Kuinka ostaa Litecoin luottokortilla: Opi

Hei, salausopiskelija! Kuulen, että aiot ostaa Litecoinia luotto- tai maksukortilla?

Litecoin on yksi suosituimmista kryptovaluutoista maailmassa, ja jotkut ihmiset kutsuvat sitä jopa “hopeasta Bitcoinin kultaan”! Vuoden 2017 lopulla kolikon kokema kaikkien aikojen korkein markkina-arvo oli 20 miljardia dollaria!

Tämän seurauksena on nyt mahdollista ostaa Litecoinia sadoista erilaisista kryptovaluutanvaihdoista. Kuitenkin vain harvat heistä hyväksyvät luottokortin. Auttaakseni sinua matkan varrella, näytän sinulle viisi parhaista käytettävissä olevista vaihtoehdoista ja opastan sinua läpi prosessin, jolla niitä käytetään ostamaan Litecoin luottokortilla / maksukortilla!

Joten, aloitetaan!

Mistä voit ostaa Litecoinia luottokortilla / maksukortilla?

Ensimmäinen on kaupungin suosituin vaihtoehto – Coinbase!

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Kolikkopohja

Coinbase on kryptovaluutta-välittäjä, jonka avulla voit ostaa ja myydä neljää erilaista kolikkoa. Nämä ovat Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ja tietysti – Litecoin! San Franciscossa sijaitseva alusta lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2012.

Coinbasen perimmäinen tavoite on tarjota todella yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen vaihto ihmisille kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen. Siksi alustan käyttämiseen ei tarvitse olla ennakkotietoa kaupankäynnistä.

Yksi Coinbasen käytön suurimmista eduista on, että niiden avulla voit tallettaa ja nostaa varoja käyttämällä useita reaalimaailman maksutapoja. Arvaa mitä? Tämä tarkoittaa, että voit ostaa Litecoinia luottokortilla, pankkikortilla ja jopa pankkitilillä!

Luotto- / maksukortin käytöstä perittävät maksut ovat 3,99% tapahtuman kokonaissummasta. Esimerkiksi, jos talletat 1 000 dollaria, sinun on maksettava 39,99 dollaria palkkioina. Vaikka tämä on melko korkea, Coinbasen on tehtävä tämä suojautuakseen luottokorttimaksuilta.

Vaikka kaupankäyntimaksut maksavat 1,49% joka kerta, kun ostat kolikon, Coinbase tarjoaa yhden alan parhaista markkinahinnoista. Muista vain, että vaikka voit tallettaa ja ostaa Litecoinia luottokortilla tai maksukortilla, et voi nostaa varojasi takaisin kortillesi. Sen sijaan sinun on käytettävä pankkitiliä.

Kun rekisteröit ensimmäisen kerran tilin Coinbasessa, sinun on annettava vaihdolle joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten koko nimesi ja kansalaisuutesi. Sinun on myös ladattava kopio henkilötodistuksestasi, joka voi olla joko passi, ajokortti tai kansallinen henkilökortti. Älä huoli, avaaminen kestää vain noin 5 minuuttia, koska vahvistusprosessi on automatisoitu!

Turvallisuuden osalta Coinbase on yksi turvallisimmista pörsseistä. 98% asiakkaan varoista on kylmävarastossa, kaksitekijäinen todennus on käytettävissä, ja jos niitä pidetään USD-lompakossa, varat ovat suojattuja 250 000 dollariin asti. Lisäksi käytettävissä on myös muita ominaisuuksia, kuten 48 tunnin aikalukitus ja monihenkinen allekirjoitus.

Ennen kuin siirryn eteenpäin, haluan lyhyesti esittää edut ja haitat käytettäessä Coinbasea Litecoinin ostamiseen pankkikortilla tai luottokortilla.

