NEO-hintaennuste 2021: mitä odottaa?

Nykyään on yli 4000 kryptovaluutta, ja tämä määrä kasvaa jatkuvasti. Salausvaluutan kokonaismarkkina-arvo on noin 988 miljardia dollaria, ja yli 70% siitä hallitsee 10 parasta kryptovaluutat.

Yksi suosituimmista kryptovaluutoista kymmenen parhaan joukossa on NEO-kolikko. NEO, jota kutsutaan usein kiinalaiseksi Ethereumiksi, on ollut yksi puhutuimmista menestystarinoista kryptovaluutta-maailmassa.

Jos ajattelet sijoittamista NEO: han, mutta et ole varma, mitä sen tulevaisuus tuo, niin olet tullut oikeaan paikkaan.

Jaan kanssasi joitain NEO: n alkuun kuuluvista hintaennusteista 2021. Vaikka minkä tahansa kryptovaluutan tulevaisuutta on vaikea ennustaa, tämä voi auttaa sinua tekemään tietoisemman päätöksen.

Käsittelen myös NEO: n perusteet ja sen historialliset hintakehitykset, jotta sinulla on hyvä käsitys siitä, mihin tämä kryptovaluutta kykenee.

Joten tämän oppaan loppuun mennessä tiedät, mitä ihmiset sanovat NEO: sta ja ennustamastaan ​​hinnasta.

Ennen kuin pääsemme asiaan, on kuitenkin tärkeää huomata, että sinun on aina kuultava rahoitusneuvojaa ennen sijoituspäätösten tekemistä.

Joka tapauksessa, aloitetaan oppimalla lisää NEO: sta!

Mikä on NEO?

NEO-hintaennuste Da HongfeiDa Hongfei perusti NEO: n, joka alun perin nimeltään “AntShares”, nimettiin AntSharesista NEO: ksi kesäkuussa 2017..

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

NEO oli Kiinan ensimmäinen digitaalinen kolikko, ja se on Ethereumin suora kilpailija. Ethereumin tavoin NEO-kolikko on paljon muutakin kuin vain digitaalinen valuutta, ja tällä tekijällä on merkittävä vaikutus NEO-hintaennusteisiin.

NEO on pohjimmiltaan blockchain-pohjainen foorumi, jonka avulla kehittäjät voivat luoda älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia. Älykkäät sopimukset ovat seuraava iso asia, ja niitä voidaan soveltaa moniin tosielämän tilanteisiin ja yrityksiin.

Ethereum oli näiden älykkäiden sopimusten alkuperäinen luoja, ja siksi NEO: ta kutsutaan usein “kiinalaiseksi Ethereumiksi”.

Huomautus: Älykkäät sopimukset ovat sopimuksia, jotka koodataan itsensä toteuttamiseksi, kun tietyt – ennalta asetetut – ehdot täyttyvät. Joten kolmannen osapuolen ei tarvitse osallistua siihen.

Bitcoinin osalta NEO on hyvin erilainen kuin se. Tämä johtuu siitä, että Bitcoinin ainoa tarkoitus on käyttää digitaalisena valuuttana, ja tavoitteena on tulla vaihtoehdoksi fiat-valuutalle, kuten USD, CAD, GBP jne..

Kuten aiemmin mainitsin, NEO: lla on paljon enemmän käyttötapauksia digitaalisen valuutan lisäksi.

Jotkut NEO: n tärkeimmistä ominaisuuksista ovat:

  • Toisin kuin useimmat muut kryptovaluutat, NEO-kolikkoa ei voida jakaa. Joten et voi tehdä siirtoa, kuten 0,5 NEO tai 0,11 NEO. NEO: ta voidaan pitää samanlaisena kuin minkä tahansa yrityksen osakkeita, joita ei voida jakaa.
  • NEO-yhteisö voi käyttää toista kryptovaluutta – GAS. Pitämällä NEO-kolikkoa lompakossa ansaitset kaasua, jota voidaan käyttää tapahtumien suorittamiseen NEO: n lohkoketjussa.

Koska GAS on jaettavissa 0,00000001: een saakka, GAS-tunnuksia voidaan käyttää maksamaan verkon sovellusten tuottamista maksutapahtumista. Aivan kuten Etheriä käytetään Ethereum-verkossa, myös kaasua käytetään NEO-verkossa.

  • Ethereum antaa ohjelmoijille mahdollisuuden koodata vain yhdellä kielellä – Solidity, Neo antaa kehittäjien koodata älykkäät sopimukset käyttämällä C ++, C #, Go, Java ja muita yleisiä ohjelmointikieliä

NEO: n perusteet mielessä, siirrymme katsomaan, kuinka se on toiminut tähän mennessä.

