Aloittelijan opas: Mikä on Lisk (LSK)? Kehittäjien työkalu!

Blockchain-tekniikka ilman kasvun laajuutta ei voi olla menestyksekäs. Jokaisen blockchain-teollisuuden suurin taistelu on saada kehittäjät nopeuttamaan blockchain-alustan rakentamista ja kasvamaan sitä jatkuvasti.

Siksi kehittäjät löytävät uusia tapoja tai käyttävät uusia koodauskieliä alustan toteuttamiseen. Näin he voivat varmistaa uuden tekniikan tarvittavan kasvun. Siitä ei ole paljon hyötyä, vaikka esitätkin vaikuttavan tekniikan, mutta et päivitä sitä. Loppujen lopuksi se vanhentuu, eikö niin?

Täällä Lisk Swoops sisään!

Mikä on Lisk, kysyt?

No, Lisk on mullistava blockchain-tekniikka, joka perustuu JavaScriptiin, toisin kuin kukaan muu.

Utelias? Sinun pitäisi olla! Selvitetään lisää minun Mikä on Lisk -oppaasta.

Mikä on Lisk: Hajautettujen sovellusten takana?

Bitcoin käytti juurikoodina C ++ -kieliä, ja sen kilpailija Ethereum työskentelee Solidityn kanssa. Solidity on JavaScript-pohjainen kehyssana, joka toimii itsenäisesti. Siksi uusilla kehittäjillä on vaikeuksia selvittää, mikä kieli valita tai keskittää uuteen projektiin.

Varmasti kaikki haluavat esitellä jotain uutta.

Liskin perustajat Max Kordek ja Oliver Beddows kokivat vaikeuksia ja kamppailuja tehdäkseen blockchain-alustan mahdollisimman päivitetyksi tai saatavana. Koska suurin osa suosituista sovelluksista toimii JavaScriptillä, miksi et tekisi siitä alustan ydintä.

Joten he esittivät Lisk! Lisk mahdollistaa hajautetun sovelluksen ja sivuketjun kehitysalustan helpomman kehittämisen.

Kehittäjät työskentelevät aina lujasti loistavien sovellusten luomiseksi, mutta jotkut keskitetyt käyttöympäristöt, kuten Applen sovelluskauppa tai Google Play -kauppa, saavat niistä parhaan hyödyn. Nämä suuret yritykset ottavat eniten tuloja ja huomiota.

Erilaiset Lisk-tuotteet

Kuvahyvitykset: Lisk-verkkosivusto

Joten lopulta monet kehittäjät jäävät ilman oikeaa määrää voittoa, ja heidän on vaikea saada toimeentulonsa.

Liskin perustajien mukaan tilanteen pitäisi muuttua. Nyt kun ihmiset investoivat enemmän blockchains-ketjuihin, se on täydellinen työkalu kiinnittämään kuluttajien huomio.

Siksi Lisk haluaa luoda täydellisen hajautetun alustan, jossa jokainen saa oikeudenmukaisen osuutensa pelistä. Tämän järjestelmän avulla kaikki kehittäjät saavat voiton, jonka he ovat nyt työskennelleet rehellisesti.

Ensisijainen painopiste on siirtyä eteenpäin ja yksinkertaistaa kehityksen kokonaisprosessia JavaScriptin avulla. JavaScripti avaa oven alkuun valtavasti mahdollisuuksia, koska se ei ole uusi ohjelmointikieli.

Mikä on Liskin edellinen tietue?

Matka alkoi vuonna 2014 sovelluksille luodulla avoimen lähdekoodin lohkoketjualustalla Crypti. Alustan lopulta haarautuivat perustajat Max Kordek ja Oliver Beddows.

Crypti onnistui, mutta yhteisötasolla se tarvitsi enemmän huomiota tulivoimaa. Siksi perustajat haaroivat Cryptin Liskiin vasta äskettäin toukokuussa 2016.

Nyt se on yksi suosituimmista blockchain-alustoista! Liskiä kohtaan oli aikaisemmin ollut paljon sekaannuksia. Blockchain-yhteisö kysyi jatkuvasti “mikä on Lisk”, koska monet yhteisön jäsenet vääristivät heitä.

Mutta perustaja Max selvitti kaiken! Hänen mukaansa voit kohdella Liskiä aivan kuten mitä tahansa muuta blockchain-alustaa, kuten Bitcoinia tai Ethereumia! Voit myös kohdella sitä kuin kryptovaluutta ja käyttää niiden tunnusta LSK!

