Blockchain-turvallisuus: Premium-suoja yrityksille

Joka vuosi lisääntyvien kyberhyökkäysten myötä monet harkitsevat nyt blockchain-tietoturvaa täydelliseksi suojaksi. Blockchain-tekniikka kukkii jo pitkään, ja se on suosittu jo monilla aloilla.

Alkaen toimitusketjun hallinnasta, terveydenhuollosta, rahoituksesta, energiasta, esineiden internetistä ja monista muusta, se alkaa levitä myös turvallisuuden alueelle.

Monet teistä ovat kuitenkin melko skeptisiä koko blockchain-tietoturvakonseptista ja siitä, kykeneekö se käsittelemään kuormaa.

Autamme sinua selvittämään, pitäisikö sinun harkita blockchain-turvallisuutta organisaatiossasi, koomme kaikki tarvittavat tiedot kyberturvallisuudesta. Joten tänään puhun kaikesta, mitä on tiedettävä blockchain-kyberturvallisuudesta.

 

Contents

Sisällysluettelo

 

Luku-1: Mikä on kyberturvallisuus?

Kyberturvallisuus on tapa puolustaa tietokoneita, mobiililaitteita, palvelimia, tietoja, verkkoja ja elektronisia järjestelmiä haitallisilta hyökkäyksiltä. Jotkut teistä saattavat tuntea sen sähköisenä tietoturvana tai I-muodostumistekniikan suojauksena.

Voit käyttää tätä termiä monissa luokissa, kuten liiketoiminta mobiililaitteiden laskennassa. Pääasiassa ne on jaettu kuuteen tyyppiin. Ja joka tapauksessa turvallisuus on välttämätöntä.

 

 • Verkkoturvallisuus:

Se on pääasiassa käytäntö suojata minkäänlaisia ​​tietokone- tai palvelinverkkoja tunkeilijoilta. Lisäksi ne voivat olla opportunistisia haittaohjelmia tai kaikenlaisia ​​kohdennettuja hyökkääjiä.

 

 • Tietoturva:

Tällainen kyberturvallisuus suojaa yksityisyyttä tai dataa tai kaikenlaisen tallennetun tiedon eheyttä tai kaikkea lähetettävää.

 

 • Sovelluksen suojaus:

Nämä ovat lähinnä suojausprotokollia, jotka pitävät laitteet tai minkä tahansa ohjelman vapaana haittaohjelmista. Todellisuudessa vaarantunut laite tai sovellus voi tarjota pääsyn tietoihin, joita sen oli tarkoitus suojata.

Lisäksi onnistunut suojausprosessi alkaa sovellusvaiheessa ennen kuin sovellus voi edes vaikuttaa laitteisiin.

 

 • Operatiivinen turvallisuus:

Pääasiassa tämän tyyppinen suojaus hoitaa kaikki päätökset tai prosessit, joita tarvitaan kaikkien tietovarojen suojaamiseen. Lisäksi se on sateenvarjo, koska monet prosessit kuuluvat luokkaan. Todellisuudessa lupatasot tai käyttäjien käyttörajoitussäännöt kuuluvat tähän.

Lisäksi tietojen tallennuspaikan ja -tavan määrittäminen on myös suuri osa tätä asiaa.

 

 • Yritysturva:

Se on yksi tärkeimmistä turvallisuusmenettelyistä. Todellisuudessa yritysturvallisuus edellyttäisi kaikkien kyberturvallisuusluokkien yhdistelmää. Ne voivat kuitenkin vaatia suuressa mittakaavassa. Yrityksen on myös ylläpidettävä palomuuripalvelua, kun heillä on vähän resursseja tai resursseja. Siten monet suojausprotokollat ​​on suunniteltu käyttämään vähemmän resursseja, mutta tarjoavat enemmän ulostuloja.

 

 • Katastrofi:

Se on välttämätön osa jokaista kyberturvallisuusprotokollaa. Jokaisella organisaatiolla tai henkilöllä on oltava vastuu kaikista tapahtumista tai tietojen menetyksistä. Lisäksi se on enemmän kuin varmuuskopiosuunnitelma, jos tietoturva jotenkin ei onnistunut pysäyttämään hyökkäystä.

 

 • Loppukäyttäjän koulutus:

Lopuksi loppukäyttäjien koulutus auttaisi kaikenlaisia ​​yrityksiä ymmärtämään paremmin arvaamattoman tekijän – ihmiset. Yleensä inhimilliset virheet aiheuttavat suurimman osan turvajärjestelmästä, koska se tapahtuu sisäpuolelta.

Todellisuudessa suurin osa työntekijöistä ei tiedä, miten erottaa ohjelmat, joita asia koskee, tai kertoa, mitkä sähköpostit sisältävät viruksia. Siksi loppukäyttäjien koulutus on todella tärkeää, kun on kyse organisaation täydellisestä turvallisuudesta. Tällä tavoin ihmiset turvataan sekä sisältä että ulkopuolelta.

 

Tarvitsetko todella kyberturvallisuutta?

Ennen kuin kysyt tämän kysymyksen, sinun on tiedettävä, että kyberturvallisuus on massiivinen uhka vuonna 2019 tekniikan käytön lisääntymisen vuoksi. Mitä enemmän luotat siihen, sitä enemmän sinun on otettava huomioon sen turvallisuus.

Todellisuudessa monet näyttävät ajattelevan, että se ei ole niin välttämätöntä, tai he voivat mennä päiviinsä saamatta mitään turvallisuutta.

Se ei kuitenkaan ole totuus. Pelkästään Yhdysvalloissa verkkorikollisuuden keskimääräiset kustannukset ovat 13 miljoonaa dollaria organisaatioille. Tämän lisäksi vahingon odotetaan saavuttavan 6 miljoonaa dollaria vuoteen 2021 mennessä!

Joo! Se on valtava määrä, ja on korkea aika ja organisaatiot alkoivat huolehtia enemmän tietoverkkorikollisuuksien konsensuksista. Siksi kaikkien ongelmien torjumiseksi ja haitallisen koodin tunnistamiseksi National Institute of Standards and Technology katsoo, että on parasta, että seurantaverkot ovat aina käytettävissä.

Mikä tahansa tietoturva torjuu kolmenlaisia ​​uhkia –

 • Verkkorikollisuus, johon kuuluu ryhmä tai yksittäinen henkilö, joka kohdistaa järjestelmän häiriöihin tai taloudelliseen hyötyyn.
 • Kyberhyökkäykset poliittisen voiton tai jonkinlaisen poliittisen motivaation vuoksi. Lisäksi näihin sisältyy lähinnä tiedonkeruu mitään muuta.
 • Verkkoterrorismi, joka käyttää elektronisia laitteita aiheuttamaan jonkinlaista pelkoa tai paniikkia.

 

Valmistettu kaikille

Todellisuudessa kyberturvallisuusuhat vaikuttavat kaikenlaiseen teollisuuteen koosta riippumatta. Suurilla nimillä on kuitenkin kaikista kohteet eniten. Lisäksi se ei rajoitu vain yhteen toimialaan. Todellisuudessa monet teollisuudenalat, kuten hallitus, rahoitus, valmistus, terveydenhuolto, toimitusketju, esineiden internet ja monet muut, ovat valittaneet tietoverkkorikollisuudesta.

Jotkut näistä ovat parempia, koska ne voivat kerätä taloutta tai käyttää tietoja kiristämään ihmisiä. Muissa tapauksissa ne kohdistuvat enimmäkseen yrityksiin, jotka ovat yleensä verkkojärjestelmässä tuomaan asiakastietoja.

Asia on kuitenkin se, että nykymaailmassa et voi olla poissa verkosta tai pois verkosta. Joten tietojesi suojaaminen on vaikeampi.

 

Luku-2: Erilaiset kyberturvallisuusuhat

 • Tietovuoto

Vuoteen 2019 mennessä monet organisaatiot ovat enemmän kuin innokkaita käyttämään pilvitietovälinettä tietojen tallennustilana. Joten monet ovat jättäneet vanhan perinteisen menetelmänsä tallentaa kaikki tiedot ja siirtyä turvallisemmille alustoille.

Vaikka ne saattavat kuulostaa todella turvallisilta, ne eivät ole aivan turvallisia, kuten luulet. Aiheet, kuten offline-varmuuskopiointi offline-tilassa, vastustavat muita ongelmia. Todellisuudessa verkon virtuaalikone voi käyttää tiedostojasi, vaikka se olisi offline-tilassa.

Siten se voi saada avaimet haltuunsa, mikä johtaa vuotaneeseen tietoon. Mutta miksi näin tapahtuu? No, yleensä samassa ympäristössä, monet sovellukset pyrkivät toimimaan yhdessä. Tämän seurauksena he voivat käyttää toistensa tietokantaa ongelmitta.

