Basic Attention Token: Täydellinen opas

Entä jos sanoisin teille, että on olemassa tapa melkein poistaa kaikki digitaaliset huijaukset ja petokset? Lisäksi – tämä ei ole tulevaisuuden asia eikä “koskaan” maa. Ei, puhun jostakin sellaisesta, johon sinä ja minä kaltaiset ihmiset pääsemme helposti ja joka on helposti toteutettavissa. Puhun Basic Attention Token.

Jotkut, kuultuaan tämän tunnuksen ominaisuuksista, kirjoittavat sen välittömästi jonkinlaisen huijauksen tai huijauksen muotoon. Et kuitenkaan voinut syyttää heitä.

kolmannen osapuolen poissaolo käyttäjien välisessä kolmitieyhteydessä mainostajat ja kustantajat kuulostavat fantasialta. Mutta voit olla varma – kun olet lukenut tämän oppaan, huomaat tämän ei ole vain mahdollista – se on jo olemassa! Ja rehellisesti, sen lähtökohta on melko yksinkertainen!

Huomautus: Parhaan käytettävissä olevan tekniikan voi ostaa Binancesta – yhdestä luotettavimmista kryptovaluutanvaihtofoorumeista. On myös tärkeää tallentaa kolikot luotettaviin krypto-lompakkoihin, kuten Ledger tai Trezor.

Tässä oppaassa kerron sinulle kaiken BAT – mikä se on, miten se luotiin, mihin sitä käytetään ja niin edelleen. Joten hyppäämme eteenpäin ilman lisäsyöttöä!

Etsitkö turvallisinta paikkaa ostaa BTC? Olen kerännyt alla olevat parhaiten arvioidut salausvaihdot, jotka hyväksyttiin turvallisimmiksi alustoiksi BTC: n ostamiseen, joten katsokaa.

Palveluntarjoajan Visa / Mastercard Saatavilla oleva salaus Tuloksemme Coinbase-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 lisää

9.8 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Binance-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 lisää

9.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Coinmama-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 lisää

9.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Kraken-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + 37 lisää

9.1 Lue arvostelu Vieraile sivustolla eToro-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 lisää

8.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla KuCoin-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 lisää

8.5 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Gemini Exchange -katsaus JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 lisää

8.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Suosituin 729 arvostelua 9.8 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu Editor’s Choice 1279 arvostelua 9.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 816 arvostelua 9.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 1174 arvostelua 9.1 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 453 arvostelua 8.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 563 arvostelua 8.5 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 603 arvostelua 8.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu

Plussat

 • Erilaisia ​​käyttötapoja
 • Sallii kaatumisen
 • Kasvava käyttäjäjoukko jatkuvasti
 • Hajautettu

Haittoja

 • Ei suosituin
 • Adoptiokysymykset

Mikä on Basic Attention Token?

BAT tarkoittaa “Basic Attention Token”. BAT on (ensinnäkin) a apuohjelman tunnus ja mainosvaihto-ohjelma integroitu Brave-verkkoselaimeen. Sen hajautettu, avoin lähdekoodi ja perustuu Ethereum estoketju. Nämä ominaisuudet tekevät siitä ainutlaatuisen. BAT: n kanssa työskentelevän tiimin nykyiset tavoitteet on laajentaa sitä muihin suosituimpiin, valtavirran verkkoselaimiin.

BAT-historia

BAT on luonut tietty henkilö Brendan Eich ja sitten kehitti edelleen Brave Software. Tästä huolimatta on syytä mainita, että nämä kaksi hanketta ovat erillisiä teoksia.

Tunnuksen koko käsite on, että se pyrkii poistaa (tai pikemminkin kiertää) petokset tai välittäjät, jotka liittyvät perinteisiin digitaalisen mainonnan menetelmiin.

Basic Attention Token: Täydellinen opas

luoja perustunnuksen perustunnuksella oli selkeä visio auttaa asiakkaita, mainostajat ja käyttäjät. Hän korosti tavoitetta välttää epämukavuutta verkon käytön aikana. Lopulta hän päätti luoda ekosysteemin juhlallisen tarkoituksen saavuttaa juuri tämä.

Jonkin ajan kuluttua BAT-tunnusten luomisesta ja jakamisesta, jotkut tiettyjä elementtejä BAT: n osa integroitiin tiettyyn verkkoselaimeen – Rohkea selain, tarkalleen. Kehittäjät suunnittelivat nämä elementit sopiviksi Brave Payment -ohjelmaan. Siihen asti se käytti Bitcoinia liiketoimien päävaluuttana.

