Kuinka ostaa Verge – Vergen ostaminen on helppoa

Jos aiot lisätä salausvaluuttasalkkua ja harkitset Vergen ostamista? No, olet tullut oikeaan paikkaan!

Tässä täydellisessä “Kuinka ostaa Vergeä” -oppaassa näytän sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Tämä alkaa yleiskatsauksella siitä, mitä Verge todella on, vain varmistaaksesi, että tiedät kaikki tosiasiat ennen kuin päätät ostaa.

Sen jälkeen aion sitten kertoa sinulle viidestä eri kryptovaluutanvaihdosta, joista voit ostaa Vergen, sekä niiden edut ja haitat.

Lopuksi, kun olet valmis, aion antaa sinulle vaiheittaisen oppaan, jossa on kuvia Vergen ostamisesta.

Ei ole enää aikaa hukkaan, joten selvitetään, miten Verge toimii!

Johdanto: Mikä on raja?

Verge-kolikon loi vuonna 2014 tuntematon kehittäjä nimeltä Sunerok. Vaikka projekti on jatkunut yli neljä vuotta, kukaan ei ole onnistunut selvittämään kuka hän on. Ainoa asia, jonka tiedämme, on, että Sunerok on mies!

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Syy Sunerok käynnisti Vergen, että hän halusi luoda salausvaluutan, joka oli nimettömämpi kuin Bitcoin.

Tämä johtuu siitä, että vaikka kukaan ei tiedä reaalimaailman identiteettiä Bitcoin-osoitteen takana, on mahdollista löytää muita tietoja. Tähän sisältyy aiempien tapahtumien tarkastelu tai jopa osoitteen kokonaissaldon selvittäminen!

Täällä Verge on erilainen, koska kun tapahtuma on lähetetty, kukaan ei näe tietoja blockchainissa.

Kun Verge julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2014, sitä kutsuttiin tosiasiallisesti DogecoinDarkiksi, mutta kehittäjät uskoivat, että tämä kuulosti siltä, ​​että se edisti pimeää verkkoa, joten he muuttivat sitä!

Verge toivoo, että siitä tulee jonain päivänä maailmanlaajuinen maksujärjestelmä, jonka avulla ihmiset voivat lähettää ja vastaanottaa rahaa helposti, halvalla ja nopeasti. Se toimii todella paljon paremmin kuin Bitcoin, koska Verge-tapahtuman vahvistaminen kestää vain 30 sekuntia, kun taas Bitcoin kestää yleensä 10 minuuttia.

Se voi myös käsitellä paljon enemmän tapahtumia samanaikaisesti. Bitcoin pystyy käsittelemään vain 7 tapahtumaa sekunnissa, kun taas Verge voi tehdä 100!

Yksi asia vielä. Kun muodostat yhteyden Verge-verkkoon, kukaan ei näe IP-osoitettasi. Järjestelmä käyttää TOR- ja I2P-nimisiä piilottaakseen lähettäjän ja vastaanottajan sijainnin!

Huomaa: Tor tarkoittaa “The Onion Network”. Sekä TOR että I2P piilottavat IP-osoitteen käymällä läpi useita palvelimia. Tämän vuoksi on lähes mahdotonta jäljittää käyttäjän sijaintia!

Verge-kolikkoa kutsutaan joskus myös XVG: ksi, joka on sen “Ticker Symbol”. Tämä on sama kuin Bitcoinin kutsuminen “BTC: ksi” tai Ethereumin ”ETH”: ksi. Kun XVG: n kokonaistarjonta on saavuttanut 16,5 miljardia, sitä ei enää myönnetä!

Kun Verge julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2014, yhden kolikon ostaminen maksoi vain 0,000005 dollaria. Kun se saavutti korkeimman arvonsa joulukuussa 2017, se nousi 0,29 dollariin, mikä on yli 5 miljoonan prosentin lisäys! Jokainen, joka oli tarpeeksi rohkea pitämään kiinni niin kauan, on nyt hyvin rikas henkilö!

Joten nyt, kun tiedät mikä se on, selvitetään mistä ostaa Verge-kolikko!

