Täydelliset tiedot kryptovaluutan ostopaikoista

Joten olet päättänyt sijoittaa kryptovaluutta. Olet kuitenkin hämmentynyt etkä tiedä mistä aloittaa – mietit, miten ostaa kryptovaluutta? Koska käytettävissä on niin monia vaihtoehtoja, voi olla vaikeaa valita paras vaihtoehto sinulle. Lisäksi on paljon asioita, jotka sinun on ajateltava ennen maksujen suorittamista.

Oppiminen kryptovaluutan ostamisesta voi olla sekava prosessi. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla. Tässä oppaassa annan sinulle vastaukset kaikkiin seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka ostaa kryptovaluutta USD, EUR ja GBP?
 • Mikä on paras tapa ostaa kryptovaluutta?
 • Voinko ostaa kryptovaluutta käyttämällä luottokortti?
 • Ja paljon muuta!

Tämän oppaan lopussa tiedät tarkalleen, miten voit ostaa salauksen, mikä on paras tapa sinulle (ts. vaihdot), ja minne sinun pitäisi mennä tekemään se. Joten, aloitetaan!

Kuinka ostaa kryptovaluutta?

Salausvaluutan osto- ja myyntiprosessia on muutettu viime kuukausien aikana paljon yksinkertaisemmaksi. On viisi tärkeää tekijää, jotka sinun on ajateltava ennen kryptovaluutan ostamista:

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Sijainti

Jotta voit selvittää, miten ja mistä voit ostaa kryptovaluutta, sinun on tärkeää tarkista maasi määräykset.

Maksutapa

Yleisimmät ja hyväksytyt maksutavat kryptovaluutan ostamiseen ovat: luottokortti, pankkisiirto, tai jopa Käteinen raha. Eri sivustot hyväksyvät erilaisia ​​maksutapoja, joten sinun on valittava verkkosivusto, joka hyväksyy haluamasi maksutavan.

Kryptovaluutan tyyppi

Kaikkia kryptovaluuttoja ei voi ostaa kaikilla verkkosivustoilla. Sinun on löydettävä verkkosivusto, joka myy ostamasi salausvaluutan.

Palkkioiden kustannukset

Jokaisella verkkosivustolla on erilaiset maksut. Jotkut ovat halpoja, jotkut eivät ole niin halpoja. Varmista, että tiedät kuinka paljon palkkiot maksavat ennen tilin perustamista mille tahansa verkkosivustolle. Et halua tuhlata aikaa itsesi vahvistamiseen ja sitten selvittää, että maksut ovat liian korkeat!

Kuinka paljon sinulla on varaa

Kuten kaikkien sijoitusten kohdalla, sinun pitäisi Älä koskaan sijoita enempää kuin sinulla on varaa. Suosittelen ensin puhumaan talousneuvojalle.

Nämä 5 tekijää mielessä voimme siirtyä eteenpäin. Kun kuitenkin ostat kryptovaluuttasi, mihin aiot tallentaa sen? Annan sinulle vihjeen: se ei ole pankkitilisi.

Kryptovaluutan lompakko

Kryptovaluutan lompakko on paikka, jossa säilytät kryptovaluuttasi ostamisen jälkeen. Voit verrata cryptocurrency-lompakkoa pankkitilillesi. Samalla tavalla kuin varastoit perinteiset valuutat (USD, JPY, EUR jne.) Pankkitilillesi, tallennat salausvaluuttasi salauslompakkoosi.

Valittavana on paljon helppokäyttöisiä ja turvallisia vaihtoehtoja. On tärkeää, että valitset erittäin turvallinen lompakko, koska jos kryptovaluuttasi varastetaan lompakostasi, et voi koskaan saada sitä takaisin.

Lompakoita on kolme tyyppiä:

 • Online-lompakot: Nopein asentaa (mutta myös vähiten turvallinen);
 • Ohjelmistolompakot: Lataamasi sovellus (turvallisempi kuin online-lompakko);
 • Laitteiston lompakot: Kannettava laite, jonka liität tietokoneeseen USB: n kautta (turvallisin vaihtoehto).

Tarvittava lompakko riippuu siitä, minkä salausvaluutan haluat ostaa. Jos ostat Bitcoin, tarvitset esimerkiksi lompakon, joka voi tallentaa Bitcoinia. Jos ostat Litecoin, tarvitset lompakon, johon voi tallentaa Litecoinia.

