Miksi valita tulla Blockchain-sertifioiduksi

101 Blockchains on tunnettu nimi Blockchainin tutkimus-, koulutus- ja sertifiointialalla. Katsotaanpa, miksi sinun pitäisi valita 101 Blockchainia saadaksesi Blockchain-sertifikaatin.

Blockchain on viime aikojen merkittävimpiä interventioita digitaalitaloudessa. Blockchain-tekniikalla tapahtuvan muutoksen ensisijainen vaikutus on johtanut siihen, että suuryritykset, kuten Yahoo, Google ja Amazon, ovat nousseet maailman johtajiksi ja muuttaneet maailmaa mukautuvuutena uuteen tekniikkaan. Maailma sai tietää Blockchain-tekniikasta ensin ottamalla käyttöön kryptovaluutta, kuten Bitcoin.

Seuraamalla Vuoden 2008 finanssikriisi, Blockchain-tekniikka kehittyi kryptovaluutta-vaihtoehtojen, kuten Bitcoin, ytimessä. Huolimatta siitä, että se on suunniteltu rahoitustoimia varten, Blockchain-tekniikka on hitaasti tunkeutunut eri toimialoille, kuten terveydenhuolto, pankit, kiinteistösegmentit, omaisuuden ja kiinteistöjen kirjanpito sekä osakemarkkinat. Siksi monet yritykset etsivät Blockchain-sertifioituja ammattilaisia, joilla on tarvittava asiantuntemus ja toimialatuntemus eri roolien hoitamiseksi Blockchain-infrastruktuurissa.

Jos olet etsinyt luotettavaa Enterprise Blockchain -sertifikaattia, joka voi laajentaa urasi laajuutta Blockchainissa, olet aikeissa löytää yhden lupaavista vastauksista hakullesi. Seuraava keskustelu hahmottaa yksityiskohdat 101 Blockchainin suorittamasta Certified Enterprise Blockchain Professional -sertifioinnista. CEBP-sertifikaatin yksityiskohtien pohtiminen auttaa sinua ymmärtämään 101 Blockchain-sertifikaatin saamisen syyt.

Blockchain-tekniikan merkitys

Ennen kuin tutustumme 101 Blockchainin CEBP-sertifikaatin yksityiskohtiin ja tärkeyteen, pohditaan Blockchain-tekniikan suosion taustalla olevia syitä. Jokaisen ehdokkaan, joka haluaa tulla Blockchain-sertifioiduksi, on tiedettävä olennaiset piirteet, joiden vuoksi Blockchain on noussut vallankumoukselliseksi tekniikaksi.

Blockchain-tekniikka on järjestelmä tietojen tallentamiseksi tavalla, joka varmistaa järjestelmän kattavan eheyden, mikä tekee siitä haavoittumattoman muokkauksille, temppuille tai hakkeroille. Teknisesti Blockchain on hajautettu digitaalinen pääkirja päällekkäisistä tapahtumista, jotka jaetaan koko Blockchainin tietojärjestelmäverkon yli. Jokainen ketjun lohko sisältää tietyn määrän tapahtumia.

Uuden tapahtuman yhteydessä kaikkien osallistujien kirjanpitoon kirjataan tapahtuma. Tämä vahvistaa Blockchain-tekniikan DLT (Distributed Ledger Platform) -luonteen. Blockchainiin tallennetut tapahtumat suojataan muuttumattomilla salauksen allekirjoituksilla, joita kutsutaan hashiksi. Siksi seuraavat Blockchain-tekniikan ominaisuudet ovat vaikuttaneet sen suosion nousuun.