Ainoa ratkaisu tähän ongelmaan on olla hyvin valikoiva, kun valitset pilvipalveluntarjoajasi. Silti se ei välttämättä takaa sataprosenttista tietoturvaloukkauksia.

 

 • Epävarma sovelluksen käyttöliittymä

Ehkä olet jo pilvipalvelujen tarjoaja. Et kuitenkaan ole ainoa käyttöliittymän käyttäjä, vai mitä? No, tämä luo turva-aukon. Todellisuudessa minkä tahansa tietyn käyttöliittymän turvallisuus säilyisi yksinomaan pilvipalvelujen tarjoajalla.

Joten miten rikkomus tapahtuu sovelluksen käyttöliittymän kautta? Tyypillisesti silloin, kun tiukka suojaus puuttuu, se tulee yleensä todennusprosessista ja salauksesta. Joten todennusliittymä ei ole riittävän suojattu pitämään hakkereita poissa!

Todellisuudessa monet organisaatioista eivät näytä tutkivan syvällisesti, mitä heidän pilvipalvelujen tarjoajansa tarjoaa heille. Se tapahtuu niin usein, ja he maksavat hinnan kyberhyökkäyksillä.

 

 • Pilvien väärinkäyttö

Pilviä väärinkäytetään huomattavasti ensimmäisen rekisteröinnin yhteydessä. Anna minun selittää. Oletetaan, että haluat saada jonkin heidän infrastruktuureistaan ​​palvelutarjonnaksi, ja sinun on esitettävä luottokorttitietosi.

Rekisteröitymisen jälkeen muutaman päivän kuluttua saat roskapostiviestejä ja muita haitallisia hyökkäyksiä. Lisäksi näet jopa luottokorttisi saavan laskuja palveluista, joita et ole koskaan edes käyttänyt. Tämä on käytännössä yleinen kohtaus.

En sano, että jokainen pilvipalveluntarjoaja on sama tai että palveluntarjoajat ovat siinä. Rekisteröintiprosessin turvallisuuden puute johtaa kuitenkin pääasiassa näihin ongelmiin. Valitettavasti palveluntarjoajilla ei ole suurta tietoturvasovellusta rekisteröintiprosessin täydelliseen hallintaan.

Joten seurauksena monet väärinkäyttävät pilviympäristöä.

 

 • Haittaohjelmien hyökkäys

Haittaohjelmahyökkäykset ovat uusia kyberturvallisuusuhkia vuonna 2019, joita sinun on pidettävä silmälläsi. Todellisuudessa haittaohjelmahyökkäys viittaa yleensä haittaohjelmien toimintoihin, joita he tekevät ilman, että omistaja tietää mitään.

Lisäksi haittaohjelmahyökkäyksiä on niin monenlaisia, ja suurin osa niistä tapahtuu kaikista ilmaisista ohjelmistoista tai tiedostoista. Vanhentuneen Internet-turvajärjestelmän käyttö voi myös johtaa haittaohjelmien hyökkäyksiin.

Jos haittaohjelma jotenkin pääsee organisaation verkkoon jonkin tietokoneen kautta, se voi aiheuttaa suuren kuormituksen.

 

 • Tiedostoton haittaohjelma

Nämä ovat lähinnä haittaohjelmia, joita ei tunnu olevan olemassa tiedostoina. Lisäksi tiedostoton haittaohjelma on vaarallisempi kuin tavallinen, koska et voi havaita mitä ohjelma tai tiedosto on.

Et löydä sitä järjestelmästäsi. Todellisuudessa ne vievät RAM-tilaa ja jatkavat taustalla. Ne ovat kuitenkin näkyvissä, kun hyökkääjät aktivoivat heidät, ja se alkaa välittää tietoja kolmannelle osapuolelle.

Monet hakkerit käyttävät tätä järjestelmää haittaohjelmien lisäämiseen pankin verkkoon pankkiautomaatin avulla. Joten, kun haittaohjelma pääsee järjestelmään, he aktivoivat ohjelman ja saavat täydellisen hallinnan siitä. Lisäksi muissa tapauksissa he voivat myös käyttää tämän tyyppistä haittaohjelmaa erilaisten haittaohjelmien purkamiseen.

Todellisuudessa näitä on todella vaikea havaita jopa Internet-tietoturvaohjelmistoilla.

 

 • Salaushaittaohjelma

No, kryptovaluuttojen noustessa viime vuosina monet hakkerit käyttävät nyt tätä uutta hakkerointimenetelmää. Siksi hakkeri voi nyt käyttää salauksen haittaohjelmien avulla tartunnan saaneen henkilön laskentatehoa. Lisäksi he käyttävät sitä kryptovaluuttojen louhintaan.

Joten heti, kun tartunnan saanut selaimesi siirtyy verkkoon, hakkeri saa automaattisesti pääsyn siihen ja käyttää sitä salaustekniikoiden louhintaan. Se ei kuitenkaan ole suoraan haitallista eikä vahingoita sinua millään tavalla. Mutta se häiritsee tietokoneen käsittelytehoa ja hidastaa sitä.

Ylimääräinen latausaika ja hidas suorituskyky näkyvät tyhjästä. Lyhyen ajan kuluttua tietokoneesi hajoaa lopulta liiallisen kaivostoiminnan vuoksi.

 

 • Nollapäivän uhkat

Tiedät jo nyt, että kaikki ohjelmistot eivät ole niin täydellisiä. Todellisuudessa useimmat ohjelmat alkavat tietoturva-aukoista, jotka tunnetaan haavoittuvuuksina. Lisäksi hakkerit käyttävät voimakkaasti näitä porsaanreikiä. Joten kun hakkerit selvittävät porsaanreiän ja hyödyntävät sitä ennen kuin kehittäjät voivat korjata ongelman, on nollapäivän uhka.

Joten, vaikka ohjelmasi olisi ollut laillinen tai se olisi peräisin hyviltä kehittäjiltä, ​​hakkeri voi olla mahdollisuus väärinkäyttää porsaanreikiä ja toimittaa muita haittaohjelmia sitä käyttämällä. Kuvittele vain, että yksi työnantajistasi avasi tiedoston ja se käynnisti lunnasohjelman järjestelmään.

Voitteko kuvitella mitä tappioita olisi?

 

 • Tietojen menetys

Tietojen menetys voi tapahtua mistä tahansa syystä. Verkkohyökkäykset ovat kuitenkin etusijalla luettelossa. Joka päivä monet organisaatiot joutuvat poistamaan tietoja ja muuttamaan tietojaan ilman asianmukaista valtuutusta. Lisäksi syy voi olla epäluotettava varasto.

Sillä on kuitenkin vakavia seurauksia organisaatioille. Tietojen menettäminen saisi valtavan takaiskun ja häiritsisi liiketoimintalinjaa. Lisäksi se voi pilata tuotemerkkisi maineen; voit menettää asiakkaita ja menettää rahoitusta.

Kyberhyökkäyksellä tarkoitan tässä myös laitoksen sisältä. Jos sinulla ei ole asianmukaista suojaus- tai tunnistusmenetelmää, se todennäköisesti vaikuttaa sinuun.

 

 • Hakkerointi

Hakkerointi on ollut olemassa sukupolvien ajan, ja nyt se on valtava huolenaihe organisaatioille. En voi sanoa, milloin trendi voi todella muuttua; se ei kuitenkaan tule milloin tahansa pian, se on varmaa.

Teknologian luotettavuuden vuoksi hakkerit voivat nyt käyttää heikkoja kohtia järjestelmään pääsemiseksi. Todellisuudessa hakkerointi tapahtuu pääasiassa tunnistetietojen jakamisen tai huonojen salasanasuojausmenettelyjen vuoksi. Lisäksi monet organisaatioissa työskentelevät ihmiset eivät tiedä, että he eivät jaa käyttäjätunnuksiaan verkkoportaalien kanssa.

Siksi kun hakkeri pääsee työntekijän verkkoon, hakkeri saa myös pääsyn sisäiseen verkkoon. Antaen hänelle jättipotin.

 

 • Yhden tekijän salasanat

Ilmeisesti yhden tekijän salasanat eivät riitä nyt kaikkien tietojesi suojaamiseen. Todellisuudessa niihin on helppo murtautua. Joten se antaa hakkereille helpon pääsyn tietoihin. Tilanteen käsitteleminen voi auttaa monitekijän todennuksen avulla. Se ei kuitenkaan välttämättä riitä.

 

 • Ihmisen sisällä

Kaikki organisaatiot eivät kohdata vain ulkopuolisia uhkia, mutta myös sisäpiirin uhkia. Lähinnä jokaisen organisaation työntekijät ovat heikkoja kohtia. Lisäksi entinen henkilöstö voi myös aiheuttaa vakavaa vahinkoa organisaatiolle.

