Halvin tapa ostaa Bitcoin: Mikä on paras sivusto ostaa bitcoineja

Satoshi Nakamoto loi ensimmäisen Bitcoin vuonna 2009. Siitä lähtien Bitcoin on muuttanut tapaa, jolla maailma ajattelee rahaa. Nykyään kaikki maailman bitcoinit ovat arvoisia yli 156 miljardia Yhdysvaltain dollaria!

Ensimmäisten Bitcoinien ostaminen voi olla hämmentävä kokemus, ellet valitse luotettava kryptovaluutan vaihto alustoille, kuten Coinbase, Binance ja Coinmama.

Siellä on paljon erilaisia ​​paikkoja ostaa Bitcoinia. Kaikki nämä paikat tarjoavat erilaisia ​​tapoja ostaa Bitcoinia. Jokaisella Bitcoinin ostomenetelmällä on omat palkkionsa. Joitakin asioita, jotka voivat vaikuttaa maksamiin maksuihin, ovat:

  • Missä asut;
  • Kuinka maksat;
  • Millainen ostaja olet.

Tässä oppaassa kerron sinulle halvin tapa ja paras paikka ostaa Bitcoin. Aion sisällyttää paras sivusto ostaa Bitcoineja, halvin Bitcoin-vaihto, ja kuinka ostaa Bitcoinia ilman maksuja. Kun olet lukenut tämän oppaan, voit päättää, mistä haluat ostaa ensimmäiset Bitcoins. Tiedät myös, miten haluat maksaa niistä.

Ennen kuin aloitan, sinun on tärkeää tietää millainen Bitcoin-ostaja olet.

Halvin tapa ostaa Bitcoin: millainen ostaja olet?

Ihmisillä on paljon erilaisia ​​syitä valita, mistä ja miten he ostavat Bitcoinia. Tässä on joitain suosituimpia syitä:

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

  • Nimettömyys – Bitcoin sallii ihmisten lähettää rahaa toisilleen suoraan, käyttämättä pankkia ja tarvitsematta jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja kenellekään. Tätä kutsutaan nimettömyys. Joillekin ostajille nimettömyys on tärkein syy Bitcoinin ostamiseen. Tämä tarkoittaa, että heidän on löydettävä paikka ostaa Bitcoin, jossa he voivat pysyä nimettöminä!
  • Yhteisö – Jotkut ostajat ovat todella kiinnostuneita kryptovaluutta ja blockchain-tekniikka. He haluavat olla osa salausyhteisö. Näille ostajille on tärkeää ostaa Bitcoin paikasta, jossa he voivat sekoittua Bitcoin-yhteisön kanssa. Tämä voi olla verkossa tai henkilökohtaisesti.
  • Helppokäyttöisyys – Miten helppo Bitcoinin ostaminen on erittäin tärkeää salauksen aloittelijoille. Aloittelijoiden on löydettävä paikka, jossa Bitcoinin ostaminen on yksinkertainen.
  • Turvallisuus – Jokainen haluaa olla turvallinen ostaessaan ostoksia. Jotkut tapat ostaa Bitcoinia ovat turvallisempia kuin toiset!

Yksi asia, joka kaikilla tällaisilla ostajilla on yhteistä, on se, että he haluavat löytää halvin paikka ostaa Bitcoinia. Joten mikä tahansa ostaja olitkin, voin auttaa sinua löytämään halvimman tavan ostaa Bitcoin, joka sopii tarpeisiisi.

Yksi suosituimmista paikoista aloittelijoille ostaa ensimmäiset Bitcoins on Kolikkopohja. Se on luotettava, helppokäyttöinen ja sen avulla voit ostaa Bitcoineja fiat-rahalla. Onko Coinbase kuitenkin paras sivusto ostaa Bitcoineja? Katsotaan.

Coinbase – Osta Bitcoin nyt

halvin tapa ostaa bitcoin kolikkopohjassa

Kolikkopohja on Bitcoin-välittäjäpörssi. Tämä tarkoittaa se ostaa Bitcoinia sinulle! Sinun tarvitsee vain avaa tili ja päättää kuinka paljon Bitcoinia haluat ostaa. Tarvitset Bitcoinin maksamiseen fiat-valuutta.

