Nappaa virtuaalinen hakka – paras Ethereumin kaivosohjelmisto

Missä maailmassa kryptovaluutat ovat jatkuvasti kasvava suosio ja tunnustaminen, on aivan luonnollista, että ihmiset yrittävät löytää erilaisia ​​tapoja hyötyä niistä. Tänään puhumme yhdestä näistä menetelmistä ja yritämme paljastaa siellä parhaat Ethereumin kaivosohjelmistot.

Kryptojen suhteen ihmiset voivat hyötyä niistä monilla eri tavoilla. Sinä voisit sijoita tiettyyn salaukseen ja toivon, että hinta kaksinkertaistuu tai kolminkertaistuu, voit sijoittaa blockchain-tekniikkaan tai joihinkin siihen liittyviin startup-yrityksiin ja yrityksiin.

Jos päätät sijoittaa Ethereumiin, muista valita luotettava salausvaihto, kuten Coinbase, Binance ja Coinmama. Pidä myös omaisuutesi suojattuina turvallisissa laitteistolompakoissa!

Lisäksi saatat haluta hankkia joitain kryptovaluuttoja itse. Se on mahdollista salauksen louhinta lautat ja ohjelmisto.

Tässä oppaassa puhumme erityisesti Ethereumiin liittyvät kaivosaiheet. Etsimme markkinoiden parasta Ethereum-kaivosta, katsomme ETHminerin (Windows) ja tutustumme Claymore Ethereum -kaivosmiehiin.

Miksi Ethereum?

Ensinnäkin ensin – miksi minun Ethereum? Miksi ei Bitcoin, Ripple tai Dogecoin? No, on olemassa pari syytä.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Nappaa virtuaalinen hakka - paras Ethereumin kaivosohjelmisto

Ensinnäkin paljon muut kryptovaluutat, startup-yrityksiä ja erilaisia ​​projekteja riippuvat Ethereumista koska ne on rakennettu Ethereum-verkostoon. Ethereum on avointa alkuperää ja käyttää älykkäitä projekteja tapahtumiin.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset kaivavat Ethereumia, johtuu siitä, että se on melko kannattavaa. Ethereumia on suhteellisen helppo kaivaa, mutta vaatii tietyn tyyppisen ohjelmiston – Ethereumin kaivosohjelmisto.

Ennen minua

Mikä on kaivosohjelmisto? No, yksinkertaisesti sanottuna, se on ohjelma, joka käyttää sinun GPU: t (näytönohjaimet) resursseina ratkaista monimutkaisia ​​matemaattisia yhtälöitä. Kun nämä yhtälöt on ratkaistu, tietosi lisätään järjestelmään (tai toisin sanoen tietolohkosi lisätään lohkoketjuun). Tämän tyyppistä prosessia kutsutaan a PoW (Proof of Work) ja sitä käytetään useimmissa kaivosohjelmistoissa.

Keskitymme Ethereumin kaivosohjelmisto, vaikka.

Ethereum-kaivosohjelmisto: Ethereum-kaivos.

Ennen kuin alat miettiä parasta kaivosohjelmistoa siellä, olet tarvitsevat muutamia asioita:

  • Kaivoslaitteisto. Tulojesi maksimoimiseksi (joissakin tapauksissa jopa ansaitaksesi huomattavia tuloja ollenkaan) tarvitset hyvää ja hyvin varustettua kaivoslaitteistoa. Laitteisto on erittäin tärkeää krypto-valuutan louhinnassa, koska hyvä laite tulee maksimoi tulosi minimoiden samalla kustannuksesi (eli sähkölaskut).
  • Lompakko. Ja ei, taskussa kannettava lompakko ei mahdu. Tarvitset tietyntyyppisen kryptovaluutta pitävän digitaalisen lompakon. Jokaisella valuutalla on yleensä lompakko (joten tässä tapauksessa sinun on löydettävä turvallinen ja hyvämaineinen Ethereum-lompakko). Jos olet kiinnostunut tutustumaan turvallisimmat vaihtoehdot, Katso Ledger Nano X ja Trezor Model T.
  • Nimetty kaivospaikka (valinnainen). Tämä ei ole suuri välttämättömyys, mutta jos aiot kaivaa Ethereumia pitkällä aikavälillä, saatat haluta miettiä nimettyjen paikkojen löytämistä tähän. Ihanteellisen paikan tulisi olla tilava ja viileä – tällä tavalla voit tallentaa paljon Ethereumin kaivoslaitteet ja myös pitää ne melko viileinä sijoittamatta enemmän rahaa kuin sinun pitäisi jäähdytyslaitteisiin.