NEO-sijoitushistoria

Jos olisit sijoittanut NEO: hon heinäkuussa 2017, jolloin sen hinta oli noin 6 dollaria, 100 dollarin sijoituksesi olisi kasvanut noin 2700 dollariin tammikuussa 2018. Sijoitetun pääoman tuotto olisi 2600%!

Kuten alla olevasta kaaviosta näet, NEO alkoi kasvaa suosiota samalla kun se sai tuotemerkin “AntShares”: sta NEO: ksi kesäkuussa 2017.

NEO-hintaennustemarkkinoiden korkokarttaNEO-markkinaosuus | Lähde: coinmarketcap

Mietitkö, mikä syy on NEO: n historialliseen hinnannousuun? No, tässä on joitain keskeisiä syitä:

  • NEO on ensimmäinen Kiinassa kehitetty avoimen lähdekoodin blockchain-foorumi, joka on Kiinan hallituksen hyvissä kirjoissa. Tämä on tehnyt NEO: sta Kiinan suosituimman kolikon, joka on yksi suurimmista kryptovaluuttojen markkinoista.
  • Ethereumista tuli niin suosittu, koska se lupasi tarjota enemmän kuin Bitcoin tarjoamalla alustan, joka mahdollistaa hajautettujen sovellusten kehittämisen.

NEO tekee saman asian kuin Ethereum, mutta paremmin. Tästä syystä NEO on suosikki sijoittajien, kehittäjien ja käyttäjien keskuudessa.

Vaikka nämä ovat NEO: han liittyviä erityisiä tekijöitä, monet yleiset markkinatrendit voivat vaikuttaa sen hintaan. Joten tarkan NEO-kolikon hintaennusteen saaminen on erittäin vaikea tehtävä, myös kokeneemmille sijoittajille.

Aion kuitenkin nyt jakaa kanssasi NEO: n ylin hintaennuste vuodelle 2021. Kuten näette, NEO on toiminut erittäin hyvin aiemmin, joten katsotaanpa, miltä NEO: n hintaennuste näyttää.

NEO-kolikoiden hintaennuste 2021

Mennään eteenpäin ja katsotaan, mitä 2021 voisi olla varastossa NEO: lle:

NEO-hintaennuste 2021: tekninen analyysi

Ennen kuin pääsen varsinaiseen ennusteeseen, haluan selittää ensin, mitä tarkoitetaan teknisellä analyysillä. Se on tekniikka ennustaa tulevat hinnat historiallisten hintakehitysten ja kaupankäyntimäärän kehityksen perusteella.

Walletinvestor.com, verkkosivusto, joka suorittaa teknisen analyysin, on tehnyt NEO-hintaennusteen 29,5 dollaria vuodessa. Voit nähdä NEO: n odotetun kasvupolun seuraavasta kaaviosta. Tämän ennusteen mukaan, jos sijoitat 100 dollaria tänään, se osoittautuu melkein samaksi vuodessa.

NEO-ennuste, pitkän aikavälin hintaennusteet vuodelle 2021 & 2022 | Lähde: walletinvestor

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

NEO-hintaennuste 2021: Perustuu Teknologia ja markkinatrendit

Mukaan smartereum.com, NEO-hintaennuste vuodelle 2019 oli 355 dollaria. He perustivat ennusteensa positiivisiin tekijöihin, kuten:

  • Institutionaalisten sijoittajien kiinnostus NEO: ta kohtaan kasvaa
  • NEO: n alustan tarjoamat tekniset edut Ethereumin alustaan ​​nähden
  • NEO keskittyy omaisuuden digitointiin pikemminkin kuin vain valuutan digitalisointiin

Tämä ennuste perustui joihinkin NEO: n tarjoamiin todellisiin etuihin, mutta se oli hyvin optimistinen. NEO ei saavuttanut niin valtavaa kasvua niin lyhyessä ajassa.

Joten olisi hyvä harkita muita ennusteita tämän lisäksi.

NEO-hintaennuste 2021: Asiantuntijat

Monet asiantuntijat uskovat, että NEO: lla on valoisa tulevaisuus. Mark Cagney, Social Finance (SoFi) -yrityksen perustaja, ajattelee sitä NEO: lla on mahdollisuus korvata Bitcoin koska se käyttää innovatiivisesti blockchain-tekniikkaa.

Brian Evans, joka on kuuluisa enkelisijoittaja ja blockchain-evankelista, on myös tullut tukemaan NEO: ta.

NEO-hintaennuste Brian Evans, neuvonantaja & amp; Blockchain-evankelista

NEO: n iso liike luo koko älykkään talouden. Se on sisällyttänyt digitaaliset varat, älykkäät sopimukset ja digitaalisen identiteetin, joita voidaan käyttää reaalimaailman sovelluksiin ja integroitua reaalitalouteen. Kiina voi (ja voi) olla ehdokas ensimmäiseen reaalimaailman sovellukseen ja integraatioon.