Edut:

 • Helppo rekisteröityä
 • Hyväksyy luotto- / maksukortin ja pankkitilin
 • Kolikoita voi ostaa heti
 • Erinomainen turvallisuus
 • USD-lompakossa pidetyt asiakasvarat kattivat duppiä 250 000 dollariin
 • Erittäin käyttäjäystävällinen

Haitat:

 • Palkkiot melko kalliita
 • Luotto- tai maksukorttia ei voi nostaa takaisin

Joten nyt, kun tiedät Coinbasen eduista ja haitoista, seuraavassa ”Osta Litecoinia luottokortilla” -osiossa tarkastellaan Coinmamaa.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Coinmama

Coinmama on kryptovaluutta-välittäjä, jonka kotipaikka on Israel. Ne luotiin vuonna 2013, ja niiden avulla käyttäjät voivat ostaa yhteensä kahdeksan erilaista kryptovaluuttaa. Tämä sisältää Litecoinin sekä Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Cardano, QTUM ja Ethereum Classic.

Tiimin mukaan yli 1 000 000 asiakasta 188 eri maasta on käyttänyt Coinmamaa, mikä on heistä todella suosittu vaihto!

Aivan kuten Coinbase, Coinmama antaa sinun ostaa Litecoinia luottokortilla tai maksukortilla. Ne eivät kuitenkaan salli sinun käyttää pankkitiliä. Coinmama eroaa hieman muista pörsseistä, koska heti kun ostoksesi on valmis, Litecoin lähetetään suoraan lompakkoosi!

Palkkioiden osalta Coinmama on melko kallis. Sinun on maksettava 5,5% transaktiomaksu käytettäessä luottokorttiasi Litecoinin ostamiseen ja 5,9% kaupankäyntimaksu jokaisesta ostoksestasi.

Ennen kuin saat ostaa Litecoinia Coinmamalta, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Voit tehdä tämän seuraavasti:

[1] Lähetä kopio henkilötodistuksestasi

[2] Lähetä itsestäsi selfie, jolla on henkilöllisyystodistus, ja muistiinpanon, jossa näkyy ‘Coinmama’ ja päivämäärä

Vaikka jokainen asiakirja on tarkistettava manuaalisesti, Coinmama kestää yleensä vain noin 10 minuuttia, mikä on nopeaa!

Muista vain, että toisin kuin Coinbase, et voi myydä kolikoita heti takaisin todellisesta rahasta, sillä Coinmama lähettää kolikot automaattisesti lompakkoosi heti, kun maksat niistä. Sen sijaan sinun on lähetettävä ne lompakostasi alustalle, kuten Coinbase, jonka avulla voit myydä fiat-valuutalla.

Tässä on lyhyt yhteenveto Litecoinin luottokortilla ostamisen eduista ja haitoista Coinmamassa.

Edut:

 • Hyväksyy sekä luotto- että maksukortit
 • Kahdeksan erilaista kolikkoa on ostettavissa
 • Useimmat maat hyväksyivät
 • Nopea tarkistus

Haitat:

 • Palkkiot erittäin kalliita
 • Kolikoita ei voida myydä takaisin Coinmamalle

Joten nyt kun tiedät Coinmamasta, seuraava vaihto minun Osta Litecoin debit- tai luottokortilla -luettelossani on Bitpanda!

Bitpanda

Bitpanda, joka tunnettiin alun perin nimellä Coinimal ennen kuin se muutti tuotemerkkiään, lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2014. Alustan avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä erilaisia ​​salausvaluuttoja, ja vaihto on suunnattu ensisijaisesti eurooppalaisille asiakkaille.

Saatavilla oleviin kryptovaluuttoihin kuuluvat Litecoin sekä Bitcoin, Ethereum, Dash, Bitcoin Cash ja Ripple. Yksi Bitpanda-alustan suurimmista ominaisuuksista on, että niillä on yksi suurimmista maksutapavaihtoehdoista.

Tähän sisältyy tietysti luottokortti, mutta he hyväksyvät myös Skrillin, OKPAYn, SEPAn, Netellerin, GiroPayn, EPS: n ja SOFORTin!

Maksujen osalta joudut maksamaan 5%: n transaktiomaksun varojen tallettamisesta luottokortillesi. Kaupankäyntimaksujen osalta kolikoiden ostaminen Bitpandasta maksaa 1,49% ja niiden myyminen 1,29%.

