Luettelo 50 parhaasta yrityksestä, jotka käyttävät Blockchain-tekniikkaa

Blockchainin suosion myötä monet yritykset ovat alkaneet käyttää blockchain-tekniikkaa. Ja miksi he eivät? Blockchainilla on mahdollisuus tuoda paljon pöydälle. Enemmän, voit käyttää estoketjua erilaisissa käyttötapauksissa, kuten toimitusketju, terveydenhuolto, hallitus, vakuutus, pankki, kiinteistöt ja monet muut.

Vaikka estoketjua pidettiin alun perin soveltuvana vain pankkisektoreille, se on alkanut häiritä myös muita toimialoja. Joten nyt meillä on paljon ratkaisuja, jotka ovat pilottivaiheessa tai jo käytössä yrityksessä.

Ilmoittaudu nyt: ilmainen Blockchain-kurssi

50 parasta yritystä, jotka käyttävät Blockchain-tekniikkaa

Mietitkö, mitkä yritykset käyttävät blockchainia? Sinun ei tarvitse etsiä pidemmälle, koska meillä on luettelo 50 yrityksestä, jotka käyttävät blockchainia monin tavoin. Katsotaan siis, mitä nämä yritykset ovat!

blockchain-tekniikkaa käyttävät yritykset

Pankki ja rahoitus

 • BBVA

BBVA on yksi yrityksistä, joilla on blockchain-tekniikka, joka käyttää sitä pankkisektorilla. Red Electrica Corporation ja BBVA saivat äskettäin syndikaattilainan käyttäen tätä upeaa tekniikkaa. Ilmeisesti MUFG, BNP Paribas ja BBVA myönsivät 150 miljoonan euron kaupan. Laina saavutti ennätysnopeuden BBVA: n blockchain-alustalta.

Tällä hetkellä yhtiö suhtautuu enemmän kuin optimistisesti tekniikan käyttöön myös tulevissa projekteissa.

 • Intesa Sanpaolo

Banca Intesa Sanpaolo – italialainen pankkiryhmittymä käyttää blockchain-tekniikkaa kaupankäyntitietojen vahvistamiseen. Deloitte, Eternity Wall ja pankki alkoivat testata tekniikkaa äskettäin. Enemmän, he käyttävät OpenTimestamps-protokollaa, joka käyttää Bitcoinia järjestelmän virtalähteeseen.

Joka tapauksessa tekniikan takana on Bitcoinin ydintekijä Peter Todd. Siirrymme seuraavassa osassa yrityksiä, joilla on blockchain-tekniikka.

 • Barclays

Ison-Britannian toiseksi suurin pankki on Barclays ja yksi blockchain-tekniikkaa käyttävistä yrityksistä. Todellisuudessa he käyttävät blockchain-tekniikkaa virtaviivaistamaan varainsiirtoja ja KYC (Know-Your-Client) -prosesseja. Enemmän, he jopa hakivat patentteja näitä kahta ominaisuutta vastaan, joten on helppo sanoa, että he työskentelevät varmasti tekniikan parissa.

 • HSBC

Pankki HSBC suunnittelee blockchain-pohjaista alustaa maaliskuun 2020 loppuun mennessä. Enemmän, he siirtyvät perinteisistä paperipohjaisista tietueistaan ​​täysin digitaaliseen ja hajautettuun Vault-alustaan. Siten sijoittajat voivat nyt vihdoin seurata rahojaan reaaliajassa. Enemmän, sillä on myös yksityisiä ominaisuuksia.

Siirrymme seuraavaksi osaksi yrityksiä, joilla on blockchain-tekniikka.

 • Visa

Visa on yksi yrityksistä, joilla on blockchain-tekniikka, joka on päässyt pitkälle kapealle. Aiemmin vuonna 2016 he esittivät blockchain-alustan, joka käsittelisi yritysten välisiä maksupalveluja.

Projektin toteuttaminen kesti kuitenkin aikaa. Vuoden 2019 loppuun mennessä he halusivat kattaa 90 markkinaa, joille yritykset voivat maksaa.