Yleensä työntekijöillä ei ole asianmukaista tietoa aukkojen näkemiseen tai korjaamiseen, vaikka he tietävätkin sen. Todellisuudessa monet eivät voi edes erottaa tavallisesta sähköpostista haittaohjelmiin vaikuttavaan sähköpostiin. Joten sen käsittelemiseksi monet kouluttavat työntekijöitä tai jopa seuraavat heidän toimintaansa verkossa.

Asianmukaisen seurantakanavan puuttumisen vuoksi se on kuitenkin edelleen uhka kaikille organisaatioille.

 

 • Stegware

Pääasiassa nämä ovat haittaohjelmia, jotka laajentavat muita haittaohjelmavaikutuksia. Miten? Hakkerit käyttävät steganografiaa piilottaakseen vioittuneen tiedoston toiseen tiedostoon, kuten video, kuva tai viesti. Joten se voi olla silmiesi edessä, etkä koskaan voi olettaa, että se on haittaohjelmien tartuttama.

Tyypillisesti verkkorikolliset, joilla on hyvät kehitystaidot, pystyvät itse luomaan oman stegware-ohjelmansa. Pimeän verkon takia monet hakkerit tarjoavat kuitenkin sarjoja omien stegware-ohjelmiensa rakentamiseen, ja nyt jopa amatöörihakkerit voivat tehdä niin.

Siksi monet joutuvat uhreiksi eivätkä edes pysty selvittämään, mikä tiedosto on kyseessä, koska ne on piilotettu laillisen tiedoston taakse.

 

 • Esineiden internetin (IoT) puutteet

Käytimme tavaroiden internetiä voimakkaasti viime vuosina, ja se olisi trendikkäämpi myös tulevaisuudessa. Nykyään suurin osa laitteista on kytketty esineiden Internetin kautta. Tämä luo kuitenkin turvajärjestelmään joitain heikkoja kohtia.

Niin paljon kuin ne ovatkin todella hyödyllisiä, monet ihmiset ovat erittäin huolissaan myös näiden käytöstä. Todellisuudessa suurin osa esineiden internetlaitteista tuo mukanaan omat turvallisuuskysymyksensä. Lisäksi itse arkkitehtuurissa on puutteita suurilla heikkouksilla.

Siksi esineiden internet tarvitsee myös turvallisen ympäristön ilman aukkoja kaikkien ominaisuuksien tarjoamiseen.

 

 • Varjojen IT-järjestelmät

Nämä järjestelmät ovat pääasiassa IT-ohjelmistoja, jotka eivät todellakaan sovi organisaation sisäisen IT-verkon kanssa. Koska niitä ei tueta, se luo pilkkoa tai poistaa tiettyjä ominaisuuksia käytöstä. Lisäksi se on näkyvin yrityksissä, joilla ei ole tapana tutkia mitään uutta järjestelmää ennen sen käyttöönottoa.

Joten kun tietojen menetys tapahtuu yhdessä IT-ohjelmistoista, se ei saa niin paljon huomiota ja organisaatioilta puuttuu niiden varmuuskopiointi.

Tukemattomien ominaisuuksien avulla kukaan ei voi myöskään kertoa, kuka pääsee siihen ja kuka ei. Joten, se tarjoaa loistavan vaihtoehdon kenellekään väärinkäyttää. Monissa tapauksissa useimmat organisaatiot eivät tarkista taustaa ennen kuin hankkivat IT-resursseja toimittajilta. Näin luodaan lisää porsaanreikiä.

 

 • Tietojenkalastelusähköposti

Tietojenkalastelusähköpostit ovat sähköposteja, jotka sisältävät jonkinlaista Troijan hevosta tai lunnasohjelmaa. Yleensä ne näyttävät tavallisilta sähköposteilta, joissa on eroja. Joten, kun joku yrityksen sisällä avaa tämän postin, Troijan hevonen pääsee järjestelmään ja aiheuttaa tuhoa.

Tämän tyyppiset sähköpostit aloittavat hyökkäyksen heti järjestelmään pääsyn jälkeen. Joten ei ole odotusaikaa eikä mitään tapaa päästä eroon siitä.

Tuoreen tutkimuksen mukaan yli 97% ihmisistä ei osaa erottaa tietojenkalastelusähköpostia normaalista sähköpostista. Tästä syystä ehkäisevät toimenpiteet ovat erittäin tarpeellisia.

 

 • Valaanpyynti

Se on eräänlainen liikehyökkäys, jossa verkkorikollinen onnistuu vakuuttamaan tavoitteensa laillisuudesta. Viime vuosina valaanpyynti sattuu olemaan suurin uhka kaikista. Lisäksi nämä hyökkääjät pitävät luottamusta ensimmäisessä vaiheessa, ja myöhemmin, kun he saavat pääsyn, he käyttävät väärin tietoja.

Valaanpyynnin aiheuttamat tappiot kasvavat melkein 136% vuosina 2016-2018. Koska kyseessä on erilainen hakkerointitapa, mikään Internetin haittaohjelmien torjuntaohjelma ei voi auttaa sinua.

 

 • Tuo oman laitteen (BYOD) käytännöt

Nykyään monet organisaatiot kannustavat työntekijöitään käyttämään henkilökohtaisia ​​laitteitaan työympäristössä. Lisäksi se lisää tuottavuutta ja joustavuutta. Todellisuudessa se saattaa tuntua hyvältä politiikalta, mutta se aiheuttaa massiivisen uhan yrityksille.

Esimerkiksi riippumatta siitä, kuinka paljon aktiivisia suojausprotokollia sinulla on, työntekijän vaikutusvaltainen laite voi helposti rikkoa tietoturvasi. Ei ole mitään keinoa tietää, vaikuttavatko työntekijän laitteet vai eivät, ei myöskään tapaa tarjota turvallisuutta kodeilleen.

Lisäksi henkilökohtaisia ​​laitteita on helppo hakkeroida kuin organisaatioverkkoja. Joten jos hakkeri saa kiinni työntekijän laitteesta, se voi tavoittaa organisaatiosi palomuurin hetkessä. Siten yleisten kyberuhkien riskien lisääminen.

 

 • DDOS

Hajautettu palvelunestohyökkäys tai DDOS-hyökkäys on eräänlainen hyökkäys, joka tulvii organisaation verkon liikenteeseen ja lopulta sammuttaa sen. Lisäksi ne sattuu hyökkäämään useista lähteistä, jotka voivat nousta jopa tuhansiin. Näin ollen hyökkäyksen tarkan sijainnin seuraaminen on vaikeaa.

Joten et voi pysäyttää hyökkäystä yksinkertaisesti estämällä minkä tahansa tietyn IP-osoitteen. Tämän seurauksena verkko sammuu, jolloin kaikki resurssit eivät ole käytettävissä sekä kuluttajalle että organisaatiolle. Ollakseni rehellinen, ei ole mitään erityistä syytä, miksi hakkerit tekevät pääasiassa tämän.

Se voi kuitenkin johtua organisaation tuotemerkin vahingoittamisesta tai vain yksinkertaisesti ottaa tunnustusta suuren organisaation verkon purkamisesta. Tarpeetonta sanoa, että korkean profiilin organisaatio on DDOS: n päätavoitteita.

 

Luku-3: Voiko Blockchain korjata kyberturvallisuuden?

Perinteiset tietoturvaratkaisut eivät kykene käsittelemään kyberhyökkäyksiä yhä useammalla monimutkaisella ja yhteistyökykyisellä koneella. Blockchain-turvallisuus sekoituksessa voi kuitenkin todella olla kattava ratkaisu ongelmiin.

Kuten näette, kyberturvallisuussektori on täynnä ongelmia. Ja enemmän tai vähemmän herkkä verkkoratkaisu ei kykene käsittelemään kaikkia erilaisia ​​uhkia. Siksi blockchain voi olla lupaavin ratkaisu siellä juuri nyt.

Ajattele sitä. On kulunut jonkin aikaa tekniikan ensimmäisestä käyttöönotosta. Vaikka se aiheutti paljon puutteita vielä vuosien jälkeen, se on nyt kukoistava olemaan loistava ratkaisu.

Lisäksi se toimii jo useissa organisaatioissa eri toimialoilla, kuten terveydenhuolto, hallinto, toimitusketju, energia jne.

Joten palomuuri-tekniikkana se tarjoaa paljon suojausprotokollia. Lisäksi he ovat saaneet paljon kiitoksia kaikilta sitä käyttäviltä toimialoilta. Joten se voi helposti torjua kyberhyökkäykset.

