Blockchain-työkalut, joita kehittäjät rakastavat

Kehitettäessä blockchain-ratkaisuja blockchain-työkalut ovat siunaus. Tällä hetkellä blockchainin suosio kasvaa voimakkaasti. Joten, blockchain-kehitystyö on kaikkialla. Ei ole epäilystäkään siitä, että melkein kaikki yritykset haluaisivat hyödyntää tätä mahdollisuutta täysimääräisesti.

Ja juuri sinne putoat sisään. Jos olet blockchain-kehittäjä, sinulla on nyt markkinoiden korkein arvo. Mutta koska tekniikka on täysin uusi ja sillä on jatkuvasti enemmän ominaisuuksia, sinun on pysyttävä merkityksellisenä. Siksi blockchain-työkalujen käyttö voi varmasti helpottaa elämääsi.

Blockchain-työkalut, joita kehittäjät rakastavat

Blockchain-työkalut

Kehittäjälle on olemassa monia blockchain-työkaluja, mutta sinun on tiedettävä, mitkä ovat tärkeimmät blockchain-työkalut, joita kaikki kehittäjät rakastavat. Katsotaanpa luettelo?

18 Blockchain-kehitystyökalua, joita kehittäjät rakastavat

Geth

Aloitetaan Geth. Geth on komentorivityökalu, joka toimii myös täysimääräisenä Ethereum solmu Go-ohjelmointikielellä. Pohjimmiltaan siinä on kolme liitäntää –

 • Interaktiivinen konsoli
 • JSON-RPC-palvelin
 • Komento- ja alikomentorivivalinnat

Voit käyttää Gethiä tekemään monia asioita blockchainissa. Nämä blockchain-kehitystyökalut voivat –

 • Siirrä tunnuksia kahden osoitteen välillä.
 • Mine Ether -tunnus verkossa.
 • Tutustu pääkirjan lohkojen eri historiaan.
 • Luo älykkäitä sopimuksia ja voi myöhemmin suorittaa ne Ethereum Virtual Machine -sovelluksella.

Millaiset järjestelmät tukisivat Gethiä?

Kun työskentelet näiden yrityslohkoketjun kehitystyökalujen kanssa, voit käyttää erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, Linux ja Mac. He kaikki tukevat tätä komentorivityökalua. Lisäksi Binary ja Scripted tukevat myös sen asennusta.

Ensinnäkin, kun käynnistät sen, voit joko liittää sen live-blockchain-verkkoon tai luoda uuden ja muodostaa yhteyden sitten siihen. Mutta sinun on muistettava, että toinen vaihtoehto riippuu kokonaan sen asetuksista.

Jos et jostain syystä käyttänyt oletusarvoja, tämä työkalu yhdistää sinut automaattisesti Ethereumin mainnetiin.

Lisäksi näiden blockchain-työkalujen avulla kehittäjälle voit saada sen toimimaan konsolina ja lataamaan tiettyjä komentoja ja suorittamaan erilaisia ​​tavoitteita.

Joka tapauksessa muista, että kun suoritat Gethin, se lataa automaattisesti Ethereumin hajautetun kirjanpidon, ja sen käsittely voi viedä kauan. Joten saatat joutua odottamaan useita tunteja päiviä. Siksi on parasta käyttää ulkoista kiintolevyä kaikkien tietojen tallentamiseen.

Tihkusade

Siirrytään seuraavaan blockchain-työkaluoppaassamme. Drizzle yksinkertaistaa hajautetun käyttöliittymän kirjoittamista tarjoamalla kokoelman etupään kirjastoja. Se tarjoaa myös Redux-kirjaston käyttöliittymän liittämiseksi lohkoketjuun. Joten saat tuoreet ketjutiedot käyttöliittymäsovellusten kehittämistä varten.

Drizzlen ominaisuudet

 • Reaktiivinen Ethereum-tietovarasto

Redux-kirjasto on itse asiassa Drizzlen ytimessä. Tämän avulla voit synkronoida tapahtumatiedot, sopimustiedot ja paljon muuta.

 • Luo myymälä tai käytä olemassa olevia

Todellisuudessa voit käyttää näitä blockchain-työkaluja kehittäjälle myymälän luomiseen tai voit myös käyttää mitä tahansa olemassa olevaa omaa myymälääsi. Sinun tarvitsee vain tuoda saagoja ja pelkistimiä, ja olet valmis!