Mietitkö kuinka nämä yritykset käyttävät Blockchainia? Käy läpi Blockchain-liiketoimintastrategia ja valmistaudu aloittamaan Blockchain.

Toimitusketju

 • De Beers

DE Beers on toinen yrityksistä, jotka käyttävät blockchainia toimitusketjussa. Auttaakseen säätelemään toimitusketjun hallintajärjestelmää he keksivät lohkoketjualustan nimeltä Tracr. Tällä alustalla voit seurata minkä tahansa kokoisia timantteja kaivospaikasta vähittäiskauppaan.

Se on todella hieno tapa todistaa, että DeBeersiltä tulevat timantit ovat 100% aitoja.

 • Unilever

Unilever on myös yrityksissä, jotka käyttävät lohkoketjua toimitusketjuluettelossa. Todellisuudessa Unilever käyttää tällä hetkellä tekniikkaa teeteollisuuden hallintaan. Teknologian avulla he seuraavat kaikkia liiketoimintojaan toimitusketjussa.

Enemmän, he voivat myös seurata toimittajia säilyttääkseen laadun joka askeleella.

 • Walmart

Walmart on ollut blockchain-harrastaja jo pitkään. Todellisuudessa yritys käyttää IBM: n toimitusketjutekniikkaa – Hyperledger Fabric -alustaa toimitusketjuprosessinsa varmuuskopiointiin. Lisäksi he aikovat myös seurata ruokaansa suoraan viljelijöiltä ja tarjota asiakkailleen tarkistaa alkuperän ennen kuin he ostavat tuotteen.

 • Anheuser Busch InBev

Anheuser Busch InBev on yksi suurimmista panimoyrityksistä, jotka käyttävät ketjua toimitusketjussa. Yhdessä BanQun kanssa he haluavat lisätä järjestelmiensä yleistä avoimuutta. Joka tapauksessa se todella seuraa ja lisää heidän Cassava-viljelyketjunsa läpinäkyvyyttä. Näin se antaa voimaa myös yli 2000 maanviljelijälle Sambiassa.

 • Ford

Ford on toinen suosittu yritys, joka käyttää ainutlaatuista tekniikkaa. Todellisuudessa IBM työskentelee heidän kanssaan, ja yhdessä he aikovat seurata toimittajiensa raaka-aineita, kuten kobolttia. He haluavat varmistaa, että he saavat aitoa tuotetta laadunsa ylläpitämiseksi. Heti kun koboltti on louhittu, he nousevat pääkirjaan, ja Ford voi seurata minne se menee.

Lue myös: Yksityinen vs. julkinen estoketju: Mikä on parempi?

Terveydenhuolto

 • Muuta terveydenhuoltoa

Change Healthcare on yksi suurista blockchain-tekniikkaa käyttävistä yrityksistä. Todellisuudessa he työskentelevät älykkään terveydenhuoltoverkon ™ kanssa, joka käyttää Hyperledger-kangasta sen virtalähteeseen. Joka tapauksessa foorumi auttaa heitä hallitsemaan potilasvaatimuksia ja korvauksen tilaa reaaliajassa. Siten järjestelmä voi helposti tarkastaa, kehittää ja lisätä käyttäjien luottamusta.

 • FDA

FDA työskentelee myös blockchain-tekniikkaa käyttävien terveydenhuoltoratkaisujen parissa. Tämän seurauksena he käyttävät Hyperledgeriä tällä hetkellä alustalle, joka turvaa terveydenhuollon tiedot. Mutta miksi? Potilailla on hyvin vähän valvontaa luottamuksellisten tietojensa suhteen. Mutta tällä alustalla he voivat turvata kliiniset tutkimukset, genomiset tiedot ja jopa elektroniset potilastiedot (EMR).

