GDAX-arvostelu

Hei, kryptovaluuttafanit! Joten aiot tehdä ensimmäisen miljoonan kaupankäynnin kryptovaluuttasi, mutta haluat ensin tietää, jos GDAX on yhtä hyvä kuin muut uudelleen aloitetut kryptovaluutanvaihtoalustat, kuten Kolikkopohja, Binance ja Kraken?

Älä huoli – Minulla on kaikki katettu! Kryptovaluuttakaupan markkinat ovat nyt a monen miljardin dollarin teollisuus ja kaikkien aikojen korkeimmillaan joulukuussa 2017 päivittäiset kaupankäyntimäärät olivat yhtä korkeat kuin New Yorkin pörssi!

Aion vastata GDAX-katsauksessani esimerkiksi “Onko GDAX käyttäjäystävällinen?”, “Mitä GDAX-maksuja veloitetaan”? ja “Onko GDAX turvallinen?”.

Aion jopa näyttää sinulle, kuinka GDAX: ää käytetään todella hyödyllisten kuvakaappausten kanssa! Sinulla on paljon opittavaa, joten aloitetaan selvittämällä mikä on GDAX!

Plussat

 • Suojattu
 • Helppokäyttöinen
 • Alhaiset kaupankäyntimaksut

Haittoja

 • Hyödytön asiakastuki
 • Ei nimetöntä kauppaa

Mikä on GDAX? (Coinbase Pro)

GDAX on kryptovaluutan vaihto jonka avulla ihmiset voivat ostaa, myydä ja käydä kauppaa useilla digitaalisilla kolikoilla. Vuonna 2016 lanseerattu GDAX on lyhenne sanoista Global Digital Asset Exchange. GDAX: n luoneet ihmiset ovat osa sama yritys, joka johtaa Coinbasea, joka on nyt yksi suurimmista pörssinvälittäjistä maailmassa!

Pohjimmiltaan foorumi on a välittäjä ostajien ja myyjien välillä ja vastineeksi – GDAX ansaitsee rahansa perimällä transaktiomaksuja. Esimerkiksi, jos John haluaa ostaa Bitcoinia ja Jenny haluaa myydä, GDAX-pörssi vastaa heitä molempia!

GDAX-arvostelu

Perustajat halusivat tarjota heidän 13 miljoonaa Coinbase-käyttäjää kehittyneemmällä kaupankäyntialustalla. Syynä tähän on se, että Coinbase antaa sinun ostaa ja myydä vain kryptovaluuttoja. Toisaalta GDAX antaa sinun vaihtaa niitä reaaliajassa käyttämällä a erilaisia ​​kaupankäyntivälineitä.

Vaikka GDAX haluaa kohdistaa kokeneempaan elinkeinonharjoittajaan, on kuitenkin mahdollista käyttää reaalimaailman maksutapoja, kuten pankkitiliä, varojen tallettamiseen ja nostamiseen!

Hienoa on, että jos sinulla on Coinbase-tili, sinulla on automaattisesti myös GDAX-tili! Sinun tarvitsee vain syöttää samat kirjautumistiedot, joita käytät Coinbasessa!

Aivan kuten Coinbase, GDAX: lla on nyt yksi suurimmista kaupankäyntimääristä kryptovaluutta-alalla. Kirjoitushetkellä heinäkuussa 2018 vaihto keskimäärin noin 100 miljoonaa dollaria päivittäisissä kaupoissa. Eniten koskaan vaihdettuja GDAX: lla on 650 miljoonaa dollaria yhdessä päivässä, jonka se saavutti vuoden 2017 lopulla!

Joten nyt, kun tiedät mikä on GDAX ja miten he aloittivat, GDAX-katsaukseni seuraava osa puhuu heidän viimeaikaisesta uudelleenbrändäyksestään Coinbase Prohon!

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

GDAX on nyt Coinbase Pro!?

