Bitcoinin lasku – kaatuu Bitcoin?

bitcoin-kaatuminen - logoViime aikoina on ollut paljon spekulointia Bitcoin-hinnoista. Tarkemmin – kaatuu Bitcoin? Ja jos se tulee … Milloin Bitcoin kaatuu?

Ei ole mikään salaisuus, että Bitcoinilla (sama kuin useimmilla muilla kryptovaluutoilla) on merkittävä kaatuminen. Se, mikä alkoi pienenä kaatumisena vuoden 2018 alussa, muuttui näennäisesti loputtomaksi hintojen kaatumisesta ja laskemisesta.

Verkon selaamisen ja lajittelun aikana saatat kohdata monia erilaisia ​​selityksiä ja spekulaatioita. Yritämme tänään selvittää ne ja selvittää miksi Bitcoin kaatuu.

Lisäksi aion analysoida muutamia suosituimpia spekulaatioita tämän kryptovaluutan laskusta ja antaa loogisen, argumenttipohjaisen vastauksen polttavaan kysymykseen – onko Bitcoin kaatumassa?

Bitcoinin nousu

Jo jonkin aikaa Bitcoin on ollut tunnettu kryptovaluuttojen kuvakkeena. Huolimatta nykyisestä suosiosta ja tunnustuksesta valtavirrassa, tarina oli hyvin erilainen kolikon perustamisen aikaan vuonna 2009.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Bitcoinin lapsenkengissä päivinä kryptovaluutta ei ollut mitään arvoista. Luoja (tai luojat) lempinimeltään Satoshi Nakamoto toi markkinoille Bitcoinin vuoden 2009 alussa, mutta kolikko sai merkittävän arvon vasta vuonna 2011.

Jossain vuoden 2011 alkupuoliskolla Bitcoinin hinta ylitti yhden dollarin rajan. Se oli todellakin historiallinen hetki kolikolle, mutta kuten aika myöhemmin näytti, ensimmäinen monista.

Oli melkein normaalia nähdä Bitcoinin kaatuvan ja kiipeävän takaisin ylöspäin noin kahden seuraavan vuoden ajan. Ja hintavaihtelut olivat myös melko huomattavia – kolikko menisi mihin tahansa hintaan $ 3-30 dollaria. Mutta varhaisen salausyhteisön kokema ensimmäinen todellinen isku aalto tapahtui huhtikuussa 2013. Kuukauden alussa Bitcoinin hinta oli ylittänyt 266 dollaria – enemmän kuin koskaan ennen.

Tämän tyyppinen äkillinen, räjähtävä kasvu oli selvä osoitus kryptovaluuttayhteisöltä muulle maailmalle, että jotain on meneillään. Yhtäkkiä yhä useammat ihmiset osoittivat kiinnostusta salaukseen tai – tarkemmin sanottuna – Bitcoiniin.

Bitcoin ylitti 1000 dollarin rajan jossain vuoden 2017 puolivälissä ja saavutti kaikkien aikojen korkeimman tasonsa, lähes 18 000 dollaria, vuoden lopussa. Jos katsomme vuoden 2018 alkua, näemme kuitenkin hyvin erilaisen tarinan ja joillekin vastauksen kysymykseen – milloin Bitcoin kaatuu?

Bitcoinin putoaminen

Yhden vilkaisun katsominen Bitcoinin hintaan vuoden 2018 alussa saattaa jättää sinut hyvin hämmentyneeksi – kolikon arvo laski lähes 18 000 dollarista vuoden 2017 lopussa 6000 dollariin tammikuussa 2018.

Tämä oli aika, jolloin ihmiset alkoivat vakavasti miettiä – kaatuuinko Bitcoin? Kun otetaan huomioon se tosiasia, että salauksen hinta on siitä lähtien laskenut tasaisesti ja varmasti, on aivan selvää, miksi ihmiset ovat alkaneet miettiä, oliko “Bitcoin-kupla puhkesi” lopulta.