Blockchain-tekniikka on hajautettu pääkirjatekniikka, joka käyttää solmuja hajauttamiskonseptin muodostamiseen. Enemmän, se käyttää myös jonkinlaista keskinäistä yksimielisyyttä tietojen suojaamiseksi. Esimerkiksi, jos joku hakkeri yritti hakkeroida joitain verkon solmuja, muut solmut voivat helposti käyttää yksimielisyysprosessia havaitakseen, kuka huono pelaaja on.

Lisäksi he voivat käyttää menetelmää lukittujen solmujen lukitsemiseen ja koko verkon säästämiseen. Lisäksi voit nähdä, että blockchain-turvallisuus käyttää tosiasiallisesti useita vahvuusjärjestelmiä redundanssin ja peukaloittamattoman uudelleenjulkaisun tarjoamiseksi.

 

Mutta mitä se tarkoittaa?

Monilla termeillä se voi tarkoittaa, että hakkerit voivat viedä muutamia joukkoja, mutta he eivät voi viedä koko Blockchain-turvallisuusarmeijaa. Kuten joukot näkevät, tarkoitan muutamia solmuja ja armeijaa, tarkoitan kaikkia verkon solmuja.

Joten mikäli blockchain-turvallisuus on miksauksessa, mikään teollinen toiminta tai tietojen tallennus ei jää riippumaan yksinomaan yhdestä haavoittuvasta järjestelmästä. Todellisuudessa lohkoketju ja kyberturvallisuus auttavat sitä muuttamaan skaalautuvammaksi ja häiritsevämmäksi.

Lisäksi se tarkoittaa, että useimpia tietoturvakäytäntöjä, kuten vuonhallintaa tai salasanojen vaihtamista, hallitaan monipuolisemmin. Vain valtuutetut henkilöt pääsevät tiettyihin valvontaan. Voit yrittää kopioida keskitetysti ja levittää sen sitten hitaasti muihin kenttiin.

Lisäksi näitä ohjaimia käytettäisiin väärennöksillä ja kaikki lohkoketjun ja kyberturvallisuusverkon solmut.

Siksi, kuten näette, se muodostaa itsensä suojaavan palomuurin. Siksi sillä ei ole yhtä epäonnistumispistettä. Lisäksi ei olisi luvatonta pääsyä verkkoon tai tahattomia muutoksia lohkoketjun suojausverkossa.

Joten, jos olet hämmentynyt siitä, voiko blockchain-turvallisuus olla ratkaisu, voin varmasti sanoa, että se varmasti voi. Monet ihmiset eivät kuitenkaan tiedä, minkä tyyppistä blockchain-tietoturvaratkaisua he tarvitsevat, koska kyberturvallisuudessa itsessään on erilaisia ​​tyyppejä.

Joten ennen ratkaisun valitsemista organisaatioiden on tiedettävä tarkalleen, minkä tyyppisiä käyttötapauksia blockchain-tietoturvalla on.

 

Haluatko tietää enemmän Blockchainista? Katso Blockchain-esitys juuri nyt!

 

Luku-4: Blockchain Security: Mahdolliset käyttötapaukset

 

Kun tarkastelet verkkohyökkäysten tilastoja, huomaat, kuinka suojausprotokollat ​​todella kehittyvät. Lisäksi huomaat, kuinka verkkohyökkäysjärjestelmiä on yhä vaikeampaa käsitellä tyypillisissä suojausprotokollissa.

Vuoden 2016 alusta lähtien rikolliset tekivät joka päivä 4000 hyökkäystä. Lisäksi ihmisistä riippumatta kävi hyvin selväksi, että lisääntyvä luonto ylitti vuoden 2015 iskut 300 prosentilla. Jopa vuonna 2015 hyökkäykset olivat lähellä tuhatta päivässä; Se kuitenkin kolminkertaistui vuonna 2016.

Jotkut suurimmista hakkeroista tapahtuivat myös vuonna 2016, jolloin 57 miljoonaa kuljettaja- ja käyttäjätiliä vaarantui Uberissa. Lisäksi samana vuonna 412 miljoonaa Friend Finder -käyttäjätiliä vaarantui.

Joten näet panoksen olevan nyt korkea, eikä mikään teollisuus ole edes turvassa hyökkäyksiltä. Todellisuudessa hakkerit etsivät jatkuvasti uusia korruptoitavia kohteita. Joten vaikka olisit ollut turvassa parin viime vuoden aikana, ei ole varmuutta siitä, onko yrityksesi turvallinen myös tulevaisuudessa.

Ei kuitenkaan välttämättä ole menetelmää, joka voisi tarjota 100% takuun. Silti blockchain-turvallisuus on paljon parempi kuin perinteiset. Kuten sanoin aiemmin, tämä blockchain-turvallisuus voi todella hillitä sitä sinulle.

Lisäksi kun otetaan huomioon, että estoketju ja tietoverkko voivat estää hakkereita saamasta arkaluontoisia tietoja, sanon, että tämä on heck tekniikkaa kokeilla.

Et kuitenkaan välttämättä ole niin perehtynyt todennäköisiin blockchain-kyberturvallisuuden käyttötapauksiin, että se voi tuoda pöydälle. Joten nyt kaivaan hieman syvemmälle tuohon spektriin.

 

Tutustu nyt Blockchain for Trade Finance -oppaaseen!

 • Ohjelmistopäivitysten tai latausten tarkistus

Kaikenlaiset Troijan hevoset, madot ja virukset voivat helposti päästä tietokoneisiin eri muodoissa. Ja suurimmaksi osaksi niitä on jopa vaikea havaita. Vuoden 2016 alussa luotiin yli 127 miljoonaa erityyppistä haittaohjelmaa. Ollakseni rehellinen, näitä kaikkia on hyvin vaikea tunnistaa ilman koulutettua silmää.

Itse asiassa monta kertaa se tulee ohjelmistopäivityksen tai väärän ohjelmiston latausvaihtoehdon muodossa. Haluatko mikä on pelottavampaa? Joka päivä AV-TEST-instituutti rekisteröi 350 000 uudentyyppistä ohjelmaa haittaohjelmana. Lisäksi niin koskemattomana vaikuttanut Mac OS on nyt haittaohjelmien kohde.

Todellisuudessa pelkästään Macin tartuttamiseksi on 49 000 haittaohjelmaa, ja ne kaikki on luotu vuonna 2018.Lisäksi kaikki nämä petokset ovat niin asiantuntijoita piilottamaan sovelluksensa ja ohjelmistonsa näkyviin, että tyypilliset virustorjuntaprotokollat ​​eivät voi tuntua löytää ne millään tavalla.

Ja sinun sijasta he vievät kotiin kaikki tulot, jotka ansaitsit kovalla työllä. Ei tunnu oikeudenmukaiselta?

Siksi on nyt välttämätöntä mennä blockchain-kyberturvallisuuden käyttötapauksiin. Lisäksi blockchain-tietoturvaratkaisut eivät vain kykene selvittämään, mikä ohjelmisto on legitiimi ja mikä ei. Mutta blockchain-tietoturva voi myös ilmoittaa sinulle, onko haitallista päivitystä.

Kuinka he tekevät sen? Kyberturvallisuuden estoketjutekniikassa voit verrata sekä kehittäjien että lataamiesi hash-toimintoja. Kun olet vertaillut näitä kahta, voit todella tarkistaa, onko se laillista vai ei blockchain- ja tietoturva-alustalla.

Siten se pääsee dramaattisesti eroon luettelosi päänsärystä.

 

Lisätietoja Blockchainin historiasta nyt!

 

 • Hajautettujen palvelunestohyökkäysten (DDoS) lopettaminen

Hajautettu palvelunestohyökkäys tai DDOS-hyökkäys on eräänlainen hyökkäys, joka tulvii organisaation verkon liikenteeseen ja lopulta sammuttaa sen. Lisäksi ne sattuu hyökkäämään useista lähteistä, jotka voivat nousta jopa tuhansiin. Näin ollen hyökkäyksen tarkan sijainnin seuraaminen on vaikeaa.

Yleensä nämä hyökkäykset eivät todellakaan tuota mitään, kuten pitää järjestelmää rahalla tai saada henkilökohtaisia ​​tietojasi. Se on enemmän kuin hyvityksen hakeminen samalla, kun tuhotat yrityksesi kirjaimellisesti ilman syytä.

Lisäksi uuden tyyppinen DDoS-ohjelmisto vaikeuttaa myös sen käsittelyä. Todellisuudessa nämä piiloutuvat ja pelaavat kuolleina, kunnes järjestelmä käynnistetään uudelleen. Lisäksi se voi käynnistää hyökkäyksen uudestaan ​​ja uudestaan. Lähdettä ei kuitenkaan voida selvittää.

Siksi on yhä vaikeampaa hallita kaikkia asioita tai jatkaa liiketoimintaa johdonmukaisesti.

