Kuinka luoda kryptovaluutta: Vinkkejä

Olet ehkä kuullut Bitcoinista tai Ethereumista ja ehkä jopa Ripplestä, mutta itse asiassa tarjolla on yli tuhat erilaista kolikkoa ja rahaketta. Itse asiassa Wikipedia, maailmassa on käytössä yli 1384 kryptovaluutta. Se on paljon kryptoja! Joten, miksi ei lisätä pakkaukseen? No, saatat pystyä, kun opetan sinulle, miten luoda kryptovaluutta.

Ennen kuin aloitamme, sinun on kuitenkin tiedettävä kolme asiaa:

Idean logo Kuinka luoda kryptovaluutta

TARVITSET

HYVÄ IDEA

Tunnuksen / kolikon rakentaminen rahakkeen / kolikon rakentamisen vuoksi on tuomittu epäonnistumaan. Sillä on oltava tarkoitus (sen on lisättävä arvoa maailmalle).

Logo ihmisten luottamuksesta, joka auttaa sinua luomaan kryptovaluutta

TARVITA TULOSSA

Ihmisten luottamus

Tätä varten sinun on rakennettava “yhteisö”. Tämä on seuraava kryptovaluutallesi. Salausyhteisön ylläpitäminen on kovaa työtä, joten kiinnitä paljon huomiota tähän kohtaan.

Logo upotuksesta kryptovaluutan luomiseen

TARVITA KOODAAMISTA & CRYPTO-TURVALLISUUSTIEDOT

Kyllä, voit palkata lahjakkuuksia, mutta sinun on ymmärrettävä, kuinka rahasi / kolikko toimii.

Tämän oppaan loppuun mennessä: ymmärrät salausvaluutan luomisen perusteet ja luottamuksen rakentamisen tärkeyden salausvaluuttasi tukevien ihmisten kanssa!

Tämä opas auttaa sinua myös ymmärtämään, kuinka tärkeää on saada hyvä idea ja tarkoitus salauksellesi (ja miksi tarvitset paljon vararahaa tämän projektin rahoittamiseen!).

Kuitenkin, jos päätät sen salausvaluutan luomisen sijaan, haluat ostaa, Minulla on tarjolla muutama erilainen alusta: Coinbase, Binance ja Coinmama. Näiden alustojen käytön aikana voit ostaa Bitcoinia, Ethereumia tai mitä tahansa muuta kryptovaluutta heti!

Valitse myös aina a luotettava ja turvallinen kryptovaluutta-lompakko pitääksesi omaisuutesi suojattuna riippumatta siitä, päätätkö luoda salausvaluutan vai yksinkertaisesti ostaa kolikoita. On suositeltavaa mennä laitteistolompakot, kuten Ledger Nano X ja Trezor Model T.

Kuinka päästä alkuun

Todellinen “aloittaminen” alkaa ideastasi, mutta pääsemme siihen myöhemmin. Puhutaan ensin tekniikasta.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

On olemassa kaksi ensisijaista tapaa luoda kryptovaluutta:

 • Rakenna blockchain – tällä on oma kolikko
 • Käytä NEO: ta, Ethereumia tai vastaavaa alustaa sovelluksen luomiseen – sillä on oma tunnus

Joten ensimmäinen asia, jonka sinun on päätettävä selvitettäessä, miten salausvaluutta luodaan, on aiotko rakentaa “tunnuksen” vai “kolikon”. Aiotko aloittaa tyhjästä? Tai rakenna tunnus luotetulle ja käytettävissä olevalle tekniikalle?

Kolikot ja rahakkeet ovat molemmat kryptovaluuttoja. Ero on: kolikko kuuluu sen lohkoketjuun, kun taas merkki on rakennettu olemassa olevaan lohkoketjuun. Joten lohkoketjuun voi olla rakennettu tuhansia rahakkeita, kun taas kolikoita voi olla vain yksi.

Tässä on joitain suosituimpia kolikoita:

Kuinka luoda kryptovaluutta

Joitakin näistä blockchain-tekniikoista voidaan käyttää tunnusten luomiseen. Suosituin lohkoketju sovellusten ja rahakkeiden rakentamiseen on Ethereum.

