Aloittelijan opas: Mikä on DigixDAO (DGD)? Omista kultaasi viileällä tavalla!

Ainutlaatuiset blockchain-tekniikat ovat nykyään harvinaisia. Suurin osa projekteista käyttää vain lohkoketjua pelkkänä tekosyynä uusien tunnusten luomiseen ja hyötymiseen valtavista varoista.

Vain harvat kehittäjät ajattelevat ihmisiä ja luovat vakaan alustan, joka voi tehdä asioista paljon hallittavampia. Kaikkien nimien joukossa DigixDao hämmästytti minua todella alusta alkaen. Lohkoketju näytti olevan aliarvioitu verrattuna sen valtavaan hyötyyn.

Joten mikä on DigixDAO?

Se on kaunis omistusoikeuden valvontajärjestelmä, tässä tapauksessa se on kulta!

Ennen kuin siirrymme eteenpäin “mikä on DigixDAO” -oppaalla, katsotaanpa, miksi se panee täytäntöön kultaa pikemminkin kuin mitään muuta.

Miksi kulta?

Saadaksemme lisätietoja DigixDAO: sta meidän on otettava askel taaksepäin ja tarkasteltava lähemmin itse kultamarkkinoita.

Tällä hetkellä nykyinen arvio kullan kokonaismäärästä on 8 biljoonaa dollaria! Kulta on ollut olemassa sukupolvien ajan, ja se tulee olemaan edelleen jatkossakin vakaa resurssi.

Kulta ja kryptovaluutat kulkevat käsi kädessä. Voit ajatella niitä nopeasti samanlaisina omaisuuserinä, koska molemmilla on rajoitettu tarjonta, ja voit tallentaa ne arvoon. Kulta on kuitenkin ollut olemassa jo kauan, ja tiedämme kuinka paljon sitä on olemassa.

Tämän ajan jälkeen hinnat ovat myös todella vakaat, mikä tekee luotettavasta investoinnista. Se voi kuitenkin olla myös erittäin riskialtista sijoitus kaikkien huijareiden ja liian korkeiden palkkioiden vuoksi. Joillakin pankeilla on jopa erityinen käytäntö kultaa varastoida, eikä sen säilyttäminen talossa ole oikeastaan ​​niin turvallista.

Vaikka pystytkin säilyttämään sen pankissa turvallisesti, joudut maksamaan kova maksu.

Nyt kun olet kiinnostunut kullan markkinoista, siirrymme tämän oppaan kanssa.

Pidä kultaasi älykkäällä tavalla

Kuvahyvitykset: Digix

Mikä on DigixDAO: Turvallinen taivas kullalle?

DigixDAO: n ensisijainen tavoite on luoda uusi kryptovaluutta, jonka yksinomaan Gold tukee itse. DigixDAO on itse asiassa Digixin hajautettu autonominen organisaatio (DAO), jossa joukko ihmisiä patriciates kasvattamaan Digixin globaalia ekosysteemiä.

Nämä osallistujat ostivat myös DGD-rahakkeita sen ensimmäisestä joukosta.

Nämä tunnusten haltijat ovat vastuussa tähän yhteisöön liittyvän päätöksen tekemisestä. Osallistumisesta he saavat palkintoja valintojensa ja äänestystensä perusteella. Palkinnot ovat enimmäkseen DGX-rahakkeita.

Nämä rahakkeet edustavat myös 1 grammaa kultaa. Kullan käyttö rahakkeina auttaa vakauttamaan markkinoita ja tuo paljon arvoa kryptovaluuttatilaan.

Tästä huolimatta bitcoinia pidettiin aina digitaalisena kullana, mutta nyt muut kilpailut ovat nousemassa markkinoilla.

Mikä on DigixDAO: n erikoisuus?

DigixDAO: n ensisijainen erikoisuus on se, että se eroaa perinteisistä sijoitusvaihtoehdoista. Digix-järjestelmän tavoitteena on tarjota mahdollisuus ajatella prosessin digitalisointia. Näin voit saada etusijan yrityksen sijaan.

Lisäksi DigixDAO varmistaa, että se käyttää kultamarkkinoiden vakautta ja lisää siihen likviditeettiä. Kun saat kätesi jalometalliharkkoihin, voi käydä melko haasteena käydä kauppaa rahalla.

DigixDAO: n avulla voit helposti selvittää sen ja antaa muiden sijoittajien käyttää sitä päivittäin huolimatta sen fyysisestä turvallisuudesta.

