KuCoin-arvostelu

Haluatko alkaa ostaa, myydä ja kaupankäynti kryptovaluutoilla, mutta varma jos KuCoin on oikea vaihto sinulle? Tai ehkä olet nähnyt tietyn kolikon listattuna KuCoinissa, ja nyt haluat varmistaa, että sen käyttö on turvallista?

No, mitä tahansa haluatkin tietää KuCoinista, minulla on se! Tässä KuCoin-katsauksessa aloitan antamalla sinulle lyhyt johdanto vaiheen taustalle seuraamalla vaiheittaista opasta miten tehdä talletus.

Sitten ilmoitan sinulle mitä kolikot voit tallettaa, mitä todentamisprosessi yrityksellä on, ja lopuksi luetelen kaikki sen hyödyt ja haitat.

Oppaan lukemisen loppuun mennessä sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot päättääksesi, onko KuCoin oikea valinta sinulle. jos ei, voit löytää muita suositeltavat kryptovaluutanvaihdot siellä.

Joten, mitä sinä odotat? Hypätään tämän KuCoin-katsauksen ensimmäiseen osaan – pörssin taustaan!

Plussat

 • Nimetön kaupankäynti
 • Suojattu
 • Tukee erilaisia ​​kryptovaluuttoja

Haittoja

 • Pieni kaupankäyntimäärä

Johdatus KuCoin-pörssiin

KuCoin on kolmannen osapuolen vaihto, jonka avulla voit ostaa, myydä ja käydä kauppaa paljon erilaisia ​​kryptovaluuttoja. Se oli luotu toukokuussa 2017 ryhmä kokeneita liike-elämän asiantuntijoita, jotka olivat aiemmin työskennelleet sellaisissa projekteissa kuin Ant Financial ja iBox PAY. KuCoin on yksi alan uusimmista kryptovaluutanvaihdoista.

Perustajien tavoitteena oli luoda yksinkertainen ja turvallinen foorumi jotta ihmiset kaikkialla maailmassa voivat käydä kauppaa useilla digitaalisilla kolikoilla. Pitkällä aikavälillä he haluavat olla yksi maailman 10 suurimmasta pörssistä, ja he toivovat saavuttavansa tämän vuoteen 2021 mennessä.

KuCoin-vaihto aloitti toimintansa ei ole kokenut merkittäviä ongelmia, ja yleensä keskus ei kärsi järjestelmän ylikuormituksista. Nyt on mahdollista käyttää KuCoin-alustaa pöytätietokoneen kautta KuCoin-sovellus molemmissa Android ja iOS.

KuCoin-arvostelu

Vuoden 2018 alussa ilmoitettiin, että KuCoinilla on yli miljoona käyttäjää. Niiden keskimääräinen kaupankäyntimäärä on kuitenkin paljon pienempi kuin muissa suosituissa pörsseissä, kuten Binance.

Kirjoittaessani tätä KuCoin-katsausta huomasin myös, että pörssillä on oma nimetty kryptovaluutta KuCoin-osakkeet (KCS)! Pitämällä KCS-kolikoita KuCoinin käyttäjät saavat alennetut kaupankäyntimaksut.

Lisäksi KCS-kolikoiden haltijat saavat myös 50% osuuden pörssin kaikista kaupankäyntimaksuista! KuCoinin kryptovaluutta koki tammikuussa 2018 kaikkien aikojen korkeimmat korkeudet, yli 1,8 miljardia dollaria!

Joten nyt, kun tiedät heidän taustastaan, seuraavassa KuCoin-katsauksen osassa keskustellaan ostettavien kolikoiden tyypistä.!

Viimeisin löydetty Kucoin-kuponki:

Kolikoiden saatavuus

Kirjoitushetkellä KuCoinilla on enemmän kuin 300 erilaista kauppaparia saatavilla. Esimerkki kaupankäyntiparista on BTC / ETH, joka tarkoittaa Bitcoinin kauppaa Ethereumin kanssa. He tukevat yli 75 henkilöä kryptovaluutat ja he lisäävät tätä luetteloa koko ajan.

