Hyperledger-sahahammasopas aloittelijoille

Monet teistä työskentelevät nyt yrityspohjaisten blockchain-projektien parissa. Huippuluokan yritykset sijoittavat niin paljon rahaa blockchain-digitaalimuunnokseen. Niiden teistä, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään Hyperledger Sawtoothia projektin perustana, on ensin noudatettava Hyperledger Sawtooth -opetusohjelmaa.

Siksi autan sinua auttamaan Hyperledger Sawtooth -oppaassa. Hyperledger Sawoth -arkkitehtuuri on alkamassa kukoistaa vankaksi alustaksi lohkoketjun muutokselle. Todellisuudessa monet yritykset käyttävät nyt Hyperledger Sawoth -arkkitehtuuria laajasti.

Joten, jos haluat tulla Hyperledger Sawtooth -kehittäjäksi, niin tämä opas tarjoaa sinulle polun, jota sinun on noudatettava.

Joka tapauksessa, riittää chit-chat, aloitetaan nyt tämä Hyperledger Sawtooth -opetus aloittelijoille!

Mikä on Hyperledger Sawtooth?

Ennen kuin aloitan Hyperledger Sawtooth -opetusohjelman, haluan selittää lyhyesti, mikä tämä foorumi todella on. Todellisuudessa Hyperledger Sawtooth on jaettu pääkirjaalusta konsortion Hyperledger alla. Jos tunnet Fabricin, huomaat, että molemmilla alustoilla on yhtäläisyyksiä.

Joka tapauksessa Hyperledger Sawtooth on suunniteltu tavalla, joka auttaa sinua kehittämään hajautettuja alustoja tai sovelluksia.

Lisäksi suunnittelu on virheetön ja käyttäjäystävällinen sävy, joka auttaa yrityksiä käyttämään tätä alustaa.

Lisäksi näet, kun aloitat Hyperledger Sawtooth -opetusohjelman, että se tarjoaa erittäin sujuvan kokemuksen. Parasta on, että niiden kehityskerros on täysin irrotettu keskusyksiköstä. Mutta miksi?

No, se johtuu pääasiassa pääverkkoon kohdistettavasta liiallisesta kuormituksesta johtuen kehityksestä, joka voi haitata yleistä suorituskykyä.

Siten pitääkseen suorituskyvyn aina etusijalla, he erottivat kaksi kerrosta. Siksi, riippumatta siitä, mitä teet, et voi heikentää pääverkon suorituskykyä. Näet lisää näistä Hyperledger Sawtooth -oppaasta.

Toinen upea ominaisuus tällä alustalla on, että se tukee useita ohjelmointikieliä. Joten kehittäjille on ehdottoman välttämätöntä tutustua Hyperledger Sawtooth -opetusohjelmaan, jotta opit käyttämään kaikkia yksittäisiä ohjelmointikieliä.

Joka tapauksessa, Hyperledger tarjoaa erittäin rikastava ja kuvaava opas Hyperledger-sahasta. Joten voit käyttää sitä myös oppiaksesi lisää siitä. Tässä Hyperledger Sawtooth -oppaassa saat lyhyen selityksen seuraavista elementeistä ja vaiheista.

Joka tapauksessa, siirrytään Hyperledger Sawothin arkkitehtoniseen suunnitteluun.

 

Lue lisää:
Hyperledger Sawtooth vs. Kangas: kuinka ne eroavat toisistaan?
Hyperledger Fabric Vs Sawtooth Vs Säveltäjä

Mitkä ovat ydinelementtien Hyperledger Sawoth -arkkitehtuuri?

Hyperledger Sawtoothin oppimiseksi sinun on aloitettava ymmärtämällä tämän alustan keskeiset arkkitehtoniset mallit. Joten ilman asianmukaista tietopohjaa on vaikea keskittyä opetusohjelmaan.

 • Tapahtumajärjestelmä

Aloitetaan tapahtumajärjestelmästä. Jos tutustut Hyperledger Sawoth -esimerkkiin, huomaat, että tapahtumajärjestelmä varmistaa lähinnä, että tapahtumia kehitetään ilman ongelmia ja välitetään solmuihin.

Joten jos käytät tätä, voit tehdä sovelluksestasi tilaamaan tapahtumia, jotka hakevat sinulle uutta tietoa. Yleensä nämä tapahtumat auttavat Sawtooth-alustaa paremmin. Siksi se auttaa ylläpitämään täyttä yksimielisyyttä auttamalla solmuja saamaan tarvitsemansa tiedot tapahtumista.

