IOTA-hintaennuste 2021 ja sen jälkeen: mitä odottaa?

17 oli hieno vuosi suurimmalle osalle kryptovaluutoista, mukaan lukien IOTA. IOTA tuotti yli 12500 prosentin sijoitetun pääoman tuoton alle kuudessa kuukaudessa. Jokaisen mielessä on kuitenkin kysymys, miltä tulevaisuus näyttää ja mikä on IOTA-hintaennuste?

Vaikka minkä tahansa kryptovaluutan tulevaisuutta on melkein mahdotonta tietää, jaan tänään kanssasi joitain IOTA: n parhaista hintaennusteista. Käsittelen sekä lyhyen että pitkän aikavälin IOTA-kolikoennusteita, ja johdatan sinut läpi ennusteita, jotka on tehty eri menetelmillä.

Joten tämän oppaan loppuun mennessä tiedät ylimmän IOTA-hintaennusteen 2021 ja miksi IOTA voisi mahdollisesti olla hyvä tai huono sijoitus.

Ennusteiden huomioon ottamisen lisäksi sinun on otettava huomioon finanssikonsultin lausunto ennen sijoituspäätöksen tekemistä.

IOTA-salauksen alarivi

Ennen kuin siirryt luetteloon IOTA-hintaennusteesta 2021, anna minun selittää lyhyesti IOTA-kolikko.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Vuonna 2015 luotu IOTA on esineiden internetiin (IoT) suunniteltu kryptovaluutta. Älykkäät kotilaitteet, kuten Amazon Echo tai Google Assistant, ovat yksi suosituimmista esimerkeistä esineiden internetissä.

IoT tarkoittaa yksinkertaisesti sanottuna laitteita, jotka kommunikoivat toistensa kanssa antureiden ja Internetin avulla. IOTA-kolikon tarkoituksena on tehdä näiden IoT-laitteiden välisestä viestinnästä turvallisempaa ja saumattomampaa.

IOTA-kolikko on varsin ainutlaatuinen, kun verrataan sitä muihin kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoin ja Ethereum. Näin:

  • Vaikka useimmat salausvaluutat käyttävät blockchain-tekniikkaa, IOTA käyttää uutta protokollan keksintöä nimeltä Tangle.
  • Bitcoin ja Ethereum kohtaavat skaalautuvuusongelmia alhaisen transaktionsa vuoksi. Näin ei ole IOTA: n tapauksessa. Itse asiassa verkkotapahtuman nopeus kasvaa IOTA-käyttäjien määrän kasvaessa. Siten IOTA lupaa loputtoman skaalautuvuuden.
  • Jos olet joskus suorittanut Bitcoin-tapahtuman, olisit kohdannut korkean transaktiomaksun ongelman. Voitko arvata transaktiopalkkioita IOTA: n tapauksessa? NOLLA! Tämä tekee IOTA: sta ensimmäisen digitaalisen valuutan, jolla ei ole maksuja.

Nämä ovat joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat tehneet IOTAsta suositun sijoittajien keskuudessa. Se on tällä hetkellä 31. arvokkain kryptovaluutta, jonka markkina-arvo on 1,3 miljardia dollaria.

Siirrytään nyt eteenpäin ja katsotaan IOTA: n alkuun liittyvää hintaennustetta 2021.

IOTA-hintaennuste 2021

Kuten tiedät, kryptovaluuttamarkkinat voivat nähdä valtavia muutoksia muutamassa minuutissa, joten se on hyvin arvaamaton. On kuitenkin joitain perustekijöitä, jotka voivat vaikuttaa minkä tahansa kryptovaluutan hintoihin.

Joten seuraavissa IOTA-kolikoiden ennustamista koskevissa osioissa tarkastelemme, kuinka eri menetelmissä käytetään erilaisia ​​tekijöitä ennustamaan tulevia hintoja.

Tekninen analyysi

Ennen kuin alat miettiä, mikä tekninen analyysi on, anna minun selittää se sinulle. Tekninen analyysi suoritetaan ohjelmistolla, joka ennustaa kryptovaluutan tulevat hinnat vain kahden tekijän perusteella:

  • Historialliset hintakehitykset
  • Historialliset volyymitrendit

Siinä ei oteta huomioon tekijöitä, kuten tiimi, tekniikka, nykyinen markkinaskenaario jne. On olemassa useita verkkosivustoja, jotka suorittavat teknisen analyysin IOTA-kolikoiden ennustamiseksi. Katsotaanpa joitain niistä.

