Aktivoi Staking Guide

blogi 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedTapahtumat ja konferenssitPainaUutiskirjeet

tilaa uutiskirjeemme.

Sähköpostiosoite

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

HomeBlogCodefi Aktivoi

Aktivoi Staking Guide

Kirjoittaja Collin Myers 11. joulukuuta 2020 Lähetetty 11. joulukuuta 2020

aron visuals 3jBU9TbKW7o irrottaa

Tämä on virallinen opas SKL: n panostamiseen Activate-sovellukseen.

SKL-tunnusten haltijat, jotka asuvat maassa hyväksytyt lainkäyttöalueet voi nyt käyttää Aktivoida alustan panostaa SKL: nsä eri validoijien kanssa. Tämä opas on räätälöity uusille Activate-käyttäjille, jotka eivät osallistuneet SKALE-verkon käynnistämiseen Activate-sovelluksessa. Jos osallistuit SKALE-verkon käynnistämiseen Aktivoi-ohjelmassa, katso lisätietoja vaatimus- ja panostusoppaasta sekä palkinnon hakemisesta ja valtuutuksen vaihtamisesta.

Tämä asiakirja on totuuden lähde ohjeiden saamiseksi SKL: n panostamisesta Activate-ohjelmaan. Kaikilla muilla asiakirjoilla on mahdollisuus olla petollisia, eikä Activate tai SKALE hyväksy niitä.

Seuraa myös meidän Sähke ryhmä ja katso SKALE-panostuksen UKK lisätietoja ja päivityksiä. Jos kohtaat ongelman, ota yhteyttä asiakastukeen osoitteessa https://activateteam.zendesk.com.

Päästä alkuun

Aloita käynnistämällä Aktivoi sovellus.

Ennen kuin siirrät tunnuksiasi, varmista, että rekisteröidyssä lompakossa on riittävästi ETH: ta kattamaan tapahtumiin liittyvät kaasukustannukset.

VAIHE 1: Hanki SKL

Jos sinulla ei vielä ole SKL: ää, voit käyttää MetaMask vaihtaa widgetin vaihdettavaksi SKL: ksi. Kun olet kirjautunut MetaMask-lompakkoon, napsauta vaihtopainiketta. Tämä vie sinut alla oleviin näyttöihin, joissa saat parhaan suorituksen vaihdettaessa ETH SKL: ään.

Tarkista tunnuksen osoite etherscanissa, ennen kuin vaihdat tunnuksia SKL: ään, on olemassa useita huijauspooleja ja tunnuksia.

Oikea osoite on:

0x00c83aeCC790e8a4453e5dD3B0B4b3680501a7A7

Näyttökuva 2020-12-10 klo 2.40.53 PM.png

Näyttökuva 2020-12-10 klo 2.41.09 PM.png

Näyttökuva 2020-12-10 klo 2.41.40 PM.png

VAIHE 2: Siirry SKL Staking Dashboardiin

Kun saavut Activate-sivustolle, näet oikealla puolella kortin, joka kehottaa sinua aloittamaan SKL: n panostamisen. Napsautettuasi painiketta sinut ohjataan panostuksen hallintapaneeliin, jossa näet Aktivoi-markkinapaikassa tuetut eri validoijat.. Käyttäjien ei tarvitse luoda käyttäjätiliä SKL-tunnustensa panostamiseksi.

Näyttökuva 2020-11-30 klo 13.50.25 PM.png

VAIHE 3: Yhdistä lompakko

Kun olet panostamisen kojelautasivulla oikeassa yläkulmassa, näet “Yhdistä lompakko” -kuvakkeen. Napsauttamisen jälkeen sinua pyydetään yhdistämään valitsemasi lompakko. Jos käytät Ledgeriä, varmista, että Ethereum -sovelluksesi on auki, ennen kuin muodostat yhteyden MetaMaskiin.

Näyttökuva 2020-11-30 klo 1.56.00 PM.png

VAIHE 4: Valitse Validator

Kun olet liittänyt lompakon, voit selata luetteloa validoijista, jotka hyväksyvät parhaillaan valtuutuksen SKALE-verkossa. Tänään Activate tukee delegointia 18 eri validointiin ja antaa sinun osallistua useampaan validatoriin, jos haluat. Jos siirrät usealle validoijalle, muista, että tämä kaksinkertaistaa kaasukustannukset. 