 • Blockchain on ohjelmoitava ja se näkyy esimerkeissä älykkäistä sopimuksista.
 • Blockchain varmistaa kaikkien tietueiden yksilöllisen salauksen ja varmistaa siten kattavan turvallisuuden.
 • Blockchain-tekniikan hajautettu luonne merkitsee parempaa läpinäkyvyyttä, kun kaikki verkon osallistujat saavat kopion pääkirjasta.
 • Lohkoketju on muuttumaton, mikä merkitsee kaikkien jo varmennettujen tietueiden parempaa peruuttamattomuutta.
 • Blockchain-tekniikka edellyttää myös yksimielisyyttä, koska kaikkien verkon osallistujien on päästävä sopimukseen kaikkien tietueiden pätevyydestä.
 • Blockchainin läpinäkyvyys ja seurantakapasiteetti ovat ilmeisiä kaikkien lohkoon tallennettujen tapahtumien aikaleimojen perusteella.
 • Tärkeintä on, että Blockchain-tekniikka takaa myös suojan osallistujien identiteetin nimettömyydelle.

Haluatko tietää enemmän Blockchain-ominaisuuksista? Lue edellinen artikkeli, joka kattaa erityisesti Blockchain-ominaisuudet yksityiskohtaisesti.

Syyt tulla Blockchain-sertifioituiksi

Siksi Blockchain tarjoaa valtavan potentiaalin sopivana tekniikkana monille yrityksille eri toimialoilla. Nyt kaikkien lukijoiden on mietittävä syitä saada Blockchain-sertifikaatti. Ennen kuin pohdimme CEBP-sertifikaatin yksityiskohtia ja sen etuja, anna meidän selvittää, miten tulevaisuuden tekniikan sertifikaatti auttaa sinua.

 • Blockchainin potentiaali tulevaan kasvuun

Blockchain-tekniikka näyttää hiukan heikentyneen investoinneille ja tuotoille nykyisillä markkinoilla. Kuten jo mainittiin, se tarjoaa kuitenkin myös valtavan alustan futuristisen kasvun varmistamiseksi. Blockchain-sertifioidut ehdokkaat voisivat sopeutua paremmin Blockchain-tekniikan kehitykseen.

 • Blockchain-infrastruktuurin yksinkertaisuus

Seuraava tärkeä syy hakea Blockchain-sertifikaattia luotettavilta alustoilta, kuten 101 Blockchains, on Blockchain-teknologiainfrastruktuurin yksinkertaisuus. Se on universaali tekniikka, joka on räätälöity integroitumaan useiden muiden liiketoimintaprosessien kanssa. Lisäksi tietojen jakamisen tehokas hallinta lohkojen välillä täydentää Blockchain-tekniikan yleistä infrastruktuuria.

 • Taitopula Blockchainissa

Tärkeintä on, että sinun pitäisi ajatella Blockchain-sertifikaatin käyttöä, koska Blockchainissa on ilmeinen taitopula. Blockchain-insinöörien kysyntä tuntui hitaasti kaikilla tieteenaloilla, kuten logistiikka, markkinointi, rahoitus ja muu. Siksi Blockchain-sertifioidut ammattilaiset, joilla on vahva käsitys Blockchainin perustoiminnoista ja salauksesta, voivat tutkia lupaavia uramahdollisuuksia helposti.

 • Lupaava palkan odotus

Viimeinen, mutta yksi merkittävimmistä syistä mennä Blockchain-sertifikaattiin, on heihin liittyvä palkkapalkkio. Keskimäärin ohjelmistosuunnittelijat, joilla on asiantuntemusta kryptovaluutan toiminnan ymmärtämisestä, voivat kokea 20 prosentin nousun palkoissaan. Hiredin mukaan kokeneet ohjelmistosuunnittelijat, joilla on Blockchain-asiantuntemusta, voivat ansaita keskimääräisen palkan enimmäismäärän, joka vaihtelee 150 000 – 175 000 dollaria vuodessa. Siksi on selvää, että yhteinen IT-ammattilainen, jolla on Enterprise Blockchain -osaamista, voi odottaa keskimääräisen vuosipalkan olevan lähes 137 000 dollaria.

Ihanteellinen alusta Blockchain-sertifioidun ammattilaisen saamiseksi

Nyt on ilmeistä, että ”Blockchain-sertifioitu” -tunniste voi vahvistaa yksilön uramahdollisuuksia valtavilla marginaaleilla. Myös Blockchain-sertifikaatit tarjoavat mahdollisuuden liittyä futuristiseen tekniikkaan. Niin monilla eduilla on järkevää etsiä parasta alusta Blockchain-sertifikaatin saamiseksi.