GDAX ilmoitti toukokuussa 2018 rebrand vaihdon Coinbase Pro -sovellukseen! Coinbase Prolla on kaikki samat edut kuin GDAX, joukkueella on kuitenkin lisäsi muutamia uusia ominaisuuksia jotta se olisi vieläkin parempi!

uusi alusta on nyt käytössä, mikä tarkoittaa, että jos yrität käyttää GDAX: ää, sinut ohjataan uudelle Coinbase Pro -sivustolle. Kun testasin sitä ensimmäistä kertaa, huomasin muutamia eroja.

Ensinnäkin alusta on paljon puhtaampi, mikä tarkoittaa sitä helpompi navigoida. Talletus- ja nostoprosessi on myös suoremmin eteenpäin, mikä on hienoa! Huomasin myös, että hinnoittelukaaviot tarjoavat enemmän vaihtoehtoja, mikä helpottaa historiallisten tietojen tarkastelua.

GDAX-tarkistus: ominaisuudet.

Lopuksi, vanha foorumi vaikeutti hieman kolikkosalkun tarkastelua, mutta sitä on muutettu sen tekemiseksi paljon käyttäjäystävällisempi!

Ilmoituksen aikana GDAX paljasti myös, että heillä oli nimetty yritys Paradex. Paradexin rakentama tekniikka antaa Coinbase- ja GDAX-käyttäjille mahdollisuuden siirtää ERC-20-merkki lompakoiden välillä. Älä unohda, että ERC-20-tunnus on kryptovaluutta, joka on rakennettu Ethereumin estoketju ja kaikkiaan niitä on satoja!

Haluan vain kertoa sinulle, viittaan edelleen Coinbase Proon GDAX: ksi loppuarvosteluuni, koska en halua hämmentää sinua!

Joten nyt, kun tiedät Coinbase Pro -brändistä, seuraava osa GDAX-tarkasteluani tarkastelee mitä maksutavat voit käyttää ja vaihtopalkkiot!

Vertaa GDAX rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa GDAX rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Maksutavat ja palkkiot

GDAX-tiimi tunnusti, että on tärkeää antaa ihmisten tehdä talletuksia ja nostaa rahaa reaalimaailman rahoilla, mikä tarkoittaa, että voit käyttää pankkitiliäsi tilisi rahoittamiseen!

Ennen kuin keskustelen maksuista, halusin tehdä sen selväksi vain tietyt maat saavat käyttää pankkitiliä tallettaakseen. Lisäksi maksujärjestelmän tyyppi riippuu maastasi, jossa olet.

Jos asut Euroopassa, sinun on käytettävä SEPA-järjestelmää. GDAX ei peri tästä maksua, mikä on hienoa! SEPA: n GDAX-nostomaksu on vain 0,15 euroa!

Jos olet Yhdysvalloissa., voit tallettaa käyttämällä Yhdysvaltain pankkitiliä, mikä maksaa 1,49% koko tapahtumasta.

GDAX-arvostelu

GDAX nostomaksu Yhdysvaltain pankkitiliä käytettäessä myös 1,49%. Vaihtoehtoisesti yhdysvaltalaiset asiakkaat voivat tehdä a tilisiirto, mikä maksaa a kiinteä maksu 10 dollaria talletukselle ja 25 dollaria nostolle.

Jos asut Kanadassa, Singaporessa tai Australiassa, voit silti käyttää reaalimaailman rahaa tallettaessasi varoja GDAX-tilillesi, mutta et voi tällä hetkellä nostaa niitä. Tämä tarkoittaa, että sinun on muunnettava kaikki fiat-valuuttasi saldot kryptovaluutaksi ja nostettava sitten kryptovaluutta takaisin lompakkoosi..

On myös mahdollista siirtää varoja Coinbase-saldostasi GDAX-tilillesi. Tämä on maksutonta ja kestää vain muutaman sekunnin! Yksityiskohtainen opas tämän tekemiseen, voit tutustua tähän yksityiskohtaiseen opetusohjelmaan!

Jos aiot tallettaa a pankki- tai luottokortti, GDAX ei tue tätä suoraan, Voit kuitenkin tehdä tämän Coinbase-alustalla. Tästä veloitetaan 3,99% ja kun olet tehnyt sen, siirrä varat vain GDAX: lle.

Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei sovi sinulle, voit myös talletus kryptovaluutalla! Vaikka GDAX ei veloita sinulta tätä, sinun on silti maksettava blockchain-tapahtumamaksu. Tämä on kuitenkin yleensä alle dollari ja riippuu siitä, mihin kolikkoon haluat tallettaa. Salausvaluuttojen GDAX-nostomaksut ovat samat kuin talletuksesta perittävät maksut, mikä ei ole mitään!

Kaupankäyntimaksujen suhteen GDAX on paljon halvempi kuin Coinbase, joka veloittaa 1,49% joka kerta kun ostat tai myyt! GDAX-palkkiot riippuvat parista eri asiasta, jotka selitän alla.

Ensinnäkin GDAX: llä on erilainen markkinaehtoisten ja markkinatakaajien korko. Markkinatakaaja on henkilö, joka tarjoaa likviditeettiä pörssille. Pohjimmiltaan, jos kauppias tekee tilauksen korkeammalla hinnalla tai alempi kuin nykyinen markkinahinta, ne ovat a luoja.

Esimerkiksi, jos Bitcoinin nykyinen hinta GDAX: ssä on 6800 dollaria, mutta teet tilauksen ostaa se 6300 dollaria, niin olet markkinatakaaja koska varojasi ei ole käytettävissä ennen tilauksen toteuttamista. Tämä on tärkeää kryptovaluutanvaihdolle, koska se varmistaa, että muille kauppiaille on riittävästi likviditeettiä.

Tuloksena, GDAX ei peri kaupankäyntimaksuja markkinoiden valmistajilta! Toisaalta, jos elinkeinonharjoittaja ostaa tai myy kolikon pörssin tarjoamalla nykyisellä markkinahinnalla, he ovat markkinoiden ottaja!

Markkinoiden ottajien palkkiot riippuvat siitä, kuinka paljon kauppaa käydään yhdessä kuukaudessa. Korkein veloitettu maksu On vain 0,30% kaupan kokonaismäärästä. Jos käydään kauppaa yli 10 miljoonalla dollarilla, tämä laskee 0,20 prosenttiin ja jos olet tarpeeksi hullu käydä kauppaa yli 100 miljoonalla dollarilla, tämä laskee 0,10 prosenttiin!

GDAX Review - Hinnoittelumaksut

Joten nyt, kun tiedät GDAX-maksutavoista ja maksuista, GDAX-tarkistukseni seuraava osa tarkastelee mitä kolikoita voit ostaa!

Mitä kolikoita voit ostaa GDAX: lta (Coinbase Pro)?

Yksi kaikista pettymys GDAX: n käytöstä on se, että ostettavien, myytävien ja myytävien kolikoiden määrä on todella rajallinen. Itse asiassa heinäkuussa 2018 kirjoitettaessa pörssi tukee vain neljää kryptovaluutta.

Nämä ovat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ja Bitcoin Cash (BCH), joka on sama kuin Coinbase. Coinbase- ja GDAX-tiimin mukaan pörssi toivoo voivansa aloittaa kolikoiden tukemisen hyvin pian.

Dan Romero, kuka on Coinbasen pääjohtaja, äskettäin selitti, että uusien kryptovaluuttojen lisääminen on ensisijainen tavoite, mutta ne vievät aikaa Yhdysvaltain säännösten vuoksi. Tiedämme kuitenkin, että Ethereum Classicista (ETC) tulee pian viides kolikko, jota GDAX tukee, ja sen odotetaan tapahtuvan vuoden 2018 jälkipuoliskolla!

Kryptovaluuttaprojektit haluavat saada kolikonsa listalle Coinbasessa ja GDAX: ssä, koska heillä on yli 13 miljoonaa asiakasta ja alustojen avulla on helppoa käyttää reaalimaailman rahaa.

Esimerkiksi, joukkue takana Ripple (XRP) on yrittänyt saada kolikonsa listalle Coinbasessa ja GDAX: ssa jo pitkään, ja joukkue tarjoaa jopa lainaa alustoille $100 miljoonaa arvoinen XRP! Kun huhut julkaistiin, että kauppa oli menossa läpi, XRP: n arvo meni hulluksi! Kuitenkin, kun paljastettiin, että Ripplea ei aio lisätä, sen arvo laski takaisin!