Sen käyttö DDoS-hyökkäysten lopettamiseen on toinen blockchain-kyberturvallisuuden käyttötapauksista. Mutta miten blockchain-tietoturvaratkaisut todella tekevät sen? Ensinnäkin verkon varalta on oltava varmuuskopiointitiimi, kun se joutuu tuleen.

Yleensä lisääntyneen liikenteen vuoksi monet organisaation verkot sulkeutuvat. Mutta kun yrityksen verkkoon kohdistuu hyökkäys, lohkoketju ja suojausverkko aktivoi ylimääräiset hajautetut solmut lisää kaistanleveyttä varten.

Joten, kun kaistanleveys on käytetty loppuun, lisätään kaistanleveyden allokointia. Siten viime kädessä kyberturvallisuuden estoketjutekniikka voittaa. Mutta voit käyttää vain tätä verkon lisäämisen menetelmää käyttämällä blockchain-suojausta eikä mitään muuta.

Tämän seurauksena hakkerit eivät voi poistaa organisaatiotasi milloin tahansa.

 

 • Tarjoa digitaalisia identiteettejä tai biometrisiä tunnisteita

Suurin osa verkossa käytetyistä salasanoista saisi “heikon” tunnisteen ja odottaisi vain hakkerointia.

Ilmeisesti yhden tekijän salasanat eivät riitä nyt kaikkien tietojesi suojaamiseen. Todellisuudessa niihin on helppo murtautua. Joten se antaa hakkereille helpon pääsyn tietoihin. Tilanteen käsitteleminen voi auttaa monivaiheisen todennusprosessin avulla. Se ei kuitenkaan välttämättä riitä.

Tiesitkö, että Facebookin mukaan yli 600 000 käyttäjätiliä hakkeroidaan päivittäin vain ennustettavien salasanojen vuoksi? Se on paljon numeroita! Ja se on turvallisuusriski myös sinulle, jos organisaatiosi verkon todennus perustuu myös salasanoihin.

Todellisuudessa sinun on jatkuvasti vaihdettava salasanasi kilpailemaan turvallisesti. Tämä johtaa kuitenkin monimutkaisempiin salasanoihin, joita emme voi seurata. Lisäksi suurin osa ihmisistä ei vaihda salasanoja liiallisen hässäkän takia. Jos kuitenkin pidät samaa salasanaa pitkään, siitä tulee ennustettavissa.

Auttaa sinua tässä suhteessa, blockchain-kyberturvallisuuden käyttötapaukset ovat täällä. Ei vain blockchain-turvallisuus voi suojata salasanasi, mutta se voi todella muuttaa tapaa, jolla ihmiset pääsevät mihin tahansa järjestelmään.

Kyberturvallisuuden estoketjutekniikan avulla saat digitaaliset identiteetit tai biometriset identiteetit korvaamaan salasanat.

Todellisuudessa digitaaliset identiteetit tai biometriset identiteetit ovat paljon turvallisempia kuin salasanat. Ja niin, ilman biometristä avainta, kukaan muu ei voi todella päästä henkilökohtaisiin asiakirjoihisi blockchain- ja suojausverkossa.

Lisäksi blockchain-tietoturvaratkaisut eivät ole vain turvallisempia, mutta niitä on myös helpompi käyttää. Nykyään monet yritykset tarjoavat tämän ratkaisun myös yrityksille.

 

Katso Blockchain-perusesittelymme saadaksesi lisätietoja Blockchainista!

 

 • Automaattisten järjestelmien tietoturvaloukkausten lopettaminen

Itsenäisten tekniikoiden nousu avaa uusia korkeuksia ihmisille ja organisaatioille. Se on kuitenkin myös avannut enemmän porsaanreikiä hakkereille pääsemään sisään. Todellisuudessa organisaatioiden rento luonne tai puute asianmukaisista turvatoimista tekee autonomisista järjestelmistä hauraampia kuin koskaan.

Hakkerointi on ollut olemassa sukupolvien ajan, ja nyt se on valtava huolenaihe organisaatioille. Ei ole mitään keinoa tietää, muuttuuko trendi koskaan vai ei. Mutta on turvallista sanoa, että se ei ole milloin tahansa pian.

Automatisoidun järjestelmän luotettavuuden vuoksi hakkerit voivat nyt käyttää heikkoja kohtia päästäkseen järjestelmään. Todellisuudessa hakkerointi tapahtuu pääasiassa tunnistetietojen jakamisen tai huonojen salasanasuojausmenettelyjen vuoksi.

Lisäksi monilla organisaatioissa työskentelevillä ihmisillä ei ole tietoa siitä, että he eivät jaa tunnistetietojaan verkkoportaalien kanssa.

Siksi kun hakkeri pääsee työntekijän verkkoon, hakkeri saa myös pääsyn sisäiseen verkkoon. Antaen hänelle jättipotin.

Siksi on aika siirtyä blockchain-kyberturvallisuuden käyttötapauksiin. Todellisuudessa lohkoketjun tietoturvaratkaisut pystyvät selvittämään vioittuneet ja virheelliset syötteet ja komennot. Algoritmien avulla lohkoketju ja suojausverkko voivat määrittää, milloin vioittunut komento yrittää päästä verkkoon.

Enemmän, kyberturvallisuuden estoketjutekniikka on niin edistynyt, että se voi helposti pysäyttää nämä ilman mitään ongelmia. Ja sen avulla voit helposti selvittää, mikä automaattisesta järjestelmästä on vaarantunut, ja aloittaa myös palautusprosessi.

Joten näet, miten blockchain-turvallisuus voi auttaa automatisoiduissa järjestelmissä.

 

 • Suojattu DNS

Domain Name System tai DNS on eräänlainen samanlainen kuin puhelinluettelot, joka auttaa määrittämään verkkosivuston IP-osoitteen perusteella. Pääasiassa nämä ovat välttämättömiä oikean verkkosivuston löytämisessä, kun etsit sitä.

Kysymys on kuitenkin siitä, että DNS on hajautettu vain osittain. Joten kukaan hakkeri voi saada pääsyn verkkosivuston ja IP-osoitteen yhteyteen ja käyttää sitä kaatumiseen milloin tahansa. Todellisuudessa se johtaa yrityksen merkittävään kaatumiseen, koska ne menettävät liiketoimintansa ja heillä on huono asiakasvaikutus. Joten lopulta se alkaa heikentää myös niiden tuotemerkin arvoa.

Jotkut yleisimmistä tavoista ovat tartuttaa DNS: n ohjaamaan asiakkaan moniin huijaussivustoihin. Puhumattakaan siitä, että jokainen verkkosivuston asia on täynnä haittaohjelmia. Joten saatat avata laillisen verkkosivuston ja ohjata sinut tartunnan saaneen sivustoon vain saadaksesi laitteellesi haittaohjelmia.

Se on vakava ongelma yrityksille, ja se vaatii lisää turvallisuutta tässä kapealla.

Siksi blockchain-kyberturvallisuuden käyttötapaukset voivat auttaa ongelman ratkaisemisessa. Ratkaisu on tehdä DNS: stä täysin hajautettu järjestelmä. Joten kyberturvallisuuden estoketjutekniikalla kukaan hakkeri ei pääse IP-linkkeihin.

Myös blockchain-tietoturvaratkaisut eivät vain isännöi DNS-järjestelmää, mutta ne tarjoavat myös enemmän suojaustasoja sille.

Tämän seurauksena kaikilla tasoilla on erilaisia ​​suojausprotokollia, jotka tekevät lohkoketjusta ja turvaverkosta täydellisen todentavan järjestelmän.

Ja näin blockchain-turvallisuus voi huolehtia DNS-järjestelmän haavoittuvuuksista.

 

 • Hajautetun tietojen tallennuksen tarjoaminen

Jos käytät keskitettyä tallennustilaa kaikkien tietojesi säilyttämiseen, olet vain istuva ankka, joka odottaa hakkerointia. Todellisuudessa suurin osa keskitetystä tallennustilasta on alttiita tietojen menetykselle.

Tietojen menetys voi tapahtua mistä tahansa syystä. Verkkohyökkäykset ovat kuitenkin etusijalla luettelossa. Joka päivä monet organisaatiot joutuvat poistamaan tietoja ja muuttamaan tietojaan ilman asianmukaista valtuutusta. Lisäksi syy voi olla epäluotettava varasto.

Sillä on kuitenkin vakavia seurauksia organisaatioille. Tietojen menettäminen saisi valtavan takaiskun ja häiritsisi liiketoimintalinjaa. Lisäksi se voi pilata tuotemerkkisi maineen; voit menettää asiakkaita ja menettää rahoituksen.