Kuten kaikki muutkin kryptovaluutanvaihdot, joiden avulla voit käyttää reaalimaailman rahaa talletuksiin, sinun on ensin vahvistettava tilisi. Vaihto käyttää kolmannen osapuolen yritystä henkilöllisyytesi vahvistamiseen, mutta se on automatisoitu, mikä tarkoittaa, että se voidaan aktivoida heti.

Heti kun olet tehnyt tämän, voit ostaa jopa 2 500 euron arvosta kryptovaluutta 24 tunnin välein! Auttaa suojaamaan tiliäsi entisestään Bitpanda sallii sinun myös määrittää kaksivaiheisen todennuksen.

Katsotaanpa nopeasti Litecoinin luottokortilla ostamisen edut ja haitat Bitpandassa!

Edut:

 • Laaja valikoima maksutapoja sisältää luottokortin ja maksukortin
 • Hyvät palkkiot
 • Luettelossa kuusi kolikkoa
 • Nopea tarkistus
 • Alusta on erittäin käyttäjäystävällinen
 • Alkuperäinen raja 2500 euroa

Haitat:

 • Keskity vain eurooppalaisiin asiakkaisiin
 • Keskimääräinen turvallisuus

Joten nyt, kun tiedät Bitpandasta, seuraava “Osta Litecoin luottokortilla” -oppaan seuraava osa tarkastelee CEX: ää.

CEX

Vuonna 2013 luotu CEX on Isossa-Britanniassa sijaitseva salausvaihto. Alustan avulla käyttäjät ympäri maailmaa voivat ostaa ja myydä yhdeksän erilaista kolikkoa.

Tähän sisältyy Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Dash, Ripple, ZCash, Stellar Lumens, Bitcoin Gold ja tietysti – Litecoin! Aivan kuten muut mainitsemani valuutanvaihdon välittäjät, CEX antaa sinun käyttää luottokorttia tai maksukorttia tilisi rahoittamiseen.

CEX-käyttöympäristö käyttää jotain, jota kutsutaan nimellä “Täytä tai Tapa”. Tämä tarkoittaa sitä, että tilaus on joko suoritettu kokonaan tai se peruutetaan. Annan sinulle nopean esimerkin.

 1. Billy tekee tilauksen 10 Litecoinille hintaan 150 USD / LTC.
 2. Järjestelmä lukitsee tämän hinnan 120 sekunniksi.
 3. Jos on tarpeeksi tilauksia, jotta Billy saisi kaikki 10 litecoiniaan hintaan 150 dollaria / LTC, tilaus toteutetaan välittömästi.
 4. Jos 120 sekuntia kuluu eikä tilauksia ole tarpeeksi, tilaus peruutetaan.

Ellet käy kauppaa todella suurilla määrillä, tämän ei pitäisi olla ongelma, etkä todennäköisesti edes huomaa mitä tapahtuu, koska kaikki tapahtuu taustalla!

Kun palkkiot talletetaan CEX: ään, vaihto veloittaa sinulta 3,5% joka kerta, kun käytät luottokorttiasi. Tämän lisäksi he lisäävät myös pienen kiinteän maksun, 0,25 dollaria. CEX perii myös 7 prosentin kaupankäyntimaksun, joka lisätään nykyiseen markkinahintaan.

Kun käytät luottokorttiasi Litecoinin ostamiseen, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi ennen kuin voit tallettaa. Aivan kuten Coinmama, joudut lähettämään kopion henkilöllisyystodistuksestasi sekä kuvan siitä, että pidät sitä kasvojesi vieressä!

Valitettavasti tiimin henkilöllisyyden manuaaliseen tarkistamiseen kuluva aika on melko hidas, ja käyttäjien mielestä se kestää yleensä 48 tuntia. Jos sinun on ostettava Litecoin heti luottokortilla, CEX ei ehkä ole oikea vaihtoehto sinulle!

Alusta soveltuu todennäköisesti parhaiten kokeneemmille kryptovaluutta-kauppiaille, koska verkkosivusto tarjoaa laajan valikoiman kaupankäyntityökaluja, joita aloittelija ei ehkä ymmärrä.

