Kuinka ostaa IOTA: Missä ja miten

Hei, hei! Salaus aloittelijoille! Tervetuloa tähän oppaaseen IOTA-kryptovaluutan ostamisesta!

Onko sinulla ystäväsi, joka ei lakkaa puhumasta seuraavasta "iso juttu" salauksessa? No, niin minä!

Ensin he puhuivat Bitcoinista, sitten he kertoivat sinulle Litecoinista. Seuraavaksi se oli Ethereum, Ripple, EOS, Cardano, blah blah blah…

Kryptovaluuttaluettelo pidentyy joka päivä! Entä jos seuraavan kerran, kun näet ärsyttävän ystäväsi, kerrot heille seuraavasta suuresta asiasta?

No, tässä oppaassa aion puhua hieman yhdestä mielenkiintoisimmista kryptovaluutoista, IOTA. Kerron sinulle, mikä tekee IOTA: sta erilaisen (jos et vielä tiennyt) ja sitten kerron sinulle parhaista tavoista ostaa IOTA-kolikkoa.

Näytän myös, kuinka voit ostaa IOTAa käyttämällä yhtä suosituimmista kryptovaluutanvaihdoista – Binancea.

Minun pitäisi todennäköisesti kertoa sinulle, mikä IOTA on (lyhyesti), ennen kuin kerron sinulle, kuinka ostaa IOTA. Joten mikä on IOTA?

Lyhyt IOTA-selitys

Kuinka ostaa IOTA

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

IOTA perustettiin vuonna 2016 David Sonstebo, Sergey Ivancheglo, Dominik Schiener ja Serguei Popov.

IOTA on lyhenne sanoista esineiden internet -sovellus. IOTA on suunniteltu kaikkien Internetiin kytkettyjen koneiden ja laitteiden käytettäväksi.

Kuvittele sitä! Tulevaisuudessa IOTA voisi olla verkosto, joka auttaa kuljettajaa käyttämätöntä kuorma-autoa toimittamaan maitoa kotiisi, jonka jääkaapisi tilasi sinulle! Se on myös kryptovaluutta, jolla on suuri ero.

Kuinka IOTA toimii?

IOTA: lla ei ole kaivostyöläisiä tai palkintoja, eikä sillä ole edes blockchainia! Sen sijaan se käyttää suunnattua asyklistä kuvaajaa (DAG). Se on hyvin monimutkainen tapa sanoa, että käyttäjät tarkistavat toistensa tapahtumat. IOTA: n käyttämää DAG: ta kutsutaan Tangleiksi.

Kuinka IOTA-sotku toimii

Kun käyttäjät suorittavat tapahtuman Tanglen avulla, heidän laitteensa tarkistaa kaksi muuta tapahtumaa ennen tapahtuman käsittelyä. Se on vähän kuin oven pitäminen auki päästääksesi kaksi ihmistä läpi ennen kuin joku muu pitää ovea auki sinulle. Joten miksi tämä on parempi kuin käyttää lohkoketjua?

IOTAlla ei ole kaivostyöläisiä, joten sillä ei ole transaktiomaksuja. IOTA on vapaasti käytettävissä! Se on myös erittäin nopeaa. IOTA voi käsitellä noin 1000 tp / s. IOTA on ilmainen, se on nopea ja toimittaa maitoa (tavallaan)!

Joka tapauksessa, kun meillä on tämä katettu, siirrymme tämän artikkelin pääaiheeseen – Mistä ja miten ostaa IOTA.

IOTA: n ostaminen ei ole kuin Bitcoinin ostaminen, koska kaikki salauspörssit eivät tarjoa IOTA: ta kaupankäyntiin.

Tässä on neljä parasta vaihtoa IOTA-kolikon ostamiseen. Aloitan Binancesta …

Mistä ostaa IOTA: Binance

Kuinka ostaa IOTA Binancesta

Binance on kiinalainen salaus-salaus-kaupankäynnin pörssi. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa tai myydä kryptovaluuttoja vain muiden kryptovaluuttojen kanssa.

