Stellar Lumens: Stellar-kolikko

Aikana, joka kestää yhdelle meidän Bitcoin käsiteltäviä tapahtumia, toinen kolikko kutsutaan Tähtien lumenet voi tehdä missä tahansa välillä 120-200 tapahtumaa samassa ajassa.

Tämän oppaan lopussa ymmärrät mitä Tähtien lumenet on ja miten sitä voidaan käyttää. Saat myös selkeämmän kuvan kolikon turvaominaisuuksista ja mahdollisista käyttötarkoituksista.

Jos Stellar-kolikko näyttää siltä, ​​mikä saattaa kiinnostaa sinua, varmista, että tarkistat sen vain joitain luotettavia salauksenvaihtoalustojaBinance on tavallinen valinta, mutta Yksinkertainen saattaa osoittautua paljon nopeammaksi ja yksinkertaisemmaksi! Voit myös tallentaa tähtikolikoitasi Ledger Nano S -laitteiston lompakko.

Aloitamme puhumalla joistakin kolikon perusominaisuuksista, joten aloitetaan!

Etsitkö turvallisinta paikkaa ostaa BTC? Olen kerännyt alla olevat parhaiten arvioidut salausvaihdot, jotka hyväksyttiin turvallisimmiksi alustoiksi BTC: n ostamiseen, joten katsokaa.

Palveluntarjoajan Visa / Mastercard Saatavilla oleva salaus Tuloksemme Coinbase-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 lisää

9.8 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Binance-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 lisää

9.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Coinmama-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 lisää

9.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Kraken-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + 37 lisää

9.1 Lue arvostelu Vieraile sivustolla eToro-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 lisää

8.6 Lue arvostelu Vieraile sivustolla KuCoin-arvostelu JOO

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 lisää

8.5 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Gemini Exchange -katsaus JOO

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 lisää

8.4 Lue arvostelu Vieraile sivustolla Suosituin 729 arvostelua 9.8 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu Editor’s Choice 1279 arvostelua 9.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 816 arvostelua 9.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 1174 arvostelua 9.1 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 453 arvostelua 8.6 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 563 arvostelua 8.5 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu 603 arvostelua 8.4 Pankkisiirto: JOO Vieraile sivustolla Lue arvostelu

Plussat

 • Erittäin pienet maksut
 • Nopeat tapahtumat
 • Skaalautuva
 • Suurten rahoitusjärjestöjen tukema

Haittoja

 • Stellarin takana olevaa tiimiä ympäröi jonkin verran epävarmuutta
 • Ei täysin "linjassa" hajauttamisen käsitteen kanssa

Mitä ovat tähtivalot?

Olet ehkä kuullut siitä aiemmin, mutta siihen asti, kun aloitat lukemisen, saatat huomata kysymyksesi “mitä ovat tähtivalot?”

No, vuonna 2014 Stellar Lumens lähti kaventaa kuilu salauksen ja finanssimaailman välillä. Siitä lähtien Stellar-kryptovaluutta on solminut joukon kumppanuuksia eräiden suurimpien teknologia- ja rahoitusalan yritysten kanssa. Kumppanuuksiin sisältyy IBM, Raita, ja Deloitte, sekä vähintään tusina maksuprosessoria ja rahoituslaitosta Euroopassa ja Aasiassa.

Stellar Lumens: Stellarin virallinen logo.

Stellarin päätavoitteena on tulla maailman digitaaliseksi maksuradaksi yhdistämällä ihmisiä, pankit ja maksujärjestelmät. Sen avulla voit siirtää rahaa kenelle tahansa, minne tahansa, nopeasti ja turvallisesti transaktiokustannukset ovat alle penniäkään. Pelkästään tämä maksu saattaa viedä Western Unionin pois pelistä.

Jotkut väittävät, että Stellar-salaus alkoi kovana haarukana Ripple protokolla. Mielenkiintoista on, että Jed McCaleb, joka perusti Stellar Lumens -kolikon, perusti myös Ripplen. Jed McCaleb on kuitenkin sanonut itsensä Twitter-sivullaan molemmilla tunnuksilla on erilaiset koodit eivätkä ne ole haarukkaa. Voit keskustella edestakaisin tästä, mutta menneisyys ei kerro sinulle mielenkiintoisesta tulevasta Stellar-kolikosta.