Ethereum vs NEO: Suosituin valinta rahakkeille

Kuinka luoda kryptovaluutta

ETH

✓ Alkuperäinen virtuaalikone

✗ Toimii todistetulla kaivoksella vuoteen

todistukseen vaarnan verkkopäivityksestä

✓ Keskimääräinen työpöydän lompakko

✓ Laadukkaat kolmannen osapuolen vaihtoehdot

✓ Laitteiston lompakko

Kuinka luoda kryptovaluutta

NEO

✓ Alkuperäinen virtuaalikone

✗ Solmu-, delegointi- ja äänestysjärjestelmät

tällä hetkellä keskeneräinen, suunnitelmia ei tiedetä

✓ Keskimääräinen työpöydän lompakko

✗ Kolmannen osapuolen vähimmäisvaihtoehdot

✗ Ei laitteistolompakkoa

Ethereumille rakennettuja tunnuksia kutsutaan ERC-20-tunnuksiksi. Ethereum-lohkoketju on loistava pelikenttä ihmisille, jotka yrittävät oppia luomaan kryptovaluutan, koska Ethereum-lohkoketju tarjosi ensimmäisenä tämän palvelun ja luottaa siihen hyvin.

NEO on hyvin samanlainen, mutta käyttää sen sijaan NEP-5-standardi tunnuksen, ja antaa ihmisten käyttää NEO-lohkoketjua sovellusten ja tunnusten luomiseen. Se on toiseksi suosituin foorumi!

Ethereumilla voi olla luottamus- ja suosioetu, mutta NEO: lla on oma etu. NEO: lla voit rakentaa monilla erilaisilla ohjelmointikielillä, mukaan lukien C ++ ja Java. Ethereumissa voit rakentaa vain käyttämällä Solidity (Ethereumin ohjelmointikieli).

Tämä tarkoittaa, että NEO: ta käyttävien kehittäjien ei tarvitse oppia uutta kieltä, vaan he voivat käyttää jo tuntemaansa kieltä.

Joten, mitä haluaisit oppia luomaan kryptovaluutan? Jos haluat käyttää Ethereumia, sinun on opittava Solidity. Jos käytät NEO: ta, voit käyttää jo olemassa olevaa kieltä, joka saatat olla jo perehtynyt.

Hyvä uutinen on: Vakavuuden ei tarvitse olla vaikea oppia. Se on suunniteltu vastaamaan Pythonia, JavaScriptiä ja C ++: ta oppimisen helpottamiseksi. Lisäksi meillä on oma interaktiivinen Solidity-kurssi, joka opettaa sinulle kieltä näyttämällä kuinka luoda Solidity-peli askel askeleelta. Se on uusi, hauska tapa oppia: sitä kutsutaan Space Doggosiksi.

Lisäksi, jos olet kiinnostunut ostaa nämä kryptovaluutat, voit tehdä sen Coinbasessa tai Binancessa.

Kolikon rakentaminen vs. merkin rakentaminen

Bitcoin-logo

KOLIKO:

✓ Sillä on Blockchain

✗ Erittäin kallis

✗ Vie paljon aikaa

Bitcoin-logo

TOKEN:

✓ Rakennettu olemassa olevalle lohkoketjulle

✓ Ei kallista

✓ Ei vie paljon aikaa

Kolikon tai rahakkeen valitseminen on iso valinta: se määrää paljon asioita projektillesi, mukaan lukien kulutettavan rahan määrän.

Oppiminen kryptovaluutan luomiseksi (joka vaatii lohkoketjun rakentamisen tyhjästä) on erittäin kallista ja vie paljon aikaa. Tarvitset myös hämmästyttävän kehittäjäryhmän!

Jos et kuitenkaan tarvitse lohkoketjuasi, voit vain luoda tunnuksen. Tällä tavalla, sen sijaan että rakennat lohkoketjuasi, voit vain rakentaa sovelluksen, joka toimii olemassa olevalla lohkoketjulla – kuten Ethereum tai NEO..

Kyllä, tunnuksen ja sovelluksen (dApp / hajautettu sovellus) luominen vaatii vielä paljon aikaa, rahaa ja suuren joukon kehittäjiä. Mutta se on paljon helpompaa ja halvempaa tehdä kuin kolikon luominen / blockchainin rakentaminen!

Alkuperäiset kolikkotarjoukset (ICO)

Kun perinteinen yritys päättää siirtyä pörssiin, yhtiö tarjoaa listautumisannin – jolla kerätään varoja osakkeiden vastineeksi.