Jos haluat ostaa kryptovaluuttoja paikallisella fiat-valuutallasi – kuten Yhdysvaltain dollareilla tai Japanin jeneillä -, sinun on ensin käytävä toisessa pörssissä. Suosittelisin vaihtoa Kolikkopohja aloittelijoille, jotka haluavat ostaa kryptovaluuttoja fiat-valuutoilla.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Binance Trading -ominaisuudet

Binance on yksi maailman suurimmista salauspörsseistä. Se on käsitelty enemmän kuin 2,5 miljardia Yhdysvaltain dollareita kauppoja viimeisen 24 tunnin aikana. Tätä kutsutaan sen 24 tunnin kaupankäyntimääräksi.

Binance tarjoaa kaupankäynnin perusominaisuuksia. Lisäasetukset ovat todennäköisesti liian monimutkaisia ​​useimmille aloittelijoille. Pidä kiinni kaupan perusasetuksista ja olet kunnossa. Jos olet luottavainen ja haluat oppia, Binancen asettelu on selkeä ja täynnä hyödyllisiä tietoja.

Binanssimaksut

Sinun on tehtävä talletus ennen kuin ostat IOTA-kolikon. Voit tehdä tämän vain siirtämällä joko Bitcoin tai Ethereum toisesta pörssistä Binance-tilillesi. Tästä ei peritä maksua, ja kun tilisi on rahoitettu, olet valmis ostamaan IOTA-kolikon.

Maksat 0,1% kaupan määrästä ostaessaan IOTA Binancella. Saat 50% maksualennus, jos kuitenkin päätät muuntaa varat Binance Coiniksi (BNB) ennen kuin ostat IOTA: ta. Tämä tarkoittaa, että maksat vain 0,05%: n maksun!

Kun haluat nostaa IOTA: n, sinua veloitetaan 0.5 IOTA.

Nyt tiedät kuinka halpaa on ostaa IOTA-kolikkoa Binancella. Mutta kuinka turvallista se on?

Binance-turvallisuus

Binance tarjoaa käyttäjilleen kahden tekijän todennuksen. Hakkerit hyökkäsivät vaihtoon maaliskuussa 2018. He eivät kuitenkaan kyenneet varastamaan käyttäjävaroja, ennen kuin Binance-tiimi pysäytti heidät. Binance on itse asiassa turvallinen ja luotettava alusta.

Kuinka ostaa IOTA Binancesta

Huomautus: Kaksitekijäinen todennus tarkoittaa sitä, että käyttäjän tilillä on kahden tyyppinen salasana.

Seuraavaksi tutustu IOTA: n ostamiseen Bitfinexillä …

Bitfinex

miten ostaa iota 5Bitfinex avattiin vuonna 2012 ja sen kotipaikka on Hongkong, Kiina. Se tarjoaa kauppaa Yhdysvaltain dollareiden, eurojen ja kryptovaluuttojen kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit rahoittaa tiliäsi käymättä ensin toisessa pörssissä.

Bitfinex-kaupankäynnin ominaisuudet

Bitfinex käsitteli yli 1,5 miljardia Yhdysvaltain dollareita kauppoja viimeisen 24 tunnin aikana.

Bitfinex tarjoaa kehittyneempiä kaupankäyntiominaisuuksia kuin useimmat aloittelijat voivat käyttää. Pörssi on suunniteltu kokeneille kauppiaille ja kauppayhtiöille. Useimpien käyttäjien mielestä sivusto on kuitenkin tarpeeksi helppo käyttää IOTA-kolikon ostamiseen.

Bitfinex-palkkiot

Maksua ei veloiteta, jos rahoitat tilisi kryptovaluutoilla. Aloittelijana haluat todennäköisesti rahoittaa tilisi USD tai EUR. Voit tehdä tämän käyttämällä tilisiirtoa, josta veloitetaan 0,1%.

Voit valita, miten ostat IOTA: n Bitfinexillä. Voit olla tekijä tai ottaja. Takaajat maksavat korkeammat kaupankäyntimaksut kuin päättäjät. Alle 500 tuhannen Yhdysvaltain dollarin takaajakauppaa peritään 0,2%. Samasta kaupasta veloitetaan valmistajaa 0,1%. Useimmat aloittelijat ostavat IOTA-kolikon ottajana. Se on sujuvampi ja helpompi tapa käydä kauppaa.