Huomaa: Fiat-valuutta on maan laillinen raha. Esimerkiksi Ranskan fiat-valuutta on euro (EUR).

Coinbase on sijaitsee Yhdysvalloissa, ja on saatavana 32 maassa ympäri maailmaa. Ne sisältävät Kanada, Australia, Singapore, Yhdysvallat ja lukuisat Euroopan maat, jotka ovat SEPA.

Huomaa: SEPA on yhtenäinen euromaksualue. Jos asut SEPA-alueella, voit lähettää euroja SEPA-maiden välillä nopeasti ja helposti. Jos asut kuitenkin SEPA-maassa, joka ei käytä Euroa fiat-valuuttana – kuten Isossa-Britanniassa – pankkisi voi veloittaa sinulta valuuttamuunnosmaksun käyttääksesi SEPA-palveluja.

Coinbase-palkkiot

Sinä maksat vähintään 1,49% ostoksen summasta maksuna kun ostat Bitcoinin Coinbasen kanssa. Maksat tämän, jos talletat fiat-valuutan Coinbase-tilillesi ennen kuin ostat Bitcoinin. Coinbase ei veloita pankkisiirrolla tehtyjä fiat-valuutan talletuksia.

Coinbase veloittaa vähintään 3,99% ostosummastasi jos käytät luotto- tai maksukorttia ostaa Bitcoinia.

Huomaa: Jos käytät Coinbasea Kanadassa tai Australiassa, voit ostaa Bitcoinia vain luotto- tai maksukortilla.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Onko Coinbase paras paikka ostaa bitcoineja?

Jotkut kriitikot ajattelevat, että Coinbase toimii liikaa kuten verkkokauppasovellus. Jos haluat tavata vakavan salausyhteisön, se ei todennäköisesti ole Coinbasessa! Coinbase ei myöskään ole tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat nimettömyyttä. Helmikuussa 2018 Coinbase antoi amerikkalaiselle veromiehelle tilitiedot 13 000 käyttäjää!

kuitenkin, Coinbase on erittäin helppo käyttöympäristö. Siinä on myös loistava turvallisuusennätys. Kolikkopohja ei ole koskaan hakkeroitu ja noin 98 prosenttia sen varoista varastoidaan offline-tilassa. Se on täydellinen paikka useimmille salauksen aloittelijoille ostaa Bitcoinia.

Katsotaanpa muutaman muun välittäjäpörssin palkkiot nähdäksesi, onko Coinbase halvin tapa ostaa Bitcoinia.

Muut välittäjäpörssit

On olemassa muutamia muita välittäjiä, jotka tarjoavat samanlaisia ​​palveluja kuin Coinbase. Mutta mikä on halvin Bitcoin-vaihto?

CEX.IO – Osta Bitcoin nyt

CEX on Lontoossa toimiva välittäjäpörssi. Se tarjoaa palveluja 99% maailman maista, ja 24 Yhdysvaltain osavaltiota (se ei toimi New Yorkissa).

halvin tapa ostaa bitcoinia cex: ltä

CEX veloittaa 7% Bitcoinin ostamisesta luotto- tai maksukortilla. CEX veloittaa alhaisemmat maksut, jos talletat rahaa tilillesi ennen ostamista.

Voit tehdä talletuksia pankkisiirrolla Yhdysvaltain dollareita (USD), Ison-Britannian punta (GBP) ja Euroa (EUR) ilmaiseksi. CEX-palkkiot perustuvat sitten siihen, oletko valmistaja vai ottaja.

A luoja on joku, joka on halukas ostamaan tai myymään Bitcoinia hintaan, jota ei vielä tarjota pörssissä. Ottaja on joku, joka haluaa ostaa tai myydä Bitcoinia jo tarjotusta hinnasta. Ottaja saa Bitcoin-tilauksensa heti täytetyksi. Valmistajan on odotettava, kunnes pelaaja hyväksyy hinnan.

