BRD-lompakon tarkistus

Oletko koskaan kuullut “Leivän kryptovaluutta-lompakosta”? Katse verkossa, näet nyt, että käyttäjät kirjoittavat BRD-lompakko arvostelut – vaikka nimi on muuttunut ja lompakko on jonkin verran uudistettu, koko tuote, pysyy samana.

Se kertoo kuitenkin vähän todellisesta lompakosta – onko se mitään hyvää? Onko syytä tarkistaa? Millainen krypto-lompakko se on?

Älä huoli, sillä kaikkiin näihin kysymyksiin (ja muuhun!) Vastataan alla olevassa artikkelissa!

TL; DR: BRD-kryptovaluutta-lompakko on mobiilisovelluspohjainen lompakko. Siinä voi olla useita erilaisia ​​kryptovaluuttoja (kuten Bitcoin ja Ethereum), ja sillä on melko hyvä maine salausyhteisössä, varsinkin koska lompakko on avoimen lähdekoodin.

Plussat

  • Yksinkertainen käyttöliittymä
  • Mobiilisovelluspohjainen lompakko
  • Asiakkaan PIN-koodit ovat käytettävissä
  • Siihen mahtuu Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, ERC-20 rahakkeita

Haittoja

  • Asiakastuen vastausten ilmoitetaan joskus olevan hitaita
  • Tukee vähän kolikoita

BRD-lompakon tarkistus: TUOTTEET

BRD perustettiin alun perin vuonna 2015. Kaksi vuotta myöhemmin yritys muuttui. Silloin lompakkoa kutsuttiin edelleen “leivän lompakkoksi” – tarttuva nimi, mutta ilmeisesti se ei sopinut aivan tuotemerkkiin, ja se muutettiin kaksi vuotta myöhemmin vain “BRD”.

Yleensä yritys on nähnyt melko laajaa menestystä – ICO sen tunnus (sama nimi – BRD) onnistui, ja tuotemerkin ylläpitämä yleinen maine näyttää todellakin olevan melko positiivinen.

Kuten minkä tahansa muun salausvaluutan lompakon kanssa, voit odottaa BRD: n salauksen lompakon olevan sekä positiivisia että negatiivisia näkökohtia – se on itsestäänselvyys. Keskitymme ensin positiivisiin, katetaan salauskolikot, joita lompakko tukee.

Tukee Bitcoinia ja Etheruemia

Jos olet kuullut jotain kryptovaluutta, luultavasti tiedät, että siellä on kaksi tunnetuinta kryptovaluutta Bitcoin ja Ethereum. Nämä kaksi salausta ovat jatkuvasti huomion keskipisteessä – mistä tahansa katsotkin, löydät aina uutisia jommastakummasta.

Luonnollisesti tämän seurauksena suuri osa ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita sijoittamaan kryptovaluuttoihin, katsovat Bitcoinia ja Ethereumia kaksi päähakijaa. Tämä puolestaan ​​tekee ETH- ja BTC-lompakoista melko kysyttyjä.

Käyttäjän BRD-lompakon arvostelut kertovat sen sinulle tämä lompakko tekee, itse asiassa, tukea molempia kryptovaluuttoja.

BRD-lompakon tarkistus: ei tilejä, ei kirjautumista.

Tämä on hieno uutinen kaikille, jotka ovat etsineet BRD: n kokeilemista! Bitcoinin ja Ethereumin lisäksi BRD tukee myös Bitcoin Cash ja kaikki ERC-20-tunnukset. Kumpikaan niistä ei ole liian yllättävä, ollakseni rehellinen – sekä Bitcoin Cash että ERC-20-rahakkeet ovat vahvasti sidoksissa yllämainittuihin kryptovaluuttoihin.

Tosiasia, että BRD-salakirjassa voit tallentaa ERC-20-rahakkeita, on korostettava entisestään – se on hieno uutinen kaikille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita dApps, älykkäät sopimukset, ja minkä tahansa & kaikki tähän tekniikkaan tehdyt investoinnit.