Kehittäjät voivat myös käyttää Liskiä kehykseksi blockchain-sovellusten kehittäminen tehokkaammin.

Lisk Rebranding: Uudelleenkäynnistys upouutena alustana

Jos joku yritys haluaa kasvaa ja tulla laajamittaiseksi alustaksi, se tarvitsee ainutlaatuisen identiteetin, lapsenkengän ja paikannuksen. Liskin perustajat tunnistivat nämä ongelmat, ja siksi tekniikka käynnistettiin uudelleen merkittävämmällä päivityksellä.

He saivat sen valmiiksi muuttamalla omia verkkosivusto, heidän logonsa, asiakkaan käyttöliittymä ja blockchain explorer.

Liskin uudelleenkäynnistyspäivä oli 20. helmikuuta uudella yrityssuunnittelulla ja mediapaketilla. Tiimi työskenteli kovasti, lähinnä alustan tyylikkyyden parantamiseksi ja Lisk Software Development Kitin (SDK) päivittämiseksi..

Lisk esitteli myös uuden algoritmin, jonka avulla voit luoda visualisoinnin verkosta. Henkilökohtaisesti mielestäni se on todella hieno tekniikka! Arvaa, että korkean teknologian tulevaisuus ei ole niin kaukana?

SDK on toistaiseksi kaikkien olennainen päivitys! Tämän päivityksen avulla kehittäjät voivat innovoida ja käyttää sitä rakentaakseen luovia dApps-järjestelmiä.

Miksi Lisk käyttää JavaScriptiä muiden kielten sijaan?

Joten, miksi Lisk on niin rakastunut JavaScriptiin? Vastaus on todella yksinkertainen. Ensinnäkin, JavaScript on kaikkien kehittäjien käytettävissä; löydät sen kaikkialta verkosta. Lähes kaikki verkkosivustot käyttävät JavaScriptiä lisäämään interaktiivisia ominaisuuksia, mikä tekee niistä houkuttelevampia.

Plus JavaScript on yksi suosituimmista kielistä siellä. Joten käyttämällä sitä Liskin kehittäjät voivat tehdä blockchain-tekniikasta helpommin kaikkien kehittäjien saataville.

Mikä on Liskin erikoisominaisuus?

Liskin ominaisuudet

Kuvahyvitykset: Lisk

Itse asiassa on tonnia. Liskin estoaika on vain kymmenen sekuntia ja kierrosaika on enemmän tai vähemmän 17 minuuttia!

Tämä on suhteellisen nopeampi kuin suosituimmat estoketjut. Lisäksi LSK: n tarjonta on valtava!, Jopa 100 miljoonaa, ja ne lisäävät sitä vuosittain palkitsemalla väärennöksiä väärennöksistä.

Se toimii delegoidun osuuden vedon konsensusjärjestelmällä.

Tavoitteena on tarjota merkittävämpi foorumi, kuten NEO tai Ethereum. Tässä tapauksessa he kuitenkin improvisoivat paljon.

Lisk käyttää erityistä Sidechain- ja Software Development Kit -sarjaa kestääkseen koko paketin kehittäjille. He voivat käyttää niitä kaikkien hajautettujen sovellusten viimeistelyyn ilman vaivaa.

Lisk Sidechains

Sivuketjut ovat tietyntyyppinen pääkirjaketjujärjestelmä, joka on kytketty Mainchain-verkkoon. Vaikka sivuketjut liittyvät toisiinsa, sivuketjut eivät koskaan vaikuta Mainchainin suorituskykyyn millään tavalla.

Tämä tekee yhteentoimivuudesta melko helppoa ja voit siirtää ja synkronoida sen pääkirjaan nopeasti.

Viime kädessä saat paljon mukautettavia valtuuksia konsensusalgoritmeihin, omaisuuden seurantaan, verkon skaalaukseen ja beeta-julkaisuihin.

Voit myös seurata omaisuuttasi.

Suurimmalla osalla monissa blockchain-tekniikoissa käytetystä sivuketjusta puuttuu joustavuus, jonka Lisk antaa täällä. Sen lisäksi, että se tarjoaa korkeamman tason skaalautuvuuden, se varmistaa myös, että sivuketjuja ei koskaan rajoiteta.

Lisk-tiimi työskentelee Mainchainin kanssa, ja kehittäjillä on täysi pääsy sivuketjuihin. Joten vaikka joku havaitsisi jonkinlaisen virheen muissa järjestelmissä, se ei vaikuta pääkanavaan.

