Bitstamp VS Coinbase: Onko Bitstamp parempi kuin Coinbase?

Vuonna 2008 luotiin uudenlainen raha. Bitcoin oli ensimmäinen täysin hajautettu digitaalinen valuutta. Tämä tarkoittaa, että voin lähettää rahaa ympäri maailmaa ilman pankkia. Minun ei tarvitse edes antaa nimeäni! Kryptovaluutta on yksi mielenkiintoisimmista tekniikoista, joita kehitetään Internetin keksimisestä lähtien. Joten verrataan kahta erittäin suosittua vaihtoa, joista voit saada, Bittileima VS Kolikkopohja.

Bitcoinin luomisen jälkeen on käynnistetty satoja muita kryptovaluuttoja. Jotkut ovat ison rahasumman arvoinen toiset eivät, mutta saattavat olla tulevaisuudessa. Joka päivä miljoonat ihmiset ostavat ja myyvät kryptovaluutta käyttämällä salausvaihto. Jos luet tätä opasta, luulen, että haluat olla yksi heistä. Olenko oikeassa?

CoinMarketCap listaa 350 salauksenvaihtoa. Se on paljon vaihtoja, joista valita! Oikean vaihdon valitseminen sinulle voi olla hyvin hämmentävää, mutta älä huoli – Olen täällä auttamassa. Tässä oppaassa kerron sinulle kaksi suosituinta salausvaihtoaBittileima ja Kolikkopohja.

Kerron sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Bitstamp VS Coinbasesta. Kun olet lukenut artikkelin, tiedät sen kunkin vaihdon edut ja haitat. Pystyt myös valitse sinulle parhaiten sopiva vaihto. Aloitetaan pienestä historiasta.

Historia

On tärkeää tietää miten Coinbase ja Bitstamp alkoivat ennen kuin aloitat kaupankäynnin heidän kanssaan.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Bitstamp-tarina

Bittileima perustettiin aikana, jolloin ihmiset eivät todellakaan luottaneet salauksenvaihtoon. Vuonna 2011 maailman suurin pörssi, Mt. Gox, menetti paljon käyttäjän rahaa. Kaksi slovenialaista soitti Nejc Kodriciksi ja Damijan Merlak päättivät rakentaa alustan, johon käyttäjät voisivat luottaa.

Merlak ja Kodric suunnittelivat Bitstampin olevan laillinen rahoituslaitos kuten Lloyds tai Santander. Asiakkaat luottavat maailmanlaajuisiin rahoituspalvelujen tarjoajiin, koska he luottavat siihen noudata paljon sääntöjä ja määräyksiä. Nämä säännöt auttavat pitää asiakkaiden varat turvassa. He myös estää palveluja käyttämästä asiakasvaroja laittomasti.

Bitstamp VS Coinbase: Bitstamp-ominaisuudet.

Kun Bitstamp lanseerattiin vuonna 2011, salauksenvaihtoon oli noudatettava hyvin vähän sääntöjä. Bitstampin perustajat työskentelivät todella kovasti saadakseen vaihdon lailliseksi. Ensinnäkin he siirtivät osan toiminnastaan ​​Lontooseen, jotta vaihto olisi lähempänä Euroopan finanssikeskusta. Seuraavaksi he etsivät paikkaa, jossa Bitstampia voitaisiin säännellä kunnolla. Kodric ja Merlak valitsivat Luxemburg.

Vuonna 2016 Bitstampista tuli ensimmäinen täysin lisensoitu salausvaihto. Luxemburg on Euroopan unionin jäsen. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on lupa Luxemburgissa, sinulla on myös lupa kaikissa EU: n 28 osavaltiossa. Tämä teki Bitstampista yhden tehokkaimmista pörsseistä Euroopassa.

Bitstampilla on nyt yhteydet rahoituslaitoksiin ympäri maailmaa. Se on myös luonut mallin siitä, miten salauksenvaihdon sääntely toimii tulevaisuudessa.

Joten entä Coinbase?

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Coinbase-tarina

Kolikkopohja perustivat vuonna 2012 Brian Armstrong ja Fred Ehrsam. Se sijaitsee San Franciscossa Kaliforniassa.

Coinbase luotiin samaan aikaan, kun muut vaihdot alkoivat taistella ja epäonnistua. Mt. Gox meni konkurssiin vuonna 2014, kolme vuotta sen ensimmäisen hakkeroinnin jälkeen. Kuten Bitstamp, Coinbase halusi tulla eräänlaiseksi salauksenvaihdoksi.

