Mistä ja miten ostaa NEO-kolikkoa

Kesällä 2017 Antshares-kolikko muutti itsensä NEO-nimeksi. Tuosta päivästä lähtien NEO on noussut 10,51 dollarista kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan 196,85 tammikuussa 18. Salausmaailmassa tapahtunut aalto ansaitsi NEO: lle The Ethereum of China -tittelin.

Joten sen on oltava melko iso juttu, eikö?

Tämän artikkelin lukemisen jälkeen opit kaiken siitä, mitä NEO on, kuinka ostaa NEO-kolikkoa, mistä ostaa NEO-kolikkoa ja onko NEO hyvä sijoitus vai ei. Ennen kuin tutustumme siihen, miten voit ostaa NEO: n, kerron sinulle hieman NEO: n taustasta ja historiasta.

(Jos olet jo perehtynyt NEO: han ja tunnet itsesi luottavaiseksi tietosi suhteen, siirry rohkeasti kohtaan Kuinka ostaa NEO!)

Aloitetaan!

NEO-salauksen alarivi

NEO: ta kutsutaan usein Kiinan Ethereumiksi. Se on ensimmäinen kiinalainen avoimen lähdekoodin blockchain. Tämä tarkoittaa, että alkuperäinen koodi asetetaan vapaasti saataville ja sitä voidaan jakaa ja muokata.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

NEO-lohkoketjussa on kolme keskeistä tekijää:

 • Digitaaliset varat
 • Älykkäät sopimukset
 • Digitaaliset identiteetit

NEO: n visio tukee ajatusta yhdistää digitaalinen identiteettisi todelliseen identiteettiin. Tämä on tärkeä osa NEO-ekosysteemiä. NEO käyttää uudenlaisia ​​digitaalisen tunnistuksen protokollia sähköisen identiteetin olemassaolon parantamiseksi.

Toinen tärkeä osa ymmärtää NEO: sta on ero NEO-tunnuksen ja GAS-tunnuksen välillä.

NEO Token vs. NEO GAS

Kun tutkit NEO-kolikon ostamista, kohtaat todennäköisesti kaksi erilaista tunnusta: NEO-tunnuksen ja GAS-tunnuksen. Tämä muotoilu on innovatiivinen askel pois mallista, jota useimmat muut kolikot käyttävät.

NEO-tunnus on hallintotunnus – sitä käytetään äänestämään ja hallitsemaan lohkoketjua. GAS on apuohjelma, jota käytetään maksutapahtumien maksamiseen. GAS: ää käytetään myös älykkäiden sopimusten käyttöönottoon ja toteuttamiseen.

Huomaa: Älykkäät sopimukset ovat ohjelmoitavaa arvoa, ja niitä käytetään luomaan sovelluksia, jotka toimivat lohkoketjussa. Tässä tapauksessa kyseinen lohkoketju on NEO-lohkoketju. Jos haluat lisätietoja älykkäistä sopimuksista yksinkertaisessa muodossa, katso minun Mikä on älykäs sopimus opas.

NEO-kaivostoimintaa varten käytännössä kaivaa GAS NEO-tunnuksellasi. Jokainen lohkoketjussa kulutettu GAS-tunniste jaetaan suhteellisesti kaikille NEO-omistajille. Joten jos sinulla on NEO, saat automaattisesti kaasua kuukausittain. Tämä voidaan ajatella osingoksi (osuudeksi voitoista), joka ilmestyy automaattisesti digitaaliseen lompakkoon.

Kaasun osingot ovat vain yksi esimerkki monista taloudellisista työkaluista, jotka muodostavat NEO: n älykkään talouden.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Älykkäät taloudet

Älykkään talouden käsite on keskeinen osa NEO: n visiota. Tämä tarkoittaa, että NEO haluaa olla todellinen talous lohkoketjussa.

Älykkään talouden toiminnot antaisivat tuhansien osapuolten tehdä sopimuksia keskenään ilman, että heidän tarvitsee luottaa toisiinsa. Tämä johtuu siitä, että kauppatoiminnot toteutetaan atk-koodilla sen sijaan, että luotettaisiin kumpaankin sopimuspuoleen ja / tai keskusviranomaiseen.

NEO: n perustaja suunnittelee taloudellisia sovelluksia, jotka toimivat älykkäillä sopimuksilla NEO-lohkoketjussa. Älykkäät sopimukset panevat täytäntöön ne taloudelliset lait, joita NEO: n ekosysteemi noudattaa.

