Blockchain-mallit: Aloita Blockchain-projekti nyt!

Blockchain-mallit ovat hengenpelastaja, kun on kyse blockchain-muunnoksesta. Mutta miten? No, blockchain-mallit ovat erityisiä malleja, jotka auttavat hahmottamaan kaikki välttämättömät osat blockchain-matkallasi.

Ajattele niitä työkaluina, joilla voit tehdä projektistasi suuren menestyksen. On kuitenkin monia ilmaisia ​​versioita, jotka eivät ole niin tehokkaita kuin väittävät olevansa. Mutta mistä löydät aitoja blockchain-malleja?

Autan sinua pyrkimyksissänne keskittyä tämän oppaan yrityslohkoketjujen mallikokoelmaamme. Joten, älä tuhlaa enää aikaa ja lue eteenpäin!

 

Miksi käyttää Blockchain-malleja?

Blockchain-mallit voivat auttaa sinua kehittämään blockchain-projektisi paljon yksinkertaisemmalla tavalla. Todellisuudessa blockchainin suosion jälkeen monet teistä ovat hämmentyneitä siitä, tarvitsetteko sitä tai miten aiotte käyttää sitä.

Blockchain-malli tältä osin auttaa sinua hahmottamaan strategiasi oikein. Kun blockchain-matkanne alkaa tietämällä strategian keksiminen ja konseptin todistamisen kehittäminen, blockchain-mallit ovat hyödyllisiä.

Ilmaiset blockchain-mallit: toimivatko nämä todella?

Valitettavasti ilmaiset blockchain-mallit verkossa eivät tee sinulle mitään hyvää. Ne saattavat tuntua erinomaiselta lähteeltä saada blockchain-neuvoja; ne ovat kuitenkin rajallisia. Suurimmalla osalla heistä ei ole alkuperäistä yhteyttä aliarviointiin tai eroihin eri toimialojen välillä.

Tämän seurauksena saat yleisen tuotoksen vain yrityksestäsi tai toimialastasi huolimatta.

Lisäksi näillä blockchain-malleilla on vain muutama valittu tulo, jotka rajoittavat mahdollisuutta laajentaa projektiasi. Todellisuudessa yrityksesi koko, toimialasi, valuuttamarkkinoiden arviointi ja yleiset blockchain-ominaisuudet ovat muutamia niistä tekijöistä, jotka sinun on otettava huomioon.

Mutta nämä ilmaiset versiot eivät tarjoa sinulle joustavuutta, kuten teemme malleissamme. Lyhyesti sanottuna suosittelen, että vältät näiden ilmaisten työkalujen käyttöä.

 

Enterprise Blockchains -mallimme

Blockchain-mallin yleiskatsaus

101Blockchains varmistaa aina, että saat parhaat laitteet yrityksen blockchain-toteutusmatkalle. Siksi yrityksen blockchain-mallit ovat täällä pelastamaan päivää!

Todellisuudessa ensisijainen tavoitteemme on tarjota kaikille opiskelijoillemme uusimmat blockchain-mallit, joita he voivat käyttää blockchain-pohjaisiin projekteihinsa. Mutta miksi rakensimme tämän blockchain-mallikokoelman?

No, kuten olet jo blockchain, on hienostunut luonnollinen tekniikka. Tämän seurauksena monet teistä eivät todellakaan tiedä, miten hyödyntää tätä alaa. Joten heillä on tapana tehdä virheitä, jotka johtavat resurssien ja ajan menetykseen.

Siksi autamme sinua tekemään ratkaisuja nopeasti yritysratkaisuista ja muista projekteista, joten loimme nämä blockchain-tekniikkamallit sinulle.

Enemmän, blockchain-tekniikkamalliemme avulla voit helposti tunnistaa, mitä ominaisuuksia tarvitset blockchain-ratkaisuihisi. Anna myös tietää, tarvitsetko ensin blockchain-tekniikkaa.

Joten, kun otat yrityksen blockchain-sovelluksia käyttöön, tiedät tarkalleen, mitä tehdä.

Lisäksi blockchain-tekniikkamallit auttavat sinua varmasti koko toteutusstrategian vaiheessa.

Hanki mallit, jos:

 • Haluat työskennellä blockchain-pohjaisen yritysratkaisun parissa
 • Haluat tarkistaa, onko yrityksesi valmis estoketjuun
 • Haluat esitellä ideoitasi yritysasiakkaalle tuottoisalla tavalla

 

Mitä opit Blockchain-malleista yrityskurssille?