 

 • Sawtooth-Ethereum-integraatioprojekti (Seth)

Se on yksi Sawtoothin parhaista ominaisuuksista. Hyperledger Sawtoothin oppimiseksi sinun on tiedettävä myös tästä ominaisuudesta. Löydät sen myös mistä tahansa Hyperledger Sawoth -esimerkistä, joka käyttää Ethereumin ominaisuuksia.

Mutta mitä se todella tekee? Ja miten he voivat käyttää Ethereumin ominaisuuksia? No, tämä pieni elementti auttaa poistamaan aukon kahden alustan välillä. Siksi voit saavuttaa näiden kahden alustan välisen yhteentoimivuuden tällä elementillä.

Voitteko kuvitella lukemattomia mahdollisuuksia, joita Seth voi tarjota pöydälle? Joka tapauksessa, se on loistava lisäys Hyperledger Sawoth -arkkitehtuuriin, ja sinun tulisi käyttää sitä, jos yrityksesi projekti sitä tarvitsee.

 

 • Pluggable Consensus -algoritmit

Hyperledger Sawoth -arkkitehtuurin toinen hieno elementti on liitettävien konsensusmekanismien tuki. Todellisuudessa liitettävä konsensusmekanismi on hieno uusi ominaisuus blockchain-teollisuudessa.

Enemmän, sen avulla voit valita alustalle tarvitsemasi yksimielisyysmekanismin. Jokainen yksimielisyys ei tietenkään sovi minkäänlaiseen käyttötapaukseen. Siksi tarvitset joustavuutta kehittämällä yrityksen lohkoketjuun perustuvaa projektia.

Siten Sawtoothin liitettävä yksimielisyys tuo todellakin taulukon dynamiikan.

Kun tutustut esimerkiksi Hyperledger Sawtoothiin, voit oppia Hyperledger Sawtoothista helpommin.

Joka tapauksessa tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää yhtä konsensusprotokollaa suunnittelussa. Voit muuttaa sitä milloin haluat ja milloin se on tarpeen. Lisäksi on mahdollista käyttää erilaisia ​​konsensusprotokollia järjestelmän eri toimintoihin.

Ne tarjoavat pääasiassa –

 • Devmode
 • Runoilijan CFT
 • Lautta
 • PBFT

Tulevissa päivityksissä on muita konsensusprotokollia. Joten jos suosikkisi ei ole luettelossa, sinun tarvitsee vain odottaa heidän päivityksiä. Joka tapauksessa, siirrymme seuraavaan osioon oppiaksemme Hyperledger-sahasta.

 

 • Tapahtumaperhemallit

Jos haluat oppia Hyperledger-sahasta, sinun on ymmärrettävä, kuinka heidän tapahtumaperheensä toimii. Todellisuudessa tapahtumaperheet todella auttavat useiden toimintojen käytössä, mukaan lukien älykkäiden sopimusominaisuuksien tarjoaminen.

Jos tutustut Hyperledger Sawoth -esimerkkiin, huomaat, että et voi käyttää järjestelmää käyttämättä tapahtumaperheitä.

Joten ne ovat todella tärkeitä myös tässä opetusohjelmassa.

Katsotaanpa ne joka tapauksessa alhaalta:

 • BlockInfo-tapahtumaperhe: BlockInfo-tapahtumaperhe auttaa sinua tallentamaan kaikenlaisia ​​tietoja lohkoista.
 • Smallbank-tapahtumaperhe: Todellisuudessa tämä perhe soveltuu yrityksesi laadun testaamiseen ja analysointiin
 • Asetukset Tapahtumaperhe: Asetukset-tuoteperhe auttaa sinua tallentamaan ketjukokoonpanoja ja jopa tarjoamaan sinulle tietyn viitemallin.
 • Validator-rekisterin tapahtumaperhe: Tämän avulla voit lisätä järjestelmään lisää validointilaitteita. Todellisuudessa et voi lisätä validointia ilman tätä. Joten se on erittäin välttämätöntä.
 • IntegerKey-tapahtumaperhe: Tämä on yksi parhaista tapahtumaperheistä, jonka avulla voit testata kaikkia käyttöönotettuja kirjanpitoja ilman ylimääräisiä resursseja.
 • XO-tapahtumaperhe: No, tämä on enemmän hauskaa ottaa koko verkko. Sawtoothin kehittäjät halusivat lisätä hieman kipinää verkkoon, ja siksi he lisäsivät siihen myös tic-tac-toe -pelin. Siksi tätä käyttämällä voit pelata millä tahansa solmulla.
 • Identiteettitransaktioperhe: Se on pääasiassa tietojen säilyttämistä varten. No, tarkemmin sanottuna validatorien luvalliset tiedot. Enemmän, se säilyttää tietoja solmuista, kuten niiden julkisista avaimista ja niin edelleen.

