Kuinka hankkia Blockchain-kehittäjän työ?

Tässä artikkelissa voit oppia – blockchain-kehittäjän laajuuksista ja rooleista sekä tarvittavista taidoista ja kursseista, joita tarvitaan blockchain-kehittäjän työn saamiseksi.

Jos sinulla on taitoja, lohkoketjun kehittäjän työn laskeutumisen pitäisi olla helppo tehtävä sinulle. Kuitenkin, kun blockchain-kehittäjien työmarkkinat muuttuvat jatkuvasti, monet teistä sekoittuvat taitoihin, joita tarvitset yhdeksi tulemiseksi.

Todellisuudessa blockchain-kehittäjien työpaikat voivat olla täydellinen urapolku sinulle, jos olet kiinnostunut blockchain-tekniikasta. Palkka on valtava, ja tilan mukana olevat tilat ovat uskomattomat!

Mutta vaikka sinulla voi olla taitoja, saatat silti tarvita lisäystä blockchain-kehittäjien kurssilla. Todellisuudessa nämä kurssit ovat täydellisiä tullakseen sertifioiduiksi blockchain-kehittäjiksi ja esittelemään heitä haastattelussa.

Keskityn siis tänään kaikkeen mitä sinun tarvitsee tietää blockchain-kehittäjän työstä ja autan sinua rakentamaan unelmiesi uraa.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

Miksi sinun pitäisi valita Blockchain Developer Jobs?

On tiettyjä syitä, miksi monien teistä pitäisi mennä blockchain-kehittäjän uralle. Nämä ovat –

Älyllisesti stimuloiva

Yksi blockchain-kehittäjän työn perussyistä on, että tämä sektori stimuloi älyllisesti. Me kaikki tiedämme, kuinka työmme monimuotoisuus voi vaikuttaa myönteisesti tuloksiin. Ja blockchain-teollisuus on täynnä erilaisia ​​mahdollisuuksia.

Enemmän, se sattuu olemaan yksi mielenkiintoisista työpaikoista, jotka voivat valita urallasi. Lisäksi rajaa ei ole käytännössä, ja voit käyttää blockchainia melkein millä tahansa ajatellulla alalla.

Suurempi palkka

Toinen suuri syy on, että sen palkat ovat korkeat. Todellisuudessa blockchain-kehittäjän työ voi antaa sinulle 150 000 dollaria tai jopa enemmän. Yritys määrittää tietysti palkkasi, ja se riippuu taitosi tasosta.

Mutta mieti mahdollisuuksia. Vaikka olet vasta aloittelija ja sinulla ei ole todellakaan paljon kokemusta, palkkasi alkaa vähintään 60 000–70 000 dollarista!

Suuntaukset viittaavat siihen, että blockchain-kehittäjien palkka on nousussa. Jopa blockchain-kehittäjien työpaikat tuoreille tai lähtötason blockchain-kehittäjien työpaikat saavat vikoja.

Kehittyvä tekniikka

Blockchain on ollut käytössä jo jonkin aikaa, tarkemmin vuodesta 2009. Vaikka tuolloin monet eivät ymmärtäneet tämän tekniikan piilotettua arvoa. Tällä hetkellä ihmiset kuitenkin yrittävät edelleen kehittää tekniikkaa.

Tämän seurauksena ei ole paljon ammattilaisia, jotka voivat mennä blockchain-kehittäjien töihin. Kilpailu on siis melko vähäistä, ja voit helposti saada blockchain-kehittäjän työpaikan asianmukaisilla taidoilla.

Tuleva tekniikka

Kun työskentelet blockchain-kehittäjätyössä, et ole vain kehittäjä, mutta myös autat tulevaisuuden rakentamisessa. Kyllä, blockchain on tulevaisuus, ja sinäkin olet osa sitä. Todellisuudessa tunne, että teet muutoksen, on valtava rooli liike-elämässämme.

Siten, mitä enemmän sinusta tuntuu intohimoisesti siitä, sitä parempi tulos on. Ja siksi blockchain-kehittäjän työn saaminen on juuri sinulle sopivaa.

Tuoreen tutkimuksen mukaan yli 68% kehittäjistä pitää blockchainia positiivisena tekniikkana, ja melkein 30% näkee tämän tekniikan muuttavan tulevaisuutta.

Etätyö

Maailma on siirtymässä vanhoista tylsistä 9-5 työpaikasta. Todellisuudessa monet kehittäjät rakastavat nyt työskennellä kotona sen sijaan, että pitäisivät tiukkaa päivittäistä aikajanaa.

