Parhaat altcoinit 2021: Löydä paras sijoittamasi altcoin-arvo vuonna 2021

Salausvaluuttamarkkinoiden koko, joka oli noin 25,9 miljardia dollaria huhtikuussa 2017. Se on nyt 409,47 miljardia dollaria! Markkinoiden kasvaessa syntyi monia uusia kryptovaluuttoja.

Huomaa: Mikä tahansa kryptovaluutan markkina-arvo on luku, joka saavutetaan, kun kolikoiden kokonaismäärä kerrotaan yhden kolikon arvolla.

Näitä kryptovaluuttoja kutsutaan usein “Altcoineiksi”, koska ne tarjoavat vaihtoehdon Bitcoinille. Parhaiden altcoiinien valitseminen voi olla vaikeaa, koska siellä on tuhansia vaihtoehtoja.

Jos etsit parhaita altcoineja vuodelta 2021, sinun ei tarvitse etsiä enempää. Käsittelen lupaavimmat altcoiinit tässä oppaassa. Puhun heidän historiallisista suuntauksistaan, tekniikastaan, ainutlaatuisuudestaan ​​ja siitä, mitä voidaan odottaa vuonna 2021.

Tämän oppaan loppuun mennessä sinulla pitäisi olla oikea käsitys alkuun liittyvistä alkuun 2021ista. Kun nämä tiedot ovat kädessä, voit mennä finanssikonsultin luokse suunnitellaksesi kryptovaluuttainvestointisi vuodelle 2021..

Huomautus: Jos päätät ostaa minkä tahansa tässä artikkelissa esitetyn kryptovaluutan, muista valita luotettava salausvaihto. Eniten suositeltuja vaihtoehtoja ovat Coinbase ja Binance. Sinä pystyt näkemään miten he vertailevat alla.

Aloitetaan nyt parhaiden altcoiinien 2021 tarkastelu.

1. Parhaat Altcoins 2021: Ethereum

Luettelo parhaista altcoineista on aloitettava Ethereumilla, joka on toiseksi arvokkain salausvaluutta Bitcoinin jälkeen. Sen markkina-arvo on tällä hetkellä 64,35 miljardia dollaria! Ethereumin lanseerasi heinäkuussa 2015 kriittisen valuutan maailman nyt kuuluisa ihme – Vitalik Buterin.

Historialliset sijoitustrendit

Kuten alla olevasta tilannekuvasta näet, Ethereumin hinta kasvoi 9 dollarista tammikuussa 2017 1389 dollariin tammikuussa 2018, mikä tuotti yli 17000%. Sen hinta melkein kaksinkertaistui viime kuussa, huhtikuun alun 396 dollarista (2018) 648 dollariin tänään.

Ethereumin hintakaavio 2018

Kuinka Ethereum on ainutlaatuinen ja erilainen kuin Bitcoin?

Bitcoin on vain digitaalinen valuutta, mutta Ethereumilla on sen lisäksi tarjottavaa enemmän. Ethereum tarjoaa kehittäjälle alustan, jolle he voivat rakentaa blockchain-pohjaisia ​​älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia.

Ethereum oli ensimmäinen kryptovaluutta, joka otti käyttöön älykkäitä sopimuksia, joita pidetään nyt seuraavana suurena.

Huomaa: Älykkäät sopimukset ovat lohkoketjuun koodattuja sopimuksia, jotka toteutetaan, kun tietyt ennalta asetetut ehdot täyttyvät.

Ethereum on myös suosituin alustan alustavien kolikoiden (ICO) käynnistämiseen. Lisätietoja ICO: ista on meidän Mikä on ICO opas.

Joten nämä ovat tärkeimpiä asioita, jotka erottavat Ethereumin Bitcoinista ja tekevät siitä houkuttelevan sekä kehittäjille että sijoittajille.