 

Näet myös kaksi muuta tapahtumaperhettä järjestelmässä. Nämä ovat melko uudempia lisäyksiä.

 

Seth-tapahtumaperhe:

Seth-tapahtumaperhe tarjoaa sinulle ominaisuuden käyttää Ethereum-pohjaista sovellusta verkossa. Se tarkoittaa, että voit käyttää Solidity-pohjaisia ​​älykkäitä sopimuksia tai jopa muita siihen perustuvia sovelluksia.

 

Sabre-tapahtumaperhe:

Se on toinen älykkäiden sopimusten ottaminen. Todellisuudessa voit käyttää tätä älykkäiden sopimusten suorittamiseen WebAssembly-virtuaalikoneissa tai WASM-virtuaalikoneissa. Enemmän, sen avulla voit suorittaa älykkäitä sopimuksia ketjussa.

 

Hyperledger Sawtooth -opetusohjelma: Opitaan perusasiat!

Aloitetaan nyt Hyperledger Sawtooth -opetusohjelma. Täältä saat enimmäkseen tietoa solmujen asettamisen perusvaatimuksista alustan testaamiseksi. Enemmän, selitän lyhyesti kaikki olennaiset CLI-komennot myöhemmin myös oppaassa.

Halutessasi voit käyttää tätä artikkelia Hyperledger Sawtooth Tutorial pdf: nä ja oppia tekniikasta paremmin.

Jos haluat jatkaa uraa Hyperledger Sawtooth -kehittäjänä, oppiminen siitä on erittäin tärkeää.

Aloitetaan joka tapauksessa nyt Hyperledger Sawtooth -opetusohjelma.

Saha-solmun asettaminen testausta varten

Ensinnäkin sinun on määritettävä solmut ennen kuin voit aloittaa alustan kehittämisen. Siksi, kun olet määrittänyt solmun ja se on käynnissä, voit testata sovellusta. Joten sinun on lähetettävä tapahtumapyynnöt ja tarkasteltava tuloksia ja estotietoja REST-sovellusliittymästä.

Joka tapauksessa alla olevat menetelmät soveltuvat pääasiassa tyypillisiin tapahtumaprosesseihin, XO- ja IntegerKey-perheisiin. Jos voit kirjoittaa uuden tapahtumaperheen, voit suorittaa sen myös menetelmällä.

Lisäksi voit asentaa ja käyttää vain yhden solmun Sawtooth-verkkoa kolmella tavalla – natiivi Ubuntu-asennus, Docker-säilöt ja virtuaalikone Kubernetes-klusterin kanssa.

Jos olet Hyperledger Sawoth -kehittäjä, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota näihin pieniin yksityiskohtiin.

 

Dockerin käyttäminen

Tätä Hyperledger Sawtooth -oppaassa sinun on noudatettava seuraavia vaiheita, kun olet määrittänyt solmun Dockerilla.

 • Tarkista Sawtooth-verkkokomponenttien tila.
 • Käytä erilaisia ​​Sawtooth-komentoja lohkotietojen näyttämiseen, tapahtumien lähettämiseen ja globaalin tilan tarkasteluun.
 • Tutki myös sahatavaran tukkeja.
 • Pysäytä verkko ja nollaa Docker-ympäristö.

 

Edellytykset

Todellisuudessa tarvitset Docker Compose- ja Docker Enginen, jotta tämä ympäristö toimii.

Linux: Sinun on ladattava uusin Docker Composer ja Docker Engine for Linux -versio.

Windows: Sinun on ladattava uusin Docker Composer and Docker Engine for Windows -versio.

macOS: Sinun on ladattava uusin Docker Composer- ja Docker Engine -versio macOS: lle.

