Binance-arvostelu

Kuten kryptovaluutta kasvaa suosiotaan, yhä useammat pörssit luodaan eri kryptovaluuttojen ostamista, kauppaa ja myyntiä varten. Tämän vuoksi on yhä vaikeampaa päättää, mitä vaihtoa käytät.

Jotkut on tarkoitettu aloittelijoille, kun taas toiset ovat parempia edistyneempi kauppiaille. Joten on tärkeää tietää, mikä vaihto sopii sinulle!

Tämä Binance tarkastelu antaa sinulle täydellisen yleiskuvan Binance-pörssistä. Kun olet lukenut tämän, sinulla on hyvä käsitys siitä, onko se oikea valinta sinulle.

Ensinnäkin annamme sinulle taustatietoja Binancesta ja miten siitä on tullut yksi suosituimmista kryptovaluuttakaupoista. Selitämme sitten joitain etuja Binancen käytöstä sekä joitain haittoja.

Siellä on myös vaiheittainen opas siitä, miten tallettaa, käydä kauppaa ja nosta kolikoita, yhdessä hyödyllisten kuvien kanssa. Binance-tarkistuksen lopussa sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit aloittaa kaupankäynnin pörssissä itse.

Mitä odotat? Mennään ja löydetään lisää Binancesta!

Plussat

  • Erittäin tunnettu salauksenvaihtofoorumi
  • Yli 100 erilaista kryptovaluuttaa, jotka ovat kaupan käytettävissä
  • Kaksivaiheinen todennus

Haittoja

  • Saattaa olla hieman vaikeaa aloittelijoille salauksen harrastajille

Binance Review: Mikä on Binance?

Binance on pörssi, joka isännöi salaus salaukseksi -kauppaa. Se tarkoittaa, että he eivät hyväksy reaalimaailman rahaa, kuten Yhdysvaltain dollareita (USD) tai euroja (EUR). Pörssi perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja se sijaitsi alun perin Kiinassa. Kuitenkin, kuten kryptovaluutta lait ovat hyvin tiukkoja Kiinassa, vaihto on sittemmin muuttanut Japaniin, maahan, joka rakastaa digitaalista valuuttaa!

Binancen luonut mies on nimeltään Changpeng Zao, mutta hänet tunnetaan hyvin nimellä CZ. Mielenkiintoista on, että CZ rakensi joitain kaupankäyntijärjestelmiä, joita käytetään Tokion pörssissä. Luulen, että hän käytti tätä kokemusta auttaakseen tekemään Binancesta nykyisen!

Ennen kuin Binance avasi pörssinsä, he keräsivät rahaa ensimmäinen kolikoiden tarjoaminen (ICO). Tämä on hyvin samanlainen kuin joukkorahoitus, jossa ihmiset voivat sijoittaa auttaakseen yritystä pääsemään alkuun.

ICO on kuitenkin edelleen erilainen, kuten ihmiset sijoittavat kryptovaluutta reaalimaailman rahan sijaan. Binance ICO nosti 15 miljoonan dollarin vastaavan summan, ja vastineeksi he antoivat sijoittajille oman kryptovaluuttatunnuksensa, joka on nimetty Binance-kolikko (BNB). Vaikka sitä kutsutaankin Binance “Coiniksi”, se on itse asiassa tunnuksen, joka on rakennettu Ethereum-lohkoketju.

MIELENKIINTOINEN FAKTA

Vuonna 2017 ihmiset sijoittivat yli 5 miljardia dollaria ICO: ssa!

Binance-katsaus: ICO: n nostama USD vuonna 2017.

Binancella on ollut erittäin onnistunut alku lähtien, kun se perustettiin vuonna 2017. Ne ovat nyt keskimäärin yli miljardi dollaria päivittäisissä kaupoissa, mikä tekee niistä suurimman vaihdon alt-kolikoilla. Itse asiassa Binance kasvoi niin nopeasti, että tammikuussa 2018 heidän oli keskeytettävä uudet rekisteröinnit. Tämä johtui siitä, että liian monet ihmiset yrittivät avata Binance-tiliä.

Nopea tosiasia: Pelkästään yhdessä päivässä Binance vastaanotti yli 240 000 uutta tilihakemusta!

Lukemalla tähänastinen Binance-katsauksemme sinun pitäisi nyt saada hyvä käsitys vaihdon taustasta. Selvitetään nyt, miksi sinun pitäisi käyttää Binancea!

