Paras työpöydän lompakko

Kryptovaluutan lompakko on yksi tärkeimmistä asioista, joita on tutkittava, kun olet vasta salaustilanteessa. Ei ole väliä oletko vasta aloittamassa vai oletko jo kokenut kauppias / hodler, kuitenkin löytää itsellesi paras lompakko haastava! Siksi tarkastelemme tässä artikkelissa jotkut markkinoiden parhaat työpöydän lompakot!

Tosin lompakot, joista keskustelemme tässä luettelossa, ovat hieman… mielenkiintoisia. Näet mitä tarkoitan sekunnissa.

Tämän sanottu on kuitenkin tosiasia, että etsit parasta Bitcoin työpöydän lompakko (tai mikä tahansa muu altcoin lompakko), niin olet tullut oikeaan paikkaan – lue eteenpäin ja valitse oikea vaihtoehto itsellesi! Tämän päivän luettelomme sisältää:

Miksi valita paras DESKTOP-lompakko?

Nyt, ennen kuin hyppäämme luetteloon parhaista työpöydän lompakoista nykyisillä markkinoilla, on muutama asia, joka meidän on selvitettävä etukäteen. Luonnollisesti ensimmäinen asia, joka on tutkittava, on melko itsestään selvä – perustelut miksi sinun pitäisi harkita työpöydän lompakoita, ensinnäkin!

On totta, että myös tähän kysymykseen on vastauksia.

Ensinnäkin työpöydän lompakoita pidetään salauksen turvallisempien vaihtoehtojen joukossa niin kauas kuin kuumia lompakoita mennä. Jos et tiedä, kuumat lompakot ovat niitä kryptovaluutta-lompakoita jatkuvasti yhteydessä Internetiin. Nämä sisältävät mobiilisovellukset, selainpohjaiset lompakot, vaihdot, ja niin edelleen.

Myös työpöydän lompakot kuuluvat tähän luokkaan.

Paras työpöydän lompakko: Bitcoin-näppäimistöpainike.

Mikä tekee heistä kuitenkin turvallisemman vaihtoehdon kuin muut kuumat lompakot? Ajattele sitä: työpöydän lompakko on tietokoneellesi asennettu ohjelmisto. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi yksityisen avaimen tallennus ja pintatason turvaominaisuudet käsitellään eri tavalla kuin sanotaan vaihto-lompakossa.

Tämän lisäksi jotkut parhaista työpöydän lompakoista ovat yksinkertaisesti graafinen esitys kylmä lompakko. Tosin tämä on asia, joka sinun on pakko nähdä myös alla olevasta luettelosta – ohjelmisto ei itsessään ole todellinen lompakko, vaan pikemminkin graafinen käyttöliittymä, joka näyttää tietylle kylmälle lompakolle tallennetut varat.

Pääset siihen kuitenkin vähän.

Turvallisuus syrjään, siinä on myös kohta sopivuus, liian. Paras työpöydän salauslompakko tulee olemaan poikkeuksellisen mukava – niiden avulla voit tarkistaa salaustekniikkasi, lähettää ja siirtää niitä ja jopa osallistua panostus tai myynti vain muutamalla hiiren painalluksella.

Paras työpöydän lompakko: Exodus-resurssituki.

Tarpeetonta sanoa, että se on erittäin arvostettu! Ei ole väliä oletko aktiivinen kryptovaluuttakauppias vai omistautunut hodler, se on edelleen toiminnallisuus, joka voi tehdä salauksen hallinnan prosesseista paljon helpompaa ja suoraviivaisempaa.

Lopuksi on syytä mainita, että parhailla työpöydän lompakoilla on yleensä laaja valikoima muita lisäominaisuuksia, joita ne tarjoavat käyttäjilleen. Edellä mainittu panostus, turvaominaisuuksien muutokset, yksinkertaiset muunnokset, ja niin edelleen – varmasti arvostettu!