Ensimmäinen, Coinbase vakuutti kaiken sen valuutanvaihtoon tallennetun kryptovaluutan. Sitten, kun Bitstamp hankki lisenssin Luxemburgissa, Coinbase sai BitLicensen New Yorkiin.

Bitstamp VS Coinbase: osta ja myy salausta Coinbasessa.

Vuoden 2016 loppuun mennessä, Coinbase oli yhtä laillinen Yhdysvalloissa kuin Bitstamp Euroopassa. Se oli myös järjestänyt Bitcoin-maksujen suorittamisen hyväksytty Dellissä, Expedia, Time Inc.., ja muut tunnetut tuotemerkit.

Elokuussa 2017 Coinbasesta tuli ensimmäinen vaihto, josta tuli yksisarvinen! Valitettavasti tämä ei ole aivan niin siistiä kuin miltä se kuulostaa. Taloudellinen yksisarvinen ei ole myyttinen hevonen, jolla on sarvi (anteeksi!). Se on yritys arvoltaan yli miljardi Yhdysvaltain dollaria (USD), joka on edelleen melko siisti, eikö? Brian Armstrong oli myös kymmenes Forbesin vaikutusvaltaisimpien nuorten listalla.

Ennen kuin kerron sinulle jokaisen alustan ominaisuuksista, haluaisin antaa sinulle käsityksen siitä, miten iso Coinbase ja Bitstamp ovat.

Bitstamp VS Coinbase: Koko

Kolikkopohja on saatavana 32 maassa ja väittää olevansa palveli yli 10 miljoonaa asiakasta. Enemmän kuin 50 miljardia Yhdysvaltain dollaria on ostettu ja myyty alustalla.

Bittileima on sijoitettu 15. sija CoinMarketCapin 350 pörssin luettelossa. Sen 24 tunnin kauppavolyymi on 195 091 734 Yhdysvaltain dollaria.

Huomaa: 24 tunnin kaupankäyntimäärä on krypto-valuutan kokonaismäärä, joka ostetaan ja myydään pörssissä yhdessä päivässä (yllä oleva kuva koskee 1.1.2018).

Heidän julkaisunsa jälkeen, Coinbase ja Bitstamp ovat kasvaneet ja vahvistuneet. Mutta mikä on paras Bitstamp VS Coinbase -vertailussa? Onko Bitstamp parempi kuin Coinbase? Coinbase VS Bitstampin erojen ymmärtämiseksi meidän on tarkasteltava, mitä valuuttapalveluja kukin niistä tarjoaa.

Bitstamp VS Coinbase: Valuutat

Siellä on kahdenlaisia salauspörssien tarjoama valuutanvaihto. He ovat kryptovaluuttakauppa ja fiat-valuutta kaupankäynti.

Fiat Valuuttakauppa

Fiat-valuutat ovat maiden virallisia valuuttoja. Kansallinen hallitus tukee niitä laillisesti. Esimerkkejä fiat-valuutoista ovat Japanin jeni (JPY), Kanadan dollari (CAD) tai Intian rupia (INR).

Bitstamp tarjoaa fiat-valuuttakaupan euroilla (EUR) ja Yhdysvaltain dollareilla (USD).

Huomaa: Ison-Britannian punta ja Sveitsin frangia voidaan käyttää myös Bitstampissa, mutta et voi käydä kauppaa niiden kanssa. Ne vaihdetaan euroiksi tai dollareiksi, ennen kuin voit käydä kauppaa niiden kanssa.

Coinbasen käyttäjät voivat ostaa kryptovaluuttoja käyttämällä Fiat-valuuttoja mikä tahansa 32 maasta, joissa Coinbase on saatavana. Voit myydä kryptovaluuttoja kaikissa 32 maassa paitsi Australia ja Kanada.

Bitstamp VS Coinbase: alkuperäinen maailmanlaajuinen salausvaihto.

Aloittelijana on tärkeää, että sinä valitse pörssi, joka sallii fiat-valuuttakaupan. Jos käytät Bittileima tai Kolikkopohja, sinun ei tarvitse käydä toisessa pörssissä ennen kuin aloitat kaupankäynnin. Joten tässä Bitstamp VS Coinbase -keskustelu on tasan, kuten löydät kaiken tarvitsemasi samasta paikasta!

Seuraavaksi verrataan näiden kahden alustan tarjoamaa kryptovaluuttavalikoimaa.

Kryptovaluuttakauppa

Voit käydä kauppaa viidellä eri kryptovaluutalla Bitstampilla. He ovat:

Bitstampilla on 11 ainutlaatuinen kaupankäynnin paria.

