Kuinka toteuttaa blockchain yrityksesi vahvistamiseksi?

Monet teistä mietivät, kuinka käyttää blockchainia omaan liiketoimintaanne ja hyödyntää sen etuja. Käymme läpi prosessin, jossa otetaan käyttöön blockchain-tekniikka yrityksille ja autamme sinua ymmärtämään konseptia paremmin.

Blockchain-tekniikka luotiin alun perin digitaalisen valuutan kauppaan. Teknisesti taitava maailma tajusi kuitenkin pian, että on olemassa muita tapoja, joilla lohkoketjua voidaan käyttää.

Blockchain-tekniikka on järkevää yrityksille, jotka työskentelevät monilla eri aloilla toteuttamaan blockchainia. Jos mietit edelleen blockchainin sopivuutta yrityksesi tarpeisiin, tässä on hieno opas, joka voi auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen.

Toistaiseksi saatat miettiä, kuinka käyttää blockchainia omassa yrityksessäsi ja kuinka hyödyntää sen etuja. Tällaiset ongelmat liittyvät aina uuteen tekniikkaan, joten älä huoli, et ole yksin. Juuri siksi olemme täällä opastamassa sinua blockchain-toteutusprosessissa yksityiskohtaisesti.

Ilmoittaudu nyt: Ilmainen Blockchain-kurssi

Kuinka toteuttaa Blockchain?

Ennen kuin yritykset ottavat käyttöön blockchain-tekniikan, on välttämätöntä, että ne ensin tunnistavat, mikä on sen paras ja tarkoituksenmukaisin käyttökohde sementtilohkoketjuun kannattavana omaisuutena eikä kalliina vastuuna.

Yritysjohtajana sinun on kuitenkin ensin myönnettävä, että blockchain on täällä pysyä. Et yksinkertaisesti voi sivuuttaa sitä. Tämän lisäksi se tarjoaa käytännön ratkaisuja moniin päivittäisiin liiketoiminnan toiminnallisiin ongelmiin.

Paras mahdollinen siirto on toteuttaa blockchain. Aloitetaan sen kanssa!

Tutki mahdollisuuksia

Etkö tarvitse inspiraatiota aluksi? Tällä hetkellä on olemassa melko monta esimerkkiä estoketjujen käyttöönotosta ja käytöstä, jotka voivat innostaa sinua.

Siksi kaikkien uusien käyttäjien on välttämätöntä arvioida nykyisten käyttötapojen tehokkuus ja valita paras malli toteutettavaksi omassa yrityksessään. Sinun tulisi tutkia tällä hetkellä markkinoilla olevia pilottilohkoketjutapauksia.

Pankkitoiminta

Johtava blockchain-toteutusesimerkki on pankkisektori.

Verkkopankkijärjestelmien kohtaamien tietoturvaloukkausten määrän ja sen takia, että yksi blockchain-tekniikan merkittävimmistä näkökohdista on ensiluokkainen turvallisuus, blockchain-toteutus oli täydellinen vaihtoehto verkkopankkijärjestelmille.

Siksi tietyt pankit on melkein pakko ottaa käyttöön blockchain-tekniikka asiakkaiden luottamuksen ylläpitämiseksi. Tämä puolestaan ​​on lisännyt liiketoimien ja verkkopankin tarkkuutta, nopeutta ja turvallisuutta. Tämä puolestaan ​​auttaa pankkeja tilintarkastuksen aikana.

Yksinkertaisesti sanottuna blockchain-toteutus tuo avoimuutta ja selkeyttä rahoituslaitoksille. Siksi suurin osa pankeista on rakastunut blockchainiin.

Vakuutus

Tämä on näkyvä esimerkki blockchain-toteutuksen käyttötapauksesta yrityksellesi.

Kaikille vakuutusyrityksille tietojen avoimuus on välttämätöntä. Blockchain-tekniikan käyttöönotto sujuvoittaa tällaisten tietojen vaihtoa ja varmistaa, että ne pysyvät avoimina.

Tämä tapahtuu älykkäillä sopimuksilla. Se todentaa sopimusehdot ja määrittää, kuuluuko tietty tapahtuma / tilanne mainitun älykkään sopimuksen ehtoihin.

Tämän seurauksena asiakas saa vaaditun summan nopeasti ansioiden perusteella. Tämän jälkeen tietoja ylläpidetään ja päivitetään hämmästyttävällä nopeudella.