Viimeisin löydetty Binance-kuponki:

Miksi Binance?

Ennen uuden tilin rekisteröimistä pörssissä on tärkeää ottaa huomioon heidän tilinsä hyödyt ja haitat. Tämä varmistaa, että valitset itsellesi oikean vaihtopalvelun.

Binancen edut

Ensinnäkin, keskustellaan tämän salauksen kaupankäyntialustan todellisista eduista.

Valtava luettelo Alt-kolikoista

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Binance-pörssi on niin suosittu, johtuu he luetteloivat niin monia erilaisia ​​kryptovaluuttoja.

MIELENKIINTOINEN FAKTA

Yksittäisiä kryptovaluuttoja on nyt yli 1889, uusia luodaan melkein joka päivä!

Siellä on yli 100 erilaista kryptovaluutta saatavilla Binancessa. Ne vaihtelevat tunnetuista kolikoista, kuten Ethereum (ETH) ja Litecoin (LTC), pienempiin kolikoihin, kuten CyberMiles (CMT) ja ZCoin (XZC). Kolikkopohja, pörssi, joka myy enemmän Bitcoinia kuin mikään muu, listaa vain yhteensä 4 kolikkoa!

Alhaiset palkkiot

Toinen pörssin erinomainen piirre on se, että kun käydään kauppaa salauksesta salaukseen, Binance-palkkiot ovat yksi alhaisimmista teollisuudessa. Asiakkaita veloitetaan 0,1% jokaisessa kaupassa, mikä tarkoittaa, että jos vaihdat 1 ETH, sinulta veloitetaan vain 0,001 ETH!

Nopea vinkki: Jos käydään kauppaa Binance Coinilla (BNB), saat 50% alennuksen!

Talletukset ovat aina ilmaisia, mutta nostot maksavat rahaa. Suurin osa pörsseistä toimii kuitenkin samalla tavalla. Nostomaksut ovat erilaiset jokaiselle kryptovaluutalle ja muuttuvat niiden arvon mukaan.

Esimerkiksi kirjoitushetkellä jokaisesta Litecoinista (LTC), jonka haluat nostaa, maksaisi sinulle 0,01 LTC: tä. Jos Litecoinin arvo kuitenkin nousee, nousisi myös nostomaksu. Tämä johtuu siitä, että maksu on kiinteä Litecoinin hintaan, eikä se ylitä USD: n (tai paikallisen valuutan) hintaa.

Tehtävien talletusten arvolle ei ole rajoituksia, mutta jos haluat nostaa yli 2 BTC: n arvoista kryptovaluutta, sinun on vahvistettava tilisi edelleen. Tämä voidaan tehdä lähettämällä henkilöllisyystodistuksen, kuten passi.

Palkinnot

Binance-pörssin säännölliset kauppiaat ovat mahdollisuus voittaa palkintoja. Nämä palkinnot muuttuvat koko ajan, ja ne ovat toistaiseksi sisältyneet ilmaiset kryptovaluutat, kuten Aallot (WAVES) ja Ontologia (ONT). Heillä on jopa lahjoitettu Maserati-auto! Kuinka siistiä!

ICO Launchpad

Binance tunnetaan hyvin uusien salausvaluuttojen listattamisesta heti, kun niiden ICO on valmis. Tämä osoittaa, että monet salausyritykset pitävät Binancea suosikkipörssinsä. Binance ei kuitenkaan listaa vain vanhaa kryptovaluutta, mutta sen on todistettava olevansa vankka kryptovaluutta, jotta Binance voi listata sen.

Turvallisuus

Binance vie turvallisuutta hyvin vakavasti, ja asiakkaita pyydetään perustamaan kaksivaiheinen todennus (2FA) rekisteröidessään tilin. 2FA on ylimääräinen suojaustaso, joka lähettää erityiskoodin matkapuhelimeesi aina, kun haluat kirjautua sisään, käydä kauppaa tai nostaa varoja.

Jos mietit edelleen “Onko Binance turvallinen?”, Verkkosivusto käyttää myös CryptoCurrency Security Standard (CCSS) tilien suojaamiseksi, mikä on alan standardi suurille pörsseille.

Suuri volyymikauppa

Koska Binancesta on tullut yksi suosituimmista kryptovaluuttojen osto-, kauppa- ja myyntipörsseistä, käydään jatkuvasti paljon kauppoja. Tämä on tärkeä tekijä sinulla on paremmat mahdollisuudet myydä kryptovaluuttasi välittömästi, jos ja kun tarvitset.