Avoimen lähdekoodin lompakko

Lukemalla käyttäjän BRD-lompakon arvosteluita saatat lopulta törmätä huomautuksiin avoin lähdekoodi lompakon luonne. Vaikka jotkut käyttäjät näyttävät vilkaisevan tätä tosiasiaa, sen ei pitäisi olla asia – se on itse asiassa yksi BRD: n tärkeimmistä vahvuuksista.

Määritelmän mukaan kryptovaluutta lompakko on avoimen lähdekoodin tarkoittaa sitä kuka tahansa voi käyttää sen lähdekoodia, ja etsi mitään epäilyttävää tai jopa haavoittuvaa – jos he löytävät jotain, joka ei tunnu oikealta, ihmiset voivat sitten tehdä muutosehdotuksia, ja jos ne käyvät läpi, lompakko paranee.

BRD-lompakon tarkistus: Bitcoinin ostaminen.

Nyt nämä prosessit ovat tosin hiukan monimutkaisempia, mutta yleinen ajatus pysyy kuitenkin samana. Voit myös nähdä, kuinka kaikki tämä olisi hyödyllistä kenellekään BRD-salauksen lompakon käyttäjälle?

Sen lisäksi, että BRD on avoimen lähdekoodin selviä, objektiivisia etuja joihinkin säilytyslompakkoihin verrattuna, se hyödyttää myös kyseistä salauslompakkoa vähemmän fyysisestä näkökulmasta. Tarkoitan yksinkertaisesti sitä ihmiset ovat halukkaampia luottamaan avoimen lähdekoodin sovelluksiin ja alustoihin.

Toisin sanoen, se kertoo “läpinäkyvyyden” ja “luotettavuuden” useimmille tuotteen käyttäjille – ollaksemme oikeudenmukaisia, niin oikeastaan ​​sen pitäisi olla ensinnäkin.

Ihmisarvoiset turvatoimet

BRD-lompakko on mobiilisovellukseen perustuva salaustallennustyyppi. Suurin osa törmäämistäsi käyttäjän BRD-lompakon arvosteluista näyttää ylistävän tätä tosiasiaa – maailmassa, jossa mobiililaitteista on tullut pieniä, taskuun sopivia tietokoneita, joita käytämme kaikkeen kuviteltavaan, olisi järkevää!

Mobiilipohjaisuudella on kuitenkin myös muita etuja – se on todella hyvä valinta kuka tahansa, joka arvostaa turvallisuutta.

Mobiilisovelluslompakot kuuluvat samaan luokkaan kuin ohjelmistojen salauslompakot, turvallisuuden kannalta. Tämä tekee heistä turvallisempia vaihtoehtoja verrattuna esimerkiksi, online-lompakot – syynä tähän on se, ettävaihto-pohjainen) lompakossa, kolikkosi ovat aina Internetissä. Ohjelmiston käytön aikana sinun tarvitsee kuitenkin huolehtia vain haittaohjelma laitteessasi.

BRD-lompakon tarkistus: yksinkertaisuus suunnittelun mukaan.

Jos tietokoneesi – tai tämän BRD-lompakon tarkistuksen osalta, puhelimesi – on puhdas kaikista viruksia ja näppäinlukijat, sinun pitäisi olla hyvä!

BRD-salauslompakossa on myös ylimääräinen suojaustaso – sen lisäksi, että se tarjoaa sinulle palautuslause Jos unohdat salasanasi, lompakon avulla voit luo mukautettu PIN-koodi jonka annat kirjautuessasi sisään lompakkoon. Vaikka en löytänyt mitään mahdollisuutta ottaa käyttöön 2FA, mukautetut PIN-koodit ovat aina erittäin arvostettuja!

Sallii Fiat-valuuttamaksut (ja lompakon ostot)

Nykyään monet kryptovaluutta-lompakot (etenkin online-pohjaiset – myös ohjelmistolompakot ovat yleensä samat) antavat sinun ostaa tiettyjä kryptokolikoita käyttöliittymänsä kautta – sinun ei tarvitse jättää lompakkoa ja mennä jokin kolmannen osapuolen vaihtoalusta.