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää jokaisesta validoijasta, napsauta niiden logoa nähdäksesi pudotusvalikon. Tästä avattavasta valikosta löydät asiaankuuluvia tietoja kustakin validoijasta ja tärkeitä yhteystietoja siltä varalta, että sinun on otettava yhteyttä valitsemallesi validoijalle tukeen.

Kun olet valinnut valitsemasi validoijan (t), napsauta näytön oikeassa reunassa näkyvää sinistä Panos-painiketta aloittaaksesi delegointivirran.

Näyttökuva 2020-11-30 klo 14.00.11. Png

VAIHE 5: Kuinka SKL: n panostus toimii

Kun olet napsauttanut sinistä Panos-painiketta valitsemallasi vahvistajalla, sinua pyydetään alla olevalla näytöllä, ennen kuin annat valtuutusvirran. On tärkeää lue tämän ruudun sisältö huolellisesti koska se selittää SKALE-verkon validatorilla panostamisen vivahteet. Suosittelemme, että panostat SKL-tunnuksesi 5-7 päivää ennen seuraavan aikakauden alkua. Kun olet tarkistanut alla olevan ruudun, napsauta ”Panosta ensimmäiset SKALE-tunnukseni” päästäksesi valtuuskunnan kulkuun.

Näyttökuva 2020-11-30 klo 2.05.43 PM.png

VAIHE 6: Täydellinen valtuutuspyyntölomake

Kun olet siirtänyt valtuuskunnan, sinun on aloitettava kirjoittamalla SKL-määrä, jonka haluat panostaa kokonaissaldoosi. Kun olet syöttänyt panosmäärän, sinun on valittava panostusjaksosi. Tällä hetkellä SKALE-verkko tarjoaa vain 2 kuukauden panostusjaksot (tämä valitaan automaattisesti sinulle). Tulevien kuukausien aikana panosjaksojen muutokset ja / tai lisäykset päätetään SKALE Network -merkin haltijoiden äänestyksellä. Siihen asti tämä sallii kaikkien tunnusten haltijoiden koosta tai lukituksesta riippumatta saada saman prosenttisen kannustimen verkon suojaamiseksi.

Viimeiseksi, tutustu käyttöehtoihin, jotka sisältävät lisätietoja valitsemasi validoijan toteuttamista palveluista ja leikkauskäytännöistä, jotka on linkitetty näytön alareunaan. Nämä ehdot on hyväksyttävä ennen pyynnön lähettämistä.

Kun nämä kolme vaihetta on suoritettu, näytön tulisi näyttää alla olevalta kuvalta. Napsauta “jatka” suorittaaksesi delegointiprosessin loppuun.

Näyttökuva 2020-12-07 klo 12.24.38 PM.png

VAIHE 7: Lähetä lähetyspyyntö

Kun olet napsauttanut ‘jatka’, näet yhteenvedon valtuutuspyynnöstäsi näytön oikeassa yläkulmassa lopullista tarkistusta varten ennen tunnusten siirtämistä. Kun olet valmis jatkamaan, napsauta ‘Stake SKL to Validator’, joka aktivoi lompakon ja esittää sinulle vahvistuspyynnön. Varmista, että lompakossasi on riittävästi ETH: ta maksamaan siirtotapahtumasta.

Näyttökuva 2020-12-07 klo 12.24.55 PM.png

Vahvistettuasi lompakkosi tapahtumat, sinulle näytetään yhteenvetonäyttö panostuspyynnöstäsi ja seuraavista vaiheista. Muista, että validoijien on hyväksyttävä valtuuskuntasi ennen seuraavaa aikakautta, ennen kuin sinut siirretään kokonaan ja olet valmis ansaitsemaan palkintoja. Suosittelemme, että lähetät valtuuskuntapyyntösi 5–7 päivää ennen seuraavan aikakauden alkua, jotta varmistajilla on riittävästi aikaa hyväksyä.

VAIHE 8: Hallitse panostussaldoa

Jos haluat milloin tahansa tarkistaa panostussaldosi, siirry portfoliosivulle napsauttamalla päähallintapaneelissasi ‘Token Inventory’. Täältä näet yleiskatsauksen odottavista panospyynnöistäsi, SKL-saldosta ja panosyhteenvedosta.

Näyttökuva 2020-11-24 klo 8.32.50 (1) .png

Hyvää panosta!

Codefi Activate -tiimi

Hajautetut verkotDeFiNewsletterTilaa uutiskirjeemme, jossa on uusimmat Ethereum-uutiset, yritysratkaisut, kehittäjien resurssit ja paljon muuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me