Lue myös: Käytä Blockchainin tapauksia ja sovelluksia terveydenhuoltoon

 • DHL

DHL on toinen suurista blockchain-tekniikkaa käyttävistä yrityksistä. Yhdessä Accenturen kanssa he työskentelevät todisteena konseptista, joka jäljittäisi lääkkeet alkuperästä kuluttajaan. Tämän seurauksena yritykset voivat vihdoin päästä eroon kaikista väärennöksistä tai väärennetyistä huumeongelmista, joita he kohtaavat joka päivä.

 • Tautien torjunnan ja ehkäisyn keskukset

Sairauksien torjunnan ja ehkäisyn keskukset ovat täällä hyödyntämässä uutta tekniikkaa Yhdysvaltojen kansalaisten yleisen terveyden parantamiseksi. Siksi he työskentelevät IBM: n kanssa kehittämällä salatun pääkirjajärjestelmän, joka auttaisi heitä tallentamaan kaikki elektroniset terveystietueet (EHR) vaarantamatta koskaan tietoturvaa.

 • Pfizer

Pfizer on jälleen yksi suurista yrityksistä, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa. Biogenin ja Pfizerin johtaman organisaation Clinical Supply Blockchain Working Group (CSBWG) valmistui juuri todiste konseptista tietueiden seurantaan ja farmaseuttisten tuotteiden digitaalisen inventaarion hallintaan..

Todellisuudessa ryhmään tulee myös muita pelaajia, kuten GlaxoSmithKline, Merck, AstraZeneca ja Deloitte.

Lue nyt: Mikä on ero Blockchainin ja Distributed Ledgerin välillä?

Vakuutus

 • AIA-konserni

AIA Group on myös yksi suurista yrityksistä, jotka käyttävät blockchainia vakuutustarkoituksiin. Todellisuudessa yhtiö käynnisti pankkitakausratkaisuja koskevan projektin muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Tämä foorumi hyödyntää blockchainin voimaa ja auttaa jakamaan dokumentaatioita ja käytäntötietoja reaaliajassa turvallisella kanavalla.

Heidän mukaansa se on ainutlaatuinen ratkaisu markkinoilla.

 • MetLife

Toinen suurista blockchain-tekniikkaa käyttävistä yrityksistä on MetLife. Itse asiassa LumenLab on MetLifen Singaporessa toimiva yrityshautomoyritys, ja he tekevät yhteistyötä NTUC Income: n ja Singapore Press Holdingsin (SPH) kanssa luodakseen Lifechainin.

Tämän alustan avulla voit auttaa rakkaitasi selvittämään, onko kuolleella vakuutus vai ei, ja tarvittaessa sitä haettaessa vakuutusvaatimus.

 • Vakavaraisuus

Prudential Financial on yksi julkisista yrityksistä, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa vakuutuksiin. Yhtiö aikoo käyttää tekniikkaa varmistaakseen, ettei vakuutuksissa ole petollista toimintaa, ja kaikki asiakkaat saavat paremman palvelun ja voivat todistaa asiakirjansa ilman vaivaa.

Joka tapauksessa yhtiö työskentelee ratkaisun kehittämiseksi myös muiden vakuutusyhtiöiden kanssa. Joka tapauksessa se toimii myös alustalla, joka voi tarjota tavaroita ostamiseen ja myyntiin seuraten samalla samalla alustalla tehtyjä vakuutuksia..

 • AIG

American International Group tai AIG -yhtiö on yksi blockchain-tekniikkaa käyttävistä julkisista yrityksistä. Tällä hetkellä he ovat kumppaneita International Business Machines Corp: n kanssa älykkään vakuutusalustan kehittämiseksi. Alustan avulla he voivat vihdoin kattaa kaikki monimutkaiset kansainväliset vakuutusongelmat.

 • Aegon

Aegon on myös blockchain-tekniikkaa käyttävien julkisten yritysten luettelossa. Itse asiassa ne ovat osa aloitetta B3i, joka käyttää R3Corda-alusta varmuuskopioimaan vakuutusalustansa. Lisäksi ryhmässä on neljätoista vakuuttajaa ja jälleenvakuuttajaa.