Vaikka BAT-tunnuksia käytetään yleisimmin ja ne liittyvät Brave-verkkoselaimeen, se ei rajoitu siihen. BAT voidaan toteuttaa myös muissa selaimissa.

Kuinka “BAT” toimii?

Käyttäjät, kustantajat ja mainostajat tulevat yleensä Brave-verkkoselaimeen pitäen mielessä yksinäiset ajatukset Basic Attention Tokenista. Tämä verkkoselain muuttuu eristetty ekosysteemi eräänlainen.

Kustantajat julkaisevat luomansa sisällön. Mainostajat tulevat sitten kustantajien luo ja tarjoavat heille tietyn määrän parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa. Ne päättää tästä summasta mitatun käyttäjän huomion mukaan.

Käyttäjät saavat puolestaan ​​joitain parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa osallistumiseen. Heillä on nyt kaksi vaihtoehtoa: he voivat joko lahjoittaa nämä BAT-tunnukset julkaisijalle tai käyttää heidät alustalle.

Basic Attention Token: Täydellinen opas

Tärkein ajatus on tässä hyvin yksinkertainen: tunnukset pitävät kaikki käyttäjätiedot turvallinen ja yksityinen, tarjoten samalla tarkempia, räätälöityjä mainoksia. Ja tämä tapahtuu vain asioiden käyttäjäpuolelta!

Kustantajat hyötyvät Perushuomiot koska he kokevat huomattavasti vähemmän petoksia samalla kun maksimoivat palkkamahdollisuutensa prosessissa. Mainostajat puolestaan ​​saavat paljon parempia ja tarkempia raportteja lisäksi lisääntynyt suorituskyky.

BAT ICO

BAT ICO (Alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen) tapahtui takaisin 31. toukokuuta 2017. Uhri oli ERC-20 tunnus.

Oliko se menestys?

Tunnus nousi alle 30 sekunnissa noin 35 miljoonaa dollaria.

Joten kyllä, mielestäni on turvallista sanoa, että BAT ICO oli todellakin suuri menestys teloituksen aikana.

Tämän summan lisäksi BAT-merkkihanke (yhdessä sen kehittäjien kanssa) sai 7 miljoonaa dollaria investointina erilaisilta pääomasijoitusyhtiöiltä.

koko summaERC-20 rahakkeet olivat 1,5 miljardia BAT-tunnukset. Kolmasosa tästä summasta palasi lopulta kehittäjätiimille. Tämä on järkevää, koska he ovat tiimin kehittänyt tunnuksen.

Tiimi käyttää säilytettyä määrää Basic Attention Token -alustan jatkokehitykseen. Lisäksi tavoitteena on lisätä ja motivoida käyttäjien jatkuvaa kasvua.

BAT-käyttäjien kasvu

ICO: n päättymisen jälkeen seuraava iso askel oli ratkaista käyttäjien kasvuongelma.

BAT-tunnuksen takana projekti luovutti (no, ehkä ‘jaettu’ olisi parempi termi käyttää tässä) 300 tuhatta rahaketta vuoden 2017 lopussa. Nämä tunnukset annettiin pääasiassa uusille rekisteröidyille käyttäjille. Sen jälkeen yritys järjesti lahjoja, viiteohjelmia jne.

Taaksepäin katsottuna nämä liikeyritykset olivat suuri menestys. Uusi käyttäjäjoukko laajeni nopeasti ja nyt käyttäjät tulevat jopa ilman minkäänlaista taloudellista motiivia – he tekevät sen puhtaasta kiinnostuksesta ja innostuksesta Basic Attention Tokenille.

BAT-lompakko

BAT-lompakot ovat melko tarkkoja – niitä kutsutaan Brave-lompakkoiksi ja niitä isännöidään Brave-verkkoselaimessa. Näiden lompakoiden päätarkoitukset ovat pidä BAT-tunnuksiasi ja suorittaa muita erilaisia ​​tapahtumia.

Voit luoda tällaisen lompakon ensin, avaa Brave-selain ja siirry Asetukset-ikkunaan. Toinen tapa tehdä tämä on kirjoittaa about: preferences osoiteriville.

Basic Attention Token: Täydellinen opas

Sen jälkeen sinun on vaihdettava maksut päälle. Tämä voidaan tehdä valitsemalla rohkeat maksut vaihtoehto vasemmasta paneelista. Saattaa kestää muutaman minuutin, mutta se on se – sinulla on virallisesti Brave-lompakko!