Niinpä monet yritysyritykset palkkaavat nyt blockchain-kehittäjiä ja tarjoavat heille blockchain-etätöitä pitääkseen heidät yrityksessä.

Lisäksi, koska kehittäjien tarjonta on melko vähäistä, yritysyritykset ovat valmiita taivuttamaan paljon sääntöjä saadakseen sinut tuntemaan olosi mukavaksi.

Ja ollakseni rehellinen, se on tällä hetkellä valtava plus-piste.

Kuinka saada Blockchain-kehittäjätyö?

Blockchain Developer Job: Tarvittavat taidot

On joitain taitoja, joita tarvitset päästäkseen blockchain-kehittäjän työhön. Siksi olemme laatineet luettelon sinulle. Katso se alhaalta –

Omistaa kaliiperi yritysliiketoiminnassa ja tekniikassa

Blockchain-kehittäjien työpaikat edellyttävät aina korkeaa kaliiperia yritystoiminnassa ja teknologiassa. Sinulla voi olla teknisiä taitoja, mutta ilman yritystoiminnan asianmukaista aliarviointia et voi tarjota suurinta mahdollista tuottoa, jonka yritykset haluavat.

Todellisuudessa yritykset eivät investoi uuteen tekniikkaan, jos se ei tuota niille tuloja. Itse asiassa koko blockchain-työpaikkojen perusta perustuu siihen.

Joten se on erittäin välttämätöntä myös ansioluettelollesi.

Ymmärrä hajautetut ja hajautetut kirjanpidot

Seuraavaksi tulee tekniset taidot, jotka sinulla on oltava. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, miten muu hajautettu kirjanpitotekniikka ja hajautetut alustat toimivat. Todellisuudessa blockchain ei ole ainoa tekniikka, joka voi tarjota luotettavan ympäristön.

Siksi, jos tutkit, miten muut kirjanpitot toimivat, se auttaa sinua ymmärtämään blockchainin käsitteen paljon paremmin. Sinun tulisi myös ymmärtää ydinerot blockchain vs hajautettu kirjanpitotekniikka välillä.

Tyypillisesti blockchain-kehittäjän työ vaatii sinua tuntemaan tämän.

Ole eri ohjelmointikielien asiantuntija

Et voi odottaa tulemaan blockchain-kehittäjäksi tietämättä mitään ohjelmointikielistä. Nämä ovat menestyksesi ensisijainen pilari. Enemmän, vain yhden ohjelmointikielen oppiminen ei riitä uran saamiseksi huippuluokan yrityksissä.

Valitse siis useiden kielten oppiminen ja lisää taitojasi niissä. Todellisuudessa Pythonin, Solidityn, Java: n, C ++: n tuntemisen pitäisi tehdä temppu.

Muiden kielten oppiminen voi kuitenkin auttaa sinua.

Terävöittää monialaista laajaa taitoa

Tiedät vain, että vain tekninen tai yrityspohjainen tieto ei vieläkään riitä nykyhetkessä. Tiedätkö miksi? Se johtuu siitä, että yritykset osallistuvat tänään erittäin kilpailukykyiseen peliin pysyäkseen merkityksellisinä.

Siksi blockchain-kehittäjän työ vaatii lähinnä ylimääräisiä poikkitieteellisiä taitoja, jotka auttavat pysymään merkityksellisinä markkinoilla.

Nämä ovat pääasiassa ketteryyttä, luovaa ajattelua, taitojen analysointia, kriittistä ajattelua, sopeutumiskykyä, DevOpsia ja niin edelleen.

Ymmärtää erilaisia ​​Blockchain-alustoja

Tiedät, että erilaisten blockchain-alustojen ymmärtäminen on myös ratkaisevan tärkeää blockchain-kehittäjien työn laskeutumisessa. Todellisuudessa, ennen kuin aloitat ratkaisun valmistelun, sinun on päätettävä, minkä alustan pitäisi olla ratkaisusi perusta.

Monissa tapauksissa yritykset tekevät yleensä paljon virheitä päätöksentekovaiheessa. Tämän seurauksena monet ratkaisut eivät lopulta toimi.

Mutta jos tiedät, miten jokainen blockchain-alusta toimii, voit helposti strategisoida ratkaisusi.

Ole perehtynyt yrityksen liiketoimintaprosesseihin

Haluatko työskennellä yritysympäristössä, oikea?

Kuka ei!?