Tarpeetonta sanoa, että blockchain varmistaa myös, että koko prosessi on turvallinen ja vastustuskykyinen hakkereille. Siksi blockchain-vakuutussovelluksissa on kasvanut valtava määrä viime vuonna sekä yleinen toteutus henki-, terveydenhuolto-, omistus- ja autovakuutussektorilla.

Jotkut tunnetuista blockchain-pohjaisista vakuutusyhtiöistä ovat:

  1. Kasko2Go
  2. FidentiaX
  3. Everledger
  4. Eettinen

Löydät paljon enemmän, koska monet vakuutusyhtiöt ottavat käyttöön blockchain-tekniikkaa.

Haluatko tietää blockchainin vaikutuksesta vakuutuksiin? Tutustu nyt vakuutusten lohkoketjuoppaaseen!

Terveydenhuolto

On tärkeää muistaa, että terveydenhoitoala vaatii huolellista kirjanpitoa. Lisäksi tällaiset potilastiedot voivat sisältää arkaluonteisia tietoja, ja siksi niiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Joten, jotta blockchain otetaan käyttöön terveydenhuollon toimitusketjussa, sinun on keskityttävä voimakkaasti lääkkeisiin.

Vaikka blockchain-tekniikka palvelee tehokkaasti näitä vaatimuksia, se tarjoaa myös mahdollisuuden sisällyttää verkkomaksutavat.

Tämä voi myös auttaa sairaaloita ja sairaanhoitopalvelujen tarjoajia olemaan yhteydessä sairausvakuutusyrityksiin vakuutusmaksujen nopeuttamiseksi. On jo paljon lääkeyhtiöitä, jotka sijoittivat rahaa blockchainin käyttöönottamiseksi toimitusketjussa.

Siksi valinta blockchain-tekniikan toteuttamisesta osoittautuu hyödylliseksi sekä toteuttajalle että asiakkaille.

Kiinnostaako blockchainin vaikutusta terveydenhuoltoon? Tutustu terveydenhuollon estoketjuun liittyvään oppaaseen juuri nyt!

Kiinteistöt

Tämä on toinen hieno esimerkki blockchain-toteutuksen käyttötapauksesta. Digitaalisen kirjanpidon alettua kiinteistösektorilla on olemassa huomattava hakkereiden riski.

Näitä ovat muun muassa ennätystietojen muuttaminen sekä alkeelliset virheet, kuten virheellinen kirjanpito, virheellinen paperityö jne.

Tämä voi aiheuttaa kohtuuttoman paljon tappioita pahaa epäilemättömille tavallisille ihmisille.

Onneksi lohkoketjun toteutus palvelee virhemarginaalin poistamista tai ainakin pienentämistä. Tämä puolestaan ​​auttaa sekä käyttäjän yrityksen mainetta että asiakkaita.

Oletko kiinnostunut blockchainin vaikutuksesta kiinteistöihin? Tutustu kiinteistöjen lohkoketjua koskevaan oppaaseen juuri nyt!

Blockchain-toteutus: Vaiheet

Tässä ovat tärkeimmät vaiheet, jotka sinun on toteutettava blockchainin toteuttamiseksi.

Tunnista käyttötapaus

Ensimmäinen luonnollinen vaihe on tunnistaa käyttötapa. Se on prosessi, jolla tunnistetaan, selvitetään ja järjestetään tarpeesi lohkoketjuun. Käyttötapaus vastaa miksi tarvitset blockchainia yrityksellesi? Mihin tarvitset blockchainia? Ja mitä tavoitteita yrität saavuttaa blockchain-toteutuksella?

Se yksinkertaisesti lisää selkeyttä blockchainiin liittyviin tavoitteisiisi. Tunnistat käyttötapauksen ja rakennat sitten seuraavat vaiheet sen ympärille.

Parasta on aloittaa pienestä. Aloita joistakin pilottihakemuksen käyttötapauksista. Tutki niitä, testaa niitä, käytä niitä, analysoi tuloksia ja toteuta sitten lohkoketju laajemmassa mittakaavassa.

Lue lisää: Blockchain-käyttö: Luettelo yli 20 Blockchain-tekniikan käyttötapauksesta

Konseptin todistamisen (POC) kehittäminen

Kun olet katsonut eri tapoja, joilla blockchain-toteutus voi hyödyttää yritystäsi, voit siirtyä POC: iin.

Useat Fortune 500 -yksiköt ovat jo nähneet potentiaalin blockchain-toteutuksessa ja ruokkivat rahaa konseptitodistuksen kehittämiseen. Tässä osassa saatat joutua toteuttamaan blockchainin Java-kielellä tai muilla sopivilla ohjelmointikielillä.