Huomautus: Valmistaja on kauppias, joka käy kauppaa kryptovaluutalla hintaan, jota ei vielä ole listattu pörssissä. Noutaja vaihtaa kryptovaluutta hintaan, joka on jo listattu. Ottajan tilaus täytetään välittömästi. Valmistajan on ehkä odotettava, kunnes pelaaja hyväksyy hinnan.

Kun haluat nostaa IOTA: n, sinua veloitetaan 0.5 IOTA. Joten IOTA: n ostaminen Bitfinexillä on hieman kalliimpaa kuin Binancella, mutta onko se turvallisempaa?

Bitfinex Security

Bitfinex-hintakaavio

Bitfinexiä on hakkeroitu useita kertoja. Toukokuussa 2015 hakkeri varasti 1500 Bitcoin. Toisessa hyökkäyksessä, 119,796 Bitcoin varastettiin. Alusta oli palauttanut varoja kaikille käyttäjille, jotka olivat menettäneet rahaa huhtikuuhun 2017. Bitfinex paransi myös turvaominaisuuksia paljon. Kaksivaiheista todennusta tarjotaan käyttäjille ja 99,5% kaikista varoista tallennetaan offline-tilaan.

Mistä voin ostaa IOTA seuraavaksi? Binancella ja Bitfinexillä on molemmilla halpoja ja helppoja tapoja ostaa IOTA-kryptovaluutta. Entä Gate.io?

Gate.io

Kuinka ostaa IOTA osoitteessa gate.io

Gate.io on salaus-salaus -vaihto, joka käynnistettiin vuonna 2017. Se on saatavana englanniksi ja kiinaksi.

Gate.io yrittää antaa käyttäjilleen pääsyn uusiin jännittäviin kryptovaluuttaprojekteihin – kuten IOTA!

Gate.io-kaupankäynnin ominaisuudet

Vaikka kyseessä on uusi vaihto, Gate.io on yksi vilkkaimmista. Sen 24 tunnin kauppavolyymi on

enemmän kuin 2 miljardia Yhdysvaltain dollareita.

Gate.io tarjoaa enemmän kuin 250 eri kaupankäyntiparit. Tämä on liian suuri valinta useimmille aloittelijoille. Pörssi on kuitenkin hyvin suunniteltu, ja useimpien kauppiaiden pitäisi löytää se helppokäyttöiseksi.

Huomautus: Kaupankäyntiparit ovat kaksi valuuttaa, joihin valuuttakurssia tarjotaan. Kaupankäyntiparit näyttävät tältä; 1 BTC = 8662 USD.

Gate.io-palkkiot

Sinun on rahoitettava Gate.io-tilisi salausvaluutalla ennen IOTA: n ostamista. Sinua ei veloiteta tästä.

Vastuu 0,2% kauppamäärästä käytetään IOTA: n ostamiseen.

IOTA: n peruuttamisesta veloitetaan 0,1 IOTA

Kuten näette, Gate.io-palkkiot on helppo ymmärtää, mikä on hienoa aloittelijoille. Kuinka turvallista on ostaa IOTA-kolikko Gate.ion kanssa?

Gate.io Security

Gate.io: ta ei ole hakkeroitu, mikä on hyvä. Se on kuitenkin ollut käytössä vain vuoden ajan, joten olisin yllättynyt, jos se olisi jo menettänyt käyttäjävaroja! Alusta tarjoaa kaksivaiheisen todennuksen sekä tekstiviesti-ilmoituksia. Sillä on myös erilliset salasanat tilien käyttöä ja varojen siirtämistä varten.

Pörssit, joista olen kertonut sinulle tähän mennessä, tarjoavat upeita tapoja ostaa IOTA. Mutta onko seuraava vaihto parempi kuin muut? Katsotaanpa HitBTC…

HitBTC

Kuinka ostaa IOTA 8

Viimeinen pörssi IOTA: n ostoluettelossamme on HitBTC. HitBTC kotipaikka on Hongkong, Kiina ja se on ollut läsnä vuodesta 2013. Se on toinen salauksesta salaukseen -vaihto. Anteeksi, aloittelijat! Sinun on ostettava Bitcoin välittäjäpörssistä, ennen kuin voit käydä kauppaa täällä.

