Novi-lompakko: Calibra sai uudet merkinnät

Facebookin Libra-projekti teki uutisia, kun se ilmestyi.

Nyt kun asiat ovat selvinneet, Facebook on uusien asioiden parissa.

Tapaa Novi – uusi nimi Calibra-lompakolle, jota käytetään Vaakojen digitaalisten valuuttojen tallentamiseen. Lompakko palvelee tarkoitusta ekosysteemissä antamalla ihmisille mahdollisuuden tallentaa ja lähettää Vaaka digitaalisia valuuttoja. He tekivät ilmoituksen heidän kauttaan blogipostaus.

Tämä askel on askel sen varmistamiseksi, että Calibra tarjoaa edelleen tavan tukea pitkäaikaisia ​​sitoumuksia ihmisille.

Uusi nimi Novi on johdettu latinankielisistä sanoista “via” sanoista “way” ja “novus” sanoista “new”.

Lyhyesti sanottuna he tarkoittavat sanoa, että se on uusi tapa lähettää rahaa. Muutoksen myötä he ovat myös ottaneet käyttöön uuden visuaalisen identiteettinsä, joka mahdollistaa digitaalisten valuuttojen nesteen liikkumisen. Lisäksi se sisältää myös Vaaka-kuvakkeen nyökkäyksen. Tämä sisällyttäminen tuotemerkin logoon tarkoittaa, että he ovat edelleen sitoutuneita Libra-verkostoon.

Mitä Novi tekee?

Novi on luotu takaamaan helppo tapa lähettää rahaa samalla tavalla kuin viestien lähettäminen verkossa. Lisäksi se on erillinen sovellus. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asentaa riippuvuuksia, jotta se toimisi. Se toimii samalla tavalla kuin Facebookin muut suositut viestintäsovellukset, kuten WhatsApp ja Messenger.

Lue lisää vertaisverkkojen ymmärtämisestä

Jotta kaikki tämä toimisi, Novi-asiakkaat on ensin vahvistettava. Vahvistus perustuu valtion myöntämään henkilötodistukseen. Tämä varmistaa, ettei sovelluksen kautta tapahdu petoksia. Tämä siirto on hieman kiistanalainen, kun otetaan huomioon, että kryptovaluutta tai digitaalinen raha koskee myös nimettömyyttä. Facebook pyrkii kuitenkin ratkaisemaan digitaalisen valuutan ongelman ja haluaa myös varmistaa, ettei järjestelmän kautta tapahdu petoksia.

He ovat myös keksineet uuden verkkosivuston Noville täällä: https://novi.com/

Kyky työskennellä Facebook-ekosysteemissä tarkoittaa myös sitä, että se toimii eri sovelluksissa, kuten WhatsApp tai Messenger. Tämä auttaa selvästi monia ihmisiä, koska molemmat sovellukset ovat jo suosittuja eivätkä vaadi enää markkinointia tai tavoittamista. Mitä enemmän ihmisiä käyttää Facebook-pohjaisia ​​palveluja, sitä parempi Vaaka-ekosysteemi kukoistaa.

Toinen tosiasia, joka tekee Novista hämmästyttävän, on, että siihen ei liity piilotettuja maksuja. Voit jakaa rahaa sellaisenaan. He eivät leikkaa mitään maksuja, jotta kaikki ympäri maailmaa voivat käyttää sitä ilman, että heidän tarvitsee maksaa mitään maksuja.

novi lompakko

Novi on edelleen töissä. Se julkaistaan, kun Libra-verkko on käyttövalmis.

Novin ominaisuudet

Novilla on useita ominaisuuksia. Keskustellaan niistä alla.

