Yli 20 yritystä, jotka toteuttavat blockchain-tekniikkaa

Yritykset, organisaatiot, yritykset ja yksityishenkilöt toteuttavat yhä enemmän blockchain-tekniikkaa pyrkiessään hyödyntämään sen kykyjä. Tässä oppaassa keskitymme yrityksiin, jotka toteuttavat blockchain-ratkaisuja.

Blockchain-tekniikka ei ole kyse salausvaluutasta. Todellisuudessa taustalla oleva hajautettu kirjanpitotekniikka löytää edelleen sovelluksia monilla eri teollisuudenaloilla pyrkien muuttamaan toimintatapoja ja parantamaan ihmisten elämää.

Maksukäsittelyjärjestelmien parantamisen lisäksi blockchain-toteutus löytää edelleen tiensä eri toimialoille toimitusketjusta hallitukseen. Jotkut ihmiset ja yhteisöt käyttävät tätä tekniikkaa myös vähittäiskaupan ja kanta-asiakaspalkinto-ohjelmien, digitaalisten tunnusten ja muuttumattomien tietojen varmuuskopiointiin..

Siksi blockchain-tekniikka on tuonut mukanaan uuden joukon liikeideoita sekä malleja, joita yritykset hyödyntävät yhä enemmän. Yritykset käyttävät teknologiaa uusien tuotteiden lanseeraamiseen sekä parantavat nykyisten tuotteidensa ja palvelujensa tehokkuutta.

Joten tässä oppaassa tarkastelemme parhaita yritysyrityksiä, jotka käyttävät blockchainia omaan parantamiseensa.

Ilmoittaudu nyt: Ilmainen Blockchain-kurssi

20 parasta yritystä, jotka toteuttavat blockchain-tekniikkaa

 1. Walmart: Tuotteiden seuranta

Vähittäiskaupan jättiläinen Walmart on yksi monikansallisista yrityksistä, joka on ottanut johtoaseman Blockchain-toteutuksessa. Yhtiö hyödyntää digitaalista pääkirjatekniikkaa parantaakseen tietojen seurantaa ja hallintaa päivittäisessä toiminnassaan. Enemmän, Walmart työskentelee IBM: n kanssa, mikä nähdään täydellisenä esimerkkinä lohkoketjun toteuttamisesta myymälöissään myytävien liha- ja siipikarjatuotteiden seurannassa..

Tämä on täydellinen esimerkki korkean profiilin yrityksistä, jotka käyttävät blockchainia.

Yritys on jo ottanut käyttöön blockchain-järjestelmän, joka pystyy seuraamaan tietoja viljelijältä välittäjälle, jakelijalle ja jälleenmyyjälle.

Walmartin työntekijät ja kuluttajat voivat nyt seurata tuotteita juurilleen blockchain-teknologian integraation ansiosta.

 1. British Airways: Blockchain -valvontajärjestelmä

Ison-Britannian suurin lentoyhtiö British Airways on toinen esimerkki blockchainia käyttävistä yrityksistä. Todellisuudessa se on myös ottanut käyttöön blockchain-tekniikan hallita tietoja datalennoista Lontoon, Geneven ja Miamin tärkeimpien lentokenttien välillä. Lisäksi lentoyhtiö testaa myös uutta blockchain-käyttöistä VChain-verifiointipalvelua, jolla on mahdollisuus mullistaa lähtöselvitysprosessi.

Uuden järjestelmän avulla lentoyhtiöt ja lentoaseman viranomaiset voivat tarkistaa blockchainissa olevaan tietokantaan matkustavien ihmisten henkilöllisyyden. Järjestelmä torjuu matkustusasiakirjojen oikeellisuuden jakamatta henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansien osapuolten kanssa.

