Kuinka sijoittaa Bitcoiniin ja onko Bitcoin hyvä sijoitus?

Bitcoin – muutaman viime vuoden aihe salausmaailmassa. Vuoden 2017 loppuun mennessä kaikki näyttivät tietävän mikä Bitcoin oli. Ja jokainen, joka ei tiennyt mikä se oli, näytti kysyvän siitä, samoin kuin miettinyt, kuinka sijoittaa Bitcoiniin. Mutta miksi?

No, se on yksinkertaista.

Bitcoinin hinta on kasvanut valtavasti viime vuosina. Itse asiassa se on kasvanut niin paljon, että se saa muut normaalit sijoitukset (osakkeet, joukkovelkakirjat jne.) Näyttämään turhaa.

Tästä huolimatta Bitcoiniin sijoittaminen on tulossa yhä enemmän suosittu. Ennen kuin päätät sijoituksesta, varmista kuitenkin, että valitsit oikea vaihtoalusta ostaa kolikoita!

Puhutaan Bitcoinista

Verrataan Bitcoinin kasvua kasvua Amazon (kyllä, yritys). Amazon on nähnyt valtavaa kasvua viimeisten 5 vuoden aikana ja on ollut yksi parhaiten menestyvistä yrityksistä maailmassa! Jos ostit osan Amazonista 5 vuotta sitten, se olisi maksanut sinulle 274 dollaria. Saman osuuden arvo olisi nyt noin 3100 dollaria tänään.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Verrataan sitä Bitcoiniin. Jos tiesit Bitcoinista ja ostit sen 5 vuotta sitten, se olisi maksanut sinulle 45 dollaria. Nyt sama Bitcoin olisi arvoinen 11 194 dollaria. Voit nähdä, mitä tarkoitan siitä, että muut investoinnit näyttävät turhilta nyt, oikea?

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin: nainen syöttää luottotietonsa Amazoniin.

Joka tapauksessa, Amazonista riittää. Mitä todella haluat tietää, on onko nyt hyvä aika sijoittaa Bitcoiniin, miten sijoittaa Bitcoiniin ja jos on, niin mitä paras tapa sijoittaa Bitcoiniin on.

Joten päästään siihen, eikö niin?

Mikä on Bitcoin ja onko Bitcoin hyvä sijoitus?

Jos haluat tietää, onko Bitcoin hyvä sijoitus vai ei, sinun on ymmärrettävä vähän siitä, mikä Bitcoin on. Sijoittaminen johonkin, josta et tiedä mitään, on aina huono idea.

Joten, tee aina paljon tutkimusta ja keskustele taloudellisen neuvonantajan kanssa ennen sijoittamista.

Yksinkertaistetusti, Bitcoin on digitaalinen valuutta – rahaa on verkossa. Aivan kuten päivittäin käyttämämme rahat, voit käyttää Bitcoinia ostamaan, myymään ja käymään kauppaa muiden ihmisten kanssa. Kun ostat Bitcoinin (jonka näytän sinulle, kuinka tehdä alla oleva “Kuinka sijoittaa Bitcoiniin?” -Osio), sinä säilytä se digitaalisessa lompakossa.

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin: pankkiautomaatti ja luottokortti asetetaan siihen.

Tämän jälkeen voit lähettää Bitcoinin digitaalisesta lompakosta muiden ihmisten lompakkoihin, aivan kuten pankkisiirto. Tätä kutsutaan Bitcoin-tapahtuma. Kaikki tapahtumat tallennetaan Bitcoin estoketju, joka on eräänlainen tekniikka, joka pitää Bitcoinsisi turvassa hakkereilta.

Bitcoinin tarkoituksena on poistaa tarve yhdelle yritykselle (pankit, PayPal jne.), Joka hallitsee rahaa. Sen sijaan Bitcoinilla sinulla on täysi hallinta. Kaikki Bitcoin-tapahtumat vahvistetaan luotettavassa jaetussa verkossa, jota kukaan ei omista.