Sidechain-käyttöliittymä

Kuvahyvitykset: Lisk-blogi

Lisk on erilainen: Mutta miten?

Mietit varmasti, millä tavoin Lisk eroaa tavanomaisesta blockchain-tekniikasta? Haluan käsitellä sitä tässä ”mikä on Lisk” -oppaassa.

Kuten sanoin aiemmin, Lisk teki ohjelmistokehittäjien paketin yksinomaan JavaScriptin pohjalta, jotta kehittäjät voivat lisätä siihen luovuutta.

SDK: lla on pääasiassa neljä pääosaa –

  • Consensus Algorithm: hyödyntää Delegated Proof of Stake -asetusta, se on ensisijaisesti oletusasetus.
  • Käyttöliittymä: Se kattaa käyttöliittymän. Ne ovat käytännössä julkisia
  • Tausta: Mukautettavat koodit, jotka kehittäjät voivat luoda dApps: ää ilman rajoituksia.
  • Sidechain: voi jatkaa ja luoda valtavan lohkoketjun, joka on edelleen yhteydessä pääverkkoon.

Lisk selitetty: Solmut

Yhdistettyään ensisijaisen verkon blockchain-tekniikkaan ja integroimalla sen SDK-pakettiin kehittäjät voivat helposti käyttää virtaa ja käyttää sitä hyödyksi.

Sovellus on saatavana hajautetussa tilassa, aivan kuten sovelluskauppa. Tarvitset tunnuksia tuotteiden kulutukseen ja keskusverkkojärjestelmän käyttämiseen.

Tämä prosessi auttaa varmistamaan, että kehittäjät keskittyvät enemmän itse sovellukseen kuin uuden lohkoketjun luomiseen.

Jokainen verkon sivuketju toimii erikseen, ja voit käyttää ketjua omana henkilökohtaisena blockchain-alustallasi.

Voit käyttää näitä sivuketjuja tai solmupinoja verkon käyttämiseen palveluna. Pystyt tunnistamaan palveluksi. Tätä varten painike on käytettävissä yhden laulun painikkeille.

Hajautettu isännöinti palveluna auttaa sinua tallentamaan kaikki mediatiedostot toiseen pilvitallennustilaan. Tallennus on tietysti salattu. Smart-sopimuksen toteuttaminen palveluna antaa sinulle escrow-palveluja.

Mutta tämän vuoksi sinun ei tarvitse lainkaan vaarantaa väärennöksiä!

Oracle-palvelun käyttö antaa sinulle myös reaaliaikaisen datanarvioinnin, ja voit ladata tiedot siitä.

Yksi tämän tekniikan hienoimmista asioista on, että se hyötyy kaikista uusista dApp-kehittäjistä, jotka luovat verkossa. Muilla estoketjuilla ei ole kirjastoa, kuten järjestelmää, kuten Lisk. Joten jos joku kehittäjistä luo uuden sovelluksen johonkin sivuketjuista, koko verkko hyötyy siitä.

Se on kuin jokaisella uudella sovelluksella, verkko itse kehittyy itsestään!

Lopulta verkosta tulisi tehokkaampi kuin muut lohkoketjut.

LSK-hintaennuste

Jos ajattelet “onko Lisk hyvä sijoitus?”, Anna minun auttaa sinua selventämällä Lisk-kolikon hintaa. CoinMarketCapin mukaan Lisk on nyt kaupassa 5,90 dollarilla. Mutta alue vaihtelee paljon, ja se on tyypillisesti 38-5 dollaria.

Lisk-kaaviot

Kuvahyvitykset: CoinMarketCap

Liskin tarjonta markkinoilla on 122 813 888 LSK ja nestemäärä 107 567 440 LSK. Parasta on, että kokonaispääoma on jo 634946934 USD!

Lisk on yksi markkinoiden vakaimmista kolikoista ja sen valuutta, jolla on 25. sija 1601 kryptovaluutassa! Onko Lisk hyvä sijoitus vai ei, se on toinen keskustelu kokonaan sinusta.

Esitän vain joitain tosiasioita “mikä on Lisk” -oppaassani, jotta voin oppia siitä lisää!

Lisk-etenemissuunnitelma ja kehitys

Lisk on kohdannut tien päällä useita kuoppia suuren matkansa aikana. Mutta vaikka se kohtasi monia haasteita, Lisk kukki suureksi projektiksi ja marssi itseluottamuksella joka kerta.

He tekivät kumppanuuden Microsoftin kanssa vuonna 2016. Tämä varmisti heidän mahdollisuuden todistaa palvelunsa Azchen Blockchainina monien muiden teollisten tunnustusten ohella.