 1. Maersk: Blockchain Shipping Platform

Maersk, toinen esimerkki blockchainia käyttävistä yrityksistä, on yhdessä teknisen jättiläisen IBM: n kanssa lanseerannut alustan rahdin kuljettamisen seuraamiseksi. TradeLens on siis toteutettu blockchain-alusta, jota on käytettävä lähetysten seurantaan niiden siirtyessä satamasta toiseen.

Alustalla on jo yli 175 osallistujaa. Digitaalinen elektroninen lähetyskirja on suunniteltu myös kirjaamaan rahtikuljetusten yksityiskohdat, kun ne lähtevät telakoista lopulliseen määränpäähän.

Toimitusprosessin aikana toimitusketjun osapuolet voivat seurata tietoja, kuten lähetyksen saapumisajat ja asiakirjoja, kuten tullilaskut ja kauppalaskut. Toimitusjätin mukaan blockchain-toteutus voi tehostaa ja parantaa turvallisuutta kansainvälisessä merenkulussa.

Haluatko tietää, miten blockchain voi muuttaa toimitusketjun sektoria? Katso oppaamme lohkoketju toimitusketjussa juuri nyt!

 1. UPS Blockchain: Logistiikkajärjestelmä

United Parcel Services on liittynyt Trucking Alliancen Blockchainiin toteuttamaan blockchain-ratkaisuja monen miljardin dollarin tavaraliikenteelle. Allianssi aikoo kannustaa merenkulkualan standardien kehittämistä ottamalla käyttöön turvallisen blockchain-järjestelmän.

Allianssin alaisuudessa he aikovat kehittää uusia innovaatioita, jotka tarjoavat tehokkaan ja halvemman logistiikan hallintajärjestelmän. Suuri määrä välittäjiä sekä piilotettu tieto monimutkaisissa toimitusketjuissa ovat joitain haasteita, jotka blockchain-tekniikka ratkaisee alalla osana viimeisintä työntöä.

 1. FedEx: Blockchain riitojen ratkaisemiseen

FedEx on toinen kuljetusjätti, joka on paljastanut hyvän esimerkin blockchain-toteutuksesta. Blockchain-toteutus on antanut yritykselle mahdollisuuden parantaa asiakkaita koskevien riitojen ratkaisuprosessia

Yritys toteuttaa blockchain-ratkaisuja, jotta voidaan tunnistaa blockchainiin tallennettavien tietojen tyyppi, mikä on ihanteellinen asiakaskysymysten ratkaisemiseksi. Teknologiaa on käytettävä myös tietueiden tallentamiseen myöhempää tarvetta varten.

 1. BHP Billiton: Blockchain toimitusketjun hallintaan

Kaivosjätti BHP Billiton toteuttaa myös blockchain-tekniikkaa, kun se haluaa parantaa toimitusketjuprosessejaan. Yhtiö aikoo käyttää hajautettua kirjanpitotekniikkaa kaivon ja nesteen näytteiden liikkeen kirjaamiseen ja jäljittämiseen. Hyödyntämällä tekniikan ominaisuuksia yrityksen tulisi pystyä suojaamaan toimituksen aikana syntyvät reaaliaikaiset tiedot.

Lohkoketjujärjestelmän pitäisi antaa yrityksen parantaa sisäistä tehokkuutta, jotta se voi tehdä tiivistä yhteistyötä kumppaneiden kanssa. Yhtiö vaatii myös toimittajia käyttämään blockchain-tekniikkaa BlockAppsin ja ConsenSysin kaltaisten ratkaisujen avulla reaaliaikaisen tiedon keräämiseen.

Lisäksi yritys käyttää solmuja Interplanetary File System -järjestelmässä, joka toimii peer-to-peer-tiedostojen jakamisprotokollana yhdessä blockchain-järjestelmien kanssa.

 1. Alibaba: Ylellisyystavaroiden seuranta

Huolimatta siitä, että Alibaban perustaja Jack Ma on yksi suurimmista kriittisten valuuttojen kriitikoista, se pysyy nousussa blockchain-tekniikan suhteen. Yritys toimii isäntänä maailman eniten blockchain-patentteja korostaen kuinka keskittynyt on käyttää sitä toiminnan tehostamiseen.