Yksi Blockchain-maiseman parhaista tutkimus- ja koulutusalustoista on 101 Blockchainia. Se on maailmankuulu itsenäinen tutkimuspohjainen verkko, joka soveltuu Enterprise Blockchain -käyttäjille. 101 Blockchains tarjoaa Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifiointikokeen, joka antaa yrityksille ja ryhmille mahdollisuuden antaa käytännön tietoa ja taitoja tuottavien työkalujen käyttämiseen erittäin tehokkaiden liiketoimintastrategioiden kehittämiseen.

Yritysjohtajat, ylemmät johtajat ja alan ammattilaiset voivat käyttää CEBP-sertifikaattia keinona saavuttaa valtava ymmärrys ja oivallukset Blockchain-tekniikasta, sen sovelluksista ja vaikutuksista. Kerro meille lisätietoja CEBP-sertifikaatista, jotta ymmärrämme, miten se on tärkeää Blockchain-urasi kannalta.

101 Blockchains CEBP -sertifikaatti

101 Blockchainin suorittama Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifiointitesti pyrkii erityisesti tarjoamaan kilpailuedun yksilön Blockchain-uralle. CEBP-sertifiointikokeet eivät ole mikään muu foorumi, jolla hankitaan otsikko urallesi Blockchain-ekosysteemissä.

101 Blockchains ymmärtää, että ehdokkaat tarvitsevat kattavaa tietoa ja kokemusta käytännön työkaluista ja lähestymistavoista tullakseen arvokkaiksi Blockchain-asiantuntijoiksi. 101 Blockchainin CEBP-sertifikaatti pyrkii tekemään ehdokkaista Blockchainin sertifioituja huolellisesti hallitsemalla teknistä tietoa ja kokemusta reaalimaailman vaatimuksiin vastaamiseksi.

Voit saada syvällistä opastusta Enterprise Blockchain -tekniikoiden eri näkökohdista ja niiden vaikutuksesta yritysten liiketoiminnan tavoitteisiin. Tärkeintä on, että CEBP-sertifikaatti vahvistaa ehdokkaan kykyä toimia käytännössä yrityksen johtajien kanssa. Sertifiointi varmistaa myös, että ehdokkaat pystyvät saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet välittömästi tehokkailla ja tuottavilla ratkaisuilla.

CEBP-sertifikaatti ei sovellu vain ehdokkaille, jotka haluavat saada Blockchain-sertifikaatin, mutta myös seuraaviin vaatimuksiin.

 • Blockchain-tekniikan ja siihen liittyvän ekosysteemin keskeisten käsitteiden ymmärtäminen.
 • Opi ihanteellisista ja tuottavista lähestymistavoista Blockchain-toteutukseen.
 • Kehitetään asiantuntemusta ajan tasalla olevista työkaluista ja niiden sovelluksista liiketoiminnan muutokseen.

Rekisteröitymällä CEBP-sertifikaattiin 101 Blockchainissa pääset Certified Enterprise Blockchain Professional -kurssille valmistautumista varten. Kurssin kokonaiskesto on 4 viikkoa jakamalla oppimateriaalit siten, että 3-4 tuntia viikossa. Siksi CEBP-sertifikaatin hakijat voisivat käyttää luotettavia mahdollisuuksia joustavaan oppimiseen CEBP-kurssilla 101 sertifikaatilla. Ehdokkaat voivat ilmoittautua CEBP-rekisteröintikokeeseen 101 Blockchainin virallisella verkkosivustolla hintaan 397 USD.

Ilmoittaudu nyt: Certified Enterprise Blockchain Professional

CEBP-sertifikaattikokeen tavoitteet

Tärkein kohokohta 101 Blockchainin suorittamasta Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -sertifikaatista viittaa suoraan kokeen kattamiin moduuleihin. Pohditaan jokaisen verkkotunnuksen tavoitteita CEBP-sertifiointikokeessa ja niissä käsiteltyjä lukuja.