Joka tapauksessa ratkaisu pystyy käsittelemään kaiken vakuutus- tai jälleenvakuutusprosessin työmäärän yhdestä paikasta.

Lue edellisestä blogistamme oppia kuinka Blockchain toteutetaan.

Energia

 • Kuori

Shell on yksi energiayhtiöistä, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa energia-alalla. Yhdessä Sinochem Energy Technology Co Ltd: n ja Macquarien kanssa Shell aikoo käyttää lohkoketjua raakaöljykauppaan.

Enemmän, he ovat tutkineet tekniikkaa aiemmin öljyteollisuudelle. Joka tapauksessa alustan avulla on helppo seurata tuotteita sekä edistää läpinäkyvyyttä ja estää petoksia.

 • Siemens

Siemens on myös toinen yritys, joka investoi energian lohkoketjuun. Yritys ilmoitti äskettäin haluavansa tuoda innovaatioita energia-alalle. Joka tapauksessa he aikovat myös laajentaa ratkaisua myös sähköntuotantopalveluihin.

Tämän avulla he aikovat tehdä kestävämpiä energiajärjestelmiä.

 • TenneT

Sähkön kysyntä kasvaa, mutta tarjonta on edelleen hyvin alhainen. Tämän seurauksena on vaikea toimittaa virtaa kuluttajille jatkuvasti. TenneT on yksi energiayhtiöistä, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa. Yhtiö aikoo käyttää Hyperpitkäkangas sähkön käytön seuraamiseksi.

Se tarjoaa myös ratkaisun käyttämällä varastoitua virtaa kysynnän puutteen tukemiseen.

 • Abu Dhabin kansallinen öljy-yhtiö

ADNOC tai Abu Dhabi National Oil Company on toinen lisäys energiayhtiöille, jotka käyttävät lohkoketjuteknologialuetteloa. Todellisuudessa he käyttävät tekniikkaa läpinäkyvyyden lisäämiseksi kaikissa yrityksissään ja lopulta laajenevat myös toimitusketjun hallintaan.

 • Chilen kansallinen energiakomissio

Chilen kansallinen energiakomissio aikoo käyttää Ethereum-pohjaista verkkoa kaikkien energiasektoritietojensa tallentamiseen. Koska energia-alalla on paljon ristiriitaisuuksia, on viisaampaa saada muuttumaton ennätys, jota kukaan ei voi muuttaa.

He ovat kuitenkin enemmän kuin innokkaita käyttämään julkista Ethereum-alustaa tähän.

Käydä kauppaa

 • Mizuho

Mizuho on suurissa yrityksissä, jotka käyttävät blockchain-teknologialuetteloa kaupan alalla. Todellisuudessa pankki suoritti ensimmäisen kaupan rahoitustapahtumansa tarkemmin. Heidän mukaansa heillä ei ollut mitään ongelmia luottamuksellisten tietojen ja asiakirjojen jakamisessa alustalla muiden osapuolten kanssa.

Joka tapauksessa he aikovat jatkaa alustan käyttöä myös tulevaisuudessa.

 • ANZ

ANZ on yksi suurista yrityksistä, jotka käyttävät myös blockchain-tekniikkaa. Muiden kuuden jäsenen kanssa yhtiö perusti konsortion kaupan aloille. Joka tapauksessa Hongkongin rahaviranomainen johtaa hanketta toistaiseksi, ja tavoitteena on käsitellä jokainen asiakirja ja tehdä siitä digitaalinen. Alusta aikoo myös päästä eroon päällekkäisistä tiedoista ja toimittaa vain yhden todellisen datan mille tahansa asiakirjalle.

 • Scotiabank

Scotiabank käyttää Alphapointin alustaa kaupan alalla. Vaikka he lähettävät jo kokeilujakauman asiakirjoja alustan toiminnan testaamiseksi. Tällä hetkellä ne jatkuvat edelleen, joten on turvallista sanoa, että projekti teki hyvää työtä. Projekti auttaa sinua digitalisoimaan omaisuuttasi, hallitsemaan kaupankäyntiasiakirjoja ja monia muita.

