CryptoKitties: Kuinka hankkia oma CryptoKitty

Blockchain-maailma on tuottanut merkittävän tarinan CryptoKittiesin nimissä, jossa ihmiset voivat ostaa, kasvattaa ja käydä kauppaa virtuaalikissoilla. Mutta anna minun arvata, mietit mitä se on ja miten se kaikki toimii? No, olet tullut oikeaan paikkaan!

Muuten, tiesitkö, että Ethereum-peli CryptoKitties tuli niin suosituksi joulukuussa 2017, että sen osuus oli 25% kaikesta Ethereum-liikenteestä? Hullu, tiedän!

Odottavat ethereum-tapahtumat CryptoKittiesin julkaisun jälkeen

Joka tapauksessa tämä täydellinen CryptoKitties-aloittelijan opas kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää, mukaan lukien miten tarina alkoi, miten heidän geneettisen algoritmin tekniikkansa toimii ja mikä tärkeintä, miten CryptoKittiesia voi pelata!

Jos olet jo varma CryptoKitties-tietosi, siirry rohkeasti kohtaan Kuinka pelata CryptoKitties-osiota.

Joten, mitä sinä odotat? Aloitetaan!

Mikä on CryptoKitties?

CryptoKitties on luonut kanadalainen startup Axiom Zen joulukuussa 2017. Axiom Zen on mukana monissa erilaisissa asioissa, kuten ohjelmistokehityksessä ja virtuaalitodellisuudessa.!

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Perustajat halusivat luoda Ethereum-pelin, jonka avulla kuka tahansa maailmassa voisi omistaa virtuaalikissoja, jotka luotiin älykkäästä sopimuksesta. Jokainen luotu kissa on ainutlaatuinen, joka sisältää erivärisiä turkisia, silmiä ja hiuksia!

On myös erilaisia ​​CryptoKitty-sukupuolia, jotka ottavat nimensä uros- tai naarashevoselta! Mies CryptoKittyä kutsutaan isäksi ja naisia ​​kutsutaan Damesiksi!

Ajattele sitä kuin ihmisen DNA: ta. Jokaisella planeetalla on ainutlaatuinen sisäinen DNA, joka ei ole koskaan sama kuin kenenkään muun, mikä on sama CryptoKittiesin kanssa! Tätä tukeva tekniikka tunnetaan nimellä geneettinen algoritmi, jonka selitän tarkemmin myöhemmin.

Vaikka CryptoKittiesiä kutsutaan peliksi, et voi tehdä heidän kanssaan mitään muuta kuin ostaa, kasvattaa ja myydä niitä.

Jotkut kissat ovat paljon harvinaisempia kuin toiset, ja niitä voidaan myydä paljon rahaa. Joissakin tapauksissa ihmiset ovat maksaneet yli 100 000 dollaria yhdestä kissasta!

Cryptokitties-logo

Muistatko Pokémon-korttipelin, josta ostat paketin ja toivot saada harvinaisen kortin, kuten Charizard? No, CryptoKitties on hyvin samanlainen kuin uusien kissojen luomisessa, ne luodaan satunnaisesti älykkäästä sopimuskoodista!

Onko CryptoKitties kryptovaluutta?

Ihmiset tekevät usein virheen, että CryptoKittiesin pitäminen on sama kuin Bitcoinin tai Litecoinin kaltaisen kryptovaluutan omistaminen. Ei, se ei ole! CryptoKittiesillä ei ole arvoa verkon ulkopuolella, eikä niitä voi käydä kauppaa muiden digitaalisten rahakkeiden tai kolikoiden kanssa kolmansien osapuolten pörsseissä. Kuitenkin, kun ihmiset ovat valmiita maksamaan rahaa niistä, CryptoKitties on tosiasiassa “blockchain-omaisuus”.

CryptoKitties luodaan Ethereum-lohkoketjun päälle ja ne ovat ERC-721-tunnuksia. ERC on lyhenne sanoista Ethereum Request for Comments. ERC: ssä on monia muunnelmia, joista suosituin on ERC-20. ERC-20-tunnuksia ei kuitenkaan voida erottaa toisistaan, mikä tarkoittaa, että ne ovat vaihdettavissa.