HitBTC-kaupankäynnin ominaisuudet

HitBTC on pienin pörssi, josta olen puhunut. Sen 24 tunnin kauppavolyymi on noin 323 miljoonaa USD.

HitBTC: tä ei ole suunniteltu aloittelijoille. Siinä on paljon ominaisuuksia, joita kokeneemmat kauppiaat rakastavat. Näitä ovat marginaalikauppa ja stop-limit-toimeksiannot. Alustaa voivat kuitenkin edelleen käyttää aloittelijat, jotka ostavat IOTA: ta! Mutta kuinka paljon se maksaa?

HitBTC-palkkiot

Bitcoinin tallettaminen tilillesi maksaa 0,0006 BTC.

HitBTC käyttää Maker / Taker-järjestelmää kaupankäyntimaksuihinsa. Taker-kaupoista veloitetaan 0,1% kaupan määrästä. Valmistajilta ei veloiteta mitään!

Jos tarjoat ostaa IOTA: n hintaan, joka on korkeampi kuin pörssissä mainittu, HitBTC maksaa sinulle 0,01% kaupan määrästä. Tätä kutsutaan alennukseksi. Melko siistiä, huh?

HitBTC-suojaus

HitBTC on erittäin turvallinen! Se joutui hakkeroinnin uhriksi heti avaamisen jälkeen, mutta on siitä lähtien ollut vakavasti käyttäjien turvallisuuden suhteen. Alusta käyttää ominaisuuksia, kuten hätäistuntojen pysäyttämistä ja salausta, käyttäjien tietojen ja varojen suojaamiseksi.

HitBTC: llä on myös kaksivaiheinen todennus ja se kertoo käyttäjille, kun heidän tiliään on käytetty tuntemattomalla IP-osoitteella.

Joten, nyt kysymyksesi "Mistä voin ostaa IOTA: ta?" on vastattu, tiedät nyt mistä ostaa IOTA: n markkinoiden parhailla pörsseillä. Katsotaanpa, mikä vaihto on paras, sitten näytän sinulle, kuinka voit ostaa IOTA: n voittajavaihdolla!

Ja voittaja on…

Mielestäni paras vaihto aloittelijoille oppia ostamaan IOTA on Binance. Kaikki neljä vaihtoa ovat upeita alustoja IOTA: n ostamisen oppimiseksi. Binance tarjoaa käyttäjille kuitenkin turvallisen, halvan ja yksinkertaisen tavan ostaa IOTA-salausvaluutta.

Katsotaanpa sitten IOTA: n ostoprosessia Binancen kautta. Huomaa kuitenkin, että myös muut vaihtovaihtoehdot ovat edelleen varsin päteviä – sinun tarvitsee vain tutustu syvemmin kuhunkin niistä, ja päättää, mikä sopii sinulle parhaiten!

Huomautus: Tässä esimerkissä näytän sinulle, kuinka ostaa IOTA Bitcoinilla. Jos haluat mieluummin käyttää Ethereumia, noudata sitten vaiheita, aina kun sanotaan Bitcoin (tai BTC), korvaa se Ethereumilla (ETH).

Kuinka ostaa IOTA Binancen avulla: Rekisteröidy

Tarvitset Binance-tilin, ennen kuin opit ostamaan IOTA: n. Voit rekisteröityä siirtymällä Binancen kotisivulle ja napsauttamalla Rekisteröidy.

Kuinka rekisteröityä Binanceen

Varmista, että valitset vahvan salasanan ja sähköpostiosoitteen, jolla on omat kaksivaiheiset todennusasetukset. Seuraavaksi sinua pyydetään suorittamaan yksinkertainen vahvistustehtävä. Ja siinä kaikki! Olet nyt rekisteröitynyt ja vahvistettu. Nyt näytän sinulle, kuinka ostaa IOTA.