Bitcoin-sijoitus

Kuten edellä mainitsin, Bitcoin on osoittautunut yksi parhaista investoinneista viimeisen 10 vuoden aikana. Vaikka monet ihmiset ovat epäilleet Bitcoinia, sen nousu on jatkunut vuosi toisensa jälkeen.

Katsotaanpa, kuinka Bitcoin on kasvanut sen perustamisen jälkeen vuonna 2009:

Bitcoinin syntymä: Bitcoin ostettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010 hintaan noin 0,06 dollaria. Kyllä se on oikein! 0,06 dollaria – halvempi kuin suklaapatukka. Joten jos sinulla olisi 20 dollaria sijoittaa Bitcoiniin vuonna 2010, olisit voinut ostaa 333 bitcoinia. Nuo 333 bitcoinia olisivat nyt arvoisia yli 3,7 miljoonaa dollaria! Lyön vetoa, että toivoisit tietäväsi kuinka sijoittaa Bitcoiniin, oikein?

2011: Bitcoin kasvoi tasaisesti vuonna 2010 ja aloitti vuoden 2011 hintaan noin 0,30 dollaria. Vuoden 2011 lopulla sen arvo oli noin 6,10 dollaria. Se on yhteensä yli 2000%! Tällä hetkellä Bitcoinia käytettiin laittomien asioiden ostamiseen verkossa “pimeä verkko”.

Huomaa: Bitcoin-tapahtumat ovat nimettömiä. Tämän ansiosta ihmiset voivat olla tuntemattomia maksaessaan Bitcoinissa. Yleisin verkkosivusto, joka tunnettiin laittomien tuotteiden myymisestä verkossa Bitcoinille, oli ”Silk Road”. Kuten voitte kuvitella, ”Silkkitie” päättyi huonosti sen luojalle.

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin: kauppa - Bitcoin valkoista jauhepussia varten.

2013: Tämä oli “Bitcoin hyväksyttiin täällä” vuosi. Yritykset alkoivat hyväksyä Bitcoinin maksuvaihtoehtona ja Bitcoin saavutti totaalinen markkina-arvo miljardi dollaria. Vuoden 2013 loppuun mennessä yksi bitcoin oli arvoinen noin 817 dollaria!

Markkina-arvo: Bitcoinin markkina-arvo on kaikkien yhteen laskettujen bitcoinien kokonaishinta.

2014: Hinnan osalta vuosi 2014 ei ollut hieno vuosi tietää kuinka sijoittaa Bitcoiniin. Bitcoinin hinta oli pudonnut 300 dollariin vuoden loppuun mennessä. Tämä oli kuitenkin vuosi Microsoft alkoi hyväksyä Bitcoin-maksuja. Voisit nyt käyttää Bitcoinia ostamaan Xbox-pelejä, sovelluksia ja videoita Microsoftilta. Tämä oli valtava askel kyseessä olevalle kryptovaluutalle.

2017: Epäilemättä 2017 oli vuosi, jolloin Bitcoin räjähti. Wall Street ja suuret sijoituspankit alkoivat sijoittaa Bitcoiniin. Monet ja monet ihmiset alkoivat seurata Bitcoinia – se alkoi olla päivittäin uutisissa. Bitcoinin hinta nousi todella korkealle alkaen noin 985 dollarista ja nousi korkeuksiin lähes 20000 dollaria!

Joten, kuten näette, Bitcoiniin sijoittaminen on tehnyt monista ihmisistä rikkaita. Tästä huolimatta on tärkeää, että ymmärrät Bitcoin-sijoituksen edut ja haitat. Joten, ennen kuin selitämme kuinka investoida Bitcoiniin, katsotaanpa edut ja haitat.

Plussat sijoittamiseen Bitcoiniin

Luodaan vain 21 miljoonaa bitcoinia. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Ajattele sitä. Mitä suositummaksi Bitcoinista tulee, sitä useammat ihmiset haluavat ostaa sen. Jos Bitcoineja ei voi enää luoda, kysyntä kasvaa edelleen jokaisen Bitcoinin kohdalla, mikä nostaa hintaa.

