BitMart Exchange -katsaus

Käyttäjien kasvu BitMart verkossa löydetyt vaihtoarvostelut kertovat todennäköisesti, että kyseinen foorumi saattaa olla syytä tutkia kaikille, jotka etsivät paras kryptovaluutan vaihto siellä.

No, olisit oikeassa olettaessasi sen.

BitMart on yleinen nimi, josta näet mainitsemasi 20 parhaan kryptovaluutanvaihtoluettelon. Alusta tuli vuonna 2017 ja alkoi toimia julkisesti vuotta myöhemmin.

Kuten voit nähdä itse hieman, BitMart-pörssi tarjoaa todellakin käyttäjille laaja valikoima erilaisia ​​ominaisuuksia ja etuja. Luonnollisesti on kuitenkin pidettävä mielessä joitain asioita, ennen kuin päätät, onko se todella oikea alusta myös sinulle – älä huoli, koska pääsemme siihen oikeaan aikaan.

Plussat

  • Alhaiset kauppa- ja nostomaksut
  • Aloittelijaystävällinen
  • Osta salaus luotolla & pankkikortit, PayPal, pankkisiirto
  • Suojattu, monia lisäominaisuuksia
  • Laaja valikoima kryptovaluuttoja

Haittoja

  • Ei niin monta käyttäjäarvostelua löytynyt verkosta

BitMart Exchange -katsaus: PROS

Kuten tavallista, aiomme aloittaa tarkastelemalla joitain ydin, olennaiset piirteet että BitMart tarjoaa asiakkailleen ja tarkista, mitä foorumi tekee niin hyvin, ja ansaitsee sen melko huomattavan kiitoksen.

Tukee erittäin laajaa kryptovaluuttavalikoimaa

Näinä päivinä, kryptovaluutta tuki on luultavasti yksi tärkeimmistä näkökohdista, joita ihmiset tarkastelevat valitessaan paras kryptovaluutan vaihto heille itselleen. Näin ei kuitenkaan aina ollut!

Jos haluat kelata aikaa 2 tai 3 vuotta sitten – ajanjaksoon, jolloin käyttäjän BitMart-vaihtoarvosteluja ei edes ollut -, huomaat todennäköisesti, että suurin osa ihmisistä oli kiinnostunut, mutta muutama kryptovaluutta. Bitcoin, Ethereum, ja kolikoita Litecoin tai XRP olivat hallitsevia markkinoita – sikäli kuin valtavirran salauskauppa meni, siinä se oli.

Ajan myötä, salauksen suosio kasvoi räjähdysmäisesti. Nykyään jopa aloittelijat ja alan uudet tulokkaat haluavat yleensä sijoittaa useisiin erilaisiin salausvaroihin, joista osa voi olla erittäin kapea!

BitMart vaihtoarviointi: BitMartin numerot.

Hyvä uutinen on se BitMart-vaihdon avulla voit tehdä sen – alustan tuki yli 170 erilaista kryptovaluutta!

Totta puhuen 170 on paljon! Luonnollisesti kaikki nämä kryptovaluutat ovat saatavilla myös joissakin erilaisissa kauppapareissa.

Monet parhaiten arvioidut kryptovaluutanvaihdot markkinoilla voit käydä kauppaa noin 150-200 kolikkoa, joten 170 on aivan keskellä. Ei ole väliä etsitkö markkinoiden 10 parasta kolikkoa, tai olet kiinnostunut joitain vaihtoehtoisia salausvaroja, on todennäköistä, että pystyt löytämään etsimäsi, ei ongelmaa!

On kuitenkin syytä mainita, että se, että BitMart-pörssissä on laaja valikoima kryptovaluuttoja, ei ole pelkästään pelkkä tosiasia! Saanen antaa teille esimerkin.

Sano, että olet tällä hetkellä vain kiinnostunut sijoittaminen Bitcoiniin ja Ethereum. Ajan myötä odotat kiinnostuksen kohteesi laajenevan ja olet myös päättänyt, että haluat ehkä sijoita laajempaan kolikoiden valikoimaan, liian.