Kun olet saanut perusedellytykset, voit alkaa miettiä parasta Ethereumin kaivosohjelmistoa, jota voit käyttää.

Kaivosaltaat

Ennen kuin siirrymme itse ohjelmistoon, meillä on kuitenkin vielä yksi asia keskusteltavaksi – kaivosaltaat.

Ethereumin kaivosohjelmisto: kaivostoiminta.

Kaivosaltaat ovat resurssialueita, jotka jaetaan ja jaetaan tasan kyseisen kryptovaluutan kaivostyöläisten kesken. Näistä altaista tuli asia, kun yksilöllinen kaivostoiminta muuttui niin vaikeaksi, että oli melkein mahdotonta saada lohko roistomiehenä.

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista Ethereumin kaivosaltaissa on Ethermine. Tämä "kaivosallas" sallii käyttäjän pysyä nimettömänä ja vaatia samalla vaivaa 1% kaivosmaksu.

Ethermine tarjoaa palveluitaan EU: ssa, Yhdysvalloissa ja koko Aasiassa. Ne tukevat myös joitain suosituimpia kaivosohjelmistovalintoja, kuten ETHminer tai Claymore.

Ethereum Mining -ohjelmisto

Nyt kun olemme ohittaneet kaikki ennakkovaatimukset ja kattoi tarvittavan terminologian, voimme hypätä suoraan luettelo parhaista Ethereum-kaivosohjelmista. Tätä luetteloa ei ole luotu tietyssä järjestyksessä, eikä se yritä tulla yksipuoliseksi.

Alla lueteltu Ethereumin kaivosohjelmisto on valittu ja analysoitu, ja niiden houkuttelevimmat ominaisuudet on kirjoitettu näytölle.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

ETHminer

Jos olet Microsoft Windows -käyttäjä, Ethereumin kaivosohjelmisto on yksi parhaista panoksistasi ETHminer (Windows).

Koska ETHminer (Windows) on yksi suosituimmista ja parhaimmista Ethereum-kaivostyöläisistä, se tarjoaa vaihtoehdot “Tulos minuutissa” ja “Tulos päivässä” sekä neljä erilaista kumppanuusohjelmaa, jotka vaihtelevat 10%: n bonuksesta 100%: iin. bonus!

Vaikka heidän virallisella sivustollaan on vähän tai ei lainkaan tietoa ohjelmiston luojista ja jopa ohjelmasta itsestään, latauslinkki ja tiedosto löytyvät helposti osoitteesta Github.com

Jos ETHminer (Windows) kuulostaa etsimältäsi Ethereum-kaivosohjelmistolta ja jos käytät Windowsia käyttöjärjestelmänäsi, yritä!

Claymore

Claymore Ethereumin kaivosmies on toinen suosittu valinta, jos etsit hyvää Ethereum-kaivosohjelmistoa.

Ethereumin kaivosohjelmisto: Claymoren kotisivu.

Claymore Ethereum -kaivosmies on kuuluisa olemisesta hyvin optimoitu ja jatkuvasti saamiseksi uudet päivitykset. Tällä hetkellä kaivosmies tukee “dual mining” -vaihtoehtoa – luojien mukaan nyt voit louhia sekä Ethereumin että toisen, tietyntyyppisen salauksen (Decred, Lbry, Pascal tai Siacoin) samanaikaisesti.

Claymoren takana oleva tiimi on myös nostanut kaivosnopeuksia, avannut uusia Ethereum-haarukoita ja on jatkuvasti työskentelemme erilaisten käyttöjärjestelmien tukemiseksi (Claymore on tällä hetkellä saatavilla Windowsissa ja Linuxissa).