Vuosien varrella on ollut paljon Bitcoinin (puhumattakaan muista kryptovaluutoista) hintavaihteluita, jotka vaikuttivat salauksen harrastajien maailmaan. Tästä huolimatta ihmiset eivät ole koskaan ennen pelänneet Bitcoinin kaatumista yhtä paljon kuin viime kuukausina.

Joten… kaatuuinko Bitcoin kokonaan? Vai palaako se loistavasti? Katsotaanpa, mitä joillakin asiantuntijoilla ja toimittajilla on sanottavanaan asiasta.

Will Bitcoin Crash?

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Hubspot

Clifford Chin mukaan blog.hubspot.com -sivustolta, kysymykseen voi olla hyvin vaikea vastata monista eri syistä.

Ensinnäkin, kun tarkastellaan kysymystä “kaatuu Bitcoin?”, On tarpeen ottaa pari asiaa perspektiiviin. Aloitetaan positiivisista näkökohdista, jotka saattavat houkutella kolikon kasvamaan.

Bitcoinin positiivinen puoli

Jos sana “blockchain” on ensimmäinen ajatus, joka tulee mieleesi mieleen ajatellessasi Bitcoinia, olet oikealla tiellä.

Herra Chi ajattelee (ja suurin osa salausyhteisöstä todennäköisesti suostuu siihen), että lohkoketju on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka pitävät Bitcoinin elossa ja käynnissä. Loppujen lopuksi tämän tyyppinen tekniikka tarjoaa sekä nopeita että turvallisia liiketoimia kahden osapuolen välillä, jolloin kolmannen (ts. Pankkien) tarvetta ei tarvita..

Tällä hetkellä melko monet yritykset kehittävät ja parantavat versioitaan blockchainista, jotka ovat sijoittaneet satoja miljoonia dollareita omiin projekteihinsa. Pelkästään tällä tosiasialla on taipumus horjuttaa naysayereitä, sillä kun ajatellaan “kaatuu Bitcoin?” on vaikea sivuuttaa jatkuvasti kasvavaa kiinnostusta blockchain-tekniikkaa kohtaan.

Hyödyllisyys

Toinen syy mahdolliselle Bitcoin-kasvulle, jota Hubspot’s Clifford Chi korostaa, on, että tämä kolikko (ja yleensä kryptovaluutat) on hyvin niukkaa, mutta hyödyllistä.

Herra Chi korostaa, että harvinaiset asiat ovat arvokkaita. Niiden luonnollinen niukkuus ja rajoitettu tarjonta vastaavat sitä, että nämä asiat ovat melko haluttuja, mikä puolestaan ​​saa heidän hintansa nousemaan.

Kryptovaluutat ovat hieno esimerkki siitä. Milloin tahansa yhden tai toisen salakolikon toimituksella on asetettu määrä, jota ei todennäköisesti koskaan nosteta tai rikota. Lisää se, että kryptot ovat erittäin hyödyllisiä ja monipuolisia yhtälöön ja mitä saat, on loputon vaatimus salausmaailmassa.

Lisäksi Bitcoinilla on etu muihin markkinoilla oleviin kryptovaluuttoihin verrattuna – sen kiehtova suosio ja “nousu kuuluisuuteen” -tarina on avannut portit valtavirran menestykselle. Nykyään pidetään outoa ja epätavallista tavata joku, joka ei ole koskaan kuullut Bitcoinista. Lisää kaikki nämä tekijät ylöspäin ja saat melko vakavan syyn sille, miksi olisi epätodennäköistä nähdä Bitcoinin kaatuvan.

Bitcoinin negatiivinen puoli

Toisaalta hubspot.com-sivuston Clifford Chi mainitsee myös mahdolliset tekijät Bitcoinin taantuman takana. Todennäköisesti suurimmat ovat huono lehdistö ja turvallisuusongelmat. Vaikka huono lehdistö saattaa suostuttaa jotkut ihmiset kääntämään selkänsä Bitcoinille, tehokkaan turvallisuuden puute voi vahingoittaa tapaa, jolla tämä kolikko koetaan.

