Paras DASH-lompakko

Kymmenen-kaksikymmentä vuotta sitten, kun joku käyttäisi termiä “lompakko”, luultavasti kuvittelisit taitettavan nahkakotelon, jossa on rahaa, henkilökortteja ja vastaavia. Mutta nyt termi on ylittänyt merkityksensä digitaalinen maailma – “lompakon” tarkoitus on edelleen sama, mutta nyt se paperirahan ja kolikoiden sijaan digitaaliset valuutat.

Yritämme tänään löytää parhaiten sopivat asumisolosuhteet yhdelle tällaiselle valuutalle – yritämme löytää parhaat Dash-lompakko siellä.

Nähdessään, että niitä on paljon erityyppisiä lompakoiden säilyttämisestä maailmassa, tämä ei ehkä ole helppo tehtävä. Vaikka pienellä onnella (ja onnella tarkoitan tuntikausia teknistä ja analyyttistä analyysiä), luulen, että voimme – ainakin – tehdä melko tarkka luettelo.

Mukavuutesi vuoksi olen vertaillut lompakkoa pro ja con -tyyppisessä analyysissä. Olen käsitellyt heidän pääpiirteitään & haittoja ja esitteli tulokset. Sinun tarvitsee vain lukea opas ja oppimasi perusteella, valitse Dash-kolikkolompakko.

Dash Wallet Review: Kaikki Dashista

Jos luet tätä opasta, on todennäköistä, että olet todennäköisesti melko perehtynyt Dashiin. Jotta saat vain nopean yleiskatsauksen, Dash on hajautettu kryptovaluutta, joka on haarautunut Bitcoin-haarasta (mikä tarkoittaa, että se on “altcoin”). No, jos haluat tutustua siihen paremmin, lue ensin tämä Dash-salausvaluuttaopas.

Dash-lompakko: Dash-kotisivu.

Hauska tosiasia: Tiesitkö, että Dash lanseerattiin alun perin Xcoinina tammikuussa 2014?

Tämän kirjoituksen aikaan, Dash omistaa tällä hetkellä 15. sija kryptovaluuttamarkkinoilla, sen korkki ollessa hieman alle 975 miljoonaa dollaria. Hinta on noin 101 dollaria yksikköä kohti. Näiden tietojen perusteella uskon, että voimme turvallisesti sanoa, että Dash on valtava pelaaja kryptovaluutta-maailmassa, joten löytää hyvämaineinen ja käyttäjäystävällinen Dash-kolikkolompakko pitäisi olla prioriteetti kaikille, jotka ajattelevat sijoittamista tähän salaukseen.

Kryptovaluutan lompakot

Sinulla on todennäköisesti melko hyvä idea mitä salausvaluutan lompakko todellisuudessa on, mutta vain varmistaaksemme, että olemme molemmat samalla sivulla, haluaisin antaa sinulle nopeasti selvityksen kaikista olemassa olevista erityyppisistä lompakoista.

Yleensä on viisi erityyppistä kryptovaluutta tallentavaa lompakkoa: online, työpöytä, mobiili, laitteisto ja paperi. Kummallakin niistä on sama tarkoitus – tallentaa haltijan digitaalinen (salaus) valuutta turvalliseen ja salattuun, mutta haltijan helposti saatavilla olevaan tapaan.

Paras DASH-lompakko

Monet ihmiset rakastavat paperilompakoita turvallisuutensa vuoksi. Ne voivat olla helppo säilyttää pidikkeen taskussa, potentiaalisella varkaalla tai huijarilla ei kuitenkaan ollut pääsyä niihin – koodit tulostetaan (tai kirjoitetaan muistiin) turvallisesti paperiarkille aina haltijan vieressä, kun he tarvitsevat niitä.

Myös muilla digitaalisen valuutan lompakoilla on hyvät ja huonot puolensa, mutta niitä kaikkia ei kannata luetella täällä – loppujen lopuksi tulit tänne selvittämään parhaan Dash-lompakon.

Hauska tosiasia: Tiesitkö nyt, että sana “Dash” on sekoitus sanoista “digitaalinen” ja “käteinen”?

