Bitstamp-arvostelu

Hei siellä! Tervetuloa tähän Bitstamp-arvosteluun.

Anna minun arvata, että olet täällä, koska olet kuullut kryptovaluutta ja haluat tietää enemmän, mikä se on ja miten se toimii? Jos näin on, tulit oikeaan paikkaan.

Jotta voisit osallistua kryptovaluuttaan, sinun on ensin ostettava. Paras paikka ostaa kryptovaluutta on salausvaihto. Salausvaihdot ovat alustoja, joilla käyttäjät voivat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja. Vaihtoja on paljon, joten on tärkeää valita sinulle sopiva.

Yksi suosituimmista salausvaihto on Bittileima. Tässä Bitstamp-katsauksessa aion kertoa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tästä vaihtoalustasta. Kun olet lukenut, tiedät, kuinka Bitstamp toimii, sen palkkiot, kenelle se toimii parhaiten ja onko se turvallista. Lisäksi tiedät, onko Bitstamp oikea valinta sinulle.

Muut Bitstamp-arvostelut eivät puhu Bitstampin tarinasta, mutta tämä puhuu. On tärkeää tietää, minkälaisen yrityksen kanssa olet tekemisissä, kun käydään kauppaa kryptovaluutoilla.

Joten hyppää aikakoneeni, koska tämä Bitstamp-arvostelu alkaa vuonna 2011…

Plussat

 • Hyödyllinen asiakastuki
 • Fiat-maksut hyväksytään
 • Luotettava

Haittoja

 • Ei paras aloittelijoille
 • Saattaa puuttua kryptovaluutan vaihtoehtoja

Bitstampin tarina

Vuonna 2011, kaksi ystävää Nejc Kodric ja Damijan Merlak perustivat Bitstampin kotimaassaan, Slovenia. Bitstamp oli yksi ensimmäisistä kilpailijoista Mt. Gox.

vuonna alkuaikoina salaustoiminnan, Mt. Gox oli liiketoiminnan suurin vaihto. Mutta sillä oli myös turvallisuuskysymyksiä. Mt Gox hakkeroitiin kesäkuussa 2011, ja vuoteen 2014 mennessä se oli konkurssiin.

Kodric ja Merlak ymmärsivät turvallisuuden ja luotettavuuden merkityksen. He tiesivät, että käyttäjät halusivat vaihtaa, johon he voisivat luottaa. Kryptovaluutat ja blockchain-tekniikka ne ovat rakennettu erittäin turvallinen. vaihdot jotka eivät niitä aina käy. Bitstampin perustajat halusivat korjata tämän.

Bitstamp-arvostelu

Vuonna 2013 Bitstamp muutti osan toiminnastaan ​​Lontooseen. Kodric ja Merlak halusivat, että vaihto olisi keskellä eurooppalaista pankkia. Kuitenkin Yhdistynyt kuningaskunta ei ollut sääntöjä tarvitaan ohjaamaan kryptovaluutan myyntiä.

Pari uskoi, että yksi salauskaupan suurista ongelmista oli se ei ollut säännelty tarpeeksi. Tämä tarkoittaa, että salauksenvaihtoa varten ei ollut tarpeeksi sääntöjä noudatettavaksi. Asiakkaat luottavat sääntöjä noudattaviin yrityksiin. Joten, Bitstamp etsi maassa, jolla oli sääntöjä!

entinen PayPalin presidentti, David Marcus, käski Bitstampia kokeilemaan Luxemburg. Merlak ja Kodric tapasivat vuoden 2016 alussa Luxemburgin hallituksen kanssa.

Huhtikuuhun mennessä Bitstampista oli tullut maailman ensimmäinen kansallisesti lisensoitu salauspörssi. Tämä tarkoitti sitä, että Bitstamp noudattaisi Luxemburgin finanssilakeja. Se tarkoitti myös, että Bitstamp oli nyt lisensoitu 28 maata Euroopan unionissa. Tämä oli a valtava voitto Bitstampille ja kryptovaluutta.