Onneksi, Valittavana on paljon hyviä lompakoita siitä voi tallentaa useita kryptovaluuttoja. Exodus, esimerkiksi on ohjelmistolompakko, johon voi tallentaa Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Viiva, EOS ja enemmän!

Kuinka ostaa kryptovaluutta: kryptokolikon lompakko.

Mitä laitteistolompakkoihin, suosittelen Ledger Nano S. Se on erittäin turvallinen (koska se on yhteydessä Internetiin vain, kun se on kytketty tietokoneeseen) ja maksaa noin 70 dollaria. Se tallentaa NEO, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ja paljon muuta!

Nyt kun tiedät, mihin aiot tallentaa salausvaluuttasi, seuraava askel on selvittää mikä on paras paikka ostaa kryptovaluutta ja miten maksaa siitä.

Mistä ostaa kryptovaluutta?

Oppia Miten osta kryptovaluutta, sinun on ensin tiedettävä missä ostaa kryptovaluutta. Vain muutama vuosi sitten oli vain muutama paikka ostaa ja myydä kryptovaluuttoja. Nyt on kuitenkin paljon enemmän! Katsotaanpa eri paikkoja ja tapoja, joilla voit saada salauksesi.

Kuinka ostaa kryptovaluutta kryptovaluutan pörsseistä?

Kryptovaluutanvaihdot ovat online-verkkosivustoja, joiden avulla voit vaihtaa paikallisen valuuttasi kryptovaluutaksi. Pörssit ovat suosituin tapa ostaa kryptovaluutta. Suosittelen aloittelijoille käyttämään näitä vaihto-verkkosivustoja, koska ne ovat helppokäyttöisiä ja nopeasti asennettavia.

Maksutapa: Suurin osa vaihdoista hyväksyy maksun pankkisiirto tai luottokortti, jotkut heistä myös hyväksyvät PayPal.

Voit valita paljon vaihtoa. Jokaisella heistä on erilainen turvallisuustaso, ja kukin hyväksyy erityyppiset maksutavat. Suurin osa pörsseistä pyytää sinua noudattamaan alla olevia vaiheita, ennen kuin voit alkaa ostaa kryptovaluutta.

 • Ensimmäinen askel on rekisteröidy itse tietosi (koko nimi, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero jne.);
 • Seuraava askel on vahvista henkilöllisyytesi – tarvitset yleensä passin / ajokortin;
 • Seuraavaksi sinua pyydetään määrittämään 2-vaiheinen vahvistus. Tämä auttaa pitämään tilisi turvassa ja pitämään hakkereita poissa!

Huomaa: Lähes kaikki pörssit veloittavat noin 1–4 prosentin transaktiomaksun.

Kun tilisi on määritetty, voit alkaa ostaa kryptovaluutta pörssissä. Suurin osa pörsseistä on kuin osakekauppapaikat: voit ostaa ja pitää salausvaluuttasi tai voit vaihtaa sen toiseen kryptovaluuttaan.

Kuinka ostaa kryptovaluutta: kryptovaluutan vaihto.

Sinun on oltava varovainen valitessasi kryptovaluutan vaihtoa. Sinun tulee tehdä päätös seuraavien tekijöiden perusteella:

 • Tarkista vaihdon turvallisuus. Tämä on tärkein asia, joka sinun on otettava huomioon, koska sijoittajat ovat menettäneet paljon rahaa aiemmin, kun pörssit on hakkeroitu.
 • Transaktiopalkkiot – mitä alempi, sitä parempi.
 • Käytettävissä olevien maksuvaihtoehtojen määrähyväksyvätkö he pankkisiirron, luottokortin, PayPalin jne.?
 • Kuinka kauan tilin aktivointi kestää – jos sinulla on kiire, et ehkä halua odottaa kauan vahvistuksen saamista!
 • Mitkä kryptovaluuttaoptiot tarjoavat. Esimerkiksi, jos haluat ostaa NEO-kolikon, sinun on oltava varma, että valitsemasi pörssi myy NEO-kolikon.
 • Tarkista vaihtoon liittyvät käyttäjäarvostelut! Tämä antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, kuinka ystävällistä vaihto-verkkosivustoa on käyttää.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Paras välittäjäpörssi kryptovaluuttaan

Välittäjävaihto ovat kuin valuutanvaihtokaupat, jotka löydät lentokentiltä. Sen sijaan, että vaihdat eri paikallisia valuuttoja keskenään (kuten YEN – USD), voit vaihtaa paikallisen valuuttasi kryptovaluuttoihin. Se on yksinkertaisin tapa ostaa kryptovaluutta – se voidaan tehdä jopa matkapuhelimellasi!