Tähän luetteloon sisältyy suurin osa suosituimmista kolikoista, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Bitcoin Käteinen raha, sekä vähemmän suosittuja (mutta silti suosituimpia kryptoja) kolikoita, kuten VeChain ja Lympo.

KuCoin näyttää olevan erittäin suosittu uusille kryptovaluutoille, jotka ovat suorittaneet toimintansa ICO, mikä tarkoittaa, että se on hieno vaihto, jos haluat ostaa kryptovaluuttoja heti kaupankäynnin alussa. Perustajien mukaan KuCoin pyrkii tukemaan yli 1000 erilaista kryptovaluutta vuoden 2018 loppuun mennessä.

Vertaa Kucoinia rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Kucoinia rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

KuCoin-palkkiot

Yksi KuCoinin päätavoitteista on tarjota kauppiailleen erittäin alhaiset palkkiot. Mutta kuinka halpaa se on?

Ensinnäkin kryptovaluutta talletukset ovat ilmaisia, muu kuin blockchain-tapahtumamaksu, jonka maksat siirron tekemisestä. Tietysti tämä riippuu siitä, mitä kryptovaluutta käytät.

Kaupan tekemisessä maksat vain 0,1% ostamastasi summasta. Esimerkiksi, jos haluat ostaa 1000 dollarin arvoisen Litecoinin, maksat vain 1 dollarin! Tämä on yksi alan alhaisimmista, mikä on hyvä syy käyttää KuCoinia.

KuCoin-arvostelu: KuCoin-kotisivu.

Mitä tulee nostamalla kolikot Pörssin ulkopuolella maksu riippuu siitä, minkä krypto-valuutan haluat ottaa pois. Löydät kaikki tiedot KuCoinin virallinen sivusto.

Joten nyt kun tiedät erilaisista kolikoista, joita KuCoin hyväksyy, sekä tietoa KuCoin-maksuista, seuraava osa KuCoin-katsaustani tarkastelee eri maksutavat, ja mahdollisesti tarvittavat vahvistusvaiheet.

Maksutavat ja vahvistus

PÄIVITYS 2021: KuCoin nyt hyväksyy 5 valtavirtaa fiat-valuuttaa, mukaan lukien USD, CAD, VND, IDR ja CNY.

Hyväksyykö KuCoin fiat-valuutan? Valitettavasti ne eivät, mikä tarkoittaa, että sinun on talletettava toisella kryptovaluutalla.

KuCoin-arvostelu

Jos tämä on ensimmäinen kerta salausvaluutta-alalla, helpoin tapa aloittaa on ostaa suosittu kryptovaluutta, kuten Bitcoin tai Ethereum Coinbasessa. Kolikkopohja voit käyttää perinteisiä maksutapoja, kuten pankkikorttia tai pankkitiliä. Kun olet tehnyt tämän, voit siirtää kolikot suoraan uudelle KuCoin-tilillesi.

Kryptovaluuttojen tallettamiselle ja nostamiselle on kuitenkin todellinen etu. Koska pörssillä ei ole yhteyttä fiat-valuutaan, käyttäjien ei tarvitse tunnistaa itseään aloittaakseen kaupankäyntiä. Tämä tarkoittaa, että voit käydä kauppaa nimettömästi.

Vielä parempi, on olemassa ei rajoja varojen lukumäärään tallettaa ja nostaa! Tämä on iso bonus, koska muut kryptovaluutanvaihdot saavat sinut lähettämään vahvistusasiakirjoja, kuten passi ja tiliotteesi, joiden vahvistaminen voi joskus kestää jopa kaksi viikkoa.

Rekisteröintiprosessi

Uuden tilin rekisteröimiseksi KuCoiniin sinun on ensin käytävä heidän virallisella kotisivullaan, johon pääset tässä. Napsauta sen jälkeen Kirjaudu, joka on näytön oikeassa yläkulmassa.

Sitten sinulle ilmoitetaan pörssin ehdot. Vaikka olen jo lukenut ne, on luultavasti parasta, jos luet ne itse läpi varmistaaksesi, että ymmärrät kaiken. Kun olet saanut, valitse rasti hyväksy ehdot ruutu ja napsauta sitten Seuraava.