Dash-lompakon valitseminen

Nyt kun olemme molemmat samalla sivulla ja päivittäneet tietomme, voimme siirtyä suoraan Dash-lompakon valintaoppaaseen. Kerron sinulle parhaista Dash-lompakoista kolme päälompakotyyppiä edellä mainittu – työpöytä, laitteisto ja paperi.

Läpinäkyvyyden vuoksi haluaisin sinun tietävän, että olen valinnut nämä digitaalisen valuutan säilyttävät lompakot sen perusteella, kuinka helppoa niitä on käyttää, niiden varmuuskopiointi- ja suojausominaisuudet, yksityisen avaimen hallinta ja muutama muu vaihtoehto.

Alla olevia lompakoita ei ole lueteltu tietyssä järjestyksessä.

Desktop Dash -lompakot

Aloitetaan kaikkein käyttäjäystävällisimmillä työpöydän lompakoilla.

Jaxx

Jaxx-digitaalinen valuutan lompakko tunnetaan salausmaailmassa. Monien mielestä se on paras digitaalinen Dash-kolikkolompakko.

Jaxx tarjoaa käyttäjilleen Portfolio-moduulin, huipputason turvallisuus, viimeisimmät salausuutiset ja paljon muuta erilaisia ​​ominaisuuksia. Voit käyttää heidän lompakonsa online-versiota, mutta he voivat myös ladata lompakon suoraan työpöydällesi.

Dash-lompakko: Jaxx-kotisivu.

Jaxx on ylpeä siitä, että heillä on miljoonia latauksia maailmanlaajuisesti, mikä on kiva ja todistettu kokemus. Ne tarjoavat myös 24 tunnin globaalin asiakastuen, mikä on aina siistiä, kun puhut salauslompakoista.

Jaxx Plussat:

 • Yksi tunnetuimmista ja todistetuimmista digitaalisista Dash-lompakoista siellä;
 • Korkea yksityisyyden taso (ts. Skannatut kuvat tallennetaan vain laitteeseen, ei edes tallennettu verkossa);
 • Tukee yli 100 eri valuuttaa.

Jaxx Miinukset:

 • Jaxx-lompakossa on haavoittuva siemenuutto;
 • Niiltä puuttuu kaksivaiheinen todennus.

Tuomio: Haitoista huolimatta Jaxx on loistava Dash-lompakko, joka tukee monia eri ominaisuuksia ja jolla on todistettu maine kryptovaluuttamaailmassa.

Exodus

Exodus on toinen tunnettu työpöydän Dash-kolikkolompakko. Yksi Exoduksen tarjoamista pääominaisuuksista on sen yhteensopivuus kuuluisalla välitöntä kryptovaluutanvaihto-ohjelmalla nimeltä MuotoVaihto. Tämän vuoksi Exodus-käyttäjät voivat käydä kauppaa suurella määrällä erilaisia ​​kryptovaluuttoja ilman merkittäviä aikarajoituksia.

Paras DASH-lompakko

Toinen mielessä pidettävä asia on, että Exodus on yksinkertainen lompakko. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse koskaan ladata koko estoketjua tietokoneellesi – hitaamman internetyhteyden omaavat liittyvät!

Exodus-ammattilaiset:

 • Exodus tarjoaa visuaalisesti houkuttelevan, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän;
 • Se on suunniteltu erityisesti kryptovaluutta-aloittelijoille mielessä, mikä tekee siitä täydellisen ensimmäiselle Dash-lompakollesi;
 • Se tarjoaa laajan valikoiman kryptovaluuttoja kauppaa varten – ei tarvitse rajoittaa itseäsi!

Exodus Cons:

 • He ovat edelleen “tuoreessa uunissa” yritys, mikä tarkoittaa, että ympärillä on monia erilaisia ​​epäilyksiä. Tätä seikkaa korostetaan edelleen, koska he eivät ole avoimen lähdekoodin;
 • Korkean suojaustason puute;
 • Kaksivaiheisen todennuksen puute.

Tuomio: Vaikka Exodus on edelleen jonkin verran uusi yritys, ne ovat jo melko tunnettuja salauksen kaupankäyntiyhteisössä. Jos aiot luottaa Dashiin Exodus Dash -lompakolla, sinun on punnittava edut ja haitat.

Dash Core -lompakko

Kyllä, olet lukenut sen oikein. Dashilla on lompakkonsa.