Pöytälompakot – osa Hot Wallet -ryhmää

Olen maininnut tämän hiukan aikaisemmin tässä parhaassa työpöydän kryptovaluutta-lompakkoluettelossa, mutta työpöydän lompakot kuuluvat kuuma salaustallennus – kaikki ohjelmistot ja sovellukset, joiden avulla voit tallentaa ja pitää salausresursseja niissä samalla säilyttäen jatkuva yhteys Internetiin.

Kuumat lompakot ovat tosin, suosituimpien salauksen tallennusmahdollisuuksien joukossa – jos kävisit foorumeilla ja kysyisit muilta kryptovaluutta-harrastajilta heidän haluamansa tavan turvata kryptovaluuttavaransa, suurin osa heistä todennäköisesti luetteloisi ja mainitsisi muutaman kuuman lompakon.

Paras työpöydän lompakko: Bitcoin kaavion edessä.

Tämä johtuu pääasiassa kuuma lompakko saavutettavuus. Olipa kyseessä sitten ohjelmisto-, verkko- tai sovelluspohjainen lompakko, voit yleensä lataa ne mistä päin maailmaa tahansa, ja käytä niitä täysin ilmaiseksi. Kuten voitte kuvitella, tämä tekee kuumista lompakoista erittäin houkuttelevan vaihtoehdon valtavalle joukolle yksittäisiä salauksen haltijoita siellä.

Lisäksi kuumat lompakot ovat yleensä erittäin helppo käyttää. Muutama korkeamman luokan poikkeus jätetään syrjään, useimmissa tapauksissa pystyt lataamaan (asettamaan) kuuman lompakon muutamassa minuutissa ja aloittamaan sen käytön heti. Sepä hienoa!

Mitä on vältettävä, kun valitset työpöydän lompakon

Jotain muuta, mitä sinun tulisi harkita etsiäksesi parasta työpöydän lompakkoa, ovat tekijät, jotka tekevät työpöydän lompakoista vähemmän toivottavia.

Toisin sanoen on joitain asioita, jotka kertovat kaiken siitä, että sinun tulisi pysyä mahdollisimman kaukana lompakosta.

Luonnollisesti listan kärjessä olisi merkittävä turvallisuuden puute. Tarkoitan, myöntäkää se – luultavasti näit tämän olevan tulossa.

Paras työpöydän lompakko: Bitcoin nahkalompakossa.

Kuten odotettiin, niin tämä on saattanut olla, se on totta nyt kuin koskaan ennen. Kanssa kryptovaluuttateollisuus yhä suositumpi ja blockchain-tekniikka lisääntyvällä vauhdilla, kysyntä on myös kasvussa luotettavat ja huippuluokan krypto-lompakot, liian. Kohtauksen suosio houkuttelee kuitenkin myös paljon huijareita ja epäluotettavia tuotteita.

Siksi on tärkeää tarkista aina ensin työpöydän lompakon suojausominaisuudet. Jos sillä ei ole turvallisuutta, riskoit omaisuuttasi – et halua, että se tapahtuu!

Voit lisätä siihen myös kiinnittää huomiota lompakon käytettävyysnäkökohdat, liian. Jos kyseessä on pöytätietokone (palvelu), haluat löytää lompakon, joka olisi molempia todella helppo käyttää, mutta myös tarjota sinulle mahdollisuuden hyödyntää laajempaa luetteloa ominaisuuksista ja eduista.

Paras työpöydän lompakko antaa sinun tehdä sen, kun taas jotkut vähemmän ihanteellisista vaihtoehdoista ovat, hyvin … Lackluster.

Paras työpöydän lompakko: Bitcoin ja lukko.

Lopuksi varmista tee tutkimuksesi ja löydä parhaat työpöydän salakirjoitetut lompakot omistaa (suorittaa) laiteohjelmiston päivitykset jatkuvasti, liian. Cryptocurrency-lompakot, joilla on kehittäjätuki, tulevat aina olemaan niin, paljon parempi kuin ne, jotka eivät – tällä tavalla lompakko pystyy pysymään käyrän edellä ja toteuttamaan turvaominaisuuksia, jotka suojaavat sinua moderneilta turvallisuusuhilta.

Kun kaikki tämä on sanottu, voimme vihdoin siirtyä kuluvan vuoden parhaiden työpöydän lompakoiden luetteloon!

