Kymmenen parasta kryptovaluutta 2021: Mikä on suosituin salausvaluutta?

17 oli hyvä vuosi kryptovaluutoille, kun niiden markkina-arvo kasvoi noin 18 miljardista dollarista tammikuussa 2017 800 miljardiin dollariin tammikuussa 2018.

Valitettavasti sen jälkeen näimme valtavan korjauksen, kun melkein kaikkien kymmenen parhaan salausvaluutan hinnat kaatuivat ja niiden markkina-arvo saavutti 254 miljardin dollarin matalan pisteen huhtikuun 2018 alussa..

Tässä oppaassa aion jakaa kanssasi yleiskatsauksen suosituimmista kryptovaluutoista. Puhun heidän eduistaan, haitoistaan ​​ja myös heidän sijoitushistoriastaan.

Joten tämän oppaan loppuun mennessä et tiedä vain alkuun kryptovaluutta 2021, mutta myös syyt niiden suosioon.

Aloitetaan!

Bitcoin (BTC)

Ensimmäinen 10 parhaan kryptovaluuttamme on Bitcoin.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Vuonna 2008 luotu Bitcoin oli kaikkien aikojen ensimmäinen kryptovaluutta. Bitcoinin mielenkiintoinen asia on, että kukaan ei tiedä kuka sen loi. Tiedämme vain, että hän / he kulkevat Satoshi Nakamoton salanimellä.

Bitcoin on digitaalinen valuutta, joka perustuu hajautettuun kirjanpitotekniikkaan nimeltä blockchain, josta voit lukea lisää tässä. Bitcoin eliminoi keskitettyjen välittäjien, kuten pankkien ja luottokorttiyhtiöiden, tarpeen sähköisiä maksuja suoritettaessa.

Jos haluat maksaa yhden BTC: n ystävällesi, voit tehdä sen suoraan tarvitsematta osallistua pankkiisi. Joten kaksi sanaa kuvaamaan Bitcoinia olisi – hajautettu ja digitaalinen. Sen tavoitteena on luoda vaihtoehto fiat-valuutoille, kuten USD, GBP, JPY jne.

Bitcoin-ammattilaiset

 • Yksi syy siihen, miksi BTC on 10 parhaan kryptovaluutan joukossa, on se, että sillä on vanhin, sillä on suurin kehittäjien ja sijoittajien yhteisö, joka tukee sitä kasvun jatkamiseksi.
 • Bitcoinin ostaminen on helppoa, jopa aloittelijoille, koska kaikki suosituimmat pörssit ja lompakot tukevat sitä.
 • Bitcoin otetaan käyttöön yleisessä taloudessa. Bloomberg, Microsoft, Overstock.com, Expedia.com ja monet muut ovat alkaneet hyväksyä maksuja BTC: ssä.

Bitcoin-haitat

 • Hyvin hitaalla transaktionopeudella Bitcoinilla on valtavia haasteita laajennettaessa. Bitcoin-tapahtuma kestää noin 10 minuuttia, ja sen verkko pystyy käsittelemään vain noin 7 tapahtumaa sekunnissa.
 • Kaivostoiminta, mikä on tärkeä tehtävä jokaiselle kryptovaluutalle, on tullut erittäin energiaintensiivinen Bitcoinin tapauksessa. Bitcoinin louhinta on nyt mahdollista vain kalliilla, erittäin tehokkailla laitteilla, jotka käyttävät paljon sähköä.
 • Transaktiopalkkiot Bitcoinin lähettämisestä ovat myös kaikkien aikojen korkeimmat, mikä tekee siitä vähemmän toteutettavissa.

Historiallinen suorituskyky

Vuonna 2010 voit saada yhden Bitcoinin (BTC) alle dollarilla, ja joulukuussa 2017 yhden BTC: n hinta nousi korkeimmalle tasolle 17900 dollaria. Kuten alla olevasta tilannekuvasta näet, BTC kasvoi melkein 2000% pelkästään vuonna 2017.

Kuten kaikki muutkin kymmenen suurinta kryptovaluuttaa, myös BTC näki valtavan laskun vuoden 2018 ensimmäisellä vuosineljänneksellä ja on vaihtellut siitä lähtien. Sen hinta on jälleen laskenut merkittävästi joulukuussa 2018.