Turvallisuuden kannalta CEX tallentaa suurimman osan käyttäjien varoista kylmävarastoon, mikä tarkoittaa, että ne pidetään offline-tilassa. Lisäksi kaksitekijäinen todennus ei ole käytettävissä, mutta käyttäjät voivat myös pyytää tilin ilmoituksia sähköpostitse tai tekstiviestillä. Turvallisuudessa on ollut vain yksi pieni ongelma: vuoden 2013 hakkeroinnin seurauksena yhdellä käyttäjällä on varastettu tililtään 7000 dollaria. Siitä lähtien ei kuitenkaan ole ollut ongelmia.

Tässä on luettelo vaihdon eduista ja haitoista.

Edut:

 • Hyväksyy luotto- ja maksukortit
 • Hyvä kaupankäyntimäärä
 • Yhdeksän erilaista kolikkoa on luettelossa
 • Pienen 2013-hakkeroinnin lisäksi erinomainen turvallisuus

Haitat:

 • Hidas vahvistus ja vaaditaan paljon asiakirjoja
 • Korkeat palkkiot
 • Paras kokeneemmille kauppiaille

Joten nyt, kun tiedät CEX: stä, viimeinen vaihto minun Osta Litecoin debit- tai luottokortilla -oppaasta on BitStamp!

BitStamp

Jo vuonna 2011 luotu Bitstamp on kryptovaluutanvaihto, jonka avulla ihmiset voivat ostaa, myydä ja käydä kauppaa useilla digitaalisilla kolikoilla. Alun perin Sloveniassa alkaneella alustalla on nyt toimistot Isossa-Britanniassa sekä Luxemburgissa. Pörssi hoitaa päivittäin satoja miljoonia dollareita, mikä tekee siitä yhden alan suurimmista.

Maksutapojen suhteen Bitstampilla on käytettävissä useita reaalimaailman fiat-vaihtoehtoja. Tämä sisältää pankkisiirron sekä luotto- tai maksukortin. Kun käytät luottokorttiasi Bitstampissa, sinulta veloitetaan 5% tapahtuman kokonaissummasta.

Kaupankäyntimaksujen osalta tämä alkaa 0,25 prosentista niille, jotka käyvät kauppaa alle 20000 dollaria kuukaudessa, aina 0,10 prosenttiin kuukausikaupoissa, joiden arvo on vähintään 20 miljoonaa dollaria.

Jotta voit käyttää fiat-valuuttaa Bitstampissa, sinun on ensin vahvistettava tilisi. Tämä edellyttää, että lataat valtion myöntämän henkilötodistuksen, todistuksen asuinpaikasta (kuten tiliotteen) ja vahvistat puhelinnumerosi. Tiimin mukaan tilisi vahvistaminen voi kestää jopa 24 tuntia.

Turvallisuus on myös erittäin hyvä Bitstampissa, ja vaihto pitää suurimman osan varoista kylmävarastossa. Aivan kuten Coinbase, ne suojaavat myös Yhdysvaltain dollarin tilejä FDIC: llä.

Ennen siirtymistä ”Osta Litecoin luottokortilla” -oppaan seuraavaan osaan ajattelin tiivistävän nopeasti Litecoinin kaupan Bitstampilla edut ja haitat.

Edut:

 • Hyväksyy luotto- / maksukortit ja pankkitilitalletukset
 • Paljon likviditeettiä
 • Noin vuodesta 2011
 • Hyvä turvallisuus
 • Kohtuulliset palkkiot

Haitat:

 • Hidas vahvistus
 • Sopii paremmin keskitason ja edistyneille käyttäjille

Joten, mennään! Viisi erilaista vaihtoa, joiden avulla voit ostaa Litecoinia luottokortilla! Annan sinulle nyt vaiheittaiset ohjeet siitä, miten se tehdään jokaisen kanssa!

Kuinka ostaa Litecoin luotto- tai maksukortilla

Jälleen, kun aloitamme osto-oppaat, ensin on Coinbase!

