Paras NEO-lompakko

NEO-salausvaluutta on tosin saanut paljon huomiota viime kuukausina. Oikein niin – se on ainutlaatuinen ja huomionarvoinen salausprojekti, joidenkin tiettyjen tavoitteiden kanssa ja suunnitelmilla niiden saavuttamiseksi. Jos olet kiinnostunut sijoittamalla NEO: han, tarvitset kuitenkin paras NEO-lompakko etukäteen!

Sama kuin monia muita salauskolikoita ja rahakkeita, NEO: lla on muutama erilainen lompakkovaihtoehto. Toisin kuin monet muut samanlaiset salausprojektit, NEO on kuitenkin samaan aikaan omituinen tilanne – näet mitä tarkoitan, jos katsot alla olevaa luetteloa.

Tästä puhuen NEO: n parhaat lompakot näyttävät:

Mikä on NEO?

Ennen kuin pääsemme parhaisiin NEO-lompakkoihin, on muutamia asioita, jotka on syytä mainita etukäteen. Yksi tärkeimmistä asioista on lyhyt ja täsmällinen määritelmä vain mikä NEO-kolikko todella on, ja miksi sinun pitäisi ensin olla kiinnostunut siitä.

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kryptovaluutoista, voit ajatella NEO: ta ainutlaatuinen käänne Ethereumin estoketju ja yleiset tarkoitukset. Hankkeen yleinen määritelmä näyttää aluksi melko suoraviivaiselta – se on a hajautettu kryptovaluutta, joka on keskittynyt ympärille älykäs sopimus luominen ja toteutus. NEO on molemmat yhteisölähtöinen, ja myös a kehittäjäystävällinen projekti.

Nyt mikä tekee NEO: sta ainutlaatuisen ja miksi niin monet ihmiset haluavat sijoittaa kolikkoon ja etsiä ensinnäkin parhaan NEO-lompakon?

Paras NEO-lompakko: yhteisölähtöinen projekti.

Toisin kuin Ethereum, NEO on säädösten mukainen. Jokaiselle henkilölle, joka tekee kauppaa NEO: n kanssa ja käyttää sitä, myönnetään digitaalinen henkilötodistus, ja siten kryptovaluutta muuttuu sääntelyystävällinen hanke.

Voisit sanoa – eikö tämä suoraan kumoa koko hajauttamisen ajatusta? Hyvin, ei, ei oikeastaan.

Koska NEO on säädösten mukainen, tämä tekee kryptovaluutasta erittäin houkutteleva yrityksille ja joillekin erityisille rahoituslaitoksille. Sen jälkeen salaus muuttuu integroitu laajemmin, kasvattaen siten kyseiseen lohkoketjuun rakennettujen älykkäiden sopimusten kokonaismäärää.

Useat ihmiset, jotka etsivät parasta NEO-lompakkoa, kertovat sinulle sen he uskovat vahvasti projektiin, ja nähdä sen tulevaisuus hajautettu rahoitus. Tämä tuo esiin toisen näkökohdan, joka meidän on käsiteltävä – syyt miksi ihmiset saattavat haluta sijoittaa NEO: han.

Miksi ihmiset sijoittavat NEO: han?

Nyrkkisääntönä sinun pitäisi tietää, että niitä on kaksi suurta syytä miksi ihmiset sijoittavat NEO: han ja etsivät parhaita NEO-lompakoita – henkilökohtainen taloudellinen hyöty, ja kenraali usko projektiin.

Enemmän kuin todennäköistä, että kuulut itse jompaankumpaan näistä kahdesta ryhmästä.

Ensimmäinen ryhmä on hyvin itsestään selvä ja edustaa todennäköisesti suurinta osaa ihmisistä, jotka ostavat NEO: ta. Kun kryptovaluutat ovat erittäin suosittu työkalu investointeihin tänä päivänä (enimmäkseen johtuen siitä, kuinka helppoa on aloittaa sijoittaminen salaukseen, joihinkin yleispalveluihin, DeFi-kulttuuriin jne.), monet ihmiset toivovat voivansa tuottaa voittoa sijoittamalla joihinkin valittuihin salauksiin.

Tosiasia, että se on maailman epävakaimmat markkinat luultavasti on myös jotain tekemistä sen kanssa.