 • Tarjoaa perustoimintoja

Parasta tässä työkalussa on se, että se pidentää web3 1.0: n sopimuksia. Joten pääset käyttämään kaikkia Web3: n menetelmiä ja ominaisuuksia.

 • Komponenttikirjasto

Todellisuudessa ne tarjoavat React-komponenttikirjaston, jota käytät yleensä dApp-toiminnoissa. Joten tehtävät, kuten älylomakkeiden syöttölomakkeiden luominen, on helppo tehtävä.

 • Modulaarinen arkkitehtuuri

Tämän työkalun kokonaisarkkitehtuuri on modulaarinen. Joten voit lisätä minkä tahansa ominaisuuden tai päästä eroon kaikentyyppisistä toiminnoista haluamallasi tavalla. Lisäksi se sisältää kaksi pakettia Reactin käyttöä varten; ydintoiminnot ovat kuitenkin Drizzle-moduulissa. Enemmän, jos osaat työskennellä Reduxin kanssa, voit nopeasti kehittää kulmakirjaston.

Drizzlen kolme pääkomponenttia ovat –

Tihkusade – Se on ydinkirjasto web3: lle, sopimuksille ja tilin välittömälle käsittelylle. Lisäksi se voi yhdistää tarvittavat synkronoinnit ja tarjota lisäsopimusominaisuuksia.

Tiivistä-reagoi – Tämä komponentti tarjoaa DrizzleConnect-apulaitteen ja DrizzleProvider-komponentin yhteyden muodostamiseen Drizzle-sovellukseen React-sovelluksella.

Tiivistä-reagoi komponentit – Lisäksi saat kirjaston täynnä monia hyödyllisiä komponentteja, jotka toimivat dApp-funktiona. Pääasiassa se sisältää ContractForm, ContractData ja LoadingContainer.

Solc

Ethereumilla kehittäessään kaikki kehittäjät valitsevat vakauden. Todellisuudessa kehittäjien tulisi aina valita se, varsinkin kun on kyse älykkäistä sopimusintegraatioista. Vakaus sattuu olemaan jokaisen Ethereumin älykkään sopimuksen ydin.

Vakaus on periaatteessa leikattu alaspäin ja olio-kieli, ja siinä käytetään syntaksia, joka on lähinnä samanlainen kuin ECMAScript. Solc-työkalu voi tässä suhteessa muuntaa sen koneellisesti luettavaan muotoon, jotta EVM voi lukea sen ja suorittaa sen. Voit ajatella sitä vakauden kääntäjänä, joka pyörii kahden pääperiaatteen ympärillä –

 • C ++ -koodattu solc.
 • Solc-js, jotka käyttävät Emscripteniä solc C ++: n ristikokoamiseen suoraan JavaScriptiin.

Vaikka kahden tyyppiset vakautta kääntäjät ovat peräisin samasta lähdetiedostosta, molemmat voivat tuottaa erilaisen tuloksen. Lisäksi molemmat komentoriviliittymät eroavat toisistaan. Vertailun vuoksi solc-js on kuitenkin hieman hitaampi kuin solc.

Parasta on, että Ethereum-solmuilla on taipumus toteuttaa solc. Solc-paketti on kuitenkin itse asiassa erillinen moduuli, ja voit käyttää sitä myös offline-tilassa. Lisäksi voit käyttää myös solc.compile () -sovellusta, koska tämä ei tarvitse mitään ulkoista solmua toimiakseen oikein.

Remix

Se on Solidity IDE. Voit käyttää sitä koodien kirjoittamiseen ja virheiden tarkistamiseen selaimestasi. Todellisuudessa se on yksi blockchain-kehitystyökaluista, jotka on kirjoitettu JavaScriptillä. Enemmän, voit käyttää tätä työkalua kuten kääntäjä, lähinnä pieniin älykkäisiin sopimuksiin. Lisäksi, jos olet vasta alkamassa oppia vakavuudesta, sinun on ehdottomasti annettava tämä työkalu.

Kun siirryt verkkosivuston oletussivulle, saat sivunäytön, jonka avulla voit kirjoittaa koodin suoraan selaimeen! Toisella näytöllä voit ottaa koodisi helposti käyttöön blockchain-alustalla.