Mikä on POC?

Se on prosessi, joka määrittää blockchain-projektin käytännön potentiaalin ja toteutettavuuden yrityksellesi.

POC-kehitysvaiheet

POC: n kehittäminen alkaa kuten kaikki liikeyritykset; vankalla suunnittelulla. Prosessi aloitettaisiin projektisi kannalta merkityksellisillä kysymyksillä. Nämä kysymykset puolestaan ​​auttavat POC: n vaiheittaista kehittämistä.

Kysymykset käsittelevät yrityksen luonnetta ja sen vaatimuksia. Se voi sisältää myös kohdemarkkinoita koskevia kysymyksiä, varsinkin jos markkinoiden luonne on kapea.

Kun kysymyksiin on vastattu, olet valmis asettamaan perustan blockchain Proof of Conceptille. Ihannetapauksessa sinun pitäisi ymmärtää paremmin suuntaasi. Näin vältetään tarpeettomat monimutkaisuudet POC: n kehittämisen aikana. Lisäksi monimutkaisuuksien estäminen estää liikaa aikaa ja rahaa POC-kehitykseen, josta puuttuu suunta. Tämä on tärkeä vaihe, koska joudut ehkä joutumaan toteuttamaan blockchainin Java-käyttöjärjestelmässä. Enemmän, jos tarpeen, joudut ehkä joutumaan myös lohkoketjun toteuttamiseen pythonissa.

Seuraa vaiheita

Tässä on vaiheet, jotka sinun on noudatettava:

Teoreettinen rakenne: Joukko ohjeita, jotka selittävät projektisi parametrin.

Prototyyppi: Prototyyppi, joka sisältää koodin, luonnokset, arkkitehtuurin, suunnittelun ja mallinnukset.

MVP: Kutsutaan myös vähiten elinkelpoiseksi tuotteeksi, jossa on vähintään joukko parhaita ominaisuuksia.

Blockchain-todistuksen kehittämisen aikana on ehdottomasti pidettävä mielessä seuraavat neuvot.

Sinun on tunnistettava tulos, jonka yrityksesi haluaa saavuttaa, tai ongelma, joka on ratkaistava lohkoketjun kautta. Älä myöskään yritä vaihtaa pyörää. Katso, voitko käyttää pyörää, joka on jo pyörimässä.

Tällä tarkoitamme sitä, että vältät elämäsi ylikuormittamisen yrittämällä mullistaa itse blockchainin ja sen sijaan mullistaa yrityksesi blockchainin avulla. Näytteen tai prototyypin testaaminen on erittäin tärkeää. Se voi tarkoittaa eroa menetettyjen tai ansaittujen miljoonien välillä.

POC on tärkeä osa blockchain-tekniikan toteuttamista. Lue lisää siitä nyt parhaasta todiste konseptista.

Blockchain-alustan valitseminen

Sinun tulisi valita alustasi, joka sopii budjettiisi, mutta jolla on myös konkreettista historiaa toimia tehokkaasti valitsemallasi alalla. Usein vaikuttava markkinointitaktiikka voi johtaa harhaan ja tehdä väärän valinnan. Siksi tutkimus on kriittistä.

Kun valitset blockchain-alustan, sinun on varmistettava, onko heillä avoimen lähdekoodin asema. On myös varmistettava, että heidän tekninen tiiminsä on järjestetty oikein.

Hyvä indikaattori alustan tehokkuudesta on heidän tekniset bloginsa, sillä useimmilla rahasi arvoisilla alustoilla on sellainen.

Blockchain palveluna

Jos haluat ottaa blockchainin käyttöön liiketoiminnassa, kannattaa valita blockchain palveluntarjoajana. Todellisuudessa nämä palveluntarjoajat voivat auttaa sinua ottamaan blockchainin käyttöön yrityksessäsi ja hallitsemaan sitä. Se on vaivaton lähestymistapa toteutukseen.

Vaikka Ethereum on yksi suosituimmista ja yleisimmin käytetyistä blockchain-alustoista maailmassa, mutta yrityksille, jotka aloittavat vasta blockchainilla, tehokkain tapa edetä on käyttää blockchainia palveluna.

Tällä tavalla sinun ei tarvitse investoida aikaa infrastruktuurin kehittämiseen, löytää ammattitaitoisempia henkilöresursseja, vaan käynnistää vain toteuttamalla ennalta suunniteltu lohkoketju, joka voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan.