Verkkokaupan jättiläinen on paljastanut sovelluskokonaisuuden, blockchain-pohjaisen ratkaisun, jonka avulla voidaan seurata sen sähköisissä kauppasivustoissa, kuten Tmall, myytäviä ylellisyystuotteita. Rajat ylittävien toimitusketjujen parantaminen on toinen verkkokaupan jättiläisen esimerkki lohkoketjun toteuttamisesta.

Yhtiön Australian yksikkö on myös kehittänyt blockchain-alustan ruoan liikkumisen seuraamiseksi yhteistyökumppaneiden kanssa.

 1. Tencent: Laskutuksen ja verotuksen estoketju

Tencent toteuttaa blockchain-tekniikkaa laillisen laskutuksen ja verotuksen parantamiseksi Kiinan kaupungissa Shenzhenissä. Todellisuudessa monikansallinen yritys tutkii yrityssovellusten estoketjua, joka hyödyntää tekniikkaa, joka auttaa torjumaan väärennettyjä laskuja ja vähentämään kaupungin yritysten tapauksia hyödyntämällä veropoikkeamia

Yhteistyössä Shenzhenin valtion verohallinnon kanssa yritys toivoo käyttävänsä uutta tekniikkaa laskujen aitouden tarkistamiseksi. Ehdotettu blockchain-ratkaisu on tarkoitus sisällyttää yrityksen viestintäluokan mediasovelluksen WeChat-alustaan.

Lue lisää: 6 tärkeintä estoketjun ominaisuutta, joista sinun on tiedettävä

 1. Baidu: Immateriaalioikeuksien hallinta

Baidu on toinen kiinalainen monikansallinen yritys, joka on tarjonnut hyvän esimerkin blockchain-toteutuksesta. Hakujätti on käynnistänyt kuvanoikeuksien hallintajärjestelmän, joka toimii blockchain-tekniikalla.

Todellisuudessa järjestelmä tarjoaa tavan valokuvaajille ja valokuvatoimistoille luoda profiileja ja pystyä vaatimaan tekijänoikeuksia kuviinsa. ComptECH näyttää olevan lainannut lehden Kodakin valokuvaseurantajärjestelmästä KodakOne.

Yritys on myös selvittänyt hyvän esimerkin blockchain-toteutuksesta pelialalla. Leci Gou on yrityksen uusi blockchain-pohjainen lemmikkieläinten kasvatuspeli, joka on jotenkin samanlainen kuin CryptoKitties. Peli toimii markkinointi- ja kanta-asiakasohjelmana, kun pelaajat voivat ansaita salattuja pentuja sekä peliluottoja Baidu-tuotteiden ostamisesta.

Lisäksi Baidu on käynnistänyt avoimen alustan, jonka avulla yrityskehittäjät voivat rakentaa blockchain-pohjaisia ​​sovelluksia, jotka keskittyvät digitaalisen laskutuksen ja pankkien luotonhallinnan alueisiin.

 1. AIA Group: Blockchain Enabled Bancassurance

Yksi blockchainia käyttävistä rahoitusyhtiöistä on AIA Group. Todellisuudessa se on ottanut käyttöön blockchain-tekniikan ja käynnistänyt prosessissa ensimmäisen blockchain-yhteensopivan Bancassurance-toiminnon. Ratkaisun avulla yritys ja sen pankkikumppanit voivat helposti jakaa politiikkatietoja ja dokumentaatiota reaaliajassa. Ratkaisun tulisi myös lisätä läpinäkyvyyttä ja lyhentää käsittelyaikoja

Vakuutusyhtiöiden IT-järjestelmien ja vanhojen pankkijärjestelmien integrointi on aina ollut suuri ongelma. Pankkivakuutuskanavan digitalisoinnin myötä pankkien tulisi kuitenkin pystyä valitsemaan ja käyttämään valitsemiaan ohjelmistoja.