1. Ledger Live – Kaunis käyttöliittymä, täydellinen toiminnallisuus & Käytettävyysominaisuudet

Sijoitus # 1 viidestä salausvaihdosta

Ledger Wallet Review Asiat, joista pidimme:

 • + Erittäin turvallinen
 • + Suojaus fyysisiä vaurioita vastaan
 • + Tukee yli 1500 kolikkoa ja rahaketta

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Suhteellisen kallista

Käy sivustolla

Ledger on epäilemättä yksi markkinoiden suosituimmista kryptovaluutta-lompakoista – tämä on sanomattakin tässä vaiheessa. Saatat kuitenkin olla hämmentynyt – Ledger käsittelee kylmät lompakot, niin mitä se tekee “parhaan työpöydän lompakon” luettelossa?

Sallikaa minun selittää – sillä on todellakin tekemistä Ledger-lompakoiden käyttöliittymä, Ledger Live.

On totta, että Ledger käsittelee laitteiston salauslompakoita. Käyttöliittymänsä vuoksi näitä lompakoita ei kuitenkaan voitu sulkea pois tällaisesta luettelosta – se on yksinkertaisesti niin hyvä!

Alkajaisiksi, käyttöliittymä on kaunis – voit vaihtaa värejäsi ja vaihtaa vaalean ja tumman tilan välillä, mutta riippumatta siitä, minkä valitset, käyttöliittymä näyttää moderni ja tyylikäs. Kaikki on järjestetty erittäin mukavasti, liian – pystyt nähdä tilisi ja saldosi aloitusnäytöltä, analysoida kaavioita ja muutoksia, ja jopa seurata tapahtumia.

Turvallisuus on jotain, mitä voit odottaa Ledgeriltä oletuksena. Koska kyseinen käyttöliittymä on yhteydessä kaksi yrityksen lompakkoa, lompakon suojaustaso on oletuksena kylmä.

Paras työpöydän lompakko: Ledger Nano X.

Jos et tiennyt, kylmät lompakot ovat turvallisin salaustallennusvaihtoehtoja koko markkinoilla. Koska Ledger on yksi johtavista tuotemerkeistä, luulen, että näet, minne menen tämän kanssa.

Ledger-laitteiden osalta ne on tehty tukeva & kestävä, ja hallussaan PIN-koodin salasanapyynnöt. Ledger Live on yksi parhaista työpöydän lompakoista, mutta voit odottaa samaa PIN-koodin suojausta ylimääräinen 24 sanan palautuslause Laitteellesi tai LL-tilillesi tapahtui auttaa sinua pääsemään eroon.

Lopuksi, Ledger Live vastaanottaa jatkuvasti laajan valikoiman laiteohjelmistoja ja muita päivityksiä. Nämä sisältävät kaiken turvallisuusparannuksia, aina uusien ominaisuuksien lisäykset ja yleiset elämänlaadun parannukset.

Jos haluat kokeilla Ledger Live outia, sinun on ostettava yksi yrityksen laitteistolompakoista. Ledger Nano S maksaa sinulle noin 59 dollaria, sillä aikaa Nano X: n hinta on noin 119 dollaria. Jos etsit parasta työpöydän lompakkoa ja olet valmis investoimaan omaisuutesi turvallisuuteen, et todellakaan voi mennä pieleen Ledgerin kanssa!

Käy Ledger Wallet -sivustolla

…tai lue Ledger Wallet -katsaus

2. Trezor – Huipputason tietoturvaominaisuudet, jatkuvat päivitykset

Sijoitus # 2 viidestä salausvaihdosta

Trezor-lompakon tarkistus Asiat, joista pidimme:

 • + Huipputason turvallisuus
 • + Erittäin tunnettu krypto-lompakko
 • + Sillä on valtava määrä kryptovaluuttoja
 • + Jatkuva laiteohjelmiston päivitys

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Tyyris
 • Hänellä on aiemmin ollut luvaton käyttöoikeus

Käy sivustolla

Trezor on yksi markkinoiden hallitsevista kahdesta johtavasta laitteistosalauksen tarjoajasta. Sama kuin sen pääkilpailija – Ledger -, se on edelleen esillä myös tässä parhaiden työpöydän kryptovaluutta-lompakoiden luettelossa! Tämä johtuu siitä, että lompakon käyttöliittymä.

