Ardor vs Ethereum: Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet?

Salausmaailma on tulvassa yhä enemmän uusien ideoiden ja innovaatioiden kanssa, kun kolikot yrittävät vahvistaa niiden kilpailuetua ja ainutlaatuisuutta. Ardor vs Ethereum (ETC) näyttää olevan viimeisin muotoutunut tuska kriittivaluuttapistoolina ihmisten huomion kiinnittämiseksi.

Joten miten nämä kaksi ovat oikeudenmukaisia ​​toisiaan vastaan

Ardor vs Ethereum: Tarkoitus

Ardor heittää itsensä a blockchain-as-a-service -alusta jonka avulla ihmiset voivat käyttää blockchain-tekniikkaa lapsiketjujen kanssa. Lohkoketju palveluna tarjoaa pääketjun, joka käsittelee lohkoketjun tietoturvan sekä hajauttamisen sekä mukautettavat lapsiketjut, jotka käsittelevät muita tapahtumia.

Ardor Blockchain

Kuvahyvitys: Ardor

Ardorin takana olevat kehittäjät ovat samat, jotka työskentelivät NXT, toinen blockchain-projekti, joka pyrkii demokratisoimaan pääsyn blockchain-tekniikkaan. Ardorin ensisijainen tavoite on ratkaista blockchain-paisumisen sekä skaalautuvuuden ja räätälöinnin kriittiset kysymykset.

Toisaalta Ethereum on avoin ohjelmisto, joka perustuu lohkoketjutekniikkaan. Hajautettu blockchain-verkko tarjoaa alustan, jonka avulla kehittäjät voivat rakentaa ja ottaa käyttöön hajautettuja sovelluksia.

Ethereum on rakennettu siten, että kehittäjät voivat luoda älykkäitä sopimuksia, jotka ovat komentosarjoja, jotka suorittavat tehtäviä automaattisesti, kun tietyt ehdot täyttyvät.

Ardor vs. Ethereum: Plussat

Ardor-edut

Kuvahyvitys: Ardor

Ardor on NXT: n kehitys, joka oli ensimmäinen koskaan tyhjästä rakennettu lohkoketju, ja siinä on paljon parannuksia, jotka ovat mahdollisia taustalla olevan lohkoketjun muutoksen avulla. Ensinnäkin se vapauttaa itsensä suuresta datasta parantaa tehokkuutta ja nopeutta luomalla useita ketjuja.

Ardorin vanhempainketju pitää vain elintärkeää tietoa muiden lastiketjuihin siirrettyjen tapahtumien kanssa. Ardor-lohkoketju on siten vähemmän hankala ja tehokkaampi liiketoimille.

Sitä vastoin Ethereum kuten Bitcoin-myymälä ja käsittelee tapahtumia yhdellä lohkoketjulla. Tästä syystä sen kapasiteetti on tällä hetkellä 121 Gt: n lohkoketju, mikä tarkoittaa, että kaikkien uusien solmujen on oltava voimassa uudelleen. Tämä selittää sen skaalautuvuusongelmat.

Ardor-lohkoketjun suojaus on myös toisella tasolla vanhempien ja lasten ketjujen ansiosta, jotka erottavat tapahtumat ja tiedot toisistaan.

Ardor on kutsuttu “blockchainin WordPressiksi”, koska se tarjoaa kaduton käyttöliittymä, jota ihmiset voivat käyttää ilman koodausta. Toisaalta Ethereum on rakennettu näyttämään korkeatasoinen räätälöinti, ihanteellinen kehittäjille, joilla on kiillotettu koodaustaito.

Ardor vs Ethereum: Haitat

ETH

Kuvahyvitys: Ethereum

Ardor on edelleen kehitysvaiheessa. Vaikka se on osoittanut mahdollisuuksia olla arvokkaita käyttäjille, kehittäjille ja yrityksille, se on vielä pitkä matka. Se vie jonkin aikaa, ennen kuin siitä tulee valtavirran nimi kryptovaluutta-tilassa.

Ethereum puolestaan ​​tarjoaa olennaisia ​​teknisiä tosiasioita. Ensinnäkin alusta toimii älykkäillä sopimuksilla, joista on tulossa suosittuja, mikä tekee koko verkosta teknisesti vakaan ja vakiintuneen.

Ardor ei voi vastata Ethereumin lyhyellä ajanjaksolla keräämään suosioon, koska se toimii lahjoitusalustana alkuperäisille kolikoille. Alusta on auttanut monia hankkeita saamaan parhaan mahdollisen altistuksen taloudellisesti kannustetuilla ponnisteluilla.

Tutustu muihin vertailuihimme:

  • Bitcoin vs Ethereum? Mitä eroa?

  • Ethereum vs Litecoin: Miksi LTC on tarkoitettu transaktioille ja ETH älykkäille sopimuksille?

  • EOS vs Ethereum: Mahdollinen Ethereum-tappaja!

  • NEO vs Ethereum: Mikä on parempi?

  • Ethereum vs Ripple: Sisäinen vertailu

Bottom Line

Ardor näyttää saavan vauhtia kryptovaluutta-alueella uusien innovatiivisten tapojensa avulla rakentaa blockchain-infrastruktuuria ja tietoturvaa. Se voi kuitenkin olla vain ajan kysymys, ennen kuin yritykset toteuttavat sen, koska se ei vaadi korkeaa asiantuntemusta tai jatkuvaa ylläpitoa.

Toisaalta Ethereum on edelleen suosittu blockchain-projekti kehittäjille, koska sillä on ainutlaatuiset resurssit älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten kehittämiseen. Vaikka Ethereumilla näyttää olevan etu Ardoriin nähden, on vielä nähtävissä, pysyykö se edessään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me