Kolikkopohja

 1. Käy Coinbase-verkkosivustolla napsauttamalla tätä.
 2. Avaa tili. Täällä sinun on annettava tietosi. Varmista, että nämä ovat oikein, koska sinun on vahvistettava ne seuraavassa vaiheessa!
 3. Syötä nyt luotto- tai maksukorttisi tiedot. Laskutusosoitteen on vastattava kotiosoitettasi.
 4. Sinun on nyt toimitettava Coinbaselle valtion myöntämä henkilötodistus. Voit tehdä tämän pitämällä sitä verkkokamerallasi tai lataamalla sen PDF-tiedostona.
 5. Tilisi on vahvistettava välittömästi!
 6. Napsauta nyt Ostaa myydä.

  ostaa litecoin luottokortilla kolikkopohjalta

 7. Napsauta nyt vieritä alaspäin ja kirjoita ostettavan Litecoinin määrä. Napsauta sitten Osta Litecoin Instantly.

  ostaa litecoin luottokortilla

 8. Vahvista lopuksi luotto- tai maksukorttisi numero ja siinä kaikki – olet juuri ostanut Litecoinin!

Joten nyt tiedät kuinka ostaa Litecoin luottokortilla Coinbasessa, katsotaanpa Coinmama.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Coinmama

 1. Käy ensin virallisella Coinmaman verkkosivustolla napsauttamalla linkkiäni täällä.

  ostaa litecoin luottokortilla coinmamasta

 2. Klikkaa Rekisteröidy ja kirjoita tietosi. Älä unohda, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi, joten varmista, että syötät ne oikein!
 3. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, sinua pyydetään lataamaan vahvistusasiakirjat. Lataa PDF-tiedosto passistasi tai ajokortistasi. Tämän jälkeen ota valokuva, jossa pidät henkilöllisyystodistustasi kasvojesi vieressä, sekä huomautus, jossa lukee ”COINMAMA” ja tämän päivän päivämäärä. Varmista, että valokuvan laatu on selvä, muuten Coinmama pyytää sinua lataamaan uusia kopioita.
 4. Asiakirjat tulee tarkistaa 10 minuutin kuluessa. Tarkista sähköpostisi!
 5. Nyt olet valmis, olet valmis ostamaan Litecoinia luottokortilla. Napsauta näytön vasemmalla puolella Osta Litecoin.

 6. Valitse valuutta, jolla haluat pelata, ja valitse sitten pakettisi ja sitten Osta nyt.

  ostaa litecoin luottokortilla

 7. Sitten sinua pyydetään antamaan luottokorttitietosi. Sinun on myös annettava Litecoin-lompakon osoite, johon haluat kolikoidesi lähetettävän!
 8. Heti kun kauppa on lähetetty, kolikkosi lähetetään suoraan Litecoin-lompakkoon!

Joten nyt tiedät kuinka ostaa Litecoin luottokortilla Coinmamasta, katsotaanpa Bitpanda.

Bitpanda

 1. Ensinnäkin sinun on käytävä virallisella Bitpanda-verkkosivustolla napsauttamalla linkkiäni täällä.

  osta litecoin luottokortilla Bitpandasta

 2. Klikkaa Kirjaudu sivun yläosassa ja seuraa tilin avaamisprosessia. Sinun on annettava joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten koko nimesi, kansalaisuutesi ja osoitteesi!
 3. Sitten sinut ohjataan uudelleen kolmannen osapuolen verkkosivustolle, joka vahvistaa henkilöllisyytesi. Pidä passiasi verkkokamerassasi, ja sitten järjestelmä tarkistaa sen automaattisesti!
 4. Kun sinut viedään takaisin Bitpandaan, siirry maksuosioon.
 5. Valitse nyt Litecoin, jonka jälkeen Visa / MasterCard. Sinun on myös määritettävä, kuinka paljon haluat ostaa paikallisessa valuutassasi. Muista, että voit ostaa enintään 2500 euroa ensimmäisestä ostoksestasi!

