Mikä on Zilliqa (ZIL)? Blockchain Scalability Challengen ratkaiseminen

Blockchain-tekniikka rikkoo kaikkia rajoja vuosittain niin paljon, että jopa kriitikot joutuvat ottamaan takaisin negatiiviset lausuntonsa. Tällä uskomattomalla tekniikalla on kuitenkin vielä pitkä tie kuljettavana.

Suurin virhe, joka on pitänyt heitä hihnassa, on skaalautuvuus. Monet kehittäjät ehdottivat loistavaa ratkaisua, mutta kukaan heistä ei voinut katkaista ketjua.

Koska blockchain-tekniikka on tulossa yhä suositummaksi nykyään, myös tapahtumien määrä kasvaa. Teknologia kasvaa räjähdysmäisesti. Tämän seurauksena transaktioprosentti hidastuu rajusti. Miksi?

No, se johtuu siitä, että estoketjuilla on tietty määrä tapahtumia, joita ne voivat käsitellä ilman ongelmia. Joten jos lisäät lisää solmuja koko verkkoon, prosessi heikkenee. Siksi se ei pysty ylläpitämään tarkkaa määrää, joka tarvitaan nopeammille tapahtumille.

Joten jos blockchain-tekniikka haluaa mullistaa maailman, sen on päästävä eroon tai ainakin minimoitava tämä haitallinen vaikutus. Täällä Zilliqa (ZIL) tulee pelaamaan.

Joten mikä on Zilliqa (ZIL) ja miten se pystyy ratkaisemaan tämän massiivisen ongelman?

Zilliqa esittelee uuden tekniikan hyödyntämällä verkon sirpoutumista. Tämä lisää merkittävästi tapahtumien määrää sekunnissa ja ratkaisee näin skaalautuvuuskysymyksen.

Haluatko tietää enemmän? Katsotaanpa, mikä on Zilliqa (ZIL) ja tämä uusi käyttöön otettu menetelmä nyt?

Mikä on Zilliqa (ZIL): syvällinen katsaus ytimeen

Zilliqa on julkinen estoketju ja myös kryptovaluutta. Kehittäjät suunnittelivat sen erityisesti sirpaleiden toteuttamiseksi, mikä sallii lineaarisen skaalauksen, vaikka lohkoketju kasvaa jatkuvasti.

Tänään skaalautuvuus on edelleen ongelma, jota blockchain ei pysty käsittelemään. Blockchain-tekniikka ei pysty käsittelemään kaikkia tapahtumia kerralla, ja siksi maksut nousevat rajusti.

Bitcoin ja Ethereum kuuluvat tähän samaan luokkaan. Vaikka Ethereum esitteli älykkäät sopimukset, silti se on nopeasti jäljessä skaalautuvuusongelmien takia.

Zilliqa Blockchain

Kuvahyvitykset: ZILLIQA

Zilliqa esittelee loistavan menetelmän, jossa lohkoketjuverkko voi sopia tapahtumista. Sirpalointiprotokolla sopii täydellisesti järjestelmän kokoon.

Jos ajattelen teorioita, Zilliqan voimalla ei ole rajoituksia. Eli et voi ennustaa kuinka monta tapahtumaa se voi käsitellä sekunnissa. Jos harkitsen käytännön keinoja, minun on sanottava, että solmujen lukumäärän perusteella se voi nousta satoihin tuhansiin sekunnissa!

Se on valtava määrä!

Jos Zilliqa pystyy todella tarjoamaan näin paljon tukea, kaikki nuo suuret nimet ”Bitcoin”, ”Ethereum” ovat ehdottomasti ohi.

Siksi monet kehittäjät ovat niin innokkaita tietämään, mikä on Zilliqa (ZIL) ja heidän uudesta sirpalointimenetelmästään.

Jos he haluavat kuitenkin tehdä älykkäitä sopimuksia myös Ethereumin tavoin, se olisi haaste. Tässä aloittelijan oppaassa, mikä on Zilliqa (ZIL), tutkin lisää aiheesta, jotta voin selvittää sen edelleen.

Joten jatka lukemista!

Mikä on Zilliqan historia?

Zilliqa on yksi harvoista kryptovaluutoista, joilla menee hyvin, kun taas toiset menettävät arvonsa voimakkaasti. Alusta on hämmentävä ja yksi harvoista, joka takaa lupaavan tulevaisuuden kokonaan.

