Mistä ja miten ostaa siacoinia vastattu

Hei, salauksen fanit! Joten, haluat tietää, miten ostaa siacoinia? No, minulla on hyviä uutisia sinulle, sillä tänään aion paitsi näyttää, mistä ostaa siacoinia, myös miten ostaa sitä!

Tämän oppaan kirjoittamisen aikana – heinäkuu 2018 – kryptovaluutat ovat huomattavasti halvempia kuin ne olivat alan kaikkien aikojen korkeimmillaan vuoden 2017 lopulla! Tämä tarkoittaa, että voit tällä hetkellä napata itsellesi tarjouksen. (Tämä ei kuitenkaan ole taloudellista neuvontaa.)

Tässä ‘Kuinka ostaa siacoinia’ -oppaassa aion ensin antaa sinulle yleiskuvan kolikon merkistä. Olen varma, että tiedät jo tämän, mutta ajattelin lisätä sen vain siinä tapauksessa, että jotkut teistä eivät ole tietoisia siitä!

Sen jälkeen aion luetella viisi parhaista kryptovaluutanvaihdoista sen ostamiseksi. Lopuksi aion antaa sinulle kattavan vaiheittaisen läpikäynnin Siacoinin ostamisesta sekä joitain todella hyödyllisiä kuvakaappauksia!

Toivon, että olet valmis, koska meillä on paljon läpi!

Mikä on siacoin?

Siacoin on kryptovaluuttaprojekti, jonka tavoitteena on haastaa pilvitallennusteollisuus käyttämällä lohkoketjutekniikkaa. Sen loi Nebulous Inc -niminen yritys, ja sitä johtavat tällä hetkellä Luke Champine ja David Vick.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Tällä hetkellä pilvivarastoa hallitsevat keskitetyt yritykset, kuten Amazon ja Google. Tämä on johtanut kalliisiin maksuihin ja heikkoon turvallisuuteen, mikä on jotain, jonka Siacoin väittää ratkaisseensa.

Alustaa käyttämällä kuka tahansa maailmassa voi vuokrata Siacoinia verkkotallennustilasta. Vaihtoehtoisesti kuka tahansa, joka haluaa isännöidä tiedostoja varaamalla vapaata kiintolevytilaa, voi ansaita Siacoinia!

Projekti on täysin hajautettu, mikä tarkoittaa, että kukaan yksittäinen henkilö tai viranomainen ei valvo verkkoa. Sen sijaan datatapahtumat tarkistetaan useilla solmuilla, mikä takaa, että Siacoin-palvelimet eivät koskaan epäonnistu eikä niitä voi myöskään hakata.

Huomautus: Solmu on laite, joka on kytketty kryptovaluuttaverkkoon. Ne mahdollistavat tapahtumien todentamisen turvallisesti ilman kolmatta osapuolta!

Tiimin mukaan käyttäjät voivat tallentaa 1 teratavun datan vain 2 dollaria kuukaudessa, mikä on huomattavasti halvempaa kuin Amazonin 23 dollarin kuukausimaksu..

Vaikka Siacoin julkaistiin ensimmäisen kerran vuoden 2015 lopulla, vasta vuoden 2017 puolivälissä kolikko alkoi kasvaa huomattavasti. Kuten useimmat muut kryptovaluutat, Siacoin koki kaikkien aikojen korkeimman hinnan tammikuussa 2017, missä 9 sentillä se oli kokonaismarkkina-arvo on vajaat 3 miljardia dollaria. Jälleen, kuten useimmat muut kryptovaluutat, sen arvo on sittemmin laskenut.

Lisätietoja tiimin tekemistä tällä hetkellä on osoitteessa virallinen Siacoin-verkkosivusto täällä.

Joten nyt, kun tiedät, mitä projektilla pyritään tekemään, “Kuinka ostaa Siacoinia” -oppaan seuraavassa osassa tarkastellaan viittä parhaista pörsseistä, joista ostaa se! Aloitetaan Binancesta.

Mistä ostaa siacoinia

Binance

Siitä huolimatta Binance luotiin vasta vuonna 2017, ne ovat nyt virallisesti maailman suurin kryptovaluutanvaihto. He perustivat alun perin Kiinaan, mutta he muuttivat äskettäin päämajansa Maltan eurooppalaiseen maahan.

Alusta on nyt niin suosittu, että sillä on yli 10 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, jotka osallistuvat keskimääräiseen päivittäiseen kaupankäyntimäärään jopa 2 miljardia dollaria päivässä! Mutta miksi ihmiset rakastavat heitä niin paljon?