Lukemalla käyttäjän BRD-lompakon arvosteluita näyttää siltä BRD: llä on myös tämä toiminto. Sen lisäksi se antaa kuitenkin myös mahdollisuuden suorittaa maksuja fiat-valuutat – toisin sanoen, osta salakolikoita luottokortillasi.

Taulukko: Coinbase Walletin ja BRD: n maksutavat

Myöhään mennessä siitä on tullut jonkin verran normaalia ja jopa odotettua – silti siellä on paljon lompakoita sinulla ei ole integroitua salauksen ostotoimintoa. Kryptojen ostaminen fiat-valuutoilla on yleensä edullista, etenkin intro-tason sijoittajat – se on helpompaa, vaivatonta ja vie vähän aikaa.

Sileä, moderni käyttöliittymäsuunnittelu

Käytettävyys on yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista, kun on kyse ohjelmistojen kryptovaluutta-lompakoista. Se ei ole jotain, joka tulee esiin niin usein käyttäjien BRD-lompakon arvosteluissa, mutta hyvä käytettävyys on edelleen melko tärkeää kaikille lompakoille.

Onneksi BRD-salakirjalla on itse asiassa kunnollisia käytettävyysominaisuuksia.

BRD-lompakon tarkistus: Kuinka saada BRD-rahakkeita.

Kaikki lompakon lataamisesta ja asentamisesta kolikoiden ostamiseen on yksinkertainen ja suoraviivainen. Vaikka et olisi koskaan käyttänyt salauslompakkoa aiemmin, sinun ei pitäisi kokea mitään vaikeuksia.

Vaikka käsittelen myöhemmin tosiasiallista “miten” -ominaisuutta, riittää sanoa, että on virkistävää ja aina arvostettua tavata salauslompakko, joka ei ylikuormita sinua teknisellä ammattikiellolla ja tarpeettomilla ominaisuuksilla.

Viimeisin löydetty Ledger Wallet -kuponki:

BRD Wallet Review: CONS

BRD-lompakkoarvostelijoiden juhlallisesti arvioimalla saattaa tuntua siltä, ​​että kyseinen lompakko on melkein virheetön – suurin osa käyttäjistä pitää siitä melko vähän ja julistaa kaikista eduistaan ​​ylpeänä.

Kuten kaikessa muussa elämässä, kuitenkin, leivän lompakko ei ole täydellinen – luonnollisesti on joitain puutteita, jotka voivat olla tai eivät välttämättä ole ilmeisiä, kun kohtaat kyseisen tuotteen ensimmäisen kerran.

Yhdistämällä oman kokemukseni alustaan ​​yhdessä muiden käyttäjien BRD-lompakon arvosteluiden kanssa, mikään edellä mainituista “puutteista” ei näytä olevan merkittäviä, puhumattakaan “pelin rikkomisesta”. Silti ne on peitettävä ennen kuin menet ulos ja kokeilet BRD-salauslompakkoa itse.

Suurimmasta valituksesta näyttää siltä, ​​että monet ihmiset eivät ole tyytyväisiä kolikoiden puute.

Tukee muutama kolikko

Aiemmin BRD-lompakon tarkastelussa olen huomauttanut, että BRD tukee kahta pää kryptovaluuttaa – Bitcoin ja Etheruem -, ja siihen liittyvät salaukset – Bitcoin Cash ja ERC-20-rahakkeet.

Vaikka onkin hienoa, että tuetut kolikot muodostavat useita, on itse asiassa melko surullista, että niitä on vain niin vähän valita (ainakin hajautetun valuutan mukaan).

Nykyään, omistetut lompakot ovat varjostamassa niitä, jotka tukevat useita erilaisia ​​kryptovaluuttoja – jotkut niistä jopa satoihin! Monet kokeneemmista kauppiaista ja sijoittajista, joilla on useita salausvaluuttoja salkussa, ja haluat ehkä tallentaa ne yhteen lompakkoon – se ei ole mahdollista BRD: n kanssa.