Mutta jos aiot todella tehdä niin, varmista, että tiedät kuinka nämä yritykset johtavat prosessejaan. Jos sinulla ei ole kokemusta tai edes tietopohjaa tästä, et voi tarjota silmiinpistäviä liikeideoita.

Tämän seurauksena on vaikeaa loistaa näissä yrityksissä ja toteuttaa parempia yrityslohkoketjuratkaisuja.

Osaaminen ratkaista Blockchain Enterprise -ongelmat nopeasti

Ratkaisun nopeampi ratkaisu blockchain-yrityksessä turvaa blockchain-kehittäjän työn. Todellisuudessa vain harvat ammattilaiset pystyvät ratkaisemaan kaikki heidän tielle heitetyt ongelmat nopeammin. Sinun täytyy kävellä myös heidän kengässään.

Tiedämme, että se on vaikea tehtävä, mutta minkä tahansa asian yksinkertaistaminen antaa sinulle etua työssäsi. Lisäksi mitä monimutkaisempia ratkaisuja teet, sitä enemmän aikaa kuluu ongelmien selvittämiseen.

Joka tapauksessa siirrytään seuraavaan taitoon, kuinka tulla blockchain-kehittäjäoppaaksi.

Pystyy hajottamaan blockchain-arkkitehtuurikuvioita

Blockchain-arkkitehtuurimallien hajottaminen on seuraava vaihe blockchain-kehittäjän työmatkallasi. Sinun ei välttämättä tarvitse tulla blockchain-arkkitehdiksi, mutta se on valtava taito, josta sinun on opittava. Niiden leikkaamiseksi sinun on kuitenkin käytävä läpi voimakkaasti tapaustutkimuksia.

Joka tapauksessa yritysyritykset etsivät aina ammattilaisia, jotka tietävät, minkä kanssa hän työskentelee tai minkä kanssa hän työskentelee.

Joten varmista, että opiskelet kovasti tai liity kurssille oppiaksesi niistä.

Jos etsit sertifikaattia blockchain-arkkitehtuurista, sinun kannattaa tutustua Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) -kurssillemme

Ymmärrä Blockchainin ekosysteemit ja standardit

Toinen taito laskea sinulle blockchain-kehittäjätyö on suurempi tieto blockchain-ekosysteemeistä ja standardeista. Periaatteessa lohkoketjussa on monia erilaisia ​​ekosysteemejä. Enemmän, nämä ekosysteemit näyttävät eroavan suuresti toisistaan.

Näin ollen kaikilla alustoilla on taipumus käyttää myös erilaisia ​​standardeja. Joten, se voi olla melko hämmentävää siitä, mitä ekosysteemiä tai standardia käytetään ratkaisussa.

Mutta jos ymmärrät ne sitten täydellisesti, sen pitäisi olla helppoa sinulle.

Tunne käyttöliittymän ja taustan verkkokehitys

Jos olet kaikenlainen kehittäjä, sinun on opittava käyttöliittymän ja taustan verkkokehitys. Enemmän, ilman tätä taitoa sinua ei edes oteta huomioon asemassa. Kaikilla yrityksillä on tämä ensisijainen vaatimus.

Joten etupään ja taustan verkkokehityksen tunteminen on sinulle äärimmäisen välttämätöntä. Täällä työskentelet enimmäkseen pyyntöjen käsittelyssä, käyttöliittymissä, sovellusliittymissä ja niin edelleen.

Joka tapauksessa siirrytään seuraavaan taitoon, kuinka tulla blockchain-kehittäjäoppaaksi.

Vahva tieto kehitystyökaluista

Blockchain-kehittäjätyötä varten sinun on opittava käyttämään erilaisia ​​blockchain-työkaluja. Miksi? No, koska nämä työkalut ovat erittäin sopivia ja kykenevät leikkaamaan aikataulusi minkä tahansa projektin toteuttamisessa.

Todellisuudessa monet kehittäjät rakastavat näitä kehittäjän työkaluja. Siksi yritykset odottavat sinun tietävän myös heistä. Joka tapauksessa, jos et silti käytä kehitystyökaluja, suosittelemme antamaan heille kuvan.

Rekisteröidy Blockchain-kurssille

Sinusta tulee sertifioitu blockchain-kehittäjä, joka voi olla paras asia urallasi tällä hetkellä. Siksi sinun tulisi ehdottomasti ilmoittautua blockchain-kehittäjien kursseille, jotka voivat parantaa ansioluettelosi huomattavasti.