Jos Stellar ei ole Ripple-haarukka, mikä se on?

Suurin ero kolikoiden välillä on se Stellar Lumens kohdistaa yksilöt, sillä aikaa Ripple kohdistuu rahoituslaitoksiin, mukaan lukien eräät maailman suurimmista pankeista.

Stellarin kohdekäyttäjät ovat sen näkökulmasta jokapäiväisiä ihmisiä, kuten eteläisen Tyynenmeren saarilaiset, jotka käyttävät XLM-salausta vähittäismaksujen polttoaineeksi. Ripple puolestaan ​​tähtää maailman suurimmista pankeista, kuten Santander, Bank of America ja HSBC.

Tähti ei ole aaltoilu. Se on täysin erilainen koodi.

– Jed McCaleb (@JedMcCaleb) 22. marraskuuta 2017

Tähtikolikko on myös erilainen kuin Ripple sen takia kolikon takana olevan liiketoiminnan tyyppi, Tähtien säätiö on voittoa tavoittelematon järjestö. Se tarkoittaa, että he saavat verovapautukset, osakkeenomistajia ei ole eikä osinkoja – vain palkat ja kulut.

Stellar Lumens käyttää myös erilaista protokollaa kuin Ripple, jota selitän enemmän vähän, kun puhun joistakin Ripplen ja Stellarin yhtäläisyyksistä.

Tähtien tausta

Tähtien lumenetStellar Lumensin perustaja Jed McCaleb perusti myös Ripple and Mt. Gox, mutta hän jätti Ripplen vuonna 2015. Syy hänen lähtökseen on vaikea vahvistaa, koska eri lähteet antavat erilaisia ​​tietoja.

Erittäin kritisoidussa, 15 000 sanan artikkeli New York Observer -lehdessä, tarina sijoitettiin niin, että McCaleb joutuisi lähtemään huonon maineensa vuoksi Mt. Gox hakata.

Jos et tiedä, Mt. Gox-hakkerointi oli Bitcoinin historian suurin hakkerointi tähän vuoteen asti, jolloin Coincheckia vastaan ​​hyökättiin yli puoli miljardia dollaria. Mt. Gox-hakkerointi maksaa käyttäjille yli 460 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia.

Stellar Lumens: tapahtumatiedot.

Tuolloin Mt. Gox oli maailman suurin pörssi, ja sen osuus oli 70% kaikista Bitcoin-tapahtumista. McCaleb oli perustanut verkkosivuston lähes vuosikymmenen ennen hakkerointia Magic: The Gathering -verkkokauppapaikka (Mt. Gox seisoo taikuudessa: The Gathering Online eXchange).

Mt. Gox Hack

Hakkerin jälkeen Wells Fargo keskeytti kaikki tilit, joilla oli selvitetty varoja salausyrityksille, sekä näiden yritysten pankkitilit, jättäen yrityksen omistajat hukkaan. Tähän sisältyi Ripple Labs -tili, jolla oli 20 vuoden työsuhde pankin kanssa, joka johtaa sulkemiseen.

Noin tuolloin Ripple Labsin toimitusjohtaja Chris Larsenille kerrottiin, että McCalebia ei pitäisi enää olla yhteydessä yritykseen. Huolimatta siitä, että hän oli lähtenyt Ripplestä pysymään hallituksen jäsenenä tuolloin, jopa hänen vähäinen osallistumisensa hallituksen jäsenenä oli Ripplen julkisuuskriisi johtuen hänen suhteestaan ​​Mt. Gox.

Sen jälkeen Ripplen toimitusjohtajan ja McCalebin välillä tapahtui paljon draamaa. Yhdessä vaiheessa McCaleb oli pyytänyt Larsenin lähtöä, joka muutettiin 5-1: n hallituksen päätökseksi Larsenin kannan säilyttämisen puolesta (naapuruusäänestys oli tietysti McCaleb). Tämä pyyntö on luultavasti tehty hankalasta vaihdosta toimiston kahviasemalla.