Todellisuudessa, jos etsit vaihtoa, joka tukee paljon erilaisia ​​kryptovaluuttoja, GDAX ei ehkä sovi sinulle. On myös muita vaihtoa, kuten Binance että listaa satoja erilaisia ​​kolikoita, lisäämällä koko ajan lisää.

Ainoastaan ​​ilmoittaakseni, on myös mahdollista vaihtaa neljä tuettua kolikkoa fiat-valuuttoja vastaan kuten USD ja EUR, mikä on hieno ominaisuus!

Joten nyt, kun tiedät, mitä kolikoita pörssi tukee, GDAX-tarkistukseni seuraava osa tarkastelee kirjautumisprosessia!

Onko helppo rekisteröityä?

Saatat muistaa, kuinka mainitsin sen aiemmin jos sinulla on jo Coinbase-tili, sinulla on automaattisesti GDAX-tili. Jos näin on, voit siirtyä seuraavaan GDAX-tarkastelun osaan!

Jos ei, anna minun selittää nopeasti kirjautumisprosessi, joka on sama sekä Coinbaselle että GDAX: lle.

GDAX-tarkistuslomakkeet

Koska alusta sijaitsee Yhdysvalloissa, he ottaa huomioon turvallisuus vakavasti. Tämä tarkoittaa, että toisin kuin jotkut vaihdot, et voi käydä kauppaa nimettömästi. Tämän seurauksena sinun on käytävä läpi a KYC (Tunne asiakkaasi) -prosessi. Mutta älä huoli, se on todella yksinkertaista ja kestää vain muutaman minuutin!

Ensinnäkin sinun on toimittaa vaihdolle joukko henkilökohtaisia ​​tietoja. Tähän sisältyy nimesi, kansalaisuutesi ja täydellinen osoitteesi. Tämän jälkeen sinun täytyy lataa tunnistetiedot todistaa henkilöllisyytesi, kuten passi tai ajokortti.

Hyvä asia on, että asiakirjojen todentaminen on automaattista, mikä tarkoittaa, että järjestelmä voi vahvistaa henkilöllisyytesi tarvitsematta GDAX-työntekijää tekemään se manuaalisesti! Kun käyn läpi prosessin, kesti vain 10 minuuttia!

Heti kun olet tehnyt tämän, voit sitten linkittää pankki- / luottokortti tai pankkitili ja tee talletus heti!

Muista vain, jos haluat nosta yli 10 000 dollaria Yhdessä päivässä sinun on annettava vaihdolle lisätietoja. Tämä riippuu sijainnistasi ja voi sisältää puhelinnumeron vahvistuksen tai osoitetodistuksen (kuten tiliotteen) pyynnön..

Joten nyt, kun tiedät yksinkertaisesta kirjautumisprosessista, GDAX-tarkastelun seuraava osa tarkastelee pörssin asiakastuki!

GDAX-asiakastuki

Kun ajattelen kryptovaluutan vaihtoa ensimmäistä kertaa, yksi tärkeimmistä asioista, joita etsin, on se, mitä asiakaspalvelu on käytettävissä. Jos jokin menee pieleen, haluan tietää voivani saada nopeaa ja tehokasta apua, minkä vuoksi olen päättänyt käsitellä sitä GDAX-katsauksessani!

Asiakastuki GDAX: lla on yksi alan parhaista! Ensinnäkin GDAX-asiakaspalvelutiimi on tavoitettavissa puhelimitse. Tämä palvelu on saatavilla maanantaista perjantaihin, välillä 8 A.M. ja kello 17.00 (Tyynenmeren aika).

Jos haluat ottaa yhteyttä tiimiin näiden aikojen ulkopuolella, voit lähettää heille sähköpostia 24 tuntia vuorokaudessa. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa yhteyttä GDAX: ään useissa sosiaalisen median kanavia kuten Twitter. Jos päätät mennä tällä reitillä, varmista, ettet lähetä arkaluontoisia tilitietoja!