“Dash Core Wallet”, kuten nimestä voi päätellä, on erityisesti suunniteltu Dash-lompakko. Se mahdollistaa monenlaisia ​​ominaisuuksia (masternode-hallinta, PrivateSend jne.) Ja on melko hyvin optimoitu työpöydän käyttöön.

Dash-lompakko: Dash-sovellus.

Tarvitset Dash-kolikkolompakon kanssa ei tarkastusta samalla kun käytät muita varojasi kuin suojausavainta. Et tarvitse henkilötodistusta, valokuvia tai mitään välissä päästäksesi Dash-lompakon varoihisi.

Dash Core -lompakko-ammattilaiset:

 • Se on *THE* Dash-lompakko;
 • Siinä on laaja valikoima käytettävissä olevia toimintoja.

Dash Core Wallet Cons:

 • Korkeat tilavaatimukset tietokoneellasi (koko lohkoketju ladataan).

Taulukko: Jaxx- ja Exodus-lompakoiden edut ja haitat

Tuomio: Ihmiset ovat alkaneet hyväksyä Dash Core -lompakon THE Dash -lompakkona, kun otetaan huomioon sen nimi ja alkuperä. Jos sinulla on keskimääräistä korkeampi internetyhteys (tai olet erittäin kärsivällinen ja pitkät lataus- ja synkronointitunnit eivät pelota sinua), voit kokeilla Dash Core Walletia.

Viimeisin löydetty Ledger Wallet -kuponki:

Hardware Dash -lompakot

On aika siirtyä laitteisto-Dash-lompakkoihin. Ne ovat ehdottomasti paras valinta, jos haluat parasta turvallisuutta.

Ledger Nano S

Ledger Nano S on todennäköisesti yksi suosituimmista laitteiston digitaaliset valuutan lompakot siellä. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että – teoriassa – sen pitäisi olla yksi parhaista Dash-lompakoista.

Ledger Nano S kiinnittää Dashisi a yksityinen avain JA a Pin-koodi. Luonnollisesti se tukee kaikkia tärkeimpiä kryptovaluuttoja siellä – Dash on vain yksi heistä.

Dash-lompakko: Ledger Nano S.

Parasta Ledger Nano S: ssä on se on varmuuskopio. Jos jokin ei mene suunnitelman mukaan, voit olla varma, että Dash (tai mikä tahansa muu kryptovaluutta) on turvallinen ja hyvä!

Ledger Nano S Plussat:

 • Tukee monia erilaisia ​​kryptovaluuttoja;
 • Kestävä ja tukeva, ei haittaa ympärilläsi;
 • Siinä on varmuuskopio, kun asiat kääntyvät odottamattomaan suuntaan.

Ledger Nano S Miinukset:

 • Melko tyyris. Kirjoitushetkellä Nano S: n vakiohinta on 99,99 dollaria;
 • Ei mobiilitukea.

Tuomio: Ledger Nano S on loistava laitteistotyökalu ja Dash-lompakko, jos hintalappu ja tietyn laitetuen puute eivät pelkää sinua..

Trezor

Trezor oli OG laitteiston salauslompakoita – se oli ensimmäinen digitaalisen valuutan laitteistolompakko koskaan luotu! Pelkästään tämän yhden tosiseikan perusteella se on edelleen tähän päivään asti ollut erittäin suosittu valinta kryptovaluuttayhteisössä.

Paras DASH-lompakko

Trezor tukee monia erilaisia ​​kryptovaluuttoja, Dash on yksi niistä. Se on pieni, yhteensopiva ja helppokäyttöinen, mikä vastaa suurta Dash-lompakkoa. Haittapuoli on kuitenkin sama kuin Ledger Nano S: llä – tämän kirjoituksen aikaan, Trezor maksaa 99,99 dollaria.

Trezor-ammattilaiset:

 • Pieni ja yhteensopiva, helppo käyttää;
 • Sillä on erilaisia ​​kryptovaluuttoja.

Trezor Miinukset:

 • Kallista;
 • Jotkut ominaisuudet puuttuvat tällä hetkellä (vaikka niitä on tarkoitus lisätä tulevaisuudessa).

Tuomio: Jos hintalappu ei vie sinua pois, Trezor saattaa olla loistava Dash-lompakko.