BitMart-vaihtoarviointi: virtaviivainen, luotettava, useita valintoja.

Kuvittele nyt, että kun olet lukenut joidenkin käyttäjien BitMart-vaihtoarvostelut, olet päättänyt käyttää tätä alustaa vaihtoon. Joten aina, kun on aika ostaa joitain altcoineja, voit tehdä kaiken samalla alustalla.

Jos kuitenkin käytät jotain muuta vaihtoa – sellaista, jolla on vain muutama tärkeimmistä kryptovaluutoista -, sinun on löytö, tutkimusta, ja rekisteröidy uudelle sivustolle alkaakseen ostaa altcoineja.

Pitkä tarina, suurin osa asiakkaiden BitMart-arvosteluista on tältä osin melko yksimielisiä – hyödyntämällä BitMart-viittausta tai jopa käyttämällä sivustoa yksin, sen ansiosta hämmästyttävä kryptovaluutan valinta-allas, saatat vain pystyä säästää paljon aikaa ja kärsivällisyyttä, pitkässä juoksussa!

Melko kunnolliset palkkiot

Palkkiot ovat olennainen osa poimintaa paras kryptovaluutan vaihto itseäsi varten. Ne voivat olla ratkaiseva tekijä kun ansaitset voittoa samalla kun käydään kauppaa kryptovaluutoilla ja joudut jopa myöntämään ja myymään omaisuuttasi halvemmalla kuin olet ostanut.

Luonnollisesti, vaikka suurin osa käyttäjän BitMart-vaihtoarvioinneista ei aio kertoa sinulle tätä, jos olet “siinä” pitkässä pelissä, haluat todennäköisesti käyttää pörssiä, jolla olisi keskimääräistä pienempi maksu, kuten hyvin.

Kuten luultavasti voit kuvitella, salausvaihdot tietävät tämän hyvin, liian. He kilpailevat jatkuvasti keskenään kilpailukykyisimmät palkkiot – jotkut tulevat kärjessä, kun taas toiset … No, sanotaan vain, että heidän on pakotettava asiakkaitaan muulla tavoin.

Mihin BitMart-vaihto kuuluu spektrissä, voit kysyä? No, rehellisesti sanottuna, vaihto onkunnollinen”Palkkiot.

BitMart-pörssitarkistus: palkkiot.

Käyttäjän BitMart-vaihtoarvostelut kertovat, että alusta käyttää jotain, joka tunnetaan kiinteän maksun mallina. Tämä tarkoittaa sitä sekä markkinatakaajilla että markkinatakaajilla on sama tarkka kauppapalkkio – 0,25%.

Tosin 0,25% ei ole erittäin matala. Siitä huolimatta se ei myöskään ole kaukana “korkeasta” – vaikka valmistajat saattavat löytää paljon pienempiä maksuja joillakin muilla alustoilla, ottajille 0,25% ei ole niin huono! Voit lisätä siihen myös saat 25% alennuksen kaupankäyntimaksuista jos käytät BMX – BitMartin natiivi tunnus.

Voit saada alennusta kahdella eri tavalla, itse asiassa jolla on BMX, tai kaupankäynti suuremmalla määrällä kryptovaluutta.

Talletuksellisesti, kuulet iloisesti todellisia maksuja ei ole, mitä tahansa – toisin kuin Bitmart-kaupankäyntimaksuilla, voit tallettaa alustalle niin paljon kryptovaluutta kuin haluat, maksamatta senttiäkään. Tästä huolimatta on syytä mainita, että tämä on vakio useimpien kanssa huippuluokan vaihdot Marketissa.

BitMart-vaihto-arvostelu: salauksen salaaminen.

Mitä tulee todellisiin Bitmart-kaupankäyntimaksuihin, kun se tulee nostot, asiat ovat kuitenkin hieman erilaiset. Näet, että nämä palkkiot ovat menossa vaihtelevat tietyn salausvaluutan lohkoketjuolosuhteiden mukaan, jonka haluat nostaa. Useimmissa tapauksissa käyttäjän BitMart-vaihtoarvostelut näyttävät kuitenkin olevan samaa mieltä nostomaksut eivät ole törkeää.

