Miksi Hyperledger Indy on tärkeä digitaalisille identiteeteille?

Hyperledger Indy voi antaa sinulle takaisin hallinnan omasta henkilöllisyydestäsi ja tiedoistasi. Tuntuuko kiehtovalta? Hajotetaan foorumi aivan ytimestämme ymmärtääksemme, miten tämä projekti toimii.

Digitaalisen maailman kehittyessä haluamme kaikki pysyä verkossa jatkuvasti. Eri tehtävien suorittamisen aikana saatat kuitenkin joutua luovuttamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi myös useilla alustoilla. Varsinkin kun ostat verkosta, sinun on annettava heille taloudelliset tietosi ostaaksesi mitään.

Ja siksi digitaalisen identiteetin tarve on enemmän kuin koskaan. Huolimatta siitä, kuinka suojattuja online-alustat väittävät olevansa, tunnistaa varmentamattomasti identiteettivarkauksia joka tapauksessa.

Siitä hetkestä lähtien, kun luovutat henkilökohtaiset tietosi, ne tallennetaan useisiin tietokantoihin. Ja näitä tietokantoja ei ole suojattu hakkereilta. Enemmän, alustat käyttävät nyt tietojamme ilman suostumustamme. Lisäksi nämä alustat myyvät tietojasi myös mainosasiakkaille.

Tämä ei todellakaan vaikuta siltä, ​​että olisit hallinnassa, vai mitä? Ja tässä Hyperledger Indy tulee pelaamaan.

Ilmoittaudu nyt: Ilmainen Blockchain-kurssi

Mikä on Hyperledger Indy?

Hyperledger Indy on Hyperledger-sateenvarjoprojekti, jota tukee Linux-säätiö. Se on lähinnä hajautetun identiteetin kehys ja myös hajautettu pääkirja. Hyperledger Indy -arkkitehtuurilla voit luoda digitaalisia identiteettejä, jotka juurtuvat lohkoketjuun tai muuhun epäluottamaan pääkirjaan.

Lisäksi Hyperledger Indy -arkkitehtuurilla saat paljon kirjastoja, työkaluja, uudelleenkäytettäviä komponentteja ja monia muita.

Parasta on, että jokainen tästä Hyperledger Indy -arkkitehtuurista tuleva identiteetti on yhteentoimiva useilla toimialueilla, organisaation siiloissa ja sovelluksissa.

Siten se tarkoittaa, että voit luottaa yksinomaan jaettuun totuuteen kaikkien kumppaneidesi kanssa.

Joka tapauksessa Hyperledger Indy -opetusohjelman avulla voit nyt esittää kysymyksiä, kuten kenen kanssa olet tekemisissä ja miten voit tarkistaa tietosi ennen kuin olet tekemisissä muiden osapuolten kanssa. Koska se tarjoaa avoimen lähestymistavan, sinulta ei olisi mitään piilotettua.

Todellisuudessa Hyperledger Indy vs.Kangas on aivan toisenlainen aihe. Vaikka ne saattavat tuntua samanlaisilta projekteilta, todellisuudessa ne eivät ole. Kangas soveltuu paremmin monenlaisille käyttötapauksille ja teollisuudelle. Toisaalta Indy on luotu nimenomaan itsemääräämisoikeuden hallintaan. Joten mikä tahansa identiteetin hallintaa käsittelevä ala voi käyttää sitä.

Joten jos teemme Hyperledger Indy vs. kangas -vertailun, huomaat, että molemmilla projekteilla on jotain erilaista tarjottavaa pöydälle.

Haluatko tietää Hyperledgeristä? Voit tarkistaa Hyperledger-lohkoketjun kattavan oppaan nyt!

Hyperledger Indyn tärkeimmät ominaisuudet

Hyperledger Indy -opetusohjelmasta voit oppia tämän alustan tärkeimmistä ominaisuuksista. Katsotaanpa mitä ne ovat –

Itsemääräämisoikeus

Hyperledger Indy -dokumentaatiosta tiedät, että kehys on tallentanut identiteetit hajautettuun pääkirjaan. Alusta tallentaa sinulle erityisiä esineitä. Pohjimmiltaan nämä artefaktit sisältävät salausakut, todistuksen olemassaolosta, julkiset avaimet ja paljon muuta.