Kolikkopohja

Kolikkopohja on suurin ja suosituin kryptovaluutta-välittäjäpörssi. Se on turvallinen ja hyväksyy pankkisiirron, luotto- / maksukortin ja PayPalin. Heidän palkkionsa riippuvat valitsemastasi maksutavasta, joten muista tarkistaa ennen maksamista! Korttimaksut ovat korkein 3,75%.

Kuinka ostaa kryptovaluutta: Coinbase-etusivu.

Jos asut Aasiassa, Afrikassa tai Etelä-Amerikassa, et todennäköisesti voi käyttää Coinbasea. Se on pääasiassa saatavana vain Euroopassa, Australiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Voit ostaa Bitcoinia, Eteriä, Litecoinia ja Bitcoin Cashia Coinbasesta.

Coinmama

Suurin etu Coinmama on se, että se antaa asiakkaille melkein mistä tahansa maasta ostaa ja myydä kryptovaluutta. Sitä on helppo käyttää ja se onkin erittäin luotettava – se perustettiin vuonna 2013!

Sen avulla voit käyttää luottokorttia maksutavana, mutta se veloittaa 6% tehdä niin. Se on melko vähän korkeampi kuin 3,75%, jonka Coinbase veloittaa!

Sen lisäksi, että Coinmama on saatavana lähes kaikissa maissa, sillä on toinen suuri etu: se hyväksyy kaikki paikalliset valuutat!

Voit ostaa Bitcoinia ja Eetteriä vain Coinmamasta.

CEX.io

CEX.io on helppo käyttää ja erittäin turvallinen, aivan kuten Coinbase ja Coinmama! Parasta CEX.io-sivustossa on, että se on myös pörssi. Tämä tarkoittaa, että kun olet ostanut salauksen, voit vaihtaa sen muihin kryptoihin ostamalla ja myymällä muille ihmisille CEX.io -sivustolla..

Kuinka ostaa kryptovaluutta: cex.io etusivu.

Toinen asia, joka tekee CEX.io: sta erilaisen, on se, että se hyväksyy USD, EUR, GBP ja RUB! CEX.io-sivuston debit- / luottokorttimaksut ovat 3,5% + 0,20 dollaria. Voit käyttää myös pankkisiirtoa.

Voit ostaa Bitcoinia, Ethereumia ja DASHia sivustolta CEX.io.

Bittileima

Perustettu vuonna 2011, Bittileima on yksi vanhimmista kryptovaluutanvaihdoista. Voit ostaa enemmän erilaisia ​​kryptovaluuttoja Bitstampista kuin Coinbasesta. Se hyväksyy pankkisiirto- ja luotto- / maksukortit, joissa on EUR ja USD.

En kuitenkaan suosittele tätä verkkosivustoa aloittelijoille, koska sitä ei ole yhtä helppo käyttää kuin Coinbase ja Coinmama. Lisäksi se veloittaa korkeat palkkiot ostaa pieniä määriä luottokortillasi.

Pankkikorttisi käytöstä Bitstampissa veloitetaan 2%, jos talletat yli 1000 dollaria, mutta 10 dollaria, jos talletat alle 1000 dollaria. En todellakaan suosittele Bitstampin käyttöä vain 5 dollarin käyttämiseen!

Voit ostaa Bitcoinia, Eteriä, Litecoinia, Bitcoin Cashia ja Rippleä Bitstampista.

Kriptomat

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä pörssi, joka avasi ovensa äskettäin, näyttää kuitenkin suuria mahdollisuuksia. Kriptomat avasi ovensa vuonna 2018 ja on listallamme nuorin välittäjä.

Heidän päätoimintakeskuksensa on Sloveniassa, mutta yritys sijaitsee tosiasiassa Virossa, sillä Viro on yksi harvoista maista, joilla on tarvittava oikeudellinen kehys, ja ne ovat jo aloittaneet digitaalisten valuuttojen sääntelyn ottamalla käyttöön lisenssejä salauspörsseille ja salauslompakkoille.

