Blockchain-ratkaisut syndikoiduille lainoille

Yksinkertaista liikkeeseenlaskua, huoltoa ja hallintaa agenttipankeille

syn virtaviivaistaa

Ongelma

Synkronoitujen lainojen toteuttaminen ja hallinnointi on tehotonta ja kallista, ja se perustuu useisiin välittäjiin, räätälöityihin omiin ratkaisuihin ja vanhoihin järjestelmiin. Suurimman osan kaupoista johtavat johtavat agenttipankit, jotka vastaavat KYC: n vastuusta, levyjen hallinnasta, huollosta ja maksuista luotonantajille ja toissijaisille edustajille. Huomattavaa työvoimaa tarvitaan varmistamaan, että dokumentointityö tehdään oikein, vie aikaa ja lisää inhimillisten virheiden riskiä.

Ratkaisu

Codefin digitaalinen standardointi pääagenttien, lainanantajien ja toissijaisten edustajien kautta voi vähentää huomattavasti riskejä ja manuaalisia toimia, joita tarvitaan syndikoidun lainasopimuksen tärkeiden osien, kuten KYC: n, arkistojen ja asiakirjojen hallinnan, huollon ja maksujen helpottamiseksi. Blockchain-pohjainen digitaalinen ratkaisu mahdollistaa tietojen eheyden ja johdonmukaisuuden, turvallisuuden ja alemmat kustannukset.

Automatisoi ja helpota muutosäänestyksiä

syn automatisoi

Ongelma

Syndikoidun lainasopimuksen yksityiskohtien muuttaminen edellyttää lopullisen päätöksen tekemistä sidosryhmien äänten manuaalista seuraamista ja kirjaamista. Kun äänestys on annettu, asiakirjat on päivitettävä manuaalisesti uusilla ehdoilla, jotta varmistetaan yhdenmukaisuus kaikkien syndikaattien välillä. 

Ratkaisu

Codefi korjaa kaksi ensisijaista ongelmaa syndikoitujen lainojen äänestyksessä automatisoimalla sekä äänten keräämisen että dokumentaation muokkaamisen. Muutosäänestykset voidaan kerätä etänä ja tarkistaa totuudenmukaisuuden varmistamiseksi ilman huomattavaa manuaalista aikaa. Lisäksi äänestystulokset voivat käynnistää sarjan älykkäitä sopimuksia, jotka toteuttavat syndikoidun lainan vaikutukset, ja lisäetuna on muuttumaton aikaleima, jonka kaikki osapuolet voivat tarkastella ja tarkistaa.. 

Paranna asiakirjojen hallintaa ja suojausta

syn-parannus

Ongelma

Asiakirjojen hallinta on jatkuva ongelma kaikilla toimialoilla, joihin osallistuu monia sidosryhmiä. Sidosryhmillä on monia identtisiä ja lähes identtisiä kopioita asiakirjoista, ja “totuuden” todentaminen vaatii luottamusta ja yhteisymmärrystä yhteistyössä, joka voi hajota suurempien tai suurempien panosten tapahtumissa. Tietojen täsmäyttäminen vaatii paljon aikaa ja vaivaa, ja se voi usein vaatia asianajajien ja muiden kolmansien osapuolten kallista osallistumista. 

Ratkaisu

Codefin asiakirjahallintajärjestelmän avulla sidosryhmät voivat olla varmoja asiakirjan uusimmasta versiosta sekä aiempien versioiden muuttumattomasta historiasta. Sen ”ainoa totuuden lähde” -ratkaisu vähentää sidosryhmien välisen tietojen täsmäyttämisen aikaa ja kustannuksia sekä vähentää riippuvuutta asianajajista tai kolmansista osapuolista.

Aktivoi lähes reaaliaikainen selvitys ja selvitys

syn aktivoi

Ongelma

Nykyisillä syndikoitujen lainojen markkinoilla toimitusajat voivat nousta yli 20 päivään, mikä aiheuttaa huomattavaa riskiä ja riskiä lainasyndikaatin muodostaville yhteisöille. Näiden yhteisöjen on näin ollen kannettava toimitus- ja maksuerojen välinen riski ja siihen liittyvät vastuukustannukset. Toimialalla tuloksena ovat korotetut palkkiot ja heikentynyt kannattavuus.