Se saa sinut ajattelemaan, kuinka nämä yritykset eivät koskaan kokeilleet jotain muuta. Ja päivittäin varastointirikkomusten määrä kasvaa jatkuvasti. Joten on selvää, että keskitetty tietokanta ei voi tarjota suojaa millään tavalla.

Blockchain-kyberturvallisuuden käyttötapauksissa voit kuitenkin todella muuttaa tapaa, jolla asiat toimivat. Lohkoketjun tietoturvaratkaisujen verkkoarkkitehtuuri on luonteeltaan hajautettu. Joten tällä uudella menetelmällä et jätä yhtäkään pääsypistettä blockchain-suojausverkkoon.

Enemmän, tässä on yhden tuhannen vahvan esteen sijasta, joka suojaa tietoja, tietojesi suojaamiseksi. Ja näin lohkoketju ja suojausverkko toimivat.

Lisäksi kyberturvallisuuden estoketjutekniikalla tarvitset yhteentoimivuuden saadaksesi täyden kokemuksen. Joka tapauksessa tekniikka onnistuu vetämään sen pois, epäiletpä sitä vai et.

 

Katso Corda Blockchain -oppaamme nyt!

 

 • Edge-laitteiden henkilöllisyyden todennus

Käytämme reunalaitteita voimakkaasti joka ikinen elämämme päivä, ja se olisi trendikkäämpi myös tulevaisuudessa. Nykyään suurin osa laitteista on kytketty esineiden Internetin kautta. Tämä luo kuitenkin joitain heikkoja kohtia turvajärjestelmään.

Niin paljon kuin ne ovatkin todella hyödyllisiä, monet ihmiset ovat erittäin huolissaan myös näiden käytöstä. Todellisuudessa suurin osa reunalaitteista tuo mukanaan omat turvallisuuskysymyksensä. Lisäksi itse arkkitehtuurissa on puutteita suurilla heikkouksilla.

Tiesitkö, että 41% kaikista Android-laitteista on alttiita äärimmäisille Wi-Fi-hyökkäyksille? Paitsi että se vioittaa puhelinta, mutta jos se on kytketty mihin tahansa sivustoon, se vioittaa myös ne.

Todellisuudessa monet työntekijät pyrkivät kirjautumaan yrityksen verkkoon suojaamattomalla puhelimella, mikä johtaa hakkereiden helppoon pääsyyn.

Siksi reunalaitteet tarvitsevat myös suojatun ympäristön ilman aukkoja kaikkien ominaisuuksien tarjoamiseen.

Joten näet blockchain-kyberturvallisuuden käyttötapaukset, tässä tapauksessa, ovat erittäin sopivia. Se voi tarjota henkilöllisyyden todennuksen, jota tarvitaan näille erittäin haavoittuville reunalaitteille. Mutta miten blockchain-turvallisuus ratkaisee tämän ongelman?

Ensinnäkin, lohkoketju ja suojausverkko eristävät ydinverkon monivaiheisella todennusprosessilla. Tässä se voi käyttää biometristä avainta tai allekirjoitusta, joka varmistaa oikean kirjautumisen.

Siksi blockchain-tietoturvaratkaisut voivat varmistaa, että vain valtuutettu henkilö tulee järjestelmään. Hajautetun tallennustilan avulla kyberturvallisuuden estoketjutekniikka voi myös tallentaa avaimet turvalliseen paikkaan.

Lisäksi verkko itse voi tarjota digitaalisia identiteettejä, kun yritys asettaa sen ensimmäistä kertaa.

 

 • Tarjoa julkisen avaimen jakelu

Vaikka luotat salasanoihin tai joudut tekemään niin, kunnes kaikki maailman järjestelmät on täysin hajautettu, miten blockchain-turvallisuus voi auttaa tässä tapauksessa? Tällä hetkellä suurin osa salasanoista ja käyttäjänimistä tallennetaan keskitettyihin tietokantoihin.

No, tiedät jo, että nämä on erittäin helppo hakata. Jos jotenkin tietokanta itse hakkeroidaan, hakkeri osui vain jättipottiin. Saatat ajatella, mikä on iso juttu, jos se saa minkä tahansa sosiaalisen median tilin tai jonkin tuskin käyttämäsi verkkosivuston salasanan?

No, ongelma olisi, kun käytät samaa tai samanlaista salasanaa pankkitilisi kirjautumistasi tai terveystietojesi kirjautumistunnuksia varten. Lisäksi on helpompi selvittää malli salasanojen näkemisestä. Joten vaikka luulet, että yhdellä salasanan hakkeroinnilla ei ole mitään merkitystä, todellisuudessa se voi.

Tästä hakkerit sopivat. Pysäyttämiseksi julkiset avaimet, kuten salasanat tai käyttäjänimet, jaettaisiin siten, ettei kukaan hakkeri pääse niihin.

Blockchain-kyberturvallisuuden käyttötapaukset tarjoavat täysin hajautetun blockchain-tietoverkon. Jos alat tallentaa julkista avainta useisiin solmuihin täydellä salauksella, hakkereiden on vaikea päästä siihen.

Kuvittele vain, että jaoit salasanan ja salat sen ja jakelit kaikki palaset lohkoketjun ja tietoverkon monien solmujen kesken.

Joten vaikka hakkeri yrittää päästä kyberturvallisuuden estoketjutekniikkaan, hän ei voi tietää missä kappaleet todella ovat.

Lisäksi markkinoilla on paljon blockchain-tietoturvaratkaisuja, joita voit kokeilla.

 

Tutustu erilaisiin Blockchain-liiketoimintamalleihin tekniikan hyödyntämiseksi nyt!

 

 • Tarjota laitteen laitteiston huolto

Tämä on kybersodankäynnin korva, jossa verkkorikolliset käyttävät kaiken voitavansa lamauttamaan meidät. Todellisuudessa jokaisella teollisuudella on varkausongelmia, eikä heillä ole asianmukaista turvallisuutta ylläpitää niitä.

Lisäksi monilla lumiyrityksillä on myös väärennettyjä tuotteita. Nämä tuotteet pääsevät järjestelmäänsä jättämättä jälkiä, ja ihmiset ostavat niitä laillisina tuotteina. Laitteisto on yksi kaikkien aikojen korkeimmista väärennetyistä markkinarakoista.

Verkkorikolliset hyödyntävät kuitenkin väärennettyä laitteistoa hyödyksi. Väärennetyissä laitteistoissa on piilossa haitallisia viruksia. Kyllä, kuulit oikein, he lisäävät virukset laitteistoon ennen niiden toimittamista laillisille teollisuudenaloille.

Koska laitteiston alkuperää ei ole, monet organisaatiot eivät tiedä, tekivätkö he hyviä vai huonoja tuotteita. Seurauksena on, että kun organisaatio saa laitteet ja kytkee ne verkkoonsa, kaikki helvetti irtoaa.

Vaikka suojausprotokolla saattaa olla käynnissä, viruksista muodostuu laitteisto, josta on todella vaikea päästä eroon.

Siksi laitteiston alkuperän on oltava, ja blockchain-kyberturvallisuuden käyttötapaukset voivat ehdottomasti tehdä sen. Laitteiston alkuperällä ei haitalliset virukset voi enää rikkoa verkkoa. Nyt valmistuksen aikana teollisuus voi nähdä, onko toimittaja oikeutettu vai ei blockchain-suojausverkossa.

Lohkoketjun ja suojausalustan avulla se voi helposti selvittää laitteiston alkuperän. Se on yksi monista kyberturvallisuuden estoketjutekniikoista, ja muuttumaton tietokanta auttaa pitämään tiedot ennallaan.

Tälle kapealle on jo olemassa useita blockchain-tietoturvaratkaisuja.

 

 • Suojausilmoitusten suodattaminen

No, tyypillisten kyberturvallisuusprotokollien käyttö on hienoa. Sen kanssa tulee kuitenkin myös paljon kustannuksia. Asia on, kun he voivat havaita haittaohjelmia tai huonoja tietoja. He näyttävät kuitenkin myös merkitsevän lailliset tiedot korruptoituneiksi.

Todellisuudessa väärän ilmoituksen lukumäärä on niin suuri, että se tarvitsee lisää hallinnollisia lisäkustannuksia selvittääkseen, kumpi ei ole ja mikä on. Siten se lisää jatkuvasti enemmän rahaa kuin vähentää sitä.

Nämä väärät positiiviset tiedot voivat aiheuttaa ongelmia sekä kuluttajalle että yritykselle itselleen. Pelkästään väärien positiivisten tietojen perusteella yrityksille se maksaa yli 1,3 miljoonaa dollaria vuodessa. Lisäksi hukkaan käytetty aika on 21 000 tuntia.

Joten se ei tuhlaa vain valtavaa määrää rahaa, mutta myös aikaa.