Valtava sijoitetun pääoman tuotto. Kuten yllä olevasta aikajanasta näet, Bitcoin voi tarjota sijoituksellesi tuoton, jota et löydä mistään muualta.

Helppo sijoittaa. Bitcoiniin on helppo sijoittaa. Voit ostaa ja myydä sen milloin tahansa. Sinun ei tarvitse allekirjoittaa sopimusta, ja voit tehdä sen itse!

Bitcoinin käyttö. Bitcoinilla on paljon hyviä käyttötarkoituksia. Tässä on luettelo syistä, miksi jotkut ihmiset haluavat käyttää Bitcoinia perinteisen pankkijärjestelmän sijaan:

  • Sen avulla ihmiset voivat lähettää rahaa helposti toisilleen
  • Kansainvälisten maksujen lähettäminen on paljon nopeampaa ja halvempaa
  • Ihmisillä on määräysvalta rahoillaan sen sijaan, että pankit hallitsisivat niitä
  • Sen nimettömät tapahtumat merkitsevät ihmisille yksityisyyttä

Miinukset sijoittamisesta Bitcoiniin

Haihtuva (hinta muuttuu aina valtavin tavoin). Kun ajattelet kuinka investoida Bitcoiniin, sinun on aina otettava huomioon sijoittamisen haitat. Bitcoinin hinta muuttuu koko ajan. Nämä eivät kuitenkaan ole vain pieniä muutoksia. Esimerkiksi, kun Bitcoin saavutti korkeimman hinnan, 19 839 dollaria, 17. joulukuuta 2017, se laski 12 015 dollariin 22. joulukuuta. Se on yhteensä 7824 dollarin menetys vain viidessä päivässä!

Hallituksen määräykset. Saatat ihmetellä “mutta miksi?”. No, Bitcoinin tuntemattomat liiketoimet voisivat aiheuttaa valtavasti ongelmia paikallisille viranomaisille. Bitcoin sallii laitonta toimintaa maksetaan verkossa ilman henkilötodistusta. Myös Bitcoinia voitaisiin käyttää ihmisten ja yritysten keinona välttää veroja.

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin: Yhdysvaltojen osavaltion hallitus.

Rajoitettu skaalaus. Tällä hetkellä Bitcoin pystyy käsittelemään vain 3-7 tapahtumaa sekunnissa. Joten, kun se tulee suositummaksi, Bitcoin-verkon kuluva aika tapahtuman todentamiseen pidentyy. Jos tätä ongelmaa ei korjata pian, Bitcoinsin lähettämismaksut nousevat, ja niin myös Bitcoinsin lähettämiseen kuluva aika. Tästä saatat olla miettimättä Miten sijoittaa Bitcoiniin, mutta pitäisi Sijoitan Bitcoiniin?

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että Bitcoinin keksijä (Satoshi Nakamoto) ei ajatellut, että tästä tulisi ongelma tulevaisuudessa.

Turvallisuuden puute

Koska Bitcoinia ei ohjaa yksi yritys, virheestä ei ole apua. Esimerkiksi, jos unohdat salasanasi Bitcoin-lompakkoosi, ei ole yritystä, johon voi ottaa yhteyttä salasanan vaihtamiseksi. Saatat kysyä “mutta mitä tapahtuu, jos lähetän vahingossa Bitcoinejani väärään paikkaan?” No, yksinkertainen vastaus on se bitcoinisi ovat poissa ikuisesti.

Lyhytaikainen tai pitkäaikainen sijoitus?

Joten, sinun pitäisi sijoittaa Bitcoiniin pitkällä tai lyhyellä aikavälillä? No, jos tarkastelet Bitcoinin kasvua viimeisten 5 vuoden aikana, on selvää, että Bitcoinin pitäminen pitkällä aikavälillä tuntuu parhaalta vaihtoehdolta.

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin: sijoituksen tuotto.

Ennen kuin opit investoimaan Bitcoiniin, on kuitenkin tärkeää, että sinulla on selkeä strategia mielessäsi sijoituksesi suhteen. Autamme sinua ymmärtämään paremmin, mikä toimii sinulle parhaiten?