1. Blockchain-tekniikan perusteet

101 Blockchainin CEBP Blockchain -sertifioidun kokeen ensimmäinen moduuli korostaa Blockchainin toiminnan selittämistä. Tämä moduuli tarjoaa uskottavia oppimistuloksia Blockchain-verkon käsitteistä, ominaisuuksista ja eri muunnelmista. Ehdokkaat voisivat saada tietoa älykkäiden sopimusten toiminnasta tässä moduulissa. Lisäksi opit myös tärkeistä tekijöistä, joita tarvitaan älykkäiden sopimusten vaikutusten arvioimiseksi perinteisiin yrityksiin. CEBP-sertifikaatin Blockchain Technology Fundamentals -moduuli kattaa seuraavat luvut.

 • Blockchainin perusteet
 • Työn todiste
 • Kuinka lohkojen ketju luodaan?
 • Julkiset ja yksityiset lohkoketjut
 • Älykkäät sopimukset

2. Enterprise Blockchain -alustat

Toinen moduuli CEBP-sertifiointikokeesta, josta tulee Blockchain-sertifioitu ammattilainen, käsittelee Blockchainin yrityssovellusten ymmärtämistä. Tämä moduuli keskittyy ensisijaisesti siihen, kuinka Blockchain-tekniikka on muutakin kuin vain kryptovaluutta ja Bitcoin.

Tärkeintä on, että ehdokkaat voivat saada tietoa tuottavista lähestymistavoista liiketoiminnan muutokseen Blockchain-tekniikan avulla. Mielenkiintoista on, että ehdokkaat oppivat myös metodologisista lähestymistavoista ideaalisen tasapainon löytämiseksi yrityskeskeisten ratkaisujen ja teknisen täydellisyyden välillä. Tämän moduulin CEBP-sertifiointikokeen luvut ovat seuraavat,

 • Ethereumin perusteet
 • Hyperledger-kankaan perusteet
 • Cordan perusteet

Lue myös: Enterprise Blockchain – Teollinen tieto

3. Blockchain kaupan rahoituksessa

Tämä CEBP-sertifiointikokeen moduuli alkaa lyhyellä katsauksella merkittävistä salausvaroista, joilla on valtava rooli Blockchain-keskitetyssä kaupan rahoitustoiminnassa. Ehdokkaat voivat oppia lähestymistapoja salamyynnin ja väärennettyjen uutisien purkamiseksi ymmärtämällä krypto-omaisuuden ja kryptovaluuttojen välisen korrelaation. Ehdokkaat voisivat myös hankkia taitoja tunnistaa salausresurssien käytön lähestymistavat tietyissä Blockchain-pohjaisissa alustoissa Blockchainin haittojen vaikutusten tukemiseksi kaupan rahoituksessa.

Lisäksi ehdokkaat oppivat yrityksistä, jotka käyttävät Blockchainia kaupan rahoitustoimintojen hallintaan. Samalla ehdokkaat saisivat myös mahdollisuuden sukeltaa nykyisten käyttötapausten yksityiskohtiin. Siksi ehdokkaat voivat oppia myös etsimään ihanteellisen käyttötapauksen heille esitetyille välittömille liiketoiminnan tarpeille. CEBP-sertifikaatin Blockchain in Trade Finance -moduulin luvut ovat seuraavat,

 • Salausvarat ja kryptovaluutat
 • Ripple-perusteet
 • Kaupan rahoitus Blockchainissa

4. Blockchain-sovellukset

Neljäs moduuli CEBP-sertifiointikokeessa, josta tulee Blockchain Certified Enterprise Professional, käsittelee ensisijaisesti Blockchainin vaikutusta toimitusketjun hallintaan. Tässä moduulissa ehdokkaiden on valmistauduttava ymmärtämään Blockchainin dramaattisia vaikutuksia SCM-prosesseihin. Lisäksi ehdokkaiden tulisi oppia erilaisista työkaluista, jotka auttavat hyödyntämään Enterprise Blockchainin maksimitehoa todellisissa SCM-käyttötapauksissa. Tämän CEBP-sertifikaatin moduulin luvut ovat seuraavat,

 • Blockchainin toimitusketjun hallinnan perusteet
 • Käytä toimitusketjun hallinnan tapauksia Blockchainissa
 • Blockchainin digitaalinen muutos

Blockchain-tekniikka on mullistanut sovelluksillaan melkein kaikki teollisuudenalat. Tietää todellisista Blockchain-sovelluksista yksityiskohtaisesti.

