

Toiminnalliset mallit tai työkalut auttavat saamaan projektin valmiiksi tavallista nopeammin. Tämän seurauksena voit ottaa useita projekteja ja toteuttaa blockchainin lyhyessä ajassa. Joten, läpimenoaika muuttuu, ja saat korkean blockchain-kehittäjän palkan.

Hanki Enterprise Blockchain -sertifikaatti

Tiedät, että tuleminen sertifioiduksi blockchain-kehittäjäksi voi todella lisätä palkkaodotuksiasi. Todellisuudessa yritykset etsivät usein asianmukaista sertifiointia palkkaamaan tehtäväänsä.

Varmista, että saat sertifikaatin blockchainista. Tutustu kursseihimme ja sertifikaatteihimme 101 Blockchains Academy -sivustolla juuri nyt!

Blockchain-kurssit kehittäjän urapolulle

Käyttämällä premium blockchain -kehittäjäkursseja voit pian rakentaa taitojasi. Tämän seurauksena saat korkean blockchain-kehittäjän palkkatarjouksen. Noudata vain ohjeita ja luo innovatiivisia projekteja tietopohjan avulla.

Joka tapauksessa meillä on tällä hetkellä neljä erilaista kurssia sinulle. Nämä ovat –

Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional

Yleiskatsaus

Tämä on yksi blockchain-kehittäjien kursseistamme, joka auttaa sinua tulemaan sertifioiduksi blockchain-kehittäjäksi. Enemmän, kun olet suorittanut yrityksen blockchain-kurssin, tiedät kuinka tulla blockchain-kehittäjäksi.

Joka tapauksessa aluksi kurssimme alkaa perusasioista. Joten tiedät kaiken itse tekniikasta. Myöhemmin siirrymme tiettyihin alustoihin, joita monet yritykset käyttävät tällä hetkellä liiketoiminnassaan.

Tämä kurssi auttaa varmasti kouluttamaan perfektionistiksi, ja voit sitten siirtyä korkeaan blockchain-kehittäjän palkkaan.

Mitä kurssi kattaa?

Johdatus Blockchain-tekniikkaan

 • Blockchainin peruselementit
 • Kuinka lohkoketju luo lohkoja
 • Erilaisia ​​lohkoketjuja – yksityisiä ja julkisia
 • Älykkäät sopimusehdot
 • Työn todiste

Levitetään tällä hetkellä suosittuja Enterprise Blockchain -alustoja

 • Hyperpitkäkangas
 • Ethereum
 • Corda

Kuinka Blockchain vaikuttaa kaupan rahoitukseen

 • Nykyiset blockchain-hankkeet kaupan rahoitusalalla
 • Yritysalustan Ripplen perustiedot
 • Mitä ovat kryptovaluutat ja salausvarat?

Blockchain-sovellukset, joita yritys käyttää

 • Blockchain toimitusketjun hallinnassa
 • Toimitusketju, joka käyttää lohkoketjua eri aloilla
 • Blockchainin digitaalinen muutos toimitusketjuteollisuudessa

Blockchainin käyttötapaukset

 • Luettelo estoketjuista käyttää tapauksia jokaiselle teollisuudelle

Tämä kurssi sisältää myös muita eksklusiivisia bonusmateriaaleja sinulle!

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Yritysten lohkoketjut ja toimitusketjun hallinta

Yleiskatsaus

Jos haluat saada työpaikan korkealla blockchain-kehittäjäpalkalla toimitusketjuteollisuuden lohkoketjussa, tämä kurssi sopii siihen täydellisesti. Itse asiassa, kun olet suorittanut kurssin, tiedät, miten liiketoimintaprosessit toimivat tällä alalla.

Enemmän, osaat käyttää tietopohjaasi rakentamaan itsellesi uuden innovatiivisen ratkaisun.

Todellisuudessa voimme vakuuttaa teille, että kurssimme on enemmän kuin kykenevä auttamaan sinua saamaan korkean blockchain-kehittäjän palkkatason missä tahansa yrityksessä.