  • Saatavilla → Novi on ytimen ulottuvilla. Voit käyttää sitä lisätäksesi rahaa lompakkoon. Lisäksi voit lähettää digitaalisen valuutan tuttavillesi ympäri maailmaa. Sinun tarvitsee vain valita henkilö, jonka haluat lähettää summan, syötä summa ja napsauta sitten Lähetä! Sovellus huolehtii valuuttakurssista ja tekee siirron puolestasi.
  • Tiedotus → Sovellus tarjoaa mahdollisimman paljon tietoa viitteellesi. Tämä tarkoittaa, että voit seurata tapahtuman kaikkia näkökohtia tarvitsematta poistua sovelluksesta.
  • Henkilökohtaiset muistiinpanot → Voit lähettää henkilökohtaisia ​​muistiinpanoja myös tuttavalle, kun lähetät rahaa. Tämä auttaa pitämään välilehden siitä, miksi lähetit rahat, tai yksinkertaisesti kirjoittaa suloisen ja lyhyen viestin rahan vastaanottavalle henkilölle. Loppujen lopuksi muutama sana voi aina lisätä tarvittavan yhteyden siirron kanssa!
  • Välitön → Koska Novi käyttää Libra blockchain -verkkoa, tapahtumien tekeminen ei viivästy. Napauta ja lähetä rahat. Vastaanottajan tulisi saada se heti ja pitää rahat paikallisena valuuttana.
  • Suojattu → Koko rahan varastointi- ja lähetysprosessi on turvallinen. Ne varmistavat, että kaikki tarkistetaan käyttämällä valtion henkilötodistusta. Heillä on myös petostentorjunta, jonka avulla käyttäjät voivat ilmoittaa haitallisesta toiminnasta. Jos petos tapahtuu, käyttäjä saa täyden hyvityksen.
  • Yksityinen → Turvallisuuden ohella se tarjoaa myös yksityisen ympäristön rahan säilyttämiseen, lähettämiseen tai vastaanottamiseen. Tämä tarkoittaa, että Novi ei vuotaa eikä säilytä tietoja turvallisesti ja luottamuksellisesti. Viimeisenä, olet ainoa henkilö, joka voi nähdä tapahtumahistorian.

Mikä on motivaatio Novin takana?

Novi Financialin tavoitteena on tarjota kaikille parempi tapa saada raha toimimaan samalla tavalla kuin sen on tarkoitus olla. Sen avulla ihmisillä on yhtäläinen pääsy rahoituspalveluihin. Se on yksi heidän ensimmäisistä tuotteistaan, joka toimii saumattomasti Libra-ekosysteemin kanssa – uusi maksujärjestelmä, joka käyttää blockchain-tekniikkaa.

Voivatko yritykset käyttää Novia?

Novi on ihanteellinen ratkaisu yrityksille, koska se integroituu Facebook-viestintäsovellukseen. Lisäksi se erottaa sovelluksen, joka antaa käyttäjälle täyden joustavuuden. Lompakko on vapaasti käytettävissä, mikä tarkoittaa, että yritykset tai rahoituspalvelut voivat käyttää lompakkoaan verkkokaupan tarjoamiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki yritykset, jotka haluavat hyödyntää Novi-lompakkoa, voivat tehdä sen luomalla digitaaliset lompakot ja integroimalla ne maksujärjestelmiksi liiketoimintaansa.

Koska Noviin ei liity kustannuksia, yritykset voivat säästää aikaa ja kustannuksia varojen käsittelyssä. Ne voivat myös kasvaa Novia käyttämällä, kun yhä useammat asiakkaat alkavat käyttää sitä, kun se julkaistaan. Se voi yhdistää kaikki, mukaan lukien verkkokaupat, pienkaupat tai maailmanlaajuisen alustan.

Lisäksi se tukee paikallisia valuuttoja muuntamalla ne Vaakaksi ja tekemällä sitten liiketoimet. Käyttäjän on tehtävä osto ja suoritettava maksutapahtumat. Samanlainen prosessi on toteutettava rahaa nostettaessa, ts. Muunnettaessa Vaaka paikalliseksi valuutaksi.

Johtopäätös

Vaaka-projekti on edelleen kesken. Haasteet ovat kuitenkin edelleen olemassa. Kun SEC yrittää säännellä kryptovaluuttamarkkinoita, on mielenkiintoista, kuinka Novi tai Libra messuilla tulevina päivinä.

Joten mitä mieltä olet NOVI: sta? Luuletko, että Calibran nimeäminen uudeksi nimeksi oli älykäs liike? Kommentoi alla ja kerro siitä meille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me