Lisäksi toinen näyttö auttaa myös sinua olemaan vuorovaikutuksessa kaikkien kirjoittamiesi toimintojen kanssa. Se tukee myös käsittelyjä tehdään paikallisesti tai selaimella. Joka tapauksessa voit myös tehdä testauksia, virheenkorjauksia, älykkäiden sopimusten jakeluja jne.

Koodianalysaattori auttaisi myös parantamaan koodejasi ja eroon virheistä. Joten, se voi olla yksi suurimmista blockchain-työkaluista kehittäjälle, jos hän on aloittelija.

Ganache CLI

Se on itse asiassa erittäin nopea Ethereum RPC -asiakas kehitykseen ja testaukseen. Minun on sanottava, tämä on jälleen yksi hyvistä blockchain-kehitystyökaluista. Se tunnettiin aiemmin nimellä Testrpc, mutta myöhemmin siitä tuli GanacheCLI. Todellisuudessa se on NodeJS-paketti, jota voit myös muokata.

Pohjimmiltaan se voi kopioida koko Ethereum-verkon tietokoneellesi. Voit myös kutsua toiminnon lohkoketjusta ilman, että tietokoneellasi on käynnissä Ethereum-solmut.

Lisäksi se tarjoaa nämä ominaisuudet kokeiltavaksi –

 • Lähes välitön kaivostoiminta.
 • Ei transaktiomaksuja.
 • Kaivosnopeuden tai kaasun hintojen mukauttaminen haluamallasi tavalla ja niin monta kertaa kuin haluat.
 • Kaikkien testiverkossa olevien tilien kierrättäminen, alustaminen tai palauttaminen määritetylle määrälle eetteriä.
 • Erittäin helppo ja yksinkertainen graafinen käyttöliittymä, josta voit tarkastella kaikkia testiketjun tapahtumia.

Muut ominaisuudet

 • Näet kaikkien tilien tilan, mukaan lukien niiden yksityiset avaimet, osoitteet, saldot ja tapahtumat.
 • Valvo Ganache-lohkoketjun lokilähtöjä sekä vastauksia ja virheenkorjaustietoja.
 • Vaihda kaivoskellot vain yhdellä napsautuksella.
 • Hanki lohkotutkija, jotta saat enemmän selkeyttä järjestelmän toiminnasta.

Tryffeli

Toinen kehittäjien lohkoketjutyökaluista on kehitysympäristö, jossa voit testata kehyksiä ja resurssiputkistoa Ethereum – tryffeliä varten. Tämä työkalu on ilmeisesti melko suosittu kehittäjien keskuudessa, koska se voi tehdä Ethereum-kehyksen kehittämisestä yksinkertaisen tehtävän.

ominaisuudet

 • Älykkäiden sopimusten elinkaaren hallinta

Ilmeisesti tämä työkalu pystyy hallitsemaan sopimuksesi artefakteja ja sisältää myös tuen mukautetuille käyttöönotoille, monimutkaisille Ethereum-sovelluksille ja kirjastojen linkittämiselle.

 • Sopimustestaus

Voit testata sopimuksesi automaattisesti ja varmistaa, että ne kehittyvät nopeasti.

 • Komentosarjat sisältävät siirrot ja käyttöönotto

Voit käyttää tätä blockchain-työkalua yksinkertaisten ja hallittavien käyttöönotto-komentosarjojen kirjoittamiseen ennakoidaksesi sopimusten muutoksen ajan myötä. Se antaa sovelluksesi kehittyä ja olla merkityksellinen myös tulevaisuudessa.

 • Verkon hallinta

Sinun ei tarvitse hallita mitään verkon artefakteja, kun alat käyttää tryffeleitä. Lisäksi se huolehtii niistä, kun keskityt dApp-kehitykseen.

 • Erittäin tehokas interaktiivinen konsoli

No, vuorovaikutus sopimusten kanssa ei ole koskaan ollut näin helppoa. Todellisuudessa tryffeli antaisi sinulle yksinkertaisen käyttöliittymän, jolla voi olla aikaa ja antaa sinun olla vuorovaikutuksessa sopimiesi kanssa.

 • Ulkoinen komentojonon juoksija

Voit käyttää tätä blockchain-työkalua käynnistämään kaikki sopimuksesi ja ajaa verkossa ilman ongelmia.