Esimerkiksi, jos haluat ostaa kryptovaluutan, mutta sen kaupankäyntivolyymi on pieni, sitä on vaikeampaa ostaa, koska myyjiä ei ole niin paljon. Kuitenkin, jos monet ihmiset haluavat myydä kolikkoa, se on helppo ostaa.

Hauska tosiasia: Binancea tukeva tekniikka voi käsitellä jopa 1,4 miljoonaa tapahtumaa sekunnissa!

Binancen haitat

Nyt kun olemme keskustelleet joistakin heidän eduistaan ​​tässä Binance-katsauksessa, katsotaanpa joitain pörssin vähemmän kuin ihanteellisia kohtia.

Asiakaspalvelu

Binance-pörssin tarjoamasta asiakastukesta on vaihtelevia arvosteluja. Vaikka voit ota yhteyttä Binanceen sähköpostitse tai live-chatissa, jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet pitkät viivästykset. Tämä voi johtua siitä, että pörssissä on kuitenkin paljon asiakkaita, ja siksi toivomme, että Binance parantaa heidän vasteaikojaan. On myös ei puhelintukea, jota tarjoavat muut suositut pörssit, kuten Kolikkopohja.

Ei Fiat-talletuksia tai nostoja

Yksi suurimmista haitoista Binance-pörssissä on se asiakkaat eivät voi tallettaa varoja perinteisillä maksutavoilla. Muut tunnetut vaihdot, kuten Kolikkopohja, Kraken, Livecoin, ja HitBTC antaa asiakkaiden käyttää maksu- tai luottokorttiaan. Jotkut hyväksyvät jopa pankkisiirron ja PayPalin!

Koska Binance ei tue fiat-talletukset, se tekee aloittelijoille mahdottomaksi ostaa kryptovaluutta ensimmäistä kertaa. Ensin sinun on ostettava kryptovaluutta, kuten Bitcoin tai Ethereum, fiatilla, ja sitten voit tallettaa sen Binanceen ja käydä kauppaa muille kolikoille.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit nostaa kryptovaluutat myös Binance-pörssistä.

PÄIVITTÄÄ 2021: Binance hyväksyy nyt useita fiat-valuuttoja, mukaan lukien USD, EUR, GBP ja niin paljon muuta. Tästä huolimatta ei ole rajoituksia!

Vertaa Binancea rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Binancea rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Kuinka käyttää Binancea?

Jos olet lukenut tämän Binance-arvostelun koko ajan, sinun pitäisi nyt ymmärtää paremmin, mitä Binance on, mitä he tekevät, ja niiden vaihdon eduista ja haitoista. Näytämme sinulle nyt, kuinka Binancea käytetään! Ensin selitän miten voit avata uuden tilin!

Kuinka avata tili Binancessa?

  1. Vieraile Binance-kotisivu ja napsauta sitten "Rekisteröidy".
  2. Sinun on syötettävä Sähköpostiosoitteesi ja valitse vahva salasana. Älä unohda sitä!
  3. Lopuksi sinun on Vahvista sähköpostiosoitteesi. Sinulla on nyt Binance-tili!
  4. Kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran, ilmoituksessa kysytään, haluatko määritä kaksivaiheinen todennus. Muista, kuinka selitimme aiemmin, että tämä suojaa tiliäsi?

Anna siis matkapuhelinnumerosi ja suorita asennus loppuun.

Kuinka tallettaa varoja Binancelle?

Binance-tarkastuksessamme selitimme aiemmin, että vaihto ei salli asiakkaiden tallettaa suosituilla maksutavoilla, kuten pankki- tai luottokortilla. Se tarkoittaa, että sinun on talletettava kryptovaluutalla. Helpoin tapa tehdä tämä on Bitcoinilla (BTC) tai Ethereumilla (ETH), koska on olemassa muita pörssejä, joiden avulla voit ostaa niitä helposti fiat-rahalla.

1. Siirrä hiiri Rahastot ja napsauta sitten Talletukset.Binance-tarkistus: selitetään kuinka tallettaa varoja Binancelle.

2. Napsauta Valitse Talletuskolikko ja kirjoita sisään Jos haluat tehdä talletuksen eri kryptovaluutalla, syötä vain sen koodi. Esimerkiksi, jos haluat tallettaa Ethereumiin, syötät ETH: n.Binance-tarkistus: selitys kuinka tallettaa varoja Binancelle, vaihe 2.