Paras NEO-lompakko: NEO-kolikko kuvaajan edessä.

NEO ei ole tässä poikkeus. Sillä on kaikki onnistumisen edellyttämät elementit – vahva tiimi projektin takana, selkeä visio, ainutlaatuinen ratkaisu älykkäiden sopimusten luomiseen ja jopa jotkut valtavirran yritystuki. Salausvaluutta on varmasti sijoittanut itsensä monien tutkoihin!

Toinen syy miksi ihmiset etsivät parhaita NEO-lompakoita ja pyrkivät investoimaan tähän salaukseen, on kuitenkin hieman kapeampi, mutta yhtä (ellei enemmän) pätevä kuin ensimmäinen – haluavat tukea hanketta.

Salausvaluutta on vain yhtä paljon kuin yhteisö sen takana On. Jos siitä puuttuu tukea ja ihmiset kieltäytyvät käyttämästä sitä, projekti epäonnistuu – se on niin yksinkertaista.

Siellä on varmasti monia ihmisiä, jotka haluavat NEO: n menestyvän. Suurin osa menestyksestä on käytettävyysnäkökulma itse tunnuksen! Jos siis aiot käyttää NEO: ta näihin tarkoituksiin, tervetuloa yhteisöön!

Parhaat NEO-lompakkotyypit

Joten – puhutaan lompakot, voisimmeko?

Luettelo parhaista NEO-lompakoista sisältää muutama erityyppinen lompakko. Olisi luultavasti hyvä keskustella päätyypit jonka voit odottaa kohtaavan, vain varmistaaksemme, että olemme molemmat samalla sivulla täällä.

Yleensä niitä on kaksi päätyyppiä kryptovaluutta lompakoita markkinoilla – kuumia ja kylmiä. On luonnollisesti myös pienempiä alatyyppejä, mutta loppujen lopuksi kaikki kuuluu takaisin näihin kahteen.

Hot Lompakot

Kuumat lompakot ovat ohjelmistosi, sovelluksesi, vaihtoon perustuva tallennustilasi ja niin edelleen. Suoraan sanottuna, mikä tahansa hakemuksen muoto ylläpitää jatkuvaa yhteyttä Internetiin ja voit tallentaa salauskolikkosi siihen voidaan pitää kuumana lompakkona.

Nyt koko “jatkuva Internet-yhteys” -asia on huomionarvoista – sillä on molemmat joitakin selkeitä etuja ja haittoja.

Hyödyllisesti, kuinka lompakot ovat poikkeuksellisen mukava. Niiden avulla voit käyttää varojasi ja tehdä liiketoimia nopeasti ja yksinkertaisesti – mikä on erittäin tärkeää useimmille ihmisille, jotka etsivät parasta NEO-lompakkoa.

Kuumat lompakot ovat myös yleensä täysin ilmainen käyttää, ellet katso jotain premium-sovelluksia tai ladattavia ohjelmistoja. Luonnollisesti tämä on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon – se tekee tästä lompakkotyypistä paljon lähestyttävämpi ja laajalti suosittu.

Paras NEO-lompakko: NEO-lompakko.

Haittojen osalta on otettava huomioon yksi merkittävä asia – turvallisuus.

En todellakaan yritä sanoa, että kaikkia kuumia lompakoita ei ole turvallista käyttää – näin ei ole. Kuitenkin verrattuna kylmät lompakot, kuuma salaustallennus on läheskään yhtä tehokas, turvallisuuden kannalta.

Jotain mainitsemisen arvoinen on kuitenkin se, että suosivat enimmäkseen kuumia lompakoita kryptovaluutta-kauppiaat – ihmiset, jotka kääntävät jatkuvasti omaisuuttaan markkinoilla tarkoituksella voittoa samalla kun teet niin. Tämä palaa mukavuustekijään.

Lisäksi kuuma lompakko voi olla hämmästyttävä henkilölle, joka etsii parhaita NEO-lompakoita hodl pieni määrä kolikoita. Koska laitteistosalaustallennuksessa on hintalappu, se riippuu viime kädessä henkilön yksilöllisistä tarpeista ja tarpeista.