Kukaan, mutta voit muuttaa tai poistaa henkilöllisyytesi vain siitä.

Yksityisyys

Oletusarvoisesti alusta säilyttää kaiken yksityisyytesi. Todellisuudessa Hyperledger Indy -dokumentaatiossa hahmotellaan, kuinka se säilyttää yksityisyysasetukset ja miten se voi toimia ilman ristiriitoja minkään osapuolen kanssa.

Enemmän, tiedät myös, miten se voi tarjota turvallisuutta hajautetussa järjestelmässä.

Todistettavat väitteet

Todellisuudessa henkilöllisyysvaatimuksilla voi olla samanlainen valtakirja, kuten ajokortissa tai syntymätodistuksessa tai passissa. Mutta voit yhdistää nämä tehdäksesi siitä vieläkin tehokkaamman.

Enemmän, voit todistaa henkilöllisyytesi yhdellä ainoalla henkilötodistuksella – sinun ei tarvitse enää toimittaa kaikkia asiakirjoja.

Tarkoitukseen rakennettu

Se on tarkoitettu vain hajautetuille identiteeteille. Hyperledger Indy -dokumentaation mukaan käytät alustaa valmiina integrointiin kaikissa identiteettejä käsittelevissä yrityksissä. Joten sinun ei tarvitse etsiä mitään muuta ratkaisua tai luoda omaa alustaa pelkästään sisällytettäväksi teollisuuteen.

Haluatko tietää, mikä on hajautettu kirjanpitotekniikka? Lue lisää siitä hajautetun kirjanpitotekniikan oppaastamme nyt!

Identiteetti korrelaatiota kestävä

Tämä on Hyperledger Indyn paras osa. Hyperledger Indy -dokumentaation mukaan se on täysin identiteettikorrelaatiota kestävä. Joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jätät leivänmuruja henkilöllisyystodistuksesta toiseen.

Enemmän, alustalla ei voida yhdistää kahta tunnusta tai sillä on kaksi samanlaista tunnistetta pääkirjaan.

Hajautetut tunnisteet (DID)

Hyperledger Indy -dokumentaation mukaan kaikki hajautetut tunnisteet ovat globaalisti ratkaistavissa ja yksilöllisiä ilman, että miksauksessa tarvitsee keskitettyä osapuolta.

Joten jokaisella hajautetulla identiteetillä alustalla on yksilöllinen tunniste, joka kuuluu yksinomaan sinulle.

Kukaan ei voi vaatia henkilöllisyyttäsi tai edes käyttää sitä. Joten henkilöllisyysvarkauksien ongelma vähenisi huomattavasti.

Vertaisyhteys

Hyperledger Indy -opetusohjelman mukaan alustalla on vertaisyhteys. Joten mitä tahansa viestintää tapahtuisi kahden ikäisensä välillä. Todellisuudessa se eroaa muista keskitetyistä palvelimista, koska niissä palvelin toimisi välittäjänä.

Mutta Hyperledger Indyssä ei ole välittäjää.

Zero-Knowledge Proofs

Nollatietotodistuksen avulla voit paljastaa vain tarvittavat tiedot ilman mitään muuta. Joten, kun sinun on todistettava valtakirjasi, voit vain luovuttaa tarvitsemasi tiedot. Esimerkiksi, jos sinun on paljastettava syntymätodistuksesi, voit valita vain tehdä se.

Joten tämä antaa sinulle lisämäärän hallita tietojasi.

Oletko kiinnostunut nollatiedon todisteista? Käy läpi nollatietojen todistamisen opas ymmärtääksesi, miten konsepti toimii.

Miksi tarvitset Hyperledger Indy?