Jos sinulla on jo jonkinlainen kryptovaluutta hallussasi, voit lisätä sen helposti (nyt olemassa olevaan) Basic Attention Token -lompakko. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi valuutan tyyppi lisätä, kopio sen osoite ja aloittaa liiketoimesta. Muutama ylimääräinen minuutti saattaa kulua ja sitten – voila! – sinulla on nyt varoja Brave-lompakossa.

BAT-tunnukset perustuvat Ethereum-verkostoon. Se tarkoittaa, että ETH liiketoimia yleensä nopeammin, varsinkin verrattuna muihin kryptovaluuttoihin.

Voit myös lisätä nämä tunnukset kohteeseen muut kryptovaluutta-lompakot, yhdellä ehdolla – näiden lompakoiden on tuettava Ethereum-pohjaisia ​​tapahtumia. Ja kuitenkin, kun ne asetetaan yhdessä Brave-lompakon kanssa, ne laskevat vertailuun.

Kehittäjät suunnittelivat nämä lompakot nimenomaan Basic Attention Tokensille, mikä tekee koko koetuksesta * paljon nopeammin ja helpommin.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

BAT: hinta ja markkina-asema

Tämän oppaan kirjoittamisen jälkeen BAT-tunnus istuu mukavasti sijoitus 45 markkinoilla, mukaan coindesk.com.

Basic Attention Token: Täydellinen opas

BAT-tunnuksen nykyinen hinta on 0,42 dollaria. Yllä olevasta kaaviosta voimme nähdä, että tunniste kasvaa nopeasti tämän vuoden alusta. On selvää, että rahakkeen hinta nousee ja laskee jatkuvasti. Se kokee kuitenkin tällä hetkellä eniten nopea kasvu.

Miksi BAT?

Kuten olen maininnut edellisissä luvuissa, BAT-tunnuksella on monenlaisia ​​käyttötapoja, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan kaikenlaisille käyttäjille. Haluaisin nyt antaa sinulle yksinkertaisia ​​esimerkkejä siitä, miksi tietyt ihmisryhmät haluavat käyttää BAT-tunnuksia.

 • Mainostajat: Mainostajia kannustetaan integroimaan Basic Attention Tokenit mainosluetteloonsa. Näin tehdessään heille myönnetään a ainutlaatuinen kyky vastaanottaa hyvin spesifisiä tietoja ja muut erilaiset analyysit. BAT-tunniste käyttää monia erilaisia ​​työkaluja (ts. Huomionmittausjärjestelmiä, koneoppimiseen perustuvia algoritmeja jne.) Poimimaan mahdollisimman paljon selkeitä ja tarkkoja tietoja. Tämä antaa mainostajille ainutlaatuisen mahdollisuuden vastaan ​​objektiivista tietoa heidän mainostensa kehityksestä. Tämä puolestaan ​​antaa heidän luoda enemmän henkilökohtainen, käyttäjäystävällisiä mainoksia tulevaisuudessa.
 • Käyttäjät: Kun he käyttävät Brave-verkkoselainta ja ovat vuorovaikutuksessa BAT-tunnusten kanssa, käyttäjät osallistuvat “anna-vastaanottaa” -tyyppiseen skenaarioon. Kun käyttäjä tarkastelee mainoksia, hän saa tietyn määrän BAT-rahakkeita korvaukseksi ajastaan. Sitten hän puolestaan ​​voi valita, mitä haluaa tehdä näillä rahakkeilla. Jotkut käyttäjät voivat halutessaan käyttää näitä rahakkeita (maksuvälineenä) monenlaisissa palveluissa. Toiset saattavat lahjoittaa ne heti takaisin kustantajalle.
 • Kustantaja: Kustantaja on korvausta molemmat mainostajat ja käyttäjille. Tämä luo valtavan kannustimen laajentaa edelleen julkaisualustoja erityyppisille mainostajille. Kustantajat saavat myös palautetta käyttäjiltä, ​​mikä antaa heille mahdollisuuden valitse mainokset käsin (ja jopa mainostajat), joita he haluavat näyttää ja työskennellä. Jotkut enemmän tunnettuja kustantajia jotka toimivat ja hyväksyvät Perushuomiot muun muassa Washington Post, Vimeo, Vice.

Lisäksi on mainittava, että BAT-kolikoiden saaminen Binancelle on erittäin yksinkertaista. Varmista vain, että pidät niitä turvallisessa kryptovaluutta-lompakossa, kuten Ledger Nano S ja Trezor.