Alkuperäiset kolikkotarjoukset (ICO) ovat hyvin samanlaisia. ICO: t ovat kuinka blockchain-tajuissa olevat yritykset keräävät rahaa salaushankkeisiinsa. Mutta sijoittajat ostavat osakkeita sen sijaan, että he saavat.

MIELENKIINTOINEN FAKTA

Yritetään selvittää, miten luoda kryptovaluutta, joten ICO: t voivat olla erittäin hyödyllisiä. Ja koska salaussektori on tällä hetkellä erittäin suosittu, nyt voisi olla hyvä aika aloittaa se!

Kannettava tietokone, jossa on ICO- ja Bitcoin-logo

Luottamuksen saamisella on valtava rooli ICO: n menestyksessä. Menestyneimmät ICO: t ovat vahva kehittäjien / perustajien joukkue ja vankka tiekartta. Etenemissuunnitelma kertoo sijoittajille, mitä projekti aikoo saavuttaa tulevaisuudessa ja miten he aikovat käyttää varoja.

Katsotaanpa nyt syvempää salauksen luomista. Mutta ensin teen joitain oletuksia.

 1. Sinulla ei ole miljoonia dollareita pankissa oman blockchain-salausvaluutan “kolikon” luomiseen
 2. Haluat mieluummin helpomman reitin ja luot dApp: n ja tunnuksen rakentamalla olemassa olevan, luotettavan lohkoketjun

Joten pidän kiinni vähemmän teknisestä, halvemmasta ja vähemmän äärimmäisestä versiosta kryptovaluutan luomiseksi. Näin luot tunnuksen.

Alku

ICO: t tarjoavat nopean tavan kerätä varoja projektiisi, mutta se ei ole helppoa. Tarvitset uuden kryptovaluutan onnistuneen käynnistämisen ICO: n kautta:

 • “Iso idea” – miten blockchain-projektisi auttaa tiettyä alaa? Minkä ongelman se ratkaisee?
 • Vahva kehitystiimi ERC-20- tai NEP-5-tunnusten luomiseen
 • Vahva kehitystiimi ICO-älykkäiden sopimusten luomiseen – kun käyttäjät lähettävät salauksen älykkääseen sopimukseesi, älykäs sopimus lähettää heille oikean määrän tunnusta
 • Ammattimainen ulkoinen tarkastus – Tarkistamme, että tunnuksesi ja älykäs sopimuksesi on turvallinen, jotta et hakkeroi
 • Hyvin kirjoitettu valkopaperi – tämä on asiakirja, joka esittelee ideasi, sen ratkaiseman ongelman, etenemissuunnitelman ja miten se toimii / käyttämänsä tekniikan
 • Markkinointikampanja – verkkosivusto, sosiaalinen media, pre-&-myynninjälkeisen yhteisön kehittäminen, foorumit ja media
 • Yhteisön johtoryhmä

Katsotaanpa, miksi tarvitset kaikkia näitä asioita onnistuneen kryptovaluutta-projektin luomiseen.

Suuri idea kryptovaluutan luomisesta

Tämä on projektisi keskipiste! Sinun on mietittävä, kuinka dApp auttaa sinua kohdistamallasi alalla. Aiotko poistaa nykyisen välittäjän (kuten pankin tai välittäjän)? Etsitkö reaalimaailman ongelmia (kuten köyhyys tai koulutuksen puute)?

Sinun täytyy miettiä todellista ongelmaa ja kuinka blockchain-tekniikka voi ratkaista sen. Jos projektillasi ei ole todellista hyötyä, miksi kukaan sitten haluaa sijoittaa tai käyttää sitä? Jos haluat luoda arvoa, sinun on lisättävä arvoa.

Tässä on joitain aloja, jotka saattavat saada aivosi virtaamaan ideoiden kanssa: Tiedostojen tallennus, Sisältöpalvelut, Vakuutukset, Vertaisviestintä markkinointi, Rahoitus, lääketiede ja energia / sähkö. Kaikkia näitä teollisuudenaloja voidaan auttaa massiivisesti käyttämällä blockchain-tekniikkaa dAppsin kautta.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Kehitystiimi

Yksi suurimmista osista kryptovaluutan luomisessa on oikean kehittäjän valitseminen tunnuksellesi ja älykkäälle sopimuksellesi voi olla ero onnistumisen ja epäonnistumisen välillä. Sinun on oltava hyvin varovainen ja valittava kehittäjä, johon voit luottaa tekemään hyvää työtä.