Tutkitaan joitain nykyisen infrastruktuurin pääkysymyksiä. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, miksi tämä projekti on todella tärkeä.

Keskitetty henkilöllisyyden hallinta

Ensinnäkin, katsotaanpa, mitä keskitetty henkilöllisyyden hallinta on tehnyt kaikkien näiden vuosien ajan. Todellisuudessa Internet on rakennettu yhdistämään ihmisiä ilman, että luotetaan välittäjään. Internetin yksityistämisen alettua alkoi kuitenkin syntyä kolmannen osapuolen välittäjiä.

Ja viimein, nyt siitä tuli olennainen osa tätä infrastruktuuria. Joka tapauksessa säätiö perustuu keskitettyyn malliin, jonka mukana tulee ainoa hallitseva yksikkö, jolla on pääsy kaikkeen.

Todellisuudessa keskitetty viranomainen voi tehdä muutoksia sisältöön, varastaa tietosi ja jopa käyttää sitä väärin millään tavalla.

Vaikka he eivät varastaisi sitä, he keräävät silti valtavan määrän henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka hakkerit voivat saada helposti. Lisäksi valtava tietomäärä lisäsi myös tietorikkomusten mahdollisuutta.

Siksi nämä keskitetyt henkilöllisyydenhallintajärjestelmät epäonnistuvat kauheasti ja voivat johtaa näihin ongelmiin –

Läpinäkyvyyden puute

Koska keskitetyissä järjestelmissä ei ole läpinäkyvyyttä, näyttää siltä, ​​että vuosien kuluessa on noussut paljon yksityisyyden loukkaamiseen liittyviä kysymyksiä. Esimerkiksi DeepMindin laiton potilastietojen jakaminen, Cambridge Analytica Scandal ja sakot Facebookille käyttäjätietojen varastamisesta mainoksia varten.

Kaikki nämä lähteet eivät vahvistaneet, onko käyttäjällä suostumus vai ei. Lisäksi he eivät noudattaneet mitään tietosuojasääntöjä ja seuranneet koko historiaansa tuottaakseen mainoksia.

Hallinnan puute

Keskitetyn järjestelmän toinen merkittävä puute on, että sinulla ei ole mitään hallintaa sen suhteen. Monissa tapauksissa tietojasi käytetään viranomaisten tarpeiden mukaan. Esimerkiksi, vaikka poistat Facebook-tilisi, Facebookilla on silti joitain tietoja palvelimella.

Joten et voi koskaan poistaa kaikkia tietoja niistä. Joka tapauksessa tämä on vain yksi huonoista seurauksista, jotka tulevat keskitetystä palvelimesta.

Identiteettivarkaus

Mikä tahansa hakkeri voi hakkeroida kaikki Internetissä jakamasi tiedot helposti hikoilematta. Enemmän, ongelma tulee, kun joku kaapaa tietosi ja he vaativat suurta lunnaita saadakseen sen takaisin.

Se voi olla mitä tahansa tietoa, kuten pankkitilitietosi, yrityksesi arkaluontoiset tiedot tai jopa henkilökohtaiset tiedostosi, joita et halua julkaista.

Rikkomustasoindeksin mukaan joka sekunti varastetaan tai katoaa 214 tietuetta. Joten se tarkoittaa, että päivässä varastetaan 18525816 tietuetta joka ikinen päivä! Jopa tietosi voivat olla luettelossa, etkä edes tiedä siitä.

Kuten näette, niin suuren määrän hakkerointeja tapahtuu päivittäin, joten on ilmeistä, että keskitetyt järjestelmät eivät kykene kovasti suojaamaan tietoja hakkereilta.

Lue lisää: Lohkoketju vs. tietokanta: näiden kahden välisen eron ymmärtäminen

Ei globaalia identiteettiä

Keskitetyissä järjestelmissä ei ole maailmanlaajuista rekisterijärjestelmää, mikä voi estää haettaessa tiettyjä asiakirjoja, kuten passi, ajokortti, PAN-kortti, jne. Joten sinun on toimitettava samat asiakirjat joka kerta kun haet näitä.