Siitä lähtien Bitstamp on ollut yhteydessä rahoituslaitoksiin ympäri maailmaa. Näihin laitoksiin kuuluu Swissquote, Crédit Agricole ja Chicagon kauppatavaran pörssi. Siitä on tullut yksi markkinoiden arvostetuimmista ja suosituimmista pörsseistä.

Bitstamp-arvostelu

Bitstamp on myös yksi suurimmista salausvaihdoista. Kuinka iso Bitstamp on kuitenkin? Tämä ei olisi kovin hyvä Bitstamp-arvostelu (ja se on erittäin hyvä Bitstamp-arvostelu!), Jos se ei katso numeroita. Tehdään niin!

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Kuinka suosittu on Bitstamp?

Bitstamp on luokiteltu 11. päivä paras suurin salausvaihto. Yli 90 miljoonaa Yhdysvaltain dollareita on käytetty ostamaan ja myymään kryptovaluuttoja Bitstampissa viimeiset 24 tuntia! Bitstamp muodostaa noin 1% kaikesta salauspörssin kaupasta. Voit käydä kauppaa Bitstampin kanssa yli 60 maassa, Yhdysvalloista Uuteen-Seelantiin, Brasiliasta Etelä-Koreaan ja moniin muihin.

Mikä on Bitstampissa niin hyvää? Otetaan selvää.

Vertaa Bitstampia rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Bitstampia rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Mikä on hyvä Bitstampista?

✓ Fiat Trading: Bitstamp antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa kryptovaluutta fiat-valuutat. Fiat-valuutat ovat maiden virallisia valuuttoja. Esimerkkejä fiat-valuutoista ovat Kiinan juan (CNY), Yhdysvaltain dollari (USD) ja Venäjän rupla (RUB).

Jotkut salausvaihdot – kuten Bittrex – älä salli kaupankäyntiä fiat-valuutoilla. Tämä on huono aloittelijoille, jotka ostavat kryptovaluutta ensimmäistä kertaa. Bitstampin avulla voit ostaa kryptovaluutta tarvitsematta käydä ensin toisessa pörssissä.

Fiat-valuutat, joilla voit käydä kauppaa Bitstampilla, ovat Yhdysvaltain dollari (USD) ja Euro (EUR). Voit myös käyttää Sveitsin frangia ja Ison-Britannian puntia Bitstampissa, mutta et voi käydä kauppaa niiden kanssa. Ne muunnetaan USD: ksi tai EUR: ksi ennen kuin voit käydä kauppaa niiden kanssa.

✓ Maksutavat: Bitstamp antaa käyttäjien rahoittaa tilinsä luottokorteilla ja pankkisiirroilla. Jotkut vaihdot – kuten Kraken – eivät tue luottokorttimaksuja. Bitstampin maksutyyppien valinta tekee ensimmäisestä salaustoiminnastasi paljon yksinkertaisempaa!

✓ Turvallisuus: Tammikuussa 2015 Bitstamp hakkeroitiin ja 19 000 Bitcoineja (BTC) varastettiin. Varastettujen Bitcoinsin arvo oli noin 5 miljoonaa USD! Tämä sai monet käyttäjät kysymään, onko Bitstamp turvallinen?

Jotkut alustat – kuten Mt Gox – ovat käsitelleet hakkereita erittäin huonosti. Ei kuitenkaan Bitstamp! Bitstampin tiimi on aina asettanut asiakasturvallisuuden etusijalle. Hack 2015, asiakasvaroja ei menetetty ja alusta rakennettiin kokonaan uudelleen estääkseen sen toistumisen.

Bitstamp on työskennellyt kovasti saadakseen yhden turvallisimmista pörsseistä markkinoilla. Lähes kaikki sen varat pidetään kylmävarastossa. Tämä tarkoittaa, että heidät pidetään offline-tilassa, missä hakkerit eivät pääse heidän luokseen! Bitstamp-varat ovat myös täysin vakuutettu.

