6 kysyttävää kysymystä harkittaessa BlockchainTech for Enterprise -palvelua

Blockchain on yksi viime aikojen lupaavimmista teknologisista innovaatioista, ja se on herättänyt sekä innovatiivisten startup-yritysten että vanhojen instituutioiden huomion. Blockchainiin perustuva alan johtavien yritysten luettelo kattaa teknologiajohtajat (Microsoft), rahoituslaitokset (JP Morgan, Santander) ja jopa kansalliset hallitukset (Singapore, Dubai, Brasilia). Mutta kuten minkä tahansa kehittyvän tekniikan kohdalla, kaikkien varhaisvaiheiden käyttöönoton on kohdattava tiettyjä ja ainutlaatuisia haittoja ja esteitä, joille edes kyvykkäimpien blockchain-ratkaisuja harkitsevien yritysjohtajien tulisi olla valmiita.

1.Miten suunnittelet eniten hyötyä tarjoavia blockchain-projekteja?

Sinun on löydettävä oikea ongelma, ennen kuin voit rakentaa oikean ratkaisun. On käyttötapauksia, jotka voivat luoda uskomatonta arvoa, mutta on tärkeää varmistaa, että valitsit oikeat osoittamaan tekniikan todelliset ominaisuudet.

Ennen kuin rakennamme mitään ConsenSysissa, arvioimme blockchain-käyttötapauksen varmistaaksemme, että sijoitetun pääoman tuotto on. Teemme tämän kartoittamalla liiketoimintaprosessin ja käyttötapauksen tiettyihin lohkoketjuominaisuuksiin: digitaalisiin allekirjoituksiin, hajautettuihin muuttumattomiin kirjanpitoihin, älykkäisiin sopimuksiin, tokenointiin ja hajautettuun identiteettiin. Pyrimme vain sovelluksiin, joissa voimme osoittaa, kuinka nämä perustekniikan peruselementit tarjoavat merkittäviä etuja sovellukselle ja ratkaisevat todellisen ongelman.

Menestyksen avaintekijä on ajatella tulevaa valtiota. Miltä liiketoimintaprosessi voi näyttää hajautetulta verkolta? Usein nämä verkot näyttävät radikaalisti erilaisilta – ja radikaalisti paremmilta kuin nykyiset liiketoimintaprosessit. Niissä on paljon vähemmän vaiheita, välittäjiä ja kustannuksia, vapautetaan pääomaa ja parannetaan käyttäjä- / asiakaskokemusta.

2. Mitä tekniikkaa sinun tulisi käyttää? Mitkä ovat standardit?

ConsenSysissä rakennamme sovelluksia Ethereum-lohkoketjuun; sekä suurempi julkinen verkko että yksityiset Ethereum-lohkoketjut. Käytämme Ethereum-lohkoketjua kolmesta syystä:

  • Ethereum on ainoa hajautettu älykäs sopimusalusta, joka on suunniteltu alusta alkaen yleiskäyttöiseksi ja globaaliksi
  • Ethereumin avulla voit ottaa käyttöön yksityisiä ketjuja, julkisten ketjujen hajautettuja sovelluksia (DApps) ja konsortioketjuja sekä toimitiloissa että pilvessä
  • Ethereumilla on maailman suurin kehittäjäpooli, joka etenee alustaa nopeasti, ja tarjoaa yrityksille myös valinnanvaraa toteutuspartnerien suhteen

3. Kuinka koota blockchain-kehitystiimi?

Huono uutinen on, että yksinkertaisesti ei ole tarpeeksi blockchain-kehittäjiä vastaamaan kasvava kysyntä. Hyvä uutinen on, että suurin osa blockchain-sovelluskehityksestä on tyypillisen verkkokehityksen mukainen (blockchain-näkökohdat ovat vain osa koko sovelluksesta). Tiimissäsi on kuitenkin oltava kokenut blockchain-arkkitehti, joka ohjaa projektia toteutumaan.

Olemme kehittäneet ConsenSysissa ohjelman – ConsenSys Academy – kouluttaakseen kehittäjiä ympäri maailmaa tulemaan blockchain-kehittäjiksi. Annamme tämän ohjelman yritysten käyttöön tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. Myöhemmin tässä sarjassa kerromme sinulle kuinka rakentaa joukkueesi, mitä tarvitaan blockchain-kehittäjäksi tulemiseen, ja tulevista yrityksille suunnatuista koulutuspalveluista.

4. Mitä tukea ja palveluja yrityksille on tarjolla?

Yrityksille pelkkä sovelluksen rakentaminen ei riitä. Sovellukset on asennettava tuotantoon ja tuettava. ConsenSys keskittyy tukipalvelujen ja tuotteiden ekosysteemin tarjoamiseen kehittäjien tuesta järjestelmän kuntotarkastuksiin ja seurantaan.

Kehittäjien tuki sisältää; i) lohkoketjuteknologian kuratoidut tietopohjat, ydinkomponentit ja kehittäjätyökalut ii) yhteisön tuki foorumeiden kautta iii) teknisen tuen insinöörien reaaliaikainen tuki, mukaan lukien rikkoutumisen korjaus.

Järjestelmätukea tarjotaan ConsenSys-yritysasiakkaille tuotantojärjestelmissä, ja sitä kehitetään ConsenSys-sovelluksiin.

5. Mitä infrastruktuuria on mahdollista rakentaa huipulle?

Viime aikoihin asti yrityksen blockchain-ratkaisun kehittäminen vaati rakentamista alusta alkaen, mutta se on alkamassa muuttua. Enterprise Ethereum Alliance (EEA), maailmanlaajuinen yhteenliittymä johtavista organisaatioista useilta aloilta, jotka investoivat blockchain-tekniikkaan, perustettiin käsittelemään näitä kysymyksiä.

EEA rakentaa alan standardeja, avoimen lähdekoodin ja vapaasti käytettäviä blockchain-ratkaisuja, jotka ovat perusta yrityksille jatkossa. Työryhmät tarkastelevat lohkoketjujen ja älykkäiden sopimusten oikeudellisia näkökohtia, toimialoja, kuten pankki- ja toimitusketjua, ja tietysti ydinteknologiakysymyksiä, kuten yksityisyyttä, lupien myöntämistä ja verkkostandardeja.

6. Mitä teknistä pinoa ja työkaluja kehittäjien tulisi käyttää?

Suoritamme monia hakkerointeja ja koulutusohjelmia ympäri maailmaa. Yksi tärkeimmistä esteistä, jonka näemme oppimiskäyrässä, on “kehittäjäpino”. Kehittäjät voivat kamppailla työkalujensa valitsemisessa ja ympäristönsä optimoinnissa. Tähän alueeseen on keskittynyt erityisesti ConsenSys ja muut koko ekosysteemissä. Alkaen infrastruktuuri että lompakot Älykkääseen sopimusauditointiin olemme kehittäneet end-to-end-työkaluja, jotta rakentajat voivat jatkaa rakentamista. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me