Kuinka ostaa kryptovaluutta: Kriptomatin etusivu.

Kriptomat pyrkii tarjoamaan turvallisimman fiat-yhdyskäytävän kryptovaluuttojen maailmaan ja on jo hankkinut toimiluvat Viron rahanpesun torjunnan viranomainen Financial Intelligence Unit.

Tiukka sääntely tarkoittaa, että käyttäjien on käytävä läpi voimakas henkilöllisyyden todentamisprosessi. Silti tämä prosessi on hyvin yksinkertainen Kriptomatissa ja kestää vain 5 minuuttia aikaasi ladata kaikki tarvittavat asiakirjat.

Joissakin maissa voit tehdä sen jopa matkapuhelimen kautta!

Kriptomatin osto / myynti maksut ovat 1,45% kanssa ei ylimääräisiä maksuja peruuttaa / lähettää salaus. Kriptomat tukee 21 kieltä ja tarjoaa nopean ja luotettavan asiakastuen.

Voit käydä kauppaa Bitcoinilla ja Eetterillä Kriptomatissa.

Viimeiset sanat näissä pörsseissä

Tämä on hyvä luettelo, josta voit aloittaa, kun yrität päättää, mikä vaihto sopii sinulle. Paras tapa ostaa kryptovaluutta vaihdon avulla riippuu monista asioista – etenkin sijainnistasi.

Varmista aina, että ostamasi kolikot ovat saatavilla valitsemassasi pörssissä ja olet tyytyväinen vaihdon tarjoamaan turvallisuustasoon.

Kuinka ostaa kryptovaluutta: Coinbase.

Nyt sinun on tiedettävä jotain: kryptovaluuttojen ostaminen välittäjäpörsseistä (Coinbase, Coinmama, CEX.io jne.) On ei ainoa tapa ostaa salausta paikallisella valuutallasi. Jos haluat ostaa Bitcoinin tai Etherin, voit ostaa sen käteisellä. Aivan oikein – voit ostaa Bitcoinia ja Eetteriä käteisellä.

Pikahuomautus: ’käteisellä’ tarkoitetaan paperirahaa.

Kuinka ostaa Bitcoinia pankkiautomaatista?

Koskaan kuullut Bitcoin-pankkiautomaateista? No, ne ovat olemassa. Se on hyvin uusi idea, mutta niistä on tulossa yhä suositumpia.

Bitcoin-pankkiautomaatit ovat aivan kuin tavalliset käteisautomaatit, joita käytämme nostamaan USD: itämme, EUR: ejamme, JPYmeemme jne. Ainoa ero on, että talletat käteistä Bitcoin-pankkiautomaattiin sen sijaan, että ottaisit käteistä kuten normaalien käteisautomaattien yhteydessä..

Kuinka ostaa kryptovaluutta: tyttö Bitcoin-pankkiautomaatilla.

Jos haluat ostaa Bitcoinin nopeasti, sitten Bitcoin-pankkiautomaatti on oikea valinta sinulle. Koska ne ovat hyvin uusia, niitä ei kuitenkaan ole saatavilla kaikkialla. Itse asiassa ne ovat melko harvinaisia. Jos asut suurkaupungissa, sinulla saattaa olla sellainen lähelläsi. Voit käyttää tämä kartta selvittääksesi, missä on lähin Bitcoin-pankkiautomaatti.

Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai luoda tiliä eikä sinun tarvitse siirtää rahaa. Joten mene vain pankkiautomaatille, talleta käteesi, niin se lähettää.

Vaiheittainen prosessi Bitcoinin ostamiseksi pankkiautomaatista:

 1. Löydä lähelläsi oleva Bitcoin-pankkiautomaatti tämä kartta;
 2. Mene automaattiin ja vahvista henkilöllisyytesi (tämä vaaditaan vain tietyissä pankkiautomaateissa);
 3. Jotkut pankkiautomaatit pyytävät puhelinnumeroa. Jos näin tapahtuu, kirjoita puhelinnumerosi.
 4. Pankkiautomaatti lähettää sinulle tekstiviestin koodilla; kirjoita koodi pankkiautomaattiin;
 5. Tarjoa kryptovaluutta-lompakon osoitteesi jos sinulla on yksi. Jos sinulla ei ole sellaista, pankkiautomaatti luo sinulle uuden kryptovaluutta-lompakon;
 6. Laita käteesi pankkiautomaattiin;
 7. Sitten pankkiautomaatti lähettää salauksen salausvaluuttasi lompakkoon;
 8. Pankkiautomaatti tulostaa kuittisi.