Idea on ensimmäinen avaintekijä, mutta se on hyödytön ilman hyvää tiimiä. Tarvitset lahjakkaan tiimin auttaaksesi ideaasi elämään! Suosittelen vain palkkaamaan ihmisiä, joilla on vuosien kokemus blockchain-tekniikan käytöstä.

Tarvittavien kontaktien luomiseksi sinun on pyrittävä osallistumaan paremmin blockchain-yhteisöön. Ehdotan mennä blockchain-tapahtumiin, yhteydenpitoon uusiin ihmisiin ja rakentaa suhteita teollisuuteen. Tämä auttaa sinua löytämään oikeat ihmiset liittymään projektiisi!

Älykäs sopimus

Älykkäillä sopimuksilla on valtava rooli kryptovaluutan luomisessa. Niille, jotka eivät tiedä mikä on älykäs sopimus, haluan selittää lyhyesti:

Älykäs sopimus on kuin perinteinen sopimus; paitsi että se on digitaalinen, toimii lohkoketjussa, suoritetaan automaattisesti eikä sitä voi muuttaa.

Älykäs sopimuksen visualisointi

Älykkään sopimuksen sisällä on kirjoitettu säännöt. ICO: n älykkäässä sopimuksessa säännöt saattavat olla jotain, JOS käyttäjä lähettää 1 ETH älykkääseen sopimukseen, SITÄ älykäs sopimus lähettää 100 merkkiä tälle käyttäjälle.

Koska älykäs sopimus toimii automaattisesti, sitä ei valvoa kukaan kolmas osapuoli. Tämä tarkoittaa, että käyttäjän ei tarvitse luottaa sinuun.

Sen sijaan he luottavat älykkääseen sopimukseen, joka on vain koodi. Jos koodi on oikea, se ei voi huijata sinua. Joten käyttäjä tietää, että heille maksetaan aina oikea määrä rahakkeita ja että he saavat ne ajoissa.

Kehittäjät ovat kirjoittaneet älykkään sopimuksen säännöt, joten sinun on päätettävä näistä säännöistä sen mukaan, miten haluat ICO: n toimivan.

Lisätietoja älykkäistä sopimuksista on minun Mikä on älykäs sopimus opas.

Ammattimainen ulkoinen tarkastus

Kuten sanoin hetki sitten, älykkäät sopimukset ovat vain koodi. Tämä on sama rahakkeille. Kryptovaluutan luomisen selvittäminen sisältää myös sen turvallisuuden selvittämisen. Joten, jotta käyttäjä voi luottaa koodiin, heidän on tiedettävä, että se on turvallinen. Siksi tarvitset ammattitaitoisen tarkastuksen.

Se ei tarkoita vain sitä, että käyttäjä / sijoittaja voi tuntea olonsa turvalliseksi, mutta se tarkoittaa myös sitä, että voit tuntea olonsa turvalliseksi – et halua käyttää kaikkea rahaa älykkäisiin sopimuksiin ja rahakehitykseen vain sen murtaamiseksi?

Se on tärkeä askel, joka tuo legitimiteetin projektiisi. Näitä auditointeja kutsutaan usein ICO-turvatarkastuksiksi, ja voit saada ne sellaisilta yrityksiltä kuin Käytännön varmuus. Varmista aina, että valitsemasi tilintarkastusyhteisö on uskottava ja sillä on pitkä historia.

ICO: n vahvistaminen ammattitaitoisella tarkastuksella auttaa edistämään kryptovaluutta-projektiasi. Se edistää sitä, että projektisi noudattaa alan standardeja ja tietosuojakäytäntöjä – tuo lisäarvoa projektiisi. Se on ratkaiseva askel!

Hyvin kirjoitettu valtakirja salausvaluutan luomisesta

Jos haluat oppia luomaan kryptovaluuttasi, sinun on tiedettävä, miten tehdä hyvä valkopaperi. Kun sanon hyvää, tarkoitan hyvää – valkoisella paperilla sijoittajat käyttävät arvioidakseen projektiasi.

Valkoisen kirjan vaihe siitä, miten luoda kryptovaluutta

MIELENKIINTOINEN FAKTA

Hyvän valkoisen paperin luomisen yleisölle esitettäväksi tulisi olla yksi ensisijaisista tavoitteistasi. Jos ICO on suorana, mutta sillä ei ole valkoista paperia, sinun tulee olla varovainen siitä!