Välittäjät tuovat valmistajat ja ottajat yhteen. CEX veloittaa noutajia 0,25%. Tämä perustuu alle 5 BTC: n ostoon (jonka arvo on noin 48000 dollaria). Valmistajien maksut ovat pienemmät (0,16%), mutta useimmat aloittelijat ovat ottajia, koska se on helpompaa kauppaa.

CEX on turvallinen alusta, mutta se voi olla hieman liian monimutkainen aloittelijoille. Halvin tapa ostaa Bitcoin nopeasti on edelleen Kolikkopohja. Katsotaanpa Coinmama, ja katso onko tämä foorumi halvin tapa ostaa Bitcoin.

Coinmama – Osta Bitcoin nyt

halvin tapa ostaa bitcoinia coinmamasta

Coinmama on välittäjäpörssi, jonka kotipaikka on Israel. Se tarjoaa palveluja yli 180 maassa ympäri maailmaa. Coinmama tarjoaa hyvin samanlaisia ​​palveluita kuin Kolikkopohja, mutta mikä on paras sivusto ostaa Bitcoins?

Et voi tallettaa rahaa Coinmamaan, joten sinun on maksettava luottokortilla, maksukortilla tai Western Union -maksulla.

Sinä pystyt vain OSTA Bitcoin Coinmaman kanssa. Jos haluat myydä sen myöhemmin, sinun on käytä toista vaihtoa. Coinmamalla on hyvin rajalliset ominaisuudet, mutta entä sen palkkiot?

Coinmama veloittaa 5,9%: n maksu jokaisesta Bitcoin-ostoksesta. Se lisää toinen 5%: n maksu luotto- tai maksukortilla tehtäviin ostoksiin. Voit odottaa maksavan yhteensä lähes 11%.

Coinmama on yksi kalliimmista välittäjistä, mutta sillä on myös hyviä ominaisuuksia. Coinmama on helppokäyttöinen ja se on nopeasti. Kortin rekisteröintiä ei tarvita ostoksen tekemiseen, eikä kortin tietoja tallenneta pääsivustolle. Tämä tekee Coinmamasta yhden turvallisimmista ja nimettömistä paikoista ostaa Bitcoinia.

Mikä on halvin Bitcoin Exchange?

Kolikkopohja on nopein ja halvin tapa ostaa Bitcoin kolmesta välittäjästä, joista olen puhunut. CEX on paremmat kaupankäyntivaihtoehdot ja Coinmama on parempi yksityisyyden suojaamiseksi. kuitenkin, Coinbase tarjoaa markkinoiden alhaisimpia maksuja suorista ostoista luotto- ja maksukorteilla.

Tiedän mitä ajattelet! Ajattelet: “Hei, ajattelin, että Bitcoinin piti olla uudenlainen raha? Miksi minun pitäisi maksaa palkkioita vaihdoista !? ” Monet Bitcoinin käyttäjät tuntevat tämän. Bitcoin on a peer-to-peer valuutta, joten sinun pitäisi pystyä ostamaan se vertaisvaihto. Älä huoli, voit!

Huomaa: Peer-to-peer tarkoittaa henkilöstä toiseen. Bitcoin on peer-to-peer, koska käyttäjät voivat lähettää toisilleen Bitcoineja ilman pankkia. Pankki on kolmas osapuoli tai välittäjä. Bitcoin – ja kaikki muut kryptovaluutat – eivät tarvitse kolmansien osapuolia toimiakseen.

Kuitenkin, kun ostat Bitcoinin pörssissä – kuten Coinbase -, käytät kolmatta osapuolta. Jotkut salauksen fanit eivät halua käyttää kolmansia osapuolia lainkaan!

Ovatko vertaisvaihdot halvin tapa ostaa Bitcoinia? Otetaan selvää.

Bitcoins Peer-to-Peerin ostaminen

Yksi suosituimmista vertaisvaihdoista on PaikallisetBitcoins. LocalBitcoins sijaitsee Suomessa, ja sen käyttäjät voivat käydä kauppaa Bitcoineilla suoraan keskenään. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää LocalBitcoinsia ostamaan Bitcoineja lähialueesi ihmisiltä!

halvin tapa ostaa bitcoinia

LocalBitcoinsilla on kauppiaita, jotka haluavat myydä Bitcoinia yli 15000 kaupunkia 248 eri maassa. LocalBitcoins-kauppiaat maksavat maksun Bitcoinin mainostamisesta. Ostajat eivät maksa mitään!