Todellisuudessa se voi olla todella aikaa vievää ja tekee prosessista hankalaa. Tällä hetkellä ei ole mitään maailmanlaajuista viranomaista, joka voisi todentaa asiakirjat vain yhdellä henkilöllisyystodistuksella.

Tämän seurauksena näiden asiakirjojen hankkiminen voi olla todella vaikeaa, kun siirryt maasta toiseen. Enemmän, kaikkien näiden tietojen kerääminen on työlästä työtä.

Taloudellinen taakka

Henkilöllisyydenhallintajärjestelmä kattaa tällä hetkellä niiden tärkeimmät sidosryhmät – henkilöllisyyden haltijat, todentavat yritykset ja käyttäjät todentavat osapuolet. Kaiken sektorin maksu maksaa huomattavan määrän rahaa.

Joka tapauksessa KYC-yritysten on käsiteltävä tietoja useilta organisaatioilta, kuten vakuutusyhtiöiltä, ​​sairaaloilta, pankeilta jne., Mikä tekee siitä ylikuormitettua ja tarvitsisi enemmän resursseja.

Yritykset veloittavat kaikki työvoiman vaatimukset täyttämällä korkeat todentamiskustannukset, ja siitä tulee piilotettu käsittelymaksu yksityishenkilöille.

Kuten näette, lopulta sinä maksat enemmän todentamistietojesi vahvistamiseksi. Tutkimuksen mukaan KYC-yritykset käyttävät vuosittain yli 48 miljoonaa dollaria vain varmennusprosessiin.

Enemmän, aika henkilöiden tyhjentämiseen on 26 päivää, ja jos käyttäjä haluaa tehdä muutoksia, se vie 20 päivää, mikä on paljon aikaa.

Siksi siitä tulee pitkällä aikavälillä taakka kaikille sidosryhmille. Joka tapauksessa liittovaltion henkilöllisyydet voivat käyttää yhtä henkilöllisyyttä moniin tarkoituksiin käyttäjän suostumuksella. Koska se kuitenkin tallennetaan keskitettyyn palvelimeen, siitä tulee myös läpinäkymätön käyttäjille.

Käyttäjäkeskeinen identiteetti

Niinpä kaikkien mallien epäonnistumisen jälkeen painopiste siirtyi kohti käyttäjäkeskeisempää identiteettiä, jossa käyttäjät hallitsevat jaettavaa tietoa. Mutta se rajoittui myös henkilöllisyysrekisteriin, joka voi peruuttaa pääsyn milloin tahansa.

Siten itsemääräämisidentiteettien käsite alkoi nousta, ja se pitää tiedot käyttäjän käsissä organisaatioiden tai kolmansien osapuolten sijaan. Mutta arkkitehtuurin perusta tarvitsee hajautetun alustan.

Ja tässä Hyperledger Indy -arkkitehtuuri tulee esiin. Koska se on hajautettu alusta, se voi olla täydellinen ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Hyperledger Indy -arkkitehtuuri on erityisesti tarkoitettu identiteettipohjaisiin ratkaisuihin.

Tutustu 15 Hyperledger-projektiin juuri nyt!

Mitkä ovat Hyperledger Indyn tyypilliset komponentit?

Salaus

Kaikentyyppinen identiteettiratkaisu, joka käyttää Hyperledger Indy -agenttia, käyttää nollatiedon salausta. Tässä Hyperledger Indy SDK: ssa nollatietotodistus varmistaa, että yksi käyttäjä voi todistaa muille käyttäjille tietävänsä tietyt tiedot paljastamatta mitään muuta.

Joten se tarkoittaa, että käyttäjä jakaa vain tietävänsä tietyt tiedot, ja sen perusteella käyttäjä voi tietää, kertouko hän totuutta vai ei.