EtherScripter

Jos olet aloittelija blockchain-kehitystekniikassa, Ether-komentosarjat voivat olla sinulle vaikea tehtävä. Mutta tämän tyyppisillä blockchain-analyysityökaluilla voit koodata perussopimukset melko helposti. Todellisuudessa tämä blockchain-työkalu tarjoaisi sinulle erittäin interaktiivisen ja hauskan käyttöliittymän kaikkien koodiesi kirjoittamiseen.

Lisäksi voit yksinkertaisesti vetää ja pudottaa kaikkia toimintoja älykkään älykkyyden luomiseksi. Se on melko yksinkertainen käyttää. Tällä hetkellä voit kuitenkin käyttää vain Käärme-ohjelmointikieliä tämän tyyppisissä blockchain-analyysityökaluissa.

MetaMask

Toinen suurimmista blockchain-hallintatyökaluista on MetaMask. MetaMaskin avulla et voi vain palvella Etheriä tai muita ERC-20-tunnuksia verkossa, mutta voit myös olla vuorovaikutuksessa hajautettujen sovellusten kanssa. Enemmän, sen avulla voit myös käyttää sitä selaimestasi!

Lisäksi on erittäin helppoa lisätä MetaMask Firefox- tai Google Chrome -lisäosana ja aloittaa sen käyttö suoraan selaimesta. Kun olet asentanut sovelluksen, saat Ethereum-lompakon selaimeesi. Se tallentaa kaikki ERC-20-rahakkeet sinulle.

Kehittäjille tämäntyyppiset blockchain-analyysityökalut eivät tarvitse suoraa Ethereum-solmua toimiakseen. Joten vuorovaikutus Ethereumin verkkotilan kanssa on yksinkertainen tehtävä.

Aloita

Jos haluat blockchain-kehyksen hajautetuille sovelluksillesi, Embark voi todella auttaa sinua. Todellisuudessa tämäntyyppiset blockchain-hallintatyökalut antavat sinun hallita dApps-sovellustasi ja antaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut uuden luomiseen ja käyttöönottoon.

Lisäksi voit luoda itsenäisen HTML5-sovelluksen, joka käyttää hajautettuja ominaisuuksia. Lisäksi voit myös luoda uusia älykkäitä sopimuksia täällä ja käynnistää ne JS-koodissa. Parasta tämän tyyppisissä blockchain-hallintatyökaluissa on, että he etsivät muutoksia, jotka teet sopimuksissa. Jos näin on, se muuttaa sopimuksia automaattisesti ja päivittää niihin liittyvät hajautetut sovellukset.

Älykkäät sopimusten siirrot ovat myös tämän blockchain-työkalun plus-piste. Todellisuudessa työskentelemällä alustalla voit käyttää mitä tahansa perinteistä kieltä, kuten Meteor, Angular, React ja monia muita.

Gorli Testnet

Tiedät, että paras tapa testata verkkoasi täysin menemättä verkkoon olisi hyödyntää kaikkia testiverkkoja. Ja tässä tulee tämän tyyppinen blockchain-analyysityökalu. Gorli Testnet on yksi suosituimmista. Täällä voit ottaa käyttöön dApps: n ja kokeilla älykkäitä sopimuksia.

Enemmän, voit käyttää sitä kaikissa asiakkaan lohkoketjutoteutuksissa ja saada korkea luotettavuus ja käytettävyys. Joka tapauksessa Gorli on oikeastaan ​​todiste viranomaisen rajatylittävästä testiverkosta, joka toimii Parityn, Pantheonin, Gethin, EthereumJS: n ja Nethermindin kanssa..

Se on kuitenkin avoimen lähdekoodin projekti ja yhteisöprojekti.

Pariteetti

Pariteetti on toinen lohkoketjun hallintatyökaluista, joka on rakennettu tehtäväkriittiseen käyttöön. Se on Ethereumin asiakas, joka käyttää Rust-ohjelmointikieltä. Enemmän, tämä blockchain-työkalu tarjoaa keskeisen infrastruktuurin, jota tarvitaan luotettaville ja nopeille palveluille.