Sinun on kuitenkin oltava tietoinen väärennetyistä tai epäpätevistä kursseista, jotka saattavat haitata ansioluettelosi sen sijaan, että rikastuttavat sitä.

Meille on tarjolla laaja valikoima kursseja, joita voit kokeilla. Voimme vakuuttaa teille, että nämä kurssit auttavat sinua tulemaan sertifioiduksi blockchain-kehittäjäksi.

Siksi, kun olet suorittanut kurssin, voit helposti sijoittaa blockchain-kehittäjän työn.

Blockchain-kurssit, jotka auttavat sinua rakentamaan urasi

Blockchain-kehittäjäkurssimme auttavat sinua varmasti rakentamaan urasi hetkessä. Varmista, että noudatat ohjeita blockchain-kehittäjän urapolusta vastaavasti. Katsotaanpa jokainen kursseistamme sinulle tällä hetkellä –

Sertifikaatit

Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional

Jos haluat sertifikaatit, sinun on ehdottomasti aloitettava sertifioidulla yrityksen blockchain-ammattikurssilla. Todellisuudessa tämä on yksi blockchain-kehittäjien kursseista, jotka opastavat sinut läpi blockchainin koko ekosysteemin.

Joten vain käyttämällä tätä sertifiointiohjelmaa voit helposti saada työpaikan blockchain-kehittäjälle. Lisäksi tämä ohjelma auttaa sinua tulemaan sertifioiduksi blockchain-kehittäjäksi. Monet yritysyritykset etsivät tätä pätevyyttä palkkaamalla tällä hetkellä.

Yleiskatsaus

Blockchain-sertifiointikurssimme auttaa sinua ymmärtämään blockchain-tekniikan eri näkökohtia. Todellisuudessa tämä kurssi keskittyy pääasiassa estoketjujen vaikutukseen yritysliiketoimintaan. Joten kun olet suorittanut kurssimme, tiedät pian, kuinka voit käyttää tätä tekniikkaa yrityksessäsi.

Kurssimme keskittyy myös taktiikoihin, joiden avulla voit pysyä ajan tasalla ja ylläpitää asiakkaidesi tasoa. Todellisuudessa teoriassa on monia käyttötapauksia, mutta käsittelemme todellisia esimerkkejä siitä ja autamme sinua rakentamaan etenemissuunnitelman.

Lyhyesti sanottuna koko kurssi on suunniteltu auttamaan sinua saamaan blockchain-kehittäjän työpaikka.

Ilmoittaudu nyt: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifikaatti

Mitä se sisältää?
 1. Blockchain-tekniikan perusteet
 • Blockchainin perusteet
 • Kuinka voit luoda lohkoja?
 • Yksityiset ja julkiset lohkoketjut
 • Työn todiste
 • Älykäs sopimus
 1. Eri Enterprise Blockchain -alustojen perusteet
 • Hyperpitkäkangas
 • Ethereum
 • Corda
 1. Blockchain kaupan rahoituksessa
 • Blockchain-ratkaisut kaupan rahoituksessa
 • Ripple-perusteet
 • Salausvaluutat ja salausvarat
 1. Yritystoimintaan perustuvat Blockchain-sovellukset
 • toimitusketjun hallinta ja lohkoketju
 • Reaalimaailman käyttötapauksissa blockchain-toimitusketjun hallinta
 • Blockchainin digitaalinen muutos
 1. Blockchainin käyttötapaukset

Sinulle on tarjolla myös eksklusiivisia bonusmateriaaleja.

Kurssit

Yritysten lohkoketjut ja toimitusketjun hallinta

Toimitusketjun hallinta on yksi nousevista lohkoketjun kehittäjien työvaatimuksista tällä hetkellä. Todellisuudessa blockchainilla näyttää olevan melko voimakas vaikutus toimitusketjuun ja toimitusketjun hallintaan.

Siksi meillä on ehdottomasti sinulle kurssi, joka keskittyy yksinomaan lohkoketjuun ja toimitusketjun hallintaan.

Todellisuudessa tämä on yksi suosituimmista blockchain-kehittäjien kursseistamme kokeilla. Voimme vakuuttaa teille, että tämä kurssi auttaa ehdottomasti ymmärtämään, kuinka tulla blockchain-kehittäjäksi.

Joka tapauksessa tämä kurssi on enemmän kuin varustettu sijoittamaan sinulle työtä blockchain-kehittäjälle toimitusketjuteollisuudessa.