Sinun tarvitsee vain seurata kurssia pisteeseen. Tässä kurssissa keskitymme siihen, miten toimitusketjun hallinta toimii, asioihin, miten voit luoda arvoa ja miten blockchainin käyttö auttaa.

Enemmän, käsittelemme jopa kuinka tulla blockchain-kehittäjäksi myös tällä alalla.

Mitä kurssi kattaa?

Toimitusketjun hallintaprosessi

 • Toimitusketjun oikea määritelmä
 • Toimitusketjun johtajan vastuut

Kuinka arvonluonti toimii toimitusketjun hallinnassa

 • Käyttöpääoman yhdistäminen yrityksen arvoon
 • Käyttämällä taloudellisen lisäarvon (EVA) mallia toimitusketjun hallintamallien arvioimiseksi
 • Kuinka käyttöpääoma ja toimitusketjun hallinta toimivat yhdessä

Blockchainin käytön todelliset edut toimitusketjussa

 • Kuinka blockchain vaikuttaa tähän sektoriin
 • Kuinka toimitusketjun alustat käyttävät blockchainia säännöllisesti

Blockchain-ratkaisujen toteuttaminen toimitusketjuteollisuudessa

 • Auttaa sinua oppimaan kuinka kehittää lohkoketjua toimitusketjuteollisuudelle

Tämä kurssi sisältää myös muita eksklusiivisia bonusmateriaaleja sinulle!

Ilmoittaudu nyt: Enterprise Blockchains- ja Supply Chain Management -kurssi

Yritysten estoketjut ja kaupan rahoitus

Yleiskatsaus

Tämä kurssi kattaa kaikki kaupan rahoituksen lohkoketjuun liittyvät tärkeimmät oppitunnit. Ensinnäkin se kattaa kaikki kaupan rahoituksen osatekijät. Myöhemmin se siirtyy kaupan rahoitusteollisuuden kohtaamiin kysymyksiin joka päivä.

Myöhemmin keskitymme siihen, miten voit käyttää blockchainia keskittyäksesi todella ongelmiin ja ratkaisemaan ne vastaavasti.

Joka tapauksessa, jotta voimme oppia, kuinka yritykset käyttävät tekniikkaa, käsittelemme myös suosittuja aloitteita. Todellisuudessa nämä oppitunnit sopivat täydellisesti taitoosi. Joten voit odottaa hyvää määrää blockchain-kehittäjien palkkaa kaupan rahoituksen blockchain-teollisuudessa.

Mitä kurssi kattaa?

Kaupan rahoitusteollisuuden perusta

 • Kaupan rahoituksen peruselementit
 • Tärkeimmät kaupan rahoitusalat kohtaavat säännöllisesti

Kuinka Blockchain vaikuttaa kaupan rahoitusprosessiin

 • Blockchainin edut kaupan rahoitusprosessissa
 • Katsaus blockchain-kaupan rahoitusaloitteisiin
 • Blockchain-alustojen jakaminen kaupassa

Reaalimaailman esimerkkejä kauppaketjun estoketjusta

 • Konossementti (BoL)
 • Rajat ylittävät maksut
 • Luottosopimus (LC)

Erilaiset Blockchainia käyttävät kaupan rahoitusalustat

 • Marco Polo
 • Käydä kauppaa
 • Muoto
 • TradeLens

Korkean profiilin blockchain-kehitys kaupan rahoituksessa

 • TradeTrust
 • Digital-Standards-Initiative

Ilmoittaudu nyt: Enterprise Blockchains ja Trade Finance -kurssi

Enterprise Blockchains -mallit

Kehityskokemuksesi mukaan olet saattanut käyttää työkaluja, jotta prosessi olisi tavallista nopeampi. Joten autamme sinua kehittämään blockchain nopeammin, olemme täällä joukossamme toimintakelpoisia malleja. Nämä mallit auttavat sinua tekemään asioita nopeammin.