Totta puhuen, Trezorin pitäisi todennäköisesti kilpailla paikasta paras Bitcoin-työpöydän lompakko – se on varmasti yksi suosituimmista paikoista tallentaa BTC!

Toisin kuin monet siellä olevat työpöydän lompakot, Trezorin käyttöliittymä on itse asiassa melko yksinkertainen. Siinä on kaikki omaisuutesi sivussa, ja kun olet valinnut hallinnoitavan omaisuuden, sinulle annetaan mahdollisuus valita, mitä haluat tehdä sillä – lähettää, vastaanottaa, myydä, ostaa , ja niin edelleen.

Käyttöliittymän yksinkertaisuus on katsotaan enimmäkseen ammattilaisena – tämä pätee erityisesti, jos et halua hallita monia kolikoita ja olet yleensä aloittelija salauksen maailmassa. Trezor ei ylikuormita sinua valtavalla luettelolla lisäominaisuuksia ja joitain monimutkaisia ​​käyttöliittymäsuunnitteluvaihtoehtoja – se on hyvä!

Paras työpöydän lompakko: Trezor.

On myös mahdotonta mainita Trezoria korostamatta sitä, että kylmän lompakon takana olevan yrityksen – SatoshiLabsin – katsotaan tuottavan joitain markkinoiden turvallisimmista tuotteista.

Trezor-lompakot päivitetään jatkuvasti uusimmat suojausominaisuudet ja laiteohjelmistopäivitykset. Tämän jälkeen lompakot itse ovat satunnainen PIN-koodigeneraattori – aina silloin tällöin PIN-koodit vaihtuvat. Tämä tehdään estämiseksi näppäinten lukitus, ja joidenkin muiden haitallisten ohjelmien pääsy varoihisi.

Jos Trezor kuulostaa oikealta lompakolta omiin tarpeisiisi ja tarpeisiisi ja tuotteiden käyttöliittymä näyttää parhaalta työpöydän lompakolta, sinulla on kaksi erillistä tuotetta valita. Trezor One maksaa sinulle noin 59 dollaria, Trezor Model T (lompakon uusi ja parannettu versio) maksaa noin 160 dollaria.

Käy Trezorissa

…tai lue Trezor-arvostelu

3. Exodus – Sisäänrakennettu vaihto-toiminto

Sijoitus # 3/5 salausvaihdosta

Exodus-lompakon tarkistus Asiat, joista pidimme:

 • + Helppokäyttöinen
 • + On asiakastukea
 • + Useita kryptovaluutta-vaihtoehtoja
 • + Ohjelmistopohjainen lompakko
 • + Sisäänrakennetut vaihto-ominaisuudet

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Altis turvallisuuskysymyksiin
 • Palkkiot voivat olla melko korkeita

Käy sivustolla

Exodus-lompakko on lyönyt aaltoja parhaiden työpöydän lompakoiden tilassa. Oikein niin – kun kyse on ohjelmistopohjaisesta salaustallennuksesta, johon ei ole liitetty laitteistolaitetta (tai joka ei ole vain visuaalinen esitys kolikoistasi, joita itse asiassa pidetään laitteistossa), Exodus mainitaan usein olevantapa edetä”!

Työpöydän lompakossa on muutama erillinen ominaisuus, jotka voivat tehdä siitä mielenkiintoisen valinnan salauksen harrastajille, jotka etsivät turvallista paikkaa varastoimiseen.

Ensinnäkin Exodus antaa sinun tallentaa siihen melko laajan valikoiman kryptovaluuttoja. Kaikkien pääkolikoiden (suosion ja markkina-arvon mukaan johtavien) lisäksi voit itse tallentaa melko kunnollisen määrän enemmän markkinarakoja kryptoja ja salaustunnuksia, liian!