 • SEB

SEB on myös kaupankäynnin kapealla lohkoketjun kanssa. Lisäksi he käyttävät CGI: n Trade360-alustaa kaikkien asetustensa ja tapahtumiensa käsittelyyn. Parasta on, että alusta pystyy täysin hoitamaan kaupankäynnin taloudelliset näkökohdat ja tarjoaa myös vankan arkkitehtuurin.

 • Kiinan kansantasavalta

Kiinan keskuspankki etsii blockchain-ratkaisuja kauppaliiketoiminnan hyväksi. Joka tapauksessa alustalla, jolla he työskentelevät, on ekosysteemi, jossa yritykset voivat käydä rajat ylittävää kauppaa helposti Hongkongissa, Macaon lahden alueella ja Guangdongissa.

IoT

 • Maersk

Maersk työskentelee yhdessä IBM: n kanssa blockchain-tekniikan kanssa virtaviivaistamaan toimitusketjun hallintaa. Mutta tekemään niin, he käyttävät blockchain-pohjaisia ​​IoT-järjestelmiä saadakseen läpinäkyvyyden alustalle. IoT-laitteiden avulla jokainen prosessi on verkossa ja liitetty alustaan. Joten heidän olosuhteitaan on helppo seurata.

 • Kansainyhteisöpankki

Toinen hieno esimerkki IoT-blockchain-sektorista on kansainyhteisöpankki. He käyttävät hajautettua kirjanpitoa päästä eroon kahdesta tärkeästä kysymyksestä, jotka ovat maailmankauppa ja omaisuuden jakaminen. Joka tapauksessa IoT: n integrointi blockchain-järjestelmään auttaa heitä seuraamaan kaikkia globaalin kaupan prosesseja reaaliajassa.

Katsotaan seuraavassa osassa kuka käyttää estoketjua!

 • Van Dorp

Van Dorp käyttää tekniikkaa myös esineiden internetissä. Todellisuudessa he tekevät yhteistyötä Timeseriesin kanssa aloittaakseen älykäs projekti, jossa jokainen älykäs laite kytketään blockchain-alustaan.

Koska estoketju on suojattu, älykkäillä kodin laitteilla olisi täysi suojaus samalla, kun ne ovat yhteydessä toisiinsa.

 • Älykäs sähkövoimaliitto

Toinen mahtava ratkaisu IoT-teollisuudessa on SEPA-projekti. IoT-laitteiden ja lohkoketjun avulla he aikovat varmistaa virran jauhamisen ja tarjota puhdasta energiaa koulutukseen, tutkimukseen ja moniin muihin. Pohjimmiltaan, koska IoT-laitteet ovat haavoittuvia, ne käyttävät tekniikkaa sen suojaamiseen.

 • McKesson

Tämä IoT-pohjainen projekti on tarkoitettu myös terveydenhuoltoalalle. MediLedgerin ratkaisu sisältää monia lääkeyhtiöitä sekä tukkukauppiaita. Heistä erottuvat eniten McKesson, AmerisourceBergen ja Pfizer. Koska IoT-laitteet seuraavat tuotteita, ne yhdistävät sen lohkoketjuun korkean turvallisuuden tarjoamiseksi.

Katsotaan seuraavassa osassa kuka käyttää estoketjua!

Tarkista myös: Blockchainin käytännön käyttötapaukset

Matkustaa

 • Singapore Airlines

Blockchain ottaa haltuunsa myös matkailualan. Singapore Airlines käyttää jo tekniikkaa tarjotakseen asiakkailleen kanta-asiakaspohjaisia ​​tarjouksia. Joka tapauksessa he käyttävät KrisPaya tarjoamaan tarjouksia uskollisille asiakkailleen. Joten asiakkaat voivat rekisteröityä ohjelmaan ja ladata sovelluksensa pelikaupasta.

 • Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansallinen lentoyhtiö

Arabiemiirikuntien kansallinen lentoyhtiö Etihad Airways on kumppaneita Winding Puun kanssa. Winding Tree on itse asiassa matkustusalusta, joka tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia ja käyttää järjestelmän virranjakoon hajautettua kirjanpitotekniikkaa.

Joka tapauksessa lentoyhtiö haluaa käyttää alustaa tutkiakseen mahdollisuuksia, jotka voivat lisätä asiakkaiden tavoittavuutta ja tehdä Abu Dhabista eksoottisen määränpään.

 • Lufthansa

Lufthansa Industry Solutions on yksi suurimmista matkailualan toimijoista. Ja hyödyntämään blockchainin todellista potentiaalia he aloittivat Blockchain for Aviation (BC4A) -aloitteen. Täällä he aikovat ottaa mukaan osallistujia, kuten lentokonevalmistajia, logistiikkatoimittajia, MRO-palveluntarjoajia, ohjelmistokehittäjiä ja monia muita.

Siirrytään seuraavaan yritykseen tässä, mitä yritykset käyttävät blockchain-tekniikkaopasta.

 • Delta Airlines

Delta Airlines on kaukana lohkoketjun kilpailussa. Äskettäin he totesivat työskentelevänsä blockchain-tekniikan tukemissa chat-robotteissa, jotka voivat tarjota kuluttajille haluamiaan etuja. Tämän chat-robotin avulla yritys voi vapauttaa asiakaspalveluasiamiehensä ja keskittyä enemmän asiakkaidensa huippuluokan asioihin.

 • British Airways

British Airways työskentelee käynnistyksen VChainin kanssa virtaviivaistamaan tietoturvatarkistusprosessejaan. Todellisuudessa turvatarkastusprosessit vievät paljon aikaa ja resursseja. Joskus se voi jopa viivästyttää lentoja, mikä on iso vaiva sekä lentoyhtiöille että asiakkaille.

Siten tekniikkaa käyttämällä ne voivat varmistaa nopeamman tulostuksen.

Siirrytään seuraavaan yritykseen tässä, mitä yritykset käyttävät blockchain-tekniikkaopasta.

Lue nyt: Mikä on yksityinen estoketju?

Kiinteistöt

 • Brookfield Varainhoito

Se on yksi suurista yrityksistä, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa. Brookfield Asset Management on yksi tunnetuimmista yrityksistä maailmassa. Todellisuudessa he ovat kiinnostuneempia blockchainista ja aikovat integroida sen osana järjestelmäänsä. Teknologian avulla he aikovat vähentää transaktiokustannuksia ja automatisoida kontakteja.

 • Linkki REIT, Hongkong

Allinfra ja Link REIT, Hongkong ovat yhteistyössä kiinteistöalojen lohkoketjuprojektin kanssa. Pohjimmiltaan he työskentelevät pilottihankkeessa tarkistaakseen, kuinka blockchain voi auttaa kiinteistöalaa. Joka tapauksessa he aikovat ottaa käyttöön kestävän infrastruktuurin, jota tukee blockchain.

 • JLL

JLL on toinen suurista blockchain-tekniikkaa käyttävistä yrityksistä. He käyttävät sitä tällä hetkellä Espanjan liikekiinteistöjen arvioinnissa. Heidän mukaansa he voivat käyttää tätä työkalua kiinteistöalan rakentamiseen ja rahoittamiseen sekä jopa myydä ja vuokrata kiinteistöjä. Pääasiassa aloite tuli Japanin JLL: ltä.

 • Westfield

Westfield käyttää blockchainia kiinteistöpankkitakauksiin. Se on tarkoitettu pääasiassa vähittäismarkkinoiden vuokralaisille. Joka tapauksessa Westfieldin live-projekti kestää kahdeksan viikkoa, ja he päättävät, toimiiko tekniikka heidän puolestaan. He ovat kuitenkin yli optimistisia siitä, että se auttaa heitä tekemään kaupallisia vuokrasopimuksia helposti.