Ensinnäkin Binancen avulla voit käydä kauppaa satoilla erilaisilla kryptovaluutoilla. Tämä sisältää suosittuja kolikoita, kuten Bitcoin ja Ethereum, ja vähemmän tunnettuja kolikoita, kuten Siacoin! Lisäksi Binance listaa melko usein upouudet kryptovaluutat, jotka ovat juuri saaneet aikaan ICO: n.

Toinen todellinen etu kaupankäynnille Binancessa on, että palkkiot ovat alan alhaisimpia. Tavalliset kaupankäyntimaksut ovat vain 0,1% kaupan kokonaismäärästä! Voit vähentää tätä 50%, jos käytät BNB-kolikkoa, joka on Binancen luoma kryptovaluutta!

Binancen tietoturva on myös erittäin suositeltavaa. On ollut pari viimeaikaista ongelmaa (kuten Syscoinin valtava hintakehitys missä Binancen oli estettävä väliaikaisesti nostot), vaihto ei kuitenkaan ole koskaan kokenut mitään merkittäviä hakkerointeja. Käyttäjiä suojaavat erilaiset turvaohjeet, kuten kaksivaiheinen todennus ja kylmävarastointi, mikä tarkoittaa, että kolikkosi ovat offline-tilassa.

Mielenkiintoista on, että vaikka Binance on yksi cryptocurrency-alan suosituimmista pörsseistä, se ei salli käyttäjien tallettaa tai nostaa varoja reaalimaailman rahoilla! Sen sijaan sinun on talletettava kryptovaluutta, joka on ilmainen. Binance-tiimi ilmoitti kuitenkin kesäkuussa 2018 hyväksyvänsä pian fiat-valuuttatalletuksia, mikä on jännittävää!

Binance on loistava paikka mennä katsomaan miten ostaa siacoinia; haluan lyhyesti tiivistää alustan edut ja haitat.

Edut

 • Satoja kolikoita luettelossa
 • Erittäin halvat kaupankäyntimaksut
 • Suuri turvallisuus
 • Valtava kaupankäyntimäärä niin paljon likviditeettiä

Disadvantages

 • Ei fiat-valuutan talletuksia tai nostoja (mutta aikoo tarjota pian)
 • Pari outoa turvallisuusuhkaa, mikä tarkoitti sitä, että heidän oli estettävä nostot

Joten nyt, kun tiedät Siacoinin ostamisen Binancesta edut ja haitat, seuraavassa “Kuinka ostaa Siacoinia” -oppaassani tarkastellaan seuraavaksi Bittrexiä.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Bittrex

Bittrex perustettiin vuonna 2013 ja se sijaitsee Seattlessa Yhdysvalloissa. Aivan kuten Binance, ne ovat yksi maailman suurimmista pörsseistä, mikä tarkoittaa, että heillä on aina paljon käytettävissä olevaa likviditeettiä!

Viime aikoihin asti Bittrex ei tarjonnut käyttäjille tapaa tallettaa tai nostaa varoja reaalimaailman valuutalla, mutta se muuttuu hitaasti. Toukokuun 2018 lopussa pörssi loi yritysasiakkaille mahdollisuuden tallettaa varoja USD: llä! Vaikka tarkkaa päivämäärää ei ole vielä annettu, vaihto aikoo tarjota sen myös tavallisille käyttäjille.

Alusta listaa yli sata erilaista kryptovaluutta, mukaan lukien Siacoin (tietysti)! Kaupankäyntimaksut ovat melko hyvät Bittrexissä, ja ne maksavat 0,25% jokaisesta kaupasta. Kun talletat tai nostat kryptovaluuttaa pörssissä, ainoa maksettava maksu on blockchain-tapahtumamaksu.

Kuten luultavasti arvata voi, Bittrex suhtautuu tietoturvaan vakavasti, koska ne sijaitsevat Yhdysvalloissa. Toisaalta tämä tarkoittaa, että jokainen tili on tarkistettava ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin, mikä joidenkin käyttäjien mukaan voi viedä jopa kaksi viikkoa! Siksi, jos sinun on ostettava Siacoin nopeasti, saattaa olla parasta käyttää eri vaihtoa.

Vaikka on edelleen epäselvää, kuinka monta käyttäjää Bittrexillä on, heidän oli loppuvuodesta 2017 keskeytettävä uudet rekisteröinnit, koska liian monet ihmiset yrittivät liittyä. He ovat kuitenkin sittemmin avanneet ovensa.

Ennen kuin siirryn “Kuinka ostaa Siacoinia” -oppaan seuraavaan osaan, anna minun yhteenveto nopeasti Bittrexin käytön eduista ja haitoista.