ICO julkaistiin alun perin vuoden 2017 lopulla, ja se on edelleen markkinoilla markkinoilla, ja Q1 on hyvä verrattuna muihin kolikoihin.

Miksi?

Vastaus on yksinkertainen. Se johtuu yksinomaan protokollien ainutlaatuisesta luonteesta. Rahoitusalat tarvitsevat vauhtia, koska ne ovat hitaasti jäljessä. Tällöin Zilliqa käyttää etuaan heidän puolellaan. Zilliqa lisää vähitellen asemaansa markkinoilla ja on nousussa poistamalla skaalautuvuuskysymyksen.

Ensisijainen tiimi ehdotti tätä teoriaa paperille, vuonna 2015. Sen jälkeen tiimi kehittää ja hienosäätää edelleen projektia. Se on vasta äskettäin; se pystyy näyttämään paperin todellisen palautteen käytännön elämässä.

Tiimi käsittelee vahvaa akateemista taustaa. Ryhmässä 3 heistä on valmistunut arvostetulta NUS: lta (Singaporen kansallinen yliopisto). Myöhemmin se perustettiin nimellä Zilliqa (ZIL).

Skaalautuvuusongelma

Jos olet vasta aloittelija, et ehkä tiedä skaalautuvuusongelman koko laajuudesta. Anna minun selvittää se ensin. Blockchainilla on taipumus periä ongelma ajan myötä. Jos lisäät lisää solmuja verkkoon, sopimuksen tekeminen on vaikeampi.

Haluan tehdä sen selväksi esimerkillä.

Ajattele solmuja ihmisinä. Jos kuulut pieneen ryhmään ihmisiä tai ystäviä, eikö päätöksen tekeminen olisi helpompaa? Tulos ei ehkä ole aina puolellasi, mutta voit nähdä, miten muut ajattelevat.

Lisätään määrä vähintään 20 ihmiseen. Voit sopia äänestysmenetelmällä, mutta sinun on vaikeampi laskea heidät tai edes tietää, tuntevatko he aidosti vai eivät.

Jos nostamme tämän määrän tuhansiksi tai jopa miljooniksi, ajatelkaapa, kuinka monimutkaisesta tilanteesta tulisi. Sinun on strategisoitava ja lisättävä monimutkaisuutta koko järjestelmään, mikä vie paljon aikaa.

Viime kädessä on yhä vaikeampi tehdä päätös rajoitetun ajan kuluessa. Tämä ongelma on niin kutsuttu skaalautuvuuskysymys. En sano, että tämä esimerkki on ihanteellinen ottelu, mutta ytimen ymmärrät?

Joten, kun solmujen määrä kasvaa, nopeus tai aika laskee. Ne ovat käytännössä yhteydessä toisiinsa.

Jotkut kehittäjät ehdottivat ensin lohkon koon lisäämistä. Tämä teoria voisi minimoida sen hieman. Se ei kuitenkaan voi ratkaista ongelmaa.

Jos haluat korjata ongelman, joudut muuttamaan järjestelmän kokonaisarkkitehtuuria.

Mikä on Zilliqa’s Scalability Answer?

Zilliqa esittelee menetelmän, jossa enemmän tapahtumien skannausta on mahdollista, vaikka lisäät solmuja verkkoon.

He ehdottivat uutta hybridiprotokollaa, jonka avulla verkon ulostulo kasvaa 600 solmun välein. Siksi heidän täytyi kuvitella järjestelmä tyhjästä! Se on silti kaikki teoreettista muuten.

Asiakirjassa Zilliqa osoitti, kuinka se jakaa työn jokaisen uuden 600 solmun kanssa. Käytännössä saattaa olla ongelmia, jos verkko muuttuu liian suureksi, kuten miljoonalle solmulle. Olemme kuitenkin kaukana miljoonan solmun saavuttamisesta.

Tästä päivästä lähtien bitcoinilla on jonkin verran 11 000 solmua ja Ethereumilla 25 000 solmua, mikä on enemmän kuin tarpeeksi.

He voivat käsitellä vain 3-15 tapahtumaa sekunnissa. Testaamalla Zilliqan kykyä yksityisellä testnetillä päätellään, että se voi suorittaa 1218 sekunnissa vain 1800 solmun kanssa!

Ethereum myös minimoi tämän ongelman. Mutta vain muutamalla solmulla se voi voittaa Ethereumin ilman mitään ongelmia! Puhu voimasta, oikea?