Turvallisuus ja kaataminen

Kauneus tällaisessa kolmitiejärjestelmässä on yksinkertaisuus edellä mainituista toimista. BAT-tunnukset tallentavat kaikki kerätyt tiedot paikallisesti. Kolmannet osapuolet eivät voi osallistua näihin prosesseihin (ei tapahtumiin eikä tietojen analyyseihin). Joten mitä tämä tarkoittaa?

A BAT-tyyppi ekosysteemin käyttö eliminoi melkein kaiken mahdollisen petoksen tai huijauksen. Tämä on valtava tekijä käsiteltäessä verkkokauppapaikkoja.

Käyttäjät, mainostajat ja kustantajat ovat turvassa pahassa tarkoituksessa. Kukaan ei voi huijaus ja varastaminen niiden varat ja varat.

Toinen hämmästyttävä perushyödyke on se sallii kaatamisen. Tämä vaihtoehto toimii samalla tavalla kuin Patreon – voit yksinkertaisesti kaataa suosikkisisällöntuottajat (YouTuberit, bloggaajat, Twitch-striimarit jne.) Milloin tahansa.

Se eliminoi kolmannen osapuolen osallistumisen (tässä tapauksessa se olisi sivusto, kuten Patreon). Tällöin BAT-kaataminen maksimoi sisällöntuottajan saaman vihjeen määrän. Ihmiset vihjailevat mainittujen tunnusten muodossa – tällä tavalla BAT-tunnuksen kehittäminen ja evoluutio nopeutuu entisestään.

BAT: Yhteenveto

Brendan Eich loi Basic Attention Tokenin ihailtavalla tarkoituksella minimointi ja poistaminen huomattavia määriä verkkopetoksia, huijauksia ja pahaa tarkoitusta. Nämä ongelmat olivat – ja ovat edelleen – merkityksellisiä digitaalisen markkinoinnin yhteisöille. Luoja ja kehittäjät tarjosivat BAT: n yhtenä mahdollisista ratkaisuista.

On kuitenkin syytä korostaa, että ratkaisuna BAT on edennyt pitkälle. Se alkoi mielenkiintoisella konseptilla, lyijyn kehittämisellä, voimien yhdistämisellä Brave Software -tiimin kanssa.

Ajan myötä prosessi johti alkuperäinen BAT ICO, integrointi Brave-verkkoselaimeen, BAT-lompakon luominen. Mikä tärkeintä, se on johtanut jatkuvasti kasvavaan käyttäjäjoukkoon.

Basic Attention -tunnus: BAT-ominaisuudet.

yleinen liikkuvuus BAT-salausvaluutan ansiosta se voi jatkuvasti laajentua ja kehittää edelleen. BAT-tiimi (jossa BAT: n luoja on itse projektin liikkeellepaneva voima) työskentelee kovasti maksimoidakseen tunnuksen käytön. He pyrkivät nostamaan sitä markkina-asemaan ja asettamaan sen yhä laajemmalle saataville.

Kanssa hyvä surf-to-surf-liiketoimintamalli myymälänä toimiva Basic Attention Token on jo varmistanut asemansa hämmästyttävänä työkalu digitaaliseen markkinointiin ja vuorovaikutukseen. On mielenkiintoista nähdä, mitä tulevaisuus sille tuo.

Vertaa Basic Attention Token rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Basic Attention Token rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

BAT: Päätelmä

Ajan myötä BAT: n kaltaisia ​​työkaluja tarvitaan yhä enemmän. Kaikki mitä tarjoaa parantaa ja edistää turvallisuutta on ratkaisevan tärkeää digitaalisen markkinoinnin hyvinvoinnin kannalta.

Nykyään on melko vaikeaa korostaa, kuinka tärkeä tällainen järjestelmä on. Ihmiset kärsivät huijareista ja hakkereista joka päivä. BAT-tunnuksen kaltainen työkalu on todellinen messias digitaalisen valuutan kaupankäynnille ja verkkokaupoille.

Tässä on vaiheet, joita sinun on noudatettava saadaksesi BAT-tunnuksia:

 1. Hanki luotettava BAT-lompakko (Ledger Nano S tai Trezor).
 2. Määritä tili.
 3. Etsi BAT-osoitteesi.
 4. Rekisteröidy Binance.
 5. Osta BAT-tunnuksia fiat-valuutoilla.
 6. Siirrä osa tai kaikki omaisuutesi Ledger Nano S- tai Trezor-lompakkoon.

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me