NEO-lohkoketjussa on paljon todellista taloudellista toimintaa, joka voi korvata nykyisen maailman talousjärjestelmät, kuten NEO-lompakko. Blockchain-pohjainen taloudellinen toiminta, kuten NEO-ekosysteemi, tekee liiketoimista nopeammat ja halvemmat kuin reaalimaailman pankkiratkaisut.

Kun tutkit NEO-kolikon ostamista, huomaat, että NEO on hyvin yhteisölähtöinen projekti. Satoja kehittäjiä on ympäri maailmaa. Ydinkehittäjiä on kuitenkin hyvin vähän. Kehittäjien määrä on hyvä merkki, koska joillakin projekteilla on vain vähän tai ei ollenkaan kehitystoimintaa! Se ei ole NEO: n asia.

Onko se hyvä sijoitus?

Tammikuussa 2017 kolikko oli 0,13 dollaria senttiä. Samana päivänä, vuotta myöhemmin, kolikko nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 196,85 dollariin vuonna 2018. Seuraavien kuukausien aikana hinta jäähtyi ja saavutti huhtikuun alussa 12 kuukauden matalan tason, hieman alle 45,00 dollaria. Hinta on kuitenkin noussut tasaisesti viikkoina siitä lähtien.

Alimmasta hinnasta korkeimpaan NEO oli lähellä kokea 700 000 prosentin sijoitetun pääoman tuotto. Jos edellinen ROI on indikaattori, joka on tärkeä sinulle, tämän luvun pitäisi hypätä sinua kohti!

Ehkä olet valmis ostamaan NEO-kolikon juuri nyt. Alla on annettu vaiheittaiset ohjeet NEO: n ostamiseen. Voit käyttää tietoja auttamaan sinua valitsemaan vaihdon, jota haluat käyttää. Muista kuitenkin, että sinun pitäisi aina ota yhteyttä rahoitusasiantuntijaan ennen sijoittamista.

Kuinka ostaa NEO-kolikkoa

Ei väliä miten aiot ostaa NEO-kolikoitasi, Ensinnäkin tarvitset eetteriä (ETH). Saamme tämän käyttämällä Coinbasea. Joten sinun on määritettävä a Kolikkopohja jos sinulla ei vielä ole tiliä.

Ethereumin ostaminen Coinbasesta:

 1. Kirjaudu sisään Coinbaseen käyttäjätunnuksella, salasanalla ja matkapuhelimella (tekstiviestivahvistus).
 2. Kun olet kirjautunut sisään Coinbase-tilillesi, siirry kohtaan Osta / myy.
 3. Kun valitset Osta / Myy Coinbasessa, valitse seuraavaksi Ethereum. Kirjoita USD-ruutuun Ethereumin USD-vastine, jonka haluat ostaa (näet vastaavan määrän Ethereumia ETH-ruudussa oikealla).
 4. Kun olet kirjoittanut Ethereumin määrän, jonka haluat ostaa, valitse “Osta Ethereum heti” -ruutu. (Sinua pyydetään vahvistamaan tekstiviestillä, jotta mobiililaitteesi on valmis)

Kuinka muuntaa Ethereumista NEO: ksi

Coinbase antaa sinun ostaa vain BTC, ETH, LTC ja BTH. Joten nyt sinun on lähetettävä ETH: si toiseen pörssiin, jotta voit ostaa NEO-kolikon. Käytän Binancea, joten näytän sinulle, miten Binancea käytetään ostamaan NEO-kolikkoa Coinbasesta ostamasi ETH: n kanssa.

 1. Siirry kohtaan Coinbase-tilit ja valitse Lähetä-painike ETH-lompakon alla.

  ETH-lompakko

 2. Kun napsautat Lähetä, ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Ponnahdusikkuna sisältää syöttöruudut, joihin sinun on annettava osoite. Pidä ikkuna auki yhdessä välilehdessä ja valmistaudu avaamaan toinen välilehti.
 3. Nyt sinun on mentävä Binanceen. Valitse kotisivulta Rahastot ja sitten Talletukset. (Tarvitset Binance-tilin, joten jos sinulla ei vielä ole tiliä, aseta se ja palaa tähän vaiheeseen).

  Kuinka tallettaa NEO-kolikko Binancelle

 4. Etsi Talletukset-näytössä kentästä Ethereum kirjoittamalla ”ETH”. Valitse sitten “kopioi osoite” näytön oikeasta reunasta.