3. Sinulle näytetään nyt yksilöllinen talletusosoitteesi.

Tärkeä: Jokaisella kryptovaluutalla on eri talletusosoite! Esimerkiksi, jos yrität lähettää Ethereumia (ETH) Bitcoin (BTC) -osoitteeseesi, saatat menettää Ethereumin menettämisen!Binance-arvostelu: kuva BTC-talletusosoitteesta.

4. Sinun on nyt kopioitava talletusosoite. Helpoin tapa tehdä tämä on napsauttaa Kopioi osoite.

5. Nyt sinun on mentävä kryptovaluuttasi lompakkoon ja siirrettävä lähetettävien Bitcoins-määrä Binance-tilillesi. On erittäin tärkeää, että lähetät kolikot oikeaan Binance-talletusosoitteeseen. Varmista, että tarkistat osoitteen uudelleen kopioinnin ja liittämisen jälkeen.

6. Kun olet lähettänyt kolikot, Binance-tilisi pitäisi saada ne 10 minuutin kuluessa. Tarkista, että he ovat saapuneet, siirtämällä hiirtä Rahastot ja napsauta Saldot.Binance-tarkistus: osoita, missä saldosi ovat Binancessa.

7. Kun Binance on vahvistanut talletuksesi, sinun Kaikki yhteensä ja Saatavilla saldot päivitetään.Binance-tarkistus: Binancen kokonaissaldo ja käytettävissä olevat saldot.

8. Onnittelut, olet nyt rahoittanut Binance-vaihtotilisi! Näytän nyt sinulle, kuinka tehdä ensimmäinen kauppa!

Kuinka käydä kauppaa Binancella?

Nyt kun olen osoittanut sinulle, miten salaus lisätään Binance-tilillesi, siirrymme ensimmäisen kaupan tekemiseen. Siellä on yli 100 erilaista kryptovaluutta, joista valita, mutta tässä esimerkissä näytän sinulle, kuinka ostaa Litecoin (LTC). Älä huoli, jos haluat ostaa toisen kolikon, vaiheet ovat samat, korvaa vain Litecoin ostamallasi kryptovaluutalla!

1. Siirrä hiiri Vaihto ja napsauta sitten Perus.

Binance-arvostelu: perusvaihto Binance-alustalla.

2. Joten tämä vaihe voi olla hieman pelottava aloittelijoille … mutta älä huoli, olen saanut sinut mukaan. Seuraa vain ohjeita.Binanssitarkistus: kaavio.

3. Etsi sivun oikealla puolella Suosikit. Täällä sinun on valittava salausvaluutta, jonka talletit Binance-tilillesi. Esimerkissämme olemme valinneet Bitcoinin (BTC). Jos talletit Etherin, napsauta ETH.Binance-arvostelu: monien kryptovaluuttojen hinnat.

4. Nyt sinun on annettava ostettavan kryptovaluutan valuuttakoodi. Kun näytän kuinka ostaa Litecoin (LTC), ilmoitan LTC: hen.Binanssitarkistus: varojen tallettaminen.

5. Kun napsautat valuutan pariliitosta (esimerkissä LTC / BTC), sinut viedään kaupankäynnin näyttöön.

6. Nämä pelottavat kaaviot näyttävät nyt valitsemasi pariliitoksen markkinatiedot. Selaa alaspäin ja etsi Vihreä Osta Varmista, että napsautat Markkinoida.

Binance-katsaus: ostaminen markkinoilta.

Miksi Market ja ei Limit? Markkinan valitseminen antaa sinun ostaa kryptovaluuttasi nykyisellä markkinahinnalla. Tämä tarjoaa sinulle parhaimman mahdollisen hinnan. Jos valitset Raja, voit antaa tarkan hinnan, josta haluat ostaa. Tämä on paras vaihtoehto kokeneempi, lyhytaikaiset sijoittajat.

7. Kaupan loppuun saattamiseksi sinun on annettava ostettavien kolikoiden määrä. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

Vaihtoehto 1: Syötä tietty määrä kolikoita, jotka haluat ostaa. Esimerkissämme haluamme ostaa 10 Litecoinia (LTC), joten olemme kirjoittaneet sen alla olevaan ruutuun.Binanssitarkistus: vaihtoehto 1. Vaihtoehto 2: Voit valita prosenttiosuuden Binance-saldostasi. Esimerkiksi, jos talletit tilillesi 0,05 Bitcoinia (BTC) ja haluat vaihtaa kaiken tämän Litecoiniksi (LTC), voit valita vain 100%.Binanssitarkistus: vaihtoehto 2, joka liittyy saldoihin.