Joten lyhyesti sanottuna BitMart tarjoaa itse asiassa joitain markkinoiden parempia maksuja. Ehdottomasti hieno ominaisuus, joka jokaisen wannabe-salauksen kauppiaan tulisi pitää mielessä!

Laaja valikoima maksutapoja

Ei ole väliä oletko kiinnostunut kyseisestä alustasta BitMart ICO: n jälkeen tai oletko juuri törmännyt siihen ennen tämän BitMart-vaihtoarvostelun lukemista, yksi todennäköisesti tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka haluat tarkistaa, ovat kaikki eri tapoja, joilla voit ostaa salakirjoja pörssistä.

Onneksi olen iloinen voidessani sanoa, että BitMart-vaihto tukee melko laaja valikoima maksuvaihtoehtoja.

Et tosin voi ostaa minkä tahansa kryptovaluutta millä tahansa valitsemallasi maksutavalla – se ei yksinkertaisesti ole asia. Jos kuitenkin lasket yksinomaan maksutavat, olet iloinen siitä BitMart tukee kaikkia tärkeimpiä – mukaan lukien pankkisiirrot ja luottotiedot & Pankkikortit.

Vaihdolla on jopa mahdollisuus sallia ostaa BTC PayPalin kautta – se on harvinaista! He käyttävät myös luotettavaa ja, uskallan sanoa, melko suosittua salausmaksuratkaisua luotto- ja maksukorttiostoksissaan – Yksinkertainen. Hyvää kamaa!

BitMart-vaihtoarviointi: fiat-menetelmä salauksen ostamiseksi.

Jos olet saanut ystäväsi BitMart-lähetyksen ja ajattelet kokeilla vaihtoa, niin se varmasti tapahtuu. iso työntö oikeaan suuntaan. Jopa jotkut salauksen kaupan asiantuntijat haluavat ostaa kryptovaluuttoja Fiat rahaa – puhumattakaan aloittelijoista kentällä!

Fiat-salaus ostot tarjoavat harrastajille mahdollisuuden ostaa salausta a nopeasti, turvallinen, ja yksinkertainen tapa – sinun ei tarvitse huolehtia kaupankäyntipareista (ellei etsit vähemmän tunnettuja kryptovaluuttoja) tai joitakin siirtoja pörssien välillä. Ehdottomasti hieno lisäys jo pitkään positiivisten käyttäjien BitMart-vaihtoarviointeihin ja niissä mainituisiin ammattilaisiin!

Paljon hyödyllisiä ominaisuuksia sekä aloittelijoille että asiantuntijoille

Vaikka BitMart-pörssillä on tietysti tarjottavanaan käyttäjille hienoja asioita, kannattaa ainakin pian tunnustaa, että monia ominaisuuksia, jotka jätetään usein sanomatta, ja ne ovat itse asiassa yhtä huomion arvoisia kuin BitMart-kaupankäyntimaksut tai fiat-ostovaihtoehdot.

Esimerkiksi turvallisuuden osalta, BitMart tallentaa melkein kaikki käyttäjien kryptovaluutat kylmät lompakon laitteet. Muutoin tämä takaa omaisuutesi täydellinen turvallisuus, ja osoittaa, että kyseinen alusta on samalla tasolla muut alan johtajat, turvallisuuden kannalta.

BitMart-vaihtoarviointi: vaihtonäyttö.

BitMart-viittaus on myös jotain, josta saatat olla kiinnostunut, jos päätät käyttää vaihtoa pitkällä aikavälillä. Sinä pystyt ansaitse jopa 30% provisio (viittauspalkkio) ystävien kutsumisesta käyttämään vaihtoa spot-kauppa tarkoituksiin. Kuitenkin futuurikauppa, sinä pystyt ansaita palkkio jopa 70%! Se on mahtavaa!

Lainausohjelmat, jopa 100x vipuvaikutus, huippuluokan hintakaaviot joka tyydyttää sekä kryptovaluuttakaupan aloittelijoita että asiantuntijoita – nimit sen! Useimmat käyttäjän BitMart-vaihtoarvostelut ovat yhtä mieltä siitä, että alustalla on paljon tarjottavaa tavalliselle kauppiaalle – Sanoisin, että se on melko itsestään selvää!