Parasta on, että siellä on paljon hyviä vaihtoehtoja tunnetuimpien teknisten jättiläisten joukosta. Näitä vaihtoehtoja ovat:

  • Amazon tai AWS (Amazon Web Services)
  • Microsoftin Azure
  • Oraakkeli

Jos olet pk-yritys, suosittelemme, että aloitat Amazonista tai heidän Amazon Web Services (AWS) -mallistaan. Tämän pay-as-you-go-palvelun avulla voit maksaa vain käyttötarkoituksen mukaan, mutta ennalta suunnitellut blockchain-mallit helpottavat käyttöönottoa. Sinulla on myös mahdollisuus valita alustaksi Ethereum ja Hyperledger Fabric.

Microsoftin Azure on toinen kustannustehokas ja nopea vaihtoehto pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla on myös paljon kumppaneita. Jos kuitenkin olet suuri yritys, suosittelemme Oracle Blockchain Solution -ratkaisua (saatavana vain Hyperledger Fabricin kanssa).

Voit valita alustojen suhteen suosittujen vaihtoehtojen, kuten Ethereum, Hyperledger Fabric tai Hyperledger Sawtooth, välillä..

Lue lisää: Blockchain palveluna: Enterprise-luokan BaaS-ratkaisut

Rakennus & Blockchain-ratkaisun testaaminen

Jos olet uusi käyttäjä, sinun on ensin noudatettava nykyisiä blockchain-tekniikoita. Valitse ja ota käyttöön ne, joita voidaan muokata tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi sinun on tutkittava useita tekijöitä, jotka sisältävät:

  1. Teknologian syvyys tarkoittaa sen tarjoamaa turvallisuutta ja yksimielisyyttä, ja jos se tukee sekä julkisia että yksityisiä lohkoketjuja.
  2. Teknologian leveys tarkoittaa, jos se tukee moniketjuisia ja useita alustoja.

Blockchain-tekniikan keskeinen osa on älykkäät sopimukset. Tämä antaa ihmisille mahdollisuuden siirtää tärkeitä tuotteita tarvitsematta kolmatta osapuolta. Voit liittää vaaditut säännöt sopimuksiin. Enimmäkseen nämä ovat lohkoketjun toteutus pythonissa.

Tämä mahdollistaa siirtoprosessin olevan automaattinen. Se tarjoaa myös avoimuutta ja varmistaa, että kaikki osapuolet noudattavat sopimuksen sääntöjä. Itse asiassa itse toteuttava älykäs sopimus tekee blockchainista niin jännittävän yrityksille. Luo älykkäitä sopimuksia liiketoimintaprosesseihisi aina, kun on järkevää lisätä automaatiota.

Testaa sovellukset ensin testiverkossa varmistaaksesi, että se toimii juuri haluamallasi tavalla.

Yhteistyökumppanit ja integraatio

Kun haluat ottaa blockchainin käyttöön yrityksessäsi, sinun on otettava huomioon myös kumppanisi ja sidosryhmäsi.

Saatat olla houkutus päästä mukaan ja siirtyä kokonaan blockchainiin. Se on helppo pyyhkiä pois, kun saat uuden tekniikan hyödyt. Tarvitset edelleen vanhoja järjestelmiä ja kykyä integroida niihin.

On olemassa useita yrityksiä tai yrityksiä, jotka eivät ole sisällyttäneet blockchain-tekniikkaa. Siksi sinun on ajoittain pidettävä yhteyttä heihin. Tämän seurauksena joudut integroimaan vanhat järjestelmät äskettäin toteutettuun blockchain-tekniikkaasi. Näin voit ylläpitää liikesuhteita kenenkään kanssa, joka ei ole vielä vaihtanut.

Ehkä sinusta tulee hitaasti muutoksen symboli. Yritykset, jotka eivät ole tehneet vaihtoa, katsovat sinua esimerkkinä. Ajan myötä he voivat olla vakuuttuneita siitä, että siirtyminen lohkoketjuun on ratkaisu.

He voivat jopa tulla luoksesi ja yrittää toteuttaa prototyyppisi. Tämä puolestaan ​​avaa sinulle uuden liikeradan. Sinusta voi tulla blockchain-myyjä.