Todellinen esimerkki vaihdettavasta omaisuudesta on Yhdysvaltain dollari. Jos lainaat jollekulle 20 dollarin setelin, kun hän maksaa sinulle takaisin, se ei todennäköisesti ole täsmälleen saman setelin kanssa, jonka annoit hänelle. Tällä ei ole merkitystä, koska minkä tahansa setelin, jonka he antavat, sillä on sama arvo ja se voidaan käyttää samalla tavalla.

ERC-721-rahakkeet eivät ole vaihdettavissa. Tämä tarkoittaa, että jokainen tunnus on ainutlaatuinen ja se voidaan tarkistaa itsenäisesti. Ajattele tätä kuin tontin omistamista. Vaikka maailmassa on paljon erilaisia ​​tontteja, omistamasi tontti on ainutlaatuinen! Tämä on sama kuin CryptoKitties!

Mistä CryptoKitties tulee?

Kaikkien aikojen ensimmäinen CryptoKitty syntyi 2. joulukuuta 2017. Siitä päivästä lähtien Ethereum-lohkoketju on luonut uuden 15 minuutin välein, mikä tapahtuu marraskuuhun 2018 asti. Näitä CryptoKitties-nimiä on Generation-0 kitties ja niitä on 50000 heistä yhteensä.

CryptoKitties voidaan kuitenkin luoda myös eri tavalla! Muistatko, kuinka kerroin sinulle aiemmin, että voit saada sekä mies- että naispuolisia CryptoKitties-tiedostoja? No, aivan kuten tosielämän pennut, CryptoKitties voi lisääntyä keskenään uusien CryptoKitties-tuotteiden valmistamiseksi!

mistä cryptokitties tulevat

Helpoin tapa kasvattaa on, jos omistat sekä isä (uros) että Dame (naaras). Jos sinulla on vain yksi näistä, voit löytää jonkun muun auttamaan sinua!

Oletetaan, että omistat Sire (uros) CryptoKittyn ja haluat kasvattaa sen. Sinun on löydettävä joku, jolla on Dame (nainen) CryptoKitty, ja kun olet tehnyt, voit aloittaa jalostusprosessin!

Tärkeää on muistaa, että Damen (nainen) omistaja saa pitää vastasyntyneen CryptoKittien! Jos sinulla on vain isä (uros), voit silti ansaita rahaa, kun voit veloittaa Damen (nainen) omistajalta Siring-maksun! Toisin kuin kehittäjien luomat Generation-0 CryptoKitties, kasvattamalla luotavien CryptoKitties-määrien määrälle ei ole rajoituksia.!

Kun uusi CryptoKitty syntyy, he perivät joitain ominaisuuksia vanhemmiltaan. Mielenkiintoista on, että CryptoKitty-kehittäjät kutsuvat näitä “Cattributesiksi”! Ajattele sitä kuin vastasyntynyt ihmisvauva. He saattavat ottaa äitinsä mustat hiukset ja isänsä vino nenä.

Vauvalla voi kuitenkin olla myös ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten todella suuret jalat! Tämä on sama kuin vastasyntynyt CryptoKitty ja ne luodaan satunnaisesti! Älä unohda, mitä harvinaisemmat vastasyntyneen piirteet ovat, sitä enemmän sillä voi olla arvoa!

Joten nyt, kun tiedät mistä he tulevat ja kuinka uudet syntyvät, aion nyt puhua CryptoKitty-markkinapaikasta!

CryptoKitty Marketplace

Muistatko, kuinka sanoin, että CryptoKitties on blockchain-resurssi? Se tarkoittaa, että voit ostaa, käydä kauppaa ja myydä niitä avoimilla torilla!

Ensinnäkin, sukupolven 0 kissoja pidetään arvokkaimpina, koska niitä on vain 50000. Nämä ovat alun perin alustan kehittäjien omistuksessa, joten kun he myyvät niitä, he pitävät kaikki voitot. Lisähuomautuksena kehittäjät saavat myös 3,75% voiton jokaisesta nyt Generation-0-tapahtumasta, joka tapahtuu markkinoilla.

Joka tapauksessa, markkinapaikka on hyvin samanlainen kuin eBay, koska näet pitkän luettelon CryptoKittiesistä, jotka ovat ostettavissa. Niiden ostamiseen käytetty valuutta on Ethereum (ETH). Jokainen CryptoKitty hinnoitellaan eri tavalla ja riippuu siitä, kuinka harvinaisia ​​he ovat.