8. Viimeistele kauppa napsauttamalla vihreää OSTAA LTC. Kuten valitsit Markkinoida, tilauksesi pitäisi olla valmis muutamassa sekunnissa!

9. Jos haluat varmistaa, että kauppasi onnistui, voit palata takaisin Rahastot > Saldot -osiossa.

10. Onnittelut, teit juuri ensimmäisen salauksen salausta vastaan!

Kuinka peruuttaa Binance?

Binance-tarkastelun tässä vaiheessa tiedät nyt, kuinka voit tallettaa varoja Binanceen ja ostaa ensimmäisen kolikon! Mutta entä jos haluat nostaa varasi? Näytetään myös, miten se tehdään!

1. Siirrä hiiri sivun yläosassa Rahastot ja napsauta Nostot.Binanssitarkistus: kokonaissaldo.

2. Jos et ole määrittänyt kaksivaiheista todennusta, Binance ei anna sinun jatkaa, ennen kuin olet tehnyt.Binance-tarkistus: 2FA: n käyttöönotto.

3. NapsautaValitse nostokolikko ” ja syötä salausvaluutta, jonka haluat nostaa. Muista, että sinun on annettava valuuttakoodi, kuten BTC tai ETH.Binanssitarkistus: nostokolikon valitseminen.

4. Kirjoita nyt lompakon osoite, johon haluat lähettää kolikot.

TÄRKEÄ: Varmista, että annat oikean osoitteen, koska virheet voivat olla kalliita! Paras tapa tehdä tämä on kopioida ja liittää osoite, johon haluat peruuttaa.

5. Syötä lopuksi nostettavien kolikoiden määrä ja napsauta oranssia Lähetä

6. Lainan nostot ovat yleensä nopeita ja yleensä kestää enintään 30 minuuttia päästäksesi lompakkoon. Jos verkko on varattu, se voi kuitenkin kestää kauemmin.

Kenen tulisi käyttää Binancea?

Olet ehkä huomannut Binance-arvostelun osto-osasta, että niitä on kaksi vaihtoehtoa valita – Perus ja Edistynyt. Tästä syystä Binance on niin suosittu vaihto – se on hieno sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

Yllä olevassa kaupankäyntioppaassa näytimme sinulle, kuinka perustoimintoja käytetään. Kuitenkin, kun sinusta tulee kaupankäynnin ammattilainen, lisäosassa on joitain lisäominaisuuksia!

Binance Advanced

Jos olet kokeneempi kauppias, lisäasetusten avulla voit tarkastella tarkempia tilastoja. Esimerkiksi, jos olet kiinnostunut hintamuutokset Bitcoinin ja Ethereumin välillä, on edistyneempiä kaavioita, joita voit tarkastella.

Kynttilänjalat avulla voit tarkastella kryptovaluutan avaamis-, ylin, alin ja päätöskurssi tiettynä ajanjaksona.

Muista vain, että jos olet vasta aloittamassa kryptovaluuttakauppaa, on luultavasti parasta käyttää perusvaihtoehtoa, kunnes tunnet olosi mukavammaksi!

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Päätelmät

Jos olet lukenut Binance-arvostelumme alusta loppuun, sinun pitäisi nyt pystyä päättämään, onko se oikea valinta sinulle. Binancen käytössä on monia etuja, mutta on myös joitain haittoja, jotka on otettava huomioon – kuten ei voi tallettaa pankki- tai luottokortilla.

Halusitpa käyttää alustaa vai et, ainakin nyt osaat käyttää Binancea, ja sinun pitäisi pystyä helposti tallettamaan, käymään kauppaa ja nostamaan varoja!

Minun mielestäni, Binance on yksi parhaista kryptovaluutanvaihdoista siellä käymällä kauppaa eri kryptovaluuttojen välillä. Se tarjoaa erinomaisen, helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka palvelee kaikenlaisia ​​kauppiaita. Ei vain sitä, mutta se on foorumi, johon voit luottaa.

Joten mitä mieltä olet vaihdon ulkoasusta? Onko Binancella salausvaluutta, jonka haluat ostaa?

Kerro meille, piditkö Binance-vaihtoarvostelustamme!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me