McCalebin läpimurto

Pian sen jälkeen McCaleb sai apua Tähti Lumensille 3 miljoonan dollarin investointi Stripestä, irlantilainen maksuprosessori. Kun otetaan huomioon investoinnit, jotka ovat lähellä Wells Fargoa, joka sulkee Bitcoin-työryhmän, Stripe joutui pitämään julkisen etäisyyden Stellarista, koska se oli oma suhde Wells Fargoon. Nyt kumppanuus on kuitenkin täysin voimassa julkistamisen yhteydessä.

kuitenkin, McCaleb oli puhunut Coindeskin kanssa hylätäkseen suurimman osan näistä väitteistä. Hän sanoi, että New York Observer -lehdessä julkaistu tarina oli yksipuolinen ja sisältää monia vääriä lausuntoja. Yksi tällainen kohta, jonka McCaleb hylkäsi, oli tarinan keskittyminen Stellarin pääjohtajaan Joyce Kimiin, joka jätti Ripplen työskentelemään Stellarin kanssa McCalebin kanssa.

Stellar Lumens: Stellar-kolikko

Tarinan ansiosta Kim näytti olevan McCalebin kaveri, ja siinä väitettiin, että Kim sai pääsyn etuoikeutettuihin keskusteluihin, joita hänen ei olisi pitänyt nähdä. Kuten sanoin, McCaleb hylkäsi monet New York Observer -tarinan kohdista myöhemmin, kun hän sanoi, että pisteistä puuttui vakavia tietoja ja ne olivat täynnä puolueellisuutta.

Huolimatta McCalebin maineen epäilystä sisällä estoketju Yhteisö, Stellarista on tullut yksi tunnetuimmista kryptovaluutoista IBM: n ja muiden teknisten jättiläisten kumppanuuksien avulla!

Stellarin kehitystiimi on täynnä alan johtajia, mukaan lukien hallituksen jäsenet ja neuvonantajat, jotka ovat johtajia esimerkiksi Stanfordin yliopisto ja WordPress. Mutta puhumme hieman tiukemmasta joukkueesta vähän.

Siirrytään nyt Lumensin käytännön ja maailmanlaajuiseen käyttöön.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Kuinka tähti lumenia voidaan käyttää?

Voit ajatella Stellar Lumensia Bitcoin on nopeampi, skaalautuvampi serkku se ei vaadi kaivostoimintaa. Lumenilla voidaan käydä kauppaa missä tahansa maailmassa vain 3-5 sekunnissa. Tämä on ihanteellinen rajatylittävät maksut (eli ulkomaiset liiketoimet). Maailmanlaajuiset, halvat ja nopeat maksutapahtumat matkapuhelimellasi, tablet-laitteellasi tai työpöydällesi voivat olla erityisen hyödyllisiä, jos olet erillisessä paikassa ilman pankkien käyttöä.

Stellar Lumensin kanssa sinun ei tarvitse käsitellä kalliita maksuja Western Unionin kaltaisilta yrityksiltä. Tämä tarkoittaa, että kun lähetät tai vastaanotat rahaa ulkomailta, sinun ei tarvitse maksaa 10 tai 20 prosentin maksuja. Sen sijaan maksat noin 0,00001 lumenia, mikä on tällä hetkellä alle 0,01 dollaria.

Stellarilla on sisäänrakennettu pörssi, jolla voit käydä kauppaa kolikoilla Bitcoin, Ethereum, tai Stellarin oma Repocoin. Voit myös käydä kauppaa Lumenilla pörssissä. Stellarin vaihto on hyödyllinen, jos haluat vaihtaa XLM-salausvaluutan euroon (euroksi) ja sitten antaa sen ystävällesi tai perheenjäsenellesi rahalla siirtosivustolla, kuten tempo.eu.com.

Stellar Lumens: mukautettava maksuinfrastruktuuri.

Stellar näki alustan tammikuusta elokuuhun 2017 Alkuperäinen kolikoiden tarjonta kerätä yli 1,3 miljardia pelkästään näiden 8 kuukauden aikana. ICO: t, kuten Mobius (joka keräsi vajaat 40 miljoonaa dollaria) valitsivat Stellarin suosituimpien lohkoketjujen sijasta Stellarin skaalautuvuus ja konsensuspöytäkirja.