Ainoa negatiivinen näkökohta GDAX-asiakaspalvelutiimille on, että he ei ole live-chat-palvelua. Kaiken kaikkiaan, jos sinulla on ongelmia tilisi kanssa, GDAX-tiimi reagoi yleensä hyvin nopeasti!

Joten nyt, kun tiedät asiakastukesta, seuraava osa GDAX-tarkastustani selvittää, onko GDAX turvallinen!

Onko GDAX turvallinen?

Kuten GDAX ja Kolikkopohja ovat molemmat saman yrityksen omistuksessa, molemmat käyttävät samoja turvatarkastuksia. Mainitsin aiemmin sen jokaisen GDAX-käyttäjän on tunnistettava itsensä ennen kuin he voivat aloittaa kaupankäynnin, mikä tarkoittaa, että petollinen toiminta voidaan jäljittää suoraan yksilöön.

GDAX on vastuussa satojen miljoonien dollarien arvosta kryptovaluutta, joten heidän on varmistettava pitävänsä asiakasvarat turvassa. 98% kaikista varoista pidetään kylmävarastossa, mikä tarkoittaa, että heidät pidetään aina offline-tilassa. Tämän vuoksi online-hakkereiden on käytännössä mahdotonta käyttää niitä!

Coinbase tallentaa 98% asiakasvaroista tällä tavalla, loput ovat vakuutettuja. Kannustamme kaikkia vaihtoa käyttämään näitä turvatoimia.

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 3. elokuuta 2016

loput 2% varoista pidetään verkossa, jonka avulla vaihto pystyy käsittelemään asiakkaiden tilauksia. GDAX tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden perustaa kaksivaiheinen todennus (2FA). Kun olet määrittänyt 2FA: n, sinun on annettava matkapuhelimeesi lähetettävä yksilöllinen koodi aina, kun haluat kirjautua sisään.

GDAX on myös asentanut todella hyvä turvaominaisuus nimeltään “Holvi”. Jos päätät tallentaa kolikkosi holviin, varat ovat vapautetaan vasta 48 tuntia peruutuspyynnön jälkeen. Tämä toimii ylimääräisenä turvallisuustasona, koska jos hakkeri pääsee tilillesi, sinulla on 48 tuntia aikaa peruuttaa tapahtuma.

GDAX-arvostelu

GDAX tarjoaa myös jotain nimeltä monihyväksyntä. Täällä on useampi kuin yksi henkilö vaaditaan peruuttamispyynnön vahvistamiseksi. Tämä on loistava turvaominaisuus, koska se tekee käytännössä mahdottomaksi kenellekään varastaa varojasi! Esimerkiksi, jos käytit toisena hyväksyjänä ketään, johon luotat, kukaan ei voi nostaa varojasi, ennen kuin molemmat vahvistavat sen!

GDAX: n lisäominaisuus on heidän FDIC-sopimus. Tämä tarkoittaa, että jos Coinbase olisi hakkeroinut varojaan tai yritys lopettaisi toimintansa, rahasi olisivat suojattu 250 000 dollariin asti! Muista kuitenkin, että varojesi on oltava FDIC: n suojaamia pidetään GDAX USD -lompakossa.

Kaikki kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, eikö? No, oli pieni asia, josta halusin puhua kanssasi! 21. kesäkuuta 2018 Ethereumin hinta GDAX: ssä yhtäkkiä laski 319 dollarista 0,10 dollariin! Syynä tähän on se, että elinkeinonharjoittaja myi miljoonien dollarien arvosta ETH: ta, mikä muutaman sekunnin ajan johti hintojen kaatumiseen.

Tämä tarkoitti sitä, että jotkut kauppiaat menettivät paljon rahaa, kun hinnanlasku aktivoi erilaisia ​​tilauksia. Jotkut ihmiset ajattelevat, että tämä oli yritys manipuloida markkinoita, mutta tämä on vielä todistettava. Siitä huolimatta, jos joku oli onni kuluttaa 380 dollaria ETH: lle väliaikaisesti laski 10 senttiin kun hinta nousi takaisin sijoitukselleen olisi ollut arvoltaan yli miljoona dollaria!