Tulevat tapahtumat

Yksi suurimmista Ethereumin kohtaamista haasteista on ollut skaalautuvuus. Ethereumin verkko tukee tällä hetkellä suunnilleen 15 tapahtumaa sekunnissa. Tämä ei ole niin hienoa verrattuna VISA: n 56 000 tapahtumaviestiin sekunnissa.

Ethereumin odotetaan päivittävän teknologiansa työn todistuksesta osuustodistukseen vuonna 2021. Tämä lisää sen skaalautuvuutta suuressa määrin.

Mistä ostaa Ethereumia

Koska olet yksi yleisimmin saatavilla olevista kryptovaluutoista, voit ostaa Ethereumia mistä tahansa suositusta pörssistä. Monet näistä vaihdoista tukevat pankkisiirron lisäksi luotto- / maksukortteja. Voit ostaa Ethereumia Coinbasesta, Coinmamasta, CEX.io: sta tai Geminiiltä.

Osta Ethereum

2. Parhaat Altcoins 2021: Litecoin

Litecoin, yksi vanhimmista altcoineista, luotiin vuonna 2011 entisen Googlen työntekijän, Charlie Lee. Kuten Bitcoin, Litecoin on myös vain digitaalinen valuutta, mutta parannuksin. Itse asiassa syy Litecoinin käynnistämiseen oli voittaa joitain Bitcoinin puutteita, erityisesti sen hidas tapahtumanopeus.

Historialliset sijoitustrendit

Litecoin on ollut markkinoilla yli seitsemän vuotta ennalta arvaamattomilla kryptovaluuttamarkkinoilla, joilla kolikot menevät markkinoille nopeasti ja nopeasti. Se on kasvanut yhdeksi parhaista altcoineista, joiden markkina-arvo on 8,2 miljardia dollaria.

Se on tuottanut valtavan tuoton vuonna 2017, kun se kasvoi 4 dollarista tammikuussa 2017 350 dollariin joulukuussa 2017. Se on 8000%: n tuotto!

Kuten alla olevasta tilannekuvasta näet, Litecoin on saanut kasvuvauhdin huhtikuusta 2018 lähtien, jolloin se oli noin 121 dollaria ja käy tällä hetkellä kauppaa 145 dollarilla..

Litecoin-hintakaavio vuodelta 2018

Kuinka Litecoin on ainutlaatuinen ja erilainen kuin Bitcoin?

Litecoin on tehnyt huomattavia parannuksia Bitcoinin tekniikkaan transaktioiden nopeuttamiseksi. Syy, että sitä kutsutaan Litecoiniksi, on se, että se on neljä kertaa nopeampi kuin Bitcoin.

Bitcoin-tapahtuman suorittaminen kestää noin 10 minuuttia, mutta Litecoin-tapahtuma suoritetaan 2,5 minuutissa. Tämä tekee Litecoinista skaalautuvamman kuin Bitcoin, koska se voi suorittaa enemmän tapahtumia sekunnissa.

Litecoin on rakennettu itse Bitcoinin tekniikkaan, ja sitä pidetään Bitcoinin lähimpänä kilpailijana. Enemmän siksi, että molemmilla on sama tarkoitus: tarjota vaihtoehto fiat-valuutoille, kuten USD, EUR, CAD jne.

Tulevat tapahtumat

Litecoin, joka on Litecoinin ensimmäinen maksuprosessori, käynnistettiin helmikuussa 2018. Se on edelleen kesken ja sen odotettiin julkaistavan vuoden 2018 toisella tai kolmannella vuosineljänneksellä..

Litecoinin (tai minkä tahansa kryptovaluutan) ostaminen, lähettäminen ja vastaanottaminen on hyvin monimutkainen prosessi. LitePalin odotetaan tekevän liiketoimia Litecoinissa paljon yksinkertaisemmaksi. LitePal tarjoaa myös palveluja ja tukea kauppiaille, jotka on helppo integroida useimpiin nykyisiin verkkokaupan alustoihin.