Tämä on hieno uutinen niille, jotka haluavat monipuolistaa salkkuaan, ja haluavat tehdä niin tutkimalla pienempiä ja vähemmän tunnettuja kolikoita. Exoduksen avulla voit pitää monet heistä lompakossaan – kaikki yhdessä paikassa!

Jotain muuta, mikä tekee Exoduksesta yhden parhaista työpöydän salauslompakoista, on se, että sillä on sisäänrakennettu vaihto. Suoraan sanottuna voit ostaa ja myydä salausvaroja mukavasti lompakostasi ilman, että sinun tarvitsee siirtää varojasi johonkin muuhun pörssiin tai välitykseen.

Paras työpöydän lompakko: Exodus.

Tuo on aika siistiä! Se säästää paljon aikaa ja on varmasti mukava tapa käydä salauksia!

Turvallisuuden kannalta, Exodus on vähän hankala. Lompakko tarjoaa käyttäjilleen melko kohtuullisen turvallisuuden – kaikkien, jotka etsivät parasta työpöydän kryptovaluutta-lompakkoa, tulisi tietää, että pystyt palauttaa varat jos jotain tapahtuu tietokoneellesi a sisäänrakennettu varmuuskopiointiominaisuus.

Lisäksi Exoduksella on palautuslauseominaisuus, liian – sen avulla voit palauttaa varasi, jos menetät pääsyn lompakkoon tai jos unohdat salasanan.

Jotkut käyttäjät väittävät kuitenkin Exoduksesta puuttuu paljon turvaominaisuuksia, liian. Hyvä esimerkki olisi 2FAkaksivaiheinen todennus. Siitä on tullut alan vakiokäytäntö, mutta valitettavasti kyseisellä lompakolla ei ole ominaisuutta.

Kaiken kaikkiaan, kun tarkastelet kaikkia Exoduksen etuja ja haittoja, niin se varmasti on yksi parhaista työpöydän lompakoista siellä! Jos olet kiinnostunut, voit löytää ja tarkistaa lompakon tässä.

Käy Exoduksessa

…tai lue Exodus-arvostelu

4. Electrum – Yksi suosituimmista Bitcoin-lompakoista

Sijoitus # 4 viidestä salausvaihdosta

Electrum-lompakon tarkistus Asiat, joista pidimme:

 • + Yksi vanhimmista Bitcoin-lompakoista
 • + Erittäin helppo käyttää
 • + Ohjelmistopohjainen
 • + Palvelimelle ei ole tallennettu tietoja
 • + Avoin lähdekoodi
 • + Hyödyntää kaksivaiheista todennusta

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Hänellä on ollut turvallisuusongelmia
 • Tukee vain Bitcoinia

Käy sivustolla

Electrum on yksi parhaista Bitcoin-työpöydän lompakoista maailmassa. Sen veteraani teollisuudessa – jos sinulla on ollut jonkin verran BTC: tä pitkään ja olet tutkinut parhaat lompakot tälle tietylle kryptovaluutalle ennen, olet todennäköisesti kuullut Electrumista.

Tämä on ensimmäinen mainitsemisen arvoinen asia – lompakon pitkäikäisyys on lausunto siitä, kuinka hyvä se on! On ollut monia työpöydän lompakoita, jotka ovat yrittäneet saada mahdollisimman paljon huomiota itseensä, mutta ovat silti epäonnistuneet lopulta. kuitenkin, Electrum on elänyt ne kaikki, ja voi varmasti ehdottaa sen veteraaniasemaa todisteena luotettavuudestaan.

Se ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka tekee Electrumista yhden markkinoiden parhaista työpöydän lompakoista.

Kyseinen lompakko on erittäin helppo käyttää. Vaikka sillä ei ehkä ole joitain edistyneitä ja hienoja ominaisuuksia, joita muilla työpöytäpohjaisilla salaustallennusvaihtoehdoilla on, se antaa sinun silti suorittaa kaikki odotetut päätoiminnot, samalla kun pidät kolikot turvallisina ja ehjinä.

Paras työpöydän lompakko: Electrum.

Turvallisuudesta puhuen, Electrum sai sen lapioihin.