Nopea vinkki: Sinulle annetaan mahdollisuus määrittää kaksivaiheinen todennus, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran. Varmista, että teet tämän, se on erittäin tärkeää! Sinun on ladattava Google Authenticator, jonka voit tehdä tässä.

Tilisi rahoittaminen

Voit rahoittaa tiliäsi menemällä osoitteeseen Rahastot ja sitten Talletukset / nostot. Seuraavaksi sinun on valittava salausvaluutta, jonka haluat tallettaa tilillesi.

Kuinka rahoittaa tilisi Binancella

Esimerkiksi, jos sinulla on Bitcoin tallennettu toiseen pörssiin ja haluat käyttää sitä IOTA: n ostamiseen, valitse Tallettaa sisällä Bitcoin rivi. Binance näyttää nyt Bitcoin-talletusosoitteesi, johon voit lähettää Bitcoinisi.

Nyt sinun täytyy mennä pörssiin, joka pitää sinun Bitcoinisi ja lähettää Bitcoin osoitteeseen, jonka Binance antoi sinulle. Kun tilisi on rahoitettu, saat 50%: n maksualennuksen, josta puhuin aiemmin. Voit tehdä tämän siirtymällä Käyttäjäkeskus tililläsi ja varmista, että alennus on Päällä. Se näyttää tältä;

Kuinka ostaa IOTA 11

Ja nyt, hetki, jota olemme kaikki odottaneet…

Kaupan tekeminen

Binancella on kaksi kauppa-asetusta; perus- ja edistyneet. Käytä perusasetuksia, kunnes olet kokeneempi. Valitse kauppa-asetukset siirtymällä kohtaan Vaihto ja valitse Perus. Ostetaan nyt IOTA!

Sinulle näytetään pitkä kaupankäyntiparien luettelo Basic-kaupankäynnin näytössä. Etsi IOTA / BTC. Valitse tämä pari. Se näyttää tältä;

Kuinka ostaa IOTA-osakkeita

Täytä seuraavaksi tilauslomake ostettavan IOTA-määrän kanssa. Kun olet tehnyt sen, napsauta Osta IOTA ja siinä kaikki! Olet nyt ylpeä omistaja yhdelle markkinoiden nopeimmin kasvavasta kryptovaluutasta.

IOTA-saldo

Nyt tiedät kuinka ostaa IOTA, tarvitset jonnekin sen. On erittäin huono idea jättää kryptovaluutta vaihtoon. Binance tosiasiallisesti veloittaa käyttäjiltä passiivisilla varoilla maksun. Paras paikka säilyttää kaikki kryptovaluutat on oma suojattu lompakko.

Huomautus: Lompakko on paikka, jossa säilytät kaikki tarvitsemasi koodit kryptovaluuttaasi varten. Lompakko voi olla ohjelmisto, laitteisto, online tai offline. Sinun kannattaa yrittää käyttää useampaa kuin yhtä lompakkoa salauskoodiesi tallentamiseen. Ja muista: Pidä ne turvassa! Lompakot ovat erittäin tärkeitä.

Johtopäätös

Tämän oppaan alussa mietit, “mistä voin ostaa IOTA: ta?”, Ja nyt tiedät, mistä ja miten ostaa IOTA. Se ei ollut loppujen lopuksi niin vaikeaa?

Mitä aiot tehdä nyt? Sinun pitäisi mennä ulos ja löytää ärsyttävä ystäväsi. Kerro heille kaikki, “Seuraava iso asia salaus”. Voit kertoa heille, mikä IOTA on ja neljä parasta paikkaa ostaa se. Voit jopa kertoa heille, kuinka ostaa IOTA Binancella. Älä vain kerro heille alennuksesta!

Jos olet löytänyt tämän oppaan helposti seurattavaksi ja olet nyt ostanut oman IOTA: n, ilmoita siitä minulle! Luuletko myös, että IOTA on seuraava Ethereum? Vai onko se vain hype? Onko Binancea parempi paikka ostaa se? Ensi kerralla salauksen aloittelijoille, näkemiin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me