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Lyhytaikainen sijoittaminen – minuuttia, päivää, viikkoa

Lyhytaikainen sijoittaminen voi vaativat paljon aikaa ja voi olla erittäin stressaavaa kun hinnat eivät mene haluamallasi tavalla (menetät rahaa). Kuitenkin, kun asiat menevät haluamallasi tavalla, voit ansaita nopeasti rahaa ja pitää hauskaa sen tekemisessä.

Suosittelen vain lyhytaikaista sijoittamista niille, jotka ovat siihen valmiita viettää paljon aikaa kaavioiden analysointiin ja markkinatutkimuksiin. Bitcoinin hinta liikkuu ylös ja alas hyvin nopeasti, joten sinun on aina seurattava kaavioita huolellisesti ja sinulla on vankka suunnitelma!

Suosittelen, ettet aloita lyhytaikaista sijoittamista ilman koulutusta. Jälleen kerran, keskustele aina taloudellisen neuvonantajan kanssa ennen sijoittamista.

Pitkäaikainen sijoittaminen (tai HODLing) – 1 vuosi+

HODL”- Pidä kiinni rakkaasta elämästä. Tätä termiä käytetään salausmaailmassa koko ajan. Yksinkertaisesti sanottuna se tarkoittaa investointien pitämistä kiinni. Bitcoinin pitkäaikainen omistaminen ei ole vain paras tapa tuottaa voittoa viimeisten 5 vuoden aikana, vaan se on myös helpoin!

Joten sen sijaan, että istuisit tietokoneellasi koko päivän analysoimalla kaavioita – voit istua, rentoutua ja odottaa Bitcoinin hinnan nousua. Mutta muista: älä koskaan sijoita määrää, jota sinulla ei ole varaa menettää. Investointeja ei taata!

Tähän mennessä sinulla pitäisi olla hyvä idea siitä, haluatko sijoittaa. Jos vastauksesi on ”KYLLÄ!”, Lue sitten.

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin?

“Kuinka sijoitan Bitcoiniin?” – aloittelijan suosikkikysymys. Ymmärrän, kuinka vaikeaa voi olla löytää paras vaihtoehto, joka toimii sinulle. Mutta älä paniikkia! Siksi olen täällä auttamassa.

Puhutaanpa turvallisuudesta

Ensinnäkin, sinun täytyy perustaa Bitcoin-lompakon. Bitcoin-lompakko on kuin lompakko, johon tallennat paikallisvaluuttasi, ainoa ero on, että tämä lompakko tallentaa digitaalista valuuttaa.

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin: ihmiset puhuvat sijoittamisesta.

Digitaalisia lompakoita on kuitenkin erityyppisiä. Tässä on joitain suosittelemia lompakoita:

Verkkolompakot (vähiten turvallinen vaihtoehto)

Verkkolompakoiden tulisi olla vain väliaikainen tallennusvaihtoehto Bitcoinillesi. Sinun tulisi jättää Bitcoinisi näihin lompakkoihin vain, jos sinun on. Vaikka ne ovatkin helppokäyttöinen, ne ovat vähiten turvallisia. Bitcoinin jättäminen online-lompakkoon tarkoittaa, että luotat käyttämäsi verkkosivuston turvallisuuteen.

Verkkolompakot sisältävät: Kolikkopohja ja Xapo

Ohjelmistolompakot (turvallisempi vaihtoehto)

Ohjelmistolompakot ovat kuin sovellukset, jotka asennat tietokoneellesi tai puhelimeesi. Ne tarjoavat sinulle hyvän määrän turvallisuutta ja antavat sinulle täyden pääsyn julkisiin ja yksityisiin avaimiin. Lisäksi ne ovat vapaasti käytettävissä ja helppo asentaa!

Ohjelmistolompakot sisältävät: Exodus ja Jaxx

Laitteiston lompakot (turvallisin vaihtoehto!):

Laitteiden lompakot ovat vaihtoehto, jota suosittelen Bitcoinin tallentamiseen. Niiden avulla voit tallentaa Bitcoins offline-tilassa pienelle laitteelle. Kytket laitteistolompakon tietokoneeseesi (USB: llä) ja siirrät Bitcoins-tiedostosi siihen.