Lompakko on erittäin turvallinen ratkaisu, varsinkin kun on kyse Bitcoin-erityisistä lompakoista. Se ei tallenna mitään käyttäjätietojaan palvelimilleen, mikä puolestaan ​​tarkoittaa sitä sinä ja sinä yksin hallitset yksityisiä avaimiasi.

Tämän lisäksi lompakko on avoin lähdekoodi, liian. Kuka tahansa ja jokainen voi tarkistaa lompakon takana olevan koodin, kaikki sen turvaominaisuudet ja vastaavat.

Lompakko on vapaasti käytettävissä, sallii sinun käyttää kaksivaiheista todennusta, ja käyttää salasanoja ja muita turvatoimia. Se on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaista Bitcoin-työpöydän lompakoista – jos olet kiinnostunut kokeilemaan sitä, voit tarkistaa sen tässä.

Käy Electrumissa

…tai lue Electrum-arvostelu

5. MyCelium – Luotettava ja avoimen lähdekoodin Bitcoin-lompakko

Sijoitus # 5 viidestä salausvaihdosta

Yleiskatsaus MyCelium Wallet -katsaukseen Asiat, joista pidimme:

 • + Luotettava
 • + Avoin lähdekoodi
 • + Nopeat ja sujuvat liitännät
 • + Erilaisia ​​tilejä

Asiat, joista emme pitäneet:

 • Ei työpöydän versiota
 • Voi olla vaikea navigoida

Käy sivustolla

Sama kuin monet parhaat työpöydän lompakot siellä, MyCelium on salakohtainen lompakko. Tämä tarkoittaa sitä, että se vain tukee yksi, erityinen kryptovaluuttaBitcoin.

Tällä on omat etunsa ja haittansa. Se rajoittaa sinua vain BTC: n tallentaminen lompakkoon, ja täytyy etsiä toinen salausvaihtoehto jos sinulla on joitain altcoineja. MyCelium kuitenkin tarjoaa korkea turvallisuustaso sikäli kuin Bitcoin-varastointi menee.

Samanaikaisesti MyCelium ei kuitenkaan ole edes työpöydän lompakko – sitä voidaan käyttää vain Android- ja iOS-laitteissa. Mitä se sitten tekee tässä luettelossa? No, on yksi, yksi ominaisuus, joka tekee siitä kannattavan valinnan tällaisessa tapauksessa – se tukee Ledger ja Trezor (laitteistolompakko) integraatiot.

Toisin sanoen MyCelium on täysin yhteensopiva markkinoiden johtavien laitteistolompakoiden kanssa – Ledger ja Trezor. Tämä tarkoittaa, että pystyt Liitä MyCelium-lompakko edellä mainittuihin laitteisiin, mikä lisää entisestään Bitcoinisi turvallisuutta.

Paras työpöydän lompakko: MyCelium.

Laitteiden lompakon käyttöliittymät mielessä, MyCeliumista tulee melko kunnollinen varalompakko Bitcoinille, erityisesti.

Jos et halua yhdistää lompakkoa muihin laitteisiin tai et yksinkertaisesti halua ostaa laitteistolompakkoa, aluksi olet iloinen siitä. MyCelium tarjoaa paljon hyviä turvaominaisuuksia yksin. Se salaa kaikki tietosi (sekä henkilökohtaiset että lompakkoon liittyvät tiedot) ja piilottaa ne sekä kolmansilta osapuolilta että myös yritykseltä itseltään!

Sinä pystyt käyttää todentajia ja salasanoja, integroida erilaisia ​​maksutapoja ja edellä mainitut laitteistolompakot MyCelium-tilillesi ja jopa vaihda Bitcoin mukavasti lompakostasi, liian. Se on paljon hyödyllisiä toimintoja yhdessä mobiilipohjaisessa sovelluksessa!

Jos haluat kokeilla MyCeliumia itse, löydät lompakon tässä.

Käy MyCeliumissa

…tai lue MyCelium-arvostelu

Kuinka valita paras työpöydän lompakko itsellesi?