Kuten alla olevasta kuvasta näet, tällä palvelulla on mahdollisuus tehdä Litecoinista valtavirtaa ja yksi lupaavimmista altcoineista.

Bitcoin ja Litecoin-logo Subwayssä

Mistä ostaa Litecoinia

Kuten Ethereum, Litecoinin ostaminen on melko helppoa, koska sitä tarjoavat useimmat alkuun kuuluvat salausvaluutanvaihdot. Voit ostaa Litecoinia Krakenistä, Coinbasesta, Coinmamasta tai Bitsquare.

Osta Litecoin

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

3. Parhaat Altcoins 2021: NEO

NEO, jonka nimi oli alun perin AntShares, luotiin vuonna 2014 Da Hongfei Kiinassa. Se on suurin Kiinasta syntynyt kryptovaluutta.

NEO, kuten Ethereum, on alusta, joka on suunniteltu hajautettujen sovellusten (Dapps), älykkäiden sopimusten ja ICO: n kehittämiseen. Tämän läheisen samankaltaisuuden vuoksi Ethereumiin NEO: ta kutsutaan usein “kiinalaiseksi Ethereumiksi”.

Historialliset sijoitustrendit

NEO on ollut yksi vuoden 2017 parhaista altcoineista ja tuottanut valtavasti tuottoa. Se kasvoi noin 0,16 dollarista tammikuussa 2017 noin 162 dollariin tammikuussa 2018. Se on noin 111400%: n sijoitetun pääoman tuotto, mikä on valtava!

NEO toimii tällä hetkellä hyvin, ja se on kasvanut noin 44 dollarista huhtikuun 2018 alussa 82 dollariin tänään. Se on melkein kaksinkertaistunut!

Yksi tärkeimmistä NEO: n kasvua ajavista tekijöistä on Kiinan hallituksen tuki ja sen vankka tekniikka.

Kuinka NEO on ainutlaatuinen ja erilainen kuin Bitcoin?

Ethereumin tavoin NEO tarjoaa myös alustan älykkäiden sopimusten ja Dappien kehittämiselle. Toisaalta Bitcoin on vain digitaalinen valuutta, joka ei tarjoa tällaista alustaa.

NEO tarjoaa monia teknisiä etuja Ethereumiin verrattuna. NEO pystyy käsittelemään noin 10000 tapahtumaa sekunnissa, kun taas Ethereumin lohkoketju tukee tällä hetkellä noin 15 tapahtumaa sekunnissa.

NEO tukee ohjelmointia useilla kielillä, kuten C ++, C #, Go ja Java, kun taas Ethereum tukee vain yhtä kieltä – Solidity. Tämä on tehnyt NEO: sta melko suositun kehittäjäyhteisön keskuudessa, koska he voivat käyttää NEO: n alustaa jo tuntemallaan kielellä sen sijaan, että heidän pitäisi oppia uuteen..

Tulevat tapahtumat

Vuonna 2018 NEO: n odotettiin rakentavan infrastruktuurin älykkään talouden visionsa saavuttamiseksi. Älykkään talouden perusidea pyörii reaalimaailman fyysisten hyödykkeiden, kuten autojen, talojen tai muun ajateltavan digitalisointiin..

Nämä digitalisoidut varat voidaan sitten myydä, vaihtaa ja hyödyntää älykkäillä sopimuksilla. Tällaisten aggressiivisten suunnitelmien, hyvän tiimin ja nousevien hintojen ansiosta NEO on ehdottomasti yksi parhaista altcoineista vuonna 2021.

Mistä ostaa NEO

Ei ole paljon vaihtoehtoja ostaa NEO suoraan fiat-valuutalla, kuten USD tai GBP. Helpoin tapa on ensin ostaa Bitcoin Krakenistä, Coinbasesta ja vaihtaa sitten NEO: ksi. Voit vaihtaa Bitcoinin NEO: ksi monissa suurissa pörsseissä, kuten Bitfinex tai Binance.