Tämän avulla voit tallentaa Bitcoinin offline-tilaan, jotta niitä ei voida hakkeroida. Kun mietin, kuinka sijoittaa Bitcoiniin, haluaisin ehdottomasti turvallisimman lompakon.

Ne kuitenkin maksavat. Useimmat laitteistolompakot ovat hinnoiteltu noin 100 dollaria, joten suosittelen vain sellaisen ostamista, jos sijoitat paljon rahaa.

Suosittelen laitteistolompakoita: Trezor ja Ledger Nano S

Bitcoin Mining

Mikä on Bitcoin-kaivos? Kuulostaa hämmentävältä, eikö niin?

Teemme parhaamme selittääkseni sen yksinkertaisesti sinulle.

Bitcoin-kaivos on prosessi, joka suoritetaan käyttämällä erityistietokoneet. Nämä ovat tietokoneita, jotka on suunniteltu tarkistamaan tapahtumia Bitcoin-lohkoketjussa. Vastaanottaja tarkistaa tapahtumat, tietokoneiden on ratkaista matemaattinen ongelma.

Ensimmäinen tietokone, joka ratkaisee ongelman, palkitaan Bitcoinilla. Se on kuin kultamiinat palkitaan kullalla! Tietokoneet ovat kaivostyöläisiä! Joten tässä on toinen ratkaisu siihen, miten sijoittaa Bitcoin-kysymykseen.

Kuulostaa helpolta, eikö? Hyvin, se ei ole. Tuhansia tietokoneita yrittää tarkistaa tapahtumia. Mikä tarkoittaa yhtä asiaa – siellä on paljon kilpailua. Joten jos haluat kaivaa Bitcoinin itse, sinun on investoitava paljon rahaa tietokoneisiin kilpailun voittamiseksi!

Bitcoinin louhimiseen on kuitenkin muita vaihtoehtoja. Yleisin vaihtoehto pienille kaivostyöläisille on liittyä Bitcoin-kaivosalueeseen.

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin: kaivoslaitteet.

Kuten nimestä voi päätellä, Bitcoin-kaivosallas on pooli / ryhmä tietokoneita, jotka tarkistavat yhdessä Bitcoin-tapahtumia. Kaikki kaivosaltaan tietokoneet yhdistävät laskentatehonsa tapahtumien todentamiseksi.

Kuvitellaan, että olet liittynyt Bitcoin-kaivospooliin ja tarjoat 5% kaivospoolin laskentatehosta. Kun kaivospoolisi vahvistaa tapahtuman, sinut palkitaan 5% Bitcoinista.

Suosittelen, että jos haluat aloittaa kaivostoiminnan, aloitat liittymällä Bitcoin-kaivosalueeseen.

Bitcoinin louhinta ei kuitenkaan aina ole kannattavaa ja vaatii noin 2000-3000 dollaria järjestää.

Jos haluat oppia lisää investoinnista Bitcoiniin, sen kaivostoimintaan, kaivosaltaisiin ja tarvitsemiin tietokoneisiin, lue opas "Mikä on Bitcoin Mining ja miten se toimii".

Coinbase-menetelmä

Tämä on paras tapa investoida Bitcoiniin aloittelijoille.

Kolikkopohja on yksi maailman suurimmista pörsseistä salausvaluutoissa. Sen avulla voit osta Bitcoin käyttämällä luotto- tai maksukorttiasi. Sivusto on käyttäjäystävällinen, ja niiden avulla voit luoda tilin helposti.

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin: Coinbase ja Bitcoin.

Coinbase ei vain salli sinun ostaa Bitcoinia, mutta voit myös ostaa Ethereumia, Litecoinia ja Bitcoin Cashia.

Minulla on täydellinen opas Coinbase-tilin perustamiseen – muista tarkistaa se: Täydellinen opas Bitcoinin ostamiseen ja sen tekemiseen.

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin nimettömästi?