Kuten herra Chi tiivisti, on erittäin vaikea ennustaa vankkaa vastausta spekulaatioihin, jotka Bitcoin kaatuu. Jos salausyhteisön onnekas, muu maailma jatkaa osallistumistaan ​​lohkoketjun ja erilaisten kryptovaluuttojen kasvuun, mikä puolestaan ​​johtaa todennäköisesti Bitcoinin menestykseen.

CNBC

Näemme hyvin erilaisia ​​ennusteita, kun tarkastelemme mitä cnbc.comilla on sanottavansa Bitcoinin kaatumisesta.

CNBC-viite Nouriel Roubini – tunnettu taloustieteilijä – puhuessaan “Bitcoin-kupla puhkesi”. N. Roubini on jopa lainattu sanomalla, että Bitcoin on “ihmiskunnan historian suurin kupla”.

Herra Roubini uskoo, että Bitcoin ei vain kaatu, vaan se saavuttaa kuollut nollan. Hän tukee näitä väitteitä toteamalla, että “HODL-pähkinät” tarttuvat Bitcoineihinsa ja kokevat suuren tulojen menetyksen siitä johtuen.

bitcoin crash - Nouriel Roubini Twitter-viesti

N. Roubini mainitsee myös, että tästä syntyy paljon huijauksia, etenkin – pesukaupat. Pesukauppa on jotain, jolla myydään jotain markkinoilla ja ostetaan sitten nopeasti itse. Tämä tehdään markkinoiden manipuloimiseksi tavalla, joka on hyödyllistä alkuperäiselle myyjälle. Taloustieteilijä ehdottaa, että tämä tulee olemaan yksi monista tavoista, joilla Bitcoin-harrastajat yrittävät pitää tämän kolikon hengissä.

Kun tarkastellaan tällaisia ​​ennusteita, kysymys “kaatuu Bitcoin?” tulee enemmän synkäksi ennustukseksi kuin spekulatiiviseksi kysymykseksi.

Forbes

Forbes.com yrittää vastata kysymykseen “kaatuu Bitcoin?” viittaamalla Bitcoin-kuplan puhkeamiseen.

Forbesin mukaan tämän tyyppinen taloudellinen räjähdys tapahtuu kolmessa vaiheessa:

  • Ensinnäkin on hidas ja (joskus ei niin) tasainen kasvu. Bitcoinille tämä kausi kesti sen perustamisesta vuonna 2009 vuoden 2017 alkuun.
  • Sitten on “irrationaalinen” aika, jolloin kaikki ja heidän äitinsä pelaavat vain saadakseen nopean voiton ottamatta huomioon sitä, että asiat saattavat mennä etelään todella nopeasti. Vuosi 2017 kokonaisuudessaan on hieno esimerkki tästä, kun on kyse Bitcoinista.
  • Lopuksi kaatuminen. Kaikki yrittävät paeta ASAP: stä, mutta he eivät vieläkään ymmärrä, että alus jatkaa niin sanotusti uppoamista. Bitcoin on tällä hetkellä tässä viimeisessä vaiheessa ja ollut täällä vuoden 2018 alusta lähtien.

Forbes selittää “Bitcoin-kuplan räjähdyksen” tilanteen, mutta kohdatessaan kysymyksen “onko Bitcoin kaatuu?”, Asiat muuttuvat hieman hankalammiksi.

bitcoin-kaatuminen

Forbes.com kertoo tarkemmin siitä, että kryptovaluutan arvo on suoraan verrannollinen sen todelliseen käyttöön. Kryptot (mukaan lukien Bitcoin) syntyvät aina ”kaatua ja polttaa” -skenaarioista, kunhan niillä on todellinen, tärkeä käyttö.