Bitcoin-hintakaaviot

BTC: n markkina-arvo on 163 miljardia dollaria ja sen markkinaosuus on noin 36%. Bitcoin on kryptoalamaailman lähtökohta ja siten se on epäilemättä suosituin kryptovaluutta.

Ethereum (eetteri)

Ethereum on toiseksi arvokkain kryptovaluutta Bitcoinin jälkeen. Vitalik Buterinin vuonna 2015 luoma Ethereum on oikeastaan ​​paljon muutakin kuin vain digitaalinen valuutta.

Ethereum on blockchain-pohjainen foorumi hajautettujen sovellusten ja älykkäiden sopimusten kehittämiseen. Eetteri on natiivi kryptovaluutta, jota käytetään kaikissa Ethereumin lohkoketjussa tehtävissä liiketoimissa.

Huomaa: Älykkäät sopimukset ovat lohkoketjuun koodattuja sopimuksia, ja ne toteuttavat itsensä tiettyjen ennalta asetettujen ehtojen täyttyessä.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on idea projektista / sovelluksesta, joka käyttää blockchain-tekniikkaa, sinun ei tarvitse kehittää omaa blockchainia. Syy, miksi Ethereum eroaa muista 10 parhaasta kryptovaluutasta, on se, että voit aloittaa sen rakentamisen Ethereumin lohkoketjun sijaan.

Hyödyt Ethereumista

 • Se on suosituin foorumi älykkäiden sopimusten rakentamiseen, mitä pidetään seuraavana suurena asiana kryptovaluuttauniversumissa.
 • Ethereum tarjoaa erinomaisen alustan alustavien kolikoiden (ICO) käynnistämiseen muille blockchain-projekteille. Suurin osa ICO: n 5,6 miljardin dollarin arvosta vuonna 2017 käynnistettiin Ethereumilla.
 • Ethereumin transaktionopeus on muutama sekunti vähintään 10 minuuttia Bitcoinia vastaan.

Haitat Ethereumista

 • Kuten Bitcoin, Ethereumilla on myös vakavia ongelmia skaalautuvuuden suhteen. Se käyttää edelleen vanhentunutta mekanismia (Proof-of-Work) varmistaakseen verkon ruuhkautumiseen johtavat tapahtumat. Tämä on sama mekanismi, jota Bitcoin käyttää, joten aivan kuten Bitcoin, Ethereum vaatii paljon sähköä. On kuitenkin tärkeää huomata, että Ethereum työskentelee aktiivisesti ratkaisun löytämiseksi tähän.
 • Ethereum tukee vain yhtä koodauskieltä – vakautta. Koska kehittäjien on opittava uusi kieli, se toimii heille pääsyn esteenä.
 • Ethereumilla on markkinoilla kovaa kilpailua kolikoiden kuten NEO: n ja Cardanon kanssa, jotka tarjoavat samanlaisia ​​alustoja mutta paremmalla tekniikalla.

Historiallinen suorituskyky

Ethereum on ollut vuoden 2017 kymmenen parhaan salausvaluutan parhaita esiintyjiä. Kuten alla olevasta tilannekuvasta näet, Ethereumin hinta kasvoi 9 dollarista tammikuussa 2017 1389 dollariin tammikuussa 2018, mikä palautti 17000%!

Tällä hetkellä Ethereum on alkanut kaatua uudelleen. Tasaisella laskusuuntaisella viivalla se alkoi jälleen osoittaa merkkejä tuhkan noususta jälleen tammikuussa 2021. Toiseksi, vain Bitcoiniin Ethereumin markkina-arvo on 77,5 miljardia dollaria.

Ethereumin hintakaaviot

Erittäin vahvojen perustekijöiden ja erinomaisen tiimin ansiosta Ethereum ansaitsee ehdottomasti paikkansa suosituimpien kryptovaluuttojen joukossa.

Ripple (XRP)

Ripple on hyvin ainutlaatuinen kryptovaluutta, koska se on keskittynyt ongelmien ratkaisemiseen, jotka liittyvät vain yhteen alaan – kansainvälisiin maksuliikkeisiin. Se perustettiin vuonna 2012 tavoitteena tehdä kansainvälisiä liiketoimia sekä nopeasti että halvalla.