Pohjimmiltaan, kun yrität luoda tai päästä blockchain-järjestelmään, sinun on ymmärrettävä kaikki käytettävissäsi olevat tiedot. Joten jos sinulla ei ole tarpeeksi datamäärää, et voi keksiä mieleenpainuvaa ratkaisuideaa.

Täällä suurin osa ammattilaisista tekee virheitä. Oppimatta ensin tekniikkaa, he yrittävät toteuttaa sen itse. Seurauksena on, että menetät paljon aikaa ja rahaa.

Mutta yrityksemme blockchain-mallien avulla opit näistä kriittisistä tiedoista. Enemmän, tiedät tarkalleen, kuinka jakaa nämä tiedot ja käyttää niitä omaksi eduksi.

Oletuksena tarjoamme jäsennetyn suunnitelman, jota sinun on noudatettava, jotta ymmärrät jokaisen blockchain-mallin käsitteet täysin.

Blockchain-mallit yrityksille tarjoavat sinulle täydellisen strategian syötteesi ja yrityksesi historian perusteella. Näin pystyt paitsi toteuttamaan ratkaisun, joka perustuu nykyisiin tarpeisiin, myös tuleviin vaatimuksiin.

 

Tehokkaat ominaisuudet

Toinen asia, jonka opit, on ymmärtää täysin, milloin blockchainia käytetään ja missä sitä tarvitset. Todellisuudessa et voi käyttää blockchainia yrityksen kaikkien osien käsittelyyn. Ei, se saattaa tuntua aluksi hyvältä, mutta sinun ei tarvitse integroida sitä kaikkiin yrityksesi toimialoihin.

Jos teet niin, tuhlaat vain rahaa ja aikaa. Oletetaan esimerkiksi, että yksi jaostasi toimii hyvin huolimatta siitä, että noudatat vanhaa mallia. Mutta toinen osa ei toimi niin hyvin, ja sinun on lisättävä tuloja kyseisellä osastolla.

Joten, käytä blockchainia vain siinä osastossa. Sinun ei tarvitse integroida sitä massalla tällä hetkellä.

Nämä ovat joitain harvoista pienistä virheistä, jotka voivat häiritä kokonaisvirtaasi. Joka tapauksessa, älä huoli siitä.

Olemme täällä, jotta et tekisi tällaista virhettä.

Blockchain-mallimme yrityksille sopivat täydellisesti tämäntyyppisen ongelman käsittelemiseen. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että pyydät kaikkia oikeita tietoja.

Enemmän, jos haluat myös valmistautua blockchain-haastatteluun ammattilaisena, blockchain-mallimme yrityksille luovat myös oikean tietopohjan.

 

Heijastaa perusosia

101Blockchainin yrityslohkoketjumallit varmistavat, että ne heijastavat ja seuraavat lohkoketjun keskeisiä elementtejä. Ilman tätä meidän on jopa vaikeaa antaa toimiva malli, joka toimii 100%.

Joka tapauksessa meillä on tapana keskittyä kolmeen blockchainin keskeiseen piirteeseen –

Hajautettu

Kaikki yrityksen blockchain-mallit ovat teknologia-agnostisia. Siksi blockchain-tekniikkamalliemme soveltaminen sisältää joukon yrityksiä ja ratkaisuja, jotka tarjoavat sinulle parhaan strategian. Siksi lyhyesti sanottuna oma mallimme ei keskity vain yhteen toimialaan, vaan kaikkiin.

Hajautettu

Voit soveltaa blockchain-tekniikkamalliamme mihin tahansa yrityksen kokoon ja asiakkaaseen. Joten, vaikka olisit vain käynnistys, voit käyttää lohkoketjumallipohjamme. Toisaalta, jos sinulla on yritysyritys, voit hyötyä myös lohkoketjumallistamme.

Muuttumaton

Kaikki toimintakelpoiset blockchain-kaaviomallimme varmistavat, että kaikki yrityksen blockchain-ammattilaiset ovat jatkuvasti ratkaisujensa ja integraatioidensa kanssa. Lisäksi se varmistaa, että voit välittää ideoitasi ikäisillesi ja asiakkaillesi entistä tehokkaammin.

 

Mitä Blockchain-mallimme tarjoaa?

Yrityksemme blockchain-ammattimallit tarjoavat yrityksellesi erilaisia ​​toimintakelpoisia blockchain-malleja. Huolehdimme siitä, miten niiden käyttöä toistetaan 17 oppitunnissa. Tulevaisuudessa esitämme kuitenkin myös enemmän oppitunteja. Katsotaan siis, mitä saat.