Bitstamp-arvostelu

Vaihto tarjoaa käyttäjilleen myös kaksivaiheisen vahvistuksen ja tekstiviestihälytykset.

Huomautus: Kaksivaiheinen todentaminen on silloin, kun käyttäjän on annettava kahden tyyppisiä tietoja päästäkseen tililleen. Ensimmäinen on yleensä salasana ja toinen on koodi, jonka on luonut sovellus, kuten Yubikey tai Google Authenticator.

Lopuksi Bitstamp käyttää PGP (Pretty Good Privacy) pitämään käyttäjien lähettämät tiedot yksityisinä.

Joten uskon vastauksesi "on Bitstamp-turvallinen?" On Joo!

✓ Palkkiot: Bitstamp-palkkiot ovat melko alhaiset verrattuna muihin markkinoihin. Ne on myös helppo ymmärtää, mikä on hienoa aloittelijoille. Bitstamp-maksut vaihtelevat sen mukaan, mitä maksutapaa käytät ja missä asut, joten tarkastelemme niitä myöhemmin tarkemmin.

✓ Asiakaspalvelu: Bitstampissa asiakas on King (tai Queen!). Bitstamp haluaa pitää kauppiaansa tyytyväisinä. Se vastaa käyttäjien sähköposteihin kolmen päivän kuluessa, ja sillä on Isossa-Britanniassa toimiva puhelinpalvelu hätätilanteita varten. Käyttäjät löytävät yksityiskohtaisen UKK-sivun Bitstamp’sista kotisivu.

✓ Maine: Harvoilla salausvaihdoilla on a parempi maine kuin Bitstamp. Bitstamp on ammattimainen ja luotettava. Se on luonut yhteyksiä rahoituslaitoksiin ympäri maailmaa. Bitstampilla on myös täysi lisenssi, ja sen on tarkastanut Big Four -kirjanpitäjä, Ernst & Nuori.

✓ Mobiilisovellus: Bitstampilla on arvioitu mobiilisovellus 4,8 / 5 Apple Storessa, se on yksinkertaisesti loistava.

Bitstamp-arvostelu: mobiilisovellus.

Joten tässä Bitstamp-katsauksessa on puhuttu alustan hyvistä paloista. Katsotaanpa muutama huono bitti?

Mikä on huono Bitstampista?

✗ Kolikoiden valinta: Bitstamp tarjoaa vain viisi kaupankäynnin salausta. He ovat; Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) ja Ripple (XRP).

Aloittelijana tämä ei ole iso ongelma, mutta kun olet ammattimainen kauppias, saatat haluta paremman valinnan. Bitstamp tarjoaa vain 11 kaupankäyntiparia. taas Binance esimerkiksi tarjouksia yli 100!

Huomaa: Kaupankäyntiparit ovat valuuttoja, jotka on jaettu pareiksi ja joiden valuuttakurssi on annettu. Se on vähän kuin Bureau de Change lentokentällä, jossa parit näyttävät tältä; 1 USD = 106 JPY. Bitstamp-kauppapari näyttää tältä; 1 BTC = 9359,76 USD.

✗ Käyttäjäystävällisyys: Ammattimaisena pörssinä, Bittileima voi olla melko monimutkainen. Uusien käyttäjien mielestä Bitstampia on vaikea käyttää. Alusta on hyvin suunniteltu, mutta on todennäköisesti liian edistynyt joillekin aloittelijoille. Alustat kuten Kolikkopohja joskus suositellaan Bitstampin sijaan käyttäjille, joilla ei ole kaupankäyntikokemusta.

Nyt olet kuullut hyviä ja huonoja, oletko valmis aloittamaan kaupankäynnin? Joo? Se on mahtavaa, koska mikään Bitstamp-arvostelu ei olisi täydellinen ilman opasta aloittamiseen.