BitMart Exchange Review: CONS

Tässä vaiheessa BitMart-vaihtoon voimme todennäköisesti sanoa sen varmuudella kyseinen vaihto tarjoaa upeita ominaisuuksia käyttäjälle. Onko se kuitenkin todella toteuttamiskelpoinen vaihtoehto salausvaluuttojen kaupalle pitkällä aikavälillä? Vai ovatko asiat hieman liian hyviä ollakseen totta? No, selvitetään asia tarkastelemalla joitain vähemmän positiivisia käyttäjän BitMart-arvosteluja!

Korkeammat palkkiot ostettaessa kryptovaluutta Fiat-rahalla

Suoraan sanottuna, mitä tulee BitMart-vaihtoon liittyviin merkittävimpiin “ongelmiin”, tämä on ainoa todellinen asia, joka kannattaa pitää mielessä! Sen lisäksi, se ei ole edes BitMart-yksinoikeus, jompikumpi.

Jos sinulla ei vielä ole kryptovaluutta tallettaa BitMartiin, sinun on hankittava se jollakin tavalla. Kuten aiemmin mainittiin BitMart-vaihtoarvioinnissa, vaihto tukee fiat-kryptovaluuttaostoja, luoton muodossa & pankkikortit, pankkisiirto ja jopa PayPal.

Yksi asia, joka sinun tulisi kuitenkin pitää mielessä, on se fiat-salauksen ostot ovat yleensä kalliita – paljon kalliimpia kuin palkkiot, jotka maksat salakirjoituksella käydessäsi kauppaa.

Tosin, kuten aiemmin BitMart-vaihtoarvioinnissa todettiin, tämä ei ole aivan BitMartin vika. Palkkiot riippuvat usein valitsemastasi maksuratkaisusta – sanotaan, että Simplexin kanssa maksut saattavat nousta 5 prosenttiin, mikä on merkittävää!

BitMart-vaihto-arvostelu: BitMartin ominaisuudet.

Nyt saatat sanoa – jos palkkiot ovat niin korkeat, miksi minun pitäisi ostaa salausvaluuttoja näillä menetelmillä?

Kolme syytä – nopeus, yksinkertaisuus, ja turvallisuus.

Salausvaluuttojen ostaminen PayPalin kautta, luotto & maksukortit tai pankkisiirrot tulevat olemaan yksi turvallisimmista tavoista jatkaa sitä. Se tulee olemaan myös erittäin nopea (hyvin, paitsi ehkä pankkisiirtomenetelmällä), ja myös erittäin yksinkertainen, varsinkin kun verrataan sitä salauksen ja salauksen ostoihin.

Kaiken kaikkiaan valinta on viime kädessä sinun tehtäväsi – jos haluat ostaa kryptovaluuttoja nopeasti, yksinkertaisesti ja myös turvallisesti, käyttäjän BitMart-vaihtoarvostelut kannustavat sinua ehdottomasti tekemään niin kyseisen vaihdon kautta, vaikka maksut saattavat olla taajuuden ylemmässä päässä.

Ei niin paljon käyttäjien arvosteluja löytynyt verkosta – silti!

Nyt tämä ei todellakaan ole itsessään haitta, mutta se on silti mainitsemisen arvoinen asia, koska se voi varmasti vaikuttaa päätöksentekoprosesseihisi BitMart-pörssin valitsemisessa tärkeimmäksi kryptovaluuttakauppavaihtoehdoksi..

Yhdellä silmäyksellä verkossa paljastuu, että BitMart-käyttäjän vaihtamia arvosteluja ei oikeastaan ​​ole niin paljon, että voit tarkistaa ne ja keskustella niistä ennen vaihdon käytön aloittamista. Erityisesti suurin osa olemassa olevista arvosteluista on suhteettoman myönteisiä kohti laituria – se on hyvä.