Aina olemassa olevasta 100 miljardin XRP: n kokonaismäärästä 50 miljardia on Ripple labsin (Ripplen takana olevan yrityksen) omistuksessa..

Tämä on hyvin erilainen lähestymistapa verrattuna useimpiin muihin 10 suosituimpaan kryptovaluuttaan, joissa ei ole keskushallintoa, jolla olisi suurin osa kolikoista.

Plussat Ripple

 • Kansainvälinen rahansiirto kestää noin viikon. Toisaalta Ripple voi tehdä sen tapahtumaan muutamassa sekunnissa. Lisäksi palkkiot ovat huomattavasti alhaisemmat verrattuna rahoituslaitosten ja muiden kryptovaluuttojen veloittamiin.

  Ripple twitter alhaisin hinta tapahtumaa kohti

Huomaa: Yllä oleva kuva on peräisin vuoden 2017 joulukuussa ja Bitcoin-palkkiot ovat vähentyneet merkittävästi sen jälkeen.

 • Ripplen käyttötapa on hyvin selkeä – kansainväliset maksut. Tiimi pystyy toimittamaan parhaat ratkaisut, jotka on suunnattu tietylle toimialalle.
 • Ripple on yksi harvoista kryptovaluutta-alustoista, joita testataan todellisessa maailmassa. Ripplellä on strategisia siteitä moniin suuriin rahoituslaitoksiin, ja American Express ja Santander käyttävät sitä tällä hetkellä.

Miinukset Ripple

 • Koska yritys itse omistaa puolet kolikoista, sitä kritisoidaan usein keskitetyksi, kun taas hajauttaminen on kryptovaluutan ydin.
 • Pankit ja rahoituslaitokset, jotka ovat Ripplen suurimpia käyttäjiä, ovat alkaneet kehittää omia kryptovaluuttansa kansainvälisiä maksuja varten.

Historiallinen suorituskyky

Vaikka Ripple on ollut olemassa pitkään, se hyppäsi kasvuautoon vasta vuoden 2017 toisella vuosineljänneksellä. Siitä lähtien siitä on kuitenkin tullut kolmanneksi arvokkain salausvaluutta muiden 10 parhaan salausvaluutan joukossa, joiden markkina-arvo on 34,12 dollaria. miljardia.

Itse asiassa XRP oli vuoden 2017 menestyneimpien joukossa, kun sen hinta nousi nollasta tammikuussa 2017 noin 3,65 dollariin tammikuussa 2018. Kuten muutkin salausvaluutat, XRP kaatui ja kosketti 0,48 dollarin pohjaa huhtikuussa 2018..

Huhtikuusta lähtien Ripple on kokenut paljon vaikeuksia yrittää nousta takaisin ylöspäin hintaan. Joitakin kasvun merkkejä voidaan nähdä joulukuusta 2018 lähtien, mutta ovatko he täällä jäädäkseen? Vain aika näyttää.

XRP-hintakaaviot

Bitcoin Cash (BCH)

Kuten nimestä voi päätellä, Bitcoin Cash on haarautunut itse Bitcoinista vuonna 2016. Kun Bitcoinin kehittäjäyhteisö ei päässyt sopimukseen Bitcoinin koodissa vaadittavista muutoksista, se haarautui BCH: han ja se on tällä hetkellä keskellä kymmenen parasta kryptovaluutta.

Huomaa: Haarukka on, kun kryptovaluutta jaetaan kahteen osaan. Vanhemmat kryptovaluutat säilyttävät ominaisuutensa, kun lapsen kryptovaluutta kokee teknisiä parannuksia.

BCH: n luomisen tarkoituksena oli ratkaista joitain Bitcoinin nykyisistä ongelmista, erityisesti skaalautuvuuden ja transaktiopalkkioiden suhteen.

Hyödyt Bitcoin Cashista

 • Bitcoin Cash -tapahtumat ovat nopeampi kuin Bitcoin-transaktiot, koska lohkon koko on kasvanut 8 Mt: ksi verrattuna 1 Mt: n Bitcoiniin.
 • Keskimääräiset Bitcoin-transaktiopalkkiot ovat tällä hetkellä noin 1,8 dollaria, mikä on laskenut 0,067 dollariin Bitcoin Cashin tapauksessa.