Kuinka aloittaa kaupankäynti Bitstampilla

Rekisteröinti

Voit tehdä tämän siirtymällä Bitstampin kotisivulle ja valitsemalla Rekisteröidy. Rekisteröinti on nopeaa ja helppoa. Täytä vain alla olevat tiedot.

Bitstamp ilmainen tilin rekisteröinti

Seuraavaksi saat sähköpostin. Sähköpostissa on linkki, johon sinun on vaihdettava salasanasi. Sinulle annetaan myös mahdollisuus määrittää kaksivaiheinen todennus. Tee se!

Nopea vinkki: Varo salausvaihtoa, joka ei tarjoa kaksivaiheista todennusta, ellei rahan menettäminen ole ideasi hyvästä ajasta!

Bitstamp-kaksivaiheinen todennus

Kuten näette, Bitstampilla on oma PDF-opas todentamiseen, joten ei ole mitään tekosyitä olla käyttämättä sitä!

Todentaminen

Varmistuksessa on kaksi vaihetta, mikä voi pidentää Bitstamp-vahvistuksen aikaa. Sinun on kuitenkin suoritettava molemmat vaiheet, jotta voit käyttää alustan kaikkia ominaisuuksia.

Suorita ensimmäinen vaihe loppuun siirtymällä kohtaan asetukset sitten Vahvista tili ja Henkilöllisyyden todentaminen. Valitse seuraavaksi Henkilökohtaisen tilin vahvistus. Sinun on nyt ladattava ajokortti tai passi sekä osoitetodistus, kuten kaasulasku.

Vahvistus Bitstampissa

Vahvistuksen toinen vaihe edellyttää koodin lähettämistä puhelimeesi. Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen Sasetukset sitten Vahvista tili ja Phioa numeron vahvistus.

Bittileiman vahvistusaika: yleensä 1-2 päivää. Se voi kuitenkin kestää kauemmin, joten yritä olla kärsivällinen!

Varmennettu tili Bitstampissa

Kun olet suorittanut tämän vaiheen, tilisi vahvistetaan kokonaan ja olet valmis aloittamaan kaupankäynnin!

Kaupankäynti

Helpoin tapa tehdä ensimmäinen salauskauppa on luottokortti. Sinun tarvitsee vain valita Ostaa myydä -kuvaketta ja valitse sitten Luottokorttiostokset. Alla oleva esimerkki osoittaa luottokorttiostoksen, jonka arvo on 50 Yhdysvaltain dollaria Bitcoinia.

Bitstamp-salausvaluuttakauppa

Sinua pyydetään antamaan tietosi samalla tavalla kuin mitä tekisit, jos ostat jotain Amazon tai eBay.

Bitstamp-maksutapa

Kun maksu on suoritettu, ensimmäinen kryptovaluuttasi lähetetään tilillesi!

Onnistunut tapahtuma Bitstampilla

Onnittelut, olet salakauppias! Melko siisti, oikea?

BitStamp Storage: Onko BitStamp lompakko?

Nyt kun olet ostanut salauksen, sinun on voitava käyttää sitä. Kryptovaluuttojen käyttämiseen käytettävät koodit ovat tallennetaan lompakot. Lompakot voivat olla verkossa, missä niitä kutsutaan kuumavarastoiksi. Tai offline-tilassa, missä heitä kutsutaan kylmävarasto.

Huomaa: Lompakossa on julkiset ja yksityiset avaimet. Voit antaa julkisen avaimesi kenelle tahansa ja he voivat lähettää sinulle kryptovaluutta. Yksityisiä avaimiasi ei tule koskaan näyttää kenellekään! Ajattele sitä sähköpostitilinä. Julkinen avain on osoitteesi ja yksityinen avain salasanasi.

Joten, onko Bitstamp lompakko? Vastaus on, eräänlainen, mutta ei oikeastaan.