DGX-tunnusten jakaminen: Omaisuuden todistus

Kaikkien näiden kultaja edustavien merkkien jakamiseksi DigixDAO käyttää tietyntyyppistä protokollaa, jota kutsutaan Proof of Assetiksi (PoA). Omaisuuden tallennus tapahtuu Ethereum-lohkoketjussa. PoA-omaisuuskortit ovat seuraavalla rivillä täältä.

Mikä on DigixDAO DGX -merkki

Kuvahyvitykset: Digix-verkkosivusto

Mutta miten he varmentavat omaisuuskortit?

No, he käyttävät ainutlaatuista digitaalista allekirjoitusta kortin yksiköiltä. Kortti sisältää säilytysketjun, nimen, säilytysyhteisön, toimittajan, tilintarkastajan. Ne sertifioidaan edelleen ostotodistuksella, joka sisältää kuitit talletuksista, jotka ladataan järjestelmään.

Prosessi on melko monimutkainen, mutta ne vetävät sen pois täydellisesti. Heidän toimittajansa on toistaiseksi ValueMax, joka sijaitsee Singaporessa juuri nyt. Yritys on sertifioitu ja omistaa London Bullion Market -sertifioidut kultapalkit.

Tarkastaja on Bureau Veritas Inspectionate tarkastaa jokaisen DigixDAO: lle varastoidun kultapalkin määrän ja laadun.

Heidän turvallinen talo Singaporessa voi varastoida yli 30 tonnia kultaa. DigixDAO aikoo kuitenkin laajentaa tätä tulevaisuudessa käyttäjilleen.

Omaisuuskorttien todiste sisältää:

 • Kultapalkin tuotenumero
 • Ostoskuitti
 • Tallettajan kuitti
 • Tarkastusasiakirjat
 • Kortin luomisen aikaleima
 • Digitaaliset allekirjoitukset (ketju)
 • Varastointimaksut
 • Palkin sarjanumero

Mikä on DigixDAO: n DGX Token All About?

Nyt tiedät kuinka kultapalkit pidetään suojatussa laitoksessa. Katsotaan miten DGX-rahakkeet tulla. Älykkäät sopimukset luovat kaikki DGX-tunnukset. Älykäs sopimus vastaanottaa PoA-korteille tallennetut tiedot ja sen perusteella se tuottaa DGX-tunnuksia 1 grammaa kultapalkkia varten.

Jos älykkäät sopimukset saavat 200 g PoA-kortin, se tuottaa käyttäjälle 200 DGX ja lähettää sen sitten Ethereum-lompakkoonsa.

Se tarkoittaa, että DGX-rahakkeilla ei voi koskaan olla murto-osaa, ne edustavat aina 1 g kultaa ja voivat laskea 0,001 grammaan.

Kulta lohkoketjussa

Kuvahyvitykset: Digix-verkkosivusto

Ilmeisesti rahakkeet vaativat joitain maksuja. Sinun on maksettava kullan varastoinnista ja kiinnittämisestä. Lisäksi DGX-rahakkeilla on lisäksi vuotuinen 0,60% seisontamaksu ja 0,13% transaktiomaksut.

DigixDAO ei kuitenkaan ota sinulta mitään varastointimaksua ensimmäisen vuoden ajan. Sen jälkeen sinun on maksettava palvelumaksut.

Voit myös kääntää tämän prosessin. Joten nyt voit saada 1 g kultapalkkia DGX-rahakkeistasi. Tätä varten sinun on luotava PoA-kortti DGX-tunnuksistasi ja sitten käytettävä kyseistä korttia kultapalkkien saamiseksi.

DGX-merkit palvelevat vain kahta asiaa; Yksi on yritys haluaa tehdä kulta helpommin saataville ja toinen on prosessin selvittäminen.

Katsotaanpa nyt, mistä DigixDAO: n DGD-tunnus on kyse?

DGD-tunnukset

DGD-tunnus antaa sinulle ylimääräisen auktoriteetin järjestelmän suhteen. Voit päättää, miten DigixDAO-varat voidaan kohdentaa. Voit myös hallita aktiivisesti kaikkia DigixDAO: lle lähetettyjä ehdotuksia tai osallistua niihin.

No, palkkapisteissä on muutama sekaannus. Aluksi Digix ilmoitti aluksi antavansa DGX-rahakkeita palkinnoksi DGD: n jäsenten osallistumiselle. Mutta melkoisen ahdistuksen jälkeen he ilmoittivat, että se ei ole passiivinen tulonlähde.