Pidä avainta

Pidä avainta ei todennäköisesti ole niin tunnettu, varsinkin kun verrataan sitä Ledger Nano S: ään tai Trezoriin.

Se on myös melko kallis – sen keskihinta on jopa 99 dollaria. Tämä laitteiston digitaalinen valuuttalompakko on tällä hetkellä tukee seitsemää erilaista kryptovaluutta – Dash on tietysti yksi heistä. Ainoa merkittävä ero kilpailijoihin verrattuna on, että KeepKey on paljon suurempi ja siinä on huomattavasti suurempi näyttö, mikä saattaa olla kätevää joillekin käyttäjille.

KeepKey-ammattilaiset:

 • Muihin laitteisiin verrattuna on suuri näyttö;
 • Siinä on mukavat turvaominaisuudet.

KeepKey Cons:

 • On vähän iso verrattuna muihin laitteistoihin digitaalisen valuutan laitteisiin;
 • Melko kallis.

Tuomio: Kun KeepKey asetetaan yhdessä muiden laitteistojen salaustallennuslaitteiden kanssa, se epäonnistuu melko vähän. Mutta jos haluat itsellesi suuremman näytön ja suuremman laitteen, KeepKey on oikea tapa edetä!

Paper Dash -lompakot

Paperilompakot ovat melko erilainen muun tyyppisistä krypto-rahalompakoista. Tärkein ero on, että paperilompakot ovat offline-tilassa – käyttäjä yksinkertaisesti tulostaa yksityiset ja julkiset avaimet paperilevylle ja kuljeta sitä sitten.

Taulukko: Ledger Nano S: n ja Trezor Onen pääominaisuudet

Ihmisillä on taipumus suhtautua paperilompakkoihin suuresti niiden takia lisätty turvallisuustaso. Koodisi eivät ole Internetissä. Tämä tarkoittaa, että potentiaalinen hakkeri, huijari tai muun tyyppinen henkilö, jolla on jonkinlainen pahoinpitely, ei pääse tietoihisi – elleivät he aio vetää sitä ulos taskustasi!

Paper Dash -lompakoiden ammattilaiset:

 • Tarjoavat todennäköisesti korkeimman määrän turvallisuutta;
 • Helppo kuljettaa mukana, erittäin kannettava;
 • Erittäin kustannustehokas.

Paper Dash Walletsin haitat:

 • Ei kestävä (ei kestä vettä, tulta jne.);
 • Jos joku saa selville, että kantat sitä, saatat joutua taskuuntumisen kohteeksi.

Tuomio: Jos et halua käyttää paljon rahaa laitteiden digitaalisiin valuuttavarastoihin, mutta et luota online-salauslompakkoihin, paperinen Dash-lompakko voi olla paras valinta!

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Johtopäätös

On niin saatavilla on useita erilaisia ​​Dash-lompakoita, että on täysin ymmärrettävää, jos on vaikea saada mieleesi vain yksi. Päätöksen tekemisessä online-oppaat, oppaat ja arvostelut tarjoavat yleensä hyviä neuvoja.

Yleisimmin keskimääräinen henkilö mieluummin työpöydälle tai mobiiliversiot näistä lompakoista sekä niiden saatavuuden että saatavuuden vuoksi.

Ihmiset, joilla saattaa olla turvallisuusluottamuskysymykset (tai yksinkertaisesti haluavat lompakonsa olevan aina vierekkäin määrätyssä laitteessa) saattaa valita laitteistot tai paperilompakot. Se on tapauskohtainen skenaario – jokainen ihminen on erilainen, mutta suosittelin aina valitsemaan laitteistolompakot, kuten Ledger Nano S ja Trezor.

Mikä tahansa valintasi voisi olla, sinun pitäisi Pidä aina turvallisuus ensisijaisena Dash-lompakkoasetuksestasi. Näin pitäisi olla myös muiden salakirjoittavien lompakoiden tapauksessa! Kun tiedät, että varat ovat turvallinen ja hyvä, esimerkiksi käyttöliittymän visuaalinen ulkonäkö, hidas latausnopeus tai laitteen esteettinen arvo tulevat toissijaisiksi.

Toivon, että pidit tämän Dash-lompakon opetusohjelman hyödyllisenä, ja toivotan sinulle onnea valitessasi oikean lompakon sinulle!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me