Bittileima on a salausvaihto että voidaan käyttää lompakkona. Bitstamp tarjoaa sekä lämpimän että kylmän lompakon säilytystilan. Sinun ei pitäisi koskaan pitää kaikkia kryptovaluuttasi verkossa. Paras yhdistelmä kuumaa ja kylmää varastointia. Suosittelen myös laitteistolompakon käyttöä. Tämä on USB-muistitikun kaltainen kylmäsäilytyslaite. Ledger Nano S on suosittu laitteistolompakko.

Bitstamp-palkkiot

Ennen kuin päätän tämän Bitstamp-arvostelun, haluan puhua Bitstamp-maksuista tarkemmin. Kaikilla talletuksilla, nostoilla ja kaupoilla on omat palkkionsa;

 • Luottokorttiostokset – Jokaisesta luottokorttiostoksesta peritään 5%: n maksu.
 • Maksukortin nostaminen – Ainakin 10 USD veloitetaan varojen nostamisesta pankkikortilla.
 • Kansainvälinen pankkisiirto – – maksu 0,05% veloitetaan kansainvälisellä pankkisiirrolla tehdyistä talletuksista (vähiten maksat 7,5 USD ja suurin 300 USD). Varojen nostamisesta kansainvälisellä pankkisiirrolla veloitetaan 0,1%: n maksu (maksat vähintään 25 USD ja muita pankkikuluja voidaan suorittaa).
 • SEPA-palkkiot: Jos asut Euroopan unionissa ja käytät euroja, sinulta veloitetaan SEPA (Single Euro Payment Area) -maksut. Talletukset SEPA-alueella ovat ilmaisia. Nostoista veloitetaan 3 euron maksu.
 • Kaupankäyntimaksut: Kaikista alle 10000 USD: n kaupoista veloitetaan 0,5%: n maksu. Suuremmista kaupoista palkkiot laskevat. Esimerkiksi yli 20000000 USD kaupoista peritään vain 0,1%: n maksu.
 • Kryptovaluutta: Talletusten tekeminen ja nostaminen käyttämällä Bitstampin tarjoamia kryptovaluuttoja on ilmaista.

Tähän mennessä olet oppinut paljon Bitstampista. Seuraavaksi tässä Bitstamp-katsauksessa tarkastellaan Bitstampin käyttäjiä. Kenelle Bitstamp on suunniteltu?

Kuka on Bitstamp paras?

Bittileima on a turvallinen ja luotettava foorumi. Sillä on miljoonia onnellisia käyttäjiä. Aloittelijat voivat kuitenkin löytää alustan vaikea käyttää. Bitstampin ammattimainen muotoilu ja ominaisuudet ovat hyviä kokeneemmille käyttäjille, mutta voivat sekoittaa aloittelijoita.

Bitstamp tradeview -alusta

En suosittele Bitstampia käyttäjille, joiden mielestä tämä kuva on pelottava. Kuitenkin, jos olet aloittelija joka tykkää haastetusta ja on iloinen oppimisesta, niin Bitstamp voisi olla hyvä paikka aloittaa salausseikkailusi.

Bitstamp tarjoaa fiat-kauppa ja luottokorttiostot. Tämä tekee aloittamisesta nopeaa ja helppoa. Bitstamp on täydellinen vaihto käyttäjille, jotka eivät voi odottaa kaupankäynnin aloittamista.

Päätelmät

Siksi, Bittileima on suuri turvallisuus ja tiimi, joka välittää todella käyttäjistä. Bitstampista on tulossa yksi maailman luotettavimmista salausvaihdoista. Jos pystyt selvittämään perusasiat, Bitstamp voi olla oikea sinulle.

Nyt on aika vastata itse kysymykseen. Joten rekisteröidy, vahvista tilisi ja aloita kaupankäynti BitSstampilla!

Kun olet tehnyt ensimmäisen kaupan, ilmoita minulle mitä mieltä olet … Onko Bitstamp legitiimi? Oliko tämä Bitstamp-arvostelu hyödyllinen? Kerro sinä minulle! Haluaisin kuulla mielipiteesi!

Jos haluat nähdä miten Bitstamp vertaa Coinbaseen, Tarkista tämä vertailu.

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me