Katsotaan siis, mikä tekee loistavasta ICO-paperista. Mukaan VentureBeat-tutkimus, valkokirjan tulisi noudattaa tätä muotoa:

 • Kaikkien paperien on oltava PDF-muodossa – PDF-paperit ovat saatavana eri järjestelmissä ja selaimissa huolimatta muodon / rakenteen ja asettelun ongelmista.
 • Sivumäärä – kaikilla julkaisuilla on oltava kaksi versiota. Tavallinen valkoinen paperi (20-100 sivua) ja kevyt paperi (noin 2-8 sivua). Myöhäinen paperi on vain lyhyempi versio valkoisesta paperista – siinä korostetaan kaikki keskeiset tiedot.
 • Hyvä kielioppi on välttämätöntä – Jos sinulla on ongelmia tämän kanssa, miksi et palkkaisi ulkoisia valkoisen paperin oikolukijoita?
 • Kielet – julkaisun tulisi olla monella kielellä. Palkkaa kääntäjiä, jotta voit julkaista julkaisun suosituimmilla kielillä. Suosittelen englantia, mandariinia, espanjaa, japania ja koreaa. Jos voit tehdä enemmän, mene siihen!
 • Vastaa seuraaviin kysymyksiin:
 • Mikä on ideasi?
 • Miksi ideaa / ratkaisua tarvitaan?
 • Mihin ICO-varoja käytetään?
 • Milloin rahakkeet vapautetaan, jotta niitä voidaan vaihtaa ja listata pörsseissä?
 • Milloin projekti valmistuu? (Näytä yksityiskohtainen aikataulu ICO: lta onnistumisen ennustamiseen!)
 • Ketkä ovat tiimisi? Mitä he ovat tehneet aiemmin? Kuinka he ovat päteviä työhön?

ICO: n markkinointi

Toinen suuri osa kryptovaluutan luomisesta on markkinointistrategian luominen sille. Sinun on kehitettävä paikallisen yhteisön tukea ja luottamusta. Tarvitset verkkosivuston, hyvän verkkotunnuksen ja hyvän läsnäolon sosiaalisessa mediassa. Lisäksi on paljon erilaisia markkinointi- ja myyntityökalut verkossa, mikä voi auttaa sinua mainostamaan ICO: ta.

Sosiaalinen media

Suosittelen vähintään Facebookia, Twitteriä ja LinkedIniä. Jos olet tosissasi sosiaalisen median suhteen, suosittelen myös Instagramia ja Snapchattia, vaikka kaikki riippuu projektisi luonteesta.

Voit joko hallita tätä itse tai palkata tiimin tekemään se puolestasi. Kummassakin tapauksessa sinun tulisi luoda vahva sosiaalisen median kampanja, joka lisää ICO: n suosiota.

B2B-markkinoijien sosiaalisen median sivusto

Sosiaalisen median alustojen vertailutaulukko

Lehdistö & Media

Täällä ICO saa todellisen uskottavuuden, ja koska ICO on valtava osa siitä, miten salausvaluutta voidaan luoda onnistuneesti, luotettavuus on ratkaisevan tärkeää. Jos projektiasi koskevia artikkeleita julkaistaan ​​tunnetuilla, arvostetuilla mediasivustoilla (kuten Forbes, Business Insider jne.), ICO on paljon luotettavampi.

Voit yrittää luoda nämä sopimukset itse tai voit jälleen palkata tiimin tekemään se puolestasi. Mitä suositumpi verkkosivusto, sitä enemmän artikkeli maksaa (yleensä). Joten katso, mikä on käytettävissä, ja päättää sitten sinulle parhaiten.

Sponsoroitu sisältö

Facebook-mainokset ja Google-mainokset olivat aiemmin hyviä ICO: ille, mutta nämä kaksi palveluntarjoajaa ovat nyt kieltäneet salaukseen liittyvät mainokset. Tämä johtuu käyttäjien vastuuttomasta käytöstä ICO: hin, jotka eivät ole toimineet kovin hyvin. Suosittelen sen sijaan tutkimaan LinkedIn- ja Twitter-mainontaa. Koska nämä kaksi alustaa ovat yrityskeskeisempiä kuin muut, siitä voi olla suurta hyötyä suunnitelmallesi kryptovaluutan luomiseksi.

Bloggaaminen

Tämä on erittäin tärkeää! Sinun on pidettävä yhteisösi ajan tasalla, ja tämä on hieno tapa tehdä se. Voit joko lähettää viestejä kuten Medium tai yksinkertaisesti lähettää blogin verkkosivustollasi. Joko niin, lähettämäsi sisällön tulee olla osoitus projektisi etenemisestä.