Enkelikauppias, neuvonantaja & Blockchain-evankelista, Brian Evans

Nämä eivät ole kovin tarkkoja NEO-kolikoiden hintaennusteita, mutta ne osoittavat, että asiantuntijat uskovat NEO: n tulevaisuuteen.

Joten nämä NEO-kolikoiden hintaennusteet vuodelle 2021 osoittavat, että se voisi olla hyvä vuosi NEO: lle. Kuten näette, NEO-kolikon hyväksi toimii useita tekijöitä.

Sinun on myös saatava käsitys NEO: n pitkän aikavälin näkymistä ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Katsotaanpa NEO: n hintaennuste 2021?

NEO-hintaennuste 2021

Kryptovaluutan hinnat ovat erittäin arvaamattomia, jopa lyhyellä aikavälillä, joten on vielä vaikeampaa ennustaa sen hintaa pitkällä aikavälillä.

Jaan kuitenkin nyt parhaat NEO-hintaennusteet vuodelle 2021.

NEO-hintaennuste 2021: tekninen analyysi

Joten nyt, kun tiedät mikä tekninen analyysi on, katsotaanpa pitkäaikainen NEO-hintaennuste, jonka longforecast.com on tehnyt. Tämä on toinen verkkosivusto, joka tarjoaa lyhyen ja pitkän aikavälin hintaennusteita kryptovaluutoille.

Mukaan longforecast.com, NEO: n hinta on 18,86–24,14 dollaria toukokuussa 2021 ja nousee 23,98–30,69 dollariin joulukuuhun 2021 mennessä.

NEO-hintaennuste 2021: Perustuu Teknologia ja markkinatrendit

Cryptoupdates.net ennusti, että NEO voi koskettaa 900 dollaria tai enemmän vuoteen 2019 mennessä, mutta koska hinta pysyi melkein samana muutaman vuoden ajan, ennuste vuodelle 2021 ei ole niin kirkas – se voi nousta noin 30 dollariin vuoden loppuun mennessä. He ovat perustaneet ennusteensa siihen, että he pystyisivät kaappaamaan Kiinan ja suurimman osan Aasian markkinoista.

Vaikka ennuste näyttää olevan korkeammalla puolella, olemme kaikki nähneet kuinka valtavasti kryptovaluutat ovat toimineet aiemmin.

Olisi oikeudenmukaista sanoa, että myös NEO-kolikon pitkän aikavälin tulevaisuus näyttää lupaavalta. Onko NEO hyvä sijoitus?

Onko NEO hyvä sijoitus?

Kuten olemme nähneet, NEO on tuottanut suuria sijoitustuottoja aiemmin. Aikaisemman suorituskyvyn lisäksi kriittinen tekijä, joka työntää kryptovaluutan menestykseen, on vahvat perustekijät, ja NEO: lla on paljon.

Meidän on mitattava NEO: n suorituskykyä muun muassa tekniikan, joukkueen, markkinoiden hyväksynnän jne. Perusteella. NEO: lla on monia näkökohtia, jotka voivat tehdä siitä entistä menestyvämmän.

Katsotaanpa heitä:

Kiinan hallituksen tuki

Kiina on vastustanut kryptovaluuttoja ja alkuperäisiä kolikoiden tarjouksia. Heidän kommenttinsa salausvaluutan louhinnan kieltämisestä johti markkinahintojen kaatumiseen.

Neo on kuitenkin yksi heidän omista kryptovaluutoistaan, ja he ovat kohdelleet sitä suotuisasti. Ei vain sitä, mutta sitä käyttävät myös monet maan suuret yritykset, kuten Alibaba ja Microsoft China.

Kun otetaan huomioon Kiinan markkinoiden valtava koko ja vaikutus Kiinaan koko talouteen, tämä tekijä voi antaa merkittävän sysäyksen NEO: lle.

Tekninen etu

NEO: lla on yksi selkeä etu Ethereumiin verrattuna – helppous koodata alustalleen. Ethereumin kehittäjien on opittava Solidity koodaamaan älykkäät sopimukset.

Toisaalta NEO tukee yleisiä ohjelmointikieliä, kuten Java, Python, C ++, jne., Mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon kehittäjille.

NEO-hintaennuste NEO tukee Python C ++ Java -palvelinta

Tämä voi olla pelinvaihtaja NEO: lle, koska se tekee alustasta entistä helpomman laajemman kehittäjien saataville.