 

Kubernetesin käyttö

Tätä Hyperledger Sawtooth -opetusohjelmaa varten sinun on noudatettava alla olevia vaiheita, kun olet määrittänyt solmun Kubernetesin avulla. Todellisuudessa tämä ympäristö vaatii Minikuben käyttöä Sawtoothin käyttöönottoon konttiympäristössä. Pohjimmiltaan se on virtuaalikoneen sisällä Kubernetesin paikallisen klusterin sisällä.

Pohjimmiltaan voit tehdä seuraavat, kun olet tutustunut viralliseen opetusohjelmaan.

 • Asenna Minikube ja kubectl.
 • Käynnistä Minikube.
 • Käynnistä sen jälkeen Sawtooth-sovellus Kubernetes-klusterissa.
 • Liitä seuraavaksi Sawtooth-kuorisäiliö.
 • Tämän jälkeen voit lähettää tapahtumia, tarkastella globaalia tilaa ja estää tietoja CLI-komentojen avulla.
 • Kun näet nämä, voit tutkia sahatavaran lokit.
 • Joka tapauksessa, kun olet valmis, voit pysäyttää verkon poistamalla Kubernetes-klusterin.

 

Edellytykset

Todellisuudessa tarvitset Minikuben ja kubectlin, jotka tukevat VM: n hypervisoria. Tässä tapauksessa voit käyttää VirtualBoxia.

 

Ubuntun käyttö

Tätä opetusohjelmaa varten Hyperledger Sawtooth -kehittäjän on noudatettava seuraavia vaiheita, kun olet määrittänyt solmun Ubuntu 18.04: n avulla.

 

 • Aloita luomalla käyttäjäavain.
 • Luo sen jälkeen juuriavain.
 • Luo seuraavaksi geneesilohko.
 • Kun olet valmis, sinun on käynnistettävä komponentit – tapahtumaprosessit, REST-sovellusliittymä, konsensusmoottori ja validator.
 • Tarkista seuraavaksi REST-sovellusliittymän tila.
 • Tämän jälkeen voit lähettää tapahtumia, tarkastella globaalia tilaa ja estää tietoja CLI-komentojen avulla.
 • Kun näet nämä, voit tutkia sahapuun lokit.
 • Kun olet valmis, sinun on pysäytettävä verkko ja palautettava kehitysympäristö.

 

Edellytykset

Tätä varten tarvitset vain Ubuntu 18.04 (Bionic). Enemmän, se ei toimi missään muussa vanhassa versiossa kuin tämä.

 

Hyperledger Sawothoth Tutorial: Advanced Guidelines

Verkon luominen useilla sahatavaran solmuilla

Tämä prosessi on tarkoitettu pääasiassa useiden solmujen asettamiseen ja verkkoverkon luomiseen. Siksi tässä asennuksessa näet Sawtoothin todelliset tulokset niin monilla solmuilla kuin haluat. Lisäksi se on loistava tapa testata sovelluksesi skaalautuvuuden luonnetta.

Samoin kuin yhden solmun Sawtooth-verkkoasetukset, tämä noudattaa myös kolmea tapaa – natiivi Ubuntu-asennus, Docker-kontit ja virtuaalikone, jossa on Kubernetes-klusteri.

Siksi tässä Hyperledger Sawtooth -oppaassa aloittelijoille annetaan vain perusohjeet.

 

Dockerin käyttäminen

Tämä prosessi auttaa pääsääntöisesti määrittämään viisi Sawtooth-solmua ja luomaan kehitysympäristön sovelluksellesi. Todellisuudessa jokainen solmu on itse asiassa joukko Docker-kontteja. Enemmän, jokainen solmu suorittaa validatorin ja muut Sawtoothin komponentit.

Pääasiassa heidän opetusohjelmassaan voit oppia:

 • Lataa Sawtoothin Docker Compose -tiedosto.
 • Käynnistä Sawtooth-verkko cockersompposen avulla.
 • Tarkista prosessin tila.
 • Määritä sallitut tapahtumatyypit.
 • Yhdistä sahanterän säiliöön. Sen jälkeen opi vahvistamaan verkon toiminnot.
 • Kun olet valmis, pysäytä verkko ja nollaa Docker-ympäristö.

 

Edellytykset

Tarvitset Docker Compose ja Docker Engine, jotta tämä ympäristö toimii.

Linux: Sinun on ladattava uusin Docker Composer and Docker Engine (v 1.2.5) -versio Linuxille.