Siksi blockchain-kyberturvallisuuden käyttötapauksissa saat suodatetut tiedot. Lisäksi lohkoketjun turvahälytykset olisivat tarkempia ilman vääriä positiivisia. Lohkoketjun tietoturvaratkaisujen kehyksen solmut voivat toimia todentajana, ovatko tiedot oikeita vai eivät.

Näin pääset eroon lisäkustannuksista ja hukkaan menevästä ajasta hyväksi tietoturvan estoketjutekniikassa. Se ei kuitenkaan ole ainoa etu täällä. Lohkoketju ja tietoturva-alustat ovat paljon halvempia kuin keskimääräiset ratkaisut. Joten se on win-win kaikille.

 

Luku-5: Esimerkkejä blockchain-kyberturvallisuudesta työssä

 • Santander

Santander käyttää blockchain-turvallisuutta parantaakseen kansainvälisiä maksupalvelujaan. Ilmeisesti he ovat ensimmäinen pankki Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka on ottanut käyttöön blockchainin turvallisuussyistä. Lisäksi blockchainin ja kyberturvallisuuden avulla he auttavat asiakkaitaan maksamaan Etelä-Amerikassa ja Euroopassa Santander-tilinsä avulla.

Ripplen avulla One Pay Fix -palvelu toimii nyt Puolassa, Isossa-Britanniassa, Brasiliassa ja Espanjassa. Me kaikki tiedämme, kuinka pankkien sisäinen verkko on aina jatkuvien kyberhyökkäysten kohteena. Ja jotta varmistetaan, että asiakkaat eivät kärsi, Santander käyttää blockchain-tietoturvaa myös kaikkien sisäisten verkkojensa suojaamiseen.

 

 • Kanadan keskuspankki

Kanadan keskuspankki käyttää blockchain- ja kyberturvallisuusverkkoa lainojen liikkeeseenlaskuun. Tällä hetkellä he käyttävät J.P.Morganin Quorum enterprise-Ethereumia perusverkkona. Quorum on yritysversio Ethereumista, johon on lisätty tietoturvaprotokollia kaikkien organisaatioiden suojaamiseksi kyberhyökkäyksiltä.

Ja Kanadan keskuspankki käyttää sen blockchain-turvallisuusnäkökohtaa varmistaakseen 100-prosenttisen turvallisuuden tapahtumissa. Lisäksi se työskentelee myös muissa projekteissa, kuten tarjoaa turvallisen kanavan toimitusketjuteollisuudelle.

Joka tapauksessa he kävivät äskettäin läpi velan liikkeeseenlaskun kokeiluvaiheen, jossa he laskivat liikkeeseen 150 miljoonan dollarin yhden vuoden velan alustan avulla.

 

 • Barclays

Barclays käyttää blockchainia ja kyberturvallisuutta tarjotakseen turvallisuutta varainsiirroissa. Paitsi että heillä on myös patentti blockchain-tietoturvatekniikan käytöstä. Todellisuudessa tämän yrityksen ensisijainen tavoite on käyttää sitä valuutansiirtojen vakauden ja suosion lisäämiseksi.

He myös käyttävät sitä pitääkseen kaikki sisäiset tietokantansa hakkereiden ulottumattomissa. Tämän lisäksi heillä on myös patentti blockchain-turvallisuudesta KYC-prosesseissa. Joten sen avulla kuka tahansa pankki tai rahoitusyhtiö voi tallentaa henkilökohtaisen tunnistuksensa blockchain-verkkoon.

 

 • Muuta terveydenhuoltoa

Change Healthcare käyttää lohkoketjua ja kyberturvallisuutta tarjotakseen terveydenhuoltoratkaisuja kaikissa Yhdysvaltojen sairaaloissa. Lisäksi yritys tietää, kuinka terveydenhuoltoala on hajoamassa verkkorikollisten hakkeroinnin ja väärinkäytösten vuoksi. Todellisuudessa se on jokapäiväinen tekijä, että monet potilaan arkaluontoiset tiedot vuotavat tai hakkeroidaan sairaalan tietokannasta.

Puhumattakaan siitä, että tietojen muuttaminen henkilökohtaisen hyödyn saamiseksi on huomattava kuulla. Ja kaikki johtuu siitä, että terveydenhuollossa ei ole asianmukaista turvallisuutta. Siksi Change Healthcare ei vain tarjoa blockchain-tietoturvaratkaisuja, vaan käyttää sitä myös heidän verkkonsa seuraamiseen.

 

 • Terveysyhteydet

Health Linkages käyttää lohkoketjun tietoturvaa varmistaakseen avoimen tiedonsiirto- ja auditointiprosessit terveydenhuoltosektorille. Ei vain sitä, mutta se käyttää sitä myös alan vaatimustenmukaisuuden parantamiseen. Todellisuudessa käyttämällä heidän alustaan ​​voit jakaa potilastietoja vain, jos sinulla on asianmukaiset kirjautumistiedot.

Lisäksi siinä luetellaan kaikki terveydenhuollon tapahtumat ja se tekee päätöksenteosta selkeämmän lääkäreille. Ensisijainen on kuitenkin varmistaa, ettei kukaan hakkeri tai kolmas osapuoli pääse näihin tietoihin.

Tällä hetkellä he työskentelevät erilaisessa kokeessa blockchain- ja kyberturvallisuusprojektia, jossa ammattilaiset voivat tarkastella potilastietoja turvallisella kanavalla.

 

 • Coloradon osavaltio

Coloradon osavaltio käyttää blockchain-tietoturvaa ja uskoo, että hallitusten käyttämissä tapauksissa ne voivat käyttää sitä tietosuojaan. Paitsi, että Coloradon senaatti hyväksyi lakiesityksen, joka koski blockchain-tietoturvan käyttöä tietueiden tallentamisen turvaamiseksi.

Tavallisesti Colorado käsittelee 6-8 miljoonaa hakkerointiyritystä päivittäin. Ja monta kertaa hakkerit ovat voittaneet, vahingoittaa hallituksen rakennetta. Tämän käsittelemiseksi Colorado käyttää blockchainin salausta pitääkseen heidät poissa hakkerointiyrityksistä. Ja näin blockchain-turvallisuus vaikuttaa myös hallituksiin.

 

 • Australia

No, Australian hallitus ei ole niin kaukana jäljessä, kun on kyse lohkoketjun ja kyberturvallisuuden käytöstä hallitusasiakirjojensa tallentamiseen. Todellisuudessa maa priorisoi hiljattain blockchain-turvaverkon käytön hallituksessa.

Vaikka verkko on vielä alkuvaiheessa, mutta valtion virkamiesten mielestä tekniikasta tulee pian todella arvokas voimavara.

Tällä hetkellä he ottavat IBM: ltä teknistä tukea hallituksen ekosysteemin luomiseksi. Lisäksi liittohallitus uskoo, että siitä tulee hieno lisäys myös tuleville hallituksille.

 • Malta

Tällä hetkellä Malta käyttää blockchain-tietoturvaa varmistaakseen rahoitusalansa. Hallituksen virkamiehet tutkivat kuitenkin myös blockchainin turvallisuusnäkökohtaa. Miksi? No, he haluavat lähinnä turvata kaikki hallituksen asiakirjat. Lisäksi he haluavat myös pitää kaikki kansalaisetiedot poissa verkkorikollisten luota.

Todellisuudessa Malta on enemmän kuin innokas ottamaan blockchainin vastaan ​​kaikilla aloilla. Itse asiassa he haluavat tulla Blockchain-saareksi. Lisäksi maltan lisääntyneen kryptovaluutta-villityksen myötä he ovat olleet hakkereiden kohteena jo kauan.

Siksi hallitus haluaa käyttää estoketjua myös tietokantojensa suojauskerroksena.

 

 • Puolustuksen edistyneiden tutkimusprojektien virasto (DARPA)

Defence Advanced Research Projects Agency tai DARPA on todella Yhdysvaltojen puolustusministeriön virasto, joka työskentelee armeijan teknologioiden parissa. Todellisuudessa he kehittävät pääasiassa erilaisia ​​uusia teknologioita Yhdysvaltain armeijalle.

Kuitenkin nyt, kun blockchain-tekniikka on yksi nousevista tekniikoista, DARPA tutkii, kuinka se voi käyttää sitä tiedonsiirron turvallisuuteen ja salaamiseen. Siksi he työskentelevät blockchain-tietoturvaan perustuvassa viestintäjärjestelmässä, joka voi auttaa armeijaa jakamaan tietoja mihin tahansa paikkaan välittömästi.

Ja myös sen varmistamiseksi, ettei kukaan kolmas osapuoli voi leikata viestiään blockchain- ja kyberturvallisuusverkossa.