Huomaa: Vaihtopari on kaksi valuuttaa, joilla voidaan käydä kauppaa. Kaupan valuuttakurssi on samanlainen kuin näette Bureau de Change -lentokentällä. Yksi esimerkki Bitstampin tarjoamasta kaupankäyntiparista on, 1 litecoin (LTC) = 148,18 Yhdysvaltain dollaria (USD).

Coinbase tarjoaa hieman erilaisia ​​palveluja Bitstampille. Bitstampin kaltainen vaihto tuo kaupan ostajan ja myyjän yhteen. Esimerkiksi, jos haluan ostaa 4 LTC: tä 595 dollaria, niin Bitstamp löytää minulle myyjän, joka tarjoaa myydä 4 LTC: tä 595 dollarilla. Bitstamp ottaa sitten prosenttiosuuden jokaisesta kauppiaasta maksuna.

Coinbase toimii hieman eri tavalla. Coinbase on välittäjäpörssi. Tämä tarkoittaa, että se ostaa ja myy kryptovaluutta fiat-valuutalle. Ostajat ja myyjät eivät käy kauppaa keskenään, vaan Coinbasen kanssa.

Bitstamp VS Coinbase: aloita muutamassa minuutissa Coinbasen kanssa.

Bitstamp VS Coinbase -kaupan vertailun näkökulmasta, Coinbase ei tarjoa kaupankäyntiparia samalla tavalla kuin Bitstamp, sen sijaan se on a muuntamispalvelu. Coinbase tarjoaa kiinteän hinnan tai muuntokurssin jokaiselle kaupalle. Tämä korko on hyvin samanlainen kuin Bitstampin tarjoama. Itse asiassa Coinbasen muuntokulut perustuvat valuuttakursseihin GDAX.

Huomaa: GDAX (Global Digital Asset Exchange) on ammattimainen salausvaihto, jonka omistaa ja ylläpitää Coinbase. Se tarjoaa käyttäjille kehittyneempiä kaupankäyntivaihtoehtoja kuin Coinbase. Kun rekisteröidyt Coinbaseen, saat myös pääsyn GDAX: iin.

Salausvaluutat, joita voit ostaa tai myydä Coinbase-muunnospalvelun avulla, ovat:

  • Bitcoin (BTC)
  • Litecoin (LTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Bitcoin Cash (BCH)

Nyt tiedät, mitä valuuttoja tarjotaan kaupankäynnille kullakin alustalla, katsotaanpa heidän veloittamansa palkkiot.

Bitstamp VS Coinbase: Palkkiot

Elinkeinonharjoittajan maksamat palkkiot riippuvat missä he asuvat, kaupan koko, ja mitä maksutapaa he käyttävät. Joten, mikä on ero Coinbase VS Bitstamp -maksun välillä?

Bitstamp-palkkiot

Bitstampin fess on melko alhainen verrattuna muihin markkinoihin. Bittileima latautuu 0,25% kaikista alle 20 000 dollarin kaupoista. Tämä tarkoittaa sitä, olitpa ostamassa tai myymässä kryptovaluutta, maksat saman maksun. Tämä on hieno aloittelijoille. Jotkut muut vaihdot – kuten Kraken – periä erilaisia ​​maksuja ostamisesta ja myymisestä. Bitstamp pitää kuitenkin maksunsa mukavana ja yksinkertaisena!

Vertaamalla Bitstamp VS Coinbase -maksuja, Bitstamp-palkkiot fiat-talletuksista ja nostoista ovat hieman monimutkaisempia. Bitstamp ei veloita euromääräisiä talletuksia SEPA: ssa. Nostot euroina SEPA-kustannuksissa 0,90 €.

Bitstamp VS Coinbase: 3 vaihetta kaupankäynnin aloittamiseksi.

Huomaa: SEPA on yhtenäinen euromaksualue. Sillä on 33 maiden kanssa. SEPA tekee rahansiirron ETA: n (Euroopan talousalue) ympäri nopeaa ja helppoa.

Bitstamp kuitenkin veloittaa vähintään 7,5 dollaria Yhdysvaltain dollarin talletuksista. Bitstamp ei peri maksua salauksen nostamisesta. Nostot alle 1000 dollaria 10 dollaria ja yli 1000 dollarin nostot veloitetaan 2%: n maksu.

Bitstamp-käyttäjät voivat myös käyttää luottokortteja kryptovaluutan ostamiseen. Luottokortin käytöstä peritään maksu 5% tapahtuman summasta.