Kucoin Review - Käyttöehdot

Nyt sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja valitse erittäin vahva salasana.

Kucoin Review - Rekisteröintilomake

Sitten sinua pyydetään todistamaan olevasi ihminen liu’uttamalla palkkia vasemmalta oikealle! Lopuksi, jotta saat tilisi auki, sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi napsauttamalla linkkiä, jonka KuCoin lähettää sinulle.

Ja siinä kaikki, sinulla on nyt tili KuCoinissa! Tässä vaiheessa voit tallettaa joitain kolikoita ja aloittaa kaupankäynnin heti. Lisäksi ei tarvitse lähettää mitään asiakirjoja henkilöllisyytesi todistamiseksi!

Kuinka ostaa KuCoinista

Mietitkö myös, kuinka ostaa KuCoinista? Tämä on todella helppoa! Kun olet rahoittanut tilisi, napsauta Markkinat sivun yläosassa.

Kucoin Review - Luokat

Sen jälkeen sinun on etsittävä ostettava kolikko. Voit tehdä tämän kirjoittamalla sen sivun oikealla puolella olevaan hakukenttään. Etsin esimerkissäni NEO: ta.

Kucoin-arvostelu

KuCoin listaa sitten kaikki kaupankäyntiparit, jotka ovat saatavana ostettavalle kolikolle. Esimerkissäni vain NEO / BTC on käytettävissä, mikä tarkoittaa, että minun on vaihdettava Bitcoin NEO: ta varten. Napsauta kaupankäyntiparia, joka vastaa talletettua kolikkoa!

Olet nyt pääkauppanäytössä. Etsi sivun oikealta puolelta ostolaatikko, joka näkyy tilausluettelon alla.

Kucoin Review - Marketplace-tilastot

Sinun tarvitsee vain syöttää ostettavien kolikoiden määrä, napsauttaa sinistä paras hinta -painiketta ja napsauta sitten vihreää ostaa laatikko kaupan loppuun saattamiseksi. Se on niin yksinkertaista!

Joten nyt, kun tiedät, kuinka helppoa on tilin avaaminen, samoin kuin kuinka ostaa KuCoinista, seuraava osa KuCoin-katsaustani tarkastelee, mihin kauppiaisiin pörssi sopii parhaiten.!

KuCoin-arvostelu: Kenen tulisi valita KuCoin?

Kun testasin KuCoinin ensimmäisen kerran, olin erittäin tyytyväinen huomatessani, että alusta on todella helppo käyttää. Kuten huomaat yllä olevista ohjeistani, kaikki talletuksen tekemisestä kaupan suorittamiseen on melko suoraviivainen.

KuCoin-pörssi on myös hyvä vakavammille kauppiaille, sillä sillä on paljon ominaisuuksia hintakehityksen analysointiin – kuten kynttilänjalat. KuCoinin keskimääräinen kauppavolyymi on kuitenkin kymmeniä miljoonia, mikä on paljon vähemmän kuin suuremmat vaihdot kuten Binance.

Tämä voi olla ongelma, koska alhainen kaupankäyntimäärä voi joskus tarkoittaa, että likviditeettiä ei ole riittävästi. Jos kauppaa käydään vain pienillä määrillä, tämän ei pitäisi olla ongelma, mutta jos haluat vaihtaa erittäin suuria määriä, KuCoin ei ehkä ole paras vaihto sinulle.

Viime kädessä, kun uudet kryptovaluutat käynnistetään ensimmäisen kerran, ne listataan joskus vain yhteen tiettyyn pörssiin. Jos haluamasi salausvaluutta on lueteltu vain KuCoinissa, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin käyttää niitä.

Joten nyt, kun tiedät kuinka käyttäjäystävällinen foorumi on, seuraava osa KuCoin-katsaustani menee katso, onko vaihto turvallista!

Onko KuCoin turvallinen?

Ennen omien rahojen tallettamista se on aina on tärkeää tietää, onko se turvallista vai ei. Sinun on tietysti luotettava siihen, että varat ovat turvallisia.