Katsotaanpa lisää tästä muistiinpanosta tässä ”mikä on Zilliqa (ZIL)” -oppaassa.

Zilliqan sirpalemenetelmä

Kuten olen jo maininnut, he käyttävät sirpamenetelmää ongelman ratkaisemiseksi. Katsotaan siis, mistä on kyse.

Sirpoutuminen on prosessi, jossa kaivosolmujen määrä sukeletaan erityisiin 600 solmun ryhmiin. Näitä ryhmiä kutsutaan sirpaleiksi.

Verkon sirpalointi

Kuvahyvitykset: ZILLIQA

Esimerkiksi, jos verkossa on 1800 solmua, se jaetaan kolmeen sirpaleeseen, joissa kukin ryhmä saa 600 solmua. Joten vaikka useampi solmu liittyisi verkkoon, se jaetaan automaattisesti sirpaleiden luomiseksi.

Jokainen näistä sirpaleista käsittelee pienen osan tapahtumista. Joten jos meillä on kymmenen sirpaleita, kaikki käsittelevät 1/10 tapahtumasta. Siksi mitä enemmän sirpaleita saat, työmäärä jakautuu koko verkon kesken. Tämä prosessi varmistaa järjestelmän yleisen vakauden.

Jokainen sirpale käsittelee tapahtuman rinnakkain mikrolohkossa. Rinnakkaisprosessiajan, joka tunnetaan myös nimellä DS-aikakausi, jälkeen nämä mikrolohkot yhdistyvät ja muodostavat koko lohkon.

Easy Peasy, oikea?

Kaikkien sirpaleiden hallinta

Kun he ovat DS-aikakaudella, jokaisesta sirpaleesta valitaan jotkut solmut ohjaamaan niitä. Joten he ryhmitellään hallintokomiteaksi nimeltä DS-komitea, jossa he ohjaavat prosessia.

He jakavat solmut sirpaleiksi ja osoittavat siruille prosessin, jota hallitaan. Päätyttyä DS-komitea vastaa mikrolohkojen kokoamisesta ja koko lohkon luomisesta sen jälkeen.

Sopimukseen pääseminen: BFT + PoW

Zilliqa harjoittaa erityistä hybridikonsensusprotokollaa. Kun olet aloittanut kaivostoiminnan, sinun on näytettävä tai suoritettava tietty työ, joka vaaditaan työn todistamiseen. PoW varmistaa myös, että vain yksi kone tai tietokone voi käyttää yhtä solmua. Tällä tavalla Zilliqa muodostaa henkilöllisyysprotokollat.

Solmut netwrokissa

Kuvahyvitykset: ZILLIQA

Joten kukaan ei voi käyttää useita identiteettejä yhdellä koneella ja varmistaa myös vakaan maan.

Todistettuaan henkilöllisyytensä DS-komitea osoittaa sen tietylle sirulle. Sirpale käyttää käytännön Bysantin vikatoleranssialgoritmia. Tämä on yksi suurista konsensusalgoritmeista.

Sen avulla solmut voivat sopia minilohkoista. No, suurin osa heistä ainakin. Kun sirpale on vahvistanut lohkon, kukaan ei voi viitata siihen. Haaroittamista ei tarvita tälle menetelmälle.

NEO näyttää osoittavan samanlaista BFT-protokollaa päästäkseen sopimukseen. Zilliqa kuitenkin parantaa prosessia.

Zilliqa-hintaennusteet ja tila

Tällä hetkellä Zilliqa hallitsee markkinoita. Mukaan KolikkoMarketCap, hinta vaihtelee nyt 0,19008 – 0,065601 dollaria, mikä on 3,07% enemmän kuin viime viikolla.

coinmarketcap Zilliqa kartoittaa

Kuvahyvitykset: CoinMarketCap

Alkuperäiseen ICO-koroon verrattuna hinta nousi 7,03%. Zilliqa on nyt 25. sijalla 1596 kryptovaluutan joukossa, mikä on poikkeuksellisen hienoa muutamassa kuukaudessa! Se on ollut vasta kuusi kuukautta, mutta silti markkinat kasvoivat huomattavaksi summaksi.

Nyt sillä on 496 983 155 USD USD CoinMarketCapin mukaan. Zilliqan kiertävä tarjonta on nyt 7575893444 ZIL ja sen kokonaismäärä on 12 60000000 ZIL.