Kylmät lompakot

Kylmät lompakot ovat fyysisiä salauslaitteita. Aiheesta pysymisen vuoksi mainitsen, että sellaiset asiat kuin paperilompakot myös on olemassa, mutta tässä parhaiden NEO-lompakoiden luettelossa keskitymme laitteistot.

Joten kylmä lompakko on jotain, jonka haluat liittää tietokoneeseesi, siirtää varoja sinne tai takaisin vaihto, ja irrota se sitten. Toisin sanoen, kylmä lompakko ei yllä jatkuvaa yhteyttä Internetiin – yhteys on hyvin lyhyt ja suojattu laajalla joukolla turvaominaisuuksia.

Taulukko: Ledger Nano X: n ja Nano S: n pääominaisuudet

Kuten luultavasti arvata voi, tämä yksinkertainen tosiasia yksinään tekee kylmistä lompakoista turvallisin vaihtoehto kryptovaluuttojen tallentamiseen – NEO sisältyy.

Ilman jatkuvaa yhteyttä Internetiin ja yksityiset avaimesi tallennetaan lompakkoon eikä johonkin palvelimeen maailman toisella puolella, haitallinen hakkeri ei pysty tavoittamaan omaisuuttasi. Ainoa tapa, jolla joku voisi varastaa NEO-kolikot, jotka sijaitsevat laitteiston lompakossa, on kirjaimellisesti varastamalla itse lompakko.

Paras NEO-lompakko: NEO: n ekosysteemi.

Myönnetään, että useimmissa tapauksissa et aio kuljettaa kylmää lompakkoasi mukanasi kaikkialla, olet todennäköisesti turvallista olettaa, että mahdollisuudet siihen ovat melko pienet.

Entä puutteet kylmistä lompakoista? No, totuuden mukaan kuka tahansa, joka etsii parasta NEO-lompakkoa, kuulee sen mielellään tämän tyyppisissä lompakoissa ei ole vakavia puutteita!

Ainoa asia, joka kannattaa harkita tässä, on se kylmät lompakot saattavat tulla hieman kalliiksi, valitsemastasi tuotteesta riippuen. Jos kuitenkin arvostat NEO-kolikoidesi turvallisuutta, sitä ei pidä pitää minkäänlaisena ongelmana!

Kun kaikki tämä on sanottu, siirrymme vuoden parhaiden NEO-lompakoiden luetteloon!

1. Ledger Nano X – Laitteiston kryptovaluutta-lompakon johtaja

Sijoitus # 1/7 salausvaihdosta

Ledger Nano X -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Voidaan hallita mobiililaitteella
 • + Erittäin turvallinen
 • + Tukee yli 1500 kryptovaluutta
 • + Mukava muotoilu

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Suhteellisen kallista

Käy sivustolla

Tarkoitan, onko mahdollista keskustella parhaat kryptovaluutta-lompakot – riippumatta siitä, mikä kryptovaluutta voi olla – mainitsematta Ledger?

Todellakin – jos etsit parasta lompakkoa NEO: lle, valtaosa salauksen harrastajista kertoo sinulle, että Ledger on oikea tapa edetä. Nimittäin yhtiön uusin ja suurin – Ledger Nano X.

Nano X on, suoraan sanottuna, hämmästyttävä krypto-lompakko. Se tarjoaa käyttäjille kaikki pääominaisuudet, joita voit odottaa maailmanluokan kylmäsäilytyslaite, ja sitten vähän.

Ensinnäkin Nano X: ää voidaan pitää parhaana NEO-lompakkona yksinkertaisesti kuinka turvallista se on. Lompakossa on sitä ei ole koskaan ennen hakkeroitu, ja käyttää kaikkia alan huipputason turvaominaisuuksia. Olipa se sitten mukautetut PIN-koodit tai kaksoispiiriasennus, voit olla varma, että NEO-kolikkosi ovat turvallisia Ledgerin kanssa.

Paras NEO-lompakko: Ledger Nano X.

Laitteessa on myös ns Ledger Live – a käyttöliittymä auttaa hallitsemaan ja lähettämään / vastaanottamaan erilaisia ​​salausominaisuuksia, joita saatat omistaa. Nyt on syytä mainita se Ledger Live ei vielä tue NEO: ta – sen sijaan sinun on käytettävä virallista NEO-lompakkoa ja liitettävä pääkirjasi siihen turvallisuuden lisäämiseksi.