Edut

 • Luettelossa yli sata kolikkoa
 • Kaupankäyntimaksut ovat vain 0,25%
 • Huipputurva
 • Aina paljon likviditeettiä

Haitat

 • Fiat-valuuttatalletukset vain yritysasiakkaille (tarjotaan pian kaikille)
 • Vahvistus voi olla hyvin hidasta
 • Jotkut raportit huono asiakaspalvelu

Joten nyt, kun tiedät Bittrexin käytön hyvät ja huonot puolet, seuraava osa “Kuinka ostaa Siacoinia” tarkastelee OKEXia.

OKEX

OKEX on cryptocurrency exchange, joka luotiin vuonna 2014. He perustivat alun perin Kiinaan muutti äskettäin toimistot Maltalle (aivan kuten Binance!). Vaikka vaihto oli alun perin saatavilla vain kiinaksi, se on nyt saatavilla myös englanniksi.

Kolikoiden saatavuuden suhteen OKEX: llä on yli 100 kolikkoa ostettavaksi, myytäväksi ja kaupattavaksi. Alusta sallii fiat-valuuttatalletukset vain edistyneille kauppiaille, jotka haluavat ostaa monimutkaisia ​​rahoitustuotteita, joten sinun on talletettava kryptovaluutalla.

Kun on kyse kaupankäyntimaksuista OKEX: ssä, maksat 0,02–0,2%. Viime kädessä, mitä enemmän kauppaa käydään 30 päivässä, sitä halvemmat palkkiot!

Yksi OKEX-kaupankäynnin hienoista asioista on se, että sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi vain, jos aiot käydä kauppaa suurilla summilla! Kirjoitushetkellä voit vaihtaa 100 BTC: tä 24 tunnin välein.

Toinen hyvä ominaisuus OKEXin käytössä on, että heillä on live-chat-palvelu 24 tuntia vuorokaudessa. Vaikka vastausajat voivat olla melko pitkiä, se on varmasti nopeampi kuin odottaa vastausta sähköpostiin!

Turvallisuus on myös hyvä OKEX: ssä, ja käyttäjien on vahvistettava rekisteröidylle matkapuhelimeesi lähetetty numero aina, kun haluat kirjautua tilillesi, käydä kauppaa tai nostaa varoja!

Kaupankäyntimäärät ovat erittäin korkeat OKEX: ssä, ja pörssi on usein vastuussa yli miljardista dollarista päivittäisissä kaupoissa. Seurauksena on, että tästä syystä se on hieno vaihto ostaa Siacoinia, koska likviditeettiä on aina paljon.

Ennen kuin siirryn seuraavaan vaihtoon ”Kuinka ostaa Siacoinia” -oppaassani, teen nopeasti yhteenvedon OKEXin käytön eduista ja haitoista.

Edut

 • Erinomainen valikoima kryptovaluuttoja
 • Hyvät kaupankäyntimaksut, alin 0,02%
 • Erittäin suuret kaupankäyntimäärät
 • Hyvä turvallisuus – pakottaa käyttäjät vahvistamaan matkapuhelimensa säännöllisesti
 • Sallii nimettömän kaupankäynnin (niin kauan kuin alle 100 BTC päivässä)
 • 24/7 live-chat

Haitat

 • Ei todellisia talletusmenetelmiä jokapäiväisille käyttäjille
 • Alusta on hieman monimutkainen aloittelijoille

Nyt kun olen käynyt läpi OKEXin käytön hyvät ja huonot puolet, seuraava vaihto-oppaassa ‘How to buy Siacoin’ on HitBTC!

HitBTC

Luotu vuonna 2013, HitBTC on Viron maassa toimiva kryptovaluutanvaihto. Siacoin-luettelon lisäksi foorumi tarjoaa yli 200 erilaista kryptovaluuttaa, joita käyttäjät voivat ostaa, myydä ja käydä kauppaa!

Jos aiot ostaa Siacoinia USD: llä (tai muilla todellisilla valuutoilla), olet onnea! HitBTC: llä on hyvä valikoima fiat-valuutan maksutapoja, mukaan lukien SEPA (eurooppalaiset asiakkaat) ja SWIFT (kaikki muut).

Muista vain, että jos päätät tallettaa reaalimaailman varoilla, sinun on ensin vahvistettava henkilöllisyytesi. Muiden käyttäjien, jotka ovat yrittäneet tehdä niin, vahvistusprosessi voi kestää kauan kiireisinä aikoina.