Voit rakentaa omia räätälöitäviä lohkoketjuja myös yrityksille, yksityiseen käyttöön tai tutkimustarkoituksiin. Sinä tulet saamaan –

 • Modulaarinen ja puhdas koodipohja ja räätälöinti
 • Vähäinen tallennustila ja muistin jalanjälki
 • Käytä Warp Sync -toimintoa synkronointiin tunteina
 • Erittäin edistynyt CLI-pohjainen asiakas
 • Erilaiset ja liitettävät konsensusprotokollat
 • Korkea pääsynvalvonta- ja yksityisyysominaisuudet
 • Nopeat tapahtumat

Parasta tässä blockchain-työkalussa on, että se on tarkistettu 100%, ja kehittäjät suorittavat rutiinikoodikannan tarkistuksia päästäkseen eroon virheistä.

Hyperledger-jarrusatula

Se on blockchain-vertailutyökalu. Sen avulla voit vertailla blockchain-ratkaisua käyttämällä ennalta määritettyjä standardeja. Todellisuudessa tämän tyyppisillä blockchain-analyysityökaluilla voi olla todella helppo tietää, ovatko blockchain-alustasi standardien mukaisia ​​vai eivät.

Kun olet määrittänyt käyttötapauksesi ennalta, se voi aloittaa taikuuden. Todellisuudessa saat myös raportteja tapahtumien viiveestä, Tapahtumat sekunnissa, resurssien käytöstä ja monista muista.

Sinun on kuitenkin tiedettävä Jarrusatula auttaa sinua ulos; sinun on rakennettava blockchain-ratkaisusi Hyperledgeriin.

Mutta kuten näette, sillä ei ole oletusasetuksia. Mutta miksi näin on? Blockchain-tekniikka on melko monimuotoinen, ja jokainen alusta on erilainen. On täysin vaikeaa analysoida kaikkia alustoja samassa ennalta määritetyssä joukossa.

Joten sen sijaan voit asettaa standardit toimialasi perusteella ja käyttää sitten työkalua nähdäksesi, miten se toimii. Siksi se on yksi kätevimmistä blockchain-hallintatyökaluista kehittäjille.

Tierion

Se tarjoaa ympäristön, jossa voit muuttaa lohkoketjun globaaliksi alustaksi ja tarkistaa tiedostot, tiedot ja liiketoimintaprosessit. Tämäntyyppiset lohkoketjun työkalut auttavat sinua rakentamaan kelvollisen tietokannan ja jakamaan nämä tiedot pääkirjaan.

Lisäksi tämä blockchain-työkalu tarjoaa myös ChainPointin, joka voi tuottaa kuitteja ja tallentaa tietoja. Eli sinun ei tarvitse välituotteita tietojen vahvistamiseen. Joka tapauksessa tämän blockchain-työkalun avulla voit myös yhdistää Tierion-sovellusliittymän ja ChainPointin aikaleimoihin kaikki tiedot vahvistaaksesi prosessin.

Se pystyy tuottamaan miljoonia todisteita sekunnissa. Tämäntyyppiset blockchain-teknologiatyökalut tarjoavat tarkkuutta –

 • Kaikkien tietojen saaminen Network Time Protocol -palvelimilta
 • Käyttämällä National Institute of Standards and Technologyn käytettävissä olevia tietoja
 • Ankkurisolmujen linkittäminen Ethereum- tai Bitcoin-lohkoketjuun

EthFiddle

Jos olet kehittäjä, joka aloitti Solidityn kanssa, saatat tietää, että tällä kielellä työskentelyyn ei ole olemassa monia blockchain-tekniikkatyökaluja. Auttaakseen sinua ja tarjoamaan sinulle vastaavia työkaluja, kuten JSFiddle tai Go Playground, Loom Network esitteli EthFiddle.

EthFiddle on yksi lohkoketjun kehittämisen työkalu, joka tarjoaa nopean testauksen ja prototyyppien muodostamisen. Se on itse asiassa Solidity IDE selaimellasi. Todellisuudessa tämä blockchain-työkalu pystyy testaamaan, luomaan ja virheenkorjaamaan älykkyyssopimustenne Solidity-koodeja.

Lisäksi voit myös jakaa koodisi pysyvän linkin yhdellä napsautuksella. Joten huomaat, että olet uusi Solidity-ympäristö, sinun kannattaa kokeilla EthFiddlea.

Web3.js

Web3.js on yksi työkalu estoketjun kehittämiseen, joka auttaa sinua kehittämään asiakkaita vuorovaikutuksessa Ethereumin lohkoketjun kanssa. Pohjimmiltaan se on kirjasto, joka on Ethereum-yhteensopiva JavaScript-sovellusliittymä. Ja se toteuttaa yleisiä JSON RPC -ominaisuuksia vuorovaikutuksessa etä- tai paikallisen Ethereum-solmun kanssa.