Näin on, jos sinulla on (tai aiot omistaa) sellaisia muut kryptovaluutat joita Ledger Live tukee, olet iloinen kuullessasi, että kyseinen käyttöliittymä on yksi kauneimmista ja sujuvimmista käyttöliittymistä krypto-lompakon markkinoilla.

Lopuksi on myös tärkeää huomata se Nano X on erittäin hyvin valmistettu laitteisto. Se sisältää a kestävä muotoilu, on kahden painikkeen toiminnot, ja toimii Bluetoothin kautta, yhtä hyvin kuin USB-C-kaapelilla. Lompakko tuntuu tosin myös laadukkaalta tuotteelta!

Ledger Nano X -laitteiston lompakko maksaa sinulle noin 119 dollaria, kanssa ilmainen toimitus useimpiin alueisiin. Vaikka hinta on tosin melko korkea, kannattaa huomata, että ostat yksi markkinoiden parhaista NEO-lompakoista – ehdottomasti hintojen arvoinen!

Käy Ledger Nano X: ssä

…tai lue Ledger Nano X -katsaus

2. Ledger Nano S – NEO-harrastajille ja teollisuuden uusille tulokkaille

Sijoitus # 2/7 salausvaihdosta

Ledger Wallet Review Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin turvallinen
 • + Suojaus fyysisiä vaurioita vastaan
 • + Tukee yli 1500 kolikkoa ja rahaketta

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Suhteellisen kallista

Käy sivustolla

Ledger Nano S on laitteiston kryptovaluutta-lompakko – toisin sanoen kylmä lompakko. Se on yksi kahdesta NEO-tallennuslaitteesta (ja muista salauslaitteista) Ledger tarjoaa – Nano S on vanhempi malli.

Se, että se on vanhempi, ei tarkoita, ettei sitä kannata tarkistaa ja pitää yhtenä parhaimmista NEO-lompakoista siellä. Päinvastoin – huomaat todennäköisesti sen Nano S on erittäin suosittu ominaisuus monissa käyttäjän tekemissä “Paras lompakko NEO: lle” luettelot.

Minä esimerkiksi uskon, että Ledger Nano S on hämmästyttävä kryptovaluutta lompakko sekä veteraani NEO-hodlerille että alan uudelle tulokkaalle! Anna minun todistaa mielipiteeni.

Nano S tarjoaa NEO-pidikkeitä huipputason turvaominaisuudet – Ledger tunnetaan teollisuudessa tarjoamalla asiakkailleen parhaita turvaominaisuuksia! Tämän todistaa edelleen jatkuvat laiteohjelmistopäivitykset jonka lompakko vastaanottaa – kaikkea tietoturvapäivityksistä Ledger Live -parannuksiin ja uusiin omaisuuden lisäyksiin.

Paras NEO-lompakko: Ledger Nano S.

Se on myös toinen asia – vaikka Ledger Live (Ledger-lompakoiden käyttöliittymä) ei tällä hetkellä tue NEO: ta, on melko hyvät mahdollisuudet, että se tulee, tiettyyn aikaan tulevaisuudessa. Kaikki riippuu kehittäjien ja muun NEO-yhteisön innostuksesta!

Nano S -mallia voidaan myös pitää yhtenä parhaista NEO-lompakoista yksinkertaisesti sen takia kuinka huomaamaton se on. Toisin kuin kookkaampi muotoilu Nano X, laitteiston lompakon vanhempi versio muistuttaa USB-muistitikku. Tämä tarkoittaa, että pystyt käyttämään Nano S -ohjelmaa huolimatta siitä, että joku tahallinen tahallinen huomaaa ja tunnistaa sen heti sen todellisuudessa.

Ostettu jostakin yrityksen virallisilla verkkosivuilla, Ledger Nano S maksaa sinulle noin 59 dollaria + toimituskulut. Se on aivan uskomaton hinta niin korkealaatuiselle tuotteelle!