Kun päätät ostaa sellaisen, CryptoKitty-tunnus lähetetään automaattisesti ERC-271-lompakkoosi, joten sen käyttö on todella helppoa. Jos haluat myydä CryptoKitty, voit päättää, kuinka paljon ETH haluat myydä. Kun joku ostaa sen sinulta, ETH lähetetään suoraan lompakkoosi!

Huomautus: CryptoKitty-alusta käyttää MetaMask-lompakkoa, joka sinun on asennettava. Selitän tämän tarkemmin oppaan ostamisesta.

Koska myytävänä on tuhansia erilaisia ​​CryptoKitties-tiedostoja, voit lajitella hakutulokset. Voit esimerkiksi lajitella sen iän, sukupolven numeron tai arvon mukaan!

CryptoKitties-markkinapaikka on ollut välitön menestys sen perustamisen jälkeen joulukuussa 2017. Ensimmäisellä viikollaan ilmoittautui yli 60 000 ihmistä, ja CryptoKitty-myynti oli yhteensä 5 miljoonaa dollaria! Vain viikkoa myöhemmin tämä nousi 150 000 käyttäjään ja myytiin 15 miljoonan dollarin arvosta CryptoKitties!

Cryptokittiesin kumulatiivinen myynti

Yksi asia on muistaa, että joka kerta kun ostat, myyt, kasvatat tai vaihdat CryptoKittyä, sinun on maksettava Ethereum-lohkoketjumaksu.

Huomautus: Ethereum-lohkoketjun tapahtumien suorittaminen edellyttää maksuja, ja ne tunnetaan nimellä GAS. Nämä palkkiot maksavat kaivostyöläisille, jotka auttavat tarkistamaan liiketoimia. Kun verkko muuttuu vilkkaammaksi, kaasun hinta nousee. Lisätietoja Ethereumin estoketjun toiminnasta, katso oppaani täältä!

Pelin tullessa yhä suositummaksi transaktioajat hidastuivat. Tämän ongelman ratkaisemiseksi kehittäjät päättivät nostaa kaasupalkkioita varmistaakseen, että ihmisten ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja ennen kuin heidän CryptoKitty-tapahtumansa saatiin päätökseen.

Joten nyt kun tiedät kuinka online-markkinapaikka toimii, CryptoKitties-oppaan seuraava osa puhuu geneettisen algoritmin toiminnasta!

Geneettinen algoritmi

Tärkein tekniikka, joka tekee jokaisesta CryptoKittystä ainutlaatuisen, on geneettinen algoritmi. Terminologiaa voi olla melko vaikea ymmärtää, joten aion selittää sen todella yksinkertaisella tavalla!

Saatat muistaa, kuinka selitin aiemmin, että CryptoKittien ainutlaatuiset ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin ihmisen DNA: lla, joka näyttää tietoja kehosi toiminnasta. DNA: si päättää kaiken sinusta, kuten onko sinulla suorat hiukset, oletko pitkä vai lyhyt vai minkä värinen iho sinulla on!

CryptoKitties-maailmassa geneettinen algoritmi määrittää taustavärin, ilmeen, onko kissalla raitoja ja turkissa olevat kuviot!

Ihmiskehossa DNA koostuu monista ja monista erilaisista proteiineista, jotka liittyvät toisiinsa tietyllä tavalla. Geneettinen algoritmi käyttää kuitenkin numeroita! Kun ihmisessä syntyy 50/50 sekoitus äitinsä ja isänsä välillä, heidän vanhempiensa geenit sekoittuvat.

Kun puhutaan geneettisestä algoritmista, tätä kutsutaan crossoveriksi. Katsotaanpa alla olevaa esimerkkiä.

Ihmisen DNA Geenit Äiti crossover geenien kanssa Isä = Vauvan DNA

CryptoKitty DNA 01011101 (Dame: n yksilöllinen numero) crossover kanssa 011110010 (Sire: n yksilöllinen numero) = 010110010 (vastasyntyneen CryptoKitty: n yksilöllinen määrä)

Cryptokitty-binääri-DNA

Kuten yllä olevasta esimerkistä näet, yksilöllisen CryptoKittyn luomiseen käytetyt numerot ovat binaarisia, mikä tarkoittaa, että käytetään vain 0 ja 1. Myöskään kaksi numerosarjaa ei voi koskaan olla sama, mikä varmistaa, että vastasyntyneet CryptoKitties ovat ainutlaatuisia!