Kuten olet ehkä jo kerännyt, parhaan työpöydän lompakon valinta voi olla hieman hankala. Sinulla on työpöydälle omistetut lompakot, sitten on myös laitteistolompakot, jotka tukevat upeita työpöydän käyttöliittymiä, ja jopa sovelluspohjaiset lompakot, jotka mahdollistavat laitteistolompakon integroinnin.

Kaikki tämä voi tulla melko hämmentäväksi, varsinkin jos olet täysin uusi salauskohdassa. Älä huoli, koska olemme täällä selvittämässä näitä asioita!

On olemassa muutamia erityisiä nyrkkisääntöjä, joita voit noudattaa luettelon kaventamiseksi löytää oikea lompakko itsellesi. Ensimmäinen näistä säännöistä liittyy saada prioriteettisi suoriksi.

Tarkoitan tällä on melko yksinkertaista – sinun pitäisi istua alas ja päättää mitkä parhaiden työpöydän salauslompakoiden ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä. Luonnollisesti sinulla on asioita turvallisuus yläosassa, mutta luettelo voi olla melko laaja – on tärkeää priorisoida! Tällöin voit kaventaa valitsemaasi uima-allasta melko vähän.

Paras työpöydän lompakko: Ledger Nano X.

Toinen ajateltava asia liittyy useiden salauslompakoiden käyttö. Voit itse asiassa käyttää paria tai muutamaa erilaista kryptovaluutta-lompakkoa omaisuuden varastointitarpeisiisi. Tämä on erityisen suosittu menetelmä salauksen tallentamiseen, kun se tulee laitteistolompakot.

Ajattele itse – jos olet aktiivinen salauskauppias, ja ovat tarkkailla jatkuvasti markkinoita Jotta voisit analysoida parhaita kolikoiden osto- ja myyntiaikoja, haluat luonnollisesti käyttää lompakkoa, jonka avulla voit suorittaa nämä toiminnot nopeasti. Kuumat lompakot – mukaan lukien joitain parhaita työpöydän kryptovaluutta-lompakoita – ovat parhaiden vaihtoehtojen joukossa Tässä suhteessa.

Kuitenkin jopa tällaisessa tilanteessa haluat todennäköisesti olla paikka pitää suurin osa kolikoistasi – kolikot, joita et aio käydä kauppaa, ja haluaisivat sen sijaan säilyttää suojatussa ympäristössä myöhempää ajankohtaa varten. Tässä tulevat laitteistolompakot.

Suoraan sanottuna hyvä idea on käyttää molemmat työpöytäpohjaiset lompakot, ja myös laitteisto, yhdessä toistensa kanssa. Näin voit saada molempien maailmojen parhaat puolet – huipputason kylmälompakoturvallisuuden sekä myös kuumien lompakoiden tarjoaman lempeyden ja nopeuden.

Sinulla on lompakkosi … Mitä nyt?

Joten sitten – olet valinnut parhaan työpöydän lompakon itsellesi (tai jopa pari) ja olet valmis aloittamaan salausten kaupan. Mistä kuitenkin aloitat?

Yksi vaihtoehto on ostaa ja myydä kryptovaluuttasi lompakon käyttöliittymästä. Tämä tietysti on erittäin mukava – sen avulla voit tehdä kaikkea mukavasti lompakostasi, eikä sinun tarvitse uskaltautua johonkin pörssiin tai muulle kaupankäyntialustalle.

Tämän tyyppinen krypto kauppa myös eliminoi inhimillisten virheiden mahdollisuuden, liian. Tarkoitan sitä, että sinun ei tarvitse syöttää lompakon osoitteita keskukseen tai päinvastoin – jos saisit edes yhden symbolin väärin, se tekisi periaatteessa salauksesi mene aivan eri osoitteeseen, ja kadota ikuisesti.

Paras työpöydän lompakko: kryptokolikot ja fiat-rahat lompakossa.

Se sanoi, että lompakon salakirjoitusominaisuuksien käyttö on todella ei suositella. On myös muutamia syitä, miksi näin on.