Osta NEO

4. Parhaat Altcoins 2021: Cardano (ADA)

Cardanon perusti syyskuussa 2017 Charles Hoskinson, yksi Ethereumin perustajista. Cardano ei vain tarjoa alustaa Dappsille ja älykkäille sopimuksille, vaan tarjoaa myös monia teknisiä parannuksia Ethereumiin ja muihin lohkoketjuihin.

Historialliset sijoitustrendit

Cardano on yksi uusimmista kryptovaluutoista, mutta se on silti onnistunut tulemaan yhdeksi parhaimmista altcoineista, joiden markkina-arvo on 8,86 miljardia dollaria.

Vaikka se ei ole tuottanut yhtä suurta tuottoa kuin muut suosituimmat kolikot, se on silti suosittu sijoittajien ja kehittäjien keskuudessa, koska se lupaa rakentaa erittäin vankan lohkoketjun, joka tarjoaa etuja Ethereumiin verrattuna.

Cardano nousi noin 0,20 dollarista lanseerauksensa yhteydessä lokakuussa 2017 koskien 1,20 dollarin hintaa tammikuussa 2018. Se on noin 500%: n tuotto 3 kuukaudessa.

Cardanon hintakaavio 2018

Kuinka Cardano on ainutlaatuinen ja erilainen kuin Bitcoin?

Cardano tarjoaa paitsi monia teknisiä parannuksia Bitcoinin lisäksi myös Ethereumin kanssa. Vaikka Bitcoin on vain digitaalinen valuutta, Cardano on dApp-rakennusalusta, jolla on oma natiivivaluutta – ADA.

Cardano on suunniteltu ratkaisemaan kolme 1. ja 2. sukupolven blockchain-projektin kiireellisintä ongelmaa – skaalautuvuus, yhteentoimivuus ja kestävyys.

Paitsi että, Cardano pyrkii myös ratkaisemaan kansainvälisen maksun siirron ongelmat, jotka vievät usein paljon aikaa ja rahaa. Se keskittyy kansainvälisten maksujen tapahtumien lyhentämiseen muutamasta päivästä muutamaan sekuntiin.

Mistä ostaa Cardanoa?

Jos haluat ostaa Cardanon suoraan luotto- / maksukortilla, on vain yksi vaihtoehto – Coinmama. Kaikissa muissa Cardanoa tarjoavissa pörsseissä sinun on ensin ostettava Bitcoin, Ethereum, Litecoin tai Bitcoin Cash ja vaihdettava sitten Cardanoon.

Voit ostaa Cardanon Bitcoinilla Binancessa, Bittrexissä tai Changellyssä.

Ostaa Cardano

5. Parhaat Altcoins 2021: EOS

EOS on suhteellisen uusi altcoin, jonka Initial Coin Offering (ICO) lanseerattiin kesäkuussa 2017. EOS: n loi Dan Larimer, joka on myös hyvitetty perustamalla kryptovaluutan vaihto Bitshares ja blockchain-pohjainen blogisivusto Steemit.

Ethereumin tavoin EOS tarjoaa myös kehittäjille alustan hajautettujen sovellusten rakentamiseen. Sen tekniikka eroaa kuitenkin, kuten näemme pian.

Historialliset sijoitustrendit

EOS keräsi 700 miljoonaa dollaria ICO: llaan ja siitä tuli yksi vuoden 2017 menestyneimmistä ICO: sta. Itse asiassa EOS: n alustaa kehitetään edelleen, mutta sen markkina-arvo on jo noin 15,69 miljardia dollaria, mikä tekee siitä maailman viidenneksi arvokkaimman kryptovaluutan..

Kuten alla olevasta tilannekuvasta näet, jo ennen alustan käynnistämistä EOS on saanut valtavan vastauksen sijoittajilta. Se kasvoi 4 dollarista heinäkuussa 2017 korkeimpaan 18 dollariin tammikuussa 2018.