Coinbase-palkkiot

Coinbase-kaupankäyntimaksut ovat lähes kuusi kertaa korkeampi kuin Bitstamp-palkkiot. – maksu 1,49% veloitetaan aina, kun ostat tai myydään kryptovaluutta. Tämä maksu nousee 3,99% varten luottokortilla tehdyt ostokset.

Eurokolikkotalletukset ovat ilmaisia ​​SEPA-alueella. Eurojen nostamisesta SEPA: ssa veloitetaan 0,15 €. Yhdysvaltain dollareilla pankkisiirrolla tehdyt talletukset ovat ilmaisia. Yhdysvaltain dollarin nostot veloitetaan 10 dollaria.

Coinbase-maksut ovat alhaiset verrattuna pörsseihin CEX ja Coinmama, jotka tarjoavat vastaavia palveluja.

Suurin samankaltaisuus Bitstamp-palkkioiden VS Coinbase -maksujen välillä on se ne on helppo ymmärtää. Aloittelija voi valita jommankumman alustan ja tietää tarkalleen, mitä heitä veloitetaan ja miksi. Joten molempien alustojen maksut ovat aloittelijaystävällisiä, mutta mikä alusta on helpompi käyttää? Otetaan selvää!

Bitstamp VS Coinbase: Käyttäjäystävällisyys

Coinbasea suositellaan usein aloittelijoille, mutta miksi? Ja mitä Bitstampilla on tarjota salauksen aloittelijoille? Jatketaan Bitstamp VS Coinbase -vertailua.

Bittileima On hyvin suunniteltu foorumi rajoitetulla määrällä kaupankäynnin ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että sillä on vain pieni määrä kryptovaluuttoja ja pieni määrä asioita, joita voit tehdä niiden kanssa. Jotkut Bitstampin kaupankäyntitiedoista eivät kuitenkaan ole niin yksinkertaisia. Aloittelijat valittavat joskus sitä Bitstampin Tradeview-sivu on liian monimutkainen. Katso se alla:

Bitstamp VS Coinbase: Bitstampin kaupankäyntialusta.

Joitakin Bitstampin hämmentävämpiä ominaisuuksia on helpompaa sen yksityiskohtaisen ohjesivun. Suosittelen aloittelijoille käyttämään tätä sivua, kun yrität Bitstampia ensimmäistä kertaa.

Kolikkopohja on luultavasti paras alusta aloittelijoille. Se on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi. Kuten sanoin aiemmin, Coinbase on välittäjäpörssi. Tämä tarkoittaa, että se on enemmän kuin kauppa kuin vaihto.

Ostaminen ja myyminen on helppoa. Coinbasen ulkoasu ja ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin verkkopankit ja ostosovellukset. Ajattele sitä kuin Amazon krypto-valuutoissa!

Et löydä vähemmän stressaavaa tapaa ostaa ensimmäinen kryptovaluuttasi kuin Coinbase. Coinbasea on helpompi käyttää kuin Bitstampia, ja melkein kaikki muutkin vaihdot!

Molemmat alustat tarjoavat myös mobiilisovelluksia iOS: lle ja Androidille, mutta mikä on parempi?

Bitstamp VS Coinbase: Mobiilisovellukset

Bitstampin mobiilisovelluksen käyttäjät ovat valittaneet siitä ominaisuuksien ja hitaiden päivitysten puute. Sen pisteet ovat vain 1,7 / 5 Apple Storessa.

Coinbasen mobiilisovellus on saanut parempia arvosteluja. Käyttäjät kommentoivat kuinka yksinkertainen ja luotettava sovellus on, ja sillä on pisteet 4,7 / 5 Apple Storessa.

Nyt tiedät kaiken Bitstamp VS Coinbase -alustan valuutoista ja maksuista. Tiedät myös kuinka helppoa niitä on käyttää, mutta kuinka turvallisia he ovat?

Bitstamp VS Coinbase: Suojaus

Turvallisuus on ollut tärkeä kysymys useimmille salausvaihdoille. Katsotaanpa, miten Coinbase ja Bitstamp käsittelevät ongelmaa.

Onko Bitstamp turvallinen?

Bittileima ottaa käyttäjän turvallisuuden hyvin vakavasti. Tammikuussa 2015, 19 000 BTC varastettiin Bitstampilta. Koko foorumi rakennettiin uudelleen ylläpitää turvallisuutta eikä yksikään asiakas menettänyt rahaa.