Ja jos olet juuri oppinut kehittämään blockchainia, käytä mallineitamme myös strategisten taitojesi harjoittamiseen.

Malliluettelo

 • Tarvitsetko blockchainia? – Tämä malli on täällä auttamaan sinua selvittämään, tarvitseeko yrityksesi blockchainia vai ei. Se, että muut yritykset toteuttavat sitä, ei tarkoita, että myös sinun pitäisi. Siksi voit käyttää tätä mallia oppiaksesi siitä.
 • Blockchain-projektin valmius – Tämä malli auttaa sinua päättämään, milloin projekti on valmis. Enemmän, voit käyttää tätä työkalua avaamaan blockchain-strategiat ja auttamaan päättämään, milloin markkinoida ratkaisustasi.
 • Enterprise Blockchain -ratkaisun esittely – Voit käyttää tätä mallia esitelläksesi blockchain-innovatiivisia ideoitasi potentiaalisille asiakkaille tai sidosryhmille. Todellisuudessa monien kehittäjien on ehkä hallinnoitava projekteja, mikä edellyttää asianmukaista esittelyä.
 • Toimitusketjun liiketoiminnan kartoitus vs. Enterprise Blockchain – Tämä kertoo sinulle, mikä osa toimitusketjumalliasi tarvitsee blockchainia. Joten voit muuttaa tai integroida lohkoketjua vain näihin osiin.

Tämä kurssi sisältää myös muita eksklusiivisia bonusmateriaaleja sinulle!

Ilmoittaudu nyt: Enterprise Blockchains -mallit

Paranna palkkasi Blockchain-kehittäjäkursseillamme

Todellisuudessa tarjoamme erilaisia ​​blockchain-kursseja, jotka auttavat sinua kehittäjän uralla. Tiedämme kuinka tärkeitä blockchain-kehittäjien kurssit voivat todella olla. Siksi tarjoamme korkealaatuisia kursseja vain auttaaksemme sinua saamaan hyvät palkkiot.

Todellisuudessa nämä kurssit kertovat varmasti, kuinka kehittää blockchain-ratkaisuja yritysten blockchain-ympäristöihin. Pohjimmiltaan pelkkä tietämys kehittää blockchain-ratkaisu ei leikkaa sitä.

Tarvitset valtavan määrän tietoa kunkin yrityksen toiminnasta ja määrität heille oikean ratkaisun.

Siksi suosittelemme kurssejamme, koska ne ovat hieman erilaisia ​​kuin kaikki muut sertifiointiohjelmat.

Miten?

No, meillä on tapana keskittyä molempiin tekniikoihin liiketoiminnan näkökulmasta. Todellisuudessa yritystoiminta pyrkii etsimään tätä.

Ei kuitenkaan ole monia ihmisiä, jotka todella tietävät, miten liiketoimintaa voidaan lisätä ratkaisuillaan.

Siksi kurssimme ovat täällä auttamaan sinua kokonaan. Tarjoamme päivitetyt oppitunnit jokaisen kurssin yhteydessä. Siksi pysyt aina merkityksellisenä muuttuvilla markkinapaikoilla. Vaikka suoritat kurssimme, saat meiltä säännöllisiä päivityksiä.

Lopussa

Blockchain-kehittäjän työ on mahtava uravalinta tarjoamiensa taloudellisten arvopaperien kanssa. Tällä hetkellä vaatimukset ovat korkeat, eikä ammattitaidolla ole paljon ihmisiä.

Joten tämä on täydellinen mahdollisuus aloittaa kokemusten ja tietopohjan muuttaminen. On selvää, että kun saat enemmän kokemusta, sitä enemmän palkkaa voit odottaa. Lyhyesti sanottuna taitosi tiivistävät taloudellisen turvallisuutesi sinulle.

Joka tapauksessa, älä unohda tutustua Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssillemme antaaksesi urallesi valtavan vauhdin nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me