BRD-lompakon tarkistus: edut BRD-kolikoiden pitämisestä.

Tästä huolimatta, useiden erilaisten salausten tallentaminen yhteen paikkaan ei ehkä ole oikeastaan ​​niin hyvä idea. Sen turvallisuusriski – jos joku hakkeroisi lompakkoosi, hän voi varastaa kaikki omaisuutesi – jos pidät niitä eri paikoissa, tämä ei kuitenkaan ole ongelma.

Kummassakin tapauksessa olisi kiva nähdä, että Leipä-lompakko tukee tulevaisuudessa enemmän kolikoita – ellei joitain kapeimmista, niin ainakin Litecoin, NEO tai Viiva.

Asiakastuki voi olla hidasta

Lukemalla eri käyttäjien BRD-lompakotarkastuksia on selvää, että sovelluksella on melko hyvä maine sekä iOS- että Android-markkinoilla – se on hyvät käyttäjäpisteet Play Kaupassa, ja parhaat arvostelut ovat erittäin positiivinen, liian.

Yksi asia, jota pidetään melko kiistanalaisena aiheena, on kuitenkin asiakastukea.

Jos lompakkoasi kohdattaisiin ongelmia (olipa se sitten teknistä, maksuihin liittyvää tai muuta), voit joko tarkista tietopohja joka on saatavana tuotemerkin virallisella verkkosivustolla tai kirjoita heille sähköposti. Yksi suurimmista otteista on se suoraa asiakastukea ei ole käytettävissä.

BRD-lompakon tarkistus

No, ollaksemme oikeudenmukainen, se on totta vain osittain – voit soittaa heille, mutta se on käytettävissä vain niille, joilla on tietty määrä BRD-merkkejä hallussaan.

Tämän lisäksi jotkut käyttäjät väittävät, että vaikka Leipä-lompakko on loistava ja kaikki, tukivastaukset voivat olla jonkin verran hitaita. Luonnollisesti, jos käsittelet vakavaa teknistä ongelmaa, haluat todennäköisesti sen ratkaisevan mahdollisimman pian – varsinkin kun siihen liittyy kryptovaluuttasi.

Vertaa BRD: tä rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa BRD: tä rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Hinta

Hinnoittelunäkökulma leivän lompakko on myös varsin mielenkiintoinen.

BRD-lompakko on täysin ilmainen ladata, asenna ja käytä. Se on hienoa – vaikka siitä on tullut standardi, kun on kyse useimmat online- ja sovelluspohjaiset salaustallennusvaihtoehdot, on silti mukavaa tietää, että voit todella käytä lompakkoa ilmaiseksi.

Mitä tulee sovellettaviin maksuihin, asiat ovat kuitenkin hieman monimutkaisempia.

BRD-lompakon tarkistus

Lompakon takana oleva joukkue toteaa maksuja ei veloiteta, kun teet tapahtuman BRD: n kautta, ainakin heidän puolestaan ​​kaupasta. He korostavat kuitenkin myös, että tapa, jolla Bitcoin-verkko toimii, on se vie tietyn prosentuaalisen vähennyksen tapahtumastasi – tämä tunnetaan muuten nimellä “transaktiomaksu”.

Maksu vaihtelee lähettämiesi bitcoinien määrä / vastaanottaminen. Luonnollisesti, jos käsittelet suuria summia, sinulta veloitetaan enemmän tapahtumasta – se on järkevää.

Kuinka käyttää BRD-lompakkoa?

Nyt kun olemme keskustelleet molemmista positiivinen ja vähemmän myönteiset puolet leivän lompakko, Tämän BRD-lompakon tarkastelun viimeinen vaihe on puhua “miten” – erityisesti, miten lompakkoa käytetään, miten se asetetaan, miten tehdä liiketoimia, ja niin edelleen.

Kuinka asentaa BRD-lompakko?

Aloitamme alusta alkaen ja puhumme asennusprosessi BRD: stä.