Toteutetun blockchain-pohjaisen pankkivakuutuksen pitäisi tuottaa merkittäviä tuloja henkivakuutusyhtiöille. Sen pitäisi myös auttaa vakuutuksenantajia toimimaan tehokkaammin kuluttajien kanssa ja parantamaan läpimenoaikoja.

Tarkista nyt blockchainin merkitys vakuutusalalla!

 1. Metlife: Blockchain-pohjainen automatisoitu vakuutusratkaisu

Toinen blockchainia käyttävistä rahoitusyhtiöistä on Metlife. He käyttävät sitä kuitenkin Singaporessa sijaitsevan innovaatiokeskuksensa Lumen Labin kautta. Todellisuudessa se on paljastanut blockchain-toteutusesimerkin terveydenhuollossa.

Siksi yritys testaa parhaillaan maailman ensimmäistä blockchain-pohjaista automatisoitua vakuutusratkaisua tarjotakseen raskausdiabeteksen kanssa kamppaileville naisille taloudellista suojaa.

Vitana on esimerkki blockchain-toteutusalustasta, joka pyrkii vastaamaan viidennen Singaporessa odottavan naisen tarpeisiin. Toteuttamalla blockchain-ratkaisun Metlife pystyy yhdistämään asiakkaan sähköiset potilastiedot reaaliajassa ja antamaan käytäntöjä muutamassa minuutissa.

Ratkaisu antaa myös automaattisen maksun diagnoosin jälkeen ilman, että ihmisiä tarvitsee esittää vaatimuksia.

 1. Facebook: Digitaalisten maksujen estoketju

Facebook on joutunut keksimään uusia tapoja varmistaa ihmisten tietojen parempi suoja Cambridge Analytica -skandaalin vuoksi. Blockchain-tekniikan käyttöönotto valtavan tietovaraston hoitamiseksi näyttää olevan yrityksen viimeisin työntötekijä.

Toinen suosittu projekti, jota he työskentelevät, on Vaaka-kryptovaluutta-projekti. Aikaisemmin se keskittyi enemmän vain Vaaka-tunnuksen tukemiseen. Mutta nyt se sisältää myös nykyiset hallituksen tukemat valuutat alustalla.

Todellisuudessa tästä projektista voi tulla todellakin kaikkien aikojen ensimmäinen foorumi digitaalisen dollarin käyttöönottoon. Joten, se on iso askel kansainväliselle yhteisölle.

 1. Walt Disney: Blockchain seurata varastoja

Blockchain-toteutus teemapuistojätissä Walt Disney on myös muotoutumassa. Teknologian ilmeisin käyttötapaus yrityksen toiminnassa on varastojen sekä myynnin ja toimitusten seuranta puistoissa.

Yritys tutkii myös tekniikan käyttöä, jotta ihmisten on helppo tietää, onko kauppa hyväksytty vai hylätty. Dragonchain on ehdotettu blockchain-ratkaisu, jolla yritys työskentelee, kun se yhdistää muita yrityksiä etenemään kykyjensä hyödyntämisessä..

 1. Ford: Blockchain mobiiliteknologioiden tukemiseksi

Ford on liittynyt kasvavaan luetteloon autoalan yrityksiä, jotka toteuttavat blockchain-tekniikkaa teollisuudessa. Yhtiö aikoo ottaa käyttöön blockchain-tekniikan, jonka avulla liikkumisteknologiat tukevat älykkäitä liikkuvuusratkaisujaan.