Älykäs talous

Bitcoin syntyi valuutan digitalisoimiseksi blockchain-tekniikan avulla. Ethereumista tuli seuraavan sukupolven lohkoketju luomalla älykkäitä sopimuksia, jotka pystyivät digitalisoimaan kaikenlaisia ​​sopimuksia.

NEO tekee kaiken tämän ja paljon muuta. NEO tuo esiin älykkään talouden käsitteen, jossa kaikki todelliset varat (kuten talo) voidaan digitalisoida.

Joten jos esimerkiksi vuokrat kotisi, voit tehdä älykkään sopimuksen vuokralaisen kanssa. Voit lisätä ehdon, jossa talon digitaalinen avain jaetaan vuokralaiselle vasta, kun saat vuokran.

Tämä ajatus älykkäästä taloutta voisi todella olla tulevaisuus, ja NEO johtaa tällä hetkellä tätä konseptia.

NEO-hintaennusteen älykäs talous

Alkuperäiset kolikkotarjoukset (ICO)

Olen varma, että kaikki kuulitte ICO: n valtavasta menestyksestä viime vuonna. Useimmat viime vuonna käynnistetyt ICO: t käynnistettiin Ethereum-verkossa, mikä teki Ethereumista erittäin suositun.

Monet ICO: t oli kuitenkin rivissä käyttämään NEO: ta vuonna 2018. Joten voisiko NEO asettaa hyötymään näiden ICO: n menestyksestä?

Näyttää siltä, ​​että NEO on vahva kolikko ja voisi mennä pitkälle, ja nämä kaikki ovat ratkaisevia tekijöitä, jotka voivat johtaa NEO: n menestyspolulle.

On kuitenkin myös joitain asioita, joihin sinun on oltava varovainen.

Katsotaanpa, mihin kannattaa varoa ennen sijoittamista NEO: han.

Hallituksen määräykset

Vaikka NEO: lla on tällä hetkellä Kiinan hallituksen tuki, emme ole varmoja siitä, muuttuuko tämä kanta tulevaisuudessa. Kiina ei ole ollut salausystävällinen kansa, ja se voi vaikuttaa suoraan NEO: n menestykseen.

Se on ollut suurin edunsaaja Kiinan hallituksen tuelle, joten se on myös eniten kärsineitä, jos he päättävät mennä uudelleen kryptovaluuttaan.

Joten sinun tulisi etsiä uutisia, jotka liittyvät Kiinan hallituksen liikkeisiin.

Kilpailun lisääntyminen

NEO voi kohdata kovaa kilpailua monien kryptovaluuttojen kanssa, jotka kehittävät samanlaisia ​​alustoja älykkäille sopimuksille.

Itse asiassa Cardano (ADA) -kolikolla, jota pidetään myös seuraavan sukupolven blockchain-alustana, on suurempi markkina-arvo kuin NEO: lla. Cardanon markkina-arvo on noin 8,1 miljardia dollaria, kun taas NEO: lla on noin 5,45 miljardia dollaria.

NEO-hintaennuste Cardano & amp; NEO-kolikkomarkkinat

Lähde: coinmarketcap

On myös muita kolikoita, kuten EOS.io, jotka ovat myös NEO: n vahvoja kilpailijoita.

Sinun on pidettävä kirjaa näistä kahdesta tekijästä turvatakseen sijoituksesi NEO: hon.

Kaikki tekijät huomioon ottaen uskon kuitenkin, että NEO voisi olla hyvä sijoitusvaihtoehto.

Viimeiset sanat

Kuten voit todennäköisesti kertoa, minkä tahansa kryptovaluutan tulevaisuuden ennustaminen ei ole koskaan helppoa. On monia tekijöitä, jotka määräävätkö hinta nousevan vai laskevan.

Tässä oppaassa olen yrittänyt antaa sinulle tietoa tärkeimmistä NEO: han liittyvistä tekijöistä. Sinun pitäisi nyt tietää, että yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka määräävät NEO: n onnistumisen, on Kiinan hallituksen tuki. Tämän lisäksi NEO tarjoaa myös monia teknisiä etuja Ethereumiin verrattuna.

Tiedät myös miltä vuoden 2021 NEO-kolikoiden alkuun liittyvä hintaennuste näyttää. Sanoisin, että se näyttää melko myönteiseltä NEO: lle.

Kaiken tämän mielessä on tärkeää puhua finanssineuvojalle ennen sijoituspäätösten tekemistä. Mikä tärkeintä, älä koskaan sijoita enempää kuin sinulla on varaa menettää. Salausvaluuttamarkkinat voivat kaatua milloin tahansa.

Joten, kun olet lukenut tämän oppaan, mitä mieltä olet NEO-kolikosta? Aiotko sijoittaa? Haluaisimme kuulla ajatuksesi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me