Siellä on monia erilaisia ​​maksutapoja saatavilla LocalBitcoinsilla. Voit maksaa kauppiaille PayPal, pankkitalletukset, pankkisiirrot, luottokortit, ja jopa Käteinen raha!

LocalBitcoins on yksi harvoista pörsseistä kannustaa käyttäjiä tapaamaan toisiaan henkilökohtaisesti ostamaan ja myymään Bitcoinia. Tämä tekee siitä loistavan alustan käyttäjille, jotka haluavat olla osa salausyhteisöä. Turvallisuuden vuoksi LocalBitcoins on käyttäjän luokitusominaisuus. Sillä on myös hyvät asiakastukipalvelut. Näitä ovat konfliktien ratkaiseminen ja turvatalletusten pitäminen.

se on tärkeää ole varovainen kun ostat Bitcoins peer-to-peer. Opi niin paljon kuin mahdollista myyjästä ennen ostamista. Jos tapaat myyjän henkilökohtaisesti, tee se aina julkisella paikalla ja ota ystäväsi mukaan!

Onko LocalBitcoins halvin tapa ostaa Bitcoin Peer-to-Peer?

Siellä on ei maksuja, eikä sinun tarvitse antaa henkilökohtaisia ​​tietoja ostaessasi Bitcoinia LocalBitcoinsin kanssa. Käyttäjät voivat pysyä nimettöminä ja tavata salausyhteisön! Myyjät veloittavat kuitenkin bitcoineista usein enemmän kuin jotkut pörssit. Tämä tarkoittaa, että LocalBitcoins ei ole aina halvin tapa ostaa Bitcoinia.

Muihin peer-to-peer Bitcoin -vaihtoihin kuuluvat Kolikoiden seinä, Häiritsevä, ja BitQuick. Näillä pörsseillä on yleensä korkeammat maksut kuin LocalBitcoinsilla ja tarjous vähemmän palveluja. Esimerkiksi Wall of Coins on saatavana vain 12 maassa, ja BitQuick veloittaa ostajia 2%: n maksu.

LocalBitcoins on paras ja halvin tapa ostaa Bitcoin peer-to-peer.

Tiedän, kun haluan käteistä, menen pankkiautomaattiin. Katsotaanpa, mistä voit ostaa Bitcoinia pankkiautomaatista.

Bitcoinin ostaminen pankkiautomaatista

Bitcoin-pankkiautomaatti on pankkiautomaatti, josta voit ostaa Bitcoinia. CoinATMRadar listaa Bitcoin-pankkiautomaattien sijainnit yli 60 eri maassa. Bitcoin-pankkiautomaatit voivat olla täysin tuntematon. Ne ovat myös turvallisempi tapa ostaa bitcoineja kuin peer-to-peer. Bitcoinin pankkiautomaatit voivat kuitenkin maksaa paljon enemmän kuin muut Bitcoinin ostotavat. Käytetään esimerkkiä nähdäksesi ero:

Mario asuu San Diegossa Kaliforniassa ja haluaa ostaa yhden BTC: n. Mario käyttää Coinbasea ja maksaa luottokortilla. Coinbase tarjoaa 1 BTC: n hintaan 9 633 dollaria. Mario maksaa noin 10 018 dollaria 3,99%: n maksun jälkeen.

Marion veli Wario asuu myös San Diegossa ja haluaa ostaa yhden BTC: n. Hän menee Bitcoin-pankkiautomaattiin The Cage Smoke Shopissa El Cajon Boulevardilla. Pankkiautomaatti veloittaa Warion $10,420,36. Se on yli 400 dollaria enemmän kuin Mario maksoi!

Bitcoinin ostaminen pankkiautomaateista on nopea, tuntematon, ja turvallinen. Se ei kuitenkaan ole halvin tapa ostaa Bitcoinia.