Älä unohda, vaikka uudella CryptoKittyllä on hyvin samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin vanhemmillaan, siinä on myös pieniä eroja. Arvokkaimman jalostuksen tekevät ne, jotka käyttävät sekä harvinaisia ​​Dame että harvinaisia ​​Sire!

Kaikki yllä olevat koodit luodaan Ethereumin älykkäiden sopimusten kautta, mikä tarkoittaa, että kaikki on automatisoitua. Esimerkiksi kun päätät kasvattaa, Dame and Sire -laitteen yksittäiset binäärikoodit lähetetään lohkoketjuun ja älykäs sopimus palauttaa uuden koodin, joka on vastasyntynyt Crypto Kitty..

Jokaista CryptoKitty-älykästä sopimusta isännöi hajautettu sovellus, jota muuten kutsutaan dAppiksi. CryptoKitties-alusta on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä dApps-sovelluksista, ja sen avulla geneettinen algoritmi voidaan muuntaa visuaalisiksi esineiksi, jotka näyttävät söpöiltä kissoilta! Melko hämmästyttävä, eikö olekin?

Yksityiskohtaisempi selvitys siitä, miten älykkäät sopimukset ja dApps toimivat, katso oppaani täältä!

Joten nyt, kun ymmärrät, miten geneettinen algoritmi toimii, aion antaa sinulle nopean esittelyn siitä, miten pääset alkuun CryptoKittiesin kanssa!

Kuinka pelata CryptoKitties

Osta Ethereumia

Ennen kuin voit aloittaa CryptoKittiesin käytön, sinun on ostettava Ethereumia (ETH). Helpoin tapa tehdä tämä on Coinbase, koska voit ostaa helposti ja nopeasti maksu- / luottokortilla tai pankkitilillä. Nähdäksesi oppaani Ethereumin ostamisesta Coinbasen kanssa, Klikkaa tästä!

Asenna MetaMask

Kun olet ostanut itsellesi ETH: n, sinun on nyt asennettava virtuaalinen lompakko nimeltä MetaMask. Tämä on lompakko, joka on yhteensopiva CryptoKitties-alustan kanssa, ja sen avulla voit ostaa, kasvattaa ja myydä kissoja.

MetaMask-lompakko on todella helppokäyttöinen ja voit jopa asentaa sen Google Chrome -laajennuksena! Kun olet asettanut MetaMaskin, siirrä ETH siihen.

Luo CryptoKitties-tili

 1. Nyt kun sinulla on ETH: lla rahoitettu MetaMask-lompakko, voit vierailla CryptoKitties-verkkosivustolla ja luoda tilin. Tässä on linkki!
 2. Sinun on ensin annettava sähköpostiosoitteesi ja valittava lempinimi. Kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet, MetaMask-lompakon osoite lisätään automaattisesti.

  Cryptokitties-metamask-lompakon osoite

 3. Sinulle näytetään nyt CryptoKittiesin käyttöehdot. Varmista, että luet ne ennen napsauttamista Olla samaa mieltä!

 4. Seuraavaksi MetaMask-ponnahdusikkuna pyytää sinua kirjautumaan CryptoKittiesiin. Klikkaa Kirjaudu sisään

  MetaMask-ilmoitus

 5. Sinun pitäisi nyt olla CryptoKitties-alustalla, mikä tarkoittaa, että olet avannut tilin onnistuneesti!

Kuinka ostaa CryptoKitties

Jos olet noudattanut kaikkia tähän mennessä annettuja vaiheita, sinulla pitäisi nyt olla MetaMask-lompakko, joka rahoitetaan ETH: lla, ja olla CryptoKitties-alustalla rekisteröidyllä tilillä. Nyt on aika mennä ostamaan CryptoKitties!

 1. Napsauta sivun yläosassa Kauppapaikka

  Cryptokitties-markkinapaikka

 2. Kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet, on 140 000 ainutlaatuista CryptoKittiesä, joista valita! Se on paljon jalostusta!