Mikä on DigixDAO DGD -merkki

Kuvahyvitykset: Digix

Sen sijaan he saavat alennetut DGX-hinnat tai alentavat jo olemassa olevien DGX-tunnustensa tallennusmaksua.

Tätä osaa ei kuitenkaan vieläkään tyhjennetä. Kukaan ei voi sanoa kuinka paljon alennuksia he käyttävät saadakseen DGX-rahakkeet palkinnoksi.

DigixDAO: n tärkeimmät ominaisuudet

Yksi DigixDAO: n keskeisistä ominaisuuksista tai eduista on siihen sijoittaminen; ihmiset voivat todella sijoittaa kultaan. Suurin osa ihmisistä sijoittaa kultaan sen vakauden takaamiseksi markkinoilla. Mutta sen säilyttäminen voi vaikeuttaa sitä.

DigixDAO: n avulla he voivat hyödyntää tilannetta tehokkaasti sijoittamalla kultaan ilman huolta. Toisin sanoen DigixDAO on vastuussa kryptovaluuttojen monipuolistamisesta ja todellisen fyysisen arvon antamisesta ihmisten auttamiseksi.

Mikä on DigixDAOn historia?

Digix aloitti toimintansa Singaporessa vuonna 2014 ja julkaisi vain kahden vuoden kuluttua DGD-tunnukset. DGD-rahakkeita jaettiin merkittävän joukon myyntiä, joka kesti kuukauden ajan. Digix keräsi 5,5 miljoonaa dollaria vain 12 tunnissa!

Tänä aikana se myi yli 1,7 miljoonaa DGD-merkkiä ja säilytti 300 000 joukkueelleen. Jotkut ostajat, jotka lähettivät yli 15 000 dollaria eetteriä, saivat erityisen palkkion. Tämä sijoitus antoi heille mahdollisuuden toimittaa ehdotuksensa suoraan yritykselle.

Jonkin ajan kuluttua, vuonna 2017, DigixDAO joutui täysin kurjaan tilanteeseen. Heidän turvallisuuttaan rikottiin, ja yli 4000 DGD-rahaketta varastettiin. He havaitsivat virheen kuitenkin riittävän pian ja palauttivat kentän jälleen.

DigixDao-kumppanuus

Kuvahyvitykset: Digix

Vuonna 2018 tapahtuneen kriisin aikana, jolloin kaikki muut kryptovaluutan hinnat laskivat valtavasti, vain DigixDAO onnistui kasvaa yli 60%.

Jälleen vuonna 2018 he vapauttivat merkityt kulta-sijoitusmahdollisuudet käyttäjille ja ottivat huomattavan riskin.

DigixDAO: n maailmanlaajuinen tiimi

DigixDAO: n takana oleva tiimi koostuu perustajista. He ovat Shaun Djie, Anthony Eufemio ja Kai C. Chng. Shaun Djie on yhden suurimman Ethereumin tapaamisen pääkoordinaattori. Tämä tapaamisryhmä asuu Aasiassa. Hän osallistuu myös Singaporen hallituksen hallinnoimaan Smart Nation Research -hankkeeseen.

Kai C. Chng on yksi parhaista NYU: n kauppakorkeakoulun jatko-opiskelijoista. Hän jätti vankan kantajan arvopapereiden kaupassa kiinnostuksensa puolesta luottamukseen blockchain-tekniikkaan.

Lopuksi Anthony Eufemio on valmistunut USC Viterbistä. Hänellä on 18 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä, mikä tekee hänestä pätevän miehen luoda blockchain-tekniikkaa.

DGD: n hintaennuste: kolikoiden tarjonta

DGD-tunnusten kiertävä tarjonta on nyt 2.000.000, josta 15% on varattu ryhmän kehittäjille. Tästä huolimatta, jos yritys tarvitsee enemmän rahoitusta ja kaikki ovat sen kanssa samaa mieltä, voi tapahtua uusi joukko.

Hinta DGD-tunnus on nyt 102,24 dollaria, ja tämän merkin markkina-arvo olisi 204 480 000 dollaria!

DGD-rahakkeiden kaavio

Kuvahyvitykset: CoinMarketCap

DGX-tunnukset luodaan kysynnän ja niiden holvin koon perusteella. Joten on edelleen epäselvää, voivatko luvut kasvaa tulevaisuudessa. CoinMarketCapin mukaan yhden DGX-tunnuksen hinta on nyt 40,77 dollaria.

DGX-kaaviot

Kuvahyvitykset: CoinMarketCap

Kiertävä tarjonta on vain 42372 DGX, ja sen markkina-arvo on 1727395 dollaria!