Mistä ostaa Verge-kolikkoa

Koska Verge-kolikko on ollut käytössä vuodesta 2014, on olemassa monia erilaisia ​​pörssejä, joiden avulla voit ostaa sen. Tässä osassa “Kuinka ostaa Vergeä” -oppaassani aion luetella viisi parasta.

Kun olen luetellut kaikki edut ja haitat jokaiselle Verge-vaihdolle, voit päättää itse, mitä haluat käyttää! Aloitetaan Binancesta!

Binance

Binance on yksi suosituimmista pörsseistä, mikä on yllättävää, koska ne luotiin vasta vuonna 2017! Itse asiassa yksi syy tähän voi olla se, että he listaa yli 100 erilaista suosittua kolikkoa ja rahaketta.

Yksi Binancen haitoista on, että se ei salli sinun käyttää pankki- tai luottokorttia tai pankkitiliä talletettaessa. Tämä tarkoittaa, että joudut rahoittamaan tiliäsi kryptovaluutalla. Ainakin tämä on kuitenkin ilmaista!

Kaupankäyntimaksut ovat myös hyvin pieniä, koska sinulta veloitetaan vain 0,1% joka kerta, kun teet kauppaa. Voit vähentää tätä 50%, jos käytät Binance Coin (BNB) maksamaan palkkiot! Jos sinun on vedettävä Verge, se maksaa sinulle 0,1 Verge, mikä on noin 1 sentti!

Jos päätät käyttää Binancea Verge-kolikon ostamiseen, voit vaihtaa sen joko Bitcoinin (BTC) tai Ethereumin (ETH) kanssa.

Hauska tosiasia: Binance-markkinapaikan suunnitteli kehittäjä, joka auttoi rakentamaan kaupankäyntiohjelmistoja Wall Streetille!

Turvallisuus otetaan Binancessa erittäin vakavasti. Joka kerta kun kirjaudut sisään tai nostat kolikoita, sinua pyydetään vahvistamaan Google Authenticator, mikä lisää tilisi suojaustasoa.

Edut

 • Yli 100 + erilaista kolikkoa ja rahaketta
 • Koskaan ole hakkeroitu
 • Alhaiset kauppa- ja nostomaksut
 • Sekä perus- että edistyksellinen alusta

Haitat

 • Ei fiat-valuuttatalletuksia

Nyt kun tiedät Binancesta, “Kuinka ostaa Vergeä” -oppaan seuraava osa kertoo HitBTC: stä!

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

HitBTC

Virolainen HitBTC vaihto on ollut käytössä paljon kauemmin kuin Binance. Itse asiassa ne luotiin vuonna 2013!

HitBTC: n tärkein etu on, että niiden avulla voit käyttää reaalimaailman rahaa sekä tallettaa että nostaa varoja! Tämä tarkoittaa, että voit käyttää pankkitiliäsi sen sijaan, että sinun tarvitsee tehdä talletuksia kryptovaluutalla! Euroopassa sijaitsevat asiakkaat ohjataan SEPA: lle ja kaikki muut käyttävät SWIFTiä.

Harkitse kahta asiaa, jos päätät tallettaa pankkitilillesi. Ensinnäkin, ennen kuin voit tehdä sen, sinun on tunnistettava itsesi lataamalla erilaisia ​​asiakirjoja. Tämä voi viedä pari päivää ennen kuin tili vahvistetaan. Toiseksi kestää myös 1-3 työpäivää, ennen kuin pankkisiirrosi saavuttaa HitBTC: n!

Jos olet kiireinen, voit myös tallettaa ilmaiseksi käyttämällä kryptovaluutta. HitBTC: n avulla voit ostaa Verge-kolikon joko Bitcoinilla (BTC), Ethereumilla (ETH) tai Tetherillä (USDT). Jokainen kauppa maksaa myös vain 0,1%.

Yksi HitBTC: n käytön haittapuolista on, että sen palvelimet hakkeroitiin vuonna 2015. Monet ihmiset menettivät kolikkonsa, mikä on varsin huolestuttavaa.

