EOS VS Ethereum: Mahdollinen Ethereum-tappaja!

EOS (EOS) on mainostettu Ethereumin (ETH) tappajaksi osittain, koska sen odotetaan tukevan seuraavan sukupolven älykkäitä sopimusalustoja, joilla on nopeampi tapahtumien nopeus ja paremmat ominaisuudet. EOS.io mainnetin käynnistämisen myötä EOS vs.Ethereum -taistelu on kaikki alkanut, kun kaksi lohkoketjuprojektia ampuvat kehittäjän huomion hajautettujen sovellusten luomiseen..

Kahden blockchain-alustan välisen kilpailun odotetaan edistävän innovaatioita, joiden pitäisi johtaa älykkäisiin sopimusalustoihin, jotka kykenevät työntämään rajat skaalautuvuuteen.

Vaikka nämä kaksi ovat keskittyneet hajautettujen sovellusten tuotannon helpottamiseen, ne eroavat toisistaan ​​suuresti toiminnan avainnäkökohtien suhteen.

Ethereum vs EOS: Hajautettujen sovellusten kyky

Ethereum on tehnyt itsestään nimen ensisijaiseksi alustaksi älykkäiden sopimusten suorittamiselle. Yritykset käyttävät projektilohkoketjua yhä useammin useiden tehtävien käsittelemiseen tiedon tallentamisesta liiketoimien suorittamiseen.

EOS aikoo nyt rikkoa nykytilan, kun se käyristää huomattavan määrän markkinaosuutta DApps: n kehityksestä. EOS: lla on paljon yhtäläisyyksiä Ethereumin kanssa DApps-kehityksen hoidossa.

Koska kyseessä on uusi projekti, se on kuitenkin noussut huomattavasti korkeammalle ja hyödyntänyt viimeaikaista teknologista kehitystä, kun se näyttää saavan kilpailuetua. Uuden tekniikan pitäisi antaa EOS: lle mahdollisuus käsitellä suurempaa määrää tapahtumia Ethereumiin verrattuna ja paljon nopeammin.

EOS hyödyntää myös uusia ominaisuuksia, joiden odotetaan tarjoavan alustalle luonnostaan ​​joustavuutta viestinnässä.

Ethereum vs. EOS: Ohjelmointikieli

Ethereumin avulla kehittäjät voivat luoda sovelluksia omalla ohjelmointikielellään Solidity. Vaatimus on tukahduttanut merkittävästi Ethereumin käyttöönottoa, koska kaikki kehittäjät eivät pidä ohjelmointikielestä.

EOS: n tulisi olla ensisijainen kohde kehittäjille, koska sillä ei ole rajoituksia ohjelmointikielen tyypille, jota ihmiset voivat käyttää sovellusten kehittämiseen.

Ethereum vs EOS: Kohdemarkkinat

Ethereum on kaareva itselleen markkinarako hajautettujen sovellusten kehittämiselle. Keskustelu on levinnyt siitä, että alustasta voi pian tulla johtava älykäs sopimusalusta organisaatioille, jotka aikovat rakentaa DApps: ää finanssialalla.

Syy siihen, miksi EOS kutsutaan Ethereum-tappajaksi, liittyy siihen, että se toimii todistamalla panoksen konsensusprotokolla. Protokolla tekee alustasta vähemmän keskitetyn edun, joka sallii sen työskennellä tehokkaammin kuin Ethereum.

Tämä tarkoittaa sitä, että EOS on edelleen hyvissä asemissa isännöimään a monipuolinen valikoima DApps erityisesti ne, jotka vaativat paljon resursseja. Se, että EOS: lla ei ole transaktiomaksuja, tarkoittaa myös, että se voi saada voimakkaan kiinnostuksen ihmisiltä, ​​jotka yrittävät välttää Etherumin estoketjun kustannuksia.

Ethereum vs EOS: Tekniset erot.

Ethereum käyttää Proof-of-work consensus -protokollaa, joka sallii lohkoketjunsa käsitellä 15 tapahtumaa sekunnissa. Lisäksi protokollan mukaan Ethereumin on vaikea korjata hajautettuja hajautettuja sovelluksia verkossa.

Sitä vastoin EOS hyödyntää panosprosessia, joka eliminoi hyvän osan Ethereumin puutteista. Ensinnäkin, protokolla antaa kehittäjille mahdollisuuden jäädyttää verkko aina, kun rikkinäinen sovellus havaitaan. Toiminto voidaan suorittaa vaikuttamatta muihin verkon tileihin.

Nopea tapahtumanopeus on toinen DPOS-protokollaan liittyvä attribuutti, jonka kehittäjien mukaan EOS-lohkoketju pystyy käsittelemään keskimäärin 1000 tapahtumaa sekunnissa.

Lisäksi EOS pyrkii voittamaan Ethereumin antamalla lohkoketjunsa käsitellä tapahtumia ja suorittaa tapahtumia samanaikaisesti

Tutustu muihin vertailuihimme:

  • Bitcoin vs Ethereum? Mitä eroa?

  • Ethereum vs Litecoin: Miksi LTC on tarkoitettu transaktioille ja ETH älykkäille sopimuksille?

  • Ardor vs Ethereum: Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet?

  • NEO vs Ethereum: Mikä on parempi?

  • Ethereum vs. ripple: syvyysvertailu

Bottom Line

EOSilla on mitä tarvitsee ottaa Ethereumiin, jos se löytää tavan toteuttaa kaikki huomionarvoiset ominaisuudet. Vaikka Ethereumilla on varhainen muuttaja-etu, voi olla ajan kysymys, ennen kuin EOS lopettaa juovansa ensisijaisena alustana älykkäille sopimuksille ja DApps: lle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me