  Cryptokitties

 3. Jos napsautat Suodattaa -painiketta, voit valita minkä tyyppisen CryptoKittyn haluat ostaa.

  Cryptokitty-tyypit

 4. Kuten alla näet, kallein myytävä CryptoKitty hinnoitellaan 100000 ETH! Toukokuussa 2018 se on syytä 60 miljoonaa dollaria! Se ei kuulu hintaluokkaani, joten aion ostaa sen sijaan halvimman
 5. Pidän Kitty 702165: n ulkoasusta, joka maksaa 0,002 ETH. Napsauta sen kuvan kuvaa, jonka haluat ostaa.

  Cryptokitty-tyypit

 6. Nyt sinun on napsautettava oranssia Osta nyt -painiketta!
 7. Ennen kaupan päättymistä sinun on vahvistettava summa. Kun olet onnellinen, napsauta OK, osta tämä Kitty. Kuinka ostaa cryptokitty
 8. Nyt näkyviin tulee MetaMask-ponnahdusikkuna, joka näyttää tiedot tapahtumasta sekä GAS-palkkiot. Viimeistele kauppa napsauttamalla Vahvistaa.

  Metamask-ilmoitus tapahtuman vahvistamiseksi

Siinäpä, olet juuri ostanut oman CryptoKittyn! Kun Ethereum-lohkoketju käsittelee tapahtuman (jonka ei pitäisi kestää kauemmin kuin muutama minuutti), tunniste näkyy MetaMask-lompakossa!

Kuinka kasvattaa CryptoKitties

Nyt kun tiedät kuinka ostaa salauspaketteja, näytän nyt nopeasti, mitä sinun on tehtävä sen kasvattamiseksi!

On tärkeää muistaa, että vain Dame (äiti) saa pitää Crypto Kittyn, joten jos sinulla on Sire (Isä), et saa mitään. Jotkut ihmiset kuitenkin veloittavat tästä palvelusta (tunnetaan nimellä Siring-maksu), jos heillä on harvinainen Sire!

Muistatko, kuinka mainitsin Generation-0-kolikoiden olevan eniten arvoisia, koska vain 50 000 kolikkoa tulee koskaan olemaan? No, jos Generation-0 Dame kasvaa Generation-0 Sire -tuotteella, se tuottaa Generation-1 CryptoKitty.

Toisessa esimerkissä, jos Generation-2 Dame kasvaa Generation-4 Sire -tuotteen kanssa, se tuottaa Generation-6 CryptoKitty! Mitä pienempi sukupolvi, sitä kalliimpi Siring-maksu on!

 1. Napsauta näytön yläreunassa Hae laatikko.
 2. Valitse hakukentän alapuolella oleva ruutu Siring.
 3. Joskus voit löytää Sire-kasveja, jotka ovat iloisia lisääntymisestä ilmaiseksi. Pidän Kitty 5144811: n ulkoasusta. Etsi isä, jolla haluat kasvattaa, ja napsauta sen kuvaa.
 4. Napsauta sitten vaaleanpunaista Rotu nyt -painiketta

  Cryptokitty-jalostus

 5. Nyt sinun on valittava, mitkä Damesta haluat kasvattaa! Klikkaa Valitse kisu prosessin loppuun saattamiseksi. Kun olet vahvistanut tapahtuman, uusi CryptoKitty-tunnus lähetetään MetaMask-lompakkoon!

  Cryptokitties-jalostus

Johtopäätös

Toivottavasti olet nauttinut Crypto Kitties -oppaastani! Mielestäni on hämmästyttävää, kuinka suosittu tämä peli on tullut niin lyhyessä ajassa!

Joten mitä mieltä olet CryptoKittiesistä? Luuletko ostavasi oman CryptoKittyn? Jos on, millaista kissaa etsit? Kaikki riippuu siitä kuinka paljon rahaa haluat käyttää. Generation-0 Dame’s on aina kallein, koska saat aina pitää vastasyntyneen tunnuksen!

Jos luet oppaani alusta loppuun, sinulla on oltava myös käsitys siitä, miten geneettinen algoritmi toimii. On todella hienoa, että älykäs sopimustekniikka toimii samalla tavalla kuin DNA!

Lopuksi, sinun pitäisi nyt pystyä käyttämään Crypto Kitties -alustaa yksin. Jos päätit mennä ostamaan yhden, ilmoita minulle minkä CryptoKitty ostit. Haluaisin nähdä, miltä se näyttää!

Joten se siitä. Tämä on oppaani kuinka pelata uskomattoman suosittua kissanjalostuspeliä, CryptoKitties!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me