Tämän kertaluonteisen tapahtuman lisäksi GDAX on yksi alan turvallisimmista pörsseistä.

Joten nyt, kun tiedät, että GDAX on turvallinen, GDAX-tarkastelun seuraavassa osassa tarkastellaan kenelle vaihto sopii!

Kenen tulisi käyttää GDAX: ää?

GDAX-alusta on hieman monimutkaisempi kuin Coinbase koska se antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa kryptovaluutoilla sen sijaan, että vain ostaisi ja myisi niitä. Tämä tarkoittaa, että tarvitset vähän kokemusta siitä, miten kryptovaluutan vaihto toimii.

Markkinat ovat epävakaat ja hinnat voivat nousta tai laskea nopeasti, joten aion vain varmistaa, että ymmärrät joitain Avainominaisuudet. Salausvaluuttoja, joilla haluat käydä kauppaa, kutsutaan pariksi. Esimerkiksi, jos haluat käydä kauppaa Bitcoin kanssa Ethereum, niin sinun täytyy käyttää BTC / ETH-pariliitosta. Voit myös käydä kauppaa kryptovaluutoilla fiat-valuutat GDAX: ssä, kuten BTC / USD-pariliitos.

Perusvaihtoehtoa kutsutaan markkinatilaukseksi, mikä tarkoittaa, että ostat tai myyt kolikkoa nykyisellä markkinahinnalla. Jos valitset tämän vaihtoehdon, kauppa suoritetaan normaalisti muutamassa sekunnissa.

Seuraava GDAX: n käytettävissä oleva vaihtoehto on heidän ”Limit Order” -vaihtoehto. Tässä olet sinä valitse hinta jonka haluat käydä kauppaa. Tilaus toteutetaan vasta, kun nykyinen markkinahinta saavuttaa valitsemasi hinnan.

Esimerkiksi jos Litecoinin nykyinen hinta oli 100 dollaria, mutta sinusta tuntui, että hinta laskee, voit asettaa a rajatilaus 85 dollaria. Jos nykyinen markkinahinta laski 85 dollariin, kauppa toteutetaan automaattisesti. Tilauksen voi peruuttaa, jos hinta ei ylitä rajatilaa.

Toinen vaihtoehto, jonka GDAX tarjoaa, on heidän ”Stop Loss Order”. Tämä suojaa kauppaa menettämästä liikaa rahaa, jos kolikon hinta laskee. Esimerkiksi, jos ostit Bitcoinin hintaan 7000 dollaria, voit asettaa pysähdyksen tilaa 5000 dollaria. Jos Bitcoinin hinta kaatui, järjestelmä myisi kolikkosi automaattisesti 5 000 dollarilla.

On tärkeää, että opit käyttämään kaikkia yllä olevia ominaisuuksia, koska ne voivat olla ero rahan ansaitsemisen tai menettämisen välillä!

Joten nyt, kun tiedät kenelle foorumi sopii, seuraava osa GDAX-katsaustani tulee yhteenvedon kaikista eduista ja haitoista, joista olen keskustellut.

Edut ja haitat

Katsotaanpa GDAX: n positiivisia ja negatiivisia ominaisuuksia.

GDAX PROS GDAX CONS
 • Hyväksyy pankkitilitalletukset ja nostot
 • Alhaiset talletus- ja nostomaksut
 • Voi siirtää varoja Coinbasesta
 • Erittäin alhaiset kaupankäyntimaksut
 • Nopea tilin avaaminen
 • Erinomainen turvallisuus
 • Hyvä asiakastuki
 • Puhdas ja käyttäjäystävällinen alusta
 • Sinun on käsiteltävä maksu- / luottokorttitalletuksia Coinbasen kautta
 • Vain 4 kryptovaluutta tuetaan
 • Kaikkien kansallisuuksien ei sallittu liittyä
 • Ei nimetöntä kauppaa
 • Ei live-chat-palvelua

Nyt kun olen tiivistellyt alustan edut ja haitat, GDAX-tarkastelun loppuosa näyttää nopeasti, kuinka GDAX: ää käytetään!