Malli – Tarvitsetko blockchainia?

Tämä on ensimmäinen blockchain-malli, jota käytät yrityksellesi. Tyypillisesti ilmaiset tyypilliset blockchain-mallit, jotka keskittyvät siihen, tarvitsetko blockchainia vai ei, ovat erittäin rajoitettuja.

Tämän seurauksena monet teistä eivät saa tarvitsemiasi korkealaatuisia ja konkreettisia tuloksia. Siksi tarjoamme sinulle lopullisen ratkaisutyökalun. Todellisuudessa työkalumme antaa sinulle täydellisen tuloksen syöttösi perusteella, jos tarvitset lohkoketjua tai ei.

Varmistimme myös, että käyttöliittymä on hyvin helppo ymmärtää mutkistamatta sitä lisäominaisuuksilla.

Voit valita pudotusvalikoista kunkin kriteerin yrityksesi tai projektisi perusteella. Niitä on erittäin helppo käyttää. Mutta varmista, että valitsemasi tulot vastaavat suoraan ratkaisusi tavoitetta.

Kun olet varmistanut, että kaikki tiedot ovat mallissa, se suosittelee sinulle blockchain-ominaisuusyhdistelmää tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi tiedät, minkä tyyppinen blockchain sopii sinulle, kuten luvaton tai sallittu.

Enemmän, kun yritämme olla myymättä blockchainia, mutta vain auttaa sinua ymmärtämään sen tärkeyden, saatat myös saada tuloksen ilman, että blockchainia tarvitaan.

Joten, jos työkalumme antaa tämän tuloksen, se tarkoittaa, että sinulla on hyvä mennä ilman lohkoketjua toistaiseksi.

Joka tapauksessa malli tarjoaa myös asetusvaihtoehdon. Täältä voit muuttaa mitä tahansa parametreja sekä luvattomalle että luvalliselle blockchain-tekniikalle.

 

Malli – Blockchain-projektin valmius

Tämä on toinen toimintakelpoinen malli, jonka voit kokeilla. Pohjimmiltaan tämä työkalu auttaa sinua selvittämään, onko blockchain-projektissasi mitään taustalla olevia liiketoimintaongelmia vai ei. Lisäksi työkalun avulla ymmärrät nopeasti, kun projekti on valmis.

Todellisuudessa monet yritykset alkavat markkinoida tuotetta viimeistelemättä testausprosessia kunnolla. Siksi he epäonnistuvat surkeasti, kun joukko ihmisiä alkaa käyttää sitä.

Ja lopulta blockchainista tulee jotenkin syyllinen. Mutta se ei ole suurempi kohtaus täällä. Jos et todellakaan tiedä, ovatko kaikki projektikriteerisi valmiita käynnistämistä varten, et voi korjata mitään taustalla olevaa ongelmaa.

Siten mallimme voi auttaa sinua korjaamaan sen.

Mallissamme sinun on määritettävä toteutustavoitteet mittaamaan saavutuksiasi täysin. Koska blockchain-projektin tavoitteet eroavat toisistaan, on tärkeää, että emme vahvista prioriteetteja heti alusta alkaen.

Joka tapauksessa sinun on myös korjattava projektisi avaintoiminnot tarkistaaksesi, tapasitko heitä vai ei.

Kun olet määrittänyt kaiken malliin, se luo itsearviointiraportin, jossa kerrotaan, onko projektisi valmis vai ei.

Uskomme erittäin, että se auttaa sinua saamaan suuremman kuvan ja auttamaan sinua täyttämään kaikki Proof of Concept -vaatimuksesi.

Arvioinnin jälkeen saat tuloksen PoC: n jälkeisessä kehitys- ja skaalausosiossa projektisi valmiudella tällä hetkellä.

Siksi tiedät vain, mitä muuttaa tai mistä osasta projektisi puuttuu. Siksi kaikkien puutteiden parantaminen on paljon helpompaa voittaa.

 

Malli – Enterprise Blockchain -projektiesitys

Haluatko todella tuoda projektiideosi asiakkaillesi yksinkertaisella ja ymmärrettävällä tavalla? Blockchain on monimutkainen aihe, ja monissa tapauksissa, jos et pysty yksinkertaistamaan prosessia, asiakkaasi eivät välttämättä pääse oikeaan johtopäätökseen.

Siksi on välttämätöntä saada apua kaikin mahdollisin tavoin. Täällä tulemme sisään. Työkalumme avulla voit esittää kaikki ideasi potentiaalisille asiakkaillesi tai osakkeenomistajillesi saadaksesi heidän hyväksyntänsä heille.