Kun ostat Bitcoinia, tarvitset jonnekin sen varastointiin. Tarvitset minkä tahansa menetelmän, josta olen puhunut Bitcoin lompakko.

Kuinka ostaa Bitcoinia ilman maksuja

Muista, kun kerroin sinulle sen Kolikkopohja ei peri maksuja talletuksista? No, Coinbasella on sisaryhtiö nimeltä GDAX. Kun rekisteröidyt Coinbase-tilille, saat myös pääsyn GDAX: iin. GDAX ei veloita valmistajan maksuja. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa Bitcoinia maksamatta mitään maksuja!

Halvin tapa ostaa Bitcoin: GDAX.

Tätä varten sinun on siirrettävä varoja Coinbasesta GDAX: iin (ilmaiseksi). Sitten sinun on lähetettävä ostotilaus, jota ei vielä ole saatavilla pörssissä. Tämä on valmistajan tilaus. Tilauksesi täyttäminen voi viedä jonkin aikaa. Kun tilaus on täytetty, saat tilaamasi Bitcoinin. Ilman maksua!

Tämä on halvin tapa ostaa Bitcoin maksamatta maksuja!

Bitcoin-varastointi

Bitcoin-lompakot ovat missä säilytät kaikki koodit, joita tarvitset käyttääksesi Bitcoiniasi. Lompakko voi olla ohjelmisto, laitteisto, verkossa, tai offline-tilassa. Se voi olla jopa pala paperia! Bitcoinin tallentamiseen on suositeltavaa käyttää useampaa kuin yhtä lompakkoa.

Tällä hetkellä suosituimmat lompakot ovat laitteistot, mukaan lukien sellaiset tuotteet kuin Ledger Nano X ja Trezor Model T. Ne ovat erittäin turvallisia ja luotettavia, koska yksityiset avaimesi pidetään offline-tilassa!

Lompakot ovat erittäin tärkeitä, joten pidä ne turvassa!

Seuraavat vaiheet

Tässä oppaassa olen kertonut halvimmasta paikasta ostaa Bitcoin. Olet myös oppinut Bitcoinin ostamisesta ilman maksuja. On kuitenkin muitakin paikkoja kokeilla. Kun tulet luottavaisemmaksi, voit yrittää ostaa Bitcoinia ammattimaisella pörssillä, kuten Bittileima tai Kraken.

Jos olet valmis aloittamaan kaupankäynnin ammattilaisena, tutustu tuotteeseemme Kraken VS Bitstamp -vertailu.

Lopuksi muutama viimeinen ajatus.

Johtopäätös

Jos Googlessa sanat “osta Bitcoinin pienimmät palkkiot”, saat tuhansia tuloksia. Suurin osa sivustoista, jotka väittävät olevansa alhaisimmat Bitcoin-maksut, valehtelee! Totuus on, että Bitcoinin ostaminen on melko kallista.

Joten, älä huoli liikaa halvimmasta tavasta ostaa Bitcoin. Yrittää löytää paras paikka ostaa Bitcoin sinulle. Ensimmäisen Bitcoinin ostamasi paikan tulisi olla turvallinen ja helppo käyttää. Kolikkopohja on molemmat näistä asioista ja se on halpaa. Siksi niin monet ihmiset suosittelevat Coinbasea aloittelijoille.

Jotkut ostajat saattavat välittää enemmän yksityisyyttä kuin palkkiot. Näille ihmisille suosittelen vertaisvaihtoa PaikallisetBitcoins. Tai jos haluat välttää vaivaa, voit ostaa BTC: n kautta Yksinkertainen, luottokortilla. Ne ovat myös loistava tapa osallistua salauksen maailmaan. Muista, että Bitcoin on enemmän kuin vain rahaa. Bitcoin on uusi tapa ihmisten yhteydenpitoon keskenään.

Älä myöskään unohda valitse turvallinen lompakko Bitcoinillesi. Ledger Nano X ja Trezor Model T ovat suosituimpia vaihtoehtoja.

Ledger Wallet Deal Active nyt:

Kerro minulle, kun olet ostanut ensimmäisen Bitcoin-ostoksesi. Haluaisin kuulla, mitä menetelmää käytit!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me