Sähköpostimarkkinointi

Tämä on erittäin tehokasta, ja suosittelen aina tekemään sen projektisi alusta lähtien.

Sinun on kerättävä tukijiesi sähköpostiosoitteet, jotta voit pitää ne ajan tasalla sähköpostitse. Aina kun sinulla on uutisia tai uusi tarjous, voit ottaa suoraan yhteyttä heihin lähettämällä heille sähköpostia.

Voit kerätä heidän sähköpostiosoitteitaan monilla eri tavoilla. Suosittelen lisäämään uutiskirjeen tilauksen verkkosivustollesi. Tällä tavoin kuka tahansa, joka on kiinnostunut ICO: sta, voi lähettää sähköpostiosoitteensa ja vastaanottaa päivitykset suoraan sähköpostiisi.

Ylennykset

Polulla, miten luot salausvaluutan, sinun on mainostettava sitä paljon. Kampanjat voivat sisältää esimerkiksi uusia bonuksia ICO: lle ja uusia palkkioita. “Bonuksilla” tarkoitan sitä, että ICO: t rakentavat merkkimyyntinsä usein sisältäen bonuksen (kuten alennuksen) varhaisille ostajille.

Voit esimerkiksi asettaa 20% bonuksen ICO: n ensimmäiselle viikolle. Tämä tarkoittaisi sitä, että kuka tahansa, joka ostaa tunnuksesi ICO: n ensimmäisellä viikolla, saa 20% enemmän rahakkeita kuin maksoi. Joten jos John ostaa 100 merkkiä ensimmäisen viikon aikana, älykäs sopimus lähettää hänelle 120 rahaketta.

Bounty-palkinnoilla tarkoitan, että voisit tarjota ilmaisia ​​rahakkeita ihmisille, jotka mainostavat ICO: ta. Voit esimerkiksi tarjota 5 tunnusta kenelle tahansa, joka jakaa ICO-linkkisi Facebookiin ja Twitteriin.

Tämä voi olla erittäin edullinen tapa markkinoida ICO: ta! Varsinkin koska se ei vaadi ennakkomaksuja.

Yhteisön hallinta

Yhteisö voi olla tehokas asia ympärilläsi samalla kun opit luomaan kryptovaluutan. Tarvitset myös paikan, jossa yhteisösi voi puhua keskenään ja esittää sinulle kysymyksiä. Suosituin sovellus tähän on sähke. Se on pikaviestisovellus, kuten WhatsApp tai Facebook Messenger. Se tunnetaan kuitenkin turvallisuudestaan ​​ja siitä on tullut erittäin luotettava, suosittu sovellus salausmaailmassa.

Sähke ei ole tarkoitettu tuottamaan tuloja,

se ei koskaan myy mainoksia.

Sähke

Joten mielestäni hyvin hoidetun sähkeryhmän perustaminen on välttämätöntä! Se auttaa edistämään hyvää yhteisön sitoutumista ja rakentamaan suhteita tukijoihisi.

Sinun tulisi käyttää myös foorumeita. Monet sijoittajat etsivät foorumeita tutkittaessa projektia – he haluavat nähdä, mitä ihmiset sanovat projektista ja kuinka hyvin tiimi vastaa kysymyksiin.

Riippumatta siitä, käytätkö foorumeita jakamaan polkusi kryptovaluutan luomiseen, ryhmäkeskusteluihin tai molempiin: tarvitset todennäköisesti yhteisön hallintatiimin. Tämä riippuu siitä, kuinka suosittu ICO on, mutta kumpi tahansa, on parempi säästää aikaa. Haluatko mieluummin hallita sitä itse vai käyttääkö osa budjetistasi tiimin hankkimiseen hoitamaan sitä puolestasi?

Sinun on otettava huomioon, että yhteisösi luottaa sinuun enemmän, jos vastaat nopeasti viesteihin. Se näyttää uskottavammalta ja luotettavammalta!

Koska yhteisösi luultavasti koostuu ihmisistä ympäri maailmaa, saatat haluta joukkueen, joka toimii myös ympäri maailmaa. Jos heillä on etätyöntekijöitä, jotka sijaitsevat eri aikavyöhykkeillä, sinulla voi olla 24/7 yhteisön hallintajärjestelmä!