Mikä tekee EOS: sta yhden parhaista altcoineista vuonna 2021, on se, että se on ylittänyt edellisen huippunsa ja on tällä hetkellä 18,77 dollaria.

EOS-hintakaavio vuodelta 2018

Kuinka EOS on ainutlaatuinen ja erilainen kuin Bitcoin?

Bitcoin on vain digitaalinen valuutta, kun taas EOS on sekä digitaalinen valuutta että blockchain-alusta DApps: lle ja älykkäille sopimuksille. Joten olisi sopivampaa verrata EOS: ta Ethereumiin.

EOS käyttää mekanismia nimeltä Delegated Proof-of-Stake (DPoS) Ethereumin Proof-of-Work (PoW): ta vastaan. Tämä tekee EOS: sta paljon skaalautuvamman kuin Ethereum.

Toinen EOS: n etu Ethereumiin nähden on sen yhteensopivat ohjelmointikielet. Ethereum tukee vain yhtä kieltä nimeltä Solidity, kun taas EOS tukee useita kieliä, mukaan lukien C ++. Tämä on erittäin houkutteleva ominaisuus, jos olet kehittäjä.

Tulevat tapahtumat

Vuosi 2021 tulee olemaan erittäin jännittävä vuosi EOS: lle, koska sen alustan odotettiin julkaistavan kesäkuussa 2017. Tämän on yksi ensisijaisista syistä, joiden uskotaan aiheuttavan viimeaikaista hinnankorotusta.

EOS on yksi tärkeimmistä katsottavista altcoineista vuonna 2021.

Mistä ostaa EOS

Jos haluat ostaa EOS: n suoraan USD: llä, paras vaihtoehto on Bitfinex. On olemassa useita vaihtoehtoja, jos haluat vaihtaa Bitcoinin EOS: ksi. Voit mennä Binanceen, Shapeshiftiin tai Krakeniin.

Osta EOS

6. Parhaat Altcoins 2021: DASH

Kuten Bitcoin, Dash on digitaalinen valuutta, jonka Evan Duffield käynnisti vuonna 2014. Käynnistyshetkellä sitä kutsuttiin Xcoiniksi ja nimettiin sitten uudelleen Darkcoiniksi. Se oli vuonna 2015, jolloin se vihdoin muutettiin Dashiksi.

Dash on haarautunut Litecoinista, joka itsessään on rakennettu Bitcoinin tekniikkaan. Dash on saavuttanut suosiota, koska se tarjoaa merkittäviä etuja Bitcoiniin verrattuna.

Historialliset sijoitustrendit

Dashin hinta alkoi nousta vuonna 2016 ja nousi lopulta vuonna 2017. Sen hinta nousi vuoden 2017 alun 10 dollarista korkeimpaan 1540 dollariin joulukuussa 2017. Voitteko arvata tuotto-osuuden?

Kyllä, se on melkein 15000%!

Kun markkina-arvo on 3,79 miljardia dollaria, Dash voisi olla yksi parhaista altcoineista sijoittaa vuonna 2021.

Kuinka Dash on ainutlaatuinen ja erilainen kuin Bitcoin?

Dash on tehnyt merkittäviä parannuksia tekniikkaan ja tarjoaa paremman yksityisyyden ja nopeamman tapahtumanopeuden kuin Bitcoin.

Toisin kuin Bitcoin, jossa lähettäjän ja vastaanottajan julkinen osoite tunnetaan koko maailmalle, Dash pitää osoitteet piilossa. Joten Dashin tapahtumia ei voida jäljittää alkuperään, kun taas Bitcoin-tapahtumat ovat jäljitettävissä.

Dashilla on myös ainutlaatuinen omarahoitusmekanismi, jossa 10% kaikesta kaivospalkkiosta palaa Dashiin. Tätä rahastoa käytetään edelleen parantamaan ja kasvattamaan Dashia.

Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät Dashista ehkä yhden lupaavimmista saatavilla olevista altcoineista.