Käy Ledger Wallet -sivustolla

…tai lue Ledger Wallet -katsaus

3. Binance – Vaihtoon perustuva NEO-lompakko

Sijoitus # 3/7 salausvaihdosta

Binance-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin tunnettu salauksenvaihtofoorumi
 • + Yli 100 erilaista kryptovaluuttaa, jotka ovat kaupan käytettävissä
 • + Kaksivaiheinen todennus

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Saattaa olla hieman vaikeaa aloittelijoille salauksen harrastajille

Käy sivustolla

Jos olet viettänyt aikaa salausmaailmassa, olet todennäköisesti melko tuttu Binance. Se on nimi, joka tulee jatkuvasti esiin aina, kun joku mainitsee salausten ostamisen tai kaupan pitämisen.

Binance on kryptovaluutan vaihtoalustasuosituimpien joukossa, siinä!

Puhumme kuitenkin parhaasta NEO: sta lompakot täällä… Joten mitä Binancella on tekemistä tällaisen aiheen kanssa?

No, näet, vaikka Binancella on erillinen mobiilipohjainen lompakko omasta (Trust Wallet), emme todellakaan edes viittaa siihen tässä luettelossa. Sen sijaan painopiste on suoraan itse Binance-kaupankäyntialusta.

Binance voi itse asiassa toimia vaihto-lompakko. Se on eräänlainen kuuma lompakko, jonka avulla voit tallentaa salauskolikkosi siihen, mutta se on ensisijaisesti kryptovaluutan vaihto.

Paras NEO-lompakko: Binance.

Miksi kukaan tekisi niin, voit kysyä? Yksinkertainen – sopivuus.

NEO-kolikoidesi pitäminen Binancessa on erittäin kätevä. Sen avulla voit käyttää omaisuuttasi tien päällä, ja myös käydä kauppaa heillä milloin tahansa. Tämä on upeaa päivän kauppiaat, ja muut ihmiset, jotka haluavat jatkuvasti tuottaa voittoa NEO-kolikoillaan.

Sikäli kuin vaihdot menevät, Binance on todella yksi parhaista NEO-lompakoista! Alusta on yhtä suosittu ja vaikutusvaltainen kuin se on laaja joukko turvaominaisuuksia ja on myös asiantuntijat kauppiaat arvostavat sitä laajalti toiminnallisuutensa ja laajan ominaisuuksiensa vuoksi.

Kuulostaako Binance paras NEO-lompakko? Jos näin on, tarkista alustan ulos tässä.

Käy Binancessa

…tai lue Binance-arvostelu

4. Cex.io – hämmästyttävä sovellus ja paljon kauppapaareja

Sijoitus # 4/7 salausvaihdosta

CEX.io -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Helppo selvittää
 • + Eri kaupankäyntiparit
 • + Suuri tuki

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Kolikkovaihtoehdot saattavat puuttua

Käy sivustolla

Cex.io on ensisijaisesti salauksen kaupankäyntialusta. Se tarjoaa kuitenkin käyttäjilleen kolikoiden tallennustoiminnot, liian – sama kuin kaikki muut tässä luettelossa olevat lompakot.

Nyt sitten – mikä tekee Cex.io: sta erityisen?

Ensinnäkin alustaa voidaan pitää yhtenä parhaista NEO-lompakoista yksinkertaisesti sen vuoksi sen tukema sovellus. Se on varmasti yksi parhaista salauksenvaihtosovelluksista!

Cex.io-sovellus on saatavana kaikille Android- ja iOS-laitteille erittäin helppo käyttää, ja sopiva kaikille kauppiaille. Sen avulla voit ostaa joitain tärkeimpiä kryptovaluuttoja suoraan aloitusnäytöltä Fiat rahaa (luotto- / maksukortit, pankkisiirrot jne.).

Paras NEO-lompakko: Cex.io

Lisäksi tämän sovelluksen hämmästyttävä asia on, että sillä on nimetty osa, joka on tarkoitettu asiantuntijoille kauppiaille. Tämä tarkoittaa sitä, että koko sovellus on erittäin käyttäjäystävällinen, mutta on erillinen välilehti, joka sallii edistyneen tason salakirjoittajat hyödyntää joitain mahtavia ominaisuuksia auttamaan heitä kaikissa kaupankäynnin ja vaihdon tarpeissa.