5. Blockchainin käyttötapaukset

CEBP-sertifiointikokeen viimeinen moduuli käsittelee Blockchain-tekniikan sovelluksia koskevan käytännön tiedon parantamista. Ehdokkaiden on opittava esimerkkejä Blockchain-tekniikan erilaisista sovelluksista erilaisissa yritystoiminnan skenaarioissa. Tämän seurauksena ehdokkaiden olisi kehitettävä taitoja käyttää työkaluja, jotka ovat ihanteellisia todellisissa projekteissa.

Syitä valita 101 estoketjua, jotta sinusta tulisi blockchain-sertifioitu

Siksi voit huomata kattavuuden tason CEBP-sertifiointikokeessa tenttimoduulien perusteella. 101 Blockchainin CEBP-sertifikaattikokemus tarjoaa ihanteellisen alustan ehdokkaille todistamaan taitonsa monissa Blockchain-toiminnoissa. Tämän seurauksena CEBP Blockchain -sertifioidut ehdokkaat voivat käyttää lupaavia taitojen parantamismahdollisuuksia. Tämän lisäksi tässä on joitain merkittäviä syitä, joiden vuoksi sinun tulisi valita 101 Blockchain -sertifikaatti.

 • Online-koulutus sertifikaatin valmisteluun

101 Blockchains tarjoaa yksityiskohtaisen online-kurssin CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional) -sertifiointikokeen valmisteluun. Koulutuskurssi on käytettävissä vuoden ajan ostopäivästä. Ehdokkaat voivat katsella koulutusvideoita ja valmistautua CEBP-sertifikaattiin heidän mielestään. Kurssin modulaarinen lukujen järjestely auttaa poistamaan merkittäviä esteitä ehdokkaiden valmistelulle. Jopa aloittelijoilla ei ole ongelmia oppimisresurssien löytämisessä valmistautuakseen CEBP-sertifikaattiin.

 • Bonusmateriaalien tuki

Ehdokkaat saavat lisämateriaalia CEBP-sertifikaatin koulutuskurssin kanssa. Bonusmateriaali sisältää interaktiivisia harjoituksia, käytännön tehtäviä ja syvällisiä haastatteluja joidenkin maailmanlaajuisesti tunnettujen Enterprise Blockchain -asiantuntijoiden kanssa. Tämän seurauksena ehdokkaat joutuisivat kohtaamaan rajoitettuja takaiskuja saadessaan käytännön oivalluksia Blockchain-ekosysteemistä. Siksi 101 Blockchains tarjoaa paitsi sertifioinnin myös kokonaisvaltaisen arvon parantamisen Blockchain-asiantuntijana.

Katso lisätietoja Certified Enterprise Blockchain Professional -sertifioinnista (CEBP-sertifiointi) täältä

 • Erittäin tehokas henkilökohtainen ohjaus

101 Blockchainin tekemä CEBP-sertifikaatin hakijoiden valmistelu helpottuu heidän kattavan ohjauksensa ansiosta. Henkilökohtainen huomio kuhunkin henkilökohtaisen ohjauksen ehdokkaaseen tuo voimaa ehdokkaan valmisteluun, mutta myös lisää heidän itseluottamustaan.

Viikoittaisen koululaskentataulukon avulla ehdokkaat voivat seurata koulutuksen etenemistä tehokkaasti ja pysyä tiellä. Tärkeintä on, että palkkio-tuki ja sähköpostiopastus estävät kaikki huolenaiheet ja epäilyt, joita ehdokkaiden on kohdattava valmistautumisensa aikana. Aiheasiantuntijoiden tuella ehdokkaat saivat vastauksia kaikkiin CEBP-sertifikaatin aiheita koskeviin kysymyksiinsä.