  ETH-talletusosoite

 5. Kun osoite on valittu, palaa takaisin toiseen Coinbase-välilehteen. Liitä ETH-talletusosoite Binancesta Coinbase-valikon Vastaanottaja-ruutuun. Jos sinulla on kelvollinen ETH-osoite, vastaanottaja-ruutuun ilmestyy vihreä vahvistuskuvake. Syötä summa USD (tai ETH), jonka haluat lähettää Binance-tilillesi. Ota huomioon, kuinka verkkomaksu vaikuttaa kokonaismäärään. Kun olet tyytyväinen, napsauta sinistä ruutua, jossa lukee Jatka.
 6. Kun valitset Jatka, näet toisen ponnahdusikkunan, joka vahvistaa tapahtumasi. Matkapuhelimesi on oltava valmis. Syötä todennussovelluksesi antama kaksivaiheinen vahvistuskoodi. Kun koodi on syötetty, valitse Vahvista.
 7. Kun olet vahvistanut tapahtuman, uusi ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Tämän ponnahdusikkunan avulla voit nähdä tapahtumasi tilan Etherscanilla.
 8. Voit palata Binance-välilehdelle nyt ja valita Rahastot ja sitten avattavasta valikosta Historia. Tämän avulla voit tarkastella talletushistoriaa, joka on toinen tapa tarkistaa, kun tapahtumasi on valmis.

  Binance-tapahtumahistoria

 9. Jos haluat käydä kauppaa markkinahintaan, muista valita kolikko, jolla haluat käydä kauppaa (esim. NEO / ETH). Sinun on myös varmistettava, että Market-ruutu on valittu vasemmanpuoleiseksi nuoleksi. Oikea nuoli osoittaa, mihin syötät kuinka paljon NEO: ta haluat myydä. Sen vieressä olevaan ruutuun voit kirjoittaa kuinka paljon NEO: ta haluat ostaa.

(NEO-kolikon ostaminen Market-vaihtoehdolla tarkoittaa, että ostat tai myydään NEO: ta millä tahansa markkinahinnalla tällä hetkellä tarjotaan. Rajavaihtoehto antaa sinulle tarkempia osto- ja myyntivaihtoehtoja, mutta on hieman monimutkaisempi aloittelijoille.

Nyt vertaa joitain johtavia pörssejä, joista voit ostaa NEO: n. Lajittelen tapahtumapalkkiot, tietoturvan ja lisää tietoa jokaisesta vaihdosta.

Jatkamme Binancesta aloittaaksesi asiat.

NEO-pörssit: Binance

Binance on hyvä vaihto, koska sitä on helppo käyttää. Se oli yksi ensimmäisistä pörsseistä, joita aloin käyttää, kun aloitin cryptocurrency -kaupan. Olen oppinut paljon oppitunteja käyttämällä sitä. Pörssin kolikoilla on melko hyvä maine. Binancella on 1% kaupankäyntimaksu. Jos sinulla on BNB (Binance Coin), voit käyttää sitä alentaaksesi kaupankäyntimaksuja 50%, joten sinulta veloitetaan vain 0,5%. TAI Binancella on 1,1% kaupankäyntimaksu. Jos sinulla on BNB (Binance Coin), voit käyttää sitä alentaaksesi kaupankäyntimaksuja 50%, joten sinulta veloitetaan vain 0,05%. Ei paha, eh?

Jotkut Binancen suurimmista haitoista olivat enimmäkseen varhaisessa vaiheessa, eivätkä ne ole enää ongelmia. Siihen sisältyi puute viestinnästä englanniksi ja vuorovaikutuksen puute yhteisön kanssa. Ajan myötä Binancesta on kuitenkin tullut paljon avoimempi vaihto.

Binancessa käydään kauppaa yli 2 miljardilla dollarilla päivässä! Tästä 2 miljardista noin 29 miljoonaa dollaria käytetään NEO: n kauppaan.

NEO-vaihdot: Upbit

Tällä pörssillä on suunnilleen sama NEO-kaupankäynnin volyymi kuin Binancella, joka on noin 29 miljoonaa dollaria päivittäin. Upbit hallitsee, missä ihmiset ostavat NEO-kolikkoa Etelä-Koreassa. Sen pörssissä käydään päivittäin yli 1,8 miljardia dollaria. Kaikkiin toimeksiantoihin sovelletaan 0,25% KRW-kaupankäyntimaksua sekä 0,01-1000 KRW: n nostomaksu, joka vaihtelee nostettavan määrän mukaan.