Lopuksi, Cex.io on yksi ainoista vaihtoehdoista parhaista NEO-lompakoista, joiden avulla voit “nostaa rahaa” sisään erittäin yksinkertaisella tavalla. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ohittaa joitakin KYC askeleet, ja valitse sitten paras fiat-nostovaihtoehto itsellesi (PayPal, luotto- / maksukortit jne.).

Lyhyesti sanottuna Cex.io tarjoaa ehdottomasti käyttäjilleen hämmästyttävä vaihto-lompakko – se voi yhtä hyvin olla paras NEO-lompakko! Jos olet kiinnostunut kokeilemaan Cex.io-sovellusta itse, voit käyttää alustaa tässä.

Käy CEX: ssä

…tai lue CEX-arvostelu

5. KuCoin – Luotettava alusta, jolla on pienet kauppamaksut

Sijoitus # 5/7 salausvaihdosta

KuCoin-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Nimetön kaupankäynti
 • + Suojattu
 • + Tukee erilaisia ​​kryptovaluuttoja

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Pieni kaupankäyntimäärä

Käy sivustolla

Tosin, KuCoin on luultavasti yksi vähemmän tunnetuista nimistä tässä parhaassa NEO-lompakkoluettelossa. Ensinnäkin se johtuu se ei ole ensisijaisesti lompakko (se on kryptovaluutan vaihto), ja toiseksi yksinkertaisesti siksi, että se ei ole niin suosittu kuin sanotaan, Binance.

KuCoinilla on kuitenkin vielä paljon tarjottavaa useimmille NEO-hodlerille.

Vaihtolompakko on luotettava valinta kaikille, jotka haluavat pitävät NEO-kolikot turvallisina ja ehjinä. Alustalla ei ole ollut kaikki merkittävät asiat sen perustamisesta lähtien, mikä on tosiasiallisesti melko harvinaista – edes joillakin salauskauppaketjun suuremmilla nimillä ei ole tarkalleen tahrattomia jälkiä.

Lisäksi KuCoinin avulla voit pitää NEO-kolikot paitsi alustalla myös käydä kauppaa ja jopa ostaa lisää, siellä, itse pörssissä. Tämä on mahtavaa, koska se asettaa KuCoinin luetteloon vaihdoista, jotka tekevät tukee täysin NEO: ta – niin hyödyllinen kuin tämä salausprojekti näyttää olevan, luettelo ei silti ole niin pitkä.

Paras NEO-lompakko: KuCoin.

Lopuksi on myös syytä huomata, että KuCoinilla on melko mahtavia maksuja tarjota kaikille, jotka haluavat käydä kauppaa NEO-kolikoillaan alustalla. Suoraan sanottuna sinun kaupankäyntimaksut heiluvat 0,1 prosentin rajan ympärillä – se on todella matala! Ajattele sitä tällä tavalla – jos ostat 1000 dollaria NEO-kolikoita, vero verottaa vain 1 dollaria!

Kaiken kaikkiaan KuCoin on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista vuoden parhaassa NEO-lompakossa, ja se kannattaa ehdottomasti tarkistaa myös NEO-aloittelijoille ja asiantuntijoille! Jos kiinnostuksesi on herättänyt, voit tarkistaa sivuston tässä.

Käy Kucoinissa

…tai lue Kucoin-arvostelu

6. BitMart – erinomainen Exchange-lompakko NEO-aloittelijoille

Sijoitus # 6/7 salausvaihdosta

BitMart Exchange -katsaus Asiat, joista pidimme:

 • + Alhaiset kauppa- ja nostomaksut
 • + Aloittelijaystävällinen
 • + Osta salaus luotolla & pankkikortit, PayPal, pankkisiirto
 • + Suojattu, monia lisäominaisuuksia
 • + Laaja valikoima kryptovaluuttoja

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei niin monta käyttäjäarvostelua löytynyt verkosta

Käy sivustolla

BitMart, kuten nimi todennäköisesti viittaa, on salausvaihto. Siihen liittyy kuitenkin mahdollisuus tallentaa NEO-kolikkosi, liian!

Yksinkertaisesti sanottuna voit joko ostaa kolikkosi itse alustalla, tai siirtää ne toisesta vaihdosta tai lompakosta BitMartiin.