Merkittävin päätös oli organisaation uudelleen käynnistäminen. Tätä varten he palkkasivat ammattimaisia ​​suunnittelijoita yhdessä brändistrategiayritysten kanssa varmistaakseen, että heidän paluunsa on oikein.

Monet ihmiset eivät kuitenkaan pitäneet uudelleenkäynnistysprosessistaan, ja hintojen nousun sijaan se laski hieman. Mutta markkinat ovat nyt vakiintuneet, ja ihmiset arvostavat yritystä yhä enemmän näinä päivinä.

Katsotaanpa, mistä voit ostaa Lisk-rahakkeita ja kolikoita, tässä ”mikä on Lisk” -oppaassa.

Mistä ostaa Lisk-kolikkoa: Pörssit

Lisk on suosittu kolikko ja käydään kauppaa useilla pörsseillä. Kolme parasta Binance-, Poloniex- ja Bittrex-pörssiä tarjoavat riittävästi LSK-rahakkeita, joihin voit sijoittaa. Valitettavasti et kuitenkaan voi ostaa sitä suoraan käteisellä!

Voit ostaa sen vain Bitcoineilla, joten sinun on ensin saatava ne käsiinsä ja sitten ostettava Lisk. Voit myös vaihtaa nykyiset kryptovaluuttasi kokoelmat Bitcoiniksi ja ostaa sitten joitain LSK-tunnuksia.

Lisk Hub -liitäntä

Kuvahyvitykset: Lisk-blogi

Kuinka voit tallentaa Liskin

Lompakoita on pääasiassa kolmen tyyppisiä, Lisk Hub -lompakko, Lisk Nano -lompakko ja Lisk Core -lompakko.

Napa-lompakko on hyödyllinen säilytys. Voit tallentaa rahakkeesi sekä pääsyn Exchange Exploreriin ja muihin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.

Nano-lompakko on erittäin kevyt ja suosituin kaikkien kolmen joukossa.

Lisk Core muodostaa yhteyden koko verkon ytimeen, ja se on tarkoitettu vain kehittäjille. Ilmeisesti sillä on joitain lisäominaisuuksia, toisin kuin kaksi muuta lompakkoa.

Mikä on Liskin tärkein haaste markkinoilla?

Sinun ei tarvitse olla järkevää huomataksesi, kuinka Ethereum on tärkein kilpailu markkinoilla. Alusta alkaen monet virastot asettivat nämä kaksi yhdessä ja toisiaan vastaan.

Lisk Hub -toiminto

Kuvahyvitykset: Lisk-blogi

Lisk-tiimin jäsenet huomauttivat myös olevansa Ethereumin vaihtoehto JavaScript-käyttäjille. Joten, suurin ongelma olisi törmäys Ethereumin kanssa kaikilla tasoilla.

He alkoivat kuitenkin etäistyä Ethereumista ja määrittelivät lopulta tavoitteensa uudelleen. Liskillä on nyt erilainen ydinluonne ja se voi kilpailla useamman muun markkinoilla. Lisk pyrkii myös poistamaan estoketjun esteen ja asettamaan sen monien dApps: n juureksi.

Vaikka ainoan JavaScriptin käyttäminen voi mennä molempiin suuntiin, sillä sillä on merkitystä laadulle. Joten, vaikka voit lisätä määrää, et voi silti tarjota erinomaista laatua jokaiselle dApp: lle. JavaScriptiä on paljon helpompi koodata, ja siksi verkossa voi olla paljon huonosti koodattuja ohjelmia.

He tiesivät sen alusta alkaen, mutta ottivat silti harppauksen uskossa. Jos Lisk pystyy tarjoamaan paljon turvallisuutta, se varmasti kukoistaa korkean teknologian tai alustan.

Lopullinen tuomio,

Nyt tiedät kaiken siitä, mikä on Lisk ja miten se toimii. Heti julkaisunsa jälkeen Lisk oli vakaa pelaaja eikä nähnyt kovin suurta nousua ja laskua hinnoissaan. Jatkuva kehitys, merkit tekevät siitä erinomaisen blockchain-tekniikan.

Se on kahden perustajan idea, ja he ovat kasvattaneet sen kauniiksi ja hyödylliseksi työkaluksi kehittäjille. On mukavaa nähdä jonkinlainen blockchain-tekniikka, joka ajattelee myös kehittäjiä.

Katsotaanpa, mitä tapahtuu tulevaisuudessa.

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvontaa, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me