Vaihe 1: Lataa BRD-sovellus valitsemastasi sovelluskaupasta. Käytän Android-laite, joten esimerkkini sisältää Play Kaupassa.

BRD-lompakon tarkistus: Play-kauppa.

Vaihe 2: Käynnistä sovellus ja paina “Aloittaa”.

BRD-lompakon tarkistus: Aloita.

Vaihe 3: Lyhyen esittelyn jälkeen sinua kehotetaan luomaan mukautetun PIN-koodin. Älä unohda sitä!

BRD-lompakon tarkistus: mukautetut PIN-koodit.

Vaihe 4: Sitten sinulle annetaan “paperiavain” – toisin sanoen sinun 12 sanan palautuslause. Kirjoita se muistiin ja säilytä se turvallisessa paikassa – se on ainoa työkalu lompakon palauttamiseen, jos unohdat PIN-koodisi.

BRD-lompakon tarkistus: 12 sanan palautuslause.

Vaihe 5: Kun olet ratkaissut sinut, sinut ohjataan sovelluksen etusivulle. Se siitä!

BRD-lompakon tarkistus: BRD-sovelluksen etusivu.

Kuten näette, BRD-lompakon asentaminen ja asentaminen on erittäin yksinkertaista ja suoraviivaista!

Kuinka ostaa kryptovaluutta BRD-lompakosta?

Seuraavaksi, katetaan todellinen Ethereumin ostoprosessi (tai Bitcoin) kyseisessä matkapuhelimessa.

Vaihe 1: Paina sovelluksen aloitusnäytössäOstaa”.

Vaihe 2: Sinua pyydetään valitse asuinmaasi – tee niin.

BRD-lompakon tarkistus: valitse asuinmaasi.

Vaihe 3: Tulla sisään valuutat ja määrät jonka haluat maksaa / vastaanottaa.

BRD-lompakon tarkistus: Eetterimäärä, jonka haluat ostaa.

Vaihe 4: Valitse sinun maksutapa.

BRD-lompakon tarkistus: maksutapa.

Vaihe 5: BRD tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa kryptoja käyttämällä Yksinkertainen – toimitus on nopeaa, ja myös palkkiot ovat melko kohtuullisia.

BRD-lompakon tarkistus: Simplex.

Vaihe 6: Kun olet vahvistanut maksusi, jäljellä on vain odottaa!

BRD-lompakon tarkistus: tilauksen vahvistus.

Yksinkertainen!

Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutoilla BRD-lompakossa?

Lopuksi sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa kryptovaluuttasi myös BRD-salauslompakossa.

Vaihe 1: Lehdistö “Käydä kauppaa”Aloitusnäytön alaosassa, keskellä.

Vaihe 2: Valitse haluamasi valuutat maksaa, ja haluamasi valuutta vastaanottaa.

BRD-lompakon tarkistus: salakirjoitusten kauppa BRD: llä.

Vaihe 3: Jos lompakossasi olevat varat ovat riittävät, voit suorittaa tapahtuman valitsemalla oikean lompakon – siinä kaikki!

Ehdottomasti vaivaton tapa käydä kryptoja kaupassa itse lompakossa!

Päätelmät

Joten – se on BRD-lompakko! Nyt kannattaa tarkistaa?

Minun on hyväksyttävä suurin osa käyttäjien BRD-lompakon arvosteluista – kyseessä oleva lompakko kannattaa varmasti antaa laukaus.

Taulukko: Ledger Nano X: n ja BRD: n yritystiedot

Vaikka siinä ei ole paljon kolikoita, ja saatat joskus kamppailla asiakastuen vastausten nopeuden kanssa, BRD-lompakko on turvallinen ja varma vaihtoehto kaikille Bitcoin ja Ethereum (ja pari muuta salausta) tarpeita.

Sen hauskaa ja helppokäyttöinen, sallii sinun luoda mukautettuja PIN-koodeja, tukee lompakon sisäinen kauppa ja salausostot – ehdottomasti loistava vaihtoehto!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me