Solmut

Hyperledger Indy SDK: ssa kaikki solmut voidaan luokitella kolmeen päätyyppiin – täysi solmu, pääsolmu ja solmut. Todellisuudessa laite, joka suorittaa tapahtumia lohkoketjussa, on solmu. Toisaalta Hyperledger Indy SDK: ssa asiakas, joka toimii verkossa ja ylläpitää kirjanpidon täydellistä kopiota, on täysi solmu.

Joka tapauksessa, pääsolmu on itse asiassa vastuussa hajautetusta hallinnoinnista Hyperledger Indy SDK: ssa.

Mutta entä Hyperledger Indyn konsensus? No, todellisuudessa Hyperledger Indyn konsensus on itse asiassa redundantti bysanttilainen vikatoleranssi (RBFT) -protokolla.

Hyperledger Indy -konsensus on itse asiassa edistyksellinen muoto Plenum Bysantin vikatoleranssimallista.

Tässä Hyperledger Indy -konsensuksessa näet useita BFT (Byzantine Fault Tolerance) -protokollan rinnakkaisia ​​esiintymiä. Enemmän, jokaisella instanssilla on ensisijainen kopio. Vaikka kaikki muut protokollan esiintymät voivat tilata pyynnön, silti vain pääesimerkki voi suorittaa ne.

Siksi Hyperledger Indy -konsensus on todella tehokas.

Ledger

Hyperledger Indy -opetusohjelman mukaan Merkle-puu tukee pääkirjaa. Enemmän, kaikilla solmuilla on kopiot pääkirjasta.

Agentti

Hyperledger Indy -agentteja voi olla monenlaisia. Todellisuudessa jotkut niistä voivat olla melko yksinkertaisia ​​ja staattisia. Ja nämä sopivat paremmin esineiden internetin käyttötapauksiin, jotka edellyttävät yhtä kiinteää yhteyttä. Toisaalta, Hyperledger Indy -agentit ovat myös pilvipohjaisia ​​ja monimutkaisia. Nämä sopivat paremmin yrityskäyttöön.

Tila ja varastointi

Se on tavallaan samanlainen kuin Ethereum, ja verkon tilaa ylläpitää Patricia Trie. Pohjimmiltaan se on Merkle Trie ja Radix Trie yhdistelmä. Toisaalta tallennus järjestelmään toteutetaan tasolla db, koska se tarjoaa arvon / avain tietokannan toteutuksen. Se tarjoaa myös tilatun kartoituksen.

Lue lisää: Enterprise Ethereum: Yksityinen estoketju yrityksille

Hyperledger Indyn käyttäjäedut

Ohjaus: Käyttäjillä on täysi hallita henkilöllisyyttään.

Läpinäkyvyys: Kaikki kirjanpidossa näkyvät kaikki. Tiedot kuitenkin salataan.

Pääsy: Vain käyttäjällä on pääsy hänen tietoihinsa.

Yhteentoimivuus: Käyttäjät voivat käyttää henkilöllisyyttään missä tahansa verkossa.

Suostumus: Kaikki muut osapuolet, jotka haluavat käyttää tiettyjä tietoja, tarvitsevat käyttäjän suostumuksen.

Olemassaolo: Kaikilla käyttäjillä on täysin riippumaton olemassaolo kirjanpidossa.

Pitkäikäisyys: Se pysyy kirjanpidossa niin kauan kuin käyttäjä haluaa. Joten he voivat myös poistaa henkilöllisyytensä, jos he haluavat.

Siirrettävyys: Käyttäjät voivat myös siirtää tunnuksensa muihin laitteisiin.

Pienentäminen: Kaikenlaisten asiakirjojen luovuttaminen minimoi paljon.

Suojaus: Alusta suojaa käyttäjän oikeuksia koko ajan.

Lue lisää: 6 tärkeintä estoketjun ominaisuutta, joista sinun on tiedettävä

Itsenäiset identiteettipelaajat Hyperledger Indyssä

Hyperledger Indyssä on nimenomaan kolmen tyyppisiä identiteettipelaajia. Katsotaanpa mitä nämä ovat –

Henkilöllisyyden tarjoaja: Sillä ei ole keskitettyä palveluntarjoajaa, mutta se toimii hajautetusti ennalta määriteltyjen sääntöjen mukaisesti. Pohjimmiltaan nämä solmut antavat identiteettinsä.