Vaikka Nouriel Roubini ei edes käsitellyt kysymystä “kaatuu Bitcoin?” ja sillä oli jopa erityinen (olkoon se pessimistinen) vastaus “milloin Bitcoin kaatuu?”, Sekä blog.hubspot.com että forbes.com suhtautuivat hieman avoimemmin lähestymistapaansa. Tämä vain osoittaa, kuinka vaikeaa on ennustaa tapahtumien mahdollista lopputulosta, etenkin sellaisella epävakaalla aineella kuin Bitcoin.

Yhteenveto

Kuten olet todennäköisesti huomannut yllä olevista esimerkeistä ja mielipiteistä, ihmiset ajattelevat hyvin eri tavalla Bitcoinin tulevaisuudesta.

Kaatuuko Bitcoin? Väitteen molempia puolia tukee paljon todisteita. Toisaalta Bitcoin on katkottu kryptovaluutta – siitä on tullut esimerkki siitä, kuinka pitkälle kryptot ovat tulleet parin viime vuoden aikana. Bitcoinin ilmaantuminen valtavirtaan avasi myös paljon uusia ovia – ihmiset ovat alkaneet puhua siitä yhä enemmän, mikä puolestaan ​​nosti kolikon hintaa, popularisoi blockchainia, antoi mahdollisuuden uusien blockchain-teknologiaan perustuvien startupien aloittamiseen jne..

Toisaalta Bitcoinilla on kuitenkin ollut myös kohtuullinen osuus pudotuksista. Tällä hetkellä kokema valtava räjähdys on saanut jopa kovimmatkin, kaikkein sitkeimmät Bitcoin-kannattajat arvioimaan uudelleen lähestymistapaansa tähän kolikoon. Lisäksi Bitcoinin kaatuminen näytti vetävän suurimman osan muista kryptoista alas sen mukana.

Kryptovaluuttojen maailma on arvaamaton – tiettyjen kolikoiden hinnat voivat nousta taivaalle tai laskea ilman näkyvää syytä. Mitä ihmiset usein unohtavat ajatellessaan “kaatuu Bitcoin?” on, että on olemassa satoja (ellei tuhansia!) Erilaisia ​​tekijöitä, jotka vaikuttavat markkinoihin joka päivä joka päivä. Tavalliselle ihmiselle on melko mahdotonta pysyä mukana viimeisimmissä uutisissa ja yksityiskohdissa, etenkin kryptovaluuttojen maailmassa.

Johtopäätös

Tässä vaiheessa tiedät nyt Bitcoinin valtaan nousun historiasta (sekä hyvistä että huonoista ajoista) ja joistakin ikuiseen kysymykseen liittyvistä ennusteista – kaatuuko Bitcoin?

Olet todennäköisesti huomannut, että kryptovaluuttojen maailmassa mitä tahansa voi tapahtua milloin tahansa. Kryptoilla on erittäin epävakaa maine – joskus on melkein mahdotonta kertoa hintamuutosten taustaa. Pelkästään tästä syystä on lähes mahdotonta ennustaa Bitcoinin tulevaisuutta äärimmäisen tarkasti. Parasta on pitää mielessä asiantuntijoiden ekonomistien, salauksen harrastajien ja muiden alan ammattilaisten mielipiteet. Päivän lopussa sinun on kuitenkin aina päätettävä.

Ota aina muiden mielipiteet suolalla. Kukaan ei voi olla 100% varma minkä tahansa markkinoilla olevan kryptovaluutan tulevaisuudesta – se kaikki on enimmäkseen koulutettuja (tai joissakin tapauksissa tietämättömiä) spekulaatioita ja arvauksia. Asiantuntijoiden lisäksi älä unohda käydä kryptovaluuttaan liittyvissä keskustelukeskuksissa ja foorumeilla. Tällaisissa paikoissa olevat ihmiset ovat yleensä innokkaita auttamaan.

Mitä päätät tehdä, toivotan onnea kaikille Bitcoiniin (ja yleensä kryptovaluutalle) liittyvissä yrityksissäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me