Huomautus: Ei koskaan Pidä Verge-kolikkosi vaihdossa kauemmin kuin tarvitset. On aina parasta nostaa ne henkilökohtaiseen Verge-kolikkolompakkoosi, missä ne ovat turvallisia. Lisätietoja erilaisista lompakotyypeistä on oppaassani täällä.

Edut

 • Sallii fiat-valuuttatalletukset
 • Alhaiset kaupankäyntimaksut

Haitat

 • Pitkä tarkastus fiat-kerrostumille
 • Vaihto hakkeroitiin vuonna 2015

Seuraava vaihto, jota tarkastellaan “How to buy a Verge” -oppaassa, on Cryptopia!

Salaus

Vaihtosuositukseni ovat toistaiseksi vienyt sinut Kiinaan ja Viroon. Nyt on aika tarkastella uutta-seelantilaista vaihtoa! Luotu vuonna 2014, Salaus listaa yli 500 erilaista kryptovaluutta.

Yksi näistä on Vergen kolikko! Itse asiassa voit ostaa Verge-kolikon joko Bitcoin (BTC), Doge (DOGE), Litecoin (LTC) tai Tether (USDT) vastineeksi, mikä antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja kuin muut ehdottamani pörssit.

Koska Uudessa-Seelannissa säädökset ovat todella tiukat, voit käyttää pankkitiliä vain, jos se sijaitsee maassa. Jos olet, niin hieno! Jos ei, sinun on talletettava kryptovaluutta. Kuten kaikki muutkin tähän mennessä luetellut pörssit, tämäkin on kuitenkin maksutonta.

Kaupankäyntimaksut ovat hieman korkeammat Cryptopiassa, ja ne maksavat 0,2% kustakin tapahtumasta. Mielestäni tämä on kuitenkin edelleen melko vähäistä.

Turvallisuus on myös erittäin hyvä Cryptopiassa, jonka sen on oltava, koska he ovat rekisteröityneet Uuden-Seelannin hallitukseen.

Cryptopialla on myös markkinapaikka, jonka avulla voit ostaa ja myydä tuotteita kryptovaluutta käyttäen, aivan kuten eBay!

Edut

 • Yli 500 erilaista alt-kolikkoa
 • Erittäin hyvä turvallisuus

Haitat

 • Fiat-valuutan talletukset vain Uuden-Seelannin pankkitileille
 • Palkkiot hieman korkeammat, 0,2%

YoBit

Seuraava Vergen kryptovaluutta -oppaan vaihto on YoBit. Vuonna 2015 luotu ja Venäjällä sijaitseva YoBit listaa yli 400 erilaista kryptovaluutta. Suuri hyöty YoBitin käytöstä on, että he käyttävät kolmansien osapuolten maksuprosessoreita, kuten Perfect Money ja AvdCash, mikä tarkoittaa, että voit tallettaa reaalimaailman rahoilla.

Tähän sisältyy pankki- / luottokortti, pankkitili ja käteiskuponki sen mukaan, missä maassa asut. Jos talletat Yhdysvaltain dollareina, suurin osa fiat-valuutan menetelmistä on ilmaisia, mutta joudut maksamaan maksun, kun nostat. Esimerkiksi PerfectMoney-nostot maksavat 7%, mikä on melko korkea.

Jos päätät ostaa Vergen YoBIT: lta, voit vaihtaa sen joko Bitcoiniin (BTC) tai Tetheriin (USDT). Kaupankäyntimaksut maksavat 0,2% kustakin tapahtumasta, mutta tätä alennetaan, jos vaihdat suurempia summia.

YoBit tarjoaa kahden tekijän todennuksen ylimääräistä turvallisuutta varten, mutta vuonna 2017 Venäjän sääntelyviranomaiset tutkivat vaihtoa mahdollisesta petoksesta.

On aina tärkeää muistaa, että riippumatta siitä, mitä vaihtoa käytät, rahasi eivät ole koskaan 100% turvallisia. Pidä aina suuria määriä kolikoita yksityisessä Verge-kolikkolompakossa.

Live-chat- tai puhelintukipalvelua ei ole, mutta kun kirjaudut sisään tilillesi, voit lähettää tukilipun.