Mutta tämä on mahdollista vain, jos vanhat järjestelmät on integroitu lohkoketjuusi. Jos ne ovat, se antaa naysayers arvostaa uuden tekniikan joustavuutta. Jos niitä ei ole integroitu, tekniikka voi yhtä hyvin olla vieras naysayereille.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

Verkon hallinta ja hallinta tuotannossa

Saadaksesi asiat liikkeelle, voit yksinkertaisesti rakentaa alkuperäisen lohkon itse. Tällaisessa lohkossa on kuitenkin oltava ketjun kaikki attribuutit.

Tämä prosessi vaatii myös toissijaisen yhteyden, jotta lohkoketjun sisäinen vastaavuus saadaan aikaan. Ajattele sitä tällä tavalla. Ensimmäisessä vaiheessa loimme perustan solmuille tietojen lähettämiselle. Nyt meidän on luotava perusta heille tiedon vastaanottamiseen.

Täällä tulee salattu tunnus tai maallikon kannalta kryptovaluutta. Sitä käytetään hyödyntämään tarvittavaa laskentatehoa sen varmistamiseksi, että solmujen tiedonsiirto jatkuu.

Käyttöönotto

Seuraava on asentaa sovellus blockchain-verkkoon, joka on valmis sovelluspalvelin. Se on vaihe, jossa isännöit kaikkia sovelluksiasi pääketjussa. Jos sinulla on sovelluksia, joissa on sekä ketjussa olevia että ketjun ulkopuolisia entiteettejä, mikä tekee siitä hybridiratkaisun, asenna se pilvipalvelimelle.

Haluatko tietää enemmän blockchain-tekniikasta? Tutustu lopulliseen blockchain-määrittelyoppaaseen juuri nyt!

Huomioon otettavat asiat Blockchainin toteuttamisessa

Tässä on nopeita asioita, jotka on otettava huomioon ja tarkistettava blockchain-toteutuksen aikana.

Saada se toimimaan

Jos haluat testata, toimiiko järjestelmäsi todella, sinun on testattava se kokonaan. Ensinnäkin on testattava se hallitussa ympäristössä. Sitten sinun on testattava se myös todellisessa työssä. Saatat päätyä löytämään ainutlaatuisen muuttujan, jota et ole aiemmin harkinnut. Kaikki tällaiset tekijät voivat vaikuttaa blockchain-toteutuksen tuloksiin.

Epäonnistuminen on aina mahdollisuus

Jokainen blockchain-toteutusprotokollan osa ei toimi alussa enimmäkseen. Luo kopio kaikista ongelmista ja epäonnistumisista ja yritä korjata ne. Löydät monia tapoja tehdä niin. Sinun tulisi kuitenkin yrittää varmistaa, että estoketju pysyy yksinkertaisena

Kokeilut ja virheet ovat silloin paras ystäväsi. Varmista, että teet tarpeeksi kokeita etkä jätä hukkaan. Käsittele kutakin kokeilua osana oppimiskäyrääsi. Varmista, että se antaa sinun kasvaa taantumisen sijaan.

Keskity

Sinun on pidettävä mielessä alkuperäinen kohde, kun teet parannuksia ja muokkauksia protokollaasi. Eri näkökohdat voivat helposti sekoittaa niitä.

Tämä voi vahingoittaa yleistä suunnitelmaa. Yritä nähdä, että sinä ja organisaatiosi jatkatte sen seuraamista, mitä se lupasi asiakkailleen ja mitä he vaativat. Järjestelmän tehostamisen pitäisi olla tavoitteesi, älä muuta sitä kokonaan keskellä.

Lyhyesti sanottuna on välttämätöntä, että pidät keskittymistä ja et häiritse. Muuten koko harjoitus voi osoittautua sinulle hedelmättömäksi.

Valmistaudu tulevaisuuteen

Kun pystyt luomaan toimivan blockchain-toteutusprotokollan, sinun on valmistauduttava seuraavaan. Kokeile, tarvitsevatko jotkin ominaisuudet parannuksia. Sinun on myös tarkistettava, onko lohkoketju skaalautuva tulevaisuuden kasvutarpeisiisi.

Tämä on tärkeää, jotta tekniikka ei pysähdy. Siksi et voi levätä laakereillasi ja sinun on omaksuttava kaizen. Kaizen on japanilainen termi jatkuvaan parantamiseen. Työskentele jatkuvasti kohti täydellisyyttä pieninä parannuksina.

Ilman asianmukaista liiketoimintamallia on vaikea käyttää blockchainia vipuna. Katso lopullinen blockchain-toteutusstrategiamme saadaksesi lisätietoja blockchainin kehittämisestä.