Pankkitilitalletukset voivat myös viedä jopa 3 päivää ennen kuin ne saapuvat tilillesi, joten jos haluat ostaa Siacoinia välittömästi, sinun on parempi tehdä talletus käyttämällä toista kryptovaluutta (kuten bitcoin tai Ethereum).

Kaupankäyntimaksut ovat myös hyvä arvo vain 0,1%, mutta nostomaksut voivat olla kalliita. Nostomaksu riippuu kolikosta, jonka haluat nostaa, ja ne voivat muuttua valitun kryptovaluutan arvon mukaan. He eivät julkaise Siacoinin nostokustannuksia, joten sinun on tarkistettava tämä, kun olet kirjautunut tilillesi.

Yksi huomioitava asia on, että vuonna 2015 HitBTC-palvelimet hakkeroitiin, mikä tarkoitti joidenkin käyttäjien kolikoiden varastamista. Jos päätät käyttää HitBTC: tä Siacoinin ostamiseen, varmista, että olet määrittänyt kaksivaiheisen todennuksen, älä koskaan pidä liikaa tililläsi. Suosittelen, että lähetät Siacoinin turvalliseen henkilökohtaiseen lompakkoon.

Ennen kuin siirryn How to buy Siacoin -oppaan lopulliseen vaihtoon, anna minun keskustella nopeasti HitBTC: n käytön eduista ja haitoista.

Edut

 • Yli 200 erilaista kryptovaluutta lueteltu
 • Erittäin alhaiset kaupankäyntimaksut
 • Hyväksyy pankkitilitalletuksia
 • Helppo käyttää alustaa

Haitat

 • Kalliit ja epäselvät nostomaksut
 • Hakkeroitu vuonna 2015
 • Siacoinin kaupankäyntimäärät ovat joskus alhaiset

Joten nyt kun tiedät HitBTC: stä, viimeinen vaihto, jonka aion tarkastella “Kuinka ostaa Siacoinia” -oppaassa, on Poloniex!

Poloniex

Poloniex on Yhdysvalloissa sijaitseva kryptovaluutanvaihto. Luotu vuonna 2014, ne ovat nyt yksi suurimmista päivittäisen kaupankäynnin alustoista. Valitettavasti Poloniex ei anna sinun tehdä talletuksia tai nostaa rahaa reaalimaailman rahoilla, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy rahoittaa tilisi salausvaluutalla.

Plussapuolena on, että pörssissä on todella suuri luettelo tuetuista kolikoista ja kryptovaluuttatalletukset ovat ilmaisia!

Kaupankäyntimaksut riippuvat siitä, oletko valmistaja vai ottaja. Markkinatakaaja on henkilö, joka tarjoaa vaihdolle likviditeetin, ja markkinatakaaja on henkilö, joka ottaa nykyisen markkinahinnan! Jos olet valmistaja, maksat välillä 0% -0,15%. Jos olet pelaaja, he ovat 0,05% -0,25%. Pohjimmiltaan mitä enemmän kauppaa, sitä alhaisemmat kaupankäyntimaksut.

Suuri etu Poloniexin käytöstä on, että niiden avulla voit käydä kauppaa nimettömänä, kunhan et yritä käydä kauppaa yli 2000 dollaria päivässä. Jos sinun on vaihdettava suurempia määriä, sinun on suoritettava vahvistusprosessi.

Poloniexin tietoturvan suhteen suurin osa asiakasvaroista pidetään offline-tilassa ja myös kaksivaiheinen todennus on käytettävissä. Varoitetaan kuitenkin, että vuonna 2014 vaihto hakkeroitiin, mikä johti siihen, että 12% sen Bitcoin-varastosta varastettiin. Hakkereita ei ole raportoitu sen jälkeen.

Alla olen tiivistellyt Poloniexin käytön edut ja haitat.

Edut

 • Erittäin suuri valikoima kolikoita, mukaan lukien uudemmat kolikot
 • Yhdysvallat perustuu niin hyvään turvallisuuteen
 • Nimetön kaupankäynti, jos alle 2000 dollaria / päivä
 • Erittäin alhaiset kaupankäyntimaksut

Haitat

 • Oli varastanut 12% Bitcoineista vuonna 2014
 • Siacoinia ei voi ostaa USD / EUR: lla jne.

Joten nyt, kun tiedät viisi parhaista pörsseistä, mistä ostaa Siacoinia, aion nyt antaa sinulle vaiheittaiset ohjeet Siacoinin ostamisesta!