Joissakin tapauksissa käyttäjäarvostelujen puute voi tarkoittaa, että pörssi on jonkinlainen maanalainen, hämärä kaupankäyntialusta, josta vain harvat tietävät ihmiset tietävät. Haluan korostaa tätä – tämä EI koske BitMartia.

BitMart-pörssitarkistus: käy kauppaa missä ja milloin tahansa.

Ei, kyseisellä alustalla asiat ovat todella päinvastoin! Vaikka BitMart ei ole saanut paljon huomiota aloitusvaiheessaan, on alkaa tulla huomatuksi kryptovaluutta-kauppiaiden keskuudessa, ja vaihdon positiiviset piirteet ovat hitaasti saamassa yhä enemmän tunnustusta.

Vaihdon ikä on myös pidettävä mielessä. Koska BitMart ICO oli edelleen tuoreena monien alustan kannattajien mielissä, pörssillä ei todellakaan ollut paljon aikaa “aaltojen tekemiseen”, varsinkin kun alaa näyttää hallitsevan muut johtavat alustat, kuten Kolikkopohja ja Binance.

Lyhyesti sanottuna, jos verkossa löydettyjen BitMart-vaihtoarvostelujen puute näyttää olevan hälyttävä sinulle, älä huoliei ole mitään syytä stressaantua. Vaihto on 100% legit, ja ajan myötä sen pitäisi vain kasvaa suosiotaan ja tunnettuutta.

Vertaa BitMartia rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa BitMartia rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Kuinka käyttää BitMart-salausvaihtoa?

Joten viimeisenä pisteenä meidän BitMart katsaus, katsotaanpa joitain käytettävyysnäkökohtia vaihdon ja prosessin siitä, miten sinun pitäisi edetä hankkia ensimmäiset kryptovaluutat sivustolla.

Kuinka rekisteröityä BitMartiin?

Aluksi, rekisteröintiprosessi.

Vaihe 1: Mene BitMartin virallisella verkkosivustolla, ja paina isoa Aloittaa -painiketta näytön oikeassa yläkulmassa.

BitMart-vaihto-arvostelu: etusivu.

Vaihe 2: Tässä sinun täytyy syötä sinun sähköpostiosoite, luo salasana, ja todista, että olet yli 18-vuotias.

BitMart-vaihtoarviointi: sähköposti ja salasana.

Vaihe 3: Seuraavaksi sinun täytyy Vahvista sähköpostiosoitteesi.

BitMart-vaihtoarviointi: sähköpostivahvistus.

Vaihe 4: Lopuksi on jäljellä vain Kirjaudu sisään tiliisi – se siitä!

BitMart-vaihtoarviointi: kirjautumissivu.

Puhua a nopea rekisteröintiprosessi – Vau! Rekisteröityminen BitMart-pörssiin vie sinut kirjaimellisesti enintään minuutti – jos sähköpostiosoitteesi on auki ja valmis erillisellä välilehdellä, voit tehdä sen kaiken esimerkiksi 30 sekunnin pituisina!

Se on tosin, erittäin virkistävä, varsinkin jos olet käyttänyt vaihtoja, jotka vaativat sinua pass täynnä KYC-tarkistus heti rekisteröinnin jälkeen. Tämän prosessin koko prosessi on turhautumaton, ja voit alkaa tutkia ja käyttää vaihtoa heti sen jälkeen. Mahtava!

Kun olet rekisteröitynyt onnistuneesti, sinut ohjataan osoitteeseen pääkaupankäyntisivu. Vaikka se saattaa tuntua aluksi hieman hämmentävältä (varsinkin jos olet aloitteleva salakauppias), vakuutan teille – se on vakiotyyppinen näyttö, jonka näet minkä tahansa muun pörssin kanssa.

Itse asiassa BitMart on melko yksinkertainen käyttää, ja on myös melko aloittelijaystävällinen. Sinun ei tarvitse selata laajoja ja vaikeita käyttöliittymiä tai käyttää mitään monimutkaisia ​​vipuvaikutteisia kaupankäyntiominaisuuksia, jos päätät.

Kuinka ostaa kryptovaluutta BitMart Exchangessa?

Nyt kun olet rekisteröitynyt alustalle, jäljellä on vain osta ensimmäinen kryptovaluuttasi, ja aloita kaupankäynti!