Jos päätät ostaa NEO: n BitMartista ja pitää sen siellä, prosessi tulee olemaan niin yksinkertainen kuin ne tulevat – kun olet rekisteröidy sivustolle ja läpäistä kaikki vaaditut tarkastukset, sitten yksinkertaisesti ostat niin monta NEO-kolikkoa kuin haluat, ja ne siirtyvät automaattisesti BitMart NEO -lompakkoosi.

Vaihtoa pidetään turvallinen – sillä ei ole aiemmin ollut merkittäviä turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä. Lisäksi käyttäjät väittävät itse asiassa, että se toimii todella hyvänä porttina salausmaailmaan aloittelijoille ja aloittelijoille NEO-harrastajille!

Paras NEO-lompakko: BitMart.

Sinä näet, BitMart on erittäin helppo käyttää. Se on melko itsestään selvää, ei väliä mitä haluat tehdä alustalla – olipa se sitten salauskauppa, jonkinlainen markkinatutkimus, tai jopa käyttää sitä nimellä paras NEO-lompakko itseäsi varten.

Sen sijaan on syytä mainita, että vaikka aloittelevat kauppiaat pitävät BitMartia melko kutsuvana, alustalla on runsaasti ominaisuuksia asiantuntijoille salauksen harrastajille, liian! Suoraan sanottuna jokaisen ja kaikkien pitäisi pystyä löytämään etsimänsä BitMartista.

Turvallinen NEO-tallennus, fiat-krypto-kaupankäyntiparien saatavuus, alhaiset palkkiot – BitMart on ehdottomasti saanut paljon erilaisia ​​asioita tarjottavaksi keskimääräiselle NEO-hodlerille (ja kauppiaalle!). Jos haluat kokeilla BitMartia itsellesi, voit aloita heidän kotisivultaan, ja ota se sieltä.

Käy BitMartissa

…tai lue BitMart-arvostelu

7. Bittrex – erittäin turvallinen ja luotettava salauksenvaihtolompakko

Sijoitus # 7/7 salausvaihdosta

Bittrex-arvostelu Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin turvallinen
 • + Pienet kiinteät palkkiot
 • + Nopea vaihto
 • + Laaja valikoima salaus- ja fiat-valuuttoja

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Joitakin käyttäjien valituksia tuesta
 • Voi olla jonkin verran vaikeaa teollisuuden tulokkaalle

Käy sivustolla

Bittrex on yksi niistä alustoista, joita voisin jatkaa tuntikausia. Vuosien mittaan olen kasvanut arvostaa palveluja tämän erityisen kryptovaluutanvaihdon ja myös tarkkailla heidän turvallisuuttaan (ja muut) ominaisuudet toiminnassa. Otetaan kuitenkin se ylhäältä ja keskustellaan siitä, miksi Bittrex voi olla vain paras NEO-lompakko sinulle.

Aluksi, Bittrex antaa sinun ostaa NEO: ta suoraan pörssistään – Ei ongelmaa. Tulet huomaamaan useita eri kauppapareja – onko se USDT vai BTC, NEO-kolikoiden hankkimisen alustalla pitäisi olla hyvin yksinkertainen ja yksinkertainen prosessi.

Se on erittäin tärkeä näkökohta mainita myös – yksinkertaisuus on pelin nimi Bittrexin kanssa. Vaikka vaihdolla ei ehkä ole joitain hienoja käyttöliittymän ominaisuuksia tai erittäin tyylikäs ja futuristinen muotoilu, ei voida kiistää, että kaikki alustan prosessit ovat hyvin itsestään selvä ja no … Yksinkertainen!

Paras NEO-lompakko: Bittrex.

Nyt on syytä mainita se Kehotan sinua käyttämään Bittrexin mobiilisovellusta – verrattuna pörssin verkkosivustoversioon, sovellus on paljon parempi, sekä ulkoasunsa että yleisen helppokäyttöisyytensä suhteen.