Muita huomioitavia näkökohtia

Tässä on joitain muita tärkeitä kulmia Blockchain-toteutusoppaassamme, joita kannattaa harkita vakavasti.

Luvan tyyppi

Tämä on tärkeä osa lohkoketjun toteuttamista ja itse tekniikan valitsemista. Lupaa on 3 tyyppiä, nimittäin yksityinen, julkinen ja yhdistetty. Sinun on päätettävä jo käytettävissä olevien blockchain-esiasetusten mukaan. Eli jos esiasetus on julkinen, mutta valitset yksityisen esiasetuksen, se voi lopulta luoda sinulle huomattavia esteitä.

Muuttamattomuus

Pohjimmiltaan muuttumattomuus antaa järjestelmän havaita ja tarkistaa kaikki kaksinkertaiset kulut. Internetin kehityshetkellä ei voida varmistaa muuttumattomuutta..

Blockchainilla on oltava kyky ylläpitää muuttumattomuutta liiketoimissa. Se pitää tarvittavat tiedot verkossa. Se antaa yksilöille mahdollisuuden käyttää sitä asianmukaisella tunnistuksella. Tämän on luotava muuttumattomuus verkossa.

Tämä tarjoaa ylimääräisen suojaustason, jolloin yhdistetyllä lohkoketjutoteutuksella on parempi lokalisointi.

Lue lisää: 50 parasta yritystä, jotka käyttävät Blockchain-tekniikkaa

Yhteiset esteet

Kun luot järjestelmääsi pitkällä aikavälillä, saatat kohdata joitain ongelmia, kuten alla olevia.

Tehoton järjestelmä

Jos uusi tekniikka ei toimi täydellä vaaditulla tehokkuudella, se ei kestä kauan. Bitcoinilla oli samanlaisia ​​asioita, kun se alkoi. Asiakkaat eivät saa käyttää blockchain-toteutustasi pitkään, jos sen toiminnassa olevat ongelmat jatkavat nousua.

Jos blockchain tarjoaa heille samat ominaisuudet kuin muut järjestelmät, mutta korkeammalla hinnalla, asiakkaat eivät liity sinuun. Sinun tulisi aina tehdä joitain markkinatutkimuksia nähdäksesi, mitkä ominaisuudet ovat kysyttyjä.

Vaikea käyttöliittymä

Jotkut blockchain-toteutukset muuttuvat liian monimutkaisiksi työskennellä kaikkien muutosten vuoksi. Kaikki asiakkaasi eivät ole kovin hyviä tekniikan käytössä. Joten he eivät halua käyttää järjestelmää, jota on liian vaikea seurata.

Monet asiakkaat eivät ole aiemmin käyttäneet blockchain-tekniikkaa. Voit houkutella mahdollisimman paljon ihmisiä, jos pidät järjestelmän yksinkertaisena. Järjestelmän ei pitäisi olla helppoja sääntöjä, jotka useimmat ihmiset ymmärtävät.

Liian kallis

Järjestelmän käynnistäminen tyhjästä vie paljon rahaa. Muutoksilla projekti voi maksaa jopa miljoonia dollareita. Jos olet startup, sinun on vaikea löytää niin suuria varoja. Joten kannattaa aluksi harkita yhteistyötä muiden, isojen yritysten kanssa.

Ei kasva

Asiakkaiden vaatimukset kasvavat koko ajan. Siellä on monia erilaisia ​​vaatimuksia. Kaikkia blockchain-yrityksiä ei voida hoitaa kaikkia näitä vaatimuksia. Jotkut järjestelmät voivat vanhentua pian niiden käynnistämisen jälkeen, jos ne eivät käsittele asiakkaiden tarvitsemia asioita.

Lue myös: 10 suurinta Enterprise Blockchain -toteutushaastetta

Johtopäätös

Olemme varmoja, että sinulla on nyt selkeä ajatus blockchainin toteuttamisesta. Jos haluat ottaa käyttöön oman blockchainin tai haluat yksinkertaisesti toteuttaa blockchain-tekniikan olemassa olevaan liiketoimintaan, tämä artikkeli auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että tämä on edelleen uusi tekniikka. Voit helposti turhautua aluksi. Avain on sinnikkyys, koska tämä on todellakin teknologian ja digitalisaation tulevaisuus.

Joka tapauksessa, jos olet vasta aloittelija ja haluat tietää enemmän tekniikasta, suosittelemme aloittamaan ilmaisella blockchain-kurssillamme!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me