Vaihe 1: Siirry kaupankäynnin hallintapaneelista, johon sinut ohjataan rekisteröinnin jälkeen, näytön vasempaan yläkulmaan ja paina Ostaa kolikkoja -painiketta.

BitMart -vaihtokatsaus: osta kolikoita.

Vaihe 2: Ponnahdusikkunassa voit valitse haluamasi salausostomenetelmä. Näet myös eri kryptovaluuttojen vaihtoehdot, jotka ovat käytettävissä jokaisen menetelmän kautta. Tämän BitMart-vaihtoarvostelun vuoksi olen ottanut Yksinkertainen (luotto- / maksukortti) reitti.

BitMart-vaihtoarviointi: maksuvaihtoehdot.

Vaihe 3: Nyt sinua pyydetään valitse kryptovaluutta (ja fiat-rahaa) jonka haluat ostaa, ja myös kirjoita summa, liian. Alla voit nähdä lompakkosi osoitteen.

BitMart-vaihto-arvostelu: osta salaus fiat-rahalla.

Vaihe 4: Kun olet vahvistanut tietosi, sinulle annetaan mahdollisuus valita joko luotto- tai maksukorttiostos tai pankkisiirrolla tehty osto. Kun olet tehnyt valintasi, sinun on sitten tehtävä vahvista henkilöllisyytesi (KYC) – se on tavallinen Simplex ja useimmat salauksenvaihtomenettelyt.

BitMart-vaihtoarviointi: Simplex-vahvistus.

Maksun suorittamisen jälkeen on jäljellä vain odota – muutaman minuutin kuluttua sinun pitäisi vastaanottaa määritetty määrä kryptovaluutta BitMart-lompakkoon. Niinkin helppoa!

Salausvaluutan ostaminen tällä erityisellä tavalla on jälleen kerran, hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen! Sinun ei tarvitse olla erityistä tietoa BitMartista tai salaustoiminnasta yleensä – prosessi on erittäin helppoa, ja alusta “pitää kättäsi” läpi, kertoen sinulle tarkalleen, mitä sinun on tehtävä jokaisessa askeleessa.

Salaus ostetaan PayPalilla tai pankkisiirrolla aivan kuten, ellei yksinkertaisempaa. Ellei sinulla ole vielä kryptoja, jotka haluat siirtää BitMartiin ja aloittaa kaupankäynnin tällä tavalla, sinun on kohdattava ei merkittäviä asioita ostamisen kanssa Bitcoin tai mikä tahansa muu kryptovaluutta kyseisellä alustalla!

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Päätelmät

Joten sitten – jäljellä on vain viimeistellä BitMart-vaihto tarkistaa ja vastaa kysymykseen lopullisesti – onko vaihto sen arvoista?

Joo, BitMart kannattaa ehdottomasti tarkistaa!

Kuten olet ehkä kerännyt tähän kohtaan, kyseinen vaihto on paljon erilaisia ​​ominaisuuksia ja etuja, käyttäjän kannalta. Sillä on hämmästyttävä joukko kryptovaluuttoja josta voit valita, on helppo käyttää, hyödyntää vahva turvallisuus toimenpiteet, on fiat-kaupankäyntivaihtoehdot, ja paljon muita lisäominaisuuksia (vipuvaikutus, viitteet jne.).

Sikäli kuin vaihdon haitat menevät, ei ole niin paljon “asioita”, joista puhua. Se on harvinaista! Toki, fiat-crypto -maksut saattavat olla hiukan korkeat, mutta se ei todellakaan ole pörssin vika – missä tahansa katsot, tilanne on sama tai ainakin hyvin samanlainen.

BitMart-pörssin todelliset kauppa- ja nostomaksut ovat erittäin kohtuullinen, ja vaikka foorumi ei ehkä voita mitään palkintoja siitä, kuinka monta käyttäjän BitMart-arvostelua voi löytää verkossa, se on hitaasti nimeä itselleen, ja tuleminen yhdeksi parhaat kryptovaluutanvaihdot Marketissa.

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me