Monet ihmiset eivät tiedä tätä, mutta Bittrex on itse asiassa veteraanivaihto – on ollut olemassa jo jonkin aikaa, sillä ei ole ollut suuria turvallisuuteen liittyviä skandaaleja, mitä tahansa. Tämä johtuu osittain siitä, että Bittrex pitää suurimman osan käyttäjävaroistaan (mukaan lukien NEO) kylmäsäilytyslaitteissa.

Toisin sanoen vaihto tarjoaa sinulle mahdollisuuden säilytä salausvarasi kylmävarastoissa… Ilman sinun tarvitsisi ostaa erillistä kylmää lompakkoa! Nyt, luonnollisesti, asiat eivät ole niin yksinkertaisia, ja sinun tulee epäilemättä aina paremmin oman kylmän lompakon kanssa, mutta yleinen mielipide pysyy edelleen.

Jos Bittrex kuulostaa parhaalta NEO-lompakolta sinulle, voit tarkistaa sivuston tässä.

Käy Bittrexissä

…tai lue Bittrex-arvostelu

Kuinka valita paras NEO-lompakko itsellesi?

Kun luettelo parhaista NEO-lompakoista on edessäsi, mutta yksi kysymys on jäljellä – miten sinun pitäisi valita vain yksi, yksi lompakko?

No, tosiasia on se sinun ei tarvitse! Kuuntele minua.

Ihannetapauksessa haluat käyttää sitä kaksi erillistä NEO-lompakkoa – kylmä ja kuuma. Kylmä lompakko (tyypillisesti – laitteisto) toimisi pää NEO-tallennusyksikkösi, kun taas kuumaa lompakkoa (kuten vaihtopohjaista) käytettäisiin kaikki kaupankäynti- ja vaihtotarpeesi.

Tällaisen yhdistelmän avulla voit osallistua täysimääräisesti kaikkiin salaukseen liittyviin toimintoihin. Useimmat ihmiset, jotka valitsevat kaksi lompakkoa, yrittävät löytää tasapainon siitä, kuinka monta NEO-kolikkoa pitää yhdessä niistä – jotkut sanovat, että noin 20% kolikoistasi on ihanteellinen, kun taas toiset haluavat jopa jakaa se 50/50.

Taulukko: Ledger Nano X: n ja Trezor Model T: n turvaominaisuudet

minä sanon – kaikki nämä numerot tai järjetön. Sen erittäin tapauskohtainen asia.

Jotkut ihmiset aikovat liittyä ajattelutapaan “hodling for life”. Tällaisessa tilanteessa kannattaa ehkä pitää 95% kolikoistasi kylmässä lompakossa, ja sinulla on ylimääräinen 5% hätäkauppaa varten.

Päiväkauppiaat ovat päinvastoin – he saattavat haluta parhaan NEO-lompakon, joka antaisi heille sen käydä kauppaa kolikoillaan tien päällä, milloin tahansa. Tällaisessa tilanteessa prosenttiosuus käännettäisiin ympäri.

Vaikka tämä on vain ajattelemisen aihetta, yleinen ajatus on silti melko yksinkertainen – paras veto on käyttää sekä kuumien että kylmien lompakoiden palveluja samanaikaisesti!

Päätelmät

Tämä on luettelo parhaista NEO-lompakoista nykyisillä markkinoilla!

Kaikkien yllä olevassa luettelossa mainittujen lompakoiden (ja vaihtolompakoiden) mukana tulee omat edut ja puutteet, mutta kaikilla heillä on silti yksi yhteinen asia – riippumatta siitä, minkä valitset, voit odottaa huippuluokan laatu, ominaisuudet, Ja tietenkin – turvallisuus. Mahtava!

Tämän sanottuani kiitän sinua lukemasta tätä luetteloa parhaista NEO-lompakoista ja toivon, että siitä oli sinulle hyötyä! Muista – paras veto on hyödyntää sekä kuumien että kylmien lompakoiden palveluja, yhdistettynä! Tämä varmistaa, että saat “molempien maailmojen parhaat puolet” – huipputason turvallisuuden ja myös mahdollisuuden käydä kauppaa kolikoillasi tien päällä.

Muista myös tarkistaa luettelo parhaista kryptovaluutanvaihdoista, ja myös joitain parhaat krypto-lompakot, yleensä ottaen. Kippis, onnea NEO-matkallesi ja seuraavaan kertaan asti!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me