Lisäksi se auttaa sinua hahmottelemaan kaikki avainkohdat yhdessä esityksessä, jotta projekti saadaan paremmin hyväksyttyä.

Asia on, ettet voi tehdä esityksestäsi liian teknistä. Liian monet tekniset yksityiskohdat vain hämmentävät asiakkaitasi, eivätkä he ymmärrä, miten projektisi hyödyttää heitä.

Mutta älä huoli, mallipohjamme auttavat sinua yksin. Muista kuitenkin, että työkalumme voi auttaa sinua vain esittämään ideasi paremmin, eikä se ehdota mitään muutoksia ideoihisi.

Joten sinun on keskityttävä keskittymään enemmän sisältöön. Jos sinulla on vielä epäilyksiä projektistasi, voit tarkistaa kaksi edellistä mallia nähdäksesi, kuinka projektiideosi voi hyödyttää yritystäsi.

 

Malli – Toimitusketjun liiketoimintaprosessin kartoitus Enterprise Blockchainilla

Tämä malli keskittyy pääasiassa toimitusketjuun. Jos olet toimitusketjuteollisuudessa, tämä malli tulee varmasti olemaan kätevä.

Perusteellisen tutkimuksen jälkeen ja jäsenten asiantuntemuksen perusteella rakennamme tämän mallin auttamaan sinua arvioimaan lohkoketjujen vaikutusta toimitusketjuun.

Joka tapauksessa mallimme yksinkertaisesti opastaa sinua, kun yrität selvittää, mikä osa toimitusketjun prosessista tarvitsee lohkoketjua.

Pohjimmiltaan, jos et arvioi sitä aikaisemmin, otat tarpeettomasti käyttöön blockchainin prosesseissa, joissa sitä ei tarvita lainkaan.

Siksi tuhlaat paljon aikaa ja resursseja.

Joka tapauksessa tarjoamme sinulle mahdollisuuden valita panoksesi tarpeidesi mukaan. Kun olet valinnut ne, malli käsittelee ne ja tarjoaa sinulle lopulliset tulokset.

Myös mallistamme näet, miten muutos voi vaikuttaa yritykseesi pitkällä aikavälillä. Toinen hieno ominaisuus, jota saatat rakastaa, on, että malli hahmottaa vaikeustason.

Tämän avulla saat tarkalleen kuinka vaikeaa se voi olla toteuttaa tarpeidesi perusteella. Joten voit valmistautua tiimisi täysin niiden käsittelyyn alusta alkaen.

Meidän on sanottava, että kaikki markkinoiden ilmaiset blockchain-mallit eivät voi täysin arvioida sinua tarvitsemallasi tavalla. Ja koska kaikki mallit päivittyvät koko ajan markkinatilanteen perusteella, saat täydellisen vastauksen vain työkalustamme.

 

Kenen tulisi käyttää Enterprise Blockchain -malleja?

Mallipohjamme ovat avoinna kaikille, jotka työskentelevät blockchain-projektin parissa tai haluavat aloittaa sen. Jos et kuitenkaan ole vielä blockchain-ammattilainen tai sinulla on tietokanta blockchainissa, heidän ymmärtämisensa olisi hieman hankalaa.

Siksi suosittelemme, että tutustut muihin kursseihimme, jotta tekniikka ymmärretään paremmin, ja aloita sitten mallien käyttäminen.

Joka tapauksessa mallimme eivät ole kuin kaikki muut blockchain-mallit ilmaiseksi markkinoilla. Siksi toivotamme kaikki yritysammattilaiset kokeilemaan malleja.

Pohjimmiltaan, jos olet –

 • Neuvonantaja
 • Yrittäjä
 • Yritysjohtaja
 • Ohjelma- ja tuotepäällikkö
 • Teollisuuden ammattilainen
 • Markkinointiasiantuntija
 • Innovaatiopäällikkö
 • Liiketoiminta-analyytikko
 • Päätöksentekijä

Sitten voit käyttää malleja. Meillä ei myöskään ole rajoituksia kenellekään, joka on innostunut myös blockchain-tekniikan oppimisesta. Vaikka et ehkä olekaan ammattilainen, mutta haluat jatkaa uraa, voit myös tutustua malleihimme.

 

Enterprise Blockchain -malleihimme liittyvät usein kysytyt kysymykset

FAQ-1: Voiko kukaan käyttää malleja?