  Bitcoin-käteisominaisuudet

Miinukset Bitcoin Cashista

 • Bitcoin Cashin, kuten Bitcoinin, odotetaan olevan täysin hajautettu.
 • BCH-kaivostoiminta on yhtä kallista kuin Bitcoin-kaivos, mutta tuottaa vähemmän tuottoa, joten se ei ole kaivostyöntekijöiden suosikki.
 • Bitcoin Cash ei ole yhtä helposti saatavilla kryptovaluutan pörsseissä kuin muut 10 parasta kryptovaluuttaa.

Historiallinen suorituskyky

Juuri vuonna 2016 lanseerattu Bitcoin Cash on kasvanut hyvin nopeasti, jotta se pääsee alkuun kryptovaluutta-listalle. Se kasvoi noin 500 dollarista heinäkuussa 2017 noin 4000 dollariin joulukuussa 2017, mikä tuotti noin 10000%: n tuoton alle 6 kuukaudessa.

Kuten alla olevasta kaaviosta näet, myös Bitcoin Cashin hinta on ollut tasaisessa laskussa vuodesta 2018 lähtien. Muutamilla elämänmerkeillä BCH: n tulevaisuus on edelleen melko epävarma.

Bitcoin-käteiskaaviot

EOS

EOS-tunnus käynnistettiin ICO: n kautta kesäkuussa 2017. EOS: n alustan, jonka odotettiin käynnistyvän kesäkuussa 2018, on tarkoitus olla Ethereumin ja NEO: n suora kilpailija..

EOS: n on luonut Dan Larimer, joka on myös Bitshares-salauksen ja blockchain-pohjaisen blogisivuston Steemit perustaja..

EOS rakentaa kehittäjille alustan hajautettujen sovellusten ja älykkäiden sopimusten rakentamiseen, mutta tekniikkaa on parannettu huomattavasti.

Plussat EOS: sta

 • EOS: n oletetaan olevan paljon skaalautuvampi kuin Ethereum, koska se käyttää kehittynyttä mekanismia (Delegated Proof-of-Stake + Bysantin vikatoleranssi) tapahtumien todentamiseksi. Sen väitetään pystyvän saavuttamaan 10000 – 100000 tapahtumaa sekunnissa.
 • Toisin kuin jotkut muut 10 suosituimmasta kryptovaluutasta, EOS tukee useita kieliä, mukaan lukien C++.
 • EOS: lla on erittäin kokenut tiimi, jolla on todistettu kokemus.

EOS: n haitat

 • Suurin asia on, että alustaa ei ole vieläkään käynnistetty, joten kukaan ei tiedä varmasti, kuinka hyvä tai huono se todella on.

Historiallinen suorituskyky

Heinäkuussa 2017 perustettu EOS keräsi 700 miljoonaa dollaria ICO: ssaan tammikuun 2018 mennessä. Sen jälkeen se on noussut vielä enemmän. Kuten alla olevasta kuvasta näet, EOS: lla on meneillään oleva ICO, joka avautuu lyhyille jaksoille säännöllisin väliajoin. Voit tarkistaa lisätietoja tässä.

EOS-tunnuksen hinta

Kuten alla olevasta kaaviosta näet, EOS-tunnuksen hinta on kasvanut huomattavasti sen ICO-julkaisun jälkeen. Itse asiassa se on yksi harvoista kryptovaluutoista, johon markkinoiden kaatuminen vaikutti vähiten vuonna 2018.

EOS-hintakaaviot

Kaiken kaikkiaan EOS on epäilemättä yksi tärkeimmistä kryptovaluutoista vuodelle 2021.

Cardano (ADA)

Cardanon loi Ethereumin perustaja Charles Hoskinson syyskuussa 2017. Kuten Ethereum, Cardano on kehitetty myös alustaksi hajautetuille sovelluksille ja älykkäille sopimuksille.

Kuten EOS, Cardanon ja Ethereumin ero on monissa teknologisissa parannuksissa, jotka se on tehnyt Ethereumin tekniikkaan nähden. Cardanoa pidetään kolmanneksi ja edistyneimpänä blockchain-tekniikan sukupolvena (aivan kuten EOS ja NEO ovat), mikä tekee siitä yhden vuoden 2021 kymmenestä suurimmasta kryptovaluutasta.

Plussat Cardanosta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me