Tarkista erot blockchainin ja tietokannan välillä.

 • Kiinan armeija

Kiinan armeija on nyt kiinnostunut lohkoketjun turvallisuudesta parantamaan turvallisuusprotokolliaan armeijan ja hallitusten verkostossa. Lisäksi he ajattelevat, että lohkoketjuturvallisuus voi estää ulkomaisia ​​vastustajia muuttamasta tai muuttamasta tärkeitä sotilaallisia tai hallitustietoja.

Yleensä heidän on käsiteltävä paljon tietovuotoja ja muutoksia. Ja ehdottomasti maan sotilaallisen tiedon ei pitäisi olla kolmannen osapuolen käsissä. Se voi vahingoittaa vakavasti maata.

Emme kuitenkaan vieläkään tiedä, mitä projekteja he työskentelevät luottamuksellisuussyistä. Mutta tiedämme, että he pyrkivät kattamaan tiedustelupalvelutiedot ja upseerien välisen viestinnän.

Joten voit nähdä, kuinka blockchain-turvallisuus todella vaikuttaa maailman suurimpaan sektoriin.

 

 • Lockheed Martin

Lockheed Martin sattuu olemaan ensimmäinen Yhdysvaltojen puolustusurakoitsija, joka käyttää lohkoketjua ja kyberturvallisuutta protokollien parantamiseen. Paitsi että, se käyttää myös blockchain-turvallisuutta toimitusketjun riskienhallinnassa, suunnittelujärjestelmissä ja ohjelmistokehityksessä.

Se haluaa varmistaa, että jokaisella näistä kentistä on erittäin tiukka turvallisuus. Todellisuudessa yritys ottaa teknistä tukea Guardtimeilta.

Toinen mahdollinen syy sille valita blockchain-turvaverkko on varmistaa, että kaikki aseiden kehitys pysyy turvallisena eikä pääse vääriin käsiin, koska aseiden kehittäminen on myös tärkeä osa maata ja hallitusta.

 

 • Flex ja Rockwell Automation

Flex on toimitusketjuyritys, joka käyttää blockchain-tekniikkaa useista syistä, ja yksi niistä on turvallisuus. Ei vain Flex, vaan toinen laitteistoyritys Rockwell Automation käyttää myös blockchain-tietoturvaa tarjotakseen turvallisempaa infrastruktuuria niiden valmistus- ja toimitusprosesseihin.

Tällä hetkellä molemmat ottivat teknistä tukea Cisco. Todellisuudessa osana luotettua IoT-allianssia Cisco on enemmän kuin innokas integroimaan estoketju IoT-laitteisiin.

Enemmän niin he ajattelevat, IoT ja blockchain todella pariutuvat todella hyvin.

 

 • Yhdysvaltain energiaministeriö

Yhdysvaltain energiaministeriö työskentelee Guardtime-palvelun kanssa varmistaakseen täysin suojatun verkon hajautetuille energialähteille sähköverkkojen reunalla. Tässä, sähköverkkojen reunalla, ne tarkoittavat risteystä, jossa sähköverkko jakautuu muille asiakkaille ja hajautetuille verkoille.

Lisäksi he haluavat lopettaa energian väärinkäytön ennen kuin se jakautuu muihin verkkoihin. Ilmeisesti Obaman valtakunnassa projektia kutsutaan energian toimitusjärjestelmien kyberturvallisuudeksi.

Lisäksi lohkoketjun käyttäminen järjestelmän tukemiseen auttaisi heitä paitsi torjumaan kolmansien osapuolten hyökkäyksiä myös varmistamaan infrastruktuurin luotettavuuden.

 

 • Eettinen

Ethical käyttää tällä hetkellä blockchain-suojausta kirjausketjun suojaamiseen. Lisäksi he työskentelevät Guardtimeen varmistaakseen tarkistuspolkujen täydellisen turvallisuuden. Todellisuudessa joka kerta kun toiminto suoritetaan, se lisätään tietokantaan. Lisäksi jokaiselle tietueelle otetaan käyttöön uusi KSI-allekirjoitus.

Mitä eettistä tässä on, että allekirjoitus tallennetaan todisteeksi todisteista? JOS allekirjoitus on tietokannassa, se on todiste siitä, että tarkastuksen tekijyys, aika tai eheys ovat edelleen ehjät. Joka tapauksessa todistettu saa rekisteröinnin Guardtime-lohkoketjuun tulevaa käyttöä varten.

Varmistaakseen, ettei mitään kosketettu, yritys voi vahvistaa sen käyttämällä allekirjoitusta tietokannassa todistetulla tavalla.

 

Miksi et tutustu Hyperledger Blockchain -oppaaseen?

 

 • Ison-Britannian energia-ala

Ison-Britannian energia-ala tutkii blockchain-turvallisuutta, ja sitä varten he harkitsevat parhaillaan Guardtimen tekniikkaa. Siksi ymmärtää blockchain-turvallisuuden käsite paremmin; ala toteuttaa parhaillaan kyberharjoituksia heiltä.

Kaikilla energiaympäristöön kuuluvilla harjoituksilla on erilaiset ympäristöt, skenaariot ja tosielämän simulaatiot ymmärtämään, miten koko asia todella toimii. Tällä hetkellä ensisijaisena tavoitteena oli kuitenkin auttaa osallistujia havaitsemaan hyökkäys, estämään sen leviäminen ja toipuminen siitä.

Tarpeetonta sanoa, että harjoitukset onnistuivat, ja Ison-Britannian energia-ala sai maistaa blockchain-voimaa. Emme kuitenkaan vieläkään tiedä, toteuttavatko he tekniikan vai eivät.

 

 • Yhdistyneen kuningaskunnan siviilivoimala

Toinen valtava ala, joka tutkii blockchain-turvallisuutta, on Ison-Britannian siviili-ydinsektori. Todellisuudessa ydinalalla on oltava täysin todistetut turvatoimet, jos he haluavat torjua kaikki päivittäin kohtaamansa hyökkäykset.

Siksi he työskentelevät Guardtimeen ymmärtääkseen paremmin tekniikan käytön seuraukset. Tällä hetkellä Guardtime osoitti heille tosielämän kyberhyökkäyksen ydinvoimalaa vastaan ​​ja kuinka he voivat puolustaa sitä.

Näyttää siltä, ​​että se oli valtava menestys. Vaikka ydinsektori on enemmän kuin innokas työskentelemään blockchainin kanssa, emme vielä tiedä onko heillä aktiivista projektia vai ei.

 

 • Danieli

Danieli ottaa lohkoketjun tietoturvaratkaisun Naorisista. Jos et ole kuullut Danielista, anna minun kertoa sinulle vähän. Danieli on yksi alan suurimmista teräksen toimittajista. Koska Danilei on yksi sinisiruyrityksistä, on ehdottoman välttämätöntä saada se suojaa kaikille asiakkaille ja arkaluontoisille tiedoille.

Nykyisessä tilassaan jokainen työntekijän laite voi toimia polkuna verkkoonsa. Joten varmistaakseen, että heillä ei ole vakavia kybervaikutuksia, he pyysivät Naoriselta blockchain-turvallisuutta vain heidän palvelimilleen maailmanlaajuisesti.

Hanke on edelleen käynnissä tässä vaiheessa.

 

 • Viron puolustusministeriö

Viron puolustusministeriö myönsi Guardtime-sopimuksen blockchain-turvallisuudesta. Itse asiassa he haluavat kehittää Naton seuraavan sukupolven kybervalikoiman hallitukselle. Todellisuudessa uusi muotoilu avaa monia ominaisuuksia, kuten sähköisen sodankäynnin, älykkyyden, tehtävänkehitysmahdollisuudet, verkkopaperit ja paljon muuta.

Joten varmistaaksesi, että kaikki on paikalla, sillä on oltava täysin kestävä verkkovarmuuskopio. Ja siksi he käyttävät siihen blockchain-suojausta.

 

Jos haluat oppia lisää blockchain-käyttöönoton haasteista, voit tarkistaa artikkelimme siitä.

 

Luku-6: Loppuhuomautus

Kyberturvallisuus on ollut sotku jo pitkään. Pääasiassa heti haittaohjelmien kukinnan jälkeen vuonna 2016, monille organisaatioille aiheutuu vuosittain valtava määrä tappioita pelkästään tietoverkkorikosten takia.

Kuten näette, blockchain-turvallisuus on kuitenkin enemmän kuin kykenevä käsittelemään kaikkia turvallisuusuhkia yksin. En voi sanoa, että se on täysin todistettu tekniikka. Jos kuitenkin päätetään, kuinka muut suojausprotokollat ​​toimivat, blockchain on kaukana hyvästä alusta. Joten se on ehdottomasti syytä tutkia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me