Yksi asioista, joista ihmiset pitävät eniten Bitcoinissa, on se, että voit pitää tietosi yksityisinä! Joten niille teistä, jotka haluavat pysyä erityisen yksityisinä, ostavat Bitcoinin peer-to-peer kaupankäyntialusta saattaa olla paras vaihtoehto sinulle.

Jos mietit, miten se tehdään nimettömästi, toinen hyvä asia vertaisverkkoalustoissa on, että sinulla ei ole välittäjää, jolta maksat maksun! Aivan oikein – 0% palkkiot!

Sinun on kuitenkin oltava varovainen käyttäessäsi näitä verkkosivustoja. Jotkut Bitcoin-myyjät saattavat yrittää varastaa rahasi, joten tarkista aina, että käyttämäsi myyjän tilillä on 100% positiivista palautetta.

Suosittelen peer-to-peer -kauppapaikkaa PaikallisetBitcoins. Käyttämällä LocalBitcoinsia voit määrittää Bitcoin-ostosi ehdot. Jotkut myyjät pyytävät henkilötodistusta, mutta toiset eivät.

LocalBitcoins antaa sinulle mahdollisuuden:

  • Löydä ihmisiä, jotka asuvat sinulle paikallisesti – sitten voit tavata heidät ja maksaa käteisellä;
  • Talleta käteesi myyjän pankkitilille – siirry paikalliseen pankkiin ja lähetä se myyjän sinulle antamaan pankkitilin numeroon.
  • Maksa pankkisiirrolla – lähetä rahasi myyjän pankkitilille käyttäen heidän antamiaan pankkitilitietoja.

Pankkiautomaatit

Aivan kuten käytät pankkiautomaatti paikallisille rahoillesi (USD, EUR jne.), voit nyt käyttää pankkiautomaattia Bitcoinille! Ainoa ero on, et voi nostaa rahaa Bitcoin-pankkiautomaateilla. Voit käyttää sitä vain Bitcoinin ostamiseen. Parasta Bitcoin-pankkiautomaateissa on, että ne ovat yksinkertainen, Helppoa käyttää, ja voit käyttää käteistä / paperirahaa. Se on yksi helpoimmista vastauksista Bitcoinin sijoittamiseen.

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin: pankkiautomaatti.

Bitcoin-pankkiautomaatit ovat kuitenkin harvinaisia, joten sinun on ensin tarkistettava, onko joku lähelläsi sinua. Löydät sen täältä: Bitcoin-pankkiautomaatti lähelläni. Jotkut Bitcoin-pankkiautomaateista pyytävät henkilötodistusta, mutta useimmat niistä eivät tarvitse sitä.

Suosittelen, että otat Bitcoin-lompakon yksityiskohdat mukaasi, jotta voit lähettää Bitcoinisi suoraan Bitcoin-lompakkoosi pankkiautomaatista. Jos et, niin Bitcoin-pankkiautomaatin on tehtävä uusi lompakko sinulle – se tulostaa julkisen ja yksityisen avaimen kuittiisi.

Päätelmät

Ja meillä on se!

Sinun pitäisi nyt olla hyvä idea siitä, onko Bitcoin oikea sijoitusvaihtoehto sinulle. Ja jos niin, niin tiedät miten sijoittaa Bitcoiniin.

Bitcoin on osoittautunut suuri sijoitus vuosien varrella, mutta kuka sanoo, että kasvu jatkuu? Luulen, että vastaus kysymykseen riippuu siitä, keneltä kysyt. Bitcoinin tulevaisuudesta on niin paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Jos aiot sijoittaa, toivotan sinut tervetulleeksi salausmaailmaan (täällä tapahtuu paljon jännittäviä juttuja). Muista vain, on tärkeää, että sijoitat vain sen, mitä sinulla on varaa menettää.

Joten ilmoita meille: aiotko sijoittaa? jos on, mikä vaihtoalusta (tai muita menetelmiä)?

* Huomaa: Tämä artikkeli on henkilökohtainen mielipide. Ennen sijoituspäätösten tekemistä sinun on neuvoteltava ammattilaisen kanssa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me