Windows: Sinun on ladattava uusin Docker Composer and Docker Engine (v 1.2.5) -versio Windowsille.

macOS: Sinun on ladattava uusin Docker Composer and Docker Engine (v 1.2.5) -versio macOS: lle.

Satunnaisesti et nollannut Docker-ympäristöä yhden solmun verkolle, sinun on sitten suljettava se ja poistettava kaikki lokit ja tiedot.

 

Kubernetesin käyttö

Tämä on erittäin tärkeä osa tätä Hyperledger Sawoth -opetusohjelmaa aloittelijoille. Todellisuudessa tämä prosessi auttaa sinua pääsääntöisesti perustamaan viisi Sawtooth-solmua ja luomaan kehitysympäristön sovelluksellesi. Todellisuudessa jokainen solmu on itse asiassa Kubernetes-pod.

Enemmän, jokainen pod on kontti validatorille ja muille sahatavan komponenteille.

Lisäksi Hyperledger Sawtooth -oppaassa aloittelijoille voit oppia:

 • Asenna Minikube ja kubectl.
 • Käynnistä Minikube.
 • Lataa määritystiedostot.
 • Käynnistä sen jälkeen Sawtooth-sovellus Kubernetes-klusterissa.
 • Liitä seuraavaksi Sawtooth-kuorisäiliö.
 • Sen jälkeen varmista, että vahvistat verkkotoiminnot.
 • Kun näet nämä, määritä sallitut tapahtumatyypit
 • Joka tapauksessa, kun olet valmis, voit pysäyttää verkon poistamalla Kubernetes-klusterin.

 

Edellytykset

Tätä varten tarvitset Minikuben ja kubectlin, jotka tukevat VM: n hypervisoria. Tässä tapauksessa voit käyttää VirtualBoxia.

 

Ubuntun käyttö

Tämä on myös erittäin tärkeä osa tätä Hyperledger Sawoth -opetusohjelmaa aloittelijoille. Todellisuudessa tämä prosessi auttaa sinua luomaan kehitysympäristön Ubuntu-alustalle. Todellisuudessa jokainen isäntäjärjestelmä on itse asiassa solmu, joka käyttää validointia ja muita Sawtoothin komponentteja.

Pääasiassa heidän oppaassaan aloittelijoille, sinun on tehtävä seuraavat:

 • Asenna sahahammas
 • Aloita luomalla käyttäjä- ja vahvistusavaimet.
 • Luo seuraavaksi geneesilohko ja sisällytä tiettyjä konsensuksia, kuten PoET tai PBFT.
 • Kun olet valmis, sinun on aloitettava Sawtooth jokaisessa solmussa.
 • Sen jälkeen varmista, että vahvistat verkkotoiminnot.
 • Kun näet nämä, määritä sallitut tapahtumatyypit
 • Kun olet valmis, sinun on pysäytettävä verkko ja palautettava kehitysympäristö.

 

Edellytykset

Joka tapauksessa et nollannut Ubuntun ympäristöä yksisolmuverkolle, sinun on suljettava se ja poistettava kaikki lokit ja tiedot. Tai muuten verkkosi verkko ei käynnisty!

 

Sawtooth SDK: n käyttäminen

Täällä näet yhteenvedon kaikista tuetuista SD-tiedostoista Sawtoothissa. Näet tapahtumaprosessien, asiakkaan allekirjoittamisen ja valtion delta-ominaisuuksien vakauden, kypsyyden ja täydellisyyden.

Python JavaScript C++ Mennä Ruoste Nopea Java
Transaktioprosessori Saattaa loppuun? N / A
Vakaa API? N / A
Kypsyys 1 2 3 1 1 N / A 3
Asiakkaan allekirjoittaminen Saattaa loppuun?
Vakaa API?
Kypsyys 1 1 3 1 1 3 3
Osavaltion delta Saattaa loppuun? N / A
Vakaa API? N / A
Kypsyys 1 2 3 1 1 N / A 3

 

Tilaus tapahtumiin

No, kaikki lohkot on kiinnitetty lohkoketjuun, joten kuka tahansa kehittäjä voi tarvita tietoja sovellusten tietyistä tapahtumista. Siksi tarvitset tapahtumia välittääksesi nämä tiedot uudesta lohkosta tai uudesta haarukasta.

Mutta sinun on sisällytettävä sovelluskohtaiset tapahtumat. Todellisuudessa pääasiassa mukautetut tapahtumaperheet voivat varmistaa, että olet tilannut tiettyjä tapahtumia.