Ottaen huomioon kaikki tämän Ethereumin kaivosohjelmiston ponnistelut, on todennäköisesti turvallista sanoa, että kannattaa kokeilla!

CGMiner

CGMiner luotiin ja esiteltiin yleisölle noin kuusi vuotta sitten. Tämä Ethereum-kaivosohjelmisto on rakennettu käyttäen C ++ -ohjelmointikieltä, mikä tekee siitä laajalti saatavan ja hyväksyttävän useimmat koneet siellä.

CGMiner on suunniteltu erityisesti Ethereumin kaivosohjelmistoksi. Yksi sen merkittävimmistä ja ylistetyimmistä ominaisuuksista on, että sen avulla voit työskennellä useiden laitteiden kanssa ja kaivosaltaat. Tämä on erittäin kätevää, jos aiot laajentaa etkä rajoitu pelkästään kaivostoimintaan yhdellä laitteella.

CGMiner on erittäin helppokäyttöinen (tarvitset vain käyttäjänimesi, salasanasi, URL-osoitteesi ja olet hyvä!) Ja erittäin intuitiivinen. Se on täydellinen aloittelijalle kryptovaluuttakaivurille.

WinETH

WinETH on toinen Ethereum kaivosohjelmisto varten Windows. Se toimii Windows-laitteissa, joissa on AMD- ja Nvidia-näytönohjaimet.

Yksi WinETH: n parhaista ominaisuuksista on se melko intuitiivinen ja helppo käyttää. Itse ohjelmistopäivityksissä on nimetty “taustan” kaivostila, joka vaatii vähimmäisvirtaa ja mahdollisuuden kaivaa vain, kun tietokone on tyhjäkäynnillä.

Nappaa virtuaalinen hakka - paras Ethereumin kaivosohjelmisto

Sinä pystyt ladata WinETH Ethereum -kaivosohjelmisto suoraan heidän virallisilta sivustoilta, ja heillä on myös opetusohjelma sen asentamiseen ja käyttöön. Lisäksi he tarjoavat tukeaan – sinun tarvitsee vain tavoittaa.

WinETH ansaitsee paikan parhaassa Ethereum-ohjelmistoluettelossa, johtuuko se heidän kaivosohjelmistonsa yksinkertaisuudesta tai halukkuudesta tarjota sinulle tukeaan.

Minergate

Minergate katsotaan olevan yksi parhaista kaivosohjelmistoista Mac-käyttäjille. Niiden avulla voit kaivaa Ethereum-lohkoketjusta ja käyttää ASIC-poolia.

Minergate antaa sinun käyttää heidän laskinta ja jopa saada pilvikaivospalvelun. Voit myös seurata heidän palvelujaan sivuston sisäänrakennetun osan kautta tai lukea heidän viimeisimmät blogikirjoituksensa siitä, mitä yhteisön sisällä tapahtuu.

Minergate on myös ylpeä siitä, että hän on yritys, joka koostuu vain kryptovaluutta-harrastajista ja jolla on ympärivuorokautinen tukipalvelu. He ovat perustettiin vuonna 2014 ja ovat kasvaneet liiketoiminnassa siitä lähtien.

Jos olet Mac-käyttäjä ja etsit parasta Ethereum-kaivosta, joka myös olisi hyvämaineinen ja omistaa 24/7 tuki, tarkista sitten ehdottomasti Minergate.

Olen saanut ohjelmistoni – mitä nyt?

Tässä vaiheessa olet todennäköisesti valinnut parhaan kaivosohjelmiston, joka sopii eniten tarpeisiisi ja tarpeisiisi. Loistava! Nyt käsitellään hyvin sen käytön perusperiaatteet.

Ethereum-kaivosohjelmisto: ETH-kaivos.