Yleiskatsaus

Todellisuudessa tämä kurssi on tarkoitettu vain toimitusketjun hallinnan työntekijöille. Jos olet kiinnostunut työskentelemään tällä alalla, tämän kurssin suorittaminen voi olla paras elämäsi päätös. Joka tapauksessa kurssilla opit kuinka blockchain muuttaa tapaa, jolla toimitusmuutosten hallinta toimii.

Enemmän, ymmärrät, miten mikä tahansa toimitusketjun prosessi toimii yritysympäristössä. Tämä tietopohja auttaa sinua saamaan työpaikan blockchain-kehittäjälle.

Kurssi keskittyy pääasiassa tämän alan kysymyksiin ja siihen, miten blockchain ratkaisee ne. Enemmän, toimitusketjuille sopivia alustoja on paljon, katamme myös ne.

Joten voit odottaa oppivasi paljon tietoa blockchain-kehittäjän työstäsi.

Ilmoittaudu Nyt: Enterprise Blockchains and Supply Chain Management Course

Mitä se sisältää?
 1. Toimitusketjun hallinnan perusteet
 • Mikä on toimitusketju?
 • Toimitusketjun johtajan vastuut ja taidot
 1. Arvon luominen SCM: ssä
 • Yrityksen arvon arvioiminen käyttöpääomalla
 • SCM-mallien arviointi taloudellisen lisäarvon (EVA) mallilla
 • Toimitusketjun hallinta, joka vaikuttaa käyttöpääomaan
 1. Toimitusketjun käyttötapausten lohkoketju
 • Blockchainin vaikutus toimitusketjun hallintaan
 • Toimitusketjun sovellukset, jotka käyttävät lohkoketjua
 1. Toimitusketjuihin perustuvien lohkoketjuratkaisujen toteuttaminen

Sinulle on tarjolla myös eksklusiivisia bonusmateriaaleja.

Yritysten estoketjut ja kaupan rahoitus

Toinen suosituimmista vaihtoehdoista blockchain-kehittäjäkurssiluettelostamme on “yritysten lohkoketjut ja kaupan rahoituksen kurssi”. Todellisuudessa tämä kurssi on tarkoitettu myös tietylle alalle – Trade Finance.

Kuten toimitusketjun sektori, tämäkin ala kukkii asteittain lohkoketjun ansiosta. Niinpä monet tämän kapealla olevista yrityksistä lähettävät blockchain-kehittäjien työpaikkoja. Joten voit odottaa saavan paljon mahdollisuuksia myös tällä alalla.

Joka tapauksessa, auttaaksemme sinua kukoistamaan tällä alalla, onnistuimme sisällyttämään kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tälle kurssille.

Joten, muista tarkistaa se, jos haluat saada blockchain-kehittäjän työpaikan.

Yleiskatsaus

Tulet varmasti rakastamaan tätä kurssia. Se pyörii kaupan rahoituksen eri skenaarioiden kanssa ensimmäisessä oppitunnissa. Myöhemmin se kattaa ensisijaiset kysymykset, joita tällä alalla on tällä hetkellä. Seuraavaksi käsitellään, kuinka blockchain voi helposti ratkaista kaikki ongelmat.

Enemmän, opit myös yrityksistä, jotka käyttävät blockchainia eri tavoin tavoitteensa saavuttamiseksi. Tämä auttaa sinua kehittämään oman strategian samalla kun noudatat standardeja.

Ilmoittaudu Nyt: Enterprise Blockchains ja Trade Finance -kurssi

Mitä se sisältää?
 1. Kaupan rahoitusprosessien perusteet
 • Kaupan rahoitus-perusteet
 • Kauppa-rahoitus-teollisuus-kysymykset
 1. Blockchainien vaikutus kaupan rahoitusprosessiin
 • Kuinka kaupan rahoitus voi hyötyä blockchainista?
 • Blockchain-pohjaisten aloitteiden analysointi
 • Eri blockchain-alustojen perusteet kaupan rahoituksessa
 1. Käytä Blockchainin tapauksia kaupan rahoittamiseen
 • Rajat ylittävät maksut
 • Luottosopimus (LC)
 • Rahtikirja (BoL)
 1. Erilaiset Blockchain-pohjaiset kaupan rahoitusalustat
 • TradeLens
 • Muoto
 • Marco Polo
 • Käydä kauppaa
 1. Muut Blockchain-pohjaisen kaupan rahoituksen kehitykset
 • TradeTrust
 • Digital Standards Initiative

Mallit

Enterprise Blockchains -mallit

Blockchain-kehittäjätyössäsi on käytettävä paljon työkaluja saadaksesi asiat nopeammin aikaan. Siksi autamme sinua toimintakelpoisilla blockchain-malleillamme. Todellisuudessa kaikki mallipohjamme antavat tuotoksen vain syötteidesi perusteella.