Kyllä, kuka tahansa voi käyttää malleja! Jos mietit, sopiiko blockchain sinulle vai työskenteletkö jo blockchain-pohjaisen projektin parissa, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua malleihimme. Parasta mallissamme on, että se varmasti auttaa sinua parantamaan projektiasi ja viemään sen kokonaan uudelle tasolle.

Uskomme, että kuka tahansa, joka on valmis oppimaan blockchainista, on enemmän kuin kykenevä käsittelemään malleja. Joten kannustamme sinua tutustumaan malleihimme heti.

 

FAQ-2: Pystynkö lataamaan mallit?

Suuri kyllä! Kaikki oppitunnit alkavat, kun lataat mallit. Varmistamme, että saat käytännön kokemuksen kaikkien malliemme käytöstä. Joten, kun olet ladannut mallit, näytämme sinulle, miten sitä voidaan käyttää videoluennoissa.

Näin hallitset heidät hyvin lyhyessä ajassa. Jos sinulla on ongelmia mallien lataamisessa, ilmoita siitä meille, niin me ratkaisemme sen heti.

 

FAQ-3: Kuinka opin niitä käyttämään?

Johtavat ohjaajamme ohjaavat sinut läpi kaikkien mallien käyttämisen. Meillä on sisäisiä asiantuntijatiimin jäseniä, jotka ovat aina valmiita auttamaan sinua oppimaan blockchainista.

Siksi he näyttävät sinulle videoluentomme siitä, miten kukin niistä voidaan käyttää. Joten älä huoli siitä, ettet ymmärrä työkalun käyttöä.

Varmista kuitenkin, että katsot videoita, koska ilman niitä voi olla vaikeaa ymmärtää niitä.

 

FAQ-4: Onko muita Blockchain-malleja?

Ilmeisesti! Pyrimme jatkuvasti luomaan uusia malleja kokeilua varten. Tiimimme työskentelee tällä hetkellä päivin ja öin, ja otamme pian käyttöön myös lisää malleja. Joten pysy aina kurssillamme saadaksesi uusimmat versiot.

Voit myös tutustua muihin kursseihimme milloin haluat. Joka tapauksessa, jos haluat todella nähdä laajemman spektrin, sinun on ilmoittauduttava muille kursseille.

 

FAQ-5: Kuinka Blockchain-mallisi eroavat muista markkinoilla olevista?

Voimme varmasti ilmoittaa sinulle, että kaikki blockchain-mallimme eroavat kaikista muista markkinoilla olevista ilmaisista blockchain-malleista. Ensinnäkin, blockchain-mallit ilmaiseksi Internetissä eivät tarjoa sinulle tarvitsemiasi kriteerejä. Todellisuudessa nämä mallit ovat suhteellisen rajallisia.

Siksi et voi koskaan käyttää niitä täysin hyödyksi. Useimmissa tapauksissa nämä ilmaiset versiot johtuvat todella heikosta tutkimustuloksesta. Joten et voi odottaa heidän päivittävän myös työkalujaan.

Toisaalta teemme laajaa aiheen tutkimusta ja otamme tiimiltämme ammattitaitoista apua näiden mallien luomiseen.

Tämän seurauksena kaikki mallit ovat A-luokan ja tarjoavat parempaa vastinetta joka päivä.

Markkinointi ei myöskään ole päätavoitteemme. Todellisuudessa haluamme todella auttaa oppilaitamme menestymään blockchain-projekteissa. Siksi pidämme työkalumme aitona muuttamatta tuloksia, jotta saat blockchainin käyttöön, vaikka et tarvitse sitä.

Ja näin me eroamme kaikista muista.

 

Päätösajatukset

Blockchain-mallit ovat erittäin tarpeellisia sinulle, jos työskentelet blockchain-projektin parissa. Jokaisen, joka on innokas työskentelemään tai jopa oppimaan blockchainista, on käytettävä näitä malleja.

Paitsi että nämä mallit ovat hengenpelastaja, ne säästävät myös paljon aikaa ja resursseja.

Kaikki mallit on suunniteltu ohjaamaan sinua matkan aikana. Siksi autamme sinua tekemään ratkaisuja nopeasti yritysratkaisuista ja muista projekteista, joten loimme nämä blockchain-tekniikkamallit sinulle.

Meillä on myös muita kursseja, joista voit tarkistaa. Lisäksi suosittelemme, että kokeilet heitä myös. Kaikki kurssimme keskittyvät blockchainin yhdistämiseen liiketoimintaan. Joten ilmoittautuminen näihin hyödyttää varmasti pitkällä aikavälillä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me