Joten tällä voit tehdä tehtäviä, kuten lähettää eetteriä osoitteen välillä, kirjoittaa ja lukea älykkäitä sopimustietoja, kehittää älykkäitä sopimuksia ja paljon muuta.

Koska blockchain-työkalu toimii JavaScript-kielellä, voit käyttää sitä missä tahansa verkkoselaimessa. Mutta tarvitset Ethereum-solmun, joka voi käyttää Ethereum-verkkoa HTTP: n kautta tämän tyyppisten estoketjutekniikkatyökalujen käyttöä varten. Voin ehdottaa MetaMask-laajennuksen käyttämistä Web3.js: n kanssa yhteyden muodostamiseksi Ethereum-verkkoon.

Tila

Se on toinen työkalu estoketjun kehittämiseen. Todellisuudessa se on monikäyttöinen viestintätyökalu, joka sisältää hajautetun krypto-lompakon, vertaisviestien ja Web3-selaimen. Pohjimmiltaan se on mobiili Ethereum-asiakas, jonka avulla voit käyttää ekosysteemiä mistä tahansa.

Messengerin osalta voit liittyä mihin tahansa julkiseen kanavaan ja lähettää ja vastaanottaa viestejä toiselta käyttäjältä. Korkea salaus tekee myös kenenkään mahdottomaksi pääsyn viesteihisi.

Lisäksi blockchain-työkalun avulla voit olla vuorovaikutuksessa hajautettujen sovellusten kanssa ja käyttää integroitua lompakkoa.

Selaimella pääset suoraan verkkoihin, kauppapaikkoihin ja moniin muihin. Laajennustyökalulla voit myös lisätä ominaisuuksia tähän mobiiliasiakkaaseen.

Infura

Infura on standardipohjainen, skaalautuva, globaalisti jaettu klusteri ja API-päätepiste IPFS: lle, Ethereumille ja muille infrastruktuureille. Todellisuudessa tämän tyyppiset työkalut blockchain-kehitykseen on tarkoitettu vain kehittäjille. Joten voit käyttää tätä työkalua nopeasti yhdistääksesi sovelluksesi heidän välittömän pääsyn sovellusliittymiin.

Ilmeisesti tämä blockchain-työkalu tukee JSON-RPC: tä WebSocket-rajapintojen kautta ja HTTPS: ää, joka tarjoaa liittymä- ja pyyntöpohjaisia ​​yhteyksiä. Enemmän, vain yhdellä URL-osoitteella voit alkaa käyttää Infuraa. Työkalun takana oleva tiimi huolehtii kaikista päivityksistä ja verkon muutoksista, jotta voit keskittyä luomiseen.

Mythx

Älykkäiden sopimusten kehittämiseen ja hajautettuihin sovelluksiin on suuri kysyntä. Ei kuitenkaan ole olemassa monia blockchain-tekniikkatyökaluja, jotka tarjoavat täyden paketin. Täällä MythX tulee sisään. Pohjimmiltaan se on turvallisuusanalyysityökalu Ethereum-pohjaisiin älykkäisiin sopimuksiin. Enemmän, tällä blockchain-työkalulla saat dynaamisen ja staattisen analyysin kaikki yhdessä työkalupaketissa.

Voit testata monia tuotteita, kuten tryffeli, Amberdata, Alethio, Visual Studio Code, Remix ja Embark. Joten voit helposti yhdistää tämän blockchain-työkalun muihin työkaluihin.

Lisäksi se tunnistaa tietoturvakysymykset melko tehokkaasti ja on erittäin skaalautuva.

Johtopäätös

Blockchain-teknologiatyökalut voivat todella säästää aikaa ja helpottaa blockchain-kehitystyötäsi. Kehittäjänä on oltava tehokas blockchain-käyttöönotto, ja suosittujen blockchain-kehitystyökalujen syvällinen tuntemus voi auttaa suuresti.

Tässä oppaassa olen antanut kaikki työkalut, joita kehittäjät rakastavat nykyään. Joten nyt, kun tiedät, mitä nämä erilaiset blockchains-työkalut ovat, on sinun aika sukeltaa sisään ja alkaa kehittyä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me