 • Tuki sertifioinnin jälkeen

Näkyvin syy saada Blockchain sertifioiduksi 101 Blockchainilta on tukijärjestelmä sertifioinnin jälkeen. 101 Blockchains tarjoaa käytännön tehtäviä, jotka auttavat ehdokkaita toteuttamaan oppimistuloksensa ja asiantuntemuksensa tosielämän projektiskenaarioissa. Lisäksi ehdokkaat voivat myös saada riittäviä oivalluksia Blockchain-taitojensa käytöstä asiaankuuluvissa käyttötapauksissa.

 • Aineellinen todiste taidoistasi

Seuraava merkittävä syy valita 101 Blockchainia Blockchain-sertifikaatillesi on pääsy viralliseen suorittamistodistukseen. Saat tulostettavan tutkintotodistuksen, jonka voit lisätä työhakemuksiin ja jatkaa. Tärkeintä on, että saat myös LinkedIn-akkreditoinnin, joka toimii digitaalisena tunnustuksena CEBP-sertifikaatille. Siksi ehdokkaiden ei tarvitse kohdata vaikeuksia ammatillisessa verkostoitumisessa 101 Blockchainin CEBP-sertifikaatin kanssa. LinkedInin CEBP-sertifikaatin digitaalinen merkki auttaa potentiaalisia työnantajia tunnistamaan Blockchain-asiantuntemuksesi.

Ilmoittaudu nyt: CEBP-kurssi ja sertifikaatti

101 lohkoketjun uskottavuus ja kattavuus

Lopuksi, ilmeisin syy saada 101 Blockchains-sertifikaatti on alusta itse. 101 Blockchainia tunnetaan maailmanlaajuisesti Blockchain-yritystoiminnan harjoittajien keskuudessa Blockchain-tutkimuksen poikkeuksellisesta määrästä ja laadusta. Se on yksi luotetuista alustoista Blockchain-tekniikan ja siihen liittyvän ekosysteemin keskeisten käsitteiden ymmärtämiseen. Seuraavaksi 101 Blockchains noudattaa strategista lähestymistapaa CEBP-sertifiointikokeen suunnittelussa.

Kuten CEBP-sertifikaatin tenttitavoitteista voi huomata, ehdokkaiden on valmistauduttava Blockchainin reaaliaikaisiin sovelluksiin erilaisissa yrityskäytön tapauksissa. Siksi ehdokkaat voisivat vahvistaa arvoa Blockchain-asiantuntijoina, joilla on 101 Blockchainin CEBP-sertifikaatti. Toinen huomattava tekijä 101 Blockchainin valitsemiseksi sertifioinniksi on niiden painottaminen päivitettyjen ja asiaankuuluvien käytettävissä olevien työkalujen käyttöön liiketoiminnan muutoksen varmistamiseksi Blockchain-tekniikalla.

Oletko valmis ottamaan harppauksen?

Lopuksi voit huomauttaa, kuinka 101 Blockchains auttaa sinua edistämään urasi Blockchain-tekniikassa. CEBP-sertifikaatti on uskottava väline kaikille hakeville ehdokkaille todistamaan Blockchain-asiantuntemuksensa. Lisäksi ehdokkaat voivat luoda ihanteellisen perustan urakehitykselleen 101 Blockchainin avulla.

Keskittyminen käytännön käyttötapauksiin ja Blockchain-työkalujen käyttöön liiketoiminnan muutokseen CEBP-sertifikaatissa valmistaa ehdokkaita todellisille työmarkkinoille. Tämän jälkeen alan asiantuntijoiden ja pätevien ohjaajien kuratoima 101 Blockchainin huippulaatuinen sisältö lisää luotettavasti kaikkien ehdokkaiden oppimistuloksia. Joten ilmoittaudu nyt 101 Blockchains CEBP -sertifikaattiin ja tutustu Blockchainin etuihin 101 Blockchainilla tällä hetkellä!               

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me