Stellar Lumens -alustan ICO: t ovat muokattavissa ja voivat sisältää useita ominaisuuksia – mukaan lukien surullisen Lightning Network, jonka olet todennäköisesti kuullut yhdessä Bitcoinin kanssa. ICO: n räätälöinti laajennetaan useisiin toimintatapoihin, mukaan lukien escows, liikkeeseen laskettu osinko, joukkovelkakirjat, inflaatio, ja vakuudellinen velka.

Stellarilla on paljon jännittäviä käyttötarkoituksia! Kaivetaan hieman syvemmälle, miten Stellar pystyy käsittelemään yli tuhat tapahtumaa sekunnissa.

Kuinka liiketoimet toimivat?

Tähtien lumenet voivat käsitellä jopa 1000 tapahtumaa sekunnissa, kukin sentin murto-osalla. Maksua käytetään enimmäkseen estämään verkon hyökkäyksiä. Lumensilla voit lähettää ulkomaisia ​​maksuja mihin tahansa päin maailmaa.

Toisin kuin Bitcoin, Stellar ei käytä Työn todiste, sen sijaan se käyttää mitä kutsutaan Tähtien konsensuspöytäkirja (SCP). Stellarin SCP: n avulla maksut voidaan suorittaa nopeasti ja turvallisesti kenenkään kanssa kaikkialla maailmassa.

Stellar Lumens: miten Stellar Lumens -tapahtumat toimivat?

Lisäksi Stellarin SCP-koodi sallii Lumenien käytön ilman kaivostoimintaa on toiminnan kannalta välttämätöntä. Jotkut väittävät, että ilman kaivostoimintaa Stellar Lumens on vähemmän hajautettu ja vähemmän turvallinen kuin Bitcoin on. Stellarilla on kuitenkin solmuja kaikkialla maailmassa. Tästä syystä jotkut pitävät sitä osittain keskitettynä.

Stellar Lumens -kolikoiden hankkiminen ilman kaivostoimintaa sinun on ostettava ne kryptovaluutan pörssistä. Paras vaihto tähän tapahtuu yleisen mielipiteen mukaan Kolikkopohja ja Yksinkertainen. Vaikka jälkimmäinen ei oikeastaan ​​ole vaihto, sen avulla voit ostaa Stellar-kolikoita luotto- tai maksukortilla, nopeasti ja turvallisesti!

Kun olet ostanut, sinun kannattaa säilyttää kolikot paikassa turvallinen ja luotettava salauslompakkoLedger Nano S on vaihtoehto useimmille ihmisille siellä.

Itse kolikon nykyisen arvon lisäksi on monia muita mielenkiintoisia ohjeita, joihin Stellar siirtyy lähitulevaisuudessa.

Tähtien potentiaali

Stellar Lumens on erityisen hyödyllinen Tyynenmeren eteläosassa, missä sen odotetaan olevan vastuussa 60% ulkomaanmaksuista vähittäiskaupan käytävällä. Stellar ja IBM tuovat pankki-infrastruktuuria joillekin maailman eristyneimmille saarille, joilla ei ole pääsyä rahoituspalveluihin, joihin jotkut meistä ovat tottuneet – avaamalla pankkitili vain vähän tai ei lainkaan.

Tämä osa maailmaa valittiin, koska se jäi suurten kauppakäytävien ulkopuolelle ja sisältää sekoituksen kehittyviä ja kypsiä talouksia, aina maailmanvallasta Australiasta Vanuatuun. Aloite on uusi, joten se voi laajentua alueen ulkopuolelle, kun se saa enemmän jalansijaa. IBM käyttää Lumensia tämän aloitteen toteuttamiseen. Se voi olla ensimmäinen monista.

Stellar Lumens: Stellar-kolikko

Uusiutuva energia on toinen potentiaalinen tapa, jolla Stellar Lumens voi kasvaa tulevaisuudessa. Tällä hetkellä Irene Energy pitää väkijoukkoja Stellarin sisäisessä pörssissä. Irene käyttää blockchain ja tekoäly jotta käyttäjät voivat valita energiantuottajan, jolta he haluavat saada energiaa… ja valinnat sisältävät naapurisi.