Se pitää melkein kaikki digitaaliset omaisuutensa kylmävarasto. Tämä tarkoittaa, että he ovat offline-tilassa, kaukana varkaista ja hakkereista. Bitstamp on myös ollut tilintarkastajat Ernst and Young. Tämä tarkoittaa, että se on testattu varmistaakseen, että se käyttää ja varastoi asiakkaidensa rahaa oikein. Alusta tarjoaa myös käyttäjille kaksivaiheinen todennus.

Bitstamp VS Coinbase: edistyneet salaustyökalut.

Huomaa: Kaksivaiheisessa todennuksessa käyttäjän tilillä on kahden tyyppinen salasana.

Joten luulen vastauksesi "Onko Bitstamp turvallinen" On Joo. Suosittelen kuitenkin, ettei koskaan jätä kryptovaluuttoja missään pörssissä pitkäksi ajaksi. Siirrytään nyt Coinbaseen Bitstamp VS Coinbase -vertailussa.

Onko Coinbase turvallinen?

Rahaa on varastettu alkaen Kolikkopohja asiakkaita, mutta alustaa ei ole hakkeroitu. Suurin osa menetyksistä tapahtuu, kun käyttäjän salasana varastetaan tai hän joutuu uhriksi tietojenkalasteluhuijaus.

Coinbase on erittäin hyvä turvallisuustiedot verrattuna useimpiin muihin vaihtoihin. Asuinpaikka Yhdysvalloissa tarkoittaa, että Coinbasen on noudatettava Yhdysvaltojen osavaltioiden ja liittovaltion lakeja. Jotkut foorumin kriitikot sanovat, että se toimii liian läheisessä yhteistyössä Yhdysvaltain hallituksen kanssa. Helmikuussa 2018, Coinbase toimitti 13 000 käyttäjän tiedot IRS: lle! IRS on amerikkalainen veronmaksaja. Tämä ei ollut kovin suosittu monien käyttäjien keskuudessa!

Bitstamp VS Coinbase: helppokäyttöinen käyttöliittymä.

Noin 98% Coinbasen varoista pidetään offline-tilassa. Loput 2% ovat varkaudelta vakuutettu. Coinbase pitää myös asiakasvarat erillään Coinbase-varoista. Tämä tarkoittaa, että jos Coinbase menee konkurssiin, asiakkaat voivat ottaa takaisin varansa. Coinbase tarjoaa myös kaksivaiheisen todennuksen.

Joten siinä se on, Coinbase VS Bitstamp. Nyt sinun on päätettävä, mikä vaihto on sinulle paras. Ennen kuin teet sen, haluaisin kertoa sinulle vielä muutamia asioita, jotka voivat auttaa sinua tekemään valintasi.

Lopulliset ajatukset

Salausvaluuttojen ostaminen ja myyminen ei ole aina helppoa. Se voi olla monimutkaista, ärsyttävää ja jopa pelottavaa. Se voi olla myös hauskaa! Bittileima ja Kolikkopohja ovat molemmat loistavia paikkoja aloittaa salausseikkailusi.

Bittileima on yksi vanhimmista ja suosituimmista pörsseistä maailmassa. se on turvallinen, halpa, ja on loistava joukkue jotka välittävät asiakkaistaan. Se voisi olla joidenkin aloittelijoiden on vaikea käyttää, mutta se on loistava paikka oppia, miten ammattimainen salausvaihto toimii.

Coinbase on täydellinen aloittelijoille. Sen yksinkertainen, turvallinen, ja helppokäyttöinen. Se tarjoaa kaikki peruspalvelut, joita tarvitset ensimmäisen kryptovaluutan ostamiseen. Ensimmäisenä askeleena salausmaailmaan en voi suositella Coinbasea riittävän hyvin.

Joten kuka on Bitstamp VS Coinbasen voittaja? Etkö voi päättää? Miksi ei käyttää molemmilla alustoilla? Voit aloittaa yksinkertaisesti Coinbasella ja siirtyä sitten Bitstampin saatavilla olevaan kehittyneempään kaupankäyntiin. Voit helposti siirtää varoja näiden kahden välillä, vain siirtämällä Coinbasesta Bitstampiin!

Tänään kaikkien CoinMarketCapissa listattujen pörssien 24 tunnin kaupankäyntimäärät olivat yli 23 miljardia dollaria. Joten, jos ajattelet, milloin on paras aika aloittaa salauksen kauppa, voin auttaa sinua. Se on NYT!

Jos haluat tietää enemmän Bitstampista, tarkista "Mikä on Bitstamp?" opas, kannattaa myös tarkistaa minun Kraken VS Bitstamp vertailu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me