Äskettäin myönnetty patentti ehdottaa, että yritys voisi pian hyödyntää blockchain-tekniikkaa, jotta autojen olisi helppo kommunikoida keskenään keinona vähentää liikennettä. Ajoneuvon ja ajoneuvon välisessä patentissa kuvataan järjestelmä, joka pyrkii vähentämään ruuhkia koordinoimalla autojen nopeutta tiellä.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

 1. Prudential: Blockchain-kauppapaikka

Singaporen vakuutusjätti Prudential on tehnyt yhteistyötä Starhubin kanssa blockchain-toteutuksessa. Molemmat työskentelevät yhdessä digitaalisen kaupan alustalla, joka on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille.

Fast-track Trade on blockchain-pohjainen foorumi, joka pyrkii helpottamaan yritysten etsimistä kumppaneista ja jakelijoista sekä maksujen suorittamista ja tavaroiden seurantaa. Prudential on myös käyttää alustaa vakuutustuotteiden tarjoamiseen.

 1. Nestle: Blockchain toimitusten hallinnassa

Nestle toteuttaa blockchain-tekniikkaa etenkin lasten käyttämien elintarvikkeiden seurannassa suoraan maatiloilta. Yhtiö toteuttaa blockchain-tekniikkaa toimitusketjussaan merenkulkualan tapahtumien mukaisesti.

Se, että vauvanruoka on yleensä erittäin herkkä, vaatii tekniikan käyttöä elintarvikkeiden palauttamiseen. Gerber-vauvanruokaan kohdistuva koehanke on osa jatkuvaa kumppanuutta, johon osallistuvat Unilever Walmart ja IBM.

 1. Toyota: Blockchain autonomisen ajotekniikan parantamiseksi

Japanilainen autojätti Toyota harkitsee blockchain-tekniikan käyttöönottoa autonomisen ajo-tekniikan nopeuttamiseksi. Yhtiön tutkimusyksikkö on yhdessä MIT Media Labin kanssa edistänyt digitaalista ympäristöä, jossa ihmiset ja yritykset voivat jakaa autonomisia ajoneuvotietoja sekä hallita ajo- ja auto-osakekauppoja

Molemmat työskentelevät muiden kumppaneiden kanssa kehittäen sovelluksia ja todisteita konsepteista autoteollisuuden liikkuvuuden lisäämiseksi. Yrityksen mukaan blockchain-toteutus auttaa ihmisiä viihtymään itsenäisissä tekniikoissa.

 1. UnitedHealthcare: Blockchain lääkärihakemistojen parantamiseksi

UnitedHealthcare, Humana, Optum ja Quest Diagnostics ovat ryhtyneet yhdessä tutkimaan, miten blockchain-tekniikka otetaan käyttöön liiketoiminnassa. Todellisuudessa he haluavat käyttää sitä terveydenhuoltoliiketoimintaan, joka keskittyy lääkärihakemistoihin. Siksi terveydenhuollon yritykset aikovat käyttää tekniikkaa terveydenhuollon tietojen suojaamiseksi ja jakelemiseksi turvallisella tavalla.

Lohkoketjun käyttöönoton pitäisi antaa yritysten parantaa hallintovelvoitteiden lisäksi vakuutusyhtiöille luovutettavien tietojen laatua. Digitaalisen kirjanpitotekniikan käytön pitäisi poistaa aivan liian yleinen ongelma, joka syntyy vakuutuksenantajien saamasta korvausvaatimuksesta, kun taas terveydenhuollon tarjoajien toimittamat tiedot eivät vastaa toisiaan..

Lue myös: Kuinka Blockchain voisi häiritä terveydenhuoltoa?

 1. Samsung: Blockchain toimitusketjun hallintaan

Laitteistojätti Samsung on myös ottanut käyttöön blockchain-tekniikan, koska se näyttää parantavan toimitusketjun hallintaa ja logistiikkaa. Koska yhtiö on yksi maailman suurimmista sähkölaitteiden valmistajista, se tarvitsee kipeästi järjestelmää, joka pystyy hallitsemaan laajaa toimitusketjuaan.