Edut

 • Paljon erilaisia ​​tapoja tallettaa reaalimaailman rahaa
 • Yli 400 kolikkoa
 • Helppo kaupankäyntialusta

Haitat

 • Korkeat maksut fiat-valuutan nostamisesta
 • Tutkittu vuonna 2017 mahdollisten petosten varalta
 • Ei live-chatia tai puhelintukea

Nyt kun tiedät YoBitista, viimeinen arvostelu “Kuinka ostaa Verge-opasta” on Bittrexissä!

Bittrex

Luotu vuonna 2014, Bittrex sijaitsee Las Vegasissa. Ne ovat itse asiassa yksi suurimmista pörsseistä kaupankäyntimäärille ja tarjoavat paljon erilaisia ​​kryptovaluuttoja, mukaan lukien Verge-kolikko.

Valitettavasti talletuksiin ei ole mahdollista käyttää fiat-valuuttaa, mutta Bittrex-tiimi on ilmoittanut aikovansa tarjota tätä tulevaisuudessa.

Joka kerta kun vaihdat kauppaa, maksat 0,25%: n maksun ja nostot ovat ilmaisia ​​(lukuun ottamatta blockchain-tapahtumamaksua)! Voit vaihtaa joko Bitcoinin (BTC) tai Tetherin (USDT), jos haluat ostaa Vergen.

Yhdysvaltalaisena yrityksenä turvallisuus otetaan Bittrexissä erittäin vakavasti. Vaikka tämä tarkoittaa, että vaihto on yksi turvallisimmista, se tarkoittaa myös sitä, että tilin vahvistaminen vie aikaa, varsinkin kiireisinä aikoina.

Bittrexissä on useita tapoja saada asiakastukea, mukaan lukien online-lippu, Twitter ja jopa Facebook, mutta vasteajat voivat olla hyvin hitaita. Lopuksi verkkosivuston käyttöliittymää on erittäin helppo käyttää, joten se on ihanteellinen aloittelijoille!

Edut

 • Hyvä valikoima kolikoita
 • Erinomainen turvallisuus
 • Ei peruutettavissa olevia maksuja

Haitat

 • Ei vielä fiat-rahatalletuksia
 • Hidas vahvistus ja asiakastuki
 • Jotkut Yhdysvaltain osavaltiot eivät saa käyttää vaihtoa

Joten sinulla on se! Viisi erilaista vaihtoa Vergen kolikon ostamiseen! Minkä mielestäsi pidät eniten äänestä? Jotkut ihmiset suosivat alhaisia ​​maksuja, kun taas toiset eivät halua maksaa enemmän, jos se tarkoittaa, että he voivat tallettaa reaalimaailman valuutalla, joten ajattele!

Oppaani viimeisessä osassa aion antaa sinulle askel askeleelta ohjeet kuinka ostaa Verge Binancella.

Syy, miksi olen valinnut Binancen, on se, että se on helpoin ja nopein tapa ostaa Verge. Heillä on myös todella alhaiset palkkiot, paljon kauppavolyymiä ja heidän turvallisuutensa on hyvä, joten se on täydellinen vaihto aloittelijoille!

Kuinka ostaa Verge: Vaiheittainen opas

Jos haluat, voit osta Verge on Binance luotto- tai maksukortilla – prosessi vaatii jonkin verran ennakkotutkimusta, mutta sen ei pitäisi ollenkaan olla vaikeaa. Jatkuvuuden vuoksi keskustelemme kuitenkin Vergen hankinnasta Kolikkopohja.

Ohjeet tilin perustamiseen Coinbasessa saat tästä oppaastani!

Osta ETH Coinbasesta

Kun olet asettanut kaikki Coinbaselle, olet valmis menemään ostamaan Ethereumia!