Silti Upbit on jättänyt joitain kysymyksiä sijoittajien mieleen, koska ne ovat Koreassa ainoa merkittävä pörssi, joka ei tue itsesääntelyä. Suositus itsesääntelystä tuli Etelä-Korean hallitukselta, joten oli hieman yllättävää, että Upbit ei osallistunut.

Upbitilla ei kuitenkaan ole velvollisuutta osallistua, joten se ei ole yhtä vastakkainasettelua kuin jotkut lähteet ovat tehneet uutisista. Tämä ei tietenkään ole vaikuttanut siihen, kuinka monet ihmiset ovat päättäneet ostaa NEO-kolikon Upbitin pörssissä.

NEO-pörssit: Bitfinex

Tämä Hongkongissa toimiva kaupankäyntialusta on ollut suurin Bitcoin-vaihtoalusta jo jonkin aikaa; kolikko käsittää tällä hetkellä noin 30% Bitcoin-kaupasta. Tällä hetkellä pörssissä käydään päivittäin yli 17 miljoonan dollarin arvoinen NEO.

Bitfinexin palkkiorakenne perustuu tasoon, jossa korkeammat kaupat saavat edullisemmat palkkiot. Seuraava sarake kuvaa Bitfinexin maksurakennetta:Tilauksen toteutus viimeisten 30 päivän aikana

NEO-pörssit: CoinEgg

Tämän julkaisuhetkellä CoinEggillä oli hieman alle 60 miljoonan dollarin kaupankäyntimäärät päivässä. NEO oli alustan toiseksi korkein kaupankäynnin kohteena oleva kolikko, jonka kauppa päivässä oli yli 11 miljoonaa. CoinEggillä on 0,10% maksu kaikista kaupoista. Kuten näette, jotkut pörssit veloittavat kiinteän kaupankäyntimaksun, kun taas toiset käyttävät porrastettuja kaupankäyntimaksuja.

Vaihto tapahtuu Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Yksi tämän vaihdon suurimmista haitoista on, että se käy kauppaa vain BTC: tä vastaan. Se ei myöskään tarjoa minkäänlaista fiat-valuutan integrointia.

NEO-vaihdot: OKEx

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tietää OKExistä, on, että se oli 3 miljoonan dollarin Bitcoin-hakkeroinnin kohteena lokakuussa 2017. Hakkeri kirjautui sisään saksalaiselta IP-osoitteelta ja kävi kauppaa BTC-ETH -kauppapareilla myydäksesi kaikki Bitcoinit tunnin kuluessa. Tämä tapahtui Kiinassa, ja siellä poliisi kieltäytyi ottamasta tapausta johtuen maan näkökulmasta Bitcoiniin tuolloin.

Pörssin yksinoikeudesta ja hakkeroinnista huolimatta pörssi on viiden parhaan NEO-pörssin mukaan, joten minusta tuntui, että se olisi sisällytettävä luetteloon.

Päivittäistä kaupankäyntiä on alle 8 miljoonaa dollaria volyymin mukaan. Se muodostaa alle 5% päivittäisestä NEO-kaupankäyntimäärästä. OKExin maksurakenne toimii samalla tavalla kuin Bitfinex Maker / Taker Fee -mallilla (valmistaja = -0,1%, takaaja = 0,1%).

Johtopäätös

Nyt tiedät mikä NEO on, miten voit vaihtaa ETH: n saadaksesi sen ja mistä pörsseistä voit ostaa NEO-kolikon.

NEO on ehdottomasti osoittanut merkittävää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia kolikon varhaisille käyttöönottajille; Kuten aiemmin mainittiin, se on noussut yli 700 000% alimmasta korkeimpaan hintaan. (Hulluja juttuja!)

Hintapiste saattaa olla perusteltu, koska NEO pystyy käsittelemään 10000 tapahtumaa sekunnissa, mutta yksi suurimmista NEO: ta pidättävistä esteistä on kiinalainen sääntely – heidän asenteensa kryptovaluuttaan on epävakaa.

Kun sääntely Kiinassa vakiintuu, uskon kuitenkin, että kolikko nousee pidemmälle kuin ennen.

Joten, ostatko NEO-kolikon? Jos on, mitä vaihtoa aiot käyttää? Seuraitko vaiheittaisia ​​ohjeita Coinbasesta ja Binancesta tai valitsitko toisen vaihtoehdon? Kerro minulle!

Tärkeä muistiinpano: ota yhteyttä rahoitusasiantuntijaan ennen kuin ostat NEO-kolikon tai teet muita sijoituksia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me