Henkilöllisyyden omistaja: Identiteetin omistajilla on todennetut henkilöllisyytensä kirjanpidossa ja heillä on julkisen ja yksityisen avaimen pareja turvallisuuden takaamiseksi.

Henkilöllisyyden vahvistaja: Nämä solmut ovat saaneet luottamuksen verkkoon ja osallistuvat validointiprosessiin.

Lue myös: Digitaalisen identiteetin estoketju

Kuinka prosessi toimii?

Käyttäjä voi antaa nimensä tai minkä tahansa muun ihmisen mieleenpainuvan muodon henkilöllisyystodistukselle alkuvaiheessa.

Sen jälkeen tunnuksen nimi muunnetaan yksilölliseksi koodiksi tai avaimeksi, jota kutsutaan pääkirjassa hajautetuiksi tunnisteiksi (DID). Siihen olisi liitetty arvo, joka tunnetaan nimellä DID descriptor object (DDO). Yhdessä niitä kutsutaan DID-tietueiksi.

Voit tunnistaa käyttäjän DID-tietueen avulla. Todellisuudessa omistajan yksityinen avain salaa DID-tietueensa salauksella.

Seuraavaksi käyttäjä saa julkisen avaimen, joka vastaa DDO: ssa luotua avainparia. Lisäksi DDO: lla on tiettyjä vuorovaikutteisia palveluja henkilöllisyyden haltijalle.

Käyttäjä saa pääsyn DID-menetelmän spesifikaatioihin, jotka antavat hänelle tietää, kuinka he voivat rekisteröidä, päivittää, peruuttaa tai ratkaista henkilöllisyytensä pääkirjaan.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

Hyperledger Indy -kotelot

Hyperledger Indyn käyttötapauksia yrityksille ja yksityishenkilöille on monia. Katsotaanpa mitä ne ovat –

Digitaaliset asiakirjat

Voit saada kaikenlaisia ​​asiakirjoja digitaalisissa muodoissa, kuten syntymätodistus, passi, ajokortti jne. Parasta on, että sinulla voi olla myös muita tärkeitä asiakirjoja verkossa, erityisesti yritysten blockchain-käyttötapauksia varten.

 Salasanaton todennus

Toinen parhaista Hyperledger Indy -käyttötapauksista on, että sen avulla voit käyttää salasanattomaa todennusprosessia. Kaikissa mielessä, koska salasanoja on paljon helpompi murtaa, siksi voit kirjautua suojatulle sivustolle sormenjäljellä tai muulla tavalla biometrisesti matkapuhelimestasi..

Roskapostin loppu

Hyperledger Indyn käyttötapauksissa et saa enää roskapostiviestejä. Sinun ei myöskään tarvitse vahvistaa puhelinnumeroitasi silloin tällöin. Erittäin suojaavien kerrostensa ansiosta roskapostiviestit eivät pääse läpi ilman lupaasi.

Jäsenyyden hallinta

Tämä sopii paremmin yritysyrityksille, koska ne voivat käyttää Hyperledger Indyn käyttötapauksia hajautetun jäsenmallin hallintaan. Pohjimmiltaan Indyn edustajasta tulee jäsenkorttisi, ja voit käyttää sitä missä tahansa.

Ikärajoitukset

Nykyään Internetistä on tullut paikka, jossa kaikki ovat avoimia kaikille. Joskus, ilman rajoituksia, henkilöt voivat käyttää tietoja väärin. Siksi verkkosivustot, laitteet ja palvelut voivat toimia tehokkaammin asianmukaisella ikärajoituksella.

Esimerkiksi pelinkehittäjät voivat rajoittaa alaikäisten pelaamista tietyissä peleissä tai tiettyjen pelin sisäisten ostosten tekemistä.