 1. Napsauta sivun yläreunassa Ostaa myydä

  Kuinka ostaa Verge-kolikkoa Coinbasesta

 2. Valitse kolikkoluettelosta Ethereum

  Kuinka ostaa Verge-kolikkoa Coinbasesta

 3. Sivun alaosassa näet laatikon, jossa kysytään, kuinka paljon Ethereumia haluat ostaa. Olen päättänyt ostaa 125 euroa, mutta valuuttasi riippuu siitä, missä asut. Kun annat fiat-valuutan määrän, Ethereumin ekvivalentti päivittyy.
 4. Suorita ostos loppuun napsauttamalla Osta Ethereum Instantly.

  Coinbase-kortin viikkoraja

ETH: n lähettäminen Binancelle

Nyt kun sinulla on joitain Ethereum-kolikoita Kolikkopohja tilin, sinun on nyt siirrettävä ne tilille Binance. Pääset oikealle sivulle ennen tilin avaamista Binancessa.

 1. Napsauta ensin Tilit sivun yläosassa

  Coinbase-tililuokka

 2. Valita Ethereum ja napsauta sitten Lähettää.

  Coinbase-tilin ETH-lompakko

 3. Tässä sinun on annettava Binance-talletusosoitteesi. Nyt sinun on avattava uusi välilehti, jotta voit luoda tilin Binancessa. Kun olet määrittänyt Binancen, siirry kohtaan Kuinka ostaa Verge-opas.
 4. Jos haluat saada Ethereum-lompakon osoitteen Binancessa, siirrä hiiri päälle Rahastot ja napsauta sitten Talletukset.Kryptovaluuttatalletukset
 5. Seuraavaksi sinun on napsautettava pudotusvalikkoa ja napsauttamalla Ethereum.
 6. Näet nyt Binance-talletusosoitteesi. Klikkaa Kopioi osoite ja palaa sitten Coinbase-välilehdelle!Ethereumin talletusosoite

 7. Liitä kopioimasi Binance-lompakon osoite Coinbase-tilillesi. Kun napsautat Lähettää, Ethereumin pitäisi saavuttaa Binance noin 10 minuutissa.

Kuinka ostaa Verge-kolikkoa Binancesta

Olet nyt Vergen ostamisen viimeisessä vaiheessa! Kun Binance-tilisi on varattu, olet valmis käymään kauppaa!

 1. Siirrä hiiri sivun yläosassa Vaihto ja napsauta Perus.Binance-perusvaihto
 2. Napsauta sivun oikeassa reunassa ETH, etsiä XVG ja napsauta sitten XVG / ETH.Verge- ja Ethereum-hintakaavio
 3. Olet nyt Verge / Ethereum-pariliitoksen päänäytössä.
 4. Etsi sivun alaosasta Osta XVG. Napsauta nyt Markkinoida, mikä varmistaa, että saat parhaan saatavilla olevan hinnan!
 5. vuonna Määrä -ruutuun kirjoita ostettavien Verge-kolikoiden määrä. Jos haluat vaihtaa koko Ethereum-saldosi, napsauta 100%
 6. Suorita Verge-kauppa loppuun napsauttamalla Osta XVG.

Ja siinä kaikki! Olet nyt ostanut ensimmäiset Verge-kolikkosi! Älä unohda, että jos pidät kolikoistasi pitkällä aikavälillä, on parempi nostaa ne yksityiseen lompakkoon. Lisätietoja Verge-kolikkolompakon valitsemisesta on oppaassani täällä!

Johtopäätös

Joten mitä mieltä olit “Kuinka ostaa Vergeä” -oppaastani? Toivottavasti, jos luet sen alusta loppuun, sinun pitäisi nyt olla todella hyvä käsitys siitä, mistä projektissa on kyse.

Jos päätit, että pidit Vergen äänestä, sinun pitäisi nyt myös tietää viisi parhaista pörsseistä, joista ostaa se. Mikä Verge-pörssi mielestäsi vastaa tarpeitasi? Haluatko matalat maksut, fiat-talletukset tai todella korkean turvallisuuden?

Haluan käyttää mieluummin Binancea, koska se on todella nopea ostaa haluamasi kolikot! Seuraitko vaiheittaista oppaatani ja teit kaupan? Jos on, kuinka monta Verge-kolikkoa ostit!?

Mitä haluat sanoa Vergestä, hyvästä tai pahasta, haluaisin kuulla sen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me