Kolmannen osapuolen vaihto toimii a keskitetty palvelin, mikä tarkoittaa, että jos se hakkeroitiin, kolikot saattavat olla vaarassa. Tapahtuuko tämä kryptovaluuttateollisuudessa? Joo, valitettavasti koko ajan!

Esimerkiksi, loppuvuodesta 2017, ilmoitettiin, että kolikoiden kokonaismäärä on ollut hakkeroitu salausvaluutan historiassa oli yli 15 miljardia dollaria. Siitä lähtien on ollut joitain ylimääräisiä hakkereita, joten tämä luku on nyt vielä suurempi!

Joten onko KuCoin turvallinen ja jos on, niin miten? Ensinnäkin verkkosivusto on suojattu salausprotokollalla joka pitää yksityiset tilitiedot turvassa. Lisäksi kirjoittaessani tätä KuCoin-katsausta huomasin myös, että siellä on sisäinen riskiosasto sillä varmistetaan, että käyttäjien varat ovat turvallisia.

Tilisi suojaamiseksi entisestään pörssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden perustaa Google Authenticator. Jos teet niin, sinun on syötettävä koodi matkapuhelimestasi KuCoin-verkkosivustolle, ennen kuin voit kirjautua sisään, sekä tehdä kauppaa.

Suosittelen, että perustat tämän ylimääräinen turvaominaisuus. Yksinkertaisesti siksi, että jos joku saisi selville salasanasi, hän ei silti pystyisi käyttämään tiliäsi, koska tarvitsisi pääsyn mobiililaitteeseesi.

Lopuksi on myös syytä mainita, että vaikka on hienoa, että KuCoin ei ole kokenut hakkerointia, ne ovat silti hyvin uusi vaihto. Toisaalta, riippumatta siitä, mitä vaihtoa käytät, sinun ei koskaan pidä pitää siellä suuria määriä varoja. On aina paljon turvallisempaa nostaa kolikot takaisin a turvallinen henkilökohtainen lompakko (niin kuin laitteiston lompakko).

Joten nyt, kun tiedät, että KuCoin on turvallinen, viimeisessä osassa KuCoin-katsaustani kerrotaan sen eduista ja haitoista!

KuCoin-arvostelu: Plussat & Haittoja

Ennen kuin siirrymme suoraan johtopäätöksiin, katsotaanpa KuCoinin edut ja haitat.

PLUSSAT HAITTOJA
 • Erittäin alhaiset talletus-, nosto- ja kaupankäyntimaksut
 • Erittäin helppo käyttää – täydellinen aloittelijoille
 • Hyvä valikoima kolikoita, mukaan lukien äskettäin julkaistut kryptovaluutat
 • Hyvät turvaominaisuudet
 • Ei varmennusta – anonyymi kaupankäynti
 • Kaupankäyntimäärä on pieni – joskus ongelmana on pienempien kolikoiden likviditeetti
 • Joitakin vaikeuksia vilkkaan liikenteen jaksoissa

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Johtopäätös

Ja se on minun loppuni KuCoin arvostelu! Jos olet lukenut sen alusta loppuun, sinun pitäisi nyt ymmärtää hyvin, onko KuCoin oikea valinta sinulle.

Tässä katsauksessa olen sisällyttänyt kaiken KuCoin-maksuista, tuetuista kolikoista, käyttäjäystävällisyydestä ja maksutavoista. Esitin myös kuinka luoda tili ja miten ostaa KuCoinista. Lopuksi keskustelin siitä, onko KuCoin turvallinen vai ei.

Olen käyttänyt KuCoinia melko monta kertaa, koska ne tukevat usein etsimääni kryptovaluutta osta tai myy! Kokemukseni ovat aina olleet positiivisia, ja sekä talletukset että nostot ovat olleet todella nopeita ja yksinkertaisia. Pidän myös siitä, miten pääset markkinoille KuCoin-sovelluksen kautta!

Joka tapauksessa, jos haluat tarkastella muita vaihtoehtoja, suosittelen lämpimästi Kolikkopohja, Binance ja Kraken.

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me