Walletinvestor.com on yksi verkkosivusto, joka on jakanut IOTA-kolikoiden hintaennusteen vuodeksi ja ennustaa hinnan olevan noin 0,3 dollaria.

Kuten alla olevasta tilannekuvasta näet, tämä ennuste osoittaa, että IOTA voisi tuottaa erittäin negatiivisia tuottoja vuonna 2021.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Asiantuntijat

On joitain alan “asiantuntijoita”, joiden mielipiteillä voi olla vakava vaikutus kryptovaluuttojen hintoihin. Yksi näistä ns. Asiantuntijoista on John McAfee, josta olet varmaankin kuullut, jos seuraat salausvaluuttamarkkinoita säännöllisesti.

Valitettavasti IOTA ei kuulu John McAfeen suosikkien joukkoon, varsinkin kun uutiset heidän yhteistyöstään Microsoftin kanssa. Vaikka hän ei ole antanut tarkkaa IOTA-hintaennustetta, hän mainitsee, että sen kasvu hidastuu vähäiseen 10 prosenttiin vuodessa.

John McAfeen IOTA-hintaennuste

Toinen erittäin suosittu nimi kryptovaluutateollisuudessa on pojan ihme – Vitalik Buterin (Ethereumin perustaja). Hän on ollut melko äänekkäästi kritisoinut IOTA: ta, koska se käyttää Tanglea lohkoketjun sijaan.

Hän uskoo, että Tangle ei ole sopiva tekniikka kryptovaluutoille, kuten alla olevasta kuvasta näet:

IOTA-hintaennuste David Sonstebolta

Muut lähteet

On joitain muita lähteitä, jotka jakavat IOTA-hintaennusteen 2019 ja seuraavat vuodet perustuen aikaisempiin trendeihin, tiimiin, teknologisiin etuihin ja markkina-ajatuksiin.

Yksi tällainen verkkosivusto on smartereum.com, jonka yhden vuoden ennusteeksi asetettiin 11 dollaria muutama vuosi sitten. He ovat melko optimistisia IOTA: n tulevaisuuden suhteen, koska sen tiimi kehittää jatkuvasti IOTA: n taustalla olevaa tekniikkaa.

Toinen lähde, joka tulee säännöllisesti salauksen ennakointiin, on profitconfidential.com. Heidän IOTA-ennusteensa vuodelle 2019 oli 4,98 dollaria. Heillä on optimistiset näkymät IOTAan, koska se tuo yhteen kaksi haluttua tekniikkaa – esineiden internetin ja kryptovaluutan.

Kuten näette, molemmat ennusteet odottivat IOTA: n tuottavan positiivista tuottoa, mutta ennustavansa erilaisia ​​määriä. Kukaan heistä ei kuitenkaan ollut lähellä totuutta, koska IOTA-hinta laski merkittävästi vuonna 2019 ja on 0,45 dollaria vuonna 2021. Eri lähteiden perusteella IOTA-hinta saattaa laskea hieman tänä vuonna, mutta ei todellakaan ole niin merkittävä kuin vuonna 2018.

Joten nämä olivat joitain parhaita lähteitä IOTA-hintaennusteista, jotka löysin. Sinun on kuitenkin otettava realistinen näkemys, kun käydään läpi nämä hintaennusteet. Päivän lopussa kukaan ei oikeastaan ​​tiedä miltä tulevaisuus näyttää.

Siirrytään nyt katsomaan IOTA-hintaennustetta 2021 ja sen jälkeen.

IOTA-hintaennuste pitkällä aikavälillä

On tärkeää tarkastella useimpien sijoitusten pitkän aikavälin potentiaalia, ja sama koskee krypto-valuuttoja. Vain pohjimmiltaan vankat kryptovaluutat voivat selviytyä markkinoilla pitkällä aikavälillä.

Seuraavassa on joitain suosituimmista IOTA-hintaennusteista vuonna 2021 ja sen jälkeen.

Tekninen analyysi

Tiedät jo mitä tekninen analyysi tarkoittaa, joten pääset suoraan IOTA-ennusteisiin pitkällä aikavälillä.