Kuinka ostaa siacoinia

Seuraavassa vaiheittaisessa oppaassa aion näyttää sinulle, kuinka ostaa Siacoinia Binancen avulla. Syynä tähän on, että vaikka ne eivät salli sinun ostaa Siacoinia USD: llä (tai millään muulla rahalla), heillä on suurin likviditeetti, halvimmat palkkiot ja erinomainen turvallisuus! Jos haluat ostaa SiaCoinia USD-pohjaisella tavalla, on muut vaihtovaihtoehdot, liian.

Helpoin tapa rahoittaa Binance-tiliäsi on tallettaa suosittua kryptovaluutta, kuten Ethereum (ETH). Jos sinulla on jo Ethereum (tai mikä tahansa muu kolikko, jonka Binance hyväksyy), voit siirtyä oppaani seuraavaan osaan.

Jos sinulla ei ole tällä hetkellä mitään kryptovaluuttaa, helpoin ja nopein tapa saada niitä on ostaa ne Coinbasesta. Tilin perustaminen sinne on melko suoraviivaista. Jos kuitenkin haluat tietää, miten se tehdään, katso minun "Kuinka ostaa Ethereumia" opas.

Miten Tsiirtää ETH alkaen Kolikkopohja että Binance

Kun olet määrittänyt Coinbase-tilisi ja ostanut ETH: n, sinun on nyt siirrettävä se Binanceen.

 1. Napsauta näytön yläreunassa Tilit.
 2. Vieritä alaspäin ja valitse sitten Ethereum. Napsauta sitten Lähettää.
 3. Tässä sinun on annettava Binance-talletusosoitteesi.
 4. Joten avaa uusi Internet-välilehti ja luo tili Binancella.
 5. Kun olet luonut tilin Binancessa, sinun on kirjauduttava sisään. Vie hiiri hiiren osoitin päälle Rahastot ja napsauta sitten Talletukset.
 6. Etsi avattavasta ruudusta ETH. Napsauta sitten Ethereum.
 7. Näet nyt BTH-talletusosoitteesi ETH: lle. Klikkaa Kopioi osoite ja palaa sitten Coinbase-välilehdelle.
 8. Sinun on nyt liitettävä Binance-talletusosoite Coinbaseen ja napsautettava Lähettää. Binance-tilisi tulisi rahoittaa muutamassa minuutissa, ole vain kärsivällinen.

Miten Buy Siacoin Binancessa

Nyt kun Binance tili on rahoitettu ETH: lla, on nyt aika ostaa Siacoin!

 1. Napsauta näytön yläreunassa Vaihto, jonka jälkeen Perus.
 2. Napsauta näytön oikeassa reunassa ETH ja etsi sitten SC.
 3. Klikkaa SC / ETH pariliitos.
 4. Olet nyt Siacoin- ja Ethereum-kaupankäynnin päänäytöllä!
 5. Selaa nyt hinnoittelukaavioiden alapuolelle ja etsi Osta SC kauppalaatikko. Helpoin tapa käydä kauppaa on käyttää Markkinoida vaihtoehto, joten varmista, että se on valittu. Tämä varmistaa, että käydään kauppaa nykyisellä markkinahinnalla.
 6. Nyt sinun on annettava ostamasi Siacoinin kokonaismäärä. Voit joko (1) kirjoittaa sen Määrä ruutu tai (2) valitse haluamasi ETH-saldosi kokonaisprosentti.
 7. Viimeistele kauppa napsauttamalla OSTA SC. Jos käytit markkinavaihtoehtoa, kaupan pitäisi olla valmis muutamassa sekunnissa.

Onnittelut! Olet juuri ostanut ensimmäisen joukon Siacoineja! Helppo oikein?!

Johtopäätös

Ja se on minun “miten ostaa Siacoinia” -oppaani on päättynyt! Tänään olen antanut sinulle viisi parasta kryptovaluutanvaihtoa, joista voit ostaa sen. Jokaisella on hyvät ja huonot puolensa, mutta se on täysin sinun tehtäväsi, kumpi päätät käyttää.

Mielestäni Binance on paras pörssi ostaa Siacoinia sen korkean kauppavolyymin ja todella alhaisen kaupankäyntimaksun vuoksi. Siksi käytin niitä vaiheittaisessa oppaassani.

Kun olet ostanut kolikot Binancelta (tai käytetystä vaihdosta), minun neuvoni olisi nostaa ne Siacoin-lompakkoosi. On parasta käyttää virallista Sia-UI-asiakasta, joka sisältää virallisen Sia-lompakon.

Jos et ole varma miten se tehdään, seuraa vain linkkiäni täällä vaiheittaiset ohjeet.

Jos olet löytänyt tämän oppaan hyödylliseksi ja nyt onnistuneesti ostanut joitain Siacoineja, ilmoita siitä minulle alla olevissa kommenteissa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me