Tärkeä huomautus: Jos Bitcoin-pankkiautomaatti loi sinulle uuden lompakon, kryptovaluutta-lompakon yksityiskohdat (julkinen avain ja yksityinen avain) ovat kuitissasi. Sinun PITÄÄ pitää tämä turvassa!

Plussat ostaa kryptovaluutta Bitcoin-pankkiautomaatista:

 • Korkeintaan Bitcoin-pankkiautomaatit, sinun ei tarvitse käyttää henkilöllisyyttäsi;
 • Se on yksinkertainen prosessi;
 • Voit käyttää käteistä;
 • Sen erittäin nopea.

Miinukset kryptovaluutan ostamisesta Bitcoin-pankkiautomaatista:

 • Erittäin korkeat maksut – 5-10%;
 • Pankkiautomaatteja on vaikea löytää, koska niitä ei ole paljon.

Joten, jos halusit tietää kuinka ostaa kryptovaluutta käteisellä – Bitcoin-pankkiautomaatin käyttö on yksi tapa, jolla voit!

Kuinka ostaa Bitcoin ja Ether P2P (Peer-to-Peer)?

Tämä on yksi yksinkertaisimmista tavoista ostaa kryptovaluutta! Peer-to-peer vaihdot poista välittäjä (yritykset, kuten Kolikkopohja) ja antaa käyttäjien ostaa ja myydä kryptovaluutta suoraan toisiltaan.

Kuvittele tämä: John on kiinnostunut salauksesta ja haluaa ostaa eetteriä. John voisi mennä Coinbaseen ja ostaa sen sieltä, mutta hänen on käytettävä henkilöllisyyttään. Amy haluaa myydä eetteriä, mutta ei halua käyttää Coinbasea, koska hän ei halua maksaa mitään maksuja.

Kuinka ostaa kryptovaluutta: verojen maksaminen.

Entä jos John voisi vain ostaa Eetterin Amylta? Se ratkaisi kaiken! No, P2P-vaihdon ansiosta hän voi! Peer-to-peer -vaihdon avulla John ja Amy voivat välttää palkkiot, eikä heidän tarvitse jakaa identiteettinsä.

Melko siisti, oikea?

Katsotaanpa, miten salausvaluutta ostetaan ja myydään vertaisarvioinnissa vaiheittaisten ohjeiden avulla:

 1. Luo ilmainen tili P2P-verkkosivustolla. Käytä LocalBitcoins for Bitcoin, ja LocalEtherum.com joukkueelle Ether.
 2. Etsi listaus, josta haluat ostaa tai myydä. Ajattele tätä kuten Craigslist. On myyjiä, jotka ovat asettaneet hinnan, jonka mukaan he myyvät Bitcoininsa / eetterinsä, ja on ostajia, jotka ovat asettaneet hinnan ostamaan Bitcoin / eetterin.
  • Etsi maksutapa luettelolta – haluatko maksaa käteistalletuksella, pankkisiirrolla tai Western Unionilla?
  • Hae henkilöllisyystodistuksia – haluatko maksaa ilman henkilöllisyyttäsi vai oletko kunnossa henkilöllisyytesi kanssa?
  • Etsi ostajaa / myyjää, joka on tehnyt paljon kauppoja ja jolla on hyvät arvostelut / maine.
  • Anna tiedot, joita listaus pyytää, ja lähetä sitten kauppapyyntösi
   • Listaus pyytää yleensä:
    • Määrä: Syötä kuinka paljon haluat käyttää.
    • Valuutta: Syötä valuutta, jolla haluat maksaa.
    • Maksutapa: Valitse niiden käytettävissä olevista vaihtoehdoista.
    • Jos myyjä pyytää henkilötodistusta, sinun on yleensä tehtävä jokin näistä:
     • Lähetä kuva tai skannaa passi / ajokortti;
     • Ota valokuva itsestäsi, jolla on henkilötodistus (passi tai ajokortti) ja paperilappu kädessäsi ja johon on kirjoitettu jotain – myyjä kertoo sinulle, mitä he haluavat sinun kirjoittavan siihen.
     • Jos pyyntösi hyväksytään, tilaamasi Bitcoin / Ether-määrä lähetetään verkkosivuston turvatalletukselle.