Yksi yritys, joka tarjoaa tätä palvelua, on Mene sosiaaliseksi. He ovat Yhdistyneessä kuningaskunnassa, heillä on paljon kokemusta onnistuneiden ICO: iden hallinnasta ja he voivat tarjota laajan valikoiman hyödyllisiä palveluita, mukaan lukien yhteisön hallinta.

Suosittelen etsimään Go Socialin kaltaisen yrityksen, jolla on hyvä maine – muuten saatat päätyä yritykseen, joka edustaa sinua huonosti ja saa sinut näyttämään huonolta!

Rahanäkökulma salausvaluutan luomiseen

Iso pino Bitcoin-kolikoita

Raha raha raha. Tarvitset rahaa älykkään sopimuksen ja tunnuskehityksen, verkkosivuston, tarkastuksen, valtakirjan, markkinoinnin ja PR: n (yhteisön hallinta) maksamiseen..

En voi valehdella sinulle – se on kallista. Älykkäät sopimus- ja tunnuskehittäjät voivat veloittaa paljon rahaa, koska niitä ei ole paljon verrattuna siihen, kuinka monta ICO: ta he ovat. Voit odottaa hintojen alkavan noin 100 dollarista tunnissa, vaikka jotkut voivat veloittaa paljon enemmän.

Kuinka kauan kehittäjä vie älykkään sopimuksen ja tunnuksen loppuun, voi vaihdella tarvitsemasi mukaan. Yleisen arvion mukaan sallisin 2 viikkoa (työskentely maanantaista perjantaihin klo 9–17). Se on yhteensä 8 000 dollaria, jos maksat 100 dollaria tunnissa!

Tarkastukset eivät myöskään ole halpoja – tyypillisesti 3000–10 000 dollaria. Jälleen, kaikki riippuu siitä, mitä tarvitset.

Voisin jatkaa ja jatkaa hintoja ja antaa sinulle keskimääräiset kustannukset jne., Mutta ei ole mitään järkeä. Kaikki riippuu siitä, mitä haluat ja kenen tiedät.

Jos olet yhteydessä oikeisiin ihmisiin, voit tehdä kryptovaluutan luomisen paljon halvemmaksi. Joten, mitä suosittelen, on tehdä paljon tutkimusta ja puhua paljon ihmisille.

Päätelmä: tärkein osa ja ensimmäinen askel!

Tämä ‘tee salausvaluuttasi’ -opetusohjelma on käynyt läpi teknisen ja ei-teknisen työn, joka sinun on tehtävä onnistuneen kryptovaluutan luomiseksi ICO: n kautta. Mutta jatkamme yhtä avainkohtaa. Projektisi onnistuu vain, jos sinulla on hyvä idea! Mukaan kolikkomarkkinat, salausvaluuttoja on tällä hetkellä yli 1500 (03.15.18). Erotaksesi, sinulla on oltava vahva tarkoitus – tarvitset erinomaisen ratkaisun tärkeään ongelmaan.

Esimerkiksi BitDegree on ratkaisu koulutusjärjestelmään. Ennen BitDegree-opiskelijoiden oli maksettava suuria maksuja kursseille osallistumisesta ja tutkintojen saamisesta. Nyt he voivat käyttää BitDegreeä oppimaan ja maksamaan siitä, koska BitDegree-ekosysteemissä tulevat työnantajat maksavat opiskelijoille ja opettajille.

Työnantajat vaikuttavat kursseihin, mikä tarkoittaa, että kun opiskelijat ovat päteviä, heillä on kaikki tarvittavat ominaisuudet työn tekemiseen työnantajan kanssa. Se säästää paljon rahaa työnantajille, koska heidän on paljon kalliimpaa mennä perinteistä koulutusreittiä pitkin.

Tämä avaa monia mahdollisuuksia työnantajille, opiskelijoille ja opettajille – se ratkaisee suuren ongelman! Ajatuksesi on juuri tehtävä. Jos tarvitset lisäapua oman salauksen luomiseen, siirry BitDegree-opetusohjelmat ja kurssit -sivulle ja opi parhailta!

Siinä tapauksessa, että olet lukenut tämän oppaan, päätät valita helpomman tavan saada kryptovaluutat, sinun on varmistettava, että valitset luotettavimmat kryptovaluutanvaihdot, kuten Coinbase ja Binance. Pidä myös omaisuuttasi aina turvallisissa laitteistolompakkoissa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me