Voit ajatella sitä energianlähteiden Tinderinä – voit pyyhkäistä oikealle ja vasemmalle valitaksesi mikä lähde on sinulle paras. Irene Energy kehittää myös ominaisuuksia, jotka mahdollistavat futuristisen läpinäkyvyyden energian toimitusketjuissa.

Kun blockchain-maailma valmistautuu enemmän fiat-Stripar Lumens voi olla eturintamassa salauskauppapareille. Esimerkki fiat-krypto-kaupankäyntiparista olisi Ugandan Schilling ostaa XLM-vastaavan. FairX, salaperäinen tuleva salauspörssi, joka toimii tällä hetkellä varkain, toimii Stellarin verkon kautta. Yhtiö tuo yhden, joka tuo kaupankäyntiparit Stellarin verkkoon.

Tähtien sudenkuopat

Stellarin potentiaalia voidaan rajoittaa, jos usko menetetään johtoryhmään; Kehitystiimi pitää hallussaan loput kolikoista, jotka jaetaan tulevaisuudessa. Oletetaan, että jos perustaja Jared McCaleb pääsee toiseen oikeudenkäyntiin, kuten hän löysi itsensä sen jälkeen, kun hän yritti pudottaa Ripple-kolikot lähtiessään yrityksestä. Jos usko menetetään McCalebissa, tämä voi olla huono uutinen Stellar Lumensille.

Toinen huolenaihe on Stellarin joukkueen koko, joka koostuu vain 10 työntekijää, 3 hallituksen jäsentä, ja 8 neuvonantajaa. Tiimin kokoon liittyvien huolien lievittämiseksi se koostuu kuitenkin alan johtajista ja asiantuntijoista. Kuten WordPressin perustajat ja Angelist, Stripen toimitusjohtaja ja Y Combinatorin puheenjohtaja.

Stellar Lumens: Stellar-kolikko

Jälleen tähän kehitystiimiin kuuluu henkilö, joka perusti Mt. Gox, joka valvoi 460 miljoonan dollarin hakkerointia. Hänen maineensa tekniikassa on kuitenkin saanut hänet tukemaan joitain parhaita mieliä blockchain- ja tech-yhteisöissä.

Huolimatta siitä, että hän perusti Mt. Gox, McCaleb ja hänen tiiminsä marssivat eteenpäin, ja hänen maineensa paranee ajan myötä. Ja McCalebin ansioksi hän ei todennäköisesti hallinnut hyökkäystä huolimatta siitä, että hän on liittynyt siihen sivuston perustajana. Hän ei edes toiminut paikalla hyökkäyksen aikaan.

Onneksi, Stellarin sivustoa ja sisäistä vaihtoa ei ole koskaan hakkeroitu. Tarkastellaan vähän tarkemmin XLM-salausvaluutan eri turvallisuusnäkökohtia.

Ovatko tähtien lumenet turvallisia?

Stellar Lumensilla on melkein puhdas turvataulu. Vaihto- ja Stellar-verkosto on koskaan kokenut mitään hakkerointeja. Oli kuitenkin yksi tapa, jossa Lumens otettiin online-lompakon verkkosivustolta, mutta se ei ollut XLM: n hallinnassa; se oli lompakon puute, ei Stellarin tekniikassa.

BlackWallet.fi oli kyseinen lompakko; sen turvallisuus vaarantui sen jälkeen, kun hakkeri injektoi koodin käyttäjätileille yli 20 XLM. Tämä hakkerointi oli suhteellisen pieni, mikä johti vastaavaan yli 400 000 dollaria otetaan. Jälleen tämä ei kuitenkaan heijasta heikkoa turvallisuutta Stellarin päähän, vaan pikemminkin BlackWallet.con omistamaan lompakkoon..

Stellar Lumens: Tähtien voima.