Jos kultaprojekti onnistuu, he aikovat laajentaa sen jalometalleihin ja laajentaa holviaan.

Haluatko tietää enemmän DigixDAO: sta?

DigixDAO: n ja etenemissuunnitelman tulevaisuuden projektit

Jos DGX-rahakkeet pystyvät ylläpitämään vakautta aivan kuten kultamarkkinat, se voi aloittaa uuden vallankumouksen kryptovaluuttamarkkinoilla. Mahdollisuudet ovat ehdottomasti valtavat!

 • Varallisuuden periminen

DigixDAO haluaa lisätä järjestelmäänsä ainutlaatuisen ominaisuuden. Todennäköisesti he lisäävät perintöjärjestelmän, josta voit siirtää heidän holvissaan säilytetyn omaisuuden perilliselle.

Se on eräänlainen kuolleen miehen vaihto. Perillisellä on oltava Ethereum-osoite. Joten, jos et käytä Digix-tiliäsi tietyn ajan, kaikki sen sisältämät tiedot siirretään automaattisesti annettuun osoitteeseen.

 • Todellinen kulta peleissä!

Tämä strategia saattaa olla kaukaa haettu, mutta DigixDAO haluaa, että kehittäjät käyttävät peleissä todellista kultaa muun pelinsisäisen valuutan sijaan.

 • Escrow-palvelut

Haluatko Escrow-palvelut? DGX-rahakkeet saivat sinut katettua. DigixDAO aikoo käynnistää tämän järjestelmän pian.

 • Yhteistyö StableCoinsin kanssa

DGX varmuuskopioi StableCoins nyt. Dai haluaa tehdä vakaan kryptovaluutan, jonka arvo on vain 1 dollari, ja muuttaa blockchain-tekniikan kulkua ikuisesti. DigixDAO on osa sitä nyt.

 • Luotonantajat

Koska kryptovaluutat ovat epävakaita, se vaikeuttaa niiden käyttöä lainanantotarkoituksiin. DigixDAO haluaa luoda vakaan maan, jossa he voivat rakentaa tämän järjestelmän ilman huolta.

Lisäksi he aikovat testata DigixDAO-hallinnointisopimuksen vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä ja käynnistää uuden verkkosivustonsa vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä..

DigixDAO: n etenemissuunnitelma 2017-2018

Kuvahyvitykset: Digix-verkkosivusto

Heidän kilpailunsa

DigixDAO: lla on markkinoilla pääasiassa kaksi kilpailijaa. Yksi on GoldMoney. Se on toinen yritys, joka myy kultaa ja varastoi sen turvallisesti asiakkailleen. Heillä on jo valtava teollisuus, jonka arvo on 2 miljardia dollaria!

Toronton pörssi tukee heitä täällä. GoldMoney antaa käyttäjilleen myös maksukortin kultaa kuluttamiseen! Ainoa ero on, että he eivät käytä mitään blockchain-tekniikkaa ja myöhemmin tulevaisuudessa saattavat vanhentua.

Toinen on Tether, koska sillä on edelleen kaikkien vakain kolikon titteli. Vaikka olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, DigixDAO voi ohittaa molemmat kilpailijansa murtamatta ollenkaan hikiä.

DigixDAO: n ostaminen

Voit ostaa sen suurista pörsseistä, kuten Huobi ja Binance. Sinun on vaihdettava se ETH: n tai BTC: n kanssa, ja molemmilla pörsseillä on upeita kauppapareja asiakkailleen.

DGX on ostettavissa Digix-kauppapaikalta. Voit ostaa sen Etherin kanssa.

Kuinka säilyttää se

Jokainen Ethereum-tunnuksia tukeva lompakko pystyy pitämään sitä. Valitettavasti heillä ei ole toistaiseksi omaa lompakkoaan. Joten sinun on käytettävä mitä tahansa Ethereum-lompakkoa. Voit kuitenkin yrittää laittaa MyEtherWallet ja imToken tallentamaan sen.

Lopulliset ajatukset

Toistaiseksi sinun pitäisi tietää “mikä on DigixDAO” ja miten se voi olla seuraava vakaa kryptovaluutta. DigixDAO haluaa tuoda takaisin vanhat päivät, mutta eri tavalla. Kullan dollariin perustuva salaus antaisi epäilemättä paljon vakautta ja markkinoiden turvallisuutta.

Katsotaan, vastaako se todella odotuksiamme!

Lisätietoja on heidän verkkosivuillaan verkkosivusto, ja seuraa sisään viserrys.

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvoja, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me