      Huomaa: Escrow on turvallinen paikka, jota kukaan ei voi hallita. Kun kaupan ehdot täyttyvät, Bitcoin / Ether vapautetaan ostajalle. Jos ehdot eivät täyty, Bitcoin / Ether lähetetään takaisin myyjälle. Tämä suojaa sekä ostajaa että myyjää petoksilta.

     • Lähetä maksu
      • Myyjä antaa sinulle viitenumeron.
      • Jos maksat käteistalletuksella:
       • Mene pankkiin, jolla on käteistalletusautomaatti.
       • Laita käteinen koneeseen.
       • Laita myyjän antamat pankkitiedot ja lähetä rahat.
       • Kirjoita viitenumero kuittiin ja ota siitä valokuva.
       • Lähetä kuva kuitista myyjälle.
       • Jos maksat pankkisiirrolla:
        • Kirjaudu verkkopankkisivustoosi / -sovellukseesi.
        • Määritä uusi vastaanottaja / yhteyshenkilö (käytä myyjän antamia pankkitietoja).
        • Lähetä Bitcoin / Ether-rahat uudelle yhteyshenkilölle ja kirjoita viitenumero viite-ruutuun.
        • Kun myyjä huomaa, että olet lähettänyt rahat ja käyttänyt viitenumeroa, hän vahvistaa sen vaihdolla.
        • Escrow vapauttaa Bitcoin / Etherin ja lähettää sen sinulle.

        Hyödyt kryptovaluutan ostamisesta ja myymisestä vertaisverkosta:

        • Siellä on ei maksuja;
        • Voit ostaa kryptovaluutta käteisellä;
        • Joidenkin myyjien kanssa voit ostaa kryptovaluutta käyttämättä henkilötodistustasi.

        Miinukset kryptovaluutan ostamisesta ja myymisestä vertaisverkosta:

        • Niitä ei ole yhtä helppoa käyttää kuin kryptovaluutanvaihto;
        • Heillä on vähemmän käyttäjiä, joten myyjän löytäminen voi joskus kestää jonkin aikaa;
        • Sinun on oltava hyvin varovainen ostajaa valittaessa.

        Joten, mikä on paras paikka ostaa kryptovaluutta?

        On olemassa enemmän tapoja ostaa kryptovaluutta, joka tulee saataville vuosittain – nyt on paljon helpompaa ostaa kryptovaluutta kuin aiemmin. Itse asiassa suurin osa tavoista, jotka olen osoittanut sinulle tässä oppaassa, ovat erittäin yksinkertainen jos noudatat ohjeita.

        Mutta mikä tapa on paras tapa …? Onko se välittäjäpörssien kautta Kolikkopohja? P2P-sivustojen kautta, kuten PaikallisetBitcoins? Vai onko se vain löytämällä paikallinen Bitcoin-pankkiautomaatti?

        No, totuus on: se riippuu sijainnistasi ja siitä, mitä haluat / tarvitset.

        Jos et asu lähellä Bitcoin-pankkiautomaattia, se ei todennäköisesti ole paras paikka ostaa kryptovaluutta sinulle.

        Kuinka ostaa kryptovaluutta: Coinbase-sovellus puhelimessa.

        Etkö halua käyttää henkilötodistustasi? Sitten haluat ehkä miettiä P2P-verkkosivuston käyttöä, kuten PaikallisetBitcoins tai LocalEthereum.

        Jos henkilöllisyystodistuksesi käyttö ei ole sinulle ongelma ja haluat ostaa kryptovaluutta puhelimesi sovelluksella, niin Kolikkopohja saattaa olla paras paikka ostaa kryptovaluutta sinulle.

        Se riippuu sinä. Toivon, että tämä opas auttoi sinua selvittämään, mikä tapa on sinulle paras tapa, ja että pidit ohjeistamme yksinkertaisia ​​ja helposti seurattavia. Sinulla pitäisi nyt olla hyvä käsitys siitä, miten ostaa kryptovaluutta. Joten, minkä tavan valitsit? Kerro meille!

        Huomaa: Sinun tulee aina puhua talousneuvojalle ennen suurten investointien tekemistä älä koskaan sijoita enempää kuin sinulla on varaa menettää.

        Mike Owergreen Administrator
        Sorry! The Author has not filled his profile.
        follow me