Ensinnäkin sinun täytyy antaa paljon tietoa itsestäsi lompakon omistajayritykselle tai vaihtoalustalle, jonka he ovat integroineet tuotteeseensa. Tämä ei ole koskaan ihanteellinen, koska se vaarantaa turvallisuutesi – käyttämällä huippuluokan vaihto, voit kuitenkin olla varma, että tietosi tulevat olemaan turvallisia ja luotettavia.

Lisäksi sinun tulisi ottaa esimerkiksi palkkiot huomioon myös. Useilla pörsseillä on laaja valikoima maksuja ja maksumalleja, joista voit valita ja valita. Lompakossa sisäänrakennetuilla vaihtoalustoilla palkkiot ovat kuitenkin yleensä paljon keskimääräistä korkeampi – voit tosiasiallisesti menettää paljon enemmän rahaa kuin käyttämällä vaihtoa!

Lyhyesti sanottuna, vaikka käyttäisitkin markkinoiden parasta työpöydän lompakkoa, se on silti parempi idea tee kryptovaluuttaostoksesi erillisellä, omistettu vaihto.

Kuinka tietää, minkä vaihto kannattaa valita? Yksi tapa saada selville on katsomalla markkinoiden huippuluokan salauskauppapaikat, ja valitset sinulle parhaiten sopivan!

Paras työpöydän lompakko: Coinbase.

Kolikkopohja, Binance, ja Kraken ovat alustoja, joihin ei yksinkertaisesti voi mennä pieleen. He ovat luotettava, on upeat käyttöliittymät, kilpailukykyiset palkkamallit, ja laaja valikoima salauskolikoita käydä kauppaa ja vaihtaa.

Luonnollisesti sinun pitäisi tee oma tutkimus, ja löydä sinulle parhaiten sopiva vaihto. Parhaan työpöydän lompakon löytäminen on kuitenkin jo valtava askel oikeaan suuntaan – kun olet huolehtinut asioiden turvallisuuspuolesta, kaiken muun pitäisi olla sujuvaa siitä eteenpäin!

Päätelmät

Olemme saavuttaneet kuluvan vuoden parhaiden pöytätietolompakoiden luettelomme loppuun. Tässä vaiheessa sinun pitäisi pystyä tee oikea valinta, ja valitse lompakko, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja tarpeisiisi.

Jälleen kerran – kuten olet todennäköisesti huomannut, työpöydän lompakot ovat melko monimutkaisia! Työpöydälle omistettua tallennustilaa on vaikea löytää – ainakin luotettavien lompakoiden suhteen. Siksi katsotaan usein erilaisia ​​vaihtoehtojalaitteistot, joissa on työpöydän lompakon toiminnot, sovellukset, jotka integroituvat muihin ohjelmisto- tai laitteistolompakkoihin, ja niin edelleen.

Etsitkö yleensä parasta Bitcoin työpöydän lompakko tai paikka tallentaa mikä tahansa altcoineistasi, sinun tulisi aina keskittyä turvallisuus. Jos et ole varma työpöytäkohtaisesta lompakosta ja pelkäät, että se ei ehkä ole ihanteellinen valinta kolikoidesi turvallisuuteen, älä käytä sitä – se ei ole sen arvoista!

Taulukko: Ledger Nano X: n ja Trezor Model T: n ohjelmisto-ominaisuudet

Sen sijaan parempi valinta on silloin löytää vaihtoehto – onko se vaihtoon perustuva lompakko tai jopa laitteisto, on paljon parempi valita jokin muu tapa salata kolikoita kuin alun perin oli tarkoitettu, mutta olla varma niiden turvallisuudesta ja mielenrauhasta!

Lopuksi, mitä tulee salausresurssien kauppaan, ostamiseen ja myyntiin, paras vaihtoehto on valitse vaihtoalusta että molemmat on hyvä maine teollisuudessa, ja on turvallinen ja luotettava, liian. Kolikkopohja ja Binance ovat tässä suhteessa kaksi johtajaa, mutta on varmasti myös upeimpia vaihtoehtoja!

Kaiken tämän sanottuani kiitän sinua lukemasta tätä luetteloa parhaista työpöydän lompakoista ja toivon, että siitä oli sinulle hyötyä! Onnea ja ensi kerralla!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me