Ratkaisu

Blockchain-tekniikan päälle rakennetut syndikoidut lainaratkaisut mahdollistavat lähes reaaliaikaisen maksamisen, mikä eliminoi tehokkaasti tehokkuudet, riskit ja kustannukset, jotka liittyvät pitkään toimitusaikaan nykypäivän teollisuudessa. Codefi mahdollistaa näiden selvitysratkaisujen turvallisen digitalisoinnin ja omaisuuden tokenisoinnin, nopeuttamalla varojen siirtoa ja optimoimalla siten syndikoitujen lainojen selvityksen.

Blockchainin edut syndikoiduissa lainoissa

Prosessitehokkuus

Prosessitehokkuus

Älykkäät sopimukset automatisoivat pääedustajaprosessit, mukaan lukien KYC / AML, vaatimustenmukaisuuden, rekisterin ylläpidon, maksujen selvityksen, tapahtumien valvonnan ja raportoinnin.

Alennetut kustannukset

Alennetut kustannukset

Prosessiautomaatio vähentää manuaalisten toimintojen ja kolmansien osapuolten välittäjien tarvetta, mikä johtaa merkittäviin ajan- ja kustannussäästöihin.

Pienemmät riskit

Pienemmät riskit

Lyhyet toimitusajat, otsikkoketjun seuranta ja toimintakustannukset takaavat, että sidosryhmät kantavat vähemmän riskiä kuin perinteisesti tarvitsevat, mikä vähentää niihin liittyviä kustannuksia.

Lähellä reaaliaikaista ratkaisua

Lähellä reaaliaikaista ratkaisua

Toimituksen ja maksun välisen kuilun poistaminen lähes reaaliaikaisella selvityksellä vähentää vastuuta ja siihen liittyviä kustannuksia lainan syndikaation kaikissa vaiheissa.

Tietojen saatavuus

Tietojen saatavuus

Verkon avoimuus ja reaaliaikainen tieto mahdollistavat paremman koordinoinnin ja toteutuksen syndikoitujen lainojen sidosryhmien välillä.

Asiakirjojen hallinta

Asiakirjojen hallinta

Lohkoketjuun perustuva asiakirjahallintajärjestelmä varmistaa, että kaikki sidosryhmät tuntevat yhden ja todennettavan totuuden lähteen.

codefi-varat bg

ConsenSys Codefi

Täydellinen blockchain-sovellussarja digitaalisen omaisuuden hallintaan

Codefi antaa varainhoitajille mahdollisuuden luoda, laskea liikkeeseen ja hallita digitaalisten omaisuuserien, niihin liittyvien markkinoiden ja digitaalisten rahoitusvälineiden elinkaarta sallituissa blockchain-verkoissa.

  • Luo rahoitustuotteita joita ei tällä hetkellä ole arvopaperistettu, mukaan lukien ostovelat, laskut ja toimittajan palvelusopimukset. Rakenna täysin digitoitujen omaisuuserien väliseen yhteyteen muodostaaksesi uusia rahoitustuotteita ja -palveluja.
  • Vastaa paremmin sijoittaja- ja markkinoiden vaatimuksiin järjestelemällä uudelleen hitaasti maksettavat rahoitustuotteet ja mukauttamalla omaisuuserien liikkeeseenlasku suoraan sijoittajan määrityksiin.
  • Vapauta likviditeetti mahdollistamalla nopeat ja turvalliset vertaisverkko-omaisuuden siirrot laajentaa jälkimarkkinoiden mahdollisuuksia ja houkutella lisää sijoittajia verkkoosi.
  • Pääse globaaleille markkinoille, laajenna sijoittajapohjaa, ja kerää monipuolisempia hallinnoitavia varoja kansainvälisellä jakelukyvyllä.
  • Saavuta optimaalinen toiminnan tehokkuutta ja vähentää kustannuksia automatisoiduilla prosesseilla sekä hajautetulla ja keskinäisellä markkinainfrastruktuurilla.
Lue lisää Codefin digitaalisen omaisuuden alustasta →

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me