Yhtiö aikoo käyttää tekniikkaa seuraamaan lukemattomia lähetyksiä, jotka koostuvat kaikenkokoisista elektroniikkalaitteista ja laitteista. Yhtiö odottaa lohkoketjujen käyttöönoton edistävän digitaalisia muutoksia parantamalla toiminnan tehokkuutta.

 1. Apple: Estoketjun aikaleimatiedot

Pisin aikaa Apple on ollut äiti siitä, näkeekö se potentiaalin blockchain-tekniikassa osana massiivista imperiumiaan. Uuden patentin täyttäminen on kuitenkin saattanut keskustelun lopetettua, kun on ilmennyt, että yritys voisi suunnitella digitaalisen kirjanpitotekniikan käyttämistä aikaleimojen luomiseen ja tarkistamiseen..

Joten tällä hetkellä he tutkivat edelleen, miten blockchain otetaan käyttöön liiketoiminnassa.

 1. HSBC: Hajautettu holvialusta

HSBC käyttää jo blockchain-pohjaista alustaa. Todellisuudessa he toteuttavat lohkoketjun varastointijärjestelmänsä digitalisoimiseksi. Jotta pankki olisi turvallisempi ja yksityisempi, se siirtyy pois paperipohjaisesta kirjanpidosta. Joten heidän sijoittajansa voivat nyt seurata kaiken rahansa alustalta.

 1. Anheuser Busch InBev: Toimitusketjun lohkoketju

Tämä on yksi suurimmista panimoyrityksistä tällä hetkellä maailmassa. Tällä hetkellä he käyttävät blockchainia toimitusketjussaan. Yhdessä BanQun kanssa he haluavat lisätä järjestelmiensä yleistä avoimuutta. Enemmän, se todella jäljittää ja lisää niiden Cassava-viljelyketjun läpinäkyvyyttä. Näin se antaa voimaa myös yli 2000 maanviljelijälle Sambiassa.

 1. Pfizer: Lääkealan varastojen hallinta

Pfizer toteuttaa myös blockchain-tekniikkaa. Biogen ja Pfizer saivat juuri todisteen projektin konseptista. Tämä projekti on tarkoitettu farmaseuttisten tuotteiden tietueiden seurantaan ja hallintaan.

Todellisuudessa ryhmään tulee myös muita pelaajia, kuten GlaxoSmithKline, Merck, AstraZeneca ja Deloitte.

 1. Shell: Blockchain raakaöljykauppaan

Shell on yksi energiayhtiöistä, jotka toteuttavat lohkoketjua energia-alalla. Shell aikoo käyttää blockchainia raakaöljykauppaan käyttämällä tämän yrityksen tekniikkaa yhdessä Sinochem Energy Technology Co Ltd: n ja Macquarien kanssa..

Lisäksi he tutkivat tekniikkaa muihin tarkoituksiin myös öljyteollisuudessa. Joka tapauksessa he aikovat käyttää alustaa avoimuuden edistämiseen ja korruption poistamiseen.

 1. JLL: Espanjan liikekiinteistön arvostus

JLL on toinen blockchain-tekniikkaa istuttava yritys. Tällä hetkellä he käyttävät tätä tekniikkaa espanjalaisen liikekiinteistön arvostusprosessissa. Enemmän, he aikovat käyttää tätä tekniikkaa kiinteistöalan rakentamiseen. Sovelluksen avulla voit vuokrata tai jopa myydä kiinteistöjä. Tämä aloite on keskittynyt pääasiassa JLL Japaniin.

Lue lisää yrityksen blockchain-alustoista ymmärtääkseen, miten kukin niistä toimii.