 • Coldwell Pankkiiri

Toinen suurista blockchain-tekniikkaa käyttävistä yrityksistä on Coldwell Banker. Tällä hetkellä he ovat Propy-yhtiön aktiivisia asiakkaita. Pohjimmiltaan Coldwell käyttää alustaa myyjien ja agenttien luettelointiin tarjoamalla myös tapahtumia. Enemmän, tällä alustalla he voivat turvata kaikki kaupat ja sopimukset ilman ongelmia.

Etkö ole tietoinen erityyppisistä Blockchain-tekniikoista? Tässä on täydellinen opas Blockchain-tyypeistä.

Hallitus

 • Dubain hallitus

Dubain hallitus pyrkii saavuttamaan maailman ensimmäisen älykkään kaupungin vuoteen 2021 mennessä. Tätä varten he perustivat Smart Dubain valtionhallinnon ja tekivät yhteistyötä useiden teknologiayritysten kanssa älykkään kaupungin tulevaisuuden suunnitelman virtaviivaistamiseksi. Ja tekemään niin, he käyttävät myös blockchainia.

Enemmän, heillä on jo muutama tekniikkaa käyttävä sektori ja aikoo sisällyttää sen myös muille aloille.

 • Soulin pääkaupungin hallitus

Soulin pääkaupunkiseudun hallitus aikoo perustaa lohkoketjuun perustuvan hallintojärjestelmän. Hankkeen myötä kaupungin asukkailla on S-kolikko, jota he voivat käyttää julkisiin palveluihin. Lisäksi he voivat myös lunastaa nämä kolikot palkintoja varten. He voivat myös maksaa veroja ja osallistua julkiseen mielipiteeseen alustan kautta.

 • Lantmäteriet

Lantmäteriet on Ruotsin maarekisteriviranomainen, ja se työskentelee nyt pankkien ja yritysten kanssa blockchain-pilottihankkeessa. Heidän mukaansa kiinteistön ostaminen on erittäin aikaa vievää, ja blockchainilla se voi säästää sekä resursseja että aikaa. Enemmän, kaikki asiakirjat olisivat digitaalimuodossa, jättäen jälkiä paperista.

 • Ugandan kansallinen huumevirasto

Ugandan kansallinen huumevirasto tekee yhteistyötä MediConnectin kanssa maansa väärennettyjen huumeiden ongelmien ratkaisemiseksi. Heidän mukaansa projekti seuraa kaikkia lääkeyhtiöiden lääkkeitä varmistaakseen, ettei kukaan voi varastaa tai korvata niitä väärennöksillä.

 • Singaporen rahaviranomainen

Singaporen rahaviranomainen johtaa blockchain-pohjaista projektia, joka tarjoaa maksuja eri valuutoissa samassa verkossa. Yhteistyössä Temasekin ja J.P.Morganin kanssa MAS aikoo parantaa liiketoiminnan yleistä kustannustehokkuutta koko maassa. Tällä hetkellä he testaavat sitä edelleen teollisiin sovelluksiin.

Tarkista myös Blockchain Technology Presentation ja sinulla on yksityiskohtainen yleiskatsaus Blockchain Technology -tekniikasta

Lopettaminen

Blockchain on todella häiritsevä voima, jota kukaan ei voi kesyttää. Se häiritsee jo monia teollisuudenaloja, ja pian se häiritsee kaikkia yksittäisiä markkinapaikkoja maailmassa. Tällä hetkellä blockchain-tekniikkaa käyttävät yritykset todella varmistavat paikkansa muuttuvassa ekosysteemissä.

Todellisuudessa on ilmeistä, että yrityksillä on edelleen korkeampi ongelma, jos ne välttävät investoimasta tekniikkaan. Joten jos et ole tähän mennessä ottanut käyttöön yrityksellesi estoketjuratkaisua, on korkea aika tutkia lohkoketjua.

Jos olet aloittelija ja aiot aloittaa urasi blockchainissa, sinulla on monia mahdollisuuksia teollisuudessa. Joten ilmoittaudu Free Enterprise Blockchain Fundamentals -kurssille ja luo perusta kirkkaalle uralle!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me