Lue lisää: Hyperledger-kankaan käyttötapaukset ja tapaustutkimukset

Haavoittuvuusvaroitus

Hyperledger Indyn käyttötapausten avulla kehittäjät voivat virallisesti allekirjoittaa kehittämänsä ohjelmiston ennen sen julkaisemista markkinoille. Siten antaa käyttäjän tietää, onko ohjelmisto laillinen. Haittaohjelmien kopiointiohjelmistojen avulla hakkerit pääsääntöisesti pääsevät käyttäjän laitteeseen.

Mutta käyttäjä saa ilmoituksia heti, jos ohjelmistossa on jopa jonkinlainen haavoittuvuus, jos hän käyttää Indyä.

Työllisyyden todentaminen

Palkkaessaan uutta työntekijää yritykset voivat helposti tehdä taustan tarkistuksen hajautetun henkilöllisyystodistuksen avulla. Joten, jos työntekijä väittää olevansa aikaisempi kokemus tai hänellä on asianmukainen sertifikaatti, se liitetään hänen henkilötodistukseensa.

Siksi yritys voi tarkistaa, ovatko valtakirjat totta vai ei, pyytämällä vain näitä asiakirjoja.

Alkuperä

Alkuperä on tärkeä kysymys yrityksille, kuten toimitusketjussa tai kaupassa. Hyperledger Indy -opetusohjelman mukaan yritykset voivat helposti saada materiaalin alkuperän. Enemmänkin, jopa kuluttajat saavat alkunsa ostamistaan ​​tuotteista. Se tarjoaa erilaista luottamusta valmistajan ja kuluttajien keskuudessa.

Globaali pääsy

Tämän tekniikan avulla voit liikkua missä tahansa yhdellä henkilöllisyystodistuksella. Tämä tarkoittaa, että vaikka menetkin ulkomaille, he voivat vain käyttää henkilöllisyystodistustasi henkilöllisyystodistusten vahvistamiseen. Joten sen sijaan, että saisit uuden henkilöllisyystodistuksen toisesta maasta tai alueelta, voit käyttää henkilöllisyystodistustasi uudelleen missä tahansa.

Lisäksi DID: n avulla monet ihmiset, joilla ei ole henkilötodistusta, saavat henkilötodistuksensa ja nauttivat sen mukana tulevista palveluista.

Vaarallisen hajautetun henkilöllisyyden palauttaminen

Jos jotenkin menetät henkilöllisyytesi, voit palauttaa sen uudelleen. Mutta henkilöllisyystodistuksen pyytämiseen vaaditaan henkilöllisyystodistuksia. Todellisuudessa henkilöllisyyden tarjoajalla on kaikki asiakirjat kirjanpidossa, joten voit sovittaa tunnistetietosi sen kanssa ja saada henkilöllisyytesi uudelleen.

Sen jälkeen henkilöllisyyden vahvistajat voivat vahvistaa henkilöllisyytesi uudelleen biometristen tietojen avulla. Joten, sinut vahvistetaan ja pääset käyttämään henkilötodistustasi uudelleen.

Katso 50 parasta yritystä, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa saadakseen lisätietoja siitä.

Johtopäätös

Hyperledger Indy on täällä ratkaisemaan kaikki identiteetteihimme liittyvät ongelmat. Maailmassa on niin paljon ihmisiä, joilla ei ole edes henkilöllisyyttä. Tämän seurauksena monet eivät voi nauttia sen mukana tulevista palveluista maassa. Mutta hajautetulla henkilöllisyydellä on paljon helpompaa antaa heille henkilötodistus.

Kuten näette, Hyperledger Indy on täynnä ominaisuuksia ja on hyvin jäsennelty alusta. Siten yritykset voivat helposti integroitua järjestelmään ja päivittää kaikki rajoitetut mallit paljon paremmiksi.

Jos olet vasta aloittelija ja haluat ymmärtää eri blockchain-tekniikkaa perusteellisemmin, suosittelemme aloittamaan ilmaisella blockchain-oppaallamme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me