Samoin kuin IOTA-hintaennuste 2021, Walletinvestor.com antaa myös 5 vuoden IOTA-hintaennusteen. Tämän ennusteen mukaan IOTA: n hinnan odotetaan pysyvän 0,000001 dollaria. Jos tämä ennuste on oikea, se antaa sijoittajille valtavan tappion investoinneista seuraavien 5 vuoden aikana.

Tradingbeasts.com on toinen verkkosivusto, joka päivittää säännöllisesti IOTA-ennusteet historiallisten tietojen perusteella. Heidän mukaansa IOTA-hintaennuste 2021 vaihtelee vähintään 0,73 dollarin ja enintään 1,03 dollarin välillä.

Kuten näette, molemmilla näillä verkkosivustoilla näyttää olevan erilaiset pitkän aikavälin näkymät IOTA: lle.

Vaikka molemmat näistä lähteistä antavat hyvin erilaisia ​​ennusteita pitkällä aikavälillä, ne eivät välttämättä toteudu. Kryptovaluutat ovat pitkällä aikavälillä monien tekijöiden alaisia, joista osa saattaa olla heidän valvonnassaan, kuten hallituksen määräykset.

Ei ole paljon tietoa siitä, mitä asiantuntijat ajattelevat IOTA: sta pitkällä aikavälillä. Joten, katso IOTA-hintaennusteet vuodelle 2021, jos etsit asiantuntijan lausuntoa.

Muut lähteet

Smartereum.com antaa myös IOTA-hintaennusteen pitkällä aikavälillä. Heidän mukaansa IOTA: n hinta voi olla noin 38 dollaria viidessä vuodessa.

Nyt tämä saattaa kuulostaa erittäin jännittävältä, mutta sinun on tarkasteltava tätä realistisesta näkökulmasta. Tämä luku voi olla mahdollista, mutta on yhtä suuri mahdollisuus, että näin ei tapahdu.

Nämä ovat joitain tärkeimpiä IOTA-ennusteita pitkällä aikavälillä. Mutta on vaikea sanoa, onko IOTA hyvä vai huono sijoitus. Selitän kuitenkin nyt joitain perustavanlaatuisia näkökohtia, jotka saattavat antaa sinulle enemmän selkeyttä IOTA: sta.

Onko IOTA hyvä sijoitus?

Tämä on erittäin vaikea kysymys, eikä pelkästään IOTA: lle, vaan kaikille mistään kryptovaluutasta yleensä.

Salausvaluuttamarkkinat kasvoivat vain 20 miljardin dollarin markkina-arvosta vuoden 2017 alussa yli 700 miljardiin dollariin tammikuussa 2018. Markkinat kaatui sitten noin 250 miljardiin dollariin huhtikuussa 2018. Tämä osoittaa vain, kuinka arvaamattomia nämä markkinat voivat olla.

Joten hintojen ennustamisen sijaan mielestäni olisi parasta jakaa joitain tekijöitä, jotka voivat lisätä IOTA: n arvoa.

Kumppanuudet

Kaikkien kryptovaluuttojen perimmäinen tavoite on hyväksyä ja hyödyntää todellisissa sovelluksissa. IOTA on jo ottanut askelia tähän suuntaan.

IOTA on kehittänyt kumppanuuksia jättiläisten yritysten, kuten Ciscon, Samsungin ja Volkswagenin kanssa, jotka kaikki testaavat sen tekniikkaa. Se tekee myös yhteistyötä Taipein kaupungin kanssa antamaan Tangle-pohjaisia ​​henkilökortteja kansalaisilleen.

IOTA-yhteistyö Taipein kaupungintalon jätehuoltopalvelujen kanssa

Esineiden internetin (IoT) mahdollisuudet

IoT: n teollisuudessa tapahtuu jo paljon, ja sen odotetaan vain kasvavan. B2B-menot IoT-tekniikoihin, sovelluksiin ja ratkaisuihin saavuttavat 250 € (267 miljardia dollaria) vuoteen 2021 mennessä.

Joten IOTA-kolikko kohdistuu periaatteessa alaan, jolla on valtava potentiaali. Jos se pystyy kehittämään täydellisen tuotteen tälle teollisuudelle, sitä on edessään valoisa tulevaisuus.