Luettelo yrityksistä, jotka toteuttavat blockchainia

CompanySectorBlockchain-ratkaisu
Walmart Jälleenmyynti Blockchain-tekniikan avulla voit seurata tuotteiden liikkumista viljelijöiltä myymälöihin
British Airways Matkailuala Lohkoketjun käyttöönotto lentotietojen hallitsemiseksi ja matkustajan henkilöllisyyden varmistamiseksi
Maersk laivaus Blockchain-järjestelmä lähetysten liikkumisen seuraamiseksi satamien välillä
BHP Billiton Kaivostoiminta Blockchain-tekniikan hyödyntäminen toimitusketjun hallintaan
Tencent verkkokauppa / vähittäiskauppa Ratkaisu laskujen aitouden tarkistamiseen ja verotuksen noudattamisen varmistamiseen
Toyota Autoteollisuus Suunnittelu käyttää blockchain-tekniikkaa autonomisen ajotekniikan parantamiseksi
UnitedHealthcare Terveydenhuolto Blockchain-tekniikan käyttäminen lääkärihakemistojen parantamiseen tarkkojen vakuutuskorvausten mahdollistamiseksi
UPS laivaus Blockchain-pohjainen logistiikan seuranta- ja hallintaratkaisu
Baidu Haku jättiläinen Blockchainin käyttö älyllisten oikeuksien hallinnan parantamiseksi
Samsung Tech Aikoo käyttää blockchain-tekniikkaa toimitusketjun hallinnan parantamiseksi elektroniikan toimituksissa
FedEx laivaus Työskentely blockchain-ratkaisun kanssa asiakkaiden riitojen ratkaisemiseksi
Alibaba sähköinen kaupankäynti Blockchain-tekniikan käyttäminen ylellisyystuotteiden seuraamiseen sähköisen kaupankäynnin alustoilla
AIA-konserni Vakuutus Käynnisti ensimmäisen laatuaan pankkitapahtuman politiikkatietojen jakamiseksi
Metlife Terveydenhuolto Blockchain-tekniikan käyttö potilaiden potilastietojen tallentamiseen vakuutustarkoituksiin
Facebook Tech Lohkoketjun käytön tutkiminen tietoturvan ja käyttäjien yksityisyyden parantamiseksi
Ford Auto Lohkoketjutekniikan hyödyntäminen liikkuvuusteknologioiden parantamiseksi
Vakavaraisuus Vakuutus Paljastaa blockchain-pohjaisen kaupankäyntialustan pienille ja keskisuurille yrityksille
Omena Tech Patentoitu blockchain-tekniikka aikaleimaustietoja varten
Nestle Jälleenmyynti Blockchain-tekniikan käyttö tarjonnan hallinnassa vauvanruokatuotteiden seuraamiseen
Google Tech Blockchain-tekniikan käytön tutkiminen pilvipalvelujen turvallisuuden parantamiseksi ja tietosuojaksi
HSBC Pankki Blockchain-tekniikan käyttäminen kirjanpidon täydelliseen digitalisointiin ja holvijärjestelmän turvallisuuden parantamiseen
Anheuser Busch InBev Juoma Blockchainin käyttö juomien toimitusketjussa ja läpinäkyvyyden lisääminen
Pfizer Farmasia Farmaseuttisten tuotteiden digitaalisen inventaarion seuranta ja hallinta
Kuori Öljy Suunnittelu käyttää blockchainia raakaöljykauppaan korruption poistamiseksi
JLL Kiinteistöt Tutki lohkoketjua espanjalaisen liikekiinteistön arvostukseen

Lopussa

Tutkimme yli 20 yritystä, jotka toteuttavat blockchain-tekniikoita tarjouksenaan parantaa palvelujen tarjoamista ja parantaa toiminnan tehokkuutta. Lisääntyneiden alaan tehtävien investointien pitäisi johtaa parempiin innovaatioihin, jotka kaikki on tarkoitettu ihmisten elämäntavan parantamiseen. Jos olet kiinnostunut toteuttamaan blockchainia toimialallesi, sinulla on jo jonkinlainen käsitys siitä, miten muut tekevät sen.

Jos kuitenkin haluat oppia tekniikasta alusta alkaen, voit tarkistaa ilmaisen blockchain-kurssimme nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me