Zilliqa-markkinat kasvavat ja näyttävät kasvavan edelleen. Määrä kasvaa joka viikko, ja se on 30% enemmän edelliseen viikkoon verrattuna. Monien johtavien Zilliqa-arvostelujen mukaan nyt on vain ajan kysymys, missä se ylittää miljardin rajan ja pääsee pro-liigaan. Tätä artikkelia ei ole tarkoitettu tarjoamaan sijoitusneuvoja. Tee oma tutkimus!

Zilliqa Mining: Onko mahdollista?

Itse asiassa voit kaivaa Zilliqan. Kaivostyöläiset voivat muodostaa yhteyden verkkoon ja kaivaa sen, ja heidät palkitaan vastaavasti. Voit ilmoittautua kaivosmieheksi ja täyttää sitten vaatimukset kaivostoiminnan aloittamiseksi.

Tarpeetonta sanoa, että voit käyttää vain yhtä konetta yhden solmun tunnistamiseen. Kun olet kirjautunut verkkoon, solmuasi käsitellään sirpaleena määrittelemistä varten.

Kuinka ostaa Zilliqa (ZIL): rahakkeet ja Zilliqa-uutiset

Zilliqa ei vain tarjoa minun, mutta voit myös ostaa sen suoraan heidän token release -tapahtumistaan. Se on samanlainen kuin muut hajautetut sovellukset, kuten NEO ja Ethereum. Voit käyttää ZIL-tunnuksia kaivostoimintaan tai jopa maksuna tapahtumista.

ZIL on kuitenkin ERC-20-tunnus, joka perustuu Ethereumiin. Voit siis tallentaa sen Ethereumin tukemiin lompakkoihin. Julkinen pää on vielä käynnistämättä, minkä jälkeen rahakkeet vaihdetaan alkuperäisten kanssa.

Aluksi Zilliqa keräsi 12 miljoonan dollarin arvoisen Ethereumin joukkoesittelyyn vuonna 2017; nyt pääoma on 20 miljoonaa dollaria.

Zilliqa on saatavilla kaupankäynnin kohteena useissa suosikkipörsseissä, ja se on edennyt pitkälle. Mikä on Zilliqa (ZIL) -ympäristöä kohtaan, monet suositut pörssit, kuten Binance, tarjoavat nyt Zilliqaa.

Löydät sen sivustoilta Huobi, Upbit, Bithumb, KuCoin, Koinex, GOPAX, Tutka Relay jne. Se on saatavana myös Kyber Network, Gate.io, Bitbns, OKEx, Hotbit, IDEX, EtherDelta ja monissa muissa..

Et kuitenkaan voi ostaa suoraan Zilliqaa fiat-valuutallasi. Voit vaihtaa bitcoinin tai Ethereumin ZIL: iin näistä vaihdoista saadaksesi kätesi niihin.

Heidän kilpailunsa markkinoilla

Lohkoketjut alustalla ovat mielettömän kuumia juuri nyt. Joten Zilliqa on markkinoilla kovan kilpailun alla. Jotkut suurimmat imperiumit, kuten NEO, Ethereum, EOS, kilpailevat suoraan sen kanssa.

Zilliqa on kuitenkin suhteellisen paljon parempi kuin Ethereum. Ainoa mitä siitä puuttuu, on projekti, joka käynnistetään pysyvästi ja täysin muihin verrattuna. Muut kilpailut ovat pelissä pitkään, joten Zilliqalla ei ole kokemusta ja aikaa.

Skaalautuvuus perustuu teoriaan ja pieneen käytännön kokeen tasoon. Kukaan ei todellakaan tiedä, miten se toimisi todellisessa tilanteessa. Mutta jos se pystyy tuottamaan jopa murto-osan väitteistään, Zilliqa ottaa väistämättä alan haltuunsa muutaman kuukauden kuluessa.

Loppukortti,

Skaalautuvuus on erittäin tärkeää blockchain-tekniikan suhteen. Jos kukaan ei voi päästä eroon tai minimoida sitä suuressa määrin, asiat eivät ehkä toimi tällä vaikuttavalla tekniikalla.

Olen melko varma, että tiedät jo “mikä on Zilliqa (ZIL)” ja kuinka se voi päästä eroon skaalautuvuusongelmasta.

Zilliqa on nyt kaikkien toivo. Teoriassa se voi nostaa transaktiokursseja rajusti. Joten, jos se voi tarjota ydinmyynnin, se voi mennä pitkälle.

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvontaa, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me