Hyvin pientä maksua, jonka maksat jokaisesta Stellar-tapahtumasta (taas vähemmän kuin yksi penniäkin) käytetään estämään ns. Palvelunestohyökkäys (DDoS) hyökkäykset. Tämän tyyppiset hyökkäykset tapahtuvat yleensä, kun palvelimet ovat tulvissa. Joten veloittamalla pieni maksu järjestelmän ylikuormituksesta tulee liian kallista hyökkääjille.

Muista, että Stellar on riittävän turvallinen käytettäväksi tällä hetkellä osana IBM: n globaalia blockchain-aloitetta. Pelkästään tämän tosiasian pitäisi puhua hieman sen turvallisuustasosta. Haluaisiko IBM olla kumppanina suojaamattoman huijauskolikon kanssa?

Se on LIVE … – IBM Stellar Lumens -palvelussa.

Paljon enemmän Q2, 2018.https://t.co/EtFLDKV8ua https://t.co/EtFLDKV8ua

– Stellar Lumens (@StellarLumens) 25. maaliskuuta 2018

Voidaanko Stellaria väärinkäyttää?

Kun yhä enemmän säännöksiä vapautetaan, salauksen väärinkäyttö on yhä vaikeampi. Aivan kuten mikä tahansa muu merkki tai valuutta, väärinkäytöksiä voi tapahtua järjestelmän sisällä. Sisäpiirikauppaa, rahoituspetoksia, rahanpesua ja omaisuuden piilottamista voi tapahtua käyttämällä kryptovaluuttoja, kuten Stellar Lumens.

Mikään varsinkaan Lumensista ei erotu sen tekemisestä erityisen alttiina hyökkäyksille. Mutta melkein kaikkia (ellei kaikkia) kryptovaluuttoja voidaan käyttää väärin jollakin tavalla.

Ennen kuin menet, minulla on vain yksi muu nopea sanottava.

Vertaa Stellar Lumensia rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Stellar Lumensia rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Johtopäätös

Kolikko näyttää saaneen kriittisistä valuutoista, joita olen tutkinut ja tutkinut vähiten negatiivista kritiikkiä. Sen takana on vankka tiimi ja paljon etuja vastaaviin projekteihin verrattuna.

Mutta nyt, kun tiedät, mikä tähti lumenia on, mitä mieltä olet?

Tiedät kolikon takana olevan tarinan ja kuinka tapahtumat toimivat verkossa. Tiedät, miltä projektin tulevaisuus voi näyttää.

Stellarista ei todellakaan ole paljon pahoja asioita. Varsinkin kun kolikon takana oleva IBM käyttää sitä jo reaalimaailman sovelluksissa eteläisellä Tyynenmeren alueella. Jos päätät, että Stellar kannattaa tarkistaa, tee se kautta suuri mainetta ylläpitävä vaihto!

Koko prosessin pitäisi näyttää hieman tältä:

 1. Valitset lompakko tuleville Stellar-kolikoillesi – Ledger on loistava vaihtoehto, koska sitä pidetään yhtenä turvallisimmista vaihtoehdoista;
 2. Sitten sinun pitäisi valita pörssi, josta voit ostaa Stellar-kolikot. Useimmissa tapauksissa, Kolikkopohja on paras valinta – sen erittäin turvallinen, helppokäyttöinen, ja on yksi markkinoiden tunnetuimmista salausvälittäjistä;
 3. rekisteröinti- ja todentamisprosessit ei pitäisi kestää kauan;
 4. Kun olet valmis, valitse vain Stellar Lumens kaupankäynnin kohteena olevien salausvaluuttaluettelosta, valitse hankintamenetelmät ja käy läpi prosessi!

On kuitenkin olemassa vaihtoehto.

Jos haluat ostaa joitain Stellar-kolikoita luottokortilla, voit tehdä niin myös kautta Yksinkertainen. Tässä prosessin pitäisi olla erittäin nopea ja yksinkertainen, ja Simplex takaa äärimmäisen turvallisuuden.

Kaikki, mitä sanottiin, on kuitenkin huomattava tämä ei ole taloudellista neuvontaa. Tee aina oma tutkimuksesi ennen sijoittamista, ota yhteyttä ammattilaiseen ja Älä koskaan sijoita enempää kuin sinulla on varaa menettää.

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me