GDAX: n käyttö: Käyttöliittymän testaaminen

Ennen kuin aloitamme, koska Coinbase Pro -sivusto on luotu vasta äskettäin, se ei joskus näy Googlessa. Siksi löydät sen tässä.

Kaupankäyntiparin löytäminen

Kun olet Coinbase Pro -alustalla, kirjaudu sisään ja napsauta sitten Käydä kauppaa sivun yläosassa.

GDAX Review - Coinbase pro -kauppa

Nyt sinun on napsautettava Valitse Market. Näkyviin tulee pudotusvalikko. Jos näet pariliitoksen, jonka haluat vaihtaa – loistava! Jos ei, valitse salausvaluutta / fiat-valuutta, jolla haluat käydä kauppaa.

GDAX-arvostelu - Coinbase Pro -markkinat

Kun olet valinnut kaupankäyntiparisi, sinut viedään päänäyttöön. Aion valita BTC / EUR!

GDAX-arvostelu

Kaupankäyntinäytön ymmärtäminen

Kuten alla olevasta kaaviosta näet, voit tarkastella pariliitoksen historiallisia hinnanmuutoksia. Esimerkissäni jokainen palkki edustaa ‘5 minuutin liikettä’. Vihreä tarkoittaa, että se nousi ja punainen tarkoittaa, että se laski! Voit muuttaa tätä 1 minuutista 1 päivään.

GDAX Review - Coinbase pro -hintakaavio

Voit myös vaihtaa kaavion kynttilänjalka-palkeista viivoihin. Katso alla olevaa kuvakaappausta!

GDAX Review - Coinbase pro -taulukko

Kuinka käydä kauppaa GDAX: lla

Kun olet päättänyt, mitä kauppaa haluat tehdä, siirry ruudun vasemmalla puolella olevaan tilauslomakkeeseen. Kuten alla olevasta esimerkistä näet, voit valita joko ”Market Order”, ”Limit Order” tai “Stop Loss Order”. Jos et muista, mitä nämä tarkoittavat, palaa takaisin GDAX-arvosteluni kohtaan Kuka käyttää GDAX: ää?!

GDAX Review - Coinbase pro -tilausten tekeminen

Jos haet markkinatilausta, sinun tarvitsee vain syöttää ostettavien tai myytävien kolikoiden määrä. Jos haluat tehdä limit- tai stop loss -toimeksiannon, syötä ostettavien tai myytävien kolikoiden lukumäärä ja summa, jonka haluat tilauksen toteuttavan.

GDAX-arvostelu

Kuten yllä olevasta esimerkistä näet, olen tehnyt rajajärjestyksen. Olen täsmentänyt, että haluan ostaa yhden BTC: n, kun hinta laskee 5000 euroon. Kun napsautan Tee Osta-tilaus, kauppani toteutetaan vasta, kun BTC: n hinta laskee 5000 euroon!

GDAX-katsaus: Päätelmä

Ja se on minun loppuni GDAX arvostelu! Tiedän, että olen toimittanut sinulle paljon tietoa, mutta jos olet lukenut sen alusta loppuun, tiedät nyt kaiken, mitä heistä tietää!

Tämä sisältää kaiken GDAX-maksuista, asiakastukesta, kolikoiden saatavuudesta, turvallisuudesta, käyttäjäystävällisyydestä ja jopa maksutavoista! Annoin sinulle myös todella hyödyllisiä kuvakaappauksia GDAX: n käytöstä ensimmäistä kertaa!

Viime kädessä mielestäni GDAX on yksi parempi vaihto teollisuudessa. Vaikka voit käydä kauppaa vain neljällä eri kolikolla, pidän miten helppo on tallettaa ja nostaa varoja, ja turvallisuus on myös suuri. Pidän myös siitä, että likviditeettiä on paljon!

Jos haluat tutustua muihin suositeltuihin vaihtoihin, voit tutustu Coinbaseen, Binance ja Kraken.

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me