Teknologia

Aikana, jolloin blockchain-pohjaiset kryptovaluutat kamppailevat transaktiomaksuihin ja skaalautuvuuteen liittyvien ongelmien kanssa, IOTA on kehittänyt hyvän vaihtoehdon.

Tangle-tekniikkaa käyttävä IOTA on suunniteltu loputtomasti skaalattavaksi. Ei vain sitä, mutta IOTA veloittaa nollatapahtumamaksut sen verkossa tapahtuneista tapahtumista. Tämä on jotain, jota ei ole ennennäkemätöntä kryptovaluutta-tilassa.

Joten, yksi syy siihen, miksi IOTA: n arvo voisi kasvaa, on se, että se tarjoaa hyvin erilaista mutta ylivertaista tekniikkaa.

Ekosysteemi

IOTA on pyrkinyt luomaan ympärilleen dynaamisen yhteisön. He julkaisivat IOTA-ekosysteemi helmikuussa 2018 nopeuttaa IOTA: n tekniikan ja käyttöönoton kehitystä.

Näiden tekijöiden perusteella IOTA: lla voi olla valoisa tulevaisuus. On kuitenkin joitain näkökohtia, joilla voi olla kielteinen vaikutus sen tulevaisuuteen. Katsotaanpa joitain niistä, vai mitä?

Miksi IOTA voi olla huono sijoitus?

Työn alla

Iangan takana oleva Tangle-tekniikka on edelleen vasta varhaisessa kehitysvaiheessaan. Joukkue on luvannut sijoittajilleen paljon tekniikasta, mutta meidän on katsottava, pystyykö joukkue täyttämään ne.

Tangle-tekniikasta on jo esitetty useita huolenaiheita, joista yksi on se, että se ei välttämättä pysty tallentamaan tapahtumien järjestystä kunnolla.

Ellei IOTA pysty selviytymään näistä haasteista, se ei ole valmis joukkotarjontaan. Tämä asettaa varjon joillekin positiivisille IOTA-hintaennusteille, joista puhuimme aiemmin.

Saatavuus

Toisin kuin muut suosituimmat kryptovaluutat, IOTA on saatavana vain muutamassa kryptovaluutanvaihdossa. Se puuttuu joistakin johtavista kryptovaluutanvaihdoista, kuten Bittrex ja Poloniex.

Jotta tavoitettaisiin suurin mahdollinen sijoittajamäärä, IOTA: n on oltava listattu joissakin näistä suosituista pörsseistä.

Kilpailu

Tulevat kryptovaluutat, kuten IOT Chain, jotka käyttävät samaa tekniikkaa ja kohdistavat samalle yleisölle kuin IOTA, voivat lopulta olla uhka IOTA: lle. Joten on tärkeää, että pidät silmällä kilpailua, kuten IOT-ketju, jos päätät sijoittaa.

Salausvaluuttamarkkinat ovat edelleen nuoria, joten on vaikea nähdä, mitkä projektit selviävät pitkällä aikavälillä. Kaikki riippuu tekniikan arvosta sekä projektin kehittämistä kumppanuuksista. Lisäksi parhaillaan voidaan kehittää projekti, joka on valmis ottamaan IOTA: n paikan. Joten sinun on pidettävä silmällä voimakasta kilpailua.

Pitämällä kaikki edellä mainitut tekijät mielessä, IOTA näyttää hyvältä sijoitusvaihtoehdolta. On kuitenkin mahdotonta sanoa mitään varmuudella sen tulevasta hinnasta.

Viimeiset sanat

Joten nyt tiedät mikä on IOTA: n ylin hintaennuste sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Olen jakanut IOTA-ennusteita, jotka käyttävät erilaisia ​​menetelmiä hinnan ennustamiseen, kuten tekninen analyysi, asiantuntijalausunnot ja muut (ei niin luotettavat) lähteet.

Tiedät myös joitain syitä, miksi IOTA voisi olla hyvä tai huono sijoitus.

Kuten aiemmin mainitsin, kryptovaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat, ja siksi sinun tulisi sijoittaa vain rahaa, jota et pelkää menettää. On myös hyvä kuulla rahoitusasiantuntijaa ennen kuin harkitset sijoittamista IOTAan.

Joten mitä mieltä olet IOTA: n tulevaisuudesta? Luuletko hinnan nousevan tai laskevan? Haluaisimme kuulla mielipiteesi, joten ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me