  ostaa litecoin luottokortilla

 6. Syötä luottokorttitietosi, tarkista summa ja vahvista sitten tapahtuma. Se siitä!

CEX

 1. Ensin sinun on käytävä CEX-verkkosivustolla, jonka voit tehdä napsauttamalla linkkini tähän.

  ostaa litecoin luottokortilla cex

 2. Klikkaa Rekisteröidy sivun yläosassa ja noudata tilin avaamisohjeita.
 3. Sinun on nyt suoritettava CEX-vahvistusprosessi. Se on hieman monimutkaisempi kuin muut alustat, joten kuuntele tarkkaan! Ensinnäkin sinun on ladattava kopio henkilötodistuksestasi. Sen jälkeen sinun on annettava luottokorttitietosi. Sen jälkeen sinun on sitten tehtävä selfie, jolla pidät luottokorttiasi! Lopuksi sinun on otettava valokuva luottokortistasi henkilötodistuksesi vieressä!
 4. Pelkään vielä yhden askeleen lisää! CEX veloittaa hyvin pienen summan luottokortiltasi. Tarkista online-luottokorttitiliotteesi ja syötä tarkka summa, joka veloitettiin. Siinä kaikki, tilisi on nyt vahvistettu ja olet valmis ostamaan Litecoinia luottokortilla!
 5. Napsauta nyt Tallettaa.
 1. Napsauta näytön yläreunassa Ostaa myydä. Valitse Litecoin ja haluamasi talletusvaluutta.
 2. Vieritä alaspäin ja kirjoita ostettavien kolikoiden määrä.
 3. Napsauta lopuksi vihreää Ostaa -painiketta ja tapahtumasi suoritetaan välittömästi, kun olet jo vahvistanut korttisi!

Joten nyt tiedät kuinka ostaa Litecoin luottokortilla Bitpandassa, katsotaanpa BitStampia!

BitStamp

 1. Käy virallisella BitStamp-verkkosivustolla napsauttamalla linkkini tähän.

  osta litecoin luottokortilla bitstampista

 2. Klikkaa Luoda Tili ja kirjoita tietosi.
 3. Tämän jälkeen sinun on lähetettävä henkilöllisyystodistuksesi. Tämän on oltava valtion myöntämä henkilötodistus ja osoitetodistus. Valitettavasti joudut odottamaan 24 tuntia ennen kuin tiimi vahvistaa tilisi, joten et voi tehdä mitään ennen kuin saat vahvistusviestin.
 4. Kun olet saanut vahvistuksen vahvistavan sähköpostin, voit kirjautua sisään tilillesi. Napsauta sitten Tallettaa.
 5. Valitse Litecoin kryptovaluuttaluettelosta, jota seuraa haluamasi fiat-valuutta (USD tai EUR).
 6. Valitse seuraavaksi, kuinka monta kolikkoa haluat ostaa.
 7. Anna lopuksi luottokorttitietosi ja napsauta Lähetä! Litecoin on nyt saatavana BitStamp-saldosi sisällä.

Johtopäätös

Toivon, että olet nauttinut Osta Litecoin luottokortilla -oppaasta! Jokaisella keskustelullamme on etuja ja haittoja, minkä vuoksi halusin antaa sinulle runsaasti valinnanvaraa!

Litecoin on yksi alan kaupankäynnin kohteena olevista kryptovaluutoista, joten on järkevää, että yhä useampi pörssi haluaa tarjota luottokorttipalveluja. Tämän ansiosta Litecoinin ostaminen on helppoa ensimmäisen kerran.

Muut kryptovaluutat eivät ole niin onnekkaita, koska sinun on ensin ostettava toinen kryptovaluutta, kuten Bitcoin tai Ethereum, ja vaihdettava sitten haluamasi kolikko!

Ainoa ongelma on tällä hetkellä se, että luottokortin käyttö Litecoinin ostamiseen voi olla hieman liian kallista. Ei vain sinun tarvitse maksaa luottokorttitapahtumamaksu, mutta sinun on maksettava myös kaupankäyntimaksut!

Minua ärsyttää myös vähän, kun minun on tehtävä selfietä vain tilin vahvistamiseksi!

Minkä pörssin päädyit ostamaan Litecoinia? Meniko vahvistusprosessi sujuvasti? Kerro minulle kokemuksistasi alla olevassa kommenttiosassa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me