Yhden kerran ladattu, suurin osa ohjelmistosta tulee olemaan yhdellä napsautuksella asenna. Ohjelmistot kuten WinETH tarjoavat nopean ja helpon oppaan prosessin tasoittamiseksi (ja he saattavat jopa järjestää kaiken sinulle automaattisesti!), toiset ovat oppaat tai ohjatut toiminnot se voi myös opastaa sinut prosessin läpi.

Joten sinulla on paras ohjelmisto asennettuna ja käyttövalmiina – mitä nyt?

Ensinnäkin on tärkeää tietää se Ethereum (ja kryptovaluutta yleensä) kaivostoiminta on hyvin hidas ja jonkin verran kallis prosessi. Jos sinulla ei ole erityisesti suunniteltua ja ammattimaisesti rakennettua laitetta, on todennäköistä, että se kestää jonkin aikaa, kunnes saavutat huomattavia tuloksia.

“Kustannukset” on toinen huomioitava sana. Ethereumin kaivosohjelmisto, niin hyvältä kuin se saattaakin olla, tuskin koskaan minimoi onnistuneen Ethereumin kaivostoiminnan edellyttämiä sähkön kustannuksia.

Olisi todennäköisesti myös hyvä käyttää Ethereum-kaivosohjelmistoa, kun olet poissa tietokoneeltasi (muista WinETH-ominaisuus, joka tekee siitä niin, että ohjelmisto alkaa kaivaa vain, kun kone on tyhjäkäynnillä?). Syynä tähän on yksinkertainen – jos sinun Ethereumin kaivosohjelmisto On aktiivinen kun yrität tehdä jotain tietokoneellasi, et voi – tietokoneesta tulee hyvin hidas ja mahdotonta työskennellä.

Kun olet valmis kaivostoimintaan, seuraava looginen askel olisi myydä keräämäsi.

Ethereumin kaivosohjelmisto: ETH-kolikko.

Myynti on melko helppoa – sinun tarvitsee vain löytää a hyvämaineinen ja luotettava kauppias ja sinulla on pääsy Ethereum-lompakkoosi. Tai ehkä valitset päinvastaisen reitin ja päätät pitää keräämäsi toivoen, että Ethereum nousee nopeasti nousuun?

Johtopäätös

On paljon Ethereumin kaivosohjelmisto valita, mutta voi olla todella vaikeaa valita paras. Parasta on etsiä helppokäyttöistä ohjelmistoa (jolla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, selkeät ohjeet jne.), korkea turvallisuus ja ylläpitokertoimet ja sillä on myös muita mukautusominaisuuksia (eli WinETH: n tyhjäkäyntiominaisuus).

Mutta hyvän Ethereumin kaivosohjelmiston valitseminen on vasta alkua – oman Ethereumin kaivosimperiumin rakentamiseen ja ylläpitoon liittyy monia asioita.

Hyvä laitteisto ja kaivosallas ovat hyvä alku, mutta siinä on paljon enemmän. Sinulla on oltava a kohtuullinen määrä tietoa kryptovaluuttamaailmasta yleensä. Ei riitä esimerkiksi tietää Ethereumin nykyinen hinta. Älä myöskään unohda valita a luotettava kryptovaluutta lompakko, kuten Ledger Nano X ja Trezor Model T.

Ledger Wallet Deal Active nyt:

Sinun on ymmärrettävä, miten salausmarkkinat toimivat, mikä on HODLing (ja miksi se on asia ensinnäkin), kuinka tietää, milloin joidenkin kryptojen hinnat nousevat tai laskevat (ja mikä tärkeintä, miten se vaikuttaa muut kryptovaluutat), mikä on “kupla” ja “hain hammas” jne.

Joten kuten näette, paras Ethereum-kaivosmies on vasta alkua. Vaikka totuus on kerrottava, se on aluksi paljon parempi, vankka, luotettava kaivosohjelmisto kuin luonnollinen ohjelmisto, jonka löysit jonnekin syväverkosta ja joka pyytää henkilötunnustasi kymmenen sekunnin välein.

Toivon, että tämä opas oli hyödyllinen ja nyt tiedät kuinka valita paras Ethereumin kaivostoiminta ohjelmisto (ja mitä tehdä sen jälkeen)!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me