Joten, täytä vaihtoehdot saadaksesi oikean tuloksen. Esimerkiksi jos tarvitset blockchain-mallin, siellä on tiettyjä strategisia vaihtoehtoja. Jos yrityksesi vaatimusten analysoinnin jälkeen se havaitsee, että et tarvitse blockchainia, se näyttää sinulle sen.

Joten, näemme, emme pakota ketään käyttämään blockchainia, vaikka heidän ei tarvitse.

Monissa tapauksissa saatat kuitenkin tarvita asianmukaista strategiaa ratkaisun rakentamiseen. Siinä tapauksessa voit yksinkertaisesti käyttää muita malleja selvittääksesi sen hikoilematta.

Ilmoittaudu Nyt: Enterprise Blockchains Templates -kurssi

Mitä malleja saat?
 • Tarvitsetko blockchainia? – Tämä auttaa sinua soittamaan, jos tarvitset blockchainia tai ei.
 • Blockchain-projektivalmius – Tämä auttaa sinua tietämään, kun projektisi on valmis käynnistämään, ja selvittämään kaikki taustalla olevat ongelmat.
 • Enterprise Blockchain -projektin esittely – Voit tehdä esityksestä kannattavamman asiakkaillesi tämän mallin avulla.
 • Toimitusketjun liiketoiminnan kartoitus vs. Enterprise Blockchain – Tämän mallin avulla voit kartoittaa toimitusketjumallisi yrityksen blockchain-alustoille.

Sinulle on tarjolla myös eksklusiivisia bonusmateriaaleja.

Kuinka Blockchain-kurssimme voivat auttaa Blockchain-urasi

Varmistamme, että blockchain-kurssimme kattavat kaiken mitä tarvitset blockchain-kehittäjän urallasi. Vielä tärkeämpää on, että nämä auttavat sinua valmistautumaan yrityshaastatteluihisi ilman ongelmia.

Todellisuudessa kurssimme ovat erilaisia ​​kuin muut sertifiointiohjelmat markkinoilla. Ensinnäkin kursseillamme keskitytään blockchainin yhdistämiseen yritysprosesseihin. Tällä hetkellä yritysyritykset etsivät ammattilaisia, jotka voivat yhdistää blockchainin yrityksiin.

Siksi yritykset haluavat käyttää tätä tekniikkaa tulojensa lisäämiseksi ja prosessien yksinkertaistamiseksi. Tämän seurauksena on tärkeää, että opit myös yrityksen liiketoimintamalleista. Sinun on myös ymmärrettävä, kuinka tietyt lohkoketjun osat vaikuttavat näihin malleihin.

Siksi kurssimme ovat täysin varustettuja auttamaan sinua oppimaan liiketoiminnan tuloksista. Siten se auttaa sinua strategisoimaan ja tekemään nopeita päätöksiä yrityksellesi.

Toiseksi suunnittelemme kaikki oppitunnit nykyisten markkinatulosten perusteella. Joten jos jotain markkinoilla muuttuu, päivitämme oppituntimme vastaavasti. Tämä on yksi piirteistä, joita muilla markkinoilla olevilla kursseilla ei näytä olevan.

Siksi blockchain-kehittäjän urapolusta tulee sujuva koko matkan!

Päätösajatukset

Blockchain-kehittäjän työ on todella kannattava uravalinta kaikille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita verkkokehityksestä ja blockchainista. Todellisuudessa blockchain-kehittäjien kysyntä on kaikkien aikojen korkein. Siten saat paljon mahdollisuuksia, koska monet yritykset tarjoavat nyt työtä blockchain-kehittäjälle.

Puhumattakaan palkasta ja mahdollisuudesta työskennellä yritysympäristössä ovat todella erinomaiset.

Tähän mennessä olemme selittäneet, kuinka tulla blockchain-kehittäjäksi. Toivottavasti nyt tiedät, mitä vaiheita sinun on tehtävä ja kuinka nopeasti pystyt taitamaan. Ensimmäisessä vaiheessa se saattaa tuntua hieman monimutkaiselta, mutta liikkuessasi siitä tulee helpompaa.

Mikä tärkeintä, älä unohda tarkistaa blockchain-ammattisertifiointia ja esitellä se haastattelijalle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me