Kun sovelluksesi tilaa tiettyjä tapahtumia, voit tehdä seuraavat toimet –

 • Tilaa tietyt tapahtumat, jotka vaikuttavat sovellukseesi tai estoketjuun
 • Välittää asiakkaille tietoja tapahtuman suorittamisesta tallentamatta mitään tietoja tilaan
 • Tietojen keräämiseksi tapahtumia tietystä verkon kohdasta tilamuutoksista

Todellisuudessa sovelluksesi voi tallentaa tietoja tietyistä tapahtumista myöhempää käyttöä varten tai tapahtuma reagoi välittömästi.

 

Tärkeitä sahatavaran CLI-komentoja

On joitain tärkeitä Sawtooth CLI -komentoja, jotka sinun on opittava ennen kuin aloitat tämän alustan käytön. Selitän ne lyhyesti alla.

 • Saha-erä

Tämä on komento, jonka avulla voit nähdä verkon erät. Lisäksi voit lähettää erät validoijalle myös REST-sovellusliittymän avulla.

Huomautus: Erä on itse asiassa joukko tapahtumia, jotka ovat riippuvaisia ​​toisistaan ​​ja verkon muutosatomista.

 • Sahanterä

Todellisuudessa voit käyttää tätä komentoa nähdäksesi alustan lohkojen tiedot.

 • Saha-identiteetti

“Sawtooth-identiteetti” on komento, jonka avulla voit nähdä, mitä rooleja solmut pelaavat alustalla. Voit myös luoda uusia rooleja, määrittää uusia käytäntöjä ja niin edelleen.

 • Saha-ikäisensä

Todellisuudessa tämän komennon avulla voit nähdä tietyn vahvistusvertaisen osoitteen.

 • Saha-asetukset

Jos haluat tarkistaa ketjun asetusten arvon, voit käyttää komentoa “Sahanhampaiden asetukset”.

 • Sahamaisen tila

Todellisuudessa voit käyttää tätä komentoa nähdäksesi merkintöjen tiedot nykyisessä tilassa.

 • Sahaten tila

Voit käyttää tätä komentoa tarkastamaan validatorin tilaan liittyviä tietoja.

 • Sawtooth-kauppa

Jos haluat nähdä tapahtumien tiedot, voit käyttää tätä komentoa.

 • Saha-vahvistaja

Tämän komennon avulla voit helposti hallita validointilaitteiden käyttäytymistä.

 • sahatavara

“Sawadm” -komento on pääasiassa hallinnollisia rooleja varten. Enemmän, voit käyttää tätä luodaksesi vahvistusavaimen alustaa asennettaessa. Voit myös luoda geneesilohkon.

 • sahaverkko

Todellisuudessa voit käyttää tätä komentoa vuorovaikutuksessa verkon kaikkien solmujen kanssa.

 • saha

Tämä sopii pääasiassa asetusehdotuksiin. No, sahanterää käyttämällä voit itse tallentaa kaikki asetukset ketjuun. Joten tällä komennolla voit tarkastella, luoda ja äänestää ehdotuksia. Enemmän, voit kehittää asetusarvoja myös geneesilohkolle.

 • asetukset-tp

Todellisuudessa tämä komento tarjoaa sinulle metodologian asetustapahtumaprosessorissa määritystietojen tallentamiseksi ketjuun.

 

Hyperledger-saha hallitsee teollisuutta

Olemme saavuttaneet Hyperledger Sawtooth -opetusohjelmamme loppupisteen. Joka tapauksessa olen kerännyt kaikki tarvittavat tiedot, jotta pääset alkuun Hyperledger Sawtoothin kanssa. Saatat tarvita lisää apua opetusohjelmassa, joten suosittelen, että tutustut heidän viralliseen opetusohjelmaansa saadaksesi kuvaavamman lähestymistavan.

Halutessasi voit säilyttää tämän artikkelin Hyperledger Sawtooth -opetusohjelmana myös myöhempää opiskelua varten.

Lisäksi, jos etsit digitaalista blockchain-muutosta, suosittelen, että tutustut myös blockchain-kursseihimme.

Kurssimme ovat täynnä blockchain-muunnosohjeita, ja olen varma, että löydät nämä kurssit enemmän kuin hyödyllisiä. Joten, tarkista ne nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me