Dashilla on mahdollisuus omaksua kansantaloudessa, mikä saattaa tehdä siitä yhden parhaista altcoineista vuonna 2021.

Mistä ostaa Dash

Jos haluat ostaa Dashin pankkisiirrolla tai luottokortilla, voit valita CEX.io tai Kraken. Voit myös vaihtaa Bitcoinin Dashiin kryptovaluutanvaihdoissa, kuten Shapeshift, Bitfinex ja Poloniex.

Osta Dash

7. Parhaat Altcoins 2021: BitDegree (BDG)

Kun olemme tämän oppaan lopussa, minusta on melkein väärin puhumattakaan BitDegree-ohjelmasta. Mielestäni ansaitsemme maininnan täällä, koska saatamme kiinnostaa myös sinua. Olemme maailman ensimmäinen blockchain-pohjainen verkkokoulutusalusta

Vuonna 2017 perustettu tavoite on mullistaa koulutusjärjestelmä. Ajattele sitä, kun Coursera ja HackerRank sulautuivat yhteen hajautetun lohkoketjutekniikan avulla.

BitDegree-ohjelmiston avulla opiskelijat ja opettajat maksavat molemmat. Ansaintakyvyn tarjoaminen oppimalla on yksi monista tavoista, joilla innovoimme nykyaikaista koulutusta.

Historialliset sijoitustrendit

BitDegree on uusin tässä lueteltujen kolikoiden joukossa, joten sijoitushistoriaa ei ole paljon näytettävissä. Tällä hetkellä se käy kauppaa 0,039 dollarilla ja sen markkina-arvo on 14 040 337 dollaria.

Kuinka BDG on ainutlaatuinen ja erilainen kuin Bitcoin?

BDG ei ole vain kryptovaluutta, vaan koko foorumi, jonka tarkoituksena on tehdä koulutuksesta kohtuuhintainen ja rajaton. Ainutlaatuisen alustamme avulla miljoonat ihmiset ympäri maailmaa voivat käyttää blockchainin voimaa oppimiseen ja kasvamiseen.

Heillä on jo toimiva MVP, jonka avulla opiskelijat voivat ansaita BitDegree-tunnuksia kursseja aloittaessaan. Kuulostaa mielenkiintoiselta? Voit oppia lisää niistä osoitteessa BitDegree.

Tulevat tapahtumat

Vuosi 2021 on iso vuosi BDG: lle, koska heillä on useita tärkeitä laukaisuja. Ajatuksena on saada vahvaa sponsorointia, joka voi auttaa kehittämään kysyttäviä kursseja.

Mistä ostaa BitDegree

Voit ostaa BDG: tä joistakin pörsseistä, kuten Tidex ja Cobinhood.

Joten olemme nyt tulleet tämän parhaan altcoins 2021 -oppaan loppuun.

Osta BitDegree

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Viimeiset sanat

Joten, tiedät nyt markkinoiden parhaat altcoiinit. Tiedät myös heidän historiastaan, tekniikastaan ​​ja tulevista tapahtumista.

Olen käsitellyt perustietoja Ethereumista, Litecoinista, EOS: sta, NEO: sta, Cardanosta, Dashista ja tietysti BitDegree-ohjelmasta! Kun nämä tiedot ovat kädessä, sinun pitäisi pystyä valitsemaan suosikkialkoholisi katsomaan vuodelle 2021.

Kun olet päättänyt, minkä salausvaluutan haluat ostaa, valitse a luotettava kryptovaluutanvaihtofoorumi. Tässä on 3 parasta vaihtoehtoa siellä: Coinbase, Binance, Coinmama.

Joten mitkä luulet olevan vuoden 2021 parhaat altcoins? Onko sinulla mielipidettä siitä, mikä on paras altcoin sijoittaa vuonna 2021? Pidän